Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: The US Presidental Election (vote Ron Paul)  (Luettu 3183 kertaa)
The US Presidental Election (vote Ron Paul) « : 09.01.2008 23:06 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Taas se on alkanut, Yhdysvaltojen presidenttivaalivuosi. Yleisesti ajatellen kyseisessä vaalissa valitaan maailman vaikutusvaltaisin henkilö neljäksi vuodeksi. Tämä uusi pääperkele suuntaa sitten oman aseellisen interventionsa tai terrorismijahtinsa jonnekin päin axis of eviliä ja ajaa maailmatalouden lamaan jatkamalla dollarin syöksykierrettä. Mutta kuka mahtaa olla tämä henkilö? USA:ssahan on käytännössä kaksipuoluejärjestelmä, ja kaiken järjen (poliittisen teorian) mukaan republikaanien kahden enemmän tai vähemmän Irakin sodan ja Patriot Actin myötä vituiksi menneen kauden jälkeen on syklissä demokraattien vuoro.

Kapuloita rattaisiin lyö se, että demokraattien ehdokas tulee olemaan joko Barack Obama tai Hillary Clinton. Vaikka Yhdysvalloissa on oikeasti paljon fiksuja ihmisiä, niin siellä on myös ihan oikeasti megapaljon redneck-hickey-jockseja, joiden mielestä USA:n presidentti ei voi olla nainen tai musta.

Jenkeissähän on voimassa vanha kunnon fakkiintunut valitsijamies-vaalitapa, joka on hiukan yksinkertaistettuna sellainen, että osavaltioissa eniten ääniä saanut ehdokas saa eniten valitsijamiehiä. Älkää kysykö yksityiskohtia ja tarkentakaa jos voitte, en mä näitä asioita ole opiskellut. Esivaalit rullaavat paraa aikaa pitkin osavaltioita, mutta varsinainen koitos on "super-duper-tuesday" 5. helmikuuta, jolloin esivaalit järjestetään peräti 23 osavaltiossa. Varsinaiset presidentinvaalit ovat muistaakseni marraskuussa. Oma suosikkini tulee hiukan yllättäen republikaanien joukoista; Ron Paul. Miehellä on sellaisia kantoja, että mahdollisuus on ihan käytännössäkin olemassa, mutta lisäksi äijältä löytyy poikkeuksellisen paljon järkeä republikaanien presidenttiehdokkaaksi.

Ehdokkaana on myös Rudy Giuliani, ja tässä on miehen aito vaalimainos. No kidding. Linkki.

Kenestä tulee Yhdysvaltojen uusi presidentti?
Lasketaanko ääniä osavaltioissa vielä kuukausia virallisen vaalipäivän jälkeen? Terveisiä Jeb Bushille!
Onko Yhdysvaltojen presidentillä oikeasti valtaa, vai onko hän vain sätkynukke joka tansii UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN / Illuminatin / Vapaamuurarien / Liskoihmisten pillin tahtiin? (Lisää maailmaa hallitsevista liskoihmisistä: hakusana "David Icke")
Onko George W. Bush oikeasti tyhmä? Miehellä on Yalen tutkinto. Illuminatin järkkäämä?
Minne jenkit lähtevät seuraavaksi puolustamaan demokratiaa?
Voittaako Al Gore 2012?

Loppuun vielä aiheeseen liittyvä kuva, koska yksi hyvä vanha vitsi on parempi kuin pussillinen uusia.N
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #1 : 09.01.2008 23:41 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 440 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ehdokkaana on myös Rudy Giuliani, ja tässä on miehen aito vaalimainos. No kidding. Linkki.

Hauska. Mutta ei niin vakuuttava kuin TÄMÄ.

Kuinkakohan monta äänt Jed Bartlet saa tänä vuonna. Sillekkin kun on kuulemma muutama tullut usein.

Olen hiukan kanssa miettinyt kuinka demokraattien loppujen lopuksi käy. Heillä on varmasti kova hinku päästä Washingtoniin, mutta kun pääehdokkaat ovat nainen ja musta mies niin voi olla hiukan vaikeaa. Varsinkin kun on Amerikasta kyse. Ainoa kellä olisi vaikeampaa olisi musta nainen.

Itselläni ei ole suosikkia. Tuskin tulee olemaankaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #2 : 10.01.2008 12:47 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 103 Basaaripisteet: 5 Profiili On ihan oikeasti myönnettävä, etten osaa sanoa tähän aiheeseen yhtään mitään. Jenkkilä on kusessa niin monella tavalla, että siihen on jo a) tottunut (jonkinlainen hyväksymisen esiaste?) ja b) tarvittaisiin MacGyver-tason kykyjä nostamaan Vallat rantahietikolle edes jotenkin merkittävällä tavalla. Miehen täytyisi siis olla nero - ihan omilla avuillaan, järkätköön illuminati vaikka valmistujaisbileet sitten - tahi vaihtoehtoisesti musta/nainen. Näillä aseilla taattaisiin yksi asia: muutos. Tuskinpa tässä enää ihan hirveästi huonompaan suuntaan voidaan mennä.

Onnea demareille.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #3 : 10.01.2008 13:25 »
migge Jäsen Viestejä: 3 113 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ron Paul.
Täytyi ihan tutkia asiaa kun en uskonut että kyseisestä puolueesta mitään fiksua voisi tulla, mutta täytyy todeta että totta turiset. Mies olisi valmis uudistamaan täysin maan ulkomaanpolitiikan ja keskittymään oman maan ongelmiin.

Muu republikaanien kenttä onkin sitten sitä tuttua mielettömyyttä, kuten nuo Giulianin "haluaa tuhota kaikki" ja Huckabeen "ei pidä evoluutiota totuutena" mainokset antoivat ilmi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #4 : 04.02.2008 16:16 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili The plot thickens. Asia on edennyt molemmissa puolueissa kahden kaupaksi demokraattien John Edwardsin ja republikaanien Rudy Giulianin jättäydyttyä pois presidenttikilvasta. Katsotaan nyt kuinka huomenna käy, itse kyllä pelkään että Hillary vie demokraatit.
N
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #5 : 04.02.2008 17:18 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Obama lienee näistä joilla vielä on mahdollisuuksia se kaikkein uudistusmielisin. Ron Paul on toki omassa luokassaan, mutta häntä on media kohdellut siihen malliin, että mahdolisuudet ovat melko ohuet. Hyvänä puolena republikaaneista mainittakoon, että John McCain ja Mit Romney eivät kuulu konservatiivisten uskovaisten suosikkeihin ja onpa kunpaistakin syytetty puolueen linjan unohtamisesta. Toista Bushia ei siis todennäköisesti tarvitse katsella. Demokraattista presidenttiä Amerikkaan toivon, mutta saas nähdä onko Amerikka vielä valmis mustaihoiseen tai naispresidenttiin.
Jos ei, niin todennäköisesti McCain on seuraava Valkoisen talon herra. Ron Paul olisi toki mielenkiintoista nähdä Amerikan presidenttinä, mutta se mahdolisuus alkaa vahvasti mennä pelkän toivomisen puolelle.
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #6 : 11.02.2008 11:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 008 Basaaripisteet: 14 Profiili Musta tai nainen presidentiksi. Ei ole mitään hajua mitä kumpikaan edustavat eikä kiinnostakaan.

Not gonna happen though.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #7 : 06.03.2008 19:36 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Hillary alkaa keikkua jo löysässä hirressä Obamaa vastaan.

Tässä muuten eräs Obamaa kannatava musiikkivideo.
Keitä amerikkalaisjulkkiksia spottaat? Itselleni silmään osuivat ainakin
Will.i.am
Common
John Legend
Scarlett Johansson
Se kuuma gynekologi-Shepherd Greyn anatomiasta
Pussycat Dollsin Nicole Schcherezerchserechsznezschinger
"Augustus Hill"
Se yks nuori kundi Mullan Alla-sarjasta.

Mut hei, on Hillaryllakin oma biisi.
N
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #8 : 16.03.2008 13:51 »
Anaconda Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Sääli, että amerikkalainen media päätti pitää pahan pöpön nimeltä Ron Paul pois amerikkalaisen televisiokansan korvilta. Mies edustaa hyvinkin tarkasti samoja aatteita kuin minä, mutta kyllähän se olisi pitänyt tietää, ettei demokratiassa tapahdu koskaan mitään näin ihmeellistä muutosta.

Jo nyt Baracki on vilautellut, että amerikkalaisjoukkoja on jätettävä Irakiin estämään tilanteen kaatuminen käsiin. Toisin sanoen ihan samaa p*skaa kuin Hillaryn suusta. McCain nyt on tietysti omassa luokassaan ja kaikkein epätoivottavin vaihtoehto Obaman lisäksi. En minä Hillarystakaan pidä, joten ei voisi oikein enää vähempää kiinnostaa, kuka "kisan" voittaa. Sama linja tulee valkoisessa talossa joka tapauksessa jatkumaan, ainakin ulkopolitiikan osalta.
With $10,000, we'd be millionaires! We could buy all kinds of useful things like... love!
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #9 : 19.05.2008 22:41 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili


Toivotaan nyt että Barack Obama voittaa John McCainin. Voisi hidastaa edes hiukan Illuminatin/liskoihmisten suunnitelmia ja NEW WORLD ORDERIN syntyä.
N
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #10 : 17.10.2008 23:03 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Taas se on alkanut, Yhdysvaltojen presidenttivaalivuosi. Yleisesti ajatellen kyseisessä vaalissa valitaan maailman vaikutusvaltaisin henkilö neljäksi vuodeksi. Tämä uusi pääperkele suuntaa sitten oman aseellisen interventionsa tai terrorismijahtinsa jonnekin päin axis of eviliä ja ajaa maailmatalouden lamaan jatkamalla dollarin syöksykierrettä.
TOO LATE, FUCKERS!

Hieman alle kolme viikkoa vaalipäivään ja tv-väittelyt ovat ohi. Sarah Palinin ilmestyminen republikaanien varapresidenttiehdokkaaksi ei ole varsinaisesti parantanut McCainin mahdollisuuksia. Silti tästä ärsyttävästä naisesta väsätään yhtä republikaanien pääehdokasta ensivaaleihin...

Lainaus
Voittaako Al Gore 2012?
Voittaako Sarah Palin 2012?
N
tallennettu
Vs: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #11 : 05.11.2008 07:43 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili


"This, is my hour"

Obama on presidentti, long live Obama. Halleluja ja kaikkea sitä.

"Any chaaange?"


« Viimeksi muokattu: 05.11.2008 07:59 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #12 : 05.11.2008 11:51 »
tuhis Vieras Hyvä homma. Takaa melko varmasti myös sen ettei Palinin varmaan anneta edes asettautua ehdokkaaksi sitten seuraavalla kerralla. Täytyy katsella millaisia fiiliksiä junteimmissa osissa amerikkaa on tällä hetkellä. Varmaan asepapat kiehuvat.
tallennettu
Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) « Vastaus #13 : 07.11.2008 00:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 103 Basaaripisteet: 5 Profiili NASsin keikalla oli himmee meininki tämän ansiosta keskiviikkona. Black President!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines