Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 442851 kertaa)
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #690 : 21.01.2010 21:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Soneran 3G-verkkokin on aivan paska. Monesti stadissakin iPhone putoaa 3G:stä, samalla kun vieressä olevalla kaverilla loistavat Elisan liittymässä 3G-palkit täysinä.  >:(

Jossain saatanan Espoossa sen nyt ymmärtää vielä sellaisen, mutta että stadissa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #691 : 22.01.2010 01:17 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Soneran 3G-verkkokin on aivan paska. Monesti stadissakin iPhone putoaa 3G:stä, samalla kun vieressä olevalla kaverilla loistavat Elisan liittymässä 3G-palkit täysinä.  >:(

Jossain saatanan Espoossa sen nyt ymmärtää vielä sellaisen, mutta että stadissa!

Lievästi sama. Tuntuu Soneran nettitikku toimivan milloin huvittaa. Eipä auta kuitenkaan valittaa, kun nettisurffailu onnistuu vielä suhteellisen kivuttomasti.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #692 : 22.01.2010 13:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuullut parilta pokerinpelaajalta muutamat kirosanat Soneran mokkuloista/liittymistä, ei siinä paljon naurata kun disconnectaa kesken käden ja 1000$ potti valuu vihulle ilman showdownia.

Elisastasta/saunalahdesta(sama asia?) on parhaat kokemukset.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #693 : 22.01.2010 14:50 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kuullut parilta pokerinpelaajalta muutamat kirosanat Soneran mokkuloista/liittymistä, ei siinä paljon naurata kun disconnectaa kesken käden ja 1000$ potti valuu vihulle ilman showdownia.

Elisastasta/saunalahdesta(sama asia?) on parhaat kokemukset.



Olen kuullut samaa. Tosin niiden hintakin on moninkertainen Särinän (9,90e/kk) hintaan nähden.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #694 : 22.01.2010 15:32 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Elisastasta/saunalahdesta(sama asia?)
Joo, Saunalahti käyttää Elisan verkkoa. Tietääkseni Suomessa on kolme kännykkäverkon pitäjää: Sonera, Elisa ja DNA. Muut operaattorit sitten käyttää noiden operaattorien verkkoa.


Ja eipä minullakaan kovin positiivista sanottavaa Sonerasta ole. Tai no, ne laajenti 3G-verkkoansa näillä nurkilla, jopa sillä taajuusalueella mitä iPhone tukee. Mutta kun tuossa muutama päivä sitten piti tetheröidä nettiyhteys kannettavalle, niin eihän se pirun 3G-verkko sillon toimi. Palkit täpöllä, mutta data ei liiku. Ei sitten muuta kuin 3G pois päältä ja GPRS:llä nysväämään (EDGEstä ei ole havaintoakaan). Yhteyden nopeus jopa 6 kt/s. Tuli oikein modeemiajat mieleen. :rollaus:

Elisalla taasen on huomattavasti paremmat yhteydet näillä nurkilla. Siinä missä minun iPhone hädin tuskin pysyy 3G:ssä kiinni, on Elisan kortilla varustetussa iPhonessa ainakin kolme palkkia 3G:tä, ja jos 3G:n laittaa pois päältä niin se on yhteydessä EDGE-verkkoon lähes täysillä palkeilla.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #695 : 23.01.2010 12:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllä kysii taas vaihteeksi. Muutto Espooseen on sujunut ihan hyvin ja kämppä on tilaltaan ja neliöiltään hyvä ja sauna tuo mukavan lisäyksen ainakin papereissa. Mutta ne ongelmat, jumalauta ne ongelmat...Ensimmäisenä huomasi että lämpöpattereissa on asteikko 26 asteeseen, mutta säädin ei mene kuin 22 asteeseen asti! Lisäksi lämpöpatterit vielä "aaltoilee". Hetken lämpimänä ja vähän ajan päästä aivan kylmänä. Tähän kun vielä lisää että ulkoa tulevaa ilman puhallinta ei saa kokonaan pois tai edes minimaaliselle "hönkäykselle", kylmä meinaa tulla väkisin, kun ulkona on kuitenkin hienosti yli 10 astetta pakkasta!

Sitten:
Eilen kun huuhtelin saunan ovea kun tuli sauna pestyä ovea myöten, suihkulehtu irtosi yhtäkkiä hanasta/sekoittajasta! No mietin että no kierretään takaisin. Mutta ei. Täällä onkin sellainen hightech hana että siinä on suihkuletkun liitäntänä suora tappi johon sitten ujutetaan jengallinen välikappale, johon kierretään suihkuletku. Ja kun se välikappaleen kiinnitys toimii erittäin tiukalla tiivisteellä, niin eihän sitä helvetin välikappaletta tiivisteineen saa sitten pirullakaan takasin! Vaikka kuinka kiroisi! No soitin 12.40 talon vuokraajalle (avara) joka siirsi puhelun huoltoon/isännöitsijälle/tms. No sieltä sanottiin että "ei tänään kerkiä, huolto miehet tulee maanantaina tai tiistaina". Siis WTF?!?! Kysyin että "ai ei käydä suihkussa kolmeen päivään?". Vastauksena tuli vain "Niin jos ette itse sitä saa paikoilleen". Voi HV sanon minä. Nyt on sitten pesty kuupalla ja ämpärillä! En edes ymmärrä miten tuohon on laitettu kyseisenlainen käsittämätön systeemi. Itse en ole ikinä ennen edes nähnyt tuollaista.

Seuraavaksi:
Eilen illalla olin kuitenkin suht säyseänä kun edessä oli saunailta :) Oma sauna ja sinne lämmittelemään :) Luksusta. Laitoin saunan lämpiään ensin maltillisella teholla ja annoin 30min-45min lämmetä. Lämpesi 60 asteeseen. Ajattelin että no laitetaan täysille. Annoin olla vielä 30min ja menin tarkastamaan tilanteen. SAMA 60 ASTETTA!! Siis WTF?!?!?! Yritin vaikka kuinka saada lämpöä korkeammalle (heitin löylyä, testasin nyt aamulla uudestaan täysillä 45min) ja lämpö pysyy siinä PIRUN 60 asteessa!! Mikä ihmeen sauna toi nyt on?? Eihän tossa saa edes hikeä?!?! Ja toisaaltaan käsitän kyllä että eräät pitävät tuollaisista laimeista löylyistä, mutta että sauna ei lämpiä OLLENKAAN yli 60 asteen! Siis niin naurettavaa että ei tiedä itkisikö vai nauraisiko!

Ja äsken tuossa näytti pesukoneen veden poisto letku kusevan vettä seinässä olevan tapin ja letkun liitoksesta. Ei voi sanoa kuin että "Ei jumalauta tätä maailmaa".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #696 : 23.01.2010 12:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Heh Kajaanissa jos olet kaupungin suurimman vuokran-antajan kämpissä joudut väkisinkin tottumaan vähän vilpoisiin keleihin. Pattereita ei saa 21 astetta korkeammalle ja kun luet pienen präntin jostain talonkirjasta niin siellä lukee, että se on optimaalinen lämpötila ihmiselle. Mikäs siinä, mutta esim konetta käyttäessä huomaa kirjoittamisen olevan vaikeaa kun sormet alkaa kangistua  :lol:


Onneksi asun opiskelijasolussa niin ei tarvitse huolehtia yhtään mistään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #697 : 25.01.2010 17:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tänään tuli postissa Darksiders ja Racthet & Clan: A Crack In Time, ja ajattelin tulla purnaamaan yhdestä suht rasittavasta asiasta pelikoteloissa. Tämä oli tosin jo tiedossa, kun tuota Darksidersin koteloa olen tuolla työpaikalla jo vähän hiplaillutkin.

Eli: Onhan se ihan kivaa jos US PlayStation Magazine tms. antaa pelille kympin, mutta se on sitten lätkäistä siitä kertova 4x4cm keltainen tarra keskelle pelin kantta. Siis ei paljon puutu, etteikö tarra olisi ihan keskellä kantta. Eikä voi edes siihen muovikuoreen liimata, vaan pitää ihan siihen koteloon. Varmaan siksi, kun jotkut peliliikkeet tykkäävät repiä ne muovit niistä koteloista irti.

No onneksi tämä nyt ei kuitenkaan ole niin kauheaa, koska minulla sattuu olemaan parit ylimääräiset kotelot. Muuten voisi vähän häiritä tuo tarra...  :/
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #698 : 28.01.2010 10:38 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kylmät kelit ollut muuten ihan mukavia mutta paleltu korvat lauantaina puolentoista kilometrin kävelymatkan aikana. Jos vain olisi ollut pipo... No korvat oli punaiset ja kipeät monta päivää ja kuume nousi jo sunnuntaina. Nyt alkaa jo mennä parempaan päin. Hölmöä tämmönen sairastuminen.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #699 : 28.01.2010 16:29 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili No miksei ollut pipoa?
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #700 : 28.01.2010 18:41 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
No miksei ollut pipoa?

Sain autokyydin sinne ja en tajunnut että ulkona oli niin kylmä niin oli pelkkä lippahattu päässä. No ulkona oli kylmä ja ei ollut edes huppua takissa tai mitään niin höh  :( :(

+ yleensä kuulokkeet mukana jotka toimii riittävänä lämmikkeenä korville. Nyt ei ollut. Oma syy siis!
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #701 : 28.01.2010 19:37 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Oon istunut tässä aamuviidestä saakka töissä suunnittelemassa esitekatalogia messuille ja editoimassa yhtä videota. Graafikon työ on 99% yhtä unelmaa (ainakin itsellä), mutta joskus tulee näitää huonojakin päiviä, jolloin aikataulut uhkaa pettää ja pakko saada huomiseen yhdeksään mennessä kaikki matsu lähtemään eteenpäin. Voihan mulkkujen mulkku. Alkaa ottaa päähän ja väsyttää + kiukku uskomattomissa lukemissa, kun tietokone alkoi temppuilemaan.

Yleensä päässä on liikaakin ideoita, mutta tällä hetkellä se kumisee tyhjyyttä.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #702 : 28.01.2010 19:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo esitteiden taitto sunmuu on kyllä yhtä paskaa sangossa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #703 : 28.01.2010 20:52 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Täälläkin taistellaan kuumeen ja flunssan kanssa. Äsken vasta jaksoin nousta sängystä.  :lol:
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #704 : 01.02.2010 14:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tänään tuli 37kpl Mass Effect 2 CE:tä varastoon. Meikä on 61. jonossa ja seuraavasta satsista ei ole tietoa. Parasta tässä on myös, että mulla on tossa 3kpl, jotka joudun lähettämään joillekin onnellisille...
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #705 : 01.02.2010 15:17 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tänään tuli 37kpl Mass Effect 2 CE:tä varastoon. Meikä on 61. jonossa ja seuraavasta satsista ei ole tietoa. Parasta tässä on myös, että mulla on tossa 3kpl, jotka joudun lähettämään joillekin onnellisille...
Teet niinkuin täällä aikoinaan Peliketut niminen peliliike teki.. Väitti ettei ole kyseistä peliä, vaikka nähtiin niitä varastossa myyjän takana. Myöhemmin selvisi että myyjä oli laittanut jo kauan itselle pelejä jemmaan  :lol:
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #706 : 02.02.2010 20:43 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Paljonko maksaa korjauttaa 1,5 metrin narmut pitkin auton kylkeä? >_>
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #707 : 02.02.2010 20:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Paljonko maksaa korjauttaa 1,5 metrin narmut pitkin auton kylkeä? >_>

Oletan, että uudenkarhea autoiluelämä lähti vauhdilla käyntiin...?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #708 : 02.02.2010 20:46 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos on suora naarmu niin heitä molemmille puolille samaan kohtaan pitkä pätkä jesaria, saat ralliraidat.
tallennettu
Vs: Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #709 : 02.02.2010 21:20 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Paljonko maksaa korjauttaa 1,5 metrin narmut pitkin auton kylkeä? >_>

Oletan, että uudenkarhea autoiluelämä lähti vauhdilla käyntiin...?
Näinkin voisi sanoa.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #710 : 02.02.2010 21:21 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Paljonko maksaa korjauttaa 1,5 metrin narmut pitkin auton kylkeä? >_>
Ihan hemmetisti.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #711 : 02.02.2010 21:36 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Paljonko maksaa korjauttaa 1,5 metrin narmut pitkin auton kylkeä? >_>
Ihan hemmetisti.

Nopsalla Googlauksella esim. eräässä Vantaalaisessa liikkeessä naarmukorjaukset oli 130-220e, mutta maksimissaan 70 cm pitkiin skraaduihin. Eli muutama satku saattaa mennä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #712 : 02.02.2010 21:49 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo kallista hupia... Toinen kylki tosiaan kivasti siitä koholla olevan "puskurin" mitalta mustilla naarmuilla, ja pikkasen oven kahvaa päälle.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #713 : 02.02.2010 22:32 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Naarmut tuo tyylipisteitä, mitä niitä poistamaan.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #714 : 02.02.2010 22:58 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos parilla huntilla selviät, niin ihme. Veikkaan lähemmäs tuhatta euroa luultavasti yli.

Helpoitenhan toi selviää, kun viet sen suoraan korjaamolle ja kysyt hinta-arviota.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #715 : 02.02.2010 23:00 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili No prkl olkoon, kyllä niitä lisää tulee kuitenkin...
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #716 : 03.02.2010 09:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mikä tässä nyt on kun joulukuusta asti VR:n junien aikataulut ovat tökkineet jatkuvasti? Joko saan aamulla odottaa asemalla vähintään sen 10-15 minuuttia yliaikaa tai sitten kun tulen koulusta, niin juna-aikataulut ovat niin sekaisin että koko homma menee puhtaaksi arpapeliksi. Aina sama virsi, ei ole päivää jolloin VR:n junat olisivat kerrankin ajoissa. Talven syytä varmaan kaikki, mutta ei helkkari että pistää oikeasti suoraan sanoen raivostuttamaan kun pitää aamulla odottaa yliaikaa -20 asteen pakkasessa jotain raiteilla liikkuvaa paskaromua.

Bussit olisivat tietty yksi vaihtoehto, mutta silloin matkakin venyisi mukavasti ja saan busseissa helposti migreenin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #717 : 04.02.2010 00:41 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
No prkl olkoon, kyllä niitä lisää tulee kuitenkin...

Ei pitäisi päteä kun ei asioista paljoa tiedä mutta luulisi niiden naarmujen edesauttavan ruostumista melkolailla...suojaava maali poissa ja niin päin pois???
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #718 : 04.02.2010 13:42 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
No prkl olkoon, kyllä niitä lisää tulee kuitenkin...

Ei pitäisi päteä kun ei asioista paljoa tiedä mutta luulisi niiden naarmujen edesauttavan ruostumista melkolailla...suojaava maali poissa ja niin päin pois???
Joo kai ne täytyy käydä näyttämässä jossain. -_-
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #719 : 04.02.2010 15:02 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili It's nothing. Jokainen mällää auton ennemmin tai myöhemmin. Rapatessa roiskuu jne. Kannattaa olla tyytyväinen jos selviää ilman henkilövahinkoja.

Nimim. "Peltiäkin suoristanut"
N
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines