Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 446059 kertaa)
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #600 : 17.08.2009 19:46 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Meidän suvussa kaksi, kolmas vetää sivutulona ja ostelee ylimääräistä rihkamaa(auto tms.) Itse olen elänyt vuoden ainoana tulona pokeri. Nappaisi kyllä tehdä välillä jotain muutakin. Toivottavasti menee se valitus läpi. Avoin yliopistokin olisi yksi vaihtoehto, mutta eipä oikein mikään yliopistotutkinto kiinnosta. Vittu kun piti mokata tuo kirje, olisi pitänyt viedä suoraan kouraan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #601 : 17.08.2009 23:03 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään revittiin ensimmäinen viisaudenhammas yläpurukalustosta. Itse operaatio oli varsin kivuton, vaikka sai täti hartiavoimin hammasta kiskoa ja puudutuspiikki kitalakeen vähän painekipua tuottikin. Samalla paikattiin alahampaasta yksi pieni reikä. Puolisentoista tuntia, kun puudutuksen vaikutus lakkasi, alkoi kuitenkin sen luokan jomotus ettei tiennyt miten päin sitä olisi ollut. Poistohaavan vuoto jatkui vielä tunteja poiston jälkeen joten siihen piti purra sideharsoa, joka osaltaan lisäsi kipua ja painetta. Pahimmillaan tuntui että puolet kallosta tykytti kipuaaltojen tahtiin. Ibuprofeiinia vaan heti naamaan kun mahdollista ja ajatukset muualle.

Hammas poistettiin kymmenen tuntia sitten ja nyt tuntuu että kipu on tullut vähän takaisin. Olokin on vähän heikko kun en ole aamupalan jälkeen muuta voinut syödä kuin mehukeittoja ja yhden valmispinaattikeiton.

Hiphei, kun sitä jo innolla odottaa lokakuun puolta väliä, jolloin toinen leukaperä saa samanlaisen käsittelyn. Ja tästä kaikesta saa maksaa vielä itsensä kipeäksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #602 : 17.08.2009 23:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ja taas osaa olla kiitollinen, että omilla laitamölleillä on ollut riittävästi tilaa ja kasvusuunta oikea. Tosin lekuri joskus varoitteli, että mikäli pääsevät reikiintymään, otetaan ne varmaan samoin tein pois eikä paikkaamaan aleta kuitenkaan. Näin ollen olenkin jo vuosia borstannut takaosastoa erikoisella tarkkuudella, todennäköisesti vähän liiankin orjallisesti. Vaan pysyvätpähän legot suussa, niin nuo kuin muutkin.

Niin, enpä muuten ole käynyt hammaslääkärissä mies muistiin. Pitäisiköhän joskus käydä näyttämässä...? Njäääh.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #603 : 17.08.2009 23:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jees itsekin olen kahden viisaudenhampaan kerhossa. Ennen operaatiota kannattaa tankata ku viimestä päivää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #604 : 18.08.2009 16:39 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Moniko suomessa elättää itsensä nettipokerilla?

Minulta löytyy yksi tähän kategoriaan putoava kaveri. Jäädyttänyt opinnot yliopistossa voidakseen keskittyä täysin pokeriin, jolla kaikesta päätellen varsin näppärästi elelee.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #605 : 28.08.2009 20:07 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Kone vittuilee, paska sää, selkä kipeenä, väsyttää, pitäs uskontoa lukea kirjoituksiin, haisen pahalle, ei oo rahaa ja muutenkin elämä tuntuu välillä potkivän päähän. Tuossa pari valittamisen aihetta. On tämä elämä kyllä kauheeta ku TF2 vie vain puoleensa kun pitäisi lukea... Mitä minä sille voin että Scoutilla pelleily on vaan sairaan mukavaa mutta samalla väsyttävää. Tunnen siis samalla vihaa ja rakkautta tätä peliä kohtaan. Voi minua raukkaa.

Niin ja tänään oli ehkäpä elämäni viimeinen koulukuvaus (I'm a abiturient). Elikkä semmoinen "hauska" kuvaaja tuli jälleen ottamaan kuvia meistä. Ja aina vain tulee mieleen että kuinka idiootteja ihmiset voivat olla. Miksi 18 vuotialle pitää lässyttää jostakin vitun Teletateista joka on brändinäkin täysin kuollut jo vuosia sitten. "TIIVI-TAAVI LALLALAAA" siinä ei ala kyllä hymyilyttään vaan katsomaan missä olisi lähin esine jolla herran saisi hiljaiseksi. Saatana.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #606 : 09.09.2009 17:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Naureskelin aiemmin sille, miten ihminen onnistuu lukitsemaan itsensä soluhuoneesta pihalle. Ja tein sen juuri itse. Huikean kahden päivän asumisen jälkeen. Menee kyllä valmiin kireyden ja siitä aiheutuneen hoppuilun piikkiin, mikä ei toisaalta vitutusta lievitäkään.

Onneksi jollain naapurilla on suojaamaton WLAN, niin ei ihan kuuppa pimene ovenavaajaa odotellessa. Tuntikin kun tässä saattaa mennä. Saisivat kyllä olla nopeampia näillä hinnoilla...


EDIT. Loistopäivä näytti vielä lopuksi keskaria, kun menin lähijunalla illalla Helsinkiin, ja lompakko varastettiin. Uskomaton hustlaus vielä. Joku äijä poimi sen mun kädestä, kun laitoin matkakorttia sinne. Kävin saman tien tietty iholle ja koetin saada sen takaisin, kun äijä piilotteli sitä selkänsä takana. Samalla tilanteeseen tuli joku sen muijakaveri, ja koitti muka puhua äijälle järkeä ja kans saada lompakkoa siltä pois. Siinä hässäkässä lompakko luonnollisesti siirtyi muijalle, jonka jälkeen se sanoi hakevansa konnarin ja painui jonnekin vessaan penkomaan sitä. Mitä en tietenkään tajunnut tarpeeksi aikaisin, kun koko tilanne oli ihan perkeleen hämmentävä. Koko ajan mestoilla pyöri siis sellainen vanhempi deekukin, ihan sekaisin, jota tämä pariskunta syytti jatkuvasti.

Kaikenlaisten käänteiden jälkeen Bonnie ja Clyde painuivat junasta ulos, koska milläpä kahta aikuista ihmistä pidättelet, vaikka koitin kyllä. Konnari soitti vartioliikkeeseen ja poliisille, ja minä löysin vessan roskiksesta kirjastokorttini. Kaikki muu lienee mennyt muijan mukana. Nyt voin kertoa, että vituttaa. Ei edes se rahallinen menetys, ei siellä ollut varmaan kuin 15e, mutta kaikki fakin sählinki korttien uusimisesta ja nyt elämässä pärjäämisestä, kun ei saa rahaa mistään. Onneksi isä oli eilen täällä, niin sain lainattua siltä.

Tervetuloa Helsinkiin!


« Viimeksi muokattu: 10.09.2009 08:47 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #607 : 10.09.2009 13:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Junaliikenne on kyllä totaalista ryöstöä nykyään. Intercity tampere-pasila reilu 28€ ja pikajuna pasila-tampere reilu 25€! Pendolino maksaa yli 30€!! Aivan sairasta! Ennen sai mielestäni meno-paluustakin jotain alennusta mutta kun ei! Tällä hetkellä normi tallaaja ei saa muita alennuksia kuin ennakkotilausedun, sekin vain -10% ja senkin saa vain jos tilaa liput netistä VIIKKOA aikasemmin! Junaliikenne on muutenkin ailahtelevin matkustusmuoto aikataulujen suhteen mutta silti siitä pyydetään kauheita hintoja! Prkl...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #608 : 10.09.2009 14:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Samaa voisi sanoa bussiliikenteestä. Maksaa 4e ilman mitään alennuksia matkustaa Espoo to Helsinki. So sick, 24mk, mitä vittua? Ala-asteella muistan kun sama maksoi jotain 5mk. 500% korotus ~10 vuodessa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #609 : 10.09.2009 14:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onneksi pääsee matkustelemaan paikallisliikenteessä opiskelijataksoilla. Seutulippu reilu 40 euroa kuussa
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #610 : 10.09.2009 15:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Samaa voisi sanoa bussiliikenteestä. Maksaa 4e ilman mitään alennuksia matkustaa Espoo to Helsinki. So sick, 24mk, mitä vittua? Ala-asteella muistan kun sama maksoi jotain 5mk. 500% korotus ~10 vuodessa.
Markat kannattaa jo unohtaa. Nykyeuron vertaaminen kymmenenvuoden takaiseen markan hintaan ei voi olla järkevää.


Mutta joo, onhan se kallista.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #611 : 10.09.2009 15:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, ei noihin voi verrata. Korotus on oikeasti jotain 1000% luokkaa.

Mikäs tänään sitten vituttaa Gba:ta? No internetyhteys. Se on 10 megan luvatusta nopeudesta huolimatta mallia 56k ja pätkien. Hieman nakertaa pelata pokeria, kun yhteys poikkasee ja potit valuvat vihuille. Shaatana, nyt lähden lenkille, enkä pelaa jakoakaan pokeria tänään.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #612 : 10.09.2009 19:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Junaliikenne on kyllä totaalista ryöstöä nykyään.

Loistopäivä näytti vielä lopuksi keskaria, kun menin lähijunalla illalla Helsinkiin, ja lompakko varastettiin.

 :lol: Niin minäkin sanoisin.

"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #613 : 21.09.2009 19:27 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Soluasuminen riiiipiiiiiii.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #614 : 21.09.2009 19:39 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin viikonloppuna Pietarissa. Oli kuten arvelinkin, suihkuvesi oli ruskeaa, huoneen ovella kävi kerran paikasta erehtynyt Alan Nainen ja porukasta yhdeltä pöllittiin lompakko, toiselta känny. Ruokakin oli pääosin pahaa.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #615 : 22.09.2009 16:17 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Olit varmaan väärässä kaupungissa. Kun minä kävin Pietarissa keväällä 2006 oli Eremitaasi vänkä, miliisit ongelmattomia, votka kylmää ja stroganoff makoisaa. Matkustin tosin venäjää puhuvan ystäväni kanssa, saattoi vaikuttaa yleiseen sujuvuuteen.
N
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #616 : 22.09.2009 21:06 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olit varmaan väärässä kaupungissa. Kun minä kävin Pietarissa keväällä 2006 oli Eremitaasi vänkä, miliisit ongelmattomia, votka kylmää ja stroganoff makoisaa. Matkustin tosin venäjää puhuvan ystäväni kanssa, saattoi vaikuttaa yleiseen sujuvuuteen.
En näe ristiriitaa. Eremitaasi olikin upea ja stroganoff hyvää silloin kun käytiin todella hyvissä ravintoloissa. Enkä minäkään miliisien kanssa rettelöinyt. Mutta on se silti totta että vesi siellä on ruskeaa ja esim. huonoja, erityisesti palvelun suhteen, ravintoloita on paljon, ja taskuvarkauksiakin tapahtuu.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #617 : 25.09.2009 23:44 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Naiset + pyora varastettiin. Vitun vittu
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #618 : 26.09.2009 17:34 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Vituttaa olla kiinni viikonloppuna ihan turhaan. Piti siis mennä ampumaan, mutta kirjurit unohdettiin kaikista listoista ja eivät olleet tänään varmoja, että mahdutaanko radalle. Huomenna saattaa sitten joutua, jos nyt apuvalvoja muistaa meidät. Mitäänhän ei olla menossa kysymään huomenna, meikä ainakin makaa mieluummin tuvassa.

Vituttaa vain olla tälleen "turhaan" kiinni, kun voisi olla himassa vaikka pelaamassa uudella Xboxilla...
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #619 : 30.09.2009 05:09 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ahdistaa ja vituttaa, kun kandin työstä pitäis olla tehtynä n. 3/4 vajaan kahden kuukauden päästä. Ei siinä mitään, jos sais keskittyä suurimmaksi osaksi siihen, mutta sen lisäksihän pitää erään kurssin puitteissa kirjoittaa ympäristökeskukselle n. 10 sivun raportti ja käydä pitämässä siitä seminaari, käydä jotain 7-9 keskimäärin 5op:n kurssia ja ehtiä tekemään töitäkin. Eikä tuossakaan ois vielä mitään hirveän kamalaa, mutta mulla ei ole edes vielä aihetta kandiin. Pitäis käydä keskustelemassa asiasta proffan tai jonkun kanssa, mutta haluais keksiä edes jotain mahdollisia aiheita, joista oikeasti kiinnostais lähtä kirjoittamaan reilua 20 sivua.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #620 : 30.09.2009 11:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Life's short. Play more!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #621 : 30.09.2009 20:45 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Eikä tuossakaan ois vielä mitään hirveän kamalaa, mutta mulla ei ole edes vielä aihetta kandiin. Pitäis käydä keskustelemassa asiasta proffan tai jonkun kanssa, mutta haluais keksiä edes jotain mahdollisia aiheita, joista oikeasti kiinnostais lähtä kirjoittamaan reilua 20 sivua.
Mitä opiskelet? En tiedä olenko jotenkin erityisen havainnoiva ja analyyttinen, mutta keksisin kyllä kirjoitettavaa monestakin aiheesta, kun niihin lähtisin syventymään. Ellei opiskeluala nyt aivan epämieluisa ole.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #622 : 30.09.2009 22:15 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Luonnonmaantiede. Sinänsä kaikki kiinnostaa ihan yleisellä tasolla, mutta haluaisin periaatteessa tehdä kandin ja gradun abauttiarallaa samasta aiheesta, joten pitäis ehkä valita sellainen aihe, jonka kirjallisuuteen jaksaa syventyä seuraavat ~2+ vuotta ja josta jaksaa jauhaa kandin ja gradun verran juttua. Toisaalta pitäis ehkä ajatella myös työllisyystilannetta, jos valitsis kandin ja sitä kautta gradunkin aiheen kunnolla, niin vois päästä opiskeluaikanakin oman alan töihin helpommin.

Ahdistuksen ja vitutuksen syynä on lähinnä kiire, joka tuon kanssa pakostakin tulee, ei niinkään se etteikö löytyisi lopulta mieluisaa aihetta. En ymmärrä miksi pitää hirveällä kiireellä vääntää n. 15 sivua juttua kahdessa kuukaudessa ja sitten annetaan yli 5 kuukautta tehdä loput (5+ sivua), kun lopullinen juttu pitää palauttaa vasta joskus huhti-toukokuussa. Jotenkin kuvittelisi, että olisi järkevämpää kääntää toisin päin aikataulutus. Annettaisiin kunnolla aikaa aiheen valitsemiseen, siihen syventymiseen ja tuon 15 sivun kirjoittamiseen ja vasta sitten pitäisi tehdä työ loppuun parissa kolmessa kuukaudessa, kunhan on pitänyt kandiseminaarit ja saanut palautetta jo kirjoitetusta osiosta.


On mulla tiedossa jo yksi pienilmastoa koskeva aihe, joka sinänsä kiinnostais ja siitä vois vääntää gradunkin. Sen tarkemmat yksityiskohdat ovat vain vielä pimennössä multa enkä tiedä mikä työn lopullinen tarkoitus oikeastaan on (proffa vain sattui kerran mainitsemaan, että tuollainenkin kandi- & gradutyö olisi mahdollista tehdä). Tiedän vain sen, että sitä varten olisi jo valmiiksi mittaustuloksia n. 60 000 kappaletta... Haluaisin tietää tuosta kuitenkin vielä paljon enemmän ennen kuin sitoudut siihen melkein sokkona.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #623 : 30.09.2009 22:26 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ahdistuksen ja vitutuksen syynä on lähinnä kiire, joka tuon kanssa pakostakin tulee, ei niinkään se etteikö löytyisi lopulta mieluisaa aihetta. En ymmärrä miksi pitää hirveällä kiireellä vääntää n. 15 sivua juttua kahdessa kuukaudessa ja sitten annetaan yli 5 kuukautta tehdä loput (5+ sivua), kun lopullinen juttu pitää palauttaa vasta joskus huhti-toukokuussa. Jotenkin kuvittelisi, että olisi järkevämpää kääntää toisin päin aikataulutus. Annettaisiin kunnolla aikaa aiheen valitsemiseen, siihen syventymiseen ja tuon 15 sivun kirjoittamiseen ja vasta sitten pitäisi tehdä työ loppuun parissa kolmessa kuukaudessa, kunhan on pitänyt kandiseminaarit ja saanut palautetta jo kirjoitetusta osiosta.
Tee viisi sivua ja loput kymmenen täyteen mindmappeja ja lorem ipsumia. Tee siitä sen oloinen, että ideoita on, työtä tehdään, tähän kohtaan tulee pohdintaa tästä ja tohon tosta. Vai pitääkö niiden sivujen aikuisten oikeesti olla lähes valmiita? Uskoisin, että kovistelevat vain.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #624 : 30.09.2009 22:28 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Luonnonmaantiede -- työllisyystilanne--
Hmm... nämä kaksi sanaa eivät mielestäni oikein kohtaa. Ainakaan positiivisessa mielessä.
N
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #625 : 30.09.2009 23:07 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vai pitääkö niiden sivujen aikuisten oikeesti olla lähes valmiita?
Periaatteessa kyllä. Siitä voi vielä löytyä jonkin verran korjattavaa, eli työn ei tarvitse olla vielä aivan lopullisessa muodossaan. Käytännössä lopulliseen kandin noihin 15 sivuun tehdään kuitenkin vain kielioppi- yms. korjauksia  ja mahdollisia pieniä lisäyksiä, jos on jotain, mitä en ole maininnut tekstissä, joka on kuitenkin työn ohjaajan mielestä tärkeää mainita.

Luonnonmaantiede -- työllisyystilanne--
Hmm... nämä kaksi sanaa eivät mielestäni oikein kohtaa. Ainakaan positiivisessa mielessä.
Niinpä, siksi olisikin hyvä miettiä tarkkaan sitoudunko nyt tekemään kandin ja gradun yhdestä ja samasta aiheesta vai tekisinkö eri aiheista, niin ehtisi vielä miettiä gradun aihetta myöhemminkin. Siten voisin ehkä saada jonkun työelämään siirtymisen kannalta oleellisemman graduaiheen, jonka voisin esim. tehdä yhteistyössä vaikka jonkun Pohjoispohjanmaan ympäristökeskuksen kanssa. Tuo ilmastojuttu kun olisi lähinnä jotain proffan omia säätöjä, joten en tiedä aukaisisiko se ovia mihinkään muualle kuin työttömyyskortistoon.

Välillä olen kateellinen lääkisläisten opintojen jälkeisiin 99,999999999999999999999%  työllistymislukuihin (josta tuokin 0,0000000000000000001% on varmaa vain ihmisiä, jotka eivät heti opintojen jälkeen jaksa tai halua vielä aloittaa työn tekoa...).
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #626 : 08.10.2009 19:12 »
Rirpe Jäsen Viestejä: 40 Basaaripisteet: 0 Profiili On se mukavaa, kun täysi koeviikko on ohi ja viikonloppu tulossa ja sitten napsahtaa kuume ja kipeänä taidetaan olla. Aamulla vähän kurkkua kutitti, mutta päivän mittaan tullut kaikenlaisia bonuksia. Olisihan mulla voinut olla jotain tekemistäkin viikonlopuksi ja vikan kokeen jälkeen voittajafiilis, mutta sitten iskee tälläinen.  >:(
Enpä nyt mitään ihmeellistä ole edes tehnyt tämän aiheuttamiseksi ja tiistaina oli vielä yleinen lääkäritarkastus.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #627 : 12.10.2009 19:45 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ohjelmoinnin perusteista hylsy. Ei mikään yllätys ja saapa nähdä meneekö seuraavallakaan. Uusintakokeeseen sentään voi kotona harjoitella kun pääsin 90-luvulle ostamalla henkilökohtaisen tietokoneen.

string "kyrpä";
string "otsa";
string "tila";
tila = (kyrpä + otsa);
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #628 : 12.10.2009 20:58 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Haluaisin jotain relaa tai vaihtoehtoisesti kiinnostavaa osa-aikahommaa nyt kun olen Suomessa ja opiskelen taas. Mutta ilmeisesti töitä ei enää saa (kyseessä kaksi mielenkiinoista ja hyvää duunia jotka olisin halunnut) jos ei ole oikeutettu työllisyytukeen. On se nyt jumalauta kun isot yritykset eivät muka voi työllistää tarvitsemaansa työvoimaa muuten. Miksi kukaan ottaisi työntekijöitä omaan piikkiin, jos esim. ilmaisia harjoittelijoita tai tuettuja pätkätyöllisiäkin saa?

No kyllä ne mulle jotain hommaa antaisi, mutta pitäköön tunkkinsa. >:I
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Yleinen vitutusketju « Vastaus #629 : 12.10.2009 21:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Nii, se on se kysyntä ja tarjonta. Pari vuotta sitten duuneihin oli muutamia hakijoita, ehkä kymmeniä tuurilla. Nykyään joka hommaan on satoja hakijoita, vaikka kyseessä olisi kuinka vittumainen homma tahansa.

Pomo juuri sanoi, että kaksi vuotta sitten 7 hakijaa ja nyt yli 200.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines