Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 442934 kertaa)
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1140 : 10.05.2013 11:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Se vaan, että ihan samaan tahtiin (ja ehkä rutinoituneemmin) ne vanhat spadut siellä jakelussa niitä paketteja heittelevät ilman suurempia huolia. Kun ostin nykyisen tietokonepöytäni, näin juuri huonekaluliikkeessä kun rahtimiehet tuli ja nosti jonkun puisen pöydän lavalle siihen tahtiin, että ihan varmana oli naarmuilla. Ovella sitten pöytä otti vielä ovenkarmeihin kiinni  :P

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1141 : 10.05.2013 12:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Todennäköisesti näin. Ja tämä ei teekään mitään poikkeusta valituksiin. Samalla tavalla kannattaa/pitää antaa palautetta/palauttaa tavara jos toimitus ei onnistu kuten pitäisi. Jos joku hoida hommaansa, kyllä siihen jossain vaiheessa otetaan joku joka hoitaa homman.

Asiakaspalvelussa tms. ihmisten kanssa tekemisissä olevilla "ammattilaisilla" on vähän turhan usein väärä asenne hommaan. Asiakas on harvoin oikeasti oikeassa, mutta asiakas on aina se mitä pitää palvella, ei toisin päin. Vittumaisella lähtöasenteella harvemmin saa hyvää mieltä asiakkaalle taikka itselleenkään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1142 : 10.05.2013 12:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep, se on vaan tosiasia, että harva jakaa postia tai myy jotain puhelinliittymiä siksi, että se olisi unelma-ammatti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1143 : 10.05.2013 16:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jep, se on vaan tosiasia, että harva jakaa postia tai myy jotain puhelinliittymiä siksi, että se olisi unelma-ammatti.

Itsekin olen kyllä sen verran tosikko, että tämä on ainoastaan huono tekosyy. Vaikkei duuni olisikaan se mieluisin, niin tottakai siinä pitää silti yrittää parhaansa. Virheitä sattuu kaikille ja uuden työntekijän on saatava aikaa perehtyä hommaan, mutta jos toiminta on jatkuvasti ja samoissa asioissa heikkoa, oli syynä sitten asennevamma, taidottomuus tai huolimattomuus, niin tottakai siitä saa/pitää älähtää. Rakentavasti. Lisäksi paskastakin duunista tekee itselleen maagisesti aika paljon kivempaa, jos ei alusta asti asennoidu siihen, että ankeaahan tämä, joten vasemmalla kädellä mennään.

Lisäksi postityön vertaaminen nakkikoppi- tai puhelinmyyntihommiin on siinä mielessä takaperoista, että loppujen lopuksi kyse on todella tärkeästä työstä. Kuten huomattua, ihmiset postittavat toisilleen valentine-korttien lisäksi oikeasti tärkeitä ja arvokkaita asiota, joten niiden käsittelijällä on todella iso vastuu, eikä hommaan pitäisi päästää - ainakaan itsekseen - ihan ketä vaan. Eri asia toki on se, ovatko esimerkiksi Postin/Itellan lajittelujärjestelmät jo lähtökohtaisesti väkivaltaisia, mutta yllämainituissa tapauksissa jo fiksulla ja näppärällä jakelijalla oltaisiin pelastettu paljon.


Omakohtaisesti ei ole onneksi sattunut kauheasti suruja Postin toiminnan kanssa. Kerran Briteistä tilattu Subsistense tuli perille kotelo säleinä, mutta harvinaisen noheva eBay-myyjä reklamoi ottamieni kuvien avulla Royal Mailille asiasta, ja sain pelin hinnan sieltä takaisin joutumatta edes luopumaan saamastani tuotteesta. Erittäin tehokas lohdutus. Kotimaan lähetykset tulevat varsin hyväkuntoisina aina perille, eikä meillä onneksi koiteta optimoida oven takana neliöpakettia pyöreään reikään, niin sanoakseni.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1144 : 10.05.2013 16:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu kohdistin viestieni sisällön nimenomaan näihin "finninaamoihin", eli meihin/heihin jotka joskus ovat ensimmäisiä duuneja tehneet puberteetin aikana. Ei vakkari voi missään duunissa pitkään perseillä (ellei ole jeesmies johtoportaan kanssa).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1145 : 10.05.2013 21:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Oon sitä mieltä, että jos nimen on sopimukseen laittanu, niin sitä sopimusta pitää kunniottaa ja tehdä duunit niin hyvin kuin taitaa. Toisaalta ymmärrän hyvin postimiestä, jolla ei vaan aika riitä palvella asiakkaita kunnolla, kun on niin tiukille vedetty jakopiiri. Paskasti tahallaan hoidetulle duunille ei ymmärrystä löydy.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1146 : 12.05.2013 19:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Onhan se tietysti niinkin, että eihän se todennäköisesti ole se unelma-ammatti. Mutta silti siinä pitää finninaamojenkin kestää. Työ on kuitenkin työtä, ei hupia. Muutenkin kuulostaa aika haparalta tekosyyltä: "Mua vituttaa niin saan olla mulkku." Tai: "Olen teini ja mua vituttaa niin saan olla mulkku." Ei se nyt ihan niinkään mene. Ja lopulta se kuitenkin on oma valinta mennä sinne töihin. Harva nykypäivänä Suomessa nälkään kuolee jos ei töitä tee.

Lisäksi se että tekee vähän paska duunia on ihan hyvä juttu. Ai jai niitä isin ja äitin pikku Kalleja, ketkä menee töihin ensimmäisen kerran 20 vuotiaana. Sitten se vasta vituttaa. Ja ei, silloinkaan et saa olla mulkku.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1147 : 12.05.2013 19:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili On eri asia ymmärtää miksi finninaama tekee mitä tekee, kuin hyväksyä se toiminta yleisesti  ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1148 : 13.05.2013 00:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
On eri asia ymmärtää miksi finninaama tekee mitä tekee, kuin hyväksyä se toiminta yleisesti  ;)
No joo. Mutta silloin kun sillä on merkitystä puhutaan suuremmasta ahdistuksesta. Silloin kyse ei ole siitä että kaverilla on duuni joka ei miellytä. Jos finninaama tekee työnsä huonosti toistuvasti vain sen vuoksi että työ on luonteeltaan paskaa, finninaama tarvitsee ennemmin kuria/"herätystä" kuin ymmärrystä. Ei työntekoa vihaava kaveri kuitenkaan ole mikään erikoisuus jota pitäisi vain ymmärtää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1149 : 13.05.2013 08:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No synkkä totuus vain on, että eivät kaikki tosiaankaan jää ruotuun kunhan vähän kuritetaan. Niistä voi tulla vaikka sivareita ja kaikenmaailman taivaanrannan maalareita, mutta niitäkin pitää tietty määrä tähän maahan mahtua. Kaikkien pälli vain ei sovellu normaaliin työelämään.

Siinä olen kyllä samaa mieltä, että kokeilla pitää kaikenlaista työtä. Ei siitä muuten voi mitään mielipidettä muodostaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1150 : 13.05.2013 21:46 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Vitun Veolia (bussiyhtiö) on kanssa aina lakossa. Justiinsa oli kuukausi sitten lakko ja taas on huomenna. Sattumoisin aina kun olisi jotain tärkeää tekemistä, kuten eka duunipäivä ja kandiseminaari samana päivänä. Pääsee tästä onneksi junalla ja bussilla sompailemalla, mutta eniten vituttaa se kun ei näistä ikinä ilmoiteta mitenkään järkevästi. Jossain uutisissa saatetaan ohimennen mainita ja jos ei jotain HSL:n sivua seuraa ihan muna pystyssä, niin ei noista tiedä. Nytkin kuulin ihan sattumalta mutsilta, joka ei edes asu samassa kaupungissa. Bussipysäkeilläkään ei koskaan ole mitään ilmoitusta, vaan jengi seisoo ihan ihmeissään kunnes puolen tunnin venailun jälkeen toteavat, että ei se bussi varmaan tule.

Miten vaikeaa olisi tehdä sellainen järjestelmä, että matkakorttiin olisi liitetty puhelinnumero/email ja sitten järjestelmä seuraisi että millä linjoilla kukin eniten kulkee? Eli HSL:n järjestelmä tietäisi, että Matti menee joka päivä 70T:llä ja sitten jos tulee kyseistä linjaa koskeva lakko, niin Matti saisi edellisenä iltana joko viestin tekstarilla tai sähköpostilla. Foliohattuilijat voisivat tietysti passata, jos haluavat.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1151 : 13.05.2013 22:22 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Välillähän nuo "teille on isokokoinen kirje" laput on myös ennakkoilmoituksia. Kerran jätettiin maanantaina lappu, että tule hakemaan keskiviikkona. Menin tiistaina postiin eikä ollut pakettia hyllyssä ja käskin vielä tarkistaa sieltä koneelta eikä sitä oikeasti ollut siellä. Se tuli vasta keskiviikkona. Mikä helvetin järki tuossakin on.

Luultavasti sun kotipaikkakunnalla kuljetetaan paketit lajittelupisteeltä lähimmälle palvelupisteelle vain joka toinen päivä. Postimies kärrää aina ne luukusta mahtumattomat paketit päivän päätteeksi takaisin lajittelupisteelle, joka ei yleensä ole sama paikka kuin se mistä paketin aikanasi noudat.

Entisenä postiurpona voin sanoa että noi isot paketit oli aika vittumaisia. Lajittelet siinä kiireessä eka helvetisti mainoksia ja kirjepostia ja sitten murehdit että miten mä nämä isot paketit saan mukaan. Jos postinjakaja on sulle muutaman kerran tuonut pakettia etkä ole ollut kotona, voi olla että sun paketista kirjotetaan jatkossa suoraan se noutokortti eikä pakettia oteta edes mukaan. Mun mielestä fiksuin tapa oli aina ottaa se paketti mukaan ja kirjottaa kortti vasta siinä odotellessa ovella. Aikaa ei kulunut lajitteluvaiheessa siihen kirjoitteluun ja asiakkaalla oli aikaa laittaa lerssi pöksyihin ja tulla ovelle.

Älkää kuitenkaan olko niille postihessuille tylyjä. Niitä "finninaamaisia paskakasoja" muutenkin vituttaa se homma melko varmasti, elleivät ole psykoosissa.
Kukas tää rinturi oikein on?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1152 : 13.05.2013 22:51 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vitun Veolia (bussiyhtiö) on kanssa aina lakossa. Justiinsa oli kuukausi sitten lakko ja taas on huomenna. Sattumoisin aina kun olisi jotain tärkeää tekemistä, kuten eka duunipäivä ja kandiseminaari samana päivänä. Pääsee tästä onneksi junalla ja bussilla sompailemalla, mutta eniten vituttaa se kun ei näistä ikinä ilmoiteta mitenkään järkevästi. Jossain uutisissa saatetaan ohimennen mainita ja jos ei jotain HSL:n sivua seuraa ihan muna pystyssä, niin ei noista tiedä. Nytkin kuulin ihan sattumalta mutsilta, joka ei edes asu samassa kaupungissa. Bussipysäkeilläkään ei koskaan ole mitään ilmoitusta, vaan jengi seisoo ihan ihmeissään kunnes puolen tunnin venailun jälkeen toteavat, että ei se bussi varmaan tule.

Miten vaikeaa olisi tehdä sellainen järjestelmä, että matkakorttiin olisi liitetty puhelinnumero/email ja sitten järjestelmä seuraisi että millä linjoilla kukin eniten kulkee? Eli HSL:n järjestelmä tietäisi, että Matti menee joka päivä 70T:llä ja sitten jos tulee kyseistä linjaa koskeva lakko, niin Matti saisi edellisenä iltana joko viestin tekstarilla tai sähköpostilla. Foliohattuilijat voisivat tietysti passata, jos haluavat.
Julkinen liikenne on kyllä kuraa ja pettää joka kerta tärkeällä hetkellä. Olin tuossa pari viikkoa sitten menossa työhaastatteluun ja eiköhän se dösä jätä tulematta. Onneksi varasin 10 minuutin matkaan 30 minuuttia ja pääsin sitten toisella bussilla. Pääkaupunkiseudulla vielä pärjää välttävästi, mutta muualla suomessa ei vissiin kunnon julkista edes ole. Espoossakin 10min automatka muuttuu 1h bussimatkaksi helposti.

Lähtee kyllä samantien kolmossarjalainen baijerin tuote kunhan saan jonkun työn josta maksetaan muutakin, kuin vittuilua palkkana. Sen jälkeen se on hei hei julkisille.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1153 : 14.05.2013 11:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Onneksi ei ole itse tarvinnut liikkua julkisilla enää vuosiin. Meinasi hulluksi tulla niiden aikataulukikkailujen ja täpötäysien aamuvuorojen kanssa.

Lisäksi suurin osa niistä kuskeista on niin leipääntynyt siihen työhönsä, että niiden yrmeiden ilmeiden näkeminen aamulla sai jo päivän pilalle. Vaimo oli myös tuossa viikko sitten jonottamassa bussiin rattaiden kanssa, antoi kiireisimpien nousta edeltä kyytiin ja juuri kun oli nousemassa itse mukaan, niin kuski iski ovet kiinni sanaakaan sanomatta ja lähti vetämään. Hyvä vitsi kun vuoroja meni sunnuntaina vain tunnin välein.

Lisäksi pari päivää sitten näin kun joku pieni koululainen oli juoksemassa bussia kohta ja heilutteli kättä. Matkaa oli varmaan vain 10m korkeintaan, kun häntä edeltävä tyyppi nousi bussiin. Molopääkuski iski oven naaman edestä taas kiinni ja lähti silloinkin ajamaan hiiteen.

Ois pitänyt ajaa bussi kiinni ja näyttää persettä ikkunasta.

tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1154 : 14.05.2013 20:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Heh, päivitystä tuohon Veolian lakkoon ja HSL:n kädettömyyteen tiedotuksen suhteen. Nythän on niin, että ilmeisesti lakko jatkuu vielä ainakin huomisen. Näin olen lukenut pariltakin uutissivustolta. Mutta näkyykö asiasta mitään tiedotusta HSL:n sivuilla? Eipä näy, puhutaan vain tiistaista. Uskomatonta, että se taho joka on vastuussa tiedotuksesta, on ainoa joka ei tiedota mitään.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1155 : 15.05.2013 18:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW En tiedä meneekö oikeaan ketjuun, periaatteessa varmaan menisi kun vihaan näitä paskiaisia, mutta...

Onko kellään kokemusta punkeista? Tuli tänään oltua työn takia eräällä alueella jolla tavataan kuulemma punkkeja (tajusin tämän vasta liian myöhään) ja kävelin arviolta varmaan 5 minuutin ajan heinikkokivikossa (korkeintaan polveen asti ylettyvää heinää, muualla saattoi olla ihmisen pituista heinikkoa tai vielä suurempaa) kun taas loppuajan seisoskelin semmoisella kalliolla. Reppu taas oli sellaisen ison kiven juurella jossa kasvoi muutama heinä, voi saakeli kun kannoin vielä tuonkin jälkeen reppua olkapäälläni...

Niin että mitenkäs, onko mahdollista että minussa on ollut punkki ja se on irronnut? En huomannut ihollani oikeastaan mitään kun kotona katsoin peilistä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ilmeisesti ihoon voi tulla sellainen punoittava pieni alue vasta myöhemmin? Onko mahdollista edes saada 5 minuutin heinikkopelleilyn kautta punkkia? APUA.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1156 : 15.05.2013 18:15 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
En tiedä meneekö oikeaan ketjuun, periaatteessa varmaan menisi kun vihaan näitä paskiaisia, mutta...

Onko kellään kokemusta punkeista? Tuli tänään oltua työn takia eräällä alueella jolla tavataan kuulemma punkkeja (tajusin tämän vasta liian myöhään) ja kävelin arviolta varmaan 5 minuutin ajan heinikkokivikossa (korkeintaan polveen asti ylettyvää heinää, muualla saattoi olla ihmisen pituista heinikkoa tai vielä suurempaa) kun taas loppuajan seisoskelin semmoisella kalliolla. Reppu taas oli sellaisen ison kiven juurella jossa kasvoi muutama heinä, voi saakeli kun kannoin vielä tuonkin jälkeen reppua olkapäälläni...

Niin että mitenkäs, onko mahdollista että minussa on ollut punkki ja se on irronnut? En huomannut ihollani oikeastaan mitään kun kotona katsoin peilistä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ilmeisesti ihoon voi tulla sellainen punoittava pieni alue vasta myöhemmin? Onko mahdollista edes saada 5 minuutin heinikkopelleilyn kautta punkkia? APUA.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Borrelioosi

Jos yhtään epäilyttää niin lekuriin näyttämään mahdollista puremaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1157 : 15.05.2013 18:17 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Voin kertoo että jos vähänkään epäilet punkin puremaa, niin välittömästi lääkäriin. Niiden kanssa ei kannata pelleillä.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1158 : 15.05.2013 18:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW No se tässä onkin kun en oikein tiedä. En löydä iholtani minkäänlaista merkkiä että sellainen elukka olisi käynyt ruokailulla... mutta nuo puremajäljet kai voivat olla aika "näkymättömiä". Mitä lääkärissä määrätään yleensä jos potilaalla on punkkiepäily? Antibiootteja?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1159 : 15.05.2013 19:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Punkit jää kyllä aika hyvin yleensä kiinni. Itsellä on ollut kerran punkki kiinni ja se ei lähtenyt normaalisti repimällä pois. Punkkihan normaalisti puskee päänsä kiinni ja alkaa lounaalle. Eli todennäköisesti, jos se on purrut, se olisi vieläkin kiinni tai purema olisi näkyvämpi. Lisäksi mitä vähemmän aikaa punkki on kiinni, sitä pienempi mahdollisuus tauteihin on.

Lainaus
4. Kuinka kauan punkin pitää olla kiinni, jotta borreliat ehtivät siirtyä ihmisen ihoon?

Tarkkaa tietoa ei ole. Koe-eläimillä 48 tunnin kiinnitymisaika lisää riskin suureksi. Ihmisillä käytännössä kiinittymisajan pitää olla ilmeisesti ainakin 8 tuntia, jotta riski olisi merkittävä. Tämä johtuu siitä, että borrelioiden kulkeutuminen punkin suolesta sylkirauhasiin veriaterian aikana vie usein 1-2 vrk:n ajan. Vasta punkin sylkirauhasista borreliat sitten siirtyvät ihmisen ihoon.
http://www.punkki.net/index.html
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1160 : 15.05.2013 19:24 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulevana sairaanhoitajana sanoisin että jos sulla ei ilmaannu borrelioosin oireita (ihottumaa, mahdollisesti päänsärkyä, kurkkukipua, lämpöilyä, lihasarkuutta, väsymystä ja yleistä sairauden tunnetta) ni ei hätää, et tarvi hoitotoimenpiteitä. Jos näitä oireita tulee, niin menet vastaanotolle jossa varmaan lykkäävät antibioottikuurin kouraan. Saattaa mennä useampi päivä ennenkuin oireita ilmaantuu. Jos n. viikon päästä puremasta koet päänsärkyä ja kuumeilua, niin saatat kärsiä puutiaisaivokuumeesta, mutta sitähän ei voi muutenkaan hoitaa joten mitäpä siitä murehtimaan. Paitsi käymällä vastaanotolla.

En kyllä usko että punkki puri, ne ovat sitkeästi kiinni sitten kun kiinnittyvät.

EDIT: Rockyn linkkaama punkki.net on aika pähee lähde näihin juttuihin.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1161 : 15.05.2013 19:30 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Okei, nämä lievittivät hieman kuumotusta. Olen tosiaan hipelöinyt itseäni nyt aika neuroottisena ja käynyt suihkussakin yhdessä välissä. Ei löytynyt mitään ylimääräisiä kyhmyjä tai jälkiä, joten kaipa olen turvassa. Vaatteetkin pistin pesuun samantien. Jos kuitenkin "jälkikäteen" ilmestyy jotain outoa ihottumaa tjsp., niin sitten kyllä ampaisen heti lääkäriin.

On noi kyllä inhottavia eläimiä... :/
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1162 : 15.05.2013 19:50 »
kaiku Jäsen Viestejä: 28 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tulevana sairaanhoitajana sanoisin että jos sulla ei ilmaannu borrelioosin oireita (ihottumaa, mahdollisesti päänsärkyä, kurkkukipua, lämpöilyä, lihasarkuutta, väsymystä ja yleistä sairauden tunnetta) ni ei hätää, et tarvi hoitotoimenpiteitä.

Itselläni todettiin borrelioosi lapsena. Minkäänlaisia oireita en kyllä muista olleen, ja tutkimuksetkin taidettiin tehdä vasta useamman viikon jälkeen puremasta. Käsittääksenihän lääkkeet eivät välttämättä bakteeriin edes auta, ja oireet voivat tulla vasta vuosien päästä. Sitä odotellessa.

Pari kesää sitten taas oli joku purema iholla, mutta purijasta en ollut yhtään varma. Lääkäri kuitenkin myönsi antibioottikuurin varmuuden vuoksi.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1163 : 16.05.2013 00:56 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Alokasleiri oli Kirkonmaalla, jossa kyllä punkkeja vilisi urakalla. Yhtä pisti punkki kiveksistä. Hieman kuumottavaa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1164 : 16.05.2013 09:18 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Aikanaan telttailtiin Punkaharjulla ja joka jätkällä minua lukuunottamatta oli useita punkkeja kiinni loman aikana.

Yksi kävi lääkärissä ja lääkäri otti punkin pois ja sanoi, että itsekin nämä voi repiä, ei tarvitse välttämättä tulla käynnille. Siitä lähtien joka ilta tarkastettiin paikat ja poistettiin punkit pihdeillä, eikä missään lääkärissä käyty. Kenelläkään ei ollut tauteja tämän jälkeen.

Toki eri alueiden punkit ovat erilaisia, mutta en välttämättä allekirjoita sitä, että heti täytyy lääkärille mennä.

Pari kertaa huomattiin, että punkki vilistää iholla. On muuten hankalaa saada nämä pois. Luunappi oli ihan hyvä keino lennättää punkki mäkeen. Helvetin liukkauta olentoja, jotka tarraavat nopeasti kiinni. Hengiltä niitä ei saa oikein millään. Viisisenttisellä kolikolla oli hyvä painaa punkki lyttyyn, jos se käveli jollain kovalla alustalla.

Kun mulla vielä koira oli, sen niskasta ja kuonosta löytyi joka kesä pari punkkia. Turkin seassa oli vielä niin, ettei sitä nähnyt, vaan joskus silitellessä huomasi. Punkin perse turpoaa tuollaiseksi sormenpään kokoiseksi, jos se saa imuttaa verta rauhassa. Se on mielestäni aika sairasta, kun punkki kuitenkin on normaalitilassa juuri ja juuri silmälle erottuva pieni paska.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1165 : 16.05.2013 21:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Koiranomistajille punkit on kyllä arkipäivää. Jo tänä kesänä tullu irrotettua kolme punkkia koirasta ja kaksi yllätetty ryömimästä turkissa. Pitäs käydä ostaa jotain karkotetta. Irrottamisessa musta on tullu jo expertti. Kiskominen ei auta - punkki hajoaa ja suuosa jää kiinni ihoon. Napakka ote ja pyöritys irrottaa koko paskiaisen.

Perkeleet on niin tiukkaan kiinni ja paisuvat tosiaan melko suuriksi, että itseltäni ei kyllä varmasti jäisi huomaamatta purema. Eikös lekuriinkin kande mennä vasta jos punkin puremasta jää sellainen rinkula puremajälkeen?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1166 : 16.05.2013 21:54 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Punkkipantojen kanssa kannattaa kyllä käyttää harkintaa. Toisissa pannoissa aineet ovat niin vahvoja, että koirien käytös on muuttunut. Itsellä oli (nyt koira on jo kuollut) pelkkiä luontaisia aineita sisältävä panta, joka ei vaikuttanut koiraan mitenkään. Teho punkkeihin oli ihan semihyvä. Punkkeja tarttui, mutta reilusti vähemmän kuin ilman pantaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1167 : 16.05.2013 21:56 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Jopa ootte ison asian saanu tehtyä noinkin pienestä elukasta. Eihän tuolla ulkona uskaltaisi ikinä liikkua jos punkkeja pelkäisi. Itse olen repinyt nuo pikkupirulaiset irti ja tuskinpa mitään tauteja on tullut. Koirista noita paskoja saa repiä tämän tästä irti, jos käy lenkillä muuallakin kuin hiekkateillä. Nykyään myydään ihan punkkilaastareita, jotka voi laittaa punkin päälle ja nappasta sen pois.

Koirille myydään jotain punkkikarkotteita, pari tippaa niskaan ja se on siinä.

Link
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1168 : 17.05.2013 12:34 »
miittiparoni banned Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei homoilussa mitään vikaa, mut hiton vihervassari pellet nyt täyttää koko netin kun joku euroviisutantta pussaa tyttöä. Oi onpas tää iso askel homojen oikeuksille kun homopusu suututtaa Turkin. Lälälälää turkki ja kaikki muslimimaat, meillä homoillaan!
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #1169 : 17.05.2013 12:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili On muuten jonkinlainen ironian huipentuma kun Turkki boikotoi Euroviisuja naisten välisen suudelman vuoksi. Onko Turkki ainoa maa joka ei ole tajunnut Euroviisujen "homomaista" imagoa? Ja siis en hauku Euroviisuja "homoviisuiksi" tms. (paskan musiikin osalta kyllä), ne saa olla mitä tykkään. Mutta Turkin boikotti lievästi huvittava.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines