Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 18.01.2022 21:58 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Saa nähdä meneekö kilpailuviranomaisilta läpi. Nää kaupat alkaa olla sen kokoisia, että tossa kärsii jo kilpailukyky kaikilla muilla.

Tätä pohdin itsekin, mutta ei ole analyytikoilta tullut hirveästi kommenttia ettei menisi. Diilin odotetaan menevän läpi kesäkuun aikana. Isohan tuo kauppa on, mutta silti Microsoft jää pelipuolen liikevaihdossa Sonylle ja Tencentille, eli isoimmat kilpailijat pysyvät edelleen isompina.

Nappasin FT:stä vertailun isoimmista kaupoista pelialalla. Huolimatta siitä, et kauppa on isoin ikinä ja isolla marginaalla, niin mun mielestä Microsoft saa Activisionin halvalla.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

edit: tulipas isona luurilla postatessa, niin laitetaan spoilereihin

 2 
 : 18.01.2022 21:12 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut zoukka
Saa nähdä meneekö kilpailuviranomaisilta läpi. Nää kaupat alkaa olla sen kokoisia, että tossa kärsii jo kilpailukyky kaikilla muilla.

 3 
 : 18.01.2022 17:46 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Vähän ristiriitaiset fiilikset. Tuntuu haikealta, että kaikki 3rd partyt lipuvat pikkuhiljaa jonkun konsolivalmistajan omistukseen. Ei sillä, ettenkö pääsisi Series X:n omistajana nauttimaan näistä, mutta pitkässä juoksussa en ole varma miten hyvä asia tämä on kilpailun kannalta. En haluaisi peliteollisuutta, jossa kaikki pelitalot ovat kolmen suuren omistuksessa. Olisi paljon kivempaa saada Diablo 4 kaikille alustoille, erilaisina versioinaan. Se on rikkautta, joka tekee pelaajana olemisesta mielenkiintoisempaa ja värikkäämpää.

Nintendo tuntuu hankkivan pelitaloja vain ns. pakon alla, jos hyväksi havaittu kumppani asettaa itsensä myyntiin. Nipahan osti tässä taannoin Next Level Gamesin (sulkana hatussa mm. mainio Luigis Mansion 3), koska se oli ilmaissut selvästi haluavansa myydä omistuksensa.

Fanipoikana haluaisin, että jos SquareEnix lähtisi hapuilemaan uusia omistajia, Nintendo olisi hereillä. Mieluiten tosin haluaisin SE:n jatkavan omana itsenään ja julkaisevan pelejä kaikille alustoille. Siihen suuntaan tämä nyt kehittyy, että saapa nähdä kuinka kauan se jatkuu niin. 4 
 : 18.01.2022 17:01 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Solid Snake
Kolossaalinen kauppa. En olisi voinut kuvitellakaan. Ajattelin, että Sega, Capcom tms. olisi mahdollinen. Mutta Activision! Huh huh!

Tässä sukupolvessa tullaan kilpailemaan ja kovaa. Microsoftilla on nyt semmoinen line-up, että Sonylla tulee olemaan tiukkaa. Väitän, että lopullisena tavoitteena on tehdä CoDia myöten kaikesta Xbox-yksinoikeuksia. Ja PC myös.

Pitää vain opetella pelaamaan Xbox-ohjaimella Haukkaa.

Mielenkiintoista kyllä miten tämä nyt muokkautuu tästä.

 5 
 : 18.01.2022 17:00 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Tällä hetkellä pörssissä Activisionin osakkeen hinta on 85$ ja Microsoftin ostotarjous vissiin 95$.  ;)

Huom! Ei ole mikään suositus tehdä yhtään mitään. Itse ostin lisää. Voihan ostotarjous peruuntua tai muuttua jne. Riskitöntä tuottoa ei ole.

 6 
 : 18.01.2022 16:33 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Game Passia kasvattamaan. Sitten parin vuoden päästä laittaa siihen joku 20€-30€/kk hinnaksi ja kaikkia vituttaa.

Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan.

Capcomin saisi varmaan 5-10 miljardilla ostettua. Samahan tuo olisi ostaa pois.

 7 
 : 18.01.2022 16:32 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan. Tällä hetkellä takovat rahaa tekemättä mitään vuodesta toiseen.

 8 
 : 18.01.2022 16:31 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut saska
Kyllähän tossa itelläkkin kulmakarvat nousi Twitteriä selaillessa. En oo ihan varma miten tähän pitäis suhtautua. Se on sanottava että mielestäni onni että  tätä ”developer-monopolia” havittelee Microsoft eikä Sony. Viimeisen muutaman vuoden touhujen perusteella vahvin luotto siihen etteivät tee mitään idioottimaista.

 9 
 : 18.01.2022 16:27 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Tunnistaa kyllä nää "rahamiehet": $68.7 billion all-cash deal  :lol:

Järjetön summa, mutta varmasti maksoi hymyillen. I feel great disturbance in CoD minds :lol: Eikä enää Crash Bandicootia PS koneille :lol: Vuosisadan trolli MS:ltä Sonylle ;D

Oli kyl alfa liike Microsoftilta, juuri tänään aamulla pohdin lisääväni Activisionin positiota ajatuksella, että seuraavat +15v loistava palikka eläkesalkkuun. Noh onneksi oli edes jotain omistuksia, vaikka siinä 100$ hinnassa keventelinkin osan kun tarvitsin rahaa muihin ostoihin.

CoD jonneilla tietty meni varmaan Monsterit väärään kurkkuun.

 10 
 : 18.01.2022 16:26 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Ei saatana. Kyllä loksahti leuat ja sen jälkeen hymyilytti kun näin sen twiitin.

Saapa nähdä miten nuo yksinoikeushommat menee esim. COD:n kanssa.

70 miljardia dollaria...

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines