Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 442939 kertaa)
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #780 : 16.07.2010 12:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mä taas tykkään tehdä duunia isolla veroprosentilla. Mielummin maksaa suosiolla reilusti liikaa ja vetää jättipotin aina jouluisin, kuin tasapainottelee, kyräilee ja riskeeraa mätkyt. Useammissa paikoissa työskentelevänä tuo kepin mainostama freelance-kortti olisi toki kätevä, mutta en ole jaksanut vaihtaa, kun nykyinen systeemi toimii toistaiseksi niin hyvin. Aina on kuitenkin se yksi päätoiminen duunipaikka, jonne viskaan päätulokortin ja otan isommat massit elämää varten, ja muihin kopioidaan sitten sivutulokorttia. Pienissä erissä iso prosentti ei juuri tunnu missään, mutta aika paljon sen kautta tulee kuitenkin palkkaa juoksutettua, ja veronpalautukset ovat viime vuosina olleet sen mukaiset. Ja käsittääkseni yliverotus maksetaan aina korkojen kanssa takaisin? Eli vähän kuin rahaa pankkiin laittaisi, mutta parempi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #781 : 16.07.2010 13:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Yliverotus maksetaan minimaalisella korolla takaisin, juuri ja juuri kattaa inflaation.

Kyllä se raha kannattaa sijoittaa, jos sille kunnon korkoa haluaa tai laittaa vaikka säästötilille.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #782 : 16.07.2010 13:50 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllä se raha kannattaa sijoittaa, jos sille kunnon korkoa haluaa tai laittaa vaikka säästötilille.
Normaalisti määräaikaiset säästötalletukset ovat jees ja todella turvallinen säästämisen keino(=rahat makaavat 3kk, 6kk tai 12kk säästössä ja kasvavat korkoa), mutta niiden korot ovat vieläkin käsittämätöntä kuraa, joten säästötilille melkein kannattaa tosiaan laittaa, ellei halua sijoittaa. Itselleni kävi näin, kun 2008 kesällä sain vielä rahat yli 4,5% korolla vuoden säästötallariin, niin vuoden päästä jäikin pökäle käteen, kun säästötili tarjosi melkein paremman koron. Pitää kohtapuolin katsella, jos vaikka tallareiden korot olisivat palautuneet ok-tasolle.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #783 : 16.07.2010 19:15 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo eihän nyt veroa maksavat omaa eläkettää varten rahaa säästä. Siihen mennessä kun "me" ollaan eläkkeellä, on eläkesysteemi lakkautettu... Tai näin ainakin uskottelevat ne pankit jotka haluavat meidän eläkesäästävän.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #784 : 16.07.2010 23:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mutta etpä toisaalta joudu vararikkoon jos telot itsesi.

Ilmainen terveydenhuolto on hyvä juttu, vaikka en sitä ole juuri koskaan joutunut käyttämään. Viimeksi syönyt antibiootteja joskus alle 10-vuotiaana ja silloin varmaan viimeksi käynyt lekurissa oikean syyn takia.(päivääkään en ole ollut sairauden takia poissa mistään koulusta/duunista/armeijasta).

Huonoa tuossa verotuksessa on nimenomaan se, että sitä rahaa syydetään ihmisille, ketkä sitä eivät ole ansainneet.

MasterTK:lta hieno posti!
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #785 : 16.07.2010 23:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Valitettavasti nykyinen yhteiskuntamme ei mitenkään, edes teoriassa voi tarjota kaikille asukkailleen töitä. Siksi sosiaalituki on ihan jees. Toki jos itse vääntää niska limassa aina duunia, ei koskaan sairasta, ei joudu hoitamaan sairaita sukulaisia, ei koe pitempää työttömyyttä, masennusta tai hengellistä road-trippiä, niin kaipa tämä on paska maa asua  :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #786 : 17.07.2010 00:54 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kaksi sanaa: Freelance-verokortti. Vaikka tuossa lukee, että pitäisi olla 4-5 työtä, saa sen vain hakemalla eikä mitään tarvitse todistella. Todella kätevää, kun voi heittää työnantajalle vaikka vain skannauksen verokortista eikä tarvitse aina kytätä vanhasta työpaikasta edellistä korttia takaisin. Veroprosentti pysyy siis samana joka duunissa.

Näin tekisin, jos tämä olisi jatkuva tilanne. Tämä kesä nyt on vähän poikkeus, koska olin jo aiemmin talvella lupautunut tähän (edellisestä kesästä tuttuun) kesäduuniin työttömänä ollessani, ja sain sen jälkeen vakipaikan muualta. Voisin toki tehdä jatkossakin kesät nykyisessä paikassa ja loppuajan vakityössä, mutta tekisi joskus mieli pidellä lomiakin. Ja palkassa on HUOMATTAVA ero, joten tämän kesän jälkeen taidan pysyä toistaiseksi yhdessä jobissa.

Eikä tuo iso % maata kaada, tuleepahan potti jouluna. Nytkin pitäisi tulla juuri sopivasti matkabudjetin verran ensi jouluna, ja saatan vaikka lähteäkin johonkin. Tai sitten istun kotona koneella.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #787 : 17.07.2010 19:21 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Valitettavasti nykyinen yhteiskuntamme ei mitenkään, edes teoriassa voi tarjota kaikille asukkailleen töitä. Siksi sosiaalituki on ihan jees. Toki jos itse vääntää niska limassa aina duunia, ei koskaan sairasta, ei joudu hoitamaan sairaita sukulaisia, ei koe pitempää työttömyyttä, masennusta tai hengellistä road-trippiä, niin kaipa tämä on paska maa asua  :)

Kansalaispalkka olis tähän hyvä ratkaisu, paljon halvempi kuin nykyinen byrokratiahelvetti ja silloin voisi loiset loisia ihan laillisesti ja ne ketkä haluaa leveämpää leipää, niin saisivat tehdä sitä duunia.

En kumminkaan tarkoittanut tolla aiemmalla viestilläni pääasiassa sossutukia, vaan yleensäkin hallituksen typerää ja leväperäistä rahankäyttöä ja velanottoa.

edit: ei tämä nykyinen malli enää montaa vuotta porskuta, nyt on jo huoltosuhde 1:15


« Viimeksi muokattu: 17.07.2010 23:58 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #788 : 23.07.2010 22:22 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Ai mikä vituttaa? No se, että veljelle lainattuja avaimia hakiessa jouduin kärräämään säkin verran omaa kamaa takaisin kotiin, kun joku oli niitä "lainaillut".

Yllätyin kyllä, että jokin voisi vituttaa P-kauden paskaa vieläkin enemmän. Ei ole yhtä lunkkia touhua kuin Fyysisellä Preesensillä (Sotkuunkin päästiin vasta toisella viikolla).
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #789 : 26.07.2010 20:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei varmaan kovin montaa ihmistä koske, mutta tänään pisti vituttamaan Passeli laskutussoftan törkeä rahastus. Veroprosenttien vaihtuminen saattaa tulla joillekin yrittäjille yllätävän kalliiksi. Perhetuttava joutui maksamaan 150€, että sai Passeli laskutusohjelmansa veroprosentin vaihdettua. Itse softa maksaa jo 150-200€. Ilmeisesti he myyvät ylläpitoa ja käyttöoikeuksia myös erikseen.

Ihmettelin vain, että mikä laskutusohjelma on niin rajoitettu, että veroprosenttia ei voi vaihtaa ilman softapäivitystä. Vanhassa versiossa sain vaihdettua prosentin helposti, mutta ilmeisesti uudemmassa sitä on muutettu. Pisti vituttamaan tuo rahastus.
Play-Asia
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #790 : 26.07.2010 23:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Vituttaa Capcomin munapäät, kun keksivät rahastaa hienosti lisäämällä tuon Move-tuen ainoastaan tuohon RE5:n Gold-versioon. Normiversion omistajat jäävät sitten ilman, ihan kuin noissa versioissa nyt muka jotain eroa olisi. Haluavat vain, että jengi ostaa pelin toiseen kertaan. Ihanasti kustaan myös silmään niitä, jotka ostivat nuo Gold-versioon laitetut DLC:t Storesta (itse ostin toisen).

Hienoa on myös se, ettei kovinkaan moni ulkomainen nettikauppa edes tarjoa tuota Gold-versiota, ainakaan halvalla. Aika paljon odotin tuota Move-tukea tuohon RE5:een, koska RE4 oli Wiillä sen verran toimiva paketti, mutta en kyllä osta tuota peliä toiseen kertaan.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #791 : 28.07.2010 23:27 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili HJK ja perisuomalainen suoritus.

Vitutusta lisää vastustaja, vanhat kunnon serbikansanmurhaajat.
N
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #792 : 05.09.2010 19:38 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Koulu.

Nyt toisen vuoden syksynä ovat valonpilkahdukset olleet toistaiseksi pelottavan harvassa. Kaikki se vähä mitä harjoittelemme käytännössä toimii ja luo uskoa koko sirkukseen, mutta kun vastapainona on käsittämätön määrä paskantärkeää diiba-daabajargonia humanistisella kuorrutuksella, ei naamaa paljon naurata. Sitten opetusportaassa ihmetellään mitä tehtäisiin kun työmarkkinat kaipaisivat tulevilta fysioterapeuteilta jotain konkreettisia taitojakin? Noh istutaan tietenkin enemmän tutoriaaleissa runkkausringeissä ja spekuloidaan lisää abstrakteja dilemmoja, jotka ovat toistaiseksi olleet yhtä antoisia kuin jokavuotinen Big vitun Brother. Lieköhän tämä kuinka yleistä sote-alalla.

Ehkä sitten valmistuttuani potkaisen pystyyn eeppisen thai-hieronta -imperiumin ja odottelen koska sami_k2 tuo filmaattisen anakondansa rasvattavaksi. 
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #793 : 05.09.2010 20:22 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Vittu Ku Mtv3 Katsomossa Ei Voi Esim. Katsoa Top Gearia Kuin Expolerra ! Miks Ei voi Kattoo Mozilla  :???: Saatanan Ruotsalaiset Swedu pellet ! :o  >:(
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #794 : 05.09.2010 21:18 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Nyt taitaa olla MasterTK:lla tai jollain muulla tosi hauskaa näiden trolliaccounttien kanssa.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #795 : 05.09.2010 21:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Niin taitaa. Se ilo tästä kuitenkin oli, että muistin kuinka huikea ohjelma Top Gear itse asiassa on. Vaikken autoista juurikaan ole kiinnostunut - paitsi A:sta B:hen kulkijana - niin noilla äijillä on oikea meininki. Mielenkiintoisia, laadulla tuotettuja juttuja, ja varsinkin niihin skaboihin tuhoutuu aina.

 :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #796 : 08.09.2010 21:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vituttaa paskat konsolipelien kehittäjät, jotka eivät osaa laittaa nettipeleihinsä viivemittaria. Viimeisin esimerkki XBLA:n Monday Night Combat. Saatanan hostin edut ym.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #797 : 09.09.2010 22:21 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Sonera Koti TV:n sain lahjaksi, ja heti asennuksen aikana onelmat alkoivat. Noh, soitto Helpsonille, siinä kokeiltiin ja pohdittiin ratkaisua ongelmiin, kunnes mies sanoi että ei voi auttaa, pyytäkää uutta boksia tilalle. Siis paskaa, täyttä paskaa.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #798 : 16.09.2010 09:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vituttaa tuo uusien viestien boxi laudan etusivulla, koska se on aina täynnä autopelipaskaa tai F1-paskaa. Uskokaa pois, ei niistä hyviä pelejä tule. Turhaan hypetätte ja tärisette jännityksessä.

Vituttaa muuten jo valmiiksi, jos tuo GT5 koskaan julkaistaan. Oli peli kuinka paska tahansa, alkaa tyhjänpäivänen hypettäminen ja hehkutus.

Ketjujen ignore-omonaisuus ois aika jännä. Toisaalta, jos se olisi päällä, en olisi koskaan nähnyt GT5:n wow-vaurionmallinnusta...
Play-Asia
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #799 : 16.09.2010 09:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Vituttaa tuo uusien viestien boxi laudan etusivulla, koska se on aina täynnä autopelipaskaa tai F1-paskaa.

Myönnettäköön, että tähän on välillä hajoiltu täälläkin, kun ei tuo autourheilu paljoa nappaa. Oma vika tietty, kun on ankeat intressit, tai jotain. Varikkolauta?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #800 : 16.09.2010 10:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Vituttaa tuo uusien viestien boxi laudan etusivulla, koska se on aina täynnä autopelipaskaa tai F1-paskaa. Uskokaa pois, ei niistä hyviä pelejä tule. Turhaan hypetätte ja tärisette jännityksessä.

Vituttaa muuten jo valmiiksi, jos tuo GT5 koskaan julkaistaan. Oli peli kuinka paska tahansa, alkaa tyhjänpäivänen hypettäminen ja hehkutus.

Ketjujen ignore-omonaisuus ois aika jännä. Toisaalta, jos se olisi päällä, en olisi koskaan nähnyt GT5:n wow-vaurionmallinnusta...

Hajotkaa!  ;D

Mutta tuo on kyllä osittain teidänkin vika: olkaa aktiivisia ja perustakaa uusia viestiketjuja teitä kiinnostavista peleistä ja pitäkää ne aktiivisina.

Helpostihan ne ärsyttävät ketjut voi vain ignorata, eikö? Niin minäkin teen jollekin Final Fantasy -homostelulle!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #801 : 16.09.2010 12:43 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Vituttaa tuo uusien viestien boxi laudan etusivulla, koska se on aina täynnä autopelipaskaa tai F1-paskaa. Uskokaa pois, ei niistä hyviä pelejä tule. Turhaan hypetätte ja tärisette jännityksessä.

Jep, kunnon formulalauta nykyään. WRC nyt ainakin tulee olemaan aivan paska peli. Formulan hypeäkään en oikein ymmärrä, vaikuttaa aika perus vuosipäivitykseltä.

GT5:sen mehustelun sentään ymmärrän.
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #802 : 16.09.2010 18:38 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vituttaa tuo uusien viestien boxi laudan etusivulla, koska se on aina täynnä autopelipaskaa tai F1-paskaa. Uskokaa pois, ei niistä hyviä pelejä tule. Turhaan hypetätte ja tärisette jännityksessä.

Jep, kunnon formulalauta nykyään. WRC nyt ainakin tulee olemaan aivan paska peli. Formulan hypeäkään en oikein ymmärrä, vaikuttaa aika perus vuosipäivitykseltä.

GT5:sen mehustelun sentään ymmärrän.

WRC ei tule olemaan kummoinen, mutta keksippäs parempi rallipeli nykykonsoleille? Dirttejä ei lasketa. Formulan kohdalla taas viime "vuosipäivityksestä" on 4 vuotta, joten tuon intoilun ymmärtää jotenkin. Ja mistäs sitä tietää vaikka ostan sen itsekin :)

Jos autopelit ei kiinnosta niin voivoi. En minäkään jaksa mitään i alkuista keskustelua juuri seurata...

Marraskuussa en muusta puhukaan kuin Gran Turismosta.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #803 : 16.09.2010 19:34 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
WRC ei tule olemaan kummoinen, mutta keksippäs parempi rallipeli nykykonsoleille?

No eipä niitä taida pahemmin tosiaan olla. Itse venaisin kuitenkin GT5:sta, mikäli olisin kiinnostunut rallista. Kaipa tuo WRC tuo helpotusta pahimpiin rallivajareihin.
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #804 : 16.09.2010 20:18 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ketjujen ignore-omonaisuus ois aika jännä.

Joku seuranta systeemi olisi tosiaan aika jees. Vaikka jotenkin siten että valitset tietyt ketjut seurantaan, ja jos niihin tulee uusia viestejä niin ne näkyvät etusivulla ylimpinä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #805 : 26.10.2010 00:38 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikö ketään muuta häiritse Tv-ohjelma V:n tunnari? Sehän on suoraan MGS3 teemasta!
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #806 : 20.11.2010 17:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllä nämä konsoli "statukset" on huvittavia. Kävin tuossa PS3:lle metsästä mässä Eternal Sonataa Gamestopista. Eipä näkynyt. Sen sijaan kaiken maailman pumpum pelejä löytyi pilvin pimein. Jos halusi muuta kuin urheilua tai räiskintää valikoima oli naurettavan kapeaa. Toiveena oli löytää JRPG, mutta tämän genren peliä ei löytynyt kuin (kuulemma) susipaska ja helevetin kallis FFXIII (kuka maksaa 40€ käytetystä pelistä?). Kaiken räiskinnän ja urheilun keskeltä löysin Heavenly Swordin. Raju kompromissi, mutta oli about 10€ niin ajattelin että voihan sen siihen hintaa lunastaa.

Kun pääsin kassalle kärsimys nousi. Siinä oli selvästi "tyylikkämmän" kansan osan jäsenet ostamassa 12v. "pikku pekalle" pumpum peliä PS3:lle. Eli k18. Black Ops. Tajusin että PS3:lla vain on näitä "isin ja äidin pikku vekaroita" joille ostetaan näitä pumpum pelejä jotka on niin "cool", jotka sitten tuodaan vaihtoon että saadaan uutta pumpumia tilalle.

Kun olin päässyt kassalta satuin menemään käytettyjen X360-pelien ohi (kun suorempi tie, ps3 pelien kautta, oli tukossa näistä "pikku pekoista") ja uteliaisuudesta hiukan vilkaisin valikoimaan. Ja siinä OLI valikoimaa. Tyhmänä ja uteliaana vielä selasin hiukan E:n kohdalta: Eternal Sonata 13,90€. Tuli kohisten turhautunut vitutus päähän ja ajattelin että säästän itseäni enkä katso enempää. Nyt pääsin koneelle ja aloin etsimään peliä verkosta. Eternal Sonata Discshopissa: X360 versio 9,95€, PS3 versio 64,95€. ARGG!! Playstä ps3 versio on loppu, huuto.netistä ei myöskään löytynyt...Zavvista ja TheHutista sentään löytyy suht kohtuu joten pitää varmaan laittaa tilaukseen jossain vaiheessa.

Uskomatonta että X360:stä voidaan mitenkään sanoa FPS tai räiskintä konsoliksi, kun PS3:n käsillä oleva valikoima on tälläistä! Eniten tässä kyrsiin että ajattelin että pääsen vihdoin käsiksi tämän sukupolven eeppisiin seikkailuihin. Paskat sanon minä! Prkl sentä!! Uncharted 2:n on parasta oikeasti vastata niitä kehuja mitä se on saanut osakseen tai minä tuomitsen PS3:n tämän sukupolven suurimmaksi pettymykseksi. Kyllä, jopa Wiin ohi!



Helevata, kai se on pakko alkaa suunnittelemaan kuitenkin sitä boksia, vaikka mielessä kävi että voisi vihdoin keskittyä hyvien pelien ostamiseen ja pelaamiseen. Konsolien jakautuminen on perseestä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #807 : 20.11.2010 18:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Miksi helvetissä ostit pleikkari kolmosen, etkä Xboxia? Toisaalta itsekin ostin sen taas vaihteeksi muutama päivä sitten ja jo nyt kadun sitä. Helposti paskin konsoli koskaan heti ekan Xboxin jälkeen. Laitteelle on vielä vähemmän hyviä yksinoikeuspelejä kuin Wiille ja multiplattarit melkein aina moxin versiota huonompia+niistä saa maksaa enemmän. Noh, olkoot sitten vaikka leffakäytössä, jos en muuta sille keksi.

Niin ja jos ropeja haluat, niin kannattaa suosiolla hommata DS.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #808 : 20.11.2010 20:16 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/211819

Jossain vaiheessa Eternal Sonata taisi olla Anttilassa tarjouksessa, en vain muista mihin hintaan. Omani ostin kumminkin viime keväällä upouutena Prisman alelaarista 19,95 eurolla, joten suosittelen pitämään niitä silmällä (niistä voi ilmetä joskus ihan kelvollisia löytöjä). Ja jos halajat PS3:lle JRPG- tai seikkailupelejä, niin ensimmäisenä tulee lähinnä mieleen Star Ocean: The Last Hope, Disgaea 3: Absence of Justice ja Valkyria Chronicles, puhumattakaan niistä ladattavista peleistä.

Koska GameStopin valikoima on aina vähän ylihinnoiteltu ja surulllinen, niin suosittelen turvautumaan nettikauppoihin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #809 : 20.11.2010 21:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jayeihihzihz, se Eternal Sonata on sitten ihan paska.

E: Niin ja kaikkihan sen tietää, että boxilla pelataan ja plekellä katsellaan leffoja.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines