Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Tapaus "sami_k2"
Elämä on lyhyt, tieto pitkä, tilaisuus kiitävä, kokemus petollinen, päätöksenteko vaikea. - Hippokrates
Muisti on tärkeä osa ihmisen toimintaa. Meillä on kyky painaa asioita mieleemme, johon käytännössä kaikki oppiminenkin perustuu. Joitakin stimuluksia poimimme ympäristöstämme täysin tiedostamatta ja useimmiten nämä diskataan lyhytkestoisesta muistista häviävän nopeasti. Joitakin stimuluksia prosessoimme kuupassamme hieman pidempään, muttemme välttämättä siirrä niitä "työmuistiamme" pidemmälle.  Kun taas tapahtuu oppimista, niin jokin taito, tiedonjyvänen, tai vai vaikka muutama ikoninen valokuva siirtyy pitkäkestoisen muistin täyttymättömään datasammioon. Näin ollen jotkin asiat eivät unohdu koskaan...

Puhun nyt tapauksesta, jonka monet Laudan vanhan liiton jarruista varmasti muistavat! Tapauksesta, joka on hiertänyt mieltäni jo pitkään, syönyt minua sisältäpäin loiseläjän lailla! Tapauksesta, joka ei ummetusjöötin lailla voi enää lymytä henkisen peräsuoleni kätköissä! Vanhat haavat on vihdoin revittävä auki! Saan samalla tekosyyn blogini perustamiselle...Alussa oli vain vihreänuttuinen suippokorva ja elämä hymyili legendaarisen Pelaajaboardin auringon alla. Kuitenkin paratiisiin luikerteli eräänlainen "käärme" ja tässä hieman epätavanomaisessa kontekstissa käsiteltävä triforcemme sai lopullisen formaattinsa: Link, fallos ja vanha kunnon sami_k2. Itse samista, joka joissain piireissä myös lerssi-samina tunnetaan, en paljoa muista. Mies taisi fanittaa enimmäkseen Nintendoa ja erityisesti TloZ-pelisarja tuntui olevan lähellä hänen sydäntään. Muuten en pahemmin samppaa muista. Tästä voimme nähdä kuinka samilla on juttu luistanut vuonna 2003 peliplaneetan puolella! Tässä taas on miehen profiili eräällä matkapuhelin-aiheisella sivustolla, ja tässä on nähtävissä samalla sivustolla joitain viestejä, jotka ovat enimmäkseen avunhuutoja luurin käyttöön liittyen. Yksi viesteistä nostaa myös karvat pystyyn kun funtsii mitä tulevaisuus toikaan lopulta tullessaan: "Mitenkäs nuo sähköpostin asetukset oikein määriteellään, kun haluaisin yhä lähetellä pari kuvaa sähköpostiin?"


On myös omalla tavallaan ironista, että samin tuolloin käyttämä kännykkä on mallia Siemens CX65. Eräänlaisesta "siemennyksen" välikappaleestahan koko skandaali aikoinaan saikin alkunsa...

Mitä lopulta sitten tapahtuikaan? Osa tapahtumien kulusta on jäänyt hämärän peittoon, mutta juuri tulleen tiedon mukaan Tan olisi ollut omien sanojensa mukaan "koko skandaalipaljastuksen primus motor". Muistelen myös, että Fraeon olisi ollut tuttuun tapaansa tapahtumien keskiössä, mutta en mene tätä täysin vannomaan. Asiaan perehtymättömille voin tiivistetysti valaista, että erään kuvahostauspalvelun kätköistä löytyi varsinainen Pandoran lipas, joka sisälsi lerssi-samin käyttämiä Link-avataroja sekä kaksi (?) ikonista kuvaa. Kuvat eivät asetelmansa taikka kuvanlaatunsa puolesta missään nimessä yksin legendastatusta olisi saaneet. Sen sijaan melko lahjakkaassa stondiksessa sojottava peenis sai aikaan sen, että puskaradio alkoi nopeasti laulamaan ja kohu-uutinen päätyi aina silloiselle Pelaajaboardillekin asti. Tästähän se suuri mylläkkä vasta alkoikin, eikä asia ollut käsitelty ennen kuin korkeammat tahot puuttuivat kiivaaseen keskusteluun ja katkaisivat rumban. Itse sami_k2 kiisti viimeiseen asti olleensa kuvien takana, tai että kyseessä olisi hänen meisselinsä. Tätä oli monen vaikea uskoa, sillä kyseiset kikkelikuvat katosivat mystisesti kuvapalvelusta juuri silloin kuin myllytys boardien puolella alkoi. Salaliittohörhöt voivat pitää jupakkaa eräänlaisena prologina nyttemmin pinnalla olevalle Wikileaks-kotkotukselle!
Savun hälvettyä ajat ovat muuttuneet. Pelaajaboardi ei ole enää sitä mitä se oli aikoinaan. Kuvioihin tuli Pelaajalauta, jonne loikkasimme kuin likaiset neukkuvakoojat. Tarinan antisankarimme hiipui myös hitaasti, eikä hänestä olla enää koommin kuultu. Itse henkilökohtaisesti luulen ja myös osittain toivon, että samppa lurkkii vielä mahdollisesti joukossamme uuden nimimerkin turvin. Muuttuneena miehenä, yhä Nintendoa rakastaen.

Ja mulkku tanassa.
10 kommenttia
Iva 19.01.2012 17:30
Tää blogikirjoitus on mennyt multa ihan ohi  :lol:

Muistan tapahtuman. Jotain linkkejä se sami_k2 postaili Pelaajaboardeille, ilmeisesti jotain kuvalinkkejä jostain kuvanhostauspalvelusta (avatareja, jotain Nintendo-juttuja, Samusta tms), ja meikä kävi niitä sen profiilista kurkkimassa. Yht'äkkiä verkkokalvoni olivat täynnä lihaa polygonien sijaan! Postasin dikkikuvat (2kpl muistaakseni) ne boardille ja heti alko irkissä sitten toruminen. En enää siin vaiheessa kerennyt niitä ottaa alas kun poru oli jo syntynyt. Noh, hyvä niin! Emmmäää mitenkään itsekäs tahdo olla mut muistan hyvin ku ne postasin ja irkissä huutelin sit heti perään. Mut kaipa tähänkin vahvistuksen saa jos tan jaksaa vielä noita irkkilogeja katsella?

Löytyyks tan sieltä sun logeista selkeyttä, että kuka teki mitä?  Taisin ite irkkailla iva-nimellä siihenkin aikaan.
Gba 05.01.2011 01:44
Aina näihin päiviin asti ihmettelin, mihin Sami aikoinaan katosi. En tosiaankaan arvannut, että sieltä taustalta löytyy tälläistä draamaa!

Kuulen tästä nyt ensimmäistä kertaa. Olin varmaan pitämässä boardeilta hermolomaa tai jotain kun tämä skandaali tuli julki.  :)

Sama, en itsekään muistanut/tiennyt tästä. Vois itseasias perustaa "kadonneet" topicin ja pohtia missä vanhat parrat lurkkaa.

btw, Olenkohan käyttänyt facebookia liian kauan, kun etsin missä on "like" nappi, tämän blogin kohdalla?  :D
Tan 05.01.2011 01:25
Muistin tapahtumat kyllä sitenpäin, että Wind Waker Linkin kuvat katosivat, mutta miehuudenosoitukset eivät.

Ah, muistin väärin. No ei se mitään.
Doinkki muisti oikein:
(01:42:11) <Fraeon> Mitä siellä 1.jpg ja 2.jpg kuvissa sitten olikaan?
(01:42:24) <Fraeon> Kertokaa miullekkin.
(01:42:31) <Fraeon> Jotain sairasta, mutten klikkaillut. :<
(01:43:05) <Raikoh> dikkii
(01:43:17) <Fraeon> Ihaq tosi!?!?++
Doinkki 04.01.2011 23:26
Muistin tapahtumat kyllä sitenpäin, että Wind Waker Linkin kuvat katosivat, mutta miehuudenosoitukset eivät.

Ah, muistin väärin. No ei se mitään.
Fraeon 04.01.2011 20:06
Muistin tapahtumat kyllä sitenpäin, että Wind Waker Linkin kuvat katosivat, mutta miehuudenosoitukset eivät.

Näin ne huonotkin insidet aukeaa suuremmalle yleisölle. Päivät etuoikeutettuna salatiedon pitäjänä ovat ohi. :(
Ephram 04.01.2011 17:25
Aina näihin päiviin asti ihmettelin, mihin Sami aikoinaan katosi. En tosiaankaan arvannut, että sieltä taustalta löytyy tälläistä draamaa!

Kuulen tästä nyt ensimmäistä kertaa. Olin varmaan pitämässä boardeilta hermolomaa tai jotain kun tämä skandaali tuli julki.  :)
Aivis 04.01.2011 17:18
Aina välillä joidenkin vanhojen boardilaisten suusta pullahti esiin sami_k2 ja maininta tästä joo.jpg:stä. Hienoa, että asia tuotiin esille vihdoin myös tietämättömille, ja vielä näin mainiolla bloggauksella.
Tan 04.01.2011 01:29
Tapauksesta voisi löytyä lisätietoja IRC-logiarkistoistani. Pistin hakuun sami_k2 ja vanhin logimerkintä kanavalta #pelaaja sijoittuu päivälle 4.3.2005. Luulisi, että tuolta jotain leakkeja löytyy.

edit: Sen verran sain kaivettua tietoa, että paljastus tapahtui herran vuonna 2005, kauniina kesäpäivänä 18.6. Löysin myös suht legendaariselta kuulostavaa sananvaihtoa, mutta en tiedä ovatko nuo dialogit painokelpoisia.
Sarkoni 04.01.2011 00:05
Oli komia mulkku.
kep 03.01.2011 23:30
Pakko antaa aplodit seisten. Bravo!