Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Aihe: Pelinurkkasi  (Luettu 116318 kertaa)
Re: Pelinurkkasi « Vastaus #150 : 23.05.2009 13:09 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itsekin pelailen PS2-pelejäni kymmenen vuotta vanhalla 19-tuumasella kuvaputkitelkkarilla. Koitin joku aika sitten pelata Yakuza 2:sta ja Onimusha 4:sta olkkarin Full HD 52'' LCD OMGZ -telkkarilla ja laataltahan se näytti. Mieluusti pelaan ''paskemmalla'' telkkarilla.
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #151 : 24.05.2009 13:08 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Alkupään 60GB PS3 (PS2 taaksepäinyhteensopivuus sekä full screen skaalaus ja reunojen pehmennys) + 42" HDTV + Shadow of the Colossus = <3 <3 <3 Itseasiassa SOTC:a on paljon miellyttävämpi pelata PS3:lla, koska sillä ruudunpäivitys pysyy siellä 30 freimissä per sekuntti koko ajan eikä tuo ylly edes eeppisimpien kahakoiden aikana sellaiseksi dia-show'ksi, jollainen se oli PS2:lla.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #152 : 24.05.2009 13:14 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Alkupään 60GB PS3 (PS2 taaksepäinyhteensopivuus sekä full screen skaalaus ja reunojen pehmennys) + 42" HDTV + Shadow of the Colossus = <3 <3 <3 Itseasiassa SOTC:a on paljon miellyttävämpi pelata PS3:lla, koska sillä ruudunpäivitys pysyy siellä 30 freimissä per sekuntti koko ajan eikä tuo ylly edes eeppisimpien kahakoiden aikana sellaiseksi dia-show'ksi, jollainen se oli PS2:lla.
Itsellä kanssa 60GB malli ja on tuo yhteensopivuus hyvä juttu. Joidenkin pelien kanssa se kyllä muuttaa pelikokemusta aikalailla, esimerkiksi GTA3 oli luonnottoman sulava ja kaikki tekstuurit kauheaa mössöä kun sitä viimeksi koitin. Vice City ja San Andreas taisi sitten taas toimia oikein. Pitäisi varmaan testata uudestaan ja varmistaa.
tallennettu
Re: Pelinurkkasi « Vastaus #153 : 16.09.2009 14:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili No niin, laitetaanpas muuton jäljiltä pari kuvaa uudesta nurkasta.

Mahdollisimman yleiskuva

13 neliön huoneessa on vähän mutkikasta saada hyviä tilakuvia. Tämä on otettu sängyn päältä.


Viihderauta

Sitten viimenäkemän leffahylly on laajentunut toisella samanlaisella, ja näyttää minusta aika kivalta. Koska soluissa ei saa porailla seiniin, ovat pelitkin päätyneet tähän hyllyyn toistaiseksi. Paitsi DS- ja GBA-pelit, jotka asuvat CD-hyllyssä. Josta kuva ei taas ole, kun se on oven luona vaatekaappia vasten vaikeasti kuvattavissa.

Sain myös uuden tv-tason myötä Philipsin mini-stereosetin leffasoittimeksikin. Tähän astihan pyöritin leffani pleikkarilla. Soundi ja s-videokuva(liitäntä on ikävä kyllä tv:n etupuolella) on aika jees.


Toinen yleiskuva

Tällä kertaa ovelta päin. Yllättävän mukavasti kaikki tauhka tähänkin tilaan istui, ja purkaminen kävi kanssa jotenkin helposti. Kaikki löysi paikkansa samoin tein.


Onhan noita hienompia ja teknisempiä nurkkia, ja tietty tässä tila-asian kanssa joutuu tekemään kompromisseja, mutta toisaalta tällainen luola on aika viihtyisä. Samanlainen nykerö se pelitila oli kotonakin. Siinon tunnelmaa. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #154 : 16.09.2009 16:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tommonen setuppi on täydellinen soluun. Itsellä oli soluaikoina aivan liikaa roinaa ja tekniikkaa ja huone oli samankokoinen kuin sinun. Silti piti olla kulmakirjoituspöytää, isoa tv-tasoa/hyllyä, lattiakaiuttimia, nojatuolia. Huh, ahdistaa kun vain muistelee millainen se oli.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelinurkkasi « Vastaus #155 : 16.09.2009 17:04 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tommonen setuppi on täydellinen soluun. Itsellä oli soluaikoina aivan liikaa roinaa ja tekniikkaa ja huone oli samankokoinen kuin sinun. Silti piti olla kulmakirjoituspöytää, isoa tv-tasoa/hyllyä, lattiakaiuttimia, nojatuolia. Huh, ahdistaa kun vain muistelee millainen se oli.

Jep, onneksi mäkin sain vähän hillitymmän kirjoituspöydän ja lipaston veljeltä, ja jätin oman kulmapöytäni kotiin. Samaten mitään nojatuolia tai pikkusohvaa on ihan turha kuvitellakaan tänne laittavansa. Kuten sanoit, tälle setille tämä huone on kuin tehty.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #156 : 06.12.2009 21:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWWVärkkäilin äärimmäisen halvan taustavaloratkaisun uudelle plasmalle: 10 euron IKEAn pöytälamppu tv-tason taakse ja siihen kylkeen vielä kaukosäädettävällä himmentimellä varustettu pistorasia. Kokonaiskustannukset hieman yli parikymmentä euroa.

Lopputulos tuo mustan tasoon sen viimeisenkin punchin. Ja onhan se mielestäni myös aika tyylikäs.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #157 : 07.12.2009 08:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eikö taustavalon pitäisi olla suoraan teeveen takana? Hieman häiritsee tuo loistava hylly. Tosin itse häiriinnyn jo pleikkarin virta valosta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #158 : 07.12.2009 09:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Optimitapaus on, kuten sanoit, että taustavalo on television takana. Täytyy hommata n. 70 cm korkea ohut jakkara tuonne taakse, jotta lampun saa pois lattianrajasta. Tosin dimmerillä taustavalon saa huomattavasti hienovaraisemmaksi kuin mitä se on kuvassa. Siinä se hohkaa täysillä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #159 : 07.09.2010 14:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pari uutta kuvaa otin tänään ajosetupista.  :)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #160 : 13.01.2014 15:11 »
tatte Jäsen Viestejä: 6 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt tulee ruman vanha nosto mutta aihe on niin lähellä lapsellista sieluani että muutaman raipaniskun voin tästä hyvästä mukisematta vastaanottaa.

Hiukan ennen joulua päätin riehua hiukan ja vedin keittiöstä pöydän telkkarin eteen. Syntynyt combo oli niin hyvä että palattuani joulun jälkeen maalta uusin nurkkani pienin muutoksin. Funktio voittaa estetiikan ja siksi keskusyksikkö on parvekkeen oven tiellä ja muutenkin rumasti "keskellä lattiaa". Telkkarin päällä pelaamista vahtii Uggla-pöllö (kyllä, pöllö nimeltä pöllö).

Pöydän taakse jää piiloon X360, josta pöydällä norkuva ohjain antaa vihjeen. Kuvasta uupuu unohtumaan päässyt rahi. Yllättäen pöydän keskijalka ei loppujen lopuksi häiritse liikaa. Purkissa pauhaa 955BE Phenom @ 4GHz, kaksi GTX 460:aa ja 8Gt DDR3:a. Vähän on jo jäämässä pelien huippuvaatimuksista mutta vielä tällä tuntuu pärjäävän. Telkkarista löytyy Ambilight joka ei kyllä näin verhoseinää vasten pääse oikeuksiinsa niin että kannattaisikaan käyttää, tasaista valkoista seinää vasten on kuitenkin miellyttävä tunnelmanluoja.

Kyllähän näillä etäisyyksillä silmiä käy vähän särkemään jos jumahtaa koko päiväksi pelaamaan.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2014 17:26 kirjoittanut tatte »
Gentlemen, we may not make history tomorrow, but we shall certainly change the geography.
- Sir Herbert Plumer, 1917
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #161 : 13.01.2014 15:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvä idea nostaa aihe esiin näin vuoden alussa! Olisi mukavaa nähdä millaisia pelinurkkia lautalaisilla nykyään on. Otan omasta setistä kuvia mahdollisimman pian.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #162 : 12.03.2016 21:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Olisi mukavaa nähdä millaisia pelinurkkia lautalaisilla nykyään on.

Käskystä!


Yleiskuvaa. TV on sama vanha LG:n LCD, jonka ostin joulukuussa 2010. Tällä mennään varmaan kunnes on varaa 4K Olediin. TV:n alla vasemmalla uusin Apple TV. Näyttäisi paremmalta, jos PS4 olisi vahvistimen yläpuolella, mutta siinä se ei saa ilmaa ja tuuletin huutaa täysillä. Vahvistin on Pioneerin VSX-424 ja kajarit Wharfdalen Diamond 121:t. Yhteensä karvan alta 500€ ja kun ei ole ennen ollut mitään kotihifiä, niin ei osaa parempaa vaatiakaan. :) Panostetaan sitten, kun on varaa/tilaa koota surround-setti.
Oikean oven takana sijaitsee Wii U hyllyllä ja kaikkea sekalaista krääsää itse laatikossa. Konsoli ei yleensä ole noin lähellä seinää. Jäänyt siivotessa varmaan siirtämättä takaisin paikalleen.
Ja vasemman oven takana Xbox One, ohjaimet ja pelejä yms. Pieneltä näyttää Xboxin tila, mutta aivan äänetön on ollut tuossa tilassa. Pelatessa pidän laatikkoa auki. Tila on myös takaata avoin.
Ja sohva. Mitäpä siitä jaarittelemaan. Se on sohva.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #163 : 13.03.2016 01:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei sinua kiinnosta ostaa tarkalleen samaan sarjaan kuuluvat Wharfdalen takakajarit jalustoilla ja keskikajari halvalla?  :lol: Vaihdoin aikoinaan tujumpiin laitteisiin, niin jääneet tarpeettomiksi.
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #164 : 13.03.2016 18:07 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ei sinua kiinnosta ostaa tarkalleen samaan sarjaan kuuluvat Wharfdalen takakajarit jalustoilla ja keskikajari halvalla?  :lol: Vaihdoin aikoinaan tujumpiin laitteisiin, niin jääneet tarpeettomiksi.

No periaatteessa, mutta tilan suhteen on vähän ahdasta. Laita vaikka privaan hintapyyntö ja katsotaan, tuleeko kauppoja.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Pelinurkkasi « Vastaus #165 : 14.03.2016 17:19 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tällaisella menty.

tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines