Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 442891 kertaa)
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #630 : 13.10.2009 20:31 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin haastattelussa. Oli ihan kivaa ja hyvin meni, mutta sitten sanoivat että huolettaa onko homma tarpeeksi haastava minulle että haluaisin sen. Sanoin ihan suoraan että en oikein tiedä onko. Olisi varmaan pitänyt sanoa että juu aina olen just tämän duunin halunnut, mutta rehellisyys voitti - joskus näin.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #631 : 16.10.2009 00:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, siis työhaastattelussa aina maksimi kusetus mode päälle. "olen positiivinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen" YEAH RIGHT ;D

Jos mä olisin puhunu totta joka haastattelussa ja kertonu mitä mieltä olen kyseisestä firmasta ja liksasta, niin en olisi saanut yhtäkään duunia. Toisaalta jos ilmankin pärjää(sähän matkustelet joka viikko jossain), niin mitäs sitä duunia tekemään. :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #632 : 16.10.2009 14:35 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Työhaastattelut varsinkin nykytilanteessa ovat turhautumisen ja todellisen vitutuksen syntypaikka. Vaikka onhan se jo siinä mielessä ihan positiivista että on päässyt edes haastatteluun. Mutta itse olen tässä useammassa haastattelussa reilun puolen vuoden sisään käynyt ja kysymykset, kommentit ja perustelut ovat olleet aika moisia. Yhdessä paikassa sanottiin että sinä tuskin jaksat tässä työssä olla kun olet niin koulutettu, vaikka vakuuttelin että tälläistä työtä juuri haen (en edes valehdellut). Yhdessä paikassa kysyttiin mikä oli roolini lukioaikaisessa luokassani. Ja lukio-opiskelustanihan alkaa olemaan kohta 10 vuotta. Yhdessä haastettelussa haastattelija antoi alkoholivalistusta, kuinka se on paha asia ja sillä voi pilata työelämänsä. Sitten on vielä erikseen nämä välitysfimat, jotka haastattelevat huvin vuoksi että saadaan tietokantaan lisää ihmisiä. Olen niissäkin muutamassa käynyt mutta sen jälkeen ei ole mitään kuulunut vaikka hommiin olen hakenut.

Totta kai tämä ajankohtakin on mitä on. Ennen hakemuksia kun tuli 10-20 kpl, nyt niitä tulee 50-200 kpl, eli 5-10 kertaa enemmän, joten erottuminen on todella vaikeaa. Mutta olisi kyllä kiva tietää kuinka moni työllistyy esim. välitysfirmojen kautta.

Eli työnhaku on suoraan sanottuna aivan perseestä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #633 : 16.10.2009 15:18 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Joopa joo. Hainpa tuossa aikaisemmin Brutal Legendin Gamestopista ja pistin boksin päälle niin punasta rinkulaahan sieltä tuli. E74 erroria eli pitäisi näköjään lähetellä boksi korjaukseen. Pitääkös sinne tukilinjalle nyt soitella, että voi sopia tuon lähettämisestä vai saako netistä jostain jotain kaavakkeita mitä täytellä?
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #634 : 16.10.2009 15:39 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joopa joo. Hainpa tuossa aikaisemmin Brutal Legendin Gamestopista ja pistin boksin päälle niin punasta rinkulaahan sieltä tuli. E74 erroria eli pitäisi näköjään lähetellä boksi korjaukseen. Pitääkös sinne tukilinjalle nyt soitella, että voi sopia tuon lähettämisestä vai saako netistä jostain jotain kaavakkeita mitä täytellä?
Xbox360-topicissa on puitu tätä ihan äskettäin, mutta helpoiten homma käy kun rekisteröit koneesi xbox.comissa ja tilaat huollon sitä kautta.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #635 : 16.10.2009 15:55 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Joopa joo. Hainpa tuossa aikaisemmin Brutal Legendin Gamestopista ja pistin boksin päälle niin punasta rinkulaahan sieltä tuli. E74 erroria eli pitäisi näköjään lähetellä boksi korjaukseen. Pitääkös sinne tukilinjalle nyt soitella, että voi sopia tuon lähettämisestä vai saako netistä jostain jotain kaavakkeita mitä täytellä?
Xbox360-topicissa on puitu tätä ihan äskettäin, mutta helpoiten homma käy kun rekisteröit koneesi xbox.comissa ja tilaat huollon sitä kautta.

Jees, kiitti tiedosta. Pitää katella. Eipä nyt näköjään edes tuo rekisteröinti toimi tuolla xbox.comissa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #636 : 16.10.2009 23:11 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili En saanut työtä jonka sanoin olevan ehkä liian haasteeton minulle. Ihme juttu. Lupasivat ilmoittaa seuraavasta...

Sain kutsun haastatteluun toiseen duuniin, täytyi kieltäytyä koska lähden tiistaina Nykiin.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #637 : 17.10.2009 04:42 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tossa kolaroitua ensimmäistä kertaa elämässä ja vitutus on armoton. Ensin vedin ajamani kuormurin toisen viereen ihan nätisti parkkiin, mutta ajattelin säästää tilaa ja vetää vielä lähemmäksi. Koitin päästä turhan lähelle ja tuloksena vasemmalta puolelta takavalot paskaksi, mutta peltiä ei kuitenkaan mennyt ruttuun. Turha tässä on syytellä raiskattua kytkintä tai paksupohjaisia turvakenkiä, täysin oma vika se silti oli kun koitin liian lähelle ja optimistesti. Toiselle autolle ei onneksi käynyt mitään ja molemmat vielä saman firman kiesejä niin ei tullut suurempia ongelmia. Kyllä se silti vituttaa.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #638 : 17.10.2009 09:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Ota chillistä vaan, materiaalia se on. Tekevälle sattuu. Itsekin ajoin faijan auton lunariin joitakin vuosia sitten, "mikäs se siihen kolahti" ja jatkoin matkaa. Faijakin oli vaan, että "tossa twelvepacki palkaksi, kun ei tarvitse enää vakuutuksia maksaa tostakaan".  ;D

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #639 : 17.10.2009 10:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tuli tossa kolaroitua ensimmäistä kertaa elämässä ja vitutus on armoton. Ensin vedin ajamani kuormurin toisen viereen ihan nätisti parkkiin, mutta ajattelin säästää tilaa ja vetää vielä lähemmäksi. Koitin päästä turhan lähelle ja tuloksena vasemmalta puolelta takavalot paskaksi, mutta peltiä ei kuitenkaan mennyt ruttuun. Turha tässä on syytellä raiskattua kytkintä tai paksupohjaisia turvakenkiä, täysin oma vika se silti oli kun koitin liian lähelle ja optimistesti. Toiselle autolle ei onneksi käynyt mitään ja molemmat vielä saman firman kiesejä niin ei tullut suurempia ongelmia. Kyllä se silti vituttaa.
Edes Guitar Hero-taidot eivät auta liikenteessä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #640 : 17.10.2009 13:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
En saanut työtä jonka sanoin olevan ehkä liian haasteeton minulle. Ihme juttu. Lupasivat ilmoittaa seuraavasta...

Sain kutsun haastatteluun toiseen duuniin, täytyi kieltäytyä koska lähden tiistaina Nykiin.
Kyl muaki vituttais. ;)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #641 : 22.10.2009 18:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Vituttaa keuhkokuume ja intti, onneksi pääsin sentään lomille...
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #642 : 22.10.2009 23:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Keuhkokuumehan on aika jees intissä, vuodelepoa + privaattisuihkut jne. Ainakin vekaralla noi kehu kun pääsivät osastolle.  :)

Jahas se olis sit 6.5h päästä takas duuniin, 1.5h sitten pääsin. Jeejee!
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #643 : 22.10.2009 23:37 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jahas se olis sit 6.5h päästä takas duuniin, 1.5h sitten pääsin. Jeejee!

Noh, ainakin tulee massia ja sen jälkeen on kiva ylpeenä juoksea kaupasta kauppaan ja miettiä, että mitä kaikkea sitä ostais. Nimimerkillä tuhlasin 2000e viikossa. :P

Muttas muttas, tänään pisti taas Oulun joukkoliikenne vituttamaan. Viimenen lähtevä vuoro, koti n. 10km päässä, kylYmä ja sitä rataa. Juttelen kaverin kanssa niitä näitä kunnes bussini tulee ja hyvästelemme. Itse lähden pysäkille tuskallisen odottamisen jälkeen, kaveri toiseen suuntaan kotia. Noh, astun tyytyväisenä bussiin, otan lompakkoni esiin, jolloin puolet sen sisältämistä kuiteista työntyy esille ja tippuilee lattialle, kun yritän vetää korttia ulos. Aluksi laitan kortin piippikoneeseen (mikä ihme masiina onkaa), mutta ei ota. Lopulta kuski käskee näyttää korttia. "Ah, katos, tää on tää sirullinen kortti. Se olis pitäny vaihtaa siruttomaan, onhan se ollu tiedossa jo kesäkuusta asti ettei nämä enää syksyllä kelpaa." No kyllä se perkele alle viikko sitten perjantaina vielä toimi. Sen jälkeen sanoo, että se on muussa tapaukseesa 2,90e. Kortilla kun ei voi maksaa niin on pakko kieltäytyä ja hypätä pois.

Mitäs sitä sitten torstai-iltana tekis, kun ei ole paikkaa minne mennä. Onneks soitto isälle ja kyytiä kotiin odottamaan. Lopulta yli tunnin odotusten jälkeen pääsen kotimatkalle lämpimään autoon. Kotimatka meneekin tervapiruja syödessä ja vitutus hiukan laantuu. Pistää silti vihaksi tommonen. Heittää keskellä yötä pois, kun täynnä matkoja sisältävä kortti ei enää "toimikaan". Aika paskasti ne on kyllä tostakin tiedottanut. Ei ole bussin sisällä tai edes nettisivuilla ollu selvästi esillä tätäkään. Noh, tässä taas yks syy, miksi Oulun bussiliikenne kusee. Eipä tarvitse jatkossa enää niiden pussiin euroja heittää. Toisaalta taxikuskithan ne vielä enemmän perseestä on, mutta se onkin sitten jo toinen tarina.

VITTU.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #644 : 25.10.2009 06:26 »
tuhis Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaivelin Wiin paketista ja latasin akut. Tarkoitus testailla ennen pois myymistä, niin eiköhän tuo kake ole pimeänä. Ei varmaan normaalia että pitemmänkään käyttämättömyyden jälkeen ei toimi? Tuleepahan vaikea paketti myydä kun ei ole tuota vitun pääsäädintä mukana. Vammasta paskaa.

Hutkitaan ennen kuin tutkitaan. Onkin yksi ladattavista akuista rikki. Vituttaa sekin kun maksoivat paljon.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #645 : 27.10.2009 16:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hitsi tilillä vitonen ja sillä pitäs pari viikkoo elellä. Muuten ei olisi edes tiukkaa, mutta KELA alkaa pätkiä mun opintotukea kolmanneksella tästä eteenpäin, kun maksoivat joskus vuonna nakki liikaa asumistukea. Vähän huolettaa, että riittääkö rahat safkaan saati etelenreissuloihin  :/
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #646 : 28.10.2009 15:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hitto, läppäristä taisi hajota hiiren oikea nappi. Noh tästä tuli nyt sitten Macci...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #647 : 28.10.2009 15:32 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ei se mitään, jos se kerran Mac on niin pidä vaan kahta sormea trackpadilla kun klikkaat, niin kone tunnistaa sen oikeaksi napiksi.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #648 : 28.10.2009 18:38 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hitsi tilillä vitonen ja sillä pitäs pari viikkoo elellä. Muuten ei olisi edes tiukkaa, mutta KELA alkaa pätkiä mun opintotukea kolmanneksella tästä eteenpäin, kun maksoivat joskus vuonna nakki liikaa asumistukea. Vähän huolettaa, että riittääkö rahat safkaan saati etelenreissuloihin  :/

tuo on minusta aina niin naurettavaa toimintaa kelalta.
suurin osa kun noista on ihan kelan oma moka ja asiakas on kaikki tiedot ilmoittanut täysin oikein, mutta kela on laskenut väärin ja sitten parin vuoden päästä mankuu massejaan takaisin.
jos minä myyn auton jollekkin niin en minäkään ala mankumaan myöhemmin siitä 1000e lisää kun pari vuotta sitten vahingossa laskin arvon väärin.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #649 : 29.10.2009 06:20 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei se mitään, jos se kerran Mac on niin pidä vaan kahta sormea trackpadilla kun klikkaat, niin kone tunnistaa sen oikeaksi napiksi.  :)
Taisi juuri pamahtaa äänivalli rikki, koska ilmeisesti toi vitsi humahti niin yli ymmärryksen.

E: :)
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #650 : 29.10.2009 06:59 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ei se mitään, jos se kerran Mac on niin pidä vaan kahta sormea trackpadilla kun klikkaat, niin kone tunnistaa sen oikeaksi napiksi.  :)
Taisi juuri pamahtaa äänivalli rikki, koska ilmeisesti toi vitsi humahti niin yli ymmärryksen.

E: :)

Eise mikään vitsi ollu, huono, mutta totuuden sisältävä vastaus Rockyn hyvään läppään. :D

Eli siis selvennykseksi Mac-läppäreissä ei ole vasenta ja oikeata nappia hiirelle. Pitämällä kahta sormea trackpadilla tai painamalla jotain (en muista mikä) nappia näppikseltä klikattaessa on sama kuin hiiren oikean napin klikkaus. Menipäs vaikeaksi.  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #651 : 05.11.2009 13:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Lähiaikoina on alkanut vituttamaan nettiuutiset. Ampparit.comista tulee päivittäin tsekattua otsikoita ja joka kerta siellä pistää jokin silmään. Tällä kertaa tämä: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009110510549102_ul.shtml

Lainaus
Lorelei maksaa opintonsa esiintymällä pornoleffoissa
Jaa? Juttu jostain täysin tuntemattomasta pornostarasta. Onpa jännää. Ymmärtäisin jos tuosta olisi ehkä isompi juttu haastatteluineen ja jotain taustaa asiasta yleisesti, mutta ilmeisesti tämä oli vain ilmoitusluontoinen asia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #652 : 05.11.2009 17:00 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Mikäköhän Suomalaisilla on, kun toisen menestys on aina kateuden aihe. Siis eihän se mun ongelma ole, jos toiset ei kykene ylentymään, vaikka ovat jauhaneet samaa duunia vuodesta toiseen.

Ja toinen homma, kun ovat sitten päässeet pomoiksi, niin miksi se kusi kihahtaa hattuun niin helposti?



You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #653 : 05.11.2009 18:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo suomessa ei saa itteensä kehua.

Itsehän en ainakaan kovin kauaa itseäni paskemman alaisena työskentele. Joko otan hommat projektissa haltuun ja tai lähden kävelemään. Ihan paskan hailee montako vuotta joku spede on jossain jo duunia vääntäny.

Firma vaan kavereitten kanssa pystyyn, niin ei tarvii myöskään mihinkään aatamin aikaisiin käyttäytymismalleihin vääntäytyä ja kärsiä niiden aiheuttamasta ajanhukasta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #654 : 05.11.2009 18:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lähiaikoina on alkanut vituttamaan nettiuutiset.
Ai vasta lähiaikoina? Harjaanjohtava otsikointi sekä sisällöttömät "uutiset" on tullut internetsiin jäädäkseen jo jokunen vuosi sitten. Eikä tähän edes syyllisty vain keltainen lehdistö ja pelaaja.com vaan uutisten huono laatu on levinnyt ruton lailla myös ihan asiallisiin tietolähteisiin. Minkäs teet kun ansaintamalli on paljon klikkejä = paljon rahaa mainostuloista.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #655 : 05.11.2009 19:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ai vasta lähiaikoina? Harjaanjohtava otsikointi sekä sisällöttömät "uutiset" on tullut internetsiin jäädäkseen jo jokunen vuosi sitten. Eikä tähän edes syyllisty vain keltainen lehdistö ja pelaaja.com vaan uutisten huono laatu on levinnyt ruton lailla myös ihan asiallisiin tietolähteisiin. Minkäs teet kun ansaintamalli on paljon klikkejä = paljon rahaa mainostuloista.
Joo onhan tuo tullut huomattua jo aikaisemmin, mutta nyt se on alkanut ottamaan kunnolla päähän. Ampparit.comin syytä kai tämä suurimmaksi osaksi on kun siellä nousee juuri nuo paskauutiset niin helposti näkyviin. Ehkä tässä on kuitenkin syy käyttäjäkunnassa, jotka klikkailevat "Katso Lara Croftin persekuvat" ym. linkkeihin. Jos klikkailu loppuu, niin varmasti tyylikin vaihtuisi siihen parempaan suuntaan.

Toinen juttu mikä pisti vituttamaan eilen oli Pelaajalehden puhelinmyynti. Taisaisin väliajoin sieltä soitellaan, että "Tilaa tämmönen lehti niin saat 2 vuotta vanhan pelin kaupan päälle!". Nyt oli vielä oikein sinnikäs myyjä ja lopetti sitten vasta kun sanoin että saa soittaa uudelleen sitten vasta kun toimitus on vaihtunut.

Edit: No niin. Tänään kymmenen aikoihin aamupäivällä tuli jälleen pelaajalehdeltä soitto, jos vaikka haluaisin tilata lehden. Nyt piti ihan tallentaa puhelinnumerot kännykkään talteen, niin tietää olla ensi kerralla vastaamatta.

04526724XX numeroihin ei kannata vastailla, ellei halua lehtitarjouksia.


« Viimeksi muokattu: 06.11.2009 16:55 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #656 : 11.11.2009 05:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Eilen aamulla olin täysissä voimissani, mutta iltaan mennessä kehitin jostain ihan reippaan taudin. Kurkku vähän karhea, nenä ei pahemmin vuoda, eikä otsakaan tunnu lainkaan lämpimältä, mutta perkeleen kipeä olo silti. Yleinen flunssakolotus, tokkuraa ja painetta silmien takana. Nyt kolmen tunnin nukkumisen ja kahden tunnin pyörinnän jälkeen odottelen apteekkia aukeavaksi, jotta saisin hakea kuumemittarin. Vituttaa. Vaikka onhan tässä hetkessä tiettyä kansallisromantiikkaa...

Edessä vielä syksyn tiukin treeniviikonloppu, joten ei tämä taas ihan siihen parhaaseen saumaan sattunut. Varsinkaan, jos kyseessä on "le jackpot".
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #657 : 16.11.2009 00:17 »
WKoA Gameberry.net pelitietokanta Jäsen Viestejä: 22 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oikeesti vituttaa, nii laitan vain lyhyesti

Kaakao @ lattia
Listaa koko pelikokoelmasi muiden nähtäville!:   http://www.gameberry.net/
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #658 : 18.11.2009 14:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Sain PC:lle halvan digivirittimen.

"Signal found, start to access channel info
Successfully obtain channel info, 0 channel found"

Ei jumalauta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #659 : 19.11.2009 00:37 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Toimiiko noi kellään? Mulla oli markkinoiden paras halpaviritin, 30e. Toimiko? No ei todellakaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines