Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Kaupankäynnin säännöt  (Luettu 45164 kertaa)
Kaupankäynnin säännöt « : 21.02.2008 21:15 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 926 Basaaripisteet: 3 Profiili SÄÄNNÖT

Osto, myynti, vaihto:

1. Olkaa reiluja ja rehellisiä.

2. Kauppaa käydään omalla vastuulla. Mikäli joutuu huijatuksi, ylläpito ei ole missään vastuussa. Autamme kuitenkin tapauksen selvittämisessä muun muassa luovuttamalla huijarin IP– ja muut tiedot.

3. Kun teet kaupankäyntiaiheen, merkitse otsikon eteen kirjaimella, oletko myymässä (M), ostamassa (O) vai vaihtamassa (V). Esimerkiksi: O: Aromipesä. Muista myös kuvaava otsikko ja riittävän tarkka kuvaus kohteesta/kohteista.

4. Aiheen otsikkoa ei muuteta, kun kohde on saatu myytyä tai aihe halutaan kiinni. Myöskään viestin sisältöä ei pyyhitä olemattomiin, vaan viestin alkuun tai loppuun lisätään vaikka lihavoituna ilmoitus, että kauppa on suljettu tjms.  On myös suositeltavaa ilmoittaa ylläpidolle asiasta yksityisviestillä.

5. Kun kaupat on saatu tehtyä, ilmoita siitä aiheessa ja anna kauppakumpanille palautetta.

6. Anna vain asiallista palautetta. Epäasialliset poistetaan. Älä anna palautetta, jos et ole oikeasti käynyt kauppaa. Trade countin boostailusta seuraa rangaistus. Muista syöttää aiheen osoite ”topic URL”–kenttään.

7. Kaupankäyntiaiheiden elinikä on kaksi kuukautta. Jos aiheen viimeisestä viestistä on kulunut yli kaksi kuukautta, ylläpito tiedustelee yksityisviestillä aiheen aloittajalta, onko aihe vielä ajankohtainen. Jos yksityisviestiin ei tule vastausta viikossa tai aiheen aloittaja toteaa, ettei aihe ole enää ajankohtainen, aihe lukitaan/poistetaan. Mikäli aihe on vielä ajankohtainen, aiheen aloittaja käy laittamassa aiheeseen elossaoloilmoituksen (katso seuraava pykälä).

8. Aiheita ei nostella eli upita. Aiheet, joissa kaupat on saatu tehtyä, ovat lukossa ja listauksessa viimeisinä, joten ajankohtaiset aiheet ovat aina ensimmäisinä. Aiheisiin saa kuitenkin lähettää elossaoloilmoituksen, kun aiheen viimeisestä viestistä on kulunut yli puolitoista kuukautta.

9. Linkkaus ulkoisiin kohteisiin, eli vaikkapa Huuto.netiin on sallittu, mutta niiden sulkeutumisesta (joko tavara on onnistuneesti vaihtanut omistajaa tai kauppa halutaan sulkea) tulee ilmoittaa täällä, jotta ylläpito tietää laittaa aiheen lukkoon/poistaa sen.

Loput foorumin säännöistä näet täältä.


« Viimeksi muokattu: 11.08.2011 13:18 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Re: Kaupankäynnin säännöt « Vastaus #1 : 29.02.2008 16:49 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Voisiko sellaisen säännön lisätä, että myytävällä kohteella pitää olla joku lähtöhinta. Se on aivan hölmö jos se menee tälläiseksi:

"Myyn Jurassic Parkin. Pyytäkää joku summa."
"20 euroa."
"Liian vähä, enemmä."
"25 euroa."
"Liia vähä edellee, enemmä"
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Kaupankäynnin säännöt « Vastaus #2 : 03.03.2008 10:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Kannatetaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kaupankäynnin säännöt « Vastaus #3 : 10.08.2008 13:29 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 926 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaupankäynnin säännöt ovat muuttuneet. Katsokaa erityisesti kohdat 7 ja 8. Samalla aloitetaan kaupankäyntialueen siivoaminen vanhoista aiheista. Mikäli jokin vanha aiheenne on vielä ajankohtainen, käykää laittamassa siihen elossailmoitus. Kaikki vanhat Huuto.net –ilmoitukset lähtevät kävelemään suoraan, mikäli annettu Huuto.net –osoite ei anna mitään käynnissä olevaa kohdetta/kohteita.
tallennettu
Re: Kaupankäynnin säännöt « Vastaus #4 : 22.11.2017 12:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 116 Basaaripisteet: 5 Profiili Moderaattorinen kansanpuolue on herännyt horroksestaan ja suorittanut kauan kaivatun siivousmyräkän kauppapaikalla. Jos joku kokee edelleen elossa olleen aiheensa saaneen lukkoa tai poistoa, niin hihkaiskaa ja korjataan tilanne. Tai postatkaa suosiolla päivitetty osto-myynti-ilmoitus uuden ketjun muodossa.

Also, vaikka liikennettä on vähän, on edelleen hyvä tapa muistaa ilmoittaa, jos tavara on joko kaupattu tai aihe jäänyt tarpeettomaksi. Tiedetään sitten näin kerran viidessä vuodessa, notta mitä ketjuja voi vetää lihamyllyyn. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines