Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 11.09.2024 21:48 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
On kyllä konsolisukupolvi kerrakseen, kun perinteisten hinnan alennusten sijaan perusmallienkin hinta on tuntunut olevan vain ylöspäin jos johonkin.

Juu sony nosti koneiden hintoja 50e kaks vuotta sitten.
Ei tule mitään muuta tilannetta mieleen jossa konsolin hintaa olisi hilattu useita kymppejä ylöspäin kaks vuotta julkaisun jälkeen.
Itsehän onneksi ostin just kuukausi tai kaksi aiemmin oman horizon forbidden west pakettini joka oli 599e. Noston jälkeen pelkkä kone oli saman verran ja sama hinta on edelleen levyasema slimillä vaikka niiden tuotanto kustannukset on varmasti tippuneet.
Itseasiassa sonyhan teki voittoa levyasema malleilla alle vuosi julkaisusta, mutta silti oli pakko hinata hintaa ylös "koska inflaatio".

 2 
 : 11.09.2024 18:29 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Lanttu
On kyllä konsolisukupolvi kerrakseen, kun perinteisten hinnan alennusten sijaan perusmallienkin hinta on tuntunut olevan vain ylöspäin jos johonkin. Rautamarkkinat tosin ovat muutenkin olleet pilalla jo pidemmän aikaa. Ensin tuli minerit ja kun niistä vihdoin selvittiin, niin heti perään alkoi tekoälysekoilu. Saa nähdä milloin sekin hypekupla puhkeaa. Taitaapa sekin osaltaan vaikuttaa tämän PS5 Pron järjettömyyksiin noussutta hintaa, kun pitää taistella tuotantokapasiteetista. Ei se silti oikeuta levyaseman poisjättämistä "Pro"-mallista.

Oikeastaan yllättävintä tässä koko sotkussa on ollut Mark Cernyn kommentit siitä, että 75% pelaajista suosisivat performance-tilojen käyttöä. Sinänsä hämmentävää sillä yllättävän moni ei tunnu moisista välittävän tai jopa väittävät, etteivät huomaa tilojen välillä eroa. Harvemmin tuo performance tuntuu myöskään olevan oletuksena päällä. Joskin ainakin osa peleistä taitaa ennen aloitusta kysyä minkä käyttäjä haluaa valita.

 3 
 : 11.09.2024 13:54 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Joo vaikuttaa vähän "rahat pois heikoilta" tyyppiseltä ratkaisulta. Pirun kallis ja vaatii vielä lisälaitetta kiinni. Eihän tuossa kovin suuresti ole järkeä. Toki jos rahaa on niin miksi ei. Mutta käytännössähän siitä maksaisi tonnin. Aika suolasta, voisi sanoa...

 4 
 : 10.09.2024 21:57 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Jokos porukka ennakkotilasi 800 euron PS5 Pron. :lol: Nyt kun Xbox floppaa, niin Sony aloittaa perseilynsä. Ohjaintenkin hintaa tottakai nostettiin. Kun Monster Hunter Wilds tulee pihalle, hyppään itsekin PC-pelaajien kelkkaan, enkä ikinä katso taaksepäin.

Sonyhan on koko sukupolven ollut enemmän tai vähemmän siinä samassa ylimielisessä moodissa missä ne oli ps3:n kanssa ps2:n menestyksen jälkeen.
Mä veikkaan, että tuohon hintaan tulee vielä suomilisät päälle ja hinta on lähempänä 850e. Jos levyaseman haluaa niin se on 140e (jenkeissä 80$. Siis mitä vittua) lisää ja pystytuki 30e, koska sitäkään ei voi laittaa ton hintasen koneen mukaan.


 5 
 : 10.09.2024 21:49 
Aloittaja zoukka - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Jokos porukka ennakkotilasi 800 euron PS5 Pron. :lol: Nyt kun Xbox floppaa, niin Sony aloittaa perseilynsä. Ohjaintenkin hintaa tottakai nostettiin. Kun Monster Hunter Wilds tulee pihalle, hyppään itsekin PC-pelaajien kelkkaan, enkä ikinä katso taaksepäin.

 6 
 : 27.08.2024 21:07 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
OLED-töllöllä tykittelen. Kuva on nimenomaan pehmeä, ei terävä. Projektori olisi kyllä paras vaihtoehto fiiliksen kannalta, mutta eipä tämä OLED häviä muuta kuin koossa. Predator ja Aliens tuli myös nopeasti tarkastettua, hyvältä näytti. Harmi, että näiden skannaus on niin tyyristä hommaa. Melkein tonni per leffa.

 7 
 : 27.08.2024 19:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Mistä katsoit tuota? Näytöltä? TV:stä? Ymmärrän fiiliksen pointin ja uskon että se toimii juuri kasari leffoissa aika hyvin, mutta jotenkin tuntuu että se myös vaatii joko omanlaisensa elokuvateatterin tai kuvaputki TV:n kotoa. Herää siis epäilys pilaako esim. iso OLED tuon fiiliksen tekemällä kuvasta "liian" tarkan.

 8 
 : 26.08.2024 23:42 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Törmäsin sattumalta netin syövereissä klassikkoleffoihin, joita harrastelijat ovat skannanneet itse suoraan omistamistaan 35mm filmikeloista. Tuli katseltua ensimmäinen Terminator ”open matte” -formaatissa ja herranjestas sentään! En ole vuosiin saanut leffoista tällaista fiilistä! Kuin istuisit hämyiseen elokuvateatteriin vuonna 1984. Hiki ja röökinhaju leijailee sieraimiin. Parhauden kyynelet kastelevat jännityneet kasvot. Brad Fiedelin syntikkaraita saa ihon kananlihalle. Tästä Arnolt Shvärtsenekkeristä kuullaan vielä! He’ll be back.



Open matte -formaatti meinaa sitä, ettei kuvassa ole normaaliin tapaan mustia palkkeja piilottamassa noita filmirullan pyöreitä kulmia. Koko kuva valtaa ruudun. Kuva on analogisen epätäydellinen: täynnä naarmuja, roskaa ja ennen kaikkea ELOA! Nyt ymmärrän täysin, miksi esim Quentin Tarantino ei piittaa Blu-ray-lätyistä. Epätäydellinen kuva näissä vanhoissa leffoissa on… noh, täydellinen. Mattapiirrokset, tönköt erikoistehosteet, stunttimiehet ym. sulautuvat kokonaisuuteen ihan eri tavalla kuin täydelliseksi jynssätyissä skannauksissa. Kaiken kruunaa vanha monoääniraita, jossa haulikot laulaa munakkaasti, nämäkin ryssitty uusissa julkaisuissa.

Seuraavaksi voisi katsoa Aliensin. Toisin kuin puristit, pidin tuosta uudesta 4K Blu-raystä, jossa on rakeisuus poistettu kokonaan (kun taas True Liesin 4K-lätty oli täyttä kuraa), mutta pitäähän tuo kokea sellaisena kuin se alunperin oli tarkoitettu koettavan.

 9 
 : 12.08.2024 10:01 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kaikki on paskaa.

 10 
 : 12.08.2024 08:12 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Window Phone on paras.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines