Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
MINÄ


Taas sitä ollaan vuoden vanhempi, jee!
2 kommenttia
Ilkimys 09.11.2010 13:02
En ymmärrä. Miksi kakkusi on tehty spagetista?
Hyvä kysymys, en tiedä itsekkään..
Toivottavasti oikea kakku ei ole tehty samasta materiaalista viikonloppuna.
Melfice_ 08.11.2010 17:51
En ymmärrä. Miksi kakkusi on tehty spagetista?
Mitä sattuun
Joo nörtit haistakaa paska  :lol: (muminaa*Vitun Logo*muminaa)

Joo iltaa vaan kaikille ja hyvää joulun odotusta!

Ja tänään aiheenamme AMIKSET! Miksi nämä pakokaasulta haisevat lippapäät ovat enimmäkseen aivan palikoita? Matikantunnilta poimittua;"Joo missä mun lippis??", "Soita sinne kriisipuhelimeen ja sano että sulla on viis kivestä", "Saanko koskee sun nänniin ku ne menee sitte kovaks?" PÄÄ RÄJÄHTÄÄ KU TOLLASTEN KANS PITÄÄ OLLA 75 MIN PÄIVÄSSÄ! Huomenna taas..

Oma teoriani on vitulleen mennyt lapsuus ja pakokaasu.

Asiasta kolmanteen, huomenna alkaa salainen operaatio mene parturiin ja älä kerro kenellekään. Kaikkien vastalauseista huolimatta leikkaan hiukset ja kertomatta kenellekään :) Ilmeet ovat sitten mahtavia kun näkevät "No more hevilettiä"

Nälkä on kova ja perse ei nouse penkistä, on vaikeeta. Kirjoittelemisiin... :???:
3 kommenttia
Ilkimys 18.12.2008 22:06
Huoh, niimpä.. Tänääkin ne alkoivat läpsimään toisiaan kasvoille tunnilla. Nyt amikset ovat paniikissa kun ensivuonna koulustamme tulee savuton :lol:
Hyvää lomaa kaikille!
Joel-san 18.12.2008 12:28
No amishan on nimenomaan se ammattikoulussa autoalalla opiskeleva autonvirittäjä Pate. Pakolliseen varustukseen kuuluu nahkainen pilottitakki, Karjala–lippis, joka on tietyillä mitoilla takakenossa, ja kuluneet farkut. Auto on viritetty Toyota Corolla, muriseva subbari ja pakoputki suurimpia ylpeydenaiheita ja viikonlopun ohjelma koostuu viikosta toiseen kyseisellä autolla pillurallailusta. Riippuu vähän paikkakunnasta, mitä ne kiertelevät autoillaan. Porvoossa ne ajavat Esso–rinkiä... Lue lisää
Sarkoni 18.12.2008 09:45
Suhteellisen samaa mieltä. Eilen pimeällä kadulla tuli vastaan kolme identtisen näköistä amista (kaljuja, kuluneita ja värittömiä vaatteita) ja he sanovat tarpeettoman kovalla äänellä "Hyvää päivää, kiva takatukka!" Eihän tuossa muuta kuin huokaista, sanoa juu ja jatkaa matkaa. Kun olin kymmenen metriä päässyt eteenpäin takaantani kuuluu aivan saatananmoista karjuntaa; kuin norsu astuisi gorillan päälle. Ehkä huuto oli tarkoitettu minulle, mutta en valitettavas... Lue lisää
Uusimmat