Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • God Hand -julkaisu: 16.02.2007
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: God Hand  (Luettu 15831 kertaa)
Vs: God Hand « Vastaus #30 : 11.10.2011 21:00 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Hävettää myöntää, mutta tutustuin God Handiin ensimmäisen kerran vasta viime viikonloppuna. Kaikki Clover Studion/Platinum Gamesin pelit käsikonsoleita lukuun ottamatta on koluttu jo aikaisemmin, mutta jostain syystä vasta nyt tuli hankittua God Hand huuto.netistä vajaalla kympillä.

Takana on vasta pari tuntia normalilla, mutta tykästyin peliin jo muutaman ensimmäisen minuutin aikana. Aikaisemmat Cloverin pelit eivät ole pettäneet, eikä God Hand ole poikkeus. GH on mielestäni japanilainen peli parhaimmillaan (vääräuskoisten mielestä pahimmillaan). Pelimekaniikka on rautaa, juoni täysin käsittämätön, eikä peli ota itseään liian vakavasti. Kaiken lisäksi pelissä on vielä loistava soundtrack.

God Hand muuten julkaistiin viime viikolla jenkkien PSN Storessa kymmenen dollarin hintaan, ja pitäisi tulla myös vanhalle mantereelle jossain vaiheessa. Nyt kun vielä saataisiin Gene pelattavaksi hahmoksi Platinum Gamesin tulevaan Anarchy Reigns -peliin.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines