Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 53
Tulostusversio
Aihe: Yleinen vitutusketju  (Luettu 442839 kertaa)
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #180 : 29.12.2007 00:41 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Saatta olla aika vanha juttu, mutta avaudun silti. Hitto kun vitutti se, että ensimmäisessä GBA:ssa ei ollut taustavaloa ja pystyi pelaaman pelejä vain silloin kun oli jossain valo, tosi hyvä käsikonsoli. Piti ostaa joku todella typerän näköinen suurennuslasin ja valon yhdistelmä.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #181 : 29.12.2007 11:04 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Piti ostaa joku todella typerän näköinen suurennuslasin ja valon yhdistelmä.



Tuollainen riitti.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #182 : 02.01.2008 05:09 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ei vittu kun ei tuu uni. Kolmeen asti istuin koneella, kunnes päätin mennä sänkyyn kutsumaan nukkumattia. Kävihän se, mutta parasta ennen päiväys oli tainnut jo umpetua tämäniltaisesta unihiekkasatsista. Näin unta, mutta olin kuitenkin koko ajan tietoinen tekemisistäni. Koska käännyin, miten käteni olivat, autojen ääni ulkoota kuului jne. Unessa kaveri kysyi millä johdolla hänen kannattaa kytkeä DVD-soittimensa uuteen LCD-telkkariin. Välillä keskusteltiin kännykällä, välillä mesessä ja viimeinen viesti löytyi kirjoitettuna paperille kirjahyllyni päältä. Jep, unta se oli.

No nyt istun taas koneella. Herätykseen on aikaa vajaat kaksi tuntia. Jos kauppojen auettua koukkais Salen kautta hakemassa Mad Crocia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #183 : 02.01.2008 05:26 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili juurikin näin.

aivan perseestä kun vaikka olisi kuinka univelkaa niin ei saa unirytmiä kohilleen.
eilen tulin kymmenen jälkeen aamulla ryyppäämästä, sitä edellisenä yönä nukkunut joku kolme tuntia yhteensä.
heräsin sitten neljältä päivällä ja menin jo 11 aikaan ehtoolla nukkumaan ja luulin että nukkuisin aamuun asti.
ja paskat, nukuin kaksi tuntia ja heräsin yhden aikaan yöllä.

ei muuta kuin roikkumaan koneelle ja uusi yritys kolmen aikaan.
taas tuli maattua tunti sängyssä ilman tuloksia joten päätin perkele sitten alkaa siivoamaan.
nyt sentään jo semmonen tunne että jos tuossa kuuden pintaan menisi nukkumaan niin varmaan nukahdankin jo.

nukahtamis pillerit olis kova juttu.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #184 : 02.01.2008 05:31 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuttu tunne vuorotyöläiselle. Joskus kun on tehnyt yövuoroja ja joutuu heittämään rytmin päinvastaiseksi alle vuorokaudessa, niin voi jäädä unet aika vähiin. Käy niin, että yöllä ottaa parin tunnin "päiväunet", menee nukkumaan puolelta öin ja herää pirtsakkana kahden kolmen aikaan aamuyöstä, ja niillä sitten pitäisi pärjätä 12h työvuoro. Kyllä sitä unta saisi sitten, kun pitäisi töihin lähteä.

Noh, vitutus on suurin mahdollinen voimavara ja energianlähde. Vain vitutuksen avulla voi päästä läpi harmaan kiven.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #185 : 02.01.2008 07:12 »
tuhis Vieras Kämpässä on kylmä öisin. Veto käy eteisestä, etuoven välistä itseasiassa. Todella paskat tiivisteet ja käytävä on melko jäätävä hemmetin tehokkaan tuuletuksen vuoksi. Tuuletus on myös melko vahva kämpässä, niin hyvässä kuin pahassa. Aamulla sängystä poistuminen on vaikeaa jos sitä ei hoida shokkiterapian tavalla nopeasti.

Täytyisi varmaan soitella jonnekin talonmiehille että tulisivat laittamaan uudet tiivisteet tai jotain.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #186 : 02.01.2008 08:13 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Joopa joo, ei meilläkään nukuttu eilen. Mutta saatiinpahan Mario Galaxy ja Mass Effect sitten yöllä läpi, kun ei uni tullut silmään täysin pilaantuneen unirytmin myötä.

Olen itse niin vakavasti ilta/yöihminen, että vaikka aamulla väsyttäisikin aivan tajuttomasti lyhyeksi jääneen unen seurauksena, niin illalla ei yksinkertaisesti nukuta. Tämä typerä luterilainen päivärytmi ei vain sovi minulle. Taidan käydä työterveydessä hakemassa paketin nukahtamislääkkeitä. Niiden psykologinen vaikutus on niin suuri, että edellinen 10kpl paketti on kestänyt 3 vuotta. Kun tietää että tarvittaessa saa nukahtamisapua, niin sitä ei enää tarvitse. Aika mietojahan nuo ovat, eli joka tapauksessa saa odotella n. 30 min. eikä taju silti kankaalle mene jos ei oikeasti yritä nukkua.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #187 : 02.01.2008 09:30 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Kappas, kaikilla on sama ongelma. Niin minullakin. Kävin nukkumaan kahdentoista maissa, mutta uni ei tullut ja piti kuunnella vähän musiikkia. Sitten yritin nukahtaa uudestaan, mutta uni ei vaan tullut ja piti jatkaa musiikin kuuntelua. neljän maissa sain lopulta unta ja herätyskello pirahti klo. 7.45. En voinut uskoa, että piti jo herätä.

Aamulla oli kämpässä kylmä kuin Siperiassa. Vällyjen alla puolestaan oli sopivan lämmin, joten ylös oli erittäin vaikeaa nousta.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #188 : 02.01.2008 10:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Hitto että vihaan töitä. Oikeasti. Tämä on aivan hanurista. Aamulla väkisin ylös duuniin jossa neuvot porukalle kuinka sähköpostia käytetään. Ihan sama kun tyyppi menis huoltoasemalle tai autoliikkeeseen ja alkaisi kyselemään "kuinkas tuota autoa käytetäänkään?" tai "Mun pitäis peruuttaa tonne mutta kuinkas se tehdään?". Ja tästä kaikesta huvista saan surkean pienen korvauksen. Voisi uuden vuoden kunniaksi alkaa etsimään uutta työpaikkaa...*ittu...

Minulla kävi aika perinteisesti eilen. Väsytti jo yheksän aikaan ihan rutosti. Ajattelin että pesen hampaat ja rysähdän sänkyyn samon tein. No, kun pesin hampaat ei väsyttänyt enään oikeastaan ollenkaan. En tiedä mistä se johtuu mutta hampaiden peseminen piristää minua aina. Vaikka meinaisin nukahtaa hammastahnatuubi käteen ennen hampaiden pesua, niin operaation jälkeen ei väsytä ollenkaan.
Ja tästä osaksi varmasti johtuu paska aamuinen olokin. Hitto kun silmiä särkee ja kutiaa, selkä jumissa ja pää ihan unessa. Yritä siinä sitte hymyillä ystävällisesti kun joku kysyy jotain tosi fiksua tai alkaa valittaan kun ei saakkaan nettiä heti huomena käyntiin...*itun *ittu....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #189 : 02.01.2008 11:06 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
hampaiden peseminen piristää minua aina
Loistavaa.  ;D

Ehkä tämä vuodenvaihde on jotenkin hankalaa aikaa, minullakin nimittäin on vakavia motivaatiovajeita. Eikä asiaa tosiaan auta, että tästä kurjuudesta saa ainostaan vaatimattoman korvauksen menetetystä vapaa-ajasta. Minullekin soittelvat kädettömät ja lukutaidottomat ihmiset, ja aina tulee hirveällä kiireellä paniikkitöitä joita en kuitenkaan voi tehdä, koska se työn antanut henkilö oli muka niin kiireinen ettei ole tehnyt omaa osaansa saati kertonut mitä oikeasti pitäisi tehdä. Mutta silti pitäisi tehdä ja mielellään eilen. Työ ei selvästi ole ihmisiä varten. Työ on TK:ta varten.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #190 : 02.01.2008 11:17 »
tuhis Vieras Liikunta saa heräämään. Pakkomielteisenä (ja työttömänä) on pakko pitää jonkinmoista kuria päivärytmissä ja sitä tuleekin ponnistettua viideltä uimahalliin. En tykkää paasata tuosta, mutta sen sanon ettei paasaajat todellakaan ole väärässä. Pari tuntia kun vetää oikein kunnolla niin sitä on semmoisessa nosteessa kaikinpuolin että sateessakin vain hymyilyttää eikä pakkasessa vituta.

Olen ihan tärviöllä kun uimahalli on vielä joululomalla.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #191 : 02.01.2008 12:24 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitäs sanot Heinz, pistetään pieni reippailurinki pystyyn ja tavataan joka aamu viideltä uimahallilla!  :lol: (Täällä ei ole tarpeeksi hysteerisesti nauravaa hymiötä.)

Oikeasti toki tykkään kovasti käydä uimassa, mutta eihän tuollainen hulluus kaikille sovi.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #192 : 02.01.2008 12:56 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
En tiedä mistä se johtuu mutta hampaiden peseminen piristää minua aina.

Sama hommahan tuo on itsellänikin. Ensin saa väsyttää vaikka kuinka, mutta peseppä hampaasi, niin siellähän makaat virkeämpänä, kuin mitä on ollut koko päivänä.
Onneksi tuo ei nyt häiritse, kun en missään ole opiskelemassa/töissä.

Mutta jotta ei täysin OT:ksi mene, niin sanotaan sitten se, ettei vaan pääse sängystä ennen puoltapäivää ylös, hyvä jos sittenkään. Laiskottaa vaan niin pirusti.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #193 : 02.01.2008 13:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mitäs sanot Heinz, pistetään pieni reippailurinki pystyyn ja tavataan joka aamu viideltä uimahallilla!  :lol: (Täällä ei ole tarpeeksi hysteerisesti nauravaa hymiötä.)

Oikeasti toki tykkään kovasti käydä uimassa, mutta eihän tuollainen hulluus kaikille sovi.

Haluat vain nähdä minut uikkareissa jotta saat napsastua kuvan siitä tänne palstalle. No way.


Olen kyllä harkinnut että alkaisin käymään uimassa kun uimahalli on tuossa suht lähellä. Tosin, kun työaika on 10-18 niin joko sinne menee 7 aikaan aamulla tai 7 aikaan illalla niin ei kauheesti innosta... aamulla ei jaksa ja illalla tuntuu olevan niin paljon kaikkee muuta. Etenkin nälkä ;D


« Viimeksi muokattu: 02.01.2008 14:38 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #194 : 02.01.2008 13:19 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mitähän niihin hammastahnoihin laitetaan? Sama juttu myös mulla. Eilen kaverin kanssa ihan hookahin kanssa rentouduttiin ennen nukkumaanmenoa, kun molemmat aavisteltiin, ettei uni ainakaan helposti tule. Kolatupakki iski niin kovaa, että meinasin nukahtaa sohvalle. Sitten pesin hampaat ja ei nukuttanut enää sitten millään. Pitäisi ilmeisesti pestä hampaat aiemmin, jotta voisi hypätä suoraan sänkyyn, kun meinaa silmät lurpsahtaa kiinni.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #195 : 02.01.2008 13:30 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili No kyllä ne ainakin mainosten mukaan laittavat hammastahnoihin jotain tiivistettyä extremeurheilua ja puhdasta plakin pois räjäyttävää raikkautta.
Pitäisi ilmeisesti pestä hampaat aiemmin, jotta voisi hypätä suoraan sänkyyn, kun meinaa silmät lurpsahtaa kiinni.
Kyllä, niin pitäisi. Mielestäni paras tapa hoitaa iltapuuhat on hoitaa ne kaikki pois siinä n. tunti ennen kun oikeasti menee nukkumaan ja sitten loppuaika vain rentoutua. Kun mennään nukkumaan voi oikeasti mennä nukkumaan. On ihan hölmöä sanoa että mennään nukkumaan ja sitten alkaa puolen tunnin iltapuuhastelu kylppärissä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #196 : 02.01.2008 13:36 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllä, niin pitäisi. Mielestäni paras tapa hoitaa iltapuuhat on hoitaa ne kaikki pois siinä n. tunti ennen kun oikeasti menee nukkumaan ja sitten loppuaika vain rentoutua.

Vaan tuossa on se ongelma, että tuon tunnin aikana ehtii tulla hirveä nälkä, ja sitten ei kehtaa enää syödä mitään kun hampaiden pesu on ollut yhtä tyhjän kanssa.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #197 : 02.01.2008 14:10 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kyllä, niin pitäisi. Mielestäni paras tapa hoitaa iltapuuhat on hoitaa ne kaikki pois siinä n. tunti ennen kun oikeasti menee nukkumaan ja sitten loppuaika vain rentoutua.

Vaan tuossa on se ongelma, että tuon tunnin aikana ehtii tulla hirveä nälkä, ja sitten ei kehtaa enää syödä mitään kun hampaiden pesu on ollut yhtä tyhjän kanssa.

Itselleni sattuu käymään kuitenkin niin, että rentoutuessa kun alkaa nukuttaa tuo iltapuuhat hammaspesuineen taas sen pienen pirteyden, että uni ei tule, mutta mitää ei jaksaisi tehdäkkään. Jos hampaat on harjattu ajoissa voi hyvin mielin nukahtaa televisiota katsellen ja nälän yllättäessä imeskellä vaikka tyynyä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #198 : 02.01.2008 16:21 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oi, ihanan tuttuja ongelmia kaikilla. :P

Mutta nyt en puhu siitä, vaan nyt puhun siitä miten tänään aamulla tepastelin bussipysäkille ja bussissa sain kuulla, että matkojen hinnat nousivat... Great. Vaikka ei 30snt enemmän Parainen-Turku välistä ole niin paljoa, mutta ärsyttää tuollainen silti! Ja samaan aikaan puhutaan miten kaikkien pitäisi liikkua julkisilla ja yksityisautoilua pitäisi vähentää. Bussi- ja junalippujen hintaa ALASPÄIN, niin porukka ehkä käyttäisikin niitä! Kerpele... >:(
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #199 : 03.01.2008 01:56 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Viime viikolla siskolla, tällä viikolla minulla. Sunnuntaina heräsin aivan järkyttävän kovaan kurkkukipuun, minkä lisäksi yskitti aivan älyttömästi. Päivä päivältä on mennyt pahempaan suuntaan, eikä lomasta tunnu tulevan enää mitään. Siskoni lähtee takaisin Ruotsiin ensi viikon keskiviikkona, joten yhteistä aikaa ei jää juurikaan. Nukun päivisin kolmeen, jonka jälkeen makaan olohuoneen nojatuolissa katsellen muun perheen kanssa Seinfeldejä tai pelaan siskoni kanssa lautapelejä. Meneehän sekin ajanvietteestä, mutta lomalla olisi ihan kiva käydä ulkonakin. Toivottavasti paranisin pian.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #200 : 03.01.2008 02:06 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Joillakin on sentään vielä lomaa, kun itselläni alkoi koulu jo eilen ja tänäänkin pitäisi lähteä yhdeksäksi. Kiva kun on unirytmit ihan sekaisin loman ansiosta ja ei nukuta yhtään vaikka kello olisi 4.00 aamulla. pitää vielä tänäänkin herätä joskus 8.00 maissa ja tulee nukuttua varmaan sellaiset 3 tuntia ja sitten koulun jälkeen väsyttää ihan vietävästi ja nukahtaa muutamaksi tunniksi, minkä takia yöllä taas ei väsytä ja yöunet jäävät liaan lyhyeksi. Sitten siitä tuleekin sellainen noidankehä.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #201 : 04.01.2008 02:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW HELVETIN NAAPURIT!


Koko kerrostalo-alue on muuten todella hiljainen ja sääntöjä kunnioittava, mutta suoraan yläpuolellani olevat penteleet eivät usko, vaikka olen heille jo kahdesti käynyt ovella valittamassa. Äsken juuri 5 minuuttia sitten.  Soittavat musiikkia helvetin kovalla, huutavat kuin rock-konsertissa ja harrastavat ties mitä orgioita. Siis ei jumalauta. Ja tälläistä tapahtuu keskellä viikkoa, ja kestää joskus aamuneljään tai viiteen.

Minä soitan isännöitsijälle ja aloitan henkilökohtaisen sodan. En minä helvetti sentään tälläistä sulata. Minä, ja melkein kaikki muut, noudatamme taloyhtiön sääntöjä ja oletamme saavamme myös toisilta sitä samaa takaisin. Ja sitten joku päättää elää samaan malliin kuin asuisi korvessa, sadan kilometrin päässä lähimmästä asutuksesta.

Minusta ei ole fiksua tehdä vihamiestään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #202 : 04.01.2008 08:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Minusta ei ole fiksua tehdä vihamiestään.






Mutta kyllähän tuollainen kyrpii. Itsellä oli sama ongelma alussa kun muutin kämpille, mutta onneksi ongelmanaapuri muutti heti pois. Popitti jotain tanhua vinyyleiltä ;)

Mullekin on kyllä pari kertaa tullut valituksia Tekken-sessioiden keskellä kun se saatanan valikkomusa jytää aina yhtä ihanasti. Mitäs vittua siellä jytisee ?! Pelaatteko te jotain vitun pelejä!

EWGF
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #203 : 04.01.2008 09:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kajaanin asunnossani äänet kulkivat tosi helposti tuuletuskanavia pitkin eri asuntoihin ja rappukäytäviin. Sellainen kuppainen alakerran akka kävi joka kerta valittamassa, kun meillä oli Smash-turnaus. " Sen "pikku"tyttö (18-vuotias) kuulema näki painajaisia öisin meidän huutamisen takia ja uhkasi soittaa poliisille. :lol: Sitten toisella kertaa pelattiin hiukan Marti Partia neljästään ja juuri kun huba oli korkeimmillaan, niin naapurin akka taas tulee itkemään, että lehmääkö täällä raiskataan tällä kertaa. Pistettiin Dimmu Borgiria soimaan tuuletuskanavien kautta, niin varmaan koko prkeleen kerrostalo heräsi. En tiedä, että onko akka enää edes hengissä.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #204 : 04.01.2008 10:41 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Että sinä olet kauhea.  ;D

Minusta ei ole fiksua tehdä vihamiestään.
Ja että sinä olet hauska.  :lol:
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #205 : 04.01.2008 14:09 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Kajaanin asunnossani äänet kulkivat tosi helposti tuuletuskanavia pitkin eri asuntoihin ja rappukäytäviin. Sellainen kuppainen alakerran akka kävi joka kerta valittamassa, kun meillä oli Smash-turnaus. " Sen "pikku"tyttö (18-vuotias) kuulema näki painajaisia öisin meidän huutamisen takia ja uhkasi soittaa poliisille. :lol: Sitten toisella kertaa pelattiin hiukan Marti Partia neljästään ja juuri kun huba oli korkeimmillaan, niin naapurin akka taas tulee itkemään, että lehmääkö täällä raiskataan tällä kertaa. Pistettiin Dimmu Borgiria soimaan tuuletuskanavien kautta, niin varmaan koko prkeleen kerrostalo heräsi. En tiedä, että onko akka enää edes hengissä.

Viikon naurut! :lol: :lol:
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #206 : 05.01.2008 03:02 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Uudehko 500gb kovo hajosi ja ylihuomenna inttiin. Rupesikin tämä ensi kertaa vuoteen 1vko loma niin paljon vituttamaan, että ihan kiva kun loppuu kohta ja pääsee taas tekemään jotain. Se on sitten 270 päivän päästä seuraavan kerran aikaa chillailla kunnolla, tulee varmaan reilut 2v täyteen, että on yli viikon lomaillut.;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #207 : 05.01.2008 16:43 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto -ketjussa jo joskus pari kuukautta sitten kerroinkin, kun KOSSin PortaPro-kuulokkeeni lopetti toimintansa, eikä kuittia tai pakettia löytynyt. Oletin, että kuitti oli tietenkin paketin sisällä, joten käänsin koko huoneeni, kunnes siskoni löysi paketin olohuoneen kaapista noin pari viikkoa sitten. Eikä tietenkään ollut kuittia paketin sisällä. Luotin kuitenkin siihen, että kuulokkeiden elinikäinen takuu ei kuittia tarvitsisi.

Lähetin sähköpostia Serv-Itille ja kysäisin, miten pitäisi toimia, kun sieltä kumminkin kuulokkeet ostin noin vuosi sitten. Vastasivat, ettei ilman kuittia ole mahdollista vaihtaa kuulokkeita heillä ja ehdottivat, että otan yhteyttä maahantuojaan. Esitettyäni samat kysymykset maahantuojalle, sain vastauksen:
Lainaus
Terve,
 
ohessa takuuehdot. Valitettavasti elinikäinen takuu ei ole suomessa voimassa, lainsäädäntökään ei "elinikäistä materiaali- ja virhevastuuta" tunne.
Siis mitä ihmettä? Ollaanko minulle valehdeltu päin naamaa, kun vielä vartavasten erikseen kysyin Serv-Itin myyjältä oston yhteydessä kuulokkeiden elinikäisestä takuusta ja minulle väitettiin sen koskevan myös Suomea? Voisin tietenkin valittaa kuluttajansuojalautakunnalle, mutta ei sekään mitään auta, kun ei ole kuittia tai todisteita myyjän vastauksesta. Mitä ihmettä tässä tilanteessa voi enää tehdä? Pitänee alistua maahantuojan tahtoon, ostaa uudet kuulokkeet, kysäistä elinikäisestä takuusta nauhurin nauhoittaessa keskustelua taskussa ja pitää kuitti tallella.

Tuhishan taisi sanoa, että hänellä on jo kolmannet PortaProt menossa. Miten ihmeessä toimit? Kuitin avulla? Mites elinikäinen takuu sinulla toimii?
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #208 : 05.01.2008 19:00 »
tuhis Vieras En osaa lainsäädännöstä sanoa, mutta elinikäinen takuu ei minusta jätä kovin paljoa mielikuvituksen varaan. Kotimaiset kauppiaat tunnetusti saattavat säätää omiaan koska suomalaiset ovat niin nihkeitä lähtemään ns. käräjille. Kannattaa asiasta kysyä kuluttajasuojavirastosta ja yrittää sitten sitä kautta muljuttaa. Itse sain tuommoisesta nettikaupasta hyvin nopeasti rahat takaisin kun olivat lähettäneet tuolta jotain noottia putiikkiin joka ei suostunut minulle vastaamaan. Toisaalta, jos ei ole kuittia esittää niin se voi olla hankalaa, kun onhan tuo sen kaupan todiste ja tae.

Ei minulla ollut mitään kuitteja. Sen verran "tuttu" kuitenkin olin kaupalle kun paikkakuntalaisia olin, niin eivät sitten alkaneet mitään tivaamaankaan enkä mistään kuiteista puhunut. Ei tarvinnut edes todeta että elinikäinen takuu perkele. Joka oli sinänsä kumma kun myyjillä oli melko pihi maine. Tyrkännyt vain nuo kouraan ja sanonut, että puhki kuunneltu ja uusiin pitäis vaihtaa. Lähettäneet sitten jonnekin hevonkuuseen luurit jonkinmoisen "potilastietueen" kera, josta on sitten tullut jonkun ajan kuluessa uudet. Ensimmäiset vaihdokkaat antoivat ihan paketissa, niin on sitten kahdet säilytyspussit ja kultaplugit, mutta toisten kohdalla vammailivat (tai sitten lähettäjätaho vammaili), ja sain pelkät uudet kuulokkeet ilman oheistilpehööriä. Kyseessä oli ihan Expertti.

En tiedä miten kaverit on menetelleet kun muutamillakin porttaproot on ja käsittääkseni ihan vaihdellut. Voin kysäistä jos muistan kun näkee.
tallennettu
Re: Yleinen vitutusketju « Vastaus #209 : 05.01.2008 23:59 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen kuullut, että servitissä ei välttämättä edes tarvitsisi kuittia kun on kyse noista takuuasioista. Heillä pitäisi olla kyllä omassa tietokannassaan nimen takana tiedot ostoksista ja siten kai myös takuista. Näin olen siis kuullut..
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 53
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines