Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 16
Tulostusversio
Aihe: Urheilu/Idrott/Sports  (Luettu 160750 kertaa)
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #30 : 07.04.2010 22:15 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Kiitos Palloliitto kiitos.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #31 : 18.04.2010 21:22 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili NHL:n pleijarit alkoivat tuossa ke-to välisenä yönä Suomen aikaa. Ekat pelit sujuivat yllätyspainotteisesti, sillä kuusi peliä kahdeksasta päättyi ainakin vedonlyöntifirmojen mielestä altavastaajien hyväksi. Vain Buffalo ja Vancouver onnistuivat ennakkosuosikeista viemään nimiinsä sarjojensa avausottelut. Viime yön jälkeen seitsemän kahdeksasta sarjasta on tilanteessa 1-1, Chicago-Nashville on tilanteessa 0-1. Eli tasaista on. Muutamaa ottelua on tullut seurattua ilmaisstreamien avulla, ja lopuista olen katsellut NHL:n sivuilta koosteet. Täytyy kyllä sanoa että eipä noita SM-liigan playoffeja tee yhtään mieli katsella kun on kunnon lätkää päässyt taas seuraamaan. Ero on suunnaton vertaa sitten kenttätapahtumia, tuomarien toimintaa tai vaikka katsojien käyttäytymistä.

Jotain pieniä eroja on pelien hinnoittelussakin, jos niitä haluaa netistä katsella. UrhoTV tarjoaa SM-liigaa 7e/peli ja halvimmillaan päästään 4e/peli tuntumaan, silloin tosin täytyy jo ostaa 199e:n edestä pelejä. En ole kauheasti NHL:n maksulliseen tarjontaan perehtynyt, mutta kaveri osti satkulla koko NHL:n runkosarjan kattavan passin ESPN:ltä, ja koko playoffit näyttäisi sieltä irtoavan hintaan 35e tai kuukauden setti 15e. Ei vaan oikein nykyiseen rytmiin sovi alkaa valvomaan jokaista yötä jääkiekon takia. :P

Seuraako kukaan muu NHL:n pudotuspelejä? Löytyykö lautalaisilta veikkauksia kevään mestarista? Itse pistin PAFin puolella muutaman euron Detroitille ja Pittsburghille. Kaksi joukkuetta joiden en toivo tänä keväänä pokaalia nostelevan. Lisäksi Bostonille ja Coloradolle panostin euro per joukkue, kun oli niin isot kertoimet. :P
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #32 : 19.04.2010 20:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW


Ja TPS upealla 6-1 voitolla finaaliin! Lauantaina taitaa olla eka kotiottelu. Paikalla ollaan!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #33 : 19.04.2010 21:13 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Itsekin olen ensi kertaa innoissani SM-liigasta sitten naperovuosien ja Hockey Night -lähetysten. Hunajata, hunajata!

Ja änärissä kiinnostaa Washingtonin edesottamukset. Edellisessä pelissä nähtiin eeppinen nousu Montrealia vastaan Bäckstromin hattutempun ja Ovechkinin syöttöpisteiden ansiosta. Toivottavasti tulevat pelit sujuisivat vähän paremmin jo heti alusta alkaen.

Ja hei, kohta alkaa MM-kisat niin lätkässa (lol) kuin futiksessa!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #34 : 19.04.2010 21:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Makeeta, että lätkän MM-skaboissa on tällä kertaa paljon nuoria ja energisiä pelaajia. Toki suuret tähdet ovat suuria tähtiä, mutta monesti B-miehistöjen kesken syntyy myös helvetin viihdyttävää ja vauhdikasta kiekkoa.

7.5 käynnistyy ja Suomi pelaa Tanskaa vastaan ekan matsin seuraavana päivänä. Kolmisen viikkoa enää.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #35 : 19.04.2010 22:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Jääkiekon MM-kisat.  :lol:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #36 : 20.04.2010 11:35 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Fyysisellä Preesensillä vaikeuksia termin kanssa? En ymmärrä enää puoliakaan sun viesteistäsi.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #37 : 20.04.2010 14:28 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Jaksaa aina ihmetellä sitä, miten suomalaiset syttyvät näihin "maailmanmestaruus"-kisoihin. Ei ainakaan minusta ole oikein MM-arvostatuksen arvoista tällaiset joka kevät käytävät kisat, jotka eivät parhaita pelaajia kiinnosta. Hassua kyllä, silti tunnutaan MM-menestystä arvostettavan Suomessa enemmän kuin menestys Kanada-cupissa tai olympialaisissa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #38 : 20.04.2010 14:56 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyseessä on tietysti MM-kisat koska maailmanmestaruudesta pelataan. Kaikki parhaat pelaajat eivät toki ole mukana. Toisaalta MM-kisoihin on periaatteessa kaikilla joukkueilla mahdollisuus osallistua, toisin kuin Kanada/World Cupiin tai olympialaisiin.

Mä en oikein ymmärrä miksi näitä jääkiekon ja jalkapallon arvokisoja pitää vertailla ja rinnastaa toisiinsa, todennäköisesti asia liittyy futaajien poikkeuksellisen pieniin kulleihin.
N
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #39 : 21.04.2010 17:27 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Seuraako kukaan muu NHL:n pudotuspelejä? Löytyykö lautalaisilta veikkauksia kevään mestarista? Itse pistin PAFin puolella muutaman euron Detroitille ja Pittsburghille. Kaksi joukkuetta joiden en toivo tänä keväänä pokaalia nostelevan. Lisäksi Bostonille ja Coloradolle panostin euro per joukkue, kun oli niin isot kertoimet. :P
Mikä tahansa käy, kunhan kumpikaan NHL:n muotijoukkueista, Pittsburgh tai Washington, eivät pääse finaaleihin. Detroitille suon ainakin minä aivan kaiken menestyksen, koska heidän menestys perustuu aitoon ammattitaitoon ennennäkemättömän kovalla scouttauksella ja valmennuksella, kun taas Penguinsilla ja Capitalseilla, jotka ovat nyt kovia kun jaksoivat tarpeeksi monta vuotta ahmia paskaa ja sen kautta saada hyvät varausvuorot. Washingtonin Bruce Boudreau on maailman yliarvostetuin valmentaja, mielestäni, ja Phoenixin Dave Tippet on esimerkiksi paljon kovempi jätkä.

Finaaliin saisi mennä idästä vaikkapa Millerin reppuselässä oleva yllättäjäjengi Buffalo, ja lännestä Phoenix, jotta tuhkimotarina saa täydellisen lopun.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #40 : 21.04.2010 18:57 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Pudotuspelien tulokset kyllä tulee katsastettua joka aamu, tällä hetkellä toivon eniten Philadelphian voittoa. Ainakin New Jerseystä näyttää tulevan kohtuullisen helppo voitto. Toivottavasti ei tarvitse katella Pittsburghia tai Detroitia finaalissa, ne on jo niin nähty.

Kyllä hieman harmittaa, kuinka surkeesti nuo pelit menivät joukkueilla, mistä löytyy mukavan paljon suomalaisiakin. Olisi ollut hieno katella vielä lisää Koivun ja Selänteen peliä, aluksi siitä ei tuntunut tulevan oikein mitään, mutta olympialaisten jälkeenhän molemmat hakkasivat pisteitä todella mukavaan tahtiin.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #41 : 25.04.2010 19:52 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW TPS:lle jälleen upea voitto ja enää yksi voitto mestaruuteen. HPK tarvitsee niitä neljä, mahdottoman tehtävän edessä ovat, mutta juhlitaan vasta kun se neljäs voitto tulee turkulaisille. Mahtavaa nähdä TPS jälleen menestymässä! Kuka olisi uskonut kauden alussa?  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #42 : 25.04.2010 20:07 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili En kauden alussa olisi ehkä uskonut, mutta Lukko-sarjan jälkeen jo uskoin. :P Ennen puolivälieriä piti avata varta vasten Bwinille tili kaverin kutsun kautta (bonus mallia talleta väh. 10e niin saat 25e bonusta), että pääsi pelaamaan Tepsin jatkoonmenoa (imo) hyvällä kertoimella. Tuli sitten TPS:n finaalipaikalla 70e, joista sijoitin Bwinille TPS:n mestaruuteen ennen finaalisarjan alkua 25e. Antoivat parhaan kertoimen mitä itse TPS:n voitosta löysin (2,10). Pidin ainakin itse  TPS:ää ennakkosuosikkina sarjaan lähdettäessä, nyt harmittaa vähän kun ei tullut isommalla pelattua. ;) Veikkailin että Turkuhallin hurmoksessa ei HPK tulisi yhtään peliä voittamaan, ja että TPS veisi vähintään sen yhden voiton Hämeenlinnasta. Ihan hyvältä näyttää ainakin toistaiseksi.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #43 : 27.04.2010 15:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili No huhhuh, 53 torjuntaa. Kepin toive saattaa hyvinkin toteutua, jos Halak torjuu tuolla prosentilla vielä seuraavassakin pelissä. Enpä olisi uskonut, että Montreal vie sarjan seitsemänteen peliin.

Toivon kuitenkin että Capsit vie sarjan, loput joukkueista ei kiinnostaa pätkän vertaa. Mitä nyt Crosby ja Pittsburgh saisivat tippua seuraavalla kierroksella.

Ainiin ja tänään sitä hunajaa! Harmittaa, kun kämppis unohti ostaa liput matsiin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #44 : 27.04.2010 16:25 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ainiin ja tänään sitä hunajaa!

Kyllä. Vituttaa hieman kun olin töissä lippujen tullessa myyntiin...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #45 : 27.04.2010 20:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Torilla tava... eiku vittu.  :(
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #46 : 28.04.2010 18:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2010042811559013_jk.shtml


MTV3:lle meni sitten MM-lätkä. Sopimus alkaa 2012 kisoista. Kaksi tärkeää pointtia:

a) Miten käy Mertarannan? Leijonien matsia ilman Antsaa on aika vaikea kuvitella.

b) Tämähän menee Maxille, niinhän? Pääkanavalle puolen tunnin koosteet myöhäisiltaan?


Jos nämä kaksi kohtaa päättyvät epämieluisaan lopputulokseen, niin voi helvetti.

EDIT: Huh, tämä rauhoittaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #47 : 28.04.2010 19:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ilman Mertsiä, niin jää katsomatta. Oikeasti.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #48 : 28.04.2010 20:08 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo tuskin nähdään Mertarantaa MTV3:n puolella. Katsoin pari peliä viime joulun tienoilla Maxilta jotain Eurohockey touria, ja jos selostus on samaa tasoa MM-kisoissa niin kyllä verottaa myös meikäläisen katsomisia aika lailla.

TPS johtaa tällä hetkellä Hämeenlinnassa 5. finaalia 4-2 kun vajaa 40min on pelattuna. Joko se on siinä? Ihmettelen kyllä miksi näitä finaaleja pitää pelata tähän tahtiin, luulis että tässä vaiheessa kautta olisi aikaa pitää vähintään se yksi lepopäivä pelien välissä?

Ensi yönä se sitten olisi viimeinen matsi NHL:n playoffien ekalta kierrokselta edessä. Harmi ettei pysty millään katsomaan suorana. Toivotaan että Ovechkin ja kumppanit saa vähän paremmalla prosentilla kiekkoa häkkiin kuin ma-ti välisenä yönä (silloinhan ensimmäinen maali tuli 52. laukauksen kohdalla). :P

Lännen puolella toisen kierroksen parit ovat kuitenkin jo selvillä, kun Detroit viime yönä pisti Phoenixin pakettiin 7. pelissä. Parit ovat siis

Chicago-Vancouver
San Jose-Detroit

Erittäin mielenkiintoiset sarjat varmasti edessä. Itse veikkaan että jatkoon menevät Detroit voitoin 4-2 ja Vancouver voitoin 4-3.

Idässä parit puolestaan ovat (jos Washington voittaa ensi yönä)

Washington-Philadelphia
Pittsburgh-Boston

tai (jos Montreal voittaa ensi yönä)

Pittsburgh-Montreal
Boston-Philadelphia.

Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #49 : 28.04.2010 20:25 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mertarannan ainoana esteenä taitaa olla MTV3:n omat selostajat, jotka tuskin helpolla päästävät Mertsiä mukaan. Mertarantahan on vapaa selostamaan, sillä hän on jo vuosikausia ollut freelancerina - eli ei YLE:llä töissä. Hyvä juttu tämä MM-kisojen osittainen siirtyminen maksukanaville. Vai jääkö joku oikeasti kaipaamaan sitä, että joku huippujännittävä Itävalta-Norja-ottelu ei näykään ilmaiseksi?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #50 : 28.04.2010 20:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mainostauot?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #51 : 28.04.2010 20:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei, siirtyminen maksukanavalle ei tässä tapauksessa todellakaan ole hyvä juttu.

Se, että sisältö on maksullista, ei välttämättä näy suoraan laadussa. Ylen kisastudiot ja lähetykset yleensä ovat olleet asiantuntevia ja hyvin tehtyjä. En ole koskaan valittanut Ylen tavasta hoitaa jääkiekon MM-kisalähetyksiä.

Maikkarista en sijaan pidä ollenkaan, ja toivoin viime hetkeen asti että viime talvena F1-oikeudet olisivat menneet jollekin muulle kanavalle.

Mitä tulee "huippujännittäviin" pikkumaiden peleihin, ei niiden tarjoaminen ole keneltäkään pois (tähän marina urheilukisoihin käytetyistä euroista, joilla saisi hankittua lisää huippusarjoja). Ei ole mikään pakko katsoa jos ei halua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #52 : 28.04.2010 20:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili On kyllä ikävää tuo lätkän siirtyminen MTV3:lle. En ole oikein ikinä pitänyt MTV3:n urheiluporukkaa mitenkään osaavana. Ei sillä että Ylelläkään mitään huimaa tasoa pidettäisi jos nyt verrataan esim. MM-lätkän selostusta ja juttua Ylellä ja Formulan selostusta ja juttua MTV3:lla, niin kyllä se älyttömämmälät MTV3:lta kuulostaa. Selostus on oikeasti joskus todella naurettavaa kun mietitään miten saadaan mistäkin kuskista suomalainen tai onkos Nico nyt tänään suomalainen vai ei...ei voi kuin kiittää että harva ulkomaalainen osaa suomenkieltä, niin naurettavaa touhu on paikoitellen. Kyllösen selostus oli aikoinaan ihan ok.

Mutta onhan tässä pientä toivoa että Mertaranta tulisi MTV3:llekkin pelejä selostamaan. Mainokset joka erätauolla vähintään kerran on varma juttu, sitä on turha miettiä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #53 : 28.04.2010 21:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Eikös siellä nykyäänkin ole niitä katkoja, kun pelaajat vain seisoskelevat. Tämähän johtuu muiden maiden mainostauoista? Mulle aivan sama jos täälläkin käydään silloin tauolla.

HUNAJATA!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #54 : 28.04.2010 21:35 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ylen kisastudiot ja lähetykset yleensä ovat olleet asiantuntevia ja hyvin tehtyjä. En ole koskaan valittanut Ylen tavasta hoitaa jääkiekon MM-kisalähetyksiä.

Aika usein siellä on kyllä nää "asiantuntijat" selittäny myös täyttä paskaa. Varsinkin nyt olympialaisten aikaan tuli huomattua turhan usein että jollain Pietilällä ja kumppaneilla tuntuu juttu luistavan vaikka ei oikeasti ole mitään tietoa puhuttavasta asiasta. Esimerkkinä muistaakseni Venäjä-Tsekki ottelun katkolla joku hehkutti Ovechkinin tärkeyttä Washingtonille, mikä puhujan mukaan korostui syksyllä kun joukkue joutui pelaamaan ilman Ovechkiniä useita pelejä. Jos siitä että Washington voitti kaikki muut paitsi yhden (muistaakseni 4/5) ilman Ovechkinia pelatuista peleistä, tehtyjen maalien keskiarvon ollessa 4 tai 5 hujakoilla näkyy Ovechkinin puuttuminen niin selvästi, niin kai sitten olen vain sokea.

Todennäköisestihän nämä samat kaverit tulevat MTV3:llakin pyörimään, mutta en nyt suoraan tuomitsisi noita studio-osuuksia. Jutila ja Saukkonen vaan oransseissa takeissa sinne viihdyttämään katsojia.  :lol:


Niin ja, hyvä TPS!
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #55 : 28.04.2010 21:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onnea Tepsi-faneille!  Tiedän että tuntuu hyvältä, muistan vieläkin mikä oli fiilis Tapparan voitettua kultaa 2003.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #56 : 29.04.2010 10:56 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili No niinhän siinä kävi että Caps pullahti heti ekalla kierroksella ulos.  :/

Halakin panosta ei kyllä voi liikaa korostaa, kolmessa viimeisessä ottelussa yhteensä 134 torjuntaa ja 3 päästettyä maalia, huhhuh. Washingtonilta hylättiin kyllä selvä maali tuossa viimeisessä pelissä kolmannessa erässä tilanteen ollessa 1-0 Montrealille, mutta kyllähän tuo olisi ilman sitäkin pitänyt kotiin hoitaa.

Niin kovasti toivoin Washingtonin jatkoonmenoa että kävin laittamassa 10e:n lohdutusvedon Montrealin jatkoonmenolle vielä eilen illalla. Harmi kun ei tajunnut Washingtonin johtaessa 3-1 ottelusarjaa katsella kertoimia Montrealin jatkolle.  ;D

Idän puolella parit siis
Pittsburgh-Montreal
Boston-Philadelphia

Jos jonkilaiset arviot heitän vielä näistäkin, niin..

Veikkaan että Halak ei enää seuraavaan vaiheeseen joukkuettaan itsekseen saa, vaan Pens nappaa suht selvän 4-1 voiton ja Boston vie Phillyn vähämaalisessa sarjassa voitoin 4-2.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #57 : 29.04.2010 11:04 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onnea Tepsi-faneille!  Tiedän että tuntuu hyvältä, muistan vieläkin mikä oli fiilis Tapparan voitettua kultaa 2003.  ;D

Minäkin tiedän että tuntuu hyvälle, itsekin muistan vieläkin mikä oli fiilis kun HIFK voitt...ei ku hetkinen?

Noh, rehellisesti voin sanoa että voittaminen maistui 2000 luvun vaihteessa kun kotijoukkue Jukurit nousivat Suomi-sarjasta entiseen ykkösdivariin eli nykyiseen Mestikseen, ja voittivat vielä Mestiksen mestaruudenkin. Hienoja aikoja.

EDIT: MM-kisat maikkarille. Ei Antsaa. Ei tunnelmaa. Kevät on pilalla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #58 : 30.04.2010 13:57 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=2120384

Taitaa mennä kolmas vuosi peräkkäin mestaruus Venäjälle.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Urheilu/Idrott/Sports « Vastaus #59 : 30.04.2010 14:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Noniin, Ovetchkin-fanipoikana tuli hyvä syy seurata kisoja.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 16
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines