Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 442925 kertaa)
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1200 : 11.10.2013 15:57 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Asscreed III ja tehtävät missä pitää ratsastaa hevosella. Ikinä ei ole peli ottanut näin paljon pannuun.

Piti lopettaa kesken ja rauhoittua  :lol:
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1201 : 11.10.2013 16:20 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo ratsastus on kyllä ihan päin helvettiä tehty ja jopa hannah montanassa se on paremmin toteutettu.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1202 : 31.10.2013 18:20 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mikroaaltouunit joissa on muita ominaisuuksia kuin tehon ja ajan säätö. Sinänsä extraominaisuuksissa ei ole vikaa, mutta kun en muista nähneeni yhtäkään yksilöä, joisssa näiden lisääminen ei olisi tuhonnut käytettävyyttä. Tehoa ja aikaa ei välillä oikeasti löydy lainkaan, ja koko kojeen käynnistämiseenkin tarvitsisi ohjekirjan. Bonuksena mikro ja vielä päälle meluamaan senkin jälkeen, kun se on lopettanut lämmittämisen.

Nyrkkisääntönä mikroaaltouuni on surkea, jos siitä ei ymmärrä viidessä sekunnissa kuinka säätää tehoa ja aikaa. Nuo kaksi asiaa riittävät joka ikiseen asiaan, enkä ole koskaan muuta tarvinnut

Niin, ja spoilereissa olevan kuvan mikroaaltouunihan kuuluu periaatteessa minulle. Oli valmiina asunnossa, enkä näe erityisesti järkeä vaihtaa sitä, vaikka sitä syvästi vihaankin. Teho löytyy kankeasti, aika kohtalaisesti ja jatkaa hurinaa vaikka ikuisuuteen, jos sen ovea ei avaa...
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1203 : 31.10.2013 19:09 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ohimennen mainiten: jos ei ole erityisen kiinnostunut itsensä tappamisesta, tai sitä muuten vaan silloin tällöin kelailee ottavansa askelia, millä keinoilla saisi optimoitua elämäntapoja ja kenties näin parannettua yleistä olotilaansa kokonaan, niin kannattaa miettiä mikroaaltouunin käyttämistä ylipäätään.

http://www.youtube.com/watch?v=ScbbQ2pYd9I

On toki jokaisen henkilökohtaisen foliohatun koosta ja istuvuudesta kiinni missä määrin uskoo, että mikroaallotus tappaa, että bluetoothista saa syövän ja että vesistöjen fluorisoinnissa on kyse ei suinkaan hammashuollosta, vaan ihmisten mielen turruttamisesta (mind control, bitches), mutta jos kukaan on vaikkapa aktiivisesti seurannut docventuresia ja kykenyt lukemaan rivien välistä - toisinaan ihan suoraan riviltä - niin on varmaankin tullut siihen johtopäätökseen, että aika paljon kaikenlaista paskaa piilotellaan ja infoa pimitetään, mikäli sillä on edes jonkinlaista rahallista etua.

Tämä ohimaininta on nyt ohi. Jatkakaa entiseen malliin.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1204 : 31.10.2013 19:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt olen tyytyväinen siitä, että oma mikro on ollut käytännössä toimettomana siitä asti kun sain sen lahjaksi vuosia sitten. En rehellisesti sanoen muista koska käytin sitä viimeksi ja mitä sillä lämmitin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1205 : 31.10.2013 20:21 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin onhan noita tutkittu hyvinkin paljon, joten eiköhän tuo ole enimmäkseen foliohattuilua että microlla saisi ruuasta tehtyä jotenkin epäterveellistä. Enempi lopettaisin ruuan paistamisen, pannulla herkästi ruoasta osa palaa karrelle ja keittäessä pohjaan, ei vissiin ole ne karsinogeenit ihan terveellisimmästä päästä. Hauduttamalla pitäisi vissiin kaikki tehdä, jos haluaa elää kuin terveyshihhuli.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1206 : 31.10.2013 20:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllähän mikroa tulee käytettyä lähes päivittäin. Jos ei muuten niin edellisen päivän ruuan lämmittämiseen. Mielestäni mikro on siis varsin hyvä laite. Helpottaa ja nopeuttaa arkea aika paljon. Ja säästöäkin vielä tuo kun siinä saa lämmitettyä sen edellisen päivän ruuan. Pojan pilttipurkkien ja maidonkin lämmittäminen yhdessä vaiheessa olisi ollut aika aikaa vievää jos ei mikroa olisi.

Itse en siis pidän mikron käyttämistä mitenkään vaarallisena. Suurempi "vaara" yleensä tulee siitä ruuasta mitä sinne laittaa (valmisruuat). Samoja mikroaaltoja kännykästäkin tulee kuin mitä mikro käyttää, huomattavasti pienemmällä teholla vain, niin en jaksa uskoa että tässä olisi mitään ongelmaa. Jos on niin silloin on suurempia ongelmia kuin mikroaaltouunin mikroaallot...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1207 : 31.10.2013 20:53 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Kylähän määkin toki koko teini-ikäni läiskin roiskeläppää, burgeria ja lihapiirakkaa mikroon, enkä kyllä muista kuolleeni, tai edes voineeni huonosti, mutta silti intuitio vastustaa mikrottelua. Erityisen vahvasti se on sitä mieltä, että kaikki elollinen, mitä siinä ruoassa on, hurahtaa hetkessä kuolleeksi ja näin menetämme kaiken tärkeän (ravinteet), ja jäljelle jää terveyspisneksen suosikkiobsessiot - hiilarit, protskut ja rasvat! Siis energia. Ja toki ihminen kivasti energialla porskuttaa, mutta väittäisin, että terveys tulee kaikesta muusta, kuin noista. Ja jos ottaa lähtökohdaksi ainoastaan sen, että kaikki elollinen ruoasta kuolee, niin pitkälti Leonardin jutut käyvät järkeen.

TOSIN. Voisin väittää että siinä ruoassa, mitä mikroon yleensä tungetaan, ei kyllä ole mitään elollista muutenkaan, vaan kyllä ne entsyymit ovat kadonneet kauan sitten jos jonkinlaisen prosessoinnin myötä.

Pannulla paistamisesta olet nähdäkseni ihan oikeassa, se on heti mikrosta seuraava. Tosihihhulithan tosin syövät ruokansa raakana, tai jos jotakin niille porkkanoille haluaa tehdä, niin silloin ne korkeintaan höyrytetään. Paleo-dieetti, raw-food-dieetti, miksikä sitä nyt haluaakaan kutsua. Itse pari viikkoa sitten tein pienen kokeilun ja jätin eläinperäiset tuotteet kokonaan pois, ja eihän siinä hyvin käynyt. Sunnuntaina alkoi ihan infernaalinen väsymys ja väsähdin kesken lenkin aivan täysin. Maanantai ja tiistai meni vastaavissa tuntemuksissa töissä, ja viimein tiistai-iltana ymmärsin mitata kuumeen ja olihan sitä lähemmäs 39.

Soitto pomolle ja loppuviikko saikkua. Ja perseestähän tuli myös ripulia. Saatanasti.

Joskaan en silti vielä usko, etteikö raakaruokailu voisi olla optimijuttu. Taisin vaan tehdä kaiken liian nopeasti ja liian radikaalisti.

Osittain myös kiellän sairastumisen ja ruokavalion muutoksen välisen yhteyden.

Koska haluan uskoa, että eläimiä ei tarvitse tappaa. Ainakaan niin paljoa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1208 : 31.10.2013 21:00 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin, tuskin ne entsyymit ja vitamiinit tuhoutuu johtuen siitä mikrosta, vaan johtuen siitä lämmittämisestä. Se on aika sama lämmittääkö mikrossa vai uunissa, kaikki lämpö tuhoaa kaikki vitamiinit sun muut. Siksi vihannekset pitäisi höyryttää, eikä keittää. Tuosta rehudieetistä sen verran, että varmaan tiedätkin jo, että sun pitää silti saada B12-vitamiinia jostain ja sitä vaa vain eläinperäisistä tuotteista. Joku ravintolisä apteekista siis matkaan, jos ei jo ole. Tai sit juot vaan maitoa, jos et ihan kokonaan eläinperäisiä tuotteita boikotoi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1209 : 31.10.2013 21:09 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja hei. Vituttaahan minua myös vähäsen. Vähän aiheeseen liittyen, vähäsen tahtoo vituttaa ihmisten yleinen suhtautuminen sairauksiin. Varsinkin mitä tulee syöpiin, alzheimereihin ja sydänongelmiin, tai vaikka nyt ihan mihin tahansa, niin ihmiset tuntuvat suhtautuvat niihin niin, että "ne vaan tulee." "Joillekin tulee syöpä." Syöpä on tyhmä juttu, kun se vaan tulee, eikä sitä oikein helposti paranneta. Syytetään geenejä ja huonoa onnea..

...ikään kuin sillä ei olisi mitään väliä, mitä tekee ja miten elää. Syöpiähän todella tänä päivänä tulee vähän jokaiselle, ja voi pitää itseään aika "onnekkaana" jos ei kuole syöpään liittyvään sairauteen. Mutta nyt olisi aika tärkeätä tehdä se järkevä huomio, että syöpien kasvulla on ehkä vähän vähemmän yhteyttä jumalan langettamaan kiroukseen, kuin siihen miten tänä päivänä elämme. Asioita, joita tänä päivänä teemme.

1. Mikro.
2. Valmisruoat ja muu raskaasti prosessoitu kurapaska.
3. Verkkoa. On matkapuhelinverkkoa, WLANia ja ihan tavallista sähköverkkoa.
4. Liikumme aika vähän ja istumme aika paljon.
5. Pienihiukkasta ilmassa. Ulkoilmassa tehtaista ja autoista yms. tulevaa, sisätiloissa hometta ja ihan sisäilmaa.

On IMO aikamoinen olankohautus sanoa, etteikö näillä asioilla jotain yhteyttä edes voisi olla. Se että missä määrin - en osaa sanoa. Jälleen ei minulla ole kuin oma fiilis tässä mukana.

PS. Jaakko Halmetoja. Jos terveys kiinnostaa, niin Jaakko Halmetoja.

http://www.youtube.com/watch?v=EcVXxTFdygk
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1210 : 31.10.2013 21:12 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuohon raakadieettiin liittyen, tässä ihan mielenkiintoinen juttu miehestä, joka on syönyt viiden vuoden ajan pelkkää raakaa lihaa.

Itse olen pyrkinyt jättämään lihan pois kokonaan ruokavaliosta, lukuunottamatta kalaa.

Mutta ettei ihan offtopiciksi mene, niin digitaalikäyttöinen mikroaaltouuni on ehkä turhin keksintö. Malliesimerkki siitä, että jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1211 : 31.10.2013 21:31 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Huh, uus juttu kyllä tuo raakaliha.

Jos tässä ruoka-asiassa ottaisi kaiken saatavillaolevan datan käsiinsä ja leikkaisi sitä Occamin partaveitsellä, niin luulenpa että totuus on niinkin yksinkertainen, että ihminen on mestari sopeutumisessa ja näin ollen voi sopeutua syömään mitä vaan ja voida oikein hyvin. Muistan jonkun kokeen, jossa laktoosi-intolerantti bakteeri ympäröitiin laktoosilla, eikä mennyt kauaakaan, kun se oppi käyttämään laktoosia ravintonaan.

Notta mitäs me tässä saivarrellaan. ;)
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1212 : 31.10.2013 21:33 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllähän mikroa tulee käytettyä lähes päivittäin. Jos ei muuten niin edellisen päivän ruuan lämmittämiseen. Mielestäni mikro on siis varsin hyvä laite. Helpottaa ja nopeuttaa arkea aika paljon. Ja säästöäkin vielä tuo kun siinä saa lämmitettyä sen edellisen päivän ruuan. Pojan pilttipurkkien ja maidonkin lämmittäminen yhdessä vaiheessa olisi ollut aika aikaa vievää jos ei mikroa olisi.

Itse en siis pidän mikron käyttämistä mitenkään vaarallisena. Suurempi "vaara" yleensä tulee siitä ruuasta mitä sinne laittaa (valmisruuat). Samoja mikroaaltoja kännykästäkin tulee kuin mitä mikro käyttää, huomattavasti pienemmällä teholla vain, niin en jaksa uskoa että tässä olisi mitään ongelmaa. Jos on niin silloin on suurempia ongelmia kuin mikroaaltouunin mikroaallot...
On kyllä tosiaan aivan turhaa foliohattuilua. Mutta ihmiset tuppaavat ylipäätäänkin pelkäämään asioita, joiden toimintaperiaatetta eivät ymmärrä.


Tällä hetkellä vituttaa veturinkuljettajien laiton työnseisaus. Vaikeuttaa työmatkoja, mutta täytyy nyt miettiä jääkö tämän takia Digiexpoilut väliin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1213 : 31.10.2013 21:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tällä hetkellä vituttaa veturinkuljettajien laiton työnseisaus. Vaikeuttaa työmatkoja, mutta täytyy nyt miettiä jääkö tämän takia Digiexpoilut väliin.

Seconded. Oli tosiaan huomiseksi palaveria ja treeniä aamuun sovittuna Helsingissä, ja siitä oli tarkoitus loikkaa expoille. Pahalta näyttää, varsinkin kun uskomattomalla munkilla kihlatun auto on sekin parhaillaan huollossa. Ei jää seutualueen ulkopuolella asuvalle paljoa aseita.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1214 : 31.10.2013 22:42 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Julkinen liikenne ftw. Tossa on se syy miksi vihaan sitä niin pirusti välillä. Silloin kun se toimii se toimii, mutta kun sen toimintavarmuus suomessa ei ole kovin hyvä(vrt esim. Japani), niin pistäähän se vituttamaan. Varsinkin aina talvella VR:n käsittämättömät myöhästelyt. Tuossa joku aika sitten tuli mutama rae taivaalta ja juna oli yli 15 minuuttia myöhässä. Osa ehkä ajattelee, että eihän tuo paha ole odotella varttia, mutta kyllä se vaan pistää tilttiin, jos on sovittuja tapaamisia, työhaastatteluita tai töitä joissa pitäisi olla ajallaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1215 : 31.10.2013 23:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja hei. Vituttaahan minua myös vähäsen. Vähän aiheeseen liittyen, vähäsen tahtoo vituttaa ihmisten yleinen suhtautuminen sairauksiin. Varsinkin mitä tulee syöpiin, alzheimereihin ja sydänongelmiin, tai vaikka nyt ihan mihin tahansa, niin ihmiset tuntuvat suhtautuvat niihin niin, että "ne vaan tulee." "Joillekin tulee syöpä." Syöpä on tyhmä juttu, kun se vaan tulee, eikä sitä oikein helposti paranneta. Syytetään geenejä ja huonoa onnea..

...ikään kuin sillä ei olisi mitään väliä, mitä tekee ja miten elää. Syöpiähän todella tänä päivänä tulee vähän jokaiselle, ja voi pitää itseään aika "onnekkaana" jos ei kuole syöpään liittyvään sairauteen. Mutta nyt olisi aika tärkeätä tehdä se järkevä huomio, että syöpien kasvulla on ehkä vähän vähemmän yhteyttä jumalan langettamaan kiroukseen, kuin siihen miten tänä päivänä elämme. Asioita, joita tänä päivänä teemme.

1. Mikro.
2. Valmisruoat ja muu raskaasti prosessoitu kurapaska.
3. Verkkoa. On matkapuhelinverkkoa, WLANia ja ihan tavallista sähköverkkoa.
4. Liikumme aika vähän ja istumme aika paljon.
5. Pienihiukkasta ilmassa. Ulkoilmassa tehtaista ja autoista yms. tulevaa, sisätiloissa hometta ja ihan sisäilmaa.

On IMO aikamoinen olankohautus sanoa, etteikö näillä asioilla jotain yhteyttä edes voisi olla. Se että missä määrin - en osaa sanoa. Jälleen ei minulla ole kuin oma fiilis tässä mukana.

PS. Jaakko Halmetoja. Jos terveys kiinnostaa, niin Jaakko Halmetoja.

http://www.youtube.com/watch?v=EcVXxTFdygk
Syöpä ei ole edes se pahin juttu. 20 vuotta sitten en tuntenut juuri ketään jolla olisi autoimmuunitauti, mutta nyt niitä tuntuu tulevan koko ajan joka kolosta. Näistähän on jo alettu puhumaan uutena suomalaisten kansan tautina. Jokin aika sitten oli juttua kuinka biologistenlääkkeiden käyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Näillä hoidetaan juurikin autoimmuunitauteja. Minusta aika konkreettinen esimerkki nyky-yhteiskunnan seurauksista. Tässähän on kyse että kroppa ei vaan enää toimi oikein. Eli jokin tekijä elinympäristössä sekoittaa sen normaalista. Arvailuja syistä on tuhottomia: Viljat, sokeri, tärkkelys, rokotukset, lääkkeet, liikunta, säilöntäaineet, jne. jne. Autoimmuunitautien määrä on niin laaja ja vaihteleva, että todennäköisesti osa syy on vähän kaikissa. Syy sitten määrittää mihin se iskee.

Ja jos touhu etenee enemmän tätä kautta, että hoidetaan vaivoja, eikä aiheuttajaa, on kansan tulevaisuus aika synkkä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1216 : 01.11.2013 01:02 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja jos touhu etenee enemmän tätä kautta, että hoidetaan vaivoja, eikä aiheuttajaa, on kansan tulevaisuus aika synkkä.

Niin, ikävä kyllä tuota ensimmäistä harjoitetaan usein aina enemmän, ehkä lyhytnäköisyydestä ja/tai kaupallisesta hyödystä johtuen.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1217 : 01.11.2013 07:10 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Biologisten lääkkeiden käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti, koska ne ovat tehokkaita, mutta toki myös kalliita. 20v sitten ei tainnut muita biologisia lääkkeitä ollakaan kuin insuliini.
Raakaa lihaa syömällä saa kyllä ennemmin tai myöhemmin salmonellan.

Eniten tällä hetkellä vituttaa ankea marraskuu, kokeillaan auttaako d-vitamiini.
N
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1218 : 01.11.2013 07:48 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
1. Mikro.
2. Valmisruoat ja muu raskaasti prosessoitu kurapaska.
3. Verkkoa. On matkapuhelinverkkoa, WLANia ja ihan tavallista sähköverkkoa.
4. Liikumme aika vähän ja istumme aika paljon.
5. Pienihiukkasta ilmassa. Ulkoilmassa tehtaista ja autoista yms. tulevaa, sisätiloissa hometta ja ihan sisäilmaa.

On IMO aikamoinen olankohautus sanoa, etteikö näillä asioilla jotain yhteyttä edes voisi olla. Se että missä määrin - en osaa sanoa. Jälleen ei minulla ole kuin oma fiilis tässä mukana.

Vähän samoja ajatuksia on itsellänikin ollut mielessä. Jostainhan ne taudit kumpuavat kumminkin.

Mitä enemmän nykyihimisen elämäntapoja miettii, sitä vähemmän niissä on järkeä. Liikunta on nollissa, ja energiansaanti huipussaan. Vapaa-aika vietetään kotona, neljän seinän sisällä ruudun äärellä, töihin kuljetaan autolla, ja töissä istutaan huonon sisäilman keskellä väh.8 tuntia päivässä. Ruoan laatu on mitä on, kun syödään helppoa ja nopeaa ruokaa, korvaten laadun määrällä. Kiire on olevinaan jatkuva. Nukkuminen jätetään minimiin, ja ei malteta käydä ajoissa nukkumaan vaan valvotaan pikkutunneille. Homman voi kruunata vielä vetämällä säännöllisesti viikonloppuna pään täyteen, jottei vaan vahingossa silloinkaan pääse palautumaan. Sitten ihmetellään, kun kroppa rupeaa reistaamaan. Oman hyvinvoinnin lisäksi poltetaan vielä maapallon luonnonvaroja loppuun uskomatonta vauhtia. Taitoa ja resursseja asioiden parantamiseen tällä pallolla olisi vaikka kuinka, mutta halu niiden toteuttamiseen puuttuu täysin.

Jotain aiheeseenkin, ruisleivän puute alkaa vituttamaan oikein urakalla. Vaalea paahtoleipä alkaa tulla jo korvista pihalle, enkä ole vielä oppinut jättämään leivänsyöntiä ruokavaliosta poiskaan. Ei tämänkään maan ruokailutottumuksissa liikaa kehuttavaa ole.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1219 : 02.11.2013 20:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vituttaa tämä verotieto/tulo-perseily. Jotenkin vielä menee se, että julkisten henkilöiden tuloja kytätään (vaikka sekään ei mitenkään oikein ole), mutta siellä on paljon yksityishenkilöitä, joita on mainittu "uutisissa". Erään lautalaisenkin bongasin myös yhdestä iltapäivälehden uutisesta ja veikkaisin ettei se ole mikään positiivinen kokemus.
Play-Asia
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1220 : 02.11.2013 20:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Vituttaa tämä verotieto/tulo-perseily. Jotenkin vielä menee se, että julkisten henkilöiden tuloja kytätään (vaikka sekään ei mitenkään oikein ole), mutta siellä on paljon yksityishenkilöitä, joita on mainittu "uutisissa". Erään lautalaisenkin bongasin myös yhdestä iltapäivälehden uutisesta ja veikkaisin ettei se ole mikään positiivinen kokemus.

Tämä. Eilenkin oli iltauutisissa oikein, että tämä ja tämä henkilö täällä on tienannut näin ja näin monta miljoonaa. Hyvällä tsägällä joku pälli saa jonkun hienon idean, kun kuulee että naapurin ukolla onkin muutama euro sukanvarressa..
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1221 : 02.11.2013 23:29 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Suomi, kateellisten maa.
N
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1222 : 03.11.2013 00:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili On hyvä, että eri alojen palkat on julkisia, ettei ketään kuseteta. Esimerkiksi kaupoissakin voi myyjien palkoissa olla huima ero, vaikka tekevät täysin samaa työtä. Muistan kun itsellä peruspalkka ilman lisiä oli lähemmäs 12,5e/h ja kaverilla joka teki samaa työtä se oli vain 8,5e/h, täysin järjetöntä ja epäoikeudenmukaista.

Se mitä itsekin vastustan on, että suoraan laitetaan nimet lehteen ja palkkatiedot perään, varsinkin sellaisilta ihmisiltä ketkä eivät ole julkisuuteen itseään tyrkänneet.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1223 : 15.12.2013 08:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Gamestop ja Suomen kalleimmat pelituotteet. WiiU:n hinta on aika hyvin tasoittunut 299€:n hintaan ja alle. Mikä on aika hyvä diili kun mukana saa pelin (NSMBW+Luigi tai Zelda). Vaikka ei sillä, on se Nintendo Landinkin kanssa ihan sopiva hinta, vaikkakaan ei houkuttele ihan yhtä paljon. Tästä innostuneena menin siis reilun 140€:n lahjakortin kanssa Gamestopiin. Kyseisten pakettien hinta: 349€ :rollaus: Aloin hiukan harkitsemaan jos ostaisin vain SM3DW:n ja Pro Controllerin GameStopista ja ehkä Wii Remotenkin. No eipä osunut silmiin näitä. Tietenkään. Hitto kun tämän lahjakortin saa menemään, niin voipi olla viimeinen kerta kun Gamestopissa asioin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1224 : 15.12.2013 10:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Gamestop ja Suomen kalleimmat pelituotteet. WiiU:n hinta on aika hyvin tasoittunut 299€:n hintaan ja alle. Mikä on aika hyvä diili kun mukana saa pelin (NSMBW+Luigi tai Zelda). Vaikka ei sillä, on se Nintendo Landinkin kanssa ihan sopiva hinta, vaikkakaan ei houkuttele ihan yhtä paljon. Tästä innostuneena menin siis reilun 140€:n lahjakortin kanssa Gamestopiin. Kyseisten pakettien hinta: 349€ :rollaus: Aloin hiukan harkitsemaan jos ostaisin vain SM3DW:n ja Pro Controllerin GameStopista ja ehkä Wii Remotenkin. No eipä osunut silmiin näitä. Tietenkään. Hitto kun tämän lahjakortin saa menemään, niin voipi olla viimeinen kerta kun Gamestopissa asioin.

Anttilasta saa 279 eurolla nyt kyseiset bundlet, kun käyttää samalla 20 euron joulusetelin. Toimii sekä kivijalkaliikkeissä että netissä.


« Viimeksi muokattu: 15.12.2013 10:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1225 : 15.12.2013 10:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mikä helvetti pakottaa asioimaan suomen surkeimmassa ja kalleimmassa pelikaupassa. Prismastakin varmaan saa pelit halvemmalla kuin lamestopista.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1226 : 15.12.2013 14:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kyllä gamestopista jotain vanhoja pelejä saattaa löytää tosi halvalla, koska siellä ei mitenkään hinnoitella pelin harvinaisuuden mukaan, toisin kuin monissa muissa käytettyjen pelien liikkeissä. Gamehousessa joku Gamecuben Zelda ja Twinsnake 100e, kun Gamestopissa 2e roskakorissa.

Uusia ja vähän käytettyjä pelejä sieltä ei osta hullukaan.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1227 : 15.12.2013 14:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mikä helvetti pakottaa asioimaan suomen surkeimmassa ja kalleimmassa pelikaupassa. Prismastakin varmaan saa pelit halvemmalla kuin lamestopista.

Varmaan se 140€ lahjakortti.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1228 : 15.12.2013 16:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mikä helvetti pakottaa asioimaan suomen surkeimmassa ja kalleimmassa pelikaupassa. Prismastakin varmaan saa pelit halvemmalla kuin lamestopista.
Minulla on aina ollut käytössä periaate, että jos käyt gamestopissa niin käytkin joulukuussa.

Ja mitähän hittoa tuokin periaate meinaa. >_>
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1229 : 17.12.2013 13:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joulukuu puolessa välissä ja ei lunta ollenkaan. Saatana!
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines