Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 442906 kertaa)
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1470 : 29.09.2015 15:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, viisaudenhampaan poisto voi olla jälkeenpäin aika tuskaa. Omalla kohdalla särky tosin vaihteli melkoisesti poistetujen hampaiden kohdalla. Ekalla kerralla veri roiskui ja tuntui että olisi kallo halki kun taas toisella kerralla selvisi huomattavasti vähemmällä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1471 : 29.09.2015 15:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikä teki aikoinaan taktisesti ja poistin kaikki (4) viisauden hampaan intissä, kun ilmaseksi sai poistaa. Vaikka ei niissä silloin mitää vikaa ollutkaan. Itsellä jälkiseurauksia ei oikeastaan tullut. Pari kertaa sen joutu tekemään, ensin toiselta puolelta kaksi ja sitten toiselta kaksi, mutta särkyä ei tullut käytännössä ollenkaan. Hammaslekuri oli kyllä varsinainen Dr. Hibbert. Muistan sen hautaan asti kun laitto tonget suuhun, otti meikäläisen pään kainaloon ja sano: "Väännä vastaan". Ei voi olla miettimättä menikö leuoista silloin jotain kun nykyään rahisee toinen puoli mukavasti joskus. Paras oli kuitenkin, kun toisella kerralla oli vähän tiukemmassa alhaalla ja lekurille alkoi tulemaan jo vähän hiki. Ja sitten kirposi ote ja tongit kalahti ylähampaisiin "Hups, *hehehehe*". Sai se sen sieltä kuitenkin ja ilmeisesti ihan hyvin ne poisti, kun ei tosiaan mitään särkyjä tullu jälkikäteen. Tai sitten leuoista lähti tunto.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1472 : 29.09.2015 15:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo no eipä tuo YTHS:llä maksa paljon mitään enivei. Yksityisellä varmaan maksaisikin, mutta eipä sinne tarvi mennä. Sen verran voi päivittää, että mitään särkyä ei käytännössä ole tällä hetkellä. Olen oikeastaan ihan yllättynyt, että näinkin helposti menee. Pitää vaan popsia noita särkylääkkeitä, niin toivottavasti pysyykin poissa. Eniten rasittaa oikeastaan se, että haava vuotaa vieläkin vähän ja syljeneritystä on sen verran että saa parin minuutin välein olla sylkemässä pois.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1473 : 06.10.2015 17:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili 1h15min ollu autonratissa, kuljettu matka 5km. Aika vitun jees.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1474 : 07.10.2015 06:22 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Paina sitä kaasua kovempaa ihan rohkeesti vaan.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1475 : 20.10.2015 18:12 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vahvistin oli lähes kuukauden huoltoreissulla. Tänään se vihdoin tuli takaisin. Sanoin avokille kun oltiin ajamassa postiin hakemaan pakettia, että ihan varmasti ovat unohtaneet kaukosäätimen. No niin olivat, mutta ei se mitään, sillä laitettahan voi käyttää ihan hyvin ilmankin. Olivat vielä hukanneet virtajohdonkin.  :( Vituttaa vaan kun olisi viikko vapaata, niin olisi hyvin kerennyt katsomaan leffoja, mutta eih. No, huomenna saa ruveta selvittelemään, onko ostopaikka vai heidän käyttämä huolto hukannut kaukosäätimen ja virtajohdon. Perkele!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1476 : 20.10.2015 23:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ostaa uuden virtajohdon jostain elektroniikkaliikkeestä ei varmaan montaa euroa maksa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1477 : 20.10.2015 23:56 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ostaa uuden virtajohdon jostain elektroniikkaliikkeestä ei varmaan montaa euroa maksa.

Nojoo eihän se maksakaan. Eikä mulla nyt NIIN kiire ole, ettenkö pari päivää voisi vielä odotella. Kuulokkeet saa adapterilla kiinni Dualshockiin. Ihan kelvollista ääntä saa silläkin viritelmällä. Meen vaikka sillä muutamalla eurolla katsomaan The Martianin ihan leffateatteriin.

Tuosta ostopaikasta vielä (Hifikulma): en yllättyisi vaikka ryhtyisivät kiistämään hukanneensa johdon ja kaukosäätimen. Koko ajan ollut jotenkin ylimielinen asenne. Hifikulmalla on kivijalkaliike Salossa. Mulla sattui kerran olemaan asiaa sinne päin, joten ajoin vahvarin kanssa sinne. Selostin viat ja pyysivät vielä kirjaamaan ne paperille. Lupasivat kokeilla ja soitella seuraavana päivänä. Meni neljä arkipäivää eikä mitään kuulunut.

Vahvistin siis välillä hukkasi hetkeksi HDMI-signaalin, joskus pelkkä ääni sekunniksi, joskus myös kuva, jolloin katkos kesti pari kolme sekuntia. Jos lähti kuva, niin vahvistin oli pakko sammuttaa ja käynnistää uudelleen, sillä äänet eivät enää tulleet kajarista. Vaffari on myös muutaman kerran sammunut ihan itsestään. Enkä usko, että liittyy mitenkään ylikuumenemiseen, sillä tätä tapahtui joskus jopa vartin päällä olon jälkeen. Eikä ole edes lämpimältä tuntunut. Inputkin vaihtui toisinaan itsekseen. Ja on siis kokeiltu lukuisilla HDMI-piuhoilla ja ties millä laitteilla, mutta ei vaikutusta parempaan päin. Näitä kaikkia ongelmia siis esiintyi säännöllisen epäsäännöllisesti. En keksinyt mitään varmaa tapaa toistaa niitä, mutta parin tunnin leffan aikana sai olla ihan varma, että ainakin ääni pätkäisi ainakin pari kertaa ihan vaan sekunniksi.

Ja kun ei mitään kuulunut Hifikulman suunnalta, niin soittelin tietysti itse perään. Uusi kaveri vastasi ja sanoi ylimielisesti, ettei heillä ole aikaa tällaisia tutkia, eivätkä he oikeastaan osaa sanoa, missä saattaisi olla vika, he vaan myyvät näitä. Laitetaan laite huoltoon ja se tulee sulle sitten suoraan kotiin. Huollon selostuksen mukaan eivät saaneet yhtään vikaa toistettua --> ei toimenpiteitä. Ymmärrän kyllä, ettei yhteen vahvistimeen voi uhrata liikaa voimavaroja, mutta hyvin outoa, ettei kukaan tunnu tietävän, mistä vika voi johtua.

No homma jatkuu ja Hifikulmaan en ainakaan enää kanna rahojani. Paremmalla asiakaspalvelulla tilanne olisi toinen. On täällä Turussakin onneksi ihan tarpeeksi Hifi-liikkeitä. Muutenkin olen muuttanut ostokäyttäytymistäni "osta mistä halvimmalla saat" --> "suosi suomalaista ja mahdollisuuksien mukaan turkulaista". Oma pieni panokseni tähän taloustilanteeseen. Kauppakeskus Myllyssä on tietääkseni lähiseudun ainoa jäljellä oleva yksityisessä omistuksessa oleva peliliike. Ostan pelinikin nykyään mahdollisuuksien mukaan sieltä. Muutama varaus on vielä Gamestopissa, mutta jatkossa pyrin suosimaan muita ostopaikkoja.


« Viimeksi muokattu: 21.10.2015 00:03 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1478 : 21.10.2015 08:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Voihan olla että hifikulma on jättänyt virtajohdon paketista jo ennen kuin se on lähtenyt huoltoon. Jolloin vika olisi virtajohdossa. Ei kai sekään ennenkuulumatonta tai mahdotonta olisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1479 : 02.11.2015 09:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Vituttaa (normaalia enemmän) lukea uutisia ja somea. Tuntuu että jokainen rikosuutinen saa ryöpyn vihapuhetta kommentteihin ja kun paljastuu, että tekijä on suomalainen, häipyy roskasakki samantien kommenteista spämmäämään seuraavaa. Huomaa, että olen kasvanut nousukauden pullamössössä kun joskus vielä kuvittelin, että ei tällainen totaalinen rasismin nousu ei olisi suomessa enää mahdollista. Vitut, samoja apinoita sitä vieläkin ollaan kuin tuhansia vuosia sitten, mitään henkistä kehitystä ei ole tapahtunut.

Pakko heittää vielä yksi lystikäs esimerkki mikä löysi tiensä some-feediini kaverin kaverin uuden profiilikuvan kautta (hitler halloween asu). Joku nainen, jonka profiilikuva oli risti ja lainaus raamatusta (jotain rakkaushöpöä) oli kommentoinut nasevasti " kaasukammio vaa muutiaisille !!!". Ei ollut sydäntä kommentoida, että jesse ei tainnut kauhean valkoinen kaveri olla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1480 : 02.11.2015 09:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vituttaa (normaalia enemmän) lukea uutisia ja somea. Tuntuu että jokainen rikosuutinen saa ryöpyn vihapuhetta kommentteihin ja kun paljastuu, että tekijä on suomalainen, häipyy roskasakki samantien kommenteista spämmäämään seuraavaa. Huomaa, että olen kasvanut nousukauden pullamössössä kun joskus vielä kuvittelin, että ei tällainen totaalinen rasismin nousu ei olisi suomessa enää mahdollista. Vitut, samoja apinoita sitä vieläkin ollaan kuin tuhansia vuosia sitten, mitään henkistä kehitystä ei ole tapahtunut.

Pakko heittää vielä yksi lystikäs esimerkki mikä löysi tiensä some-feediini kaverin kaverin uuden profiilikuvan kautta (hitler halloween asu). Joku nainen, jonka profiilikuva oli risti ja lainaus raamatusta (jotain rakkaushöpöä) oli kommentoinut nasevasti " kaasukammio vaa muutiaisille !!!". Ei ollut sydäntä kommentoida, että jesse ei tainnut kauhean valkoinen kaveri olla.
Jep. Kyllä tämä geenialtaan matala pää on se oikea ongelma tässä maassa. Ehkäpä poppoon ahkera sikiäminen varmistaa perinteiden siirtymisen uusille sukupolville.

Saku Timonen tästä laumasta ehtikin jo blogahtamaan. (HUOM: vihervassarivaara!): http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2015/11/01/lauman-elamaa/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1481 : 02.11.2015 10:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jep. Kyllä tämä geenialtaan matala pää on se oikea ongelma tässä maassa. Ehkäpä poppoon ahkera sikiäminen varmistaa perinteiden siirtymisen uusille sukupolville.

Saku Timonen tästä laumasta ehtikin jo blogahtamaan. (HUOM: vihervassarivaara!): http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2015/11/01/lauman-elamaa/

Hauskintahan tässä on, että se lauma mitä tänne tulee on vähintään yhtä rasistista/homophobista/suvaitsematonta jne. kuin tämä suomalainen ääripää. Loppujen lopuksi alkaa tulemaan ikävä neekeriukkoa huutavia hakkaraisia.

Btw. nyt oli varoitus kohdillaan. Timonen on pahimman luokan pelle. Ehkä pellempi kuin David Hayter.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1482 : 02.11.2015 10:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo ne kaikki tulijat toitottaa somessa ihmisryhmien joukkotuhosta ja tekee polttopulloiskuja leipäjonoihin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1483 : 02.11.2015 11:04 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jep. Kyllä tämä geenialtaan matala pää on se oikea ongelma tässä maassa. Ehkäpä poppoon ahkera sikiäminen varmistaa perinteiden siirtymisen uusille sukupolville.

Saku Timonen tästä laumasta ehtikin jo blogahtamaan. (HUOM: vihervassarivaara!): http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2015/11/01/lauman-elamaa/

Nii.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1484 : 02.11.2015 13:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili "Vaihtoehtomedioiden" suurin ongelmahan on itsekritiikin totaalinen puute. Vastavalkea on ehkä lähimpänä ammattimaista journalismia, mutta ei sekään ihan kympillä vedä. MV:hän on näistä varmaan pahin. Näihin on vähän paha pistää takaisin, kun tuntuu että lukijat ovat juuri löytäneet internetin ja eivät ymmärrä oikean keskustelun kriteereitä ollenkaan. Melkein voisi rinnastaa takavuosien pahimpiin konsolisotiin: "Toi on paskaa, tää on oikein ja parasta, ja haista sinä vittu."

Ja kyllä, professori Farnsworthin teesithän siinä tulee hyvin nopeasti mieleen. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää millä tähänkin porukkaan saisi järkeä päähän. Selkeästikkään faktoilla tai asialinjalla sitä ei tehdä. Puolustusreaktio on niin kova, että alkaa miettimään vastapuolen sielunelämää syvemminkin. Vaikka ei sillä, mediaa ja viranomaisiahan tästä reaktiosta voi ainakin osin syyttää. Kun pimitetään tietoa homma kaatuu käsiin. Ja joskushan sitäkin on ihan oikeasti tehty, sitä ei voi kieltää. Ihan siis lähimenneisyydessä. Nykyään taitaa harvemmin tapahtua. Ja kyllä tämän pienen idiootin itsestänikin tunnistan. Heti kun lukee yksittäisen henkilön tekemästä naiseen kohdistuvasta väkivallasta, nopeasti tulee mieleen, että: "todennäköisesti joku maahanmuuttaja".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1485 : 02.11.2015 13:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nii.
Voitko vastata kokonaisilla lauseilla, kiitos.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1486 : 02.11.2015 14:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ja kyllä tämän pienen idiootin itsestänikin tunnistan. Heti kun lukee yksittäisen henkilön tekemästä naiseen kohdistuvasta väkivallasta, nopeasti tulee mieleen, että: "todennäköisesti joku maahanmuuttaja".

Tähän reduktiiviseen ajatteluun sortuu jokainen aina silloin tällöin. Mutta meillä on kyky huomata se itsessämme ja treenata aivoja hieman korkeampaan päättelyyn. Ja tässä päästäänkin jutun juureen, sillä se itsekriittisyys vaatii vaivannäköä kun taas reduktivismi ja stereotypiat eivät. Ja mihin se ihminen vajoaakaan väsymyksessään, tietämättömyydessään ja peloissaan. Tällainen henkilö on hyvin altis ääriajattelun tarjoamalle yksinkertaiselle maailmankuvalle.

Voitko vastata kokonaisilla lauseilla, kiitos.

Sarkoni varmaan viittasi yleistyksiin viestissäsi :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1487 : 02.11.2015 23:24 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili No nyt alamme puhua asiaa.

Tosiaankin, viittasin miggen yleistyksiin, koska se kaikenlainen yleistely on aika lailla asian ytimessä, eikä yhdensorttinen yleistäminen ole olennaisesti parempaa, kuin toisen sorttinen. Rasistit tekevät omat yleistyksensä ja vastapuoli omat, mutta kyse on samasta asiasta - vain kolikon kääntöpuolesta. (Joskin on sanottava, että MV-lehden kommenttiosiot ovat sen luokan ripulipaskaa, että voipa niitä melko perustellusti pitää ihan omana ongelmanaankin.)

Ja zoukan pointti vaivannäöstä osuu kyllä maaliin. Nimittäin yhteistä näillekin kolikon kääntöpuolille on, että ne ovat helppoja ratkaisuja. Ei siis käytännön tasolla, vaan sanoisinko psyyken tasolla. Rasisti syyttää kaikista ongelmista nehruja ja jos vain niitä ei olisi, kaikki olisi hyvin. Samaten vastapuolen on helppo ajatella, että jos vain noita rasseja ei olisi, kaikki olisi hyvin. Ja se on laiskaa, hyvin laiskaa ajatella näin. Kuriositeettinä mainittakoon, että samaan kyllä nähdäkseni syyllistyy ateistitkin (ja epäilemättä monet muutkin) - jos vain uskontoja ei olisi, maailmassa olisi rauha - ja tämänkaltainen ajattelu on kovin hedelmätöntä. Siinä vain vapauttaa itsensä vastuusta, jolloin voi hyvin mielin jatkaa älyllistä laiskotteluaan ja olla osa ongelmaa.

Ja kun Heinz mainitsi pienestä sisäisestä idiootista: minusta on aivan vitullisen järkyttävää huomata, että "neekeri" alkaa melkein olla jo ihan casuaali osa sanavarastoani.  Oikeastaan välittömästi tämän huomattuani aloin selitellä asiaa itselleni. Nimittäin kyllähän minua kovasti turhauttaa, kun ihan valtamediasta (eikä pelkästään vasemmistoanarkistit) lähtien leimataan rasisteiksi, fasisteiksi ja natseiksi tavallisia ihmisiä, joiden mielestä Suomella pitäisi olla asianmukainen rajavalvonta, eikä tänne tulisi ihan ketä tahansa päästää. Minusta se on varsin ymmärrettävää ja edellämainitut leimat roisisti yliampuvia, jonka seurauksena aloin sallia itselleni vastaavaa käsitteellistä leväperäisyyttä: jos minä olen natsi niin kyllä musta mieskin sitten on neekeri! Erityisen syyllinen oli tuli, kun kuulin läheisen Siwan edessä pikkupoikien (4. luokkalaisia?) hokevan neekeriä myös...

Armoitettu lukija helposti huomaa, ettei tämä ajattelu ole kovin loogista tai järkiperäistä, jota se tietenkään ei ole - täysin tunnepohjaistahan se on. Mutta sitä kuitenkin tapahtuu ja näinä aikoina varsin paljonkin, ja se kyllä vaatii työtä, jottei ajaudu erinäisiin äärimmäisyyksiin tai liiallisiin yleistyksiin ajattelussaan. Ja puhun nyt ihan yksilötason hengellisestä työstä, enkä mistään institutionaalisesta valtioterapiasta - kaikki median yritykset viedä asiaa mihinkään suuntaan ovat ainakin tällä hetkellä tuhoon tuomitut, eikä se kyllä täysin median vikakaan ole. Kaikki on vaan niin perkuleen kireetä nyt. Tarkoitan siis, että jos media uutisoi ryöstöstä eikä kerro sen enempää, ihmetellään sitä kun ei paskamedia julkaise tekijän tuntomerkkejä. Kun julkaistaan vastaava uutinen tuntomerkeillä, ihmetellään sitä kun ei paskamedia maininnut tekijän nimeä. Kun julkaistaan tekijästä kaikki saatavilla oleva tieto ja uutisen kommenttiosiossa alkaa syntyä infernaalisen muukalaisvihamielinen paskahurrikaani, jonka seurauksena kommenttiosio suljetaan, ihmetellään sitä kun paskamedia taas hyysää kunniakansalaisia ja sananvapautta rajoitetaan. Ja tietysti joku takkutukka koko prosessin ajan syyttää mediaa siitä, kun luo uutisoinnillaan rasistisia stereotypioita - eioo helppoo lehtimiehellä.

Mutta näinpä se suurten muutosten kynnyksellä aina vähän on. Tapahtuu voimakasta polarisoitumista ja melskeen keskellä sitä tarraudutaan kiinni siihen, mikä näyttää vahvalta kiinnipidettävältä. Yhtäällä se on varmasti traditio, vanha ja "hyväksi" havaittu, toisaalla se on - ahem - unelma. En siis mitenkään sydämeni pohjasta unelmaa väheksy, mutta olen kyllä jokseenkin epäluuloinen. Ja unelmalla tarkoitan monikulttuurisuutta - olen enemmän integraatiomiehiä.

Hyvin aktiivisesti saa kyllä itseään tarkkailla ja tasapainotella erinäisten ennakkoluulojen (ja niiden luomien tunnetilojen kanssa) ja toisaalta hölmön sinisilmäisyyden välillä. Kun ei oikein kumpaankaan nyt tunnu olevan varaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1488 : 22.12.2015 19:07 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Viisaudenhampaan poisto ja sen paikalle jäävä, mustan aukon lailla ruokaa imevä kolo. Ei riitä, että haavan yleiseen paranemiseen meni pari kolme viikkoa, vaan nyt joutuu kärsimään tuosta kolosta ties kuinka kauan. Parasta tässä on se, että kun tilanne tuon kanssa alkanee vähitellen helpottua, niin tammikuun lopussa pääsee uusimaan koko ruljanssin toiselle puolelle suuta.

Noh, sittenpähän on kaikki revitty eikä tarvitse enää koskaan moisia miettiä. Ylähampaat poistettiin molemmat akuutteina tapauksina mutta tämä kolo-ongelma oli mielestäni hieman lievempi molempina kertoina. Toki aina yhtä rasittava.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1489 : 22.12.2015 19:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Viisaudenhampaan poisto ja sen paikalle jäävä, mustan aukon lailla ruokaa imevä kolo. Ei riitä, että haavan yleiseen paranemiseen meni pari kolme viikkoa, vaan nyt joutuu kärsimään tuosta kolosta ties kuinka kauan. Parasta tässä on se, että kun tilanne tuon kanssa alkanee vähitellen helpottua, niin tammikuun lopussa pääsee uusimaan koko ruljanssin toiselle puolelle suuta.

Noh, sittenpähän on kaikki revitty eikä tarvitse enää koskaan moisia miettiä. Ylähampaat poistettiin molemmat akuutteina tapauksina mutta tämä kolo-ongelma oli mielestäni hieman lievempi molempina kertoina. Toki aina yhtä rasittava.

Mulla ei kyllä ollut mitään ongelmaa sen kanssa, että ruokaa olisi mennyt haavaan sisään. Eikö sulla ommeltu niitä ollenkaan?
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1490 : 22.12.2015 19:30 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Viisaudenhampaan poisto ja sen paikalle jäävä, mustan aukon lailla ruokaa imevä kolo. Ei riitä, että haavan yleiseen paranemiseen meni pari kolme viikkoa, vaan nyt joutuu kärsimään tuosta kolosta ties kuinka kauan. Parasta tässä on se, että kun tilanne tuon kanssa alkanee vähitellen helpottua, niin tammikuun lopussa pääsee uusimaan koko ruljanssin toiselle puolelle suuta.

Noh, sittenpähän on kaikki revitty eikä tarvitse enää koskaan moisia miettiä. Ylähampaat poistettiin molemmat akuutteina tapauksina mutta tämä kolo-ongelma oli mielestäni hieman lievempi molempina kertoina. Toki aina yhtä rasittava.

Mulla ei kyllä ollut mitään ongelmaa sen kanssa, että ruokaa olisi mennyt haavaan sisään. Eikö sulla ommeltu niitä ollenkaan?

Ylhäältä ei, alhaalta kyllä. Liekö sitten pettänyt, koska kyllä tuolla sellainen taktisen kokoinen aukko vielä on. Luulisi kuitenkin korjaantuvan ajallaan, sillä kyllä sitä kesälläkin tuli yläviisurin poiston jälkeen iltaisi kivoja oivalluksia, että "niin tätähän minä söinkin aamulla". Enää ei luonnollisesti mitään ongelmia tuon suhteen.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1491 : 13.03.2016 12:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Terapeuttista purkautumista:

Maskusta ostettiin kaapisto ja laatikosto. Ensin odotettiin melkein 2kk että sai hakea ne. Nyt tuli vihdoin aikaa kasailla ja kaapiston kaappien ja hyllyn välissä on melkein sormen menevä aukko. Eli ovet tulevat kaapista vähän ulos. Saranoiden säädötkin on jo vedetty niin sisään kun voi vetää. Eli saranoiden reiät on aivan liian lähellä reinaa.
Sitten laatikosto. Sain kaapin pystyyn ilman ongelmia, mutta sitten kun aloin sovittamaan välikappaletta joka tulee hyllyn ja kaapin väliin, huomaankin että hyllyn ja välikappaleen reiät on aivan eri kohdissa. Kääntelin sitä ympäri kymmeneen kertaan ja sovitin eri kohtiin kun näitä on kolme kpl, mutta ei. Reiät vain on aivan päin vittua.

Ei vituta ei.

Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1492 : 13.03.2016 13:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ja vielä maskusta missä jakkarakin maksaa varmaan puoli tonttua.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1493 : 13.03.2016 13:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja vielä maskusta missä jakkarakin maksaa varmaan puoli tonttua.
Joo ilman vuoden vaihteen alennusmyyntejä ei olisi näitä ostettu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1494 : 13.03.2016 14:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ja vielä maskusta missä jakkarakin maksaa varmaan puoli tonttua.

Siis Maskuhan on varmaan halvin huonekaluliike jonkun Sotkan jälkeen, jos ei jotain epämääräisiä puljuja lasketa. Aikoinaan tilasin yhden sohvan ja toimitus kesti viikkoja enemmän kuin piti.   Nehän on vissiin muutenkin konkurssin partaalla, mikä ei varsinaisesti yllätä. Laatu on luokatonta ja toimitukset venyy aina.

Itse suosittelen Kruunukalustetta, jos haluaa hyviä huonekaluja ja parempaa palvelua.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1495 : 13.03.2016 14:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kai se Sotka ja Jysk myy sitä onnettominta sälää ja täten on halvinta. Samalle tasolle vajoaa myös Kodinykkösen tavara. Sitten tulee varmaan Masku tai Asko, eli sinänsä nämäkin niitä kuluttajatuotteita, vaikka hinta ei ole halvinta. Mutta eihän tuo laadukkasta siltikään ole, kuten esim. Iskun kama taitaa olla, jossa hinnat onkin aivan eri tasolla.

Ikea on sitten josta löytyy vähän kaikkea, mutta itse en sieltä löydä ikinä mitään mikä sopisi omiin tarkoituksiin. En tiedä miksi, mutta se valikoima on itselle aivan vääränlainen. Ikinä ei löydy sopivaa. Kaksi kertaa olen tainnut ostaa sieltä jotain, toinen oli sohvapöytä, joka oli lopulta kuten muutkin ikean kamat: ei omaan mieleen. TV-taso oli hyvä ostos, mutta se olikin varsinaisen TV-tason taakse piiloon, rappusten alle johon olen koonnut vahvistimen ja pelikaman, että poika ei pääsisi niihin niin helposti käsiksi. 35€. Ainut tuote mikä on sopinut Ikeasta käyttötarkoitukseen ja se meni rappusten alle piiloon. Ainiin, ostin sieltä lehdille korin. Lopulta huomasin että sekin oli aivan perseestä (kansi oli kiinni laidassa, mutta pohja ei. Eihän se toimi.)

Kruunukalusteessa näytti olevan oli ihan ok tavaraa, mutta hintatasokin on sen mukainen. Pari esimerkkiä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ei ihan minulle. Täytyis varmaan teetättää kaikki appiukolla firmassa jossa on töissä. Pääsisi varmaan materiaali kuluilla, jotka nekin olisi vähintään yhtä paljon kuin Maskussa/Askossa. Ei vain sitäkään viitsisi aina vaivata, kun on jo saanut muutaman kaapiston ja kolme helvetin hyvää leffahyllyä mittatilaustyönä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1496 : 13.03.2016 16:05 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja vielä maskusta missä jakkarakin maksaa varmaan puoli tonttua.

Siis Maskuhan on varmaan halvin huonekaluliike jonkun Sotkan jälkeen, jos ei jotain epämääräisiä puljuja lasketa. Aikoinaan tilasin yhden sohvan ja toimitus kesti viikkoja enemmän kuin piti.   Nehän on vissiin muutenkin konkurssin partaalla, mikä ei varsinaisesti yllätä. Laatu on luokatonta ja toimitukset venyy aina.

Itse suosittelen Kruunukalustetta, jos haluaa hyviä huonekaluja ja parempaa palvelua.


Masku on kyllä selvästi suomen halvin ja toki se näkyy laadussa. Sohvat on vähän sinne päin ja valmistusvirheitä löytyy. Itse palvelu on ainakin itsellä taas ollut parasta mitä missään. Ihan priimaa. Varsinkin jos tilaat netistä. Rahojen palautus todella nopeaa jos palauttaa tuotteen ja muutenkin homma sujui mutkattomasti.

Oikeasti hyvää kun haluaa, niin Vepsäläiseltä ostaa sitten.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1497 : 13.03.2016 16:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo nyt meni maskut ja iskut sekaisin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1498 : 13.03.2016 19:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Taidankin olla vaan helvetin köyhä, kun omassa mielessä Masku ei ole halvin paikka. No mutta tämähän on juuri oikea thread senkin toteamiseen. Vaikka ei sillä, että se ei olisi tiedossa jo ollut. Köyhän ongelmia tosin ne onkin että kama ei ole niin laadukasta kuin toivoisi. Tosin luulin kyllä että oikeat ruuvin paikat edes löytyisi...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1499 : 13.03.2016 20:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Masku on tuntunut aina aika kalliilta. Työkaveri joutui odottelemaan myös 2-3kk kamoja Maskusta.

Jysk taitaa olla halvin, mutta ei se hinta sinänsä merkkaa mitään. Askossa oli sohvasänky 530€ ja Jyskissä täysin sama malli, mutta mattaversio 169€.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines