Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16
Tulostusversio
Aihe: Urheilu/Idrott/Sports  (Luettu 160729 kertaa)
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #390 : 23.02.2014 17:05 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Selänne valittiin kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kirsikka kakun päälle. :)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #391 : 23.02.2014 17:14 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja Ruotsin Nicklas Bäckström kärähti dopingista, kirsikka kirsikan päälle! Bäckström muuten syötti toisen maalin Suomea vastaan, mites nyt tehdään?

edit: tosiaan MasterTK tuossa aiemmin kysyi kuinka paljon Suomen 0-5 voitolla olisi saanut, niin katsoin virheellisesti USA:n kerrointa. Suomen kertoimella olisi tosiaan tullut se 275 000€


« Viimeksi muokattu: 23.02.2014 18:48 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #392 : 23.02.2014 19:28 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Niin ja Bäckström antoi dopingnäytteen jo keskiviikkona, miksi sai pelata perjantaina?

Mutta olipahan vaan komea suoritus leijonilta, pronssi näissä kisoissa on TODELLA kova suoritus tolta joukkueelta. Mut en mahda sille mitään että vähän jäi kyrsimään se perjantain välierä, voittoon oli saumat ja sitä kautta myös kultamitaliin. Mutta onneks voitettiin pronssi eikä hävitty hopeaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #393 : 23.02.2014 20:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin vissiin joku allergialääke ollut tuossa mikä tuon positiivisen näytteen on antanut, mutta tuo on toisaalta aika normaali selitys millä koitetaan peitellä kiinni jäämistä.

Mites toi Arhinmäki aina huutelee persuja junteiksi, mutta itse sammuu pöytään eikä kykene hoitamaan ministerin hommiaan osallistumalla 50km hiihdon seuraamiseen. Ei juhlimisessa toki mitään vikaa ole, mutta ministerin pitäisi muistaa asemansa ja toki hoitaa työnsä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #394 : 23.02.2014 23:06 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Täysin normaalia itäsuhteiden ylläpitoa. Arhinmäki kalastelee kepulaisten ääniä vetämällä Kekkosen ja Karjalaisen linjaa.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #395 : 13.04.2014 18:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ensi yönä pelataan NHL:ssä runkosarjan viimeinen kierros ja samalla myös Teemu Selänteen viimeinen runkosarjaottelu. Anaheimillä ei ole ottelussa mitään panosta, koska joukkue varmisti konferenssivoiton jo eilisessä ottelussa, joten uskon ja toivon, että numero 8 nähdään ykköskentässä ja peliaikaakin siunaantuu ihan mukavasti.

Anaheim pelaa matsin Coloradoa vastaan sopivasti kotiyleisön edessä, joten fanit päättivät järjestää #ThankYouTeemu-kampanjan. Kolmannessa erässä kotiyleisö hurraa ja nousee seisomaan joka kerta, kun Teme koskee kiekkoon. Tulossa on siis tunteikas ottelu!

Matsi näkyy ilmaiseksi Viasat Hockey Finlandissa kello kolme Suomen aikaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #396 : 19.04.2014 14:20 »
Gragooni Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili O'Sullivan vs suomen toivo Robin Hull. Tärkeässä pelissä oikeanaikainen tutin käyttö tai liian kuiva liitu voi ratkaista koko koitoksen. Varmasti myös Trump on kärkkymässä Sullivanin mahdollista tippumista. Mutta onpas tällä hetkellä pitkä freimi. En tiedä halusiko Sullivan tuota virhettä ottaa. Ehkä halusikin. Pitäisi nyt malttaa vain tuon Hullin, sillä näyttää Sullivanilla olevan enemmän kiire tässä. Ja Sullivan pussittaa... ja yrittää snookeria. Ei onnistu. Saa nähdä sortuuko Sullivan ylimielisyyteen ja pussittaa loput pallot vasemmalla kädellään niin kuin joskus.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #397 : 20.04.2014 08:21 »
Gragooni Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili Kun  HCH puhuu, kannattaa kuunnella.

Goon Town, is coming like a ghost town.


Tämä aika murtaa uskollisimmankin lähtösydämen ja raahaa meidät alas uhrialttareilta, häpäisee taideteokset sekä luovan hulluuden leimaukset.

Se on veljellisen raikasta, tuo syntymävisiirien viljelemä alatyylinen muotisana ja kaikki on niin vaaleanpunaista.

Me janoamme kohden veripankkeja, raivokkaan ahdistuneeseen maisemaan ja ne ovat sairaanoloisia hahmoja kieroutuneessa nukketeatterissa.

Hulluus lyö aaltoina silmille ja katsokaa, ne ovat eläimiä...tihkuvat alkukantaista halua vahingoittaa.

Suljettujen huoneiden hiljainen ahdistutus ja Il portiere di notte pyörii verkkokalvoilla ikuisesti, pakkomielteen omainen oireryhtymä ja sadistinen kutsu nautintojen ääreen.

Viimeiset lähtöorgiat ennen maailmanloppua ja tavoitamme tajunnanvirran juonikulun metaforiset nyanssit, kiehtovan brutaalia heittäytymistä ja tyhjennetään vielä kerran penkit punaista mattoa pitkin.

Tullaan vielä kerran, tullaan vapisten, tullaan kuolaten.

Olemme yhä tukevammin marginaalissa ja näissä juhlaseleissa tanssivat joskus goonit, jäljellä ovat vain saagat ja taivaisiin kohoava fight tape-torni.

Metafyysinen ilmaus kaipuulle ja mistä romantisoida, kun tunnelma hehkuu luopumista kuin saattohoito-osastolla ja olemassa on vain aavekaupunkeja?
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #398 : 22.04.2014 14:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Mikael Granlund, ei muuta.

Muutenkin aika onnistunut pleijarikierros suomalaisittain, neljästä pelistä kolmessa valittiin suomalainen pelin ykköstähdeksi (Olli Määttä, Kari Lehtonen ja Mikael Granlund).
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #399 : 18.09.2014 20:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Selänne tyrmää viimeisen NHL-valmentajansa – ”Fucking joke!”

Kylläpä laski Temen pisteet tämän diivailun ja mussutuksen jälkeen. Äijä pelasi lähes koko kauden paskasti yhdessä liigan kuumimmista joukkueista (joka oli runkosarjan toiseksi paras joukkue pisteen päässä Bostonista, rikkoi läjän seuraennätyksiä ja hävisi lopulta vasta pleijareiden 7. pelissä tulevaa Stanley Cup -voittajaa vastaan) ja kehtaa vielä vinkua, ettei saanut tarpeeksi peliaikaa. Ja sitten itkee asiasta jossain kirjassa.

Hyvä, että lopetti.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #400 : 18.09.2014 22:25 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Sanoi siis koutsille asiasta kahdestaan kasvotusten ja käy asian vielä kirjassa läpi, eipä tuossa mitään outoa. Boudreaulla todelliset näytöt on jostain Calder Cupista, koskaan ei seiso kun ollaan tosipaikassa.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #401 : 18.09.2014 23:03 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Sanoi siis koutsille asiasta kahdestaan kasvotusten ja käy asian vielä kirjassa läpi, eipä tuossa mitään outoa. Boudreaulla todelliset näytöt on jostain Calder Cupista, koskaan ei seiso kun ollaan tosipaikassa.

Mitä sitten? Capitals-joukkueella ei ollut tarvittavaa syvyyttä Stanley Cup -voittoon ja parissa kaudessa Boudreau on saanut Ducksit ihan uuteen nousuun - viime vuonna joukkue oli konferenssikakkonen, tänä vuonna -ykkönen (sitä ennen kuudes). Ei tullut Stanley Cup -voittoa joo, muttei tullut myöskään 29:lle muulle valmentajalle. Eikä yhden kaverin takia mitään kompromissejä pidäkään tehdä. Ei vaikka kaverin nimi olisi Teemu Selänne. Teemu pelasi surkeasti, eikä ollut sellainen yli-ihminen, mitä luuli/luulee olevansa. Samalla aikaa moni Ducks-pelaaja paransi peliään huomattavasti (Perrault, Getzlaf, Lovejoy, Fowler, Cogliano, Maroon, Smith-Pelly, Bonino, Vatanen, Lindholm, Andersen, Palmieri... kaikki pelasivat uransa parhaan kauden), joten yhtälö on täysin looginen. Jos Teemu olisi ollut enemmän kaatuilemassa ja hidastelemassa kentällä, joukkue olisi ollut huonompi.

Eikä muuten ole ensimmäinen kerta, kun Teme kiukuttelee valmentajalle. Eikös Jukka Jalosenkin pelikirjassa ollut jotain vikaa Vancouverissa? Ja Coloradossakin kaikki oli muiden vikaa. Ihme egoilua.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #402 : 19.09.2014 01:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ymmärtääkseni Selänne pelasi ihan hyvin silloin kun sai olla jäällä. Näkihän tämä Olympialaisissakin, kun vastuuta tuli, homma luisti. Näytti +/- tilastokin olevan ihan ok viimeiseltä kaudelta. Myönnän kyllä, että voin olla väärässäkin, mutta muistelen että tälläistä puhetta oli.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #403 : 19.09.2014 02:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Katsoin 95% Anaheimin peleistä ja huonosti se pelasi. Vanhaa kehäraakkia ole mitään järkeä pitää jäällä pitkiä aikoja, kun tiimi on pullollaan nuoria ja kyvykkäitä pelaajia, joilla on läpimurtokausi meneillään.

http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm?season=20132014&gameType=2&team=ANA&position=S&country=&status=&viewName=summary

Teemu oli vasta joukkueen 13. paras pistemies. Eikä tuo peliaika per peli ole kuin minuutin vajaa siitä hänelle luvatusta määrästä. Teme sai myös näytönpaikan ykköskentästä, mutta sekin meni penkin alle, vaikka joitain pisteitä tuolloin tulikin (kuka tahansa tekisi pisteitä, jos vierellä pelaavat Getzlaf ja Perry).
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #404 : 19.09.2014 10:47 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Alkaa mustuttaa Tamia nuo Selanteen jutut. Olis nyt vaan lopettanut ajoissa, niin ei tarvitsis katkerasti mussuttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #405 : 22.09.2014 15:39 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Lätkää en juurikaan seuraa, mutta arvostus esim. Saku Koivuun nousi taas. Lopetti uran ilman turhanpäiväistä huomiohuorailua. Tota Selänne-kirjaakaan tuskin tarvitsee lukea, kun se tulee pienissä annoksissa Iltalehen sivuille.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #406 : 31.05.2015 05:11 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Jos johonkin voi aina näin keväisin luottaa, niin siihen että Boudreaun jengi paskoo housuihinsa tosipaikan tullen. Noh Chicagoa lapulle ja massit kotiin.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #407 : 31.05.2015 14:32 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Jos johonkin voi aina näin keväisin luottaa, niin siihen että Boudreaun jengi paskoo housuihinsa tosipaikan tullen. Noh Chicagoa lapulle ja massit kotiin.

:lol: Juuri katsoin matsin uusintana ja olin tulossa kommentoimaan samaa, vaikken kyllä edelleenkään usko siihen, että tällä olisi mitään tekemistä Boudreaun kanssa. Kiekko sattui tällä kertaa pomppimaan Chicagolle (Game 7, 3. pleijarikierros), viime vuonna se pomppi LA Kingsille (Game 7, 2. pleijarikierros, LA Kings voitti Stanley Cupin), sitä edellisenä vuonna se pomppi Detroitille (Game 7, 1. pleijarikierros). Tälläkin kertaa sarjassa taisi olla matsi, jonka voitossa Ducks oli kiinni aina viimeiselle minuutille asti, kunnes Chicago tasoitti ja voitti jatkoajalla - viime vuonna sama tapahtui LA Kingsia vastaan. Erot ovat pieniä. Toki voi olla, että ne erot eivät olisi niin pieniä, jos joku toinen äijä olisi peräsimessä. Toisaalta voi myös olla, etteivät Ducksit olisi päässeet edes näin pitkälle ilman Boudreauta. Mene ja tiedä.

Anyway, vituttaa paljon enemmän kuin Suomen otteet MM-kisoissa. Melkein kaikki Ducksin matsit tuli tältä kaudelta katsottua.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #408 : 31.05.2015 19:09 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Boudreaulla todelliset näytöt on jostain Calder Cupista, koskaan ei seiso kun ollaan tosipaikassa.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #409 : 31.05.2015 19:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Boudreaulla todelliset näytöt on jostain Calder Cupista, koskaan ei seiso kun ollaan tosipaikassa.

Viiltävää analyysiä, joka vuosi. Muistahan quoteta tuo myös ensi vuonna, jos ja kun Anaheim ei voita Stanley Cupia, jonka voittaminen on kuitenkin läpihuutojuttu. Kaikilta muilta valmentajiltahan Stanley Cup -sormus löytyykin jo sormesta.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #410 : 28.04.2016 18:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Boudreaulla todelliset näytöt on jostain Calder Cupista, koskaan ei seiso kun ollaan tosipaikassa.

Ok ok, pakko kai se on alkaa myöntämään, ettei Boudreaun tiimi sitä Stanley Cupia tule ikinä voittamaan, vaikka hetken taas näytti hyvältä, kun Ducksit nousivat liigajumbosta pleijareihin vain parissa kuukaudessa joulutauon jälkeen. Tämä oli nyt neljäs vuosi peräkkäin, kun Anaheim häviää Game 7:nin kotikentällä, kun se on ensiksi johtanut sarjaa 3-2.

Onneksi Chicago ja LA Kings sentään tippuivat jatkosta. Toivottavasti Washington voittaa koko paskan, nyt kun Florida ja Minnesotakin tippuivat jatkosta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #411 : 28.04.2016 23:44 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Hassua kieltämättä. Kiva tosiaan että Chicago putosi, itse kyllä luulen että mestari tulee lännestä.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #412 : 29.04.2016 10:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Floridan putoaminen oli kyllä sääli. Jagr ja Barkov pelanneet ymmärtääkseni koko kauden aika hyvin yhteen, mutta pudotuspeleissä ei tainnut oikein sujua. Saahan MM-joukkue Barkovin ja Jokisen nyt.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #413 : 29.04.2016 20:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Boudreau vapautettu tehtävistään. Selänteen come-back?  ;)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #414 : 01.05.2016 19:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Jääkiekon MM-joukkue julki. Joko alotetaan?

Hyökkäyspää on kova. Jos saadaan kemiat kohdalleen, sen ei todellakaan pitäisi olla mikään ongelma.

Eniten mietityttää maalivahtipeli. Bäckström on hyvä, mutta ei Rinne, Lehtonen tai Niemi. Uransa ehtoo puolella.
Koskinen...myönnän, en tunne kaveria juurikaan, kun seuraan lähinnä NHL:ää sen mitä lätkää tulee seurattua. Ilmeisesti pelannut KHL:ssä aika hyvin pari kautta. Mutta luottaisin Bäckstörmiin melkeimpä enemmän.
Saros voi yllättää. Kaveri on pelannut hyviä turnauspelejä aiemminkin, joten todella nuoresta iästä huolimatta, ei ole mikään uusi juttu. Se miten käy kun tulee monet maailman huipuista vastaan, onkin sitten oma kysymyksensä. Toivottavasti saa mahdollisuuden. Uskoisin että tulee olemaan Suomen kovimpia maalivahteja tulevaisuudessa(kin).

Puolustuksesta en kehtaa sanoa muuta kuin harmistuksen, että Määttä ja/tai Haula ei pääse kisoihin...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #415 : 01.05.2016 20:43 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Suomen joukkue on todella kova, voidaan alkaa puhua jo ennakkosuosikin asemasta (jos unohdetaan Venäjän joukkue ja se että pelataan nimenomaan Venäjällä).

Hyökkäyspää on varmaan kovimpia mitä Suomella on koskaan mm-kisoissa ollut. 2 ensimmäistä hyökkäävää ketjua rakentuu kaksikkojen Barkov-Jokinen ja Koivu-Granlund ympärille. Toiseen laitaan Pulkkinen ja Laine maalipyssyiksi niin pitäis alkaa tulosta tulla. Siihen päälle vielä Aho pyörittämään ylivoimaa.

Puolustuskin on hyvä. Oishan se kiva jos siellä olisi vielä Vatanen ja Määttä mut kyllä tollakin pakistolla mm-kisoissa pärjää.

Koskinen on varmaankin ykkösvahti. KHL playoffseissa tällä kaudella torjuntaprosentti 94.9 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1.47. Lisäksi Bäckström on edelleen hyvä maalivahti vaikka ei oo viime aikoina paljon päässyt pelaamaan.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #416 : 01.05.2016 22:57 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jääkiekon MM-joukkue julki.
Eniten mietityttää maalivahtipeli. Bäckström on hyvä, mutta ei Rinne, Lehtonen tai Niemi.
Riittäiskö Petri Vehanen ja Teemu Lassila?

Kiitämme: Aho, Laine, Lindell ja Teemu Pulkkinen ovat mukana.

Moitimme: Ymmärrän kyllä roolituksen asettamat rajoitteet mutta Mika Pyörälä ja Antti Pihlström, olenko astunut saatana aikakoneeseen?

Mielelläni olisin nähnyt myös Markus Granlundin ja Artturi Lehkosen joukkueessa mutta voihan siellä olla loukkaantumista ja vaikka mitä. Kisat ei nyt ylipäätään jaksa kauheasti kiinnostaa, Suomen pelejä voisi vähän katsella.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #417 : 01.05.2016 22:59 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Puolustuskin on hyvä. Oishan se kiva jos siellä olisi vielä Vatanen ja Määttä mut kyllä tollakin pakistolla mm-kisoissa pärjää..
Puolustushan on huono ja Suomen osalta heikoimmilla mallilla. Tyhjästä on paha nyhjästä mutta olisko vaikka Joonas Järvinen voinut tulla pelaamaan.


« Viimeksi muokattu: 01.05.2016 23:18 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #418 : 01.05.2016 23:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Riittäiskö Petri Vehanen ja Teemu Lassila?
Vehanen olisi muuten voinnut olla kova.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #419 : 09.05.2016 09:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Onhan se myönnettävä, aika kovaa näyttöä Laineelta, mutta median hype alkaa nousemaan vähän jo naurettavuuksiin. Joka päivä tulee uusi hehkutus, veikkausta NHL draftista ja analyysiä. Joukkueena tämä on aika huima alku Suomelle. Onko aikaisemmin tullu kahdessa ensimmäisessä pelissä yli 10 maalia? Kunhan Koskinen nyt vaan kestää. Hoitaa ihan perusvarmasti hommansa kyllä, mutta jotenkin vähän ehkä haparoiden. No, tänään tuskin maalintekokaan ihan noin vaan onnistuu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines