Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset)  (Luettu 11217 kertaa)
Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « : 29.12.2007 14:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vähiin käy ennen kuin loppuu. Enää muutama hassu päivä ja me vastaanotamme vuoden 2008 nenät punaisina. On tullut siis aika katsoa taaksepäin kuluneeseen vuoteen ja suunnata katseet myös ensi vuoden koitoksiin ja suunnitelmiin, sekä niihin pahamaineisiin uudenvuoden lupauksiin.

Minulle ensi vuoden tärkein prioriteetti on kevään yhteishaku. Viime vuonna jäin ammattikorkeakoulu-paikasta niin vähän, että harmittelin asiaa epätavallisen kauan. Kokosin kuitenkin lopulta itseni ja tiedän, että tänä vuonna mahdollisuuteni ovat vielä viime vuotta paremmat. Vähän enemmän valmistautumista ja keskittymistä, niin hyvä tulee!

Työrintamallakin tapahtuu. Kevään korvalla täytyy etsiä uusi työpaikka. Se asettaa omat haasteensa ja luo mielenkiintoa alkavaan kevättalveen.

Näin vuoden viimeisten päivien aikana nuo tuntuvat ensi vuoden tärkeimmiltä jutuilta.



Lupaukset tuntuvat rikkoutuvan muutamassa kuukaudessa, mutta yritetään nyt:

- Lupaan syödä ensi vuonna tätä vuotta monipuolisemmin. Kun itse kokkasin tänä vuonna, niin esimerkiksi salaatit ja vihannekset puuttuivat ruokavaliosta usein. Kiinnitin tosiaankin huomiota siihen, miten niukalla skaalalla olen tiettyinä aikoina syönyt. Plus: oikeanlainen aamiainen tekee päivästä todellakin paljon helpomman ja paremman!



Miten lautalaiset viettävät aattoa? Mahdollisesti lähden siskon perheen mukana taas tuonne tampereelle päin, jossa uuden vuoden voi ottaa vastaan pamauttelemalla muutaman raketin ja juomalla sivistyneesti "sihijuomaa". Ehkä tylsältä kuulostaa joistakin viettää uusi vuosi perheen kesken, mutta nykyään ne tilanteet, joissa koko perhe on koossa ovat niin kortilla, että tälläiset tilaisuudet ja päivät tuntuvat kullanarvoisilta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #1 : 29.12.2007 16:41 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Aattona kilistellään kavereiden kanssa jossain, saas vaan nähdä missä. Mökkiolosuhteisiin olisi ollut mukava päästä, mutta eihän siitä taaskaan tullut mitään. Raketteihin en kuluta itse penniäkään, mutta ihan kivahan niitä on katsoa jos joku muu intoutuu.

Vuotta 2008 on odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä kokonaisuudessaan siitä pitäisi tulla varsin huoletonta aikaa. Intin lopun riemun ja syksyllä odottavan opiskelupaikan väli on täysin vapaa työnteolle, tanssitreeneille, kilpailuille, rentoutumiselle ja ehkä jopa pienelle matkustelulle. Elämäntilanne on vakaa kaikinpuolin, eikä tuosta työskentelystäkään tarvitse ottaa stressiä. Samalla voisi alkaa ainakin alustavasti katselemaan, mitä asuntomarkkinoilla olisi tarjota omaa opiskelijasoppea hakevalle. Ja vielä jos jonkun sulostuttavan tekijän  :P elämäänsä löytäisi, niin voi pojat.

Muuta en lupaa, kuin että yritän nauttia elämästä mahdollisimman paljon. Nyt jos koskaan on sen aika.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #2 : 29.12.2007 16:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ja vielä jos jonkun sulostuttavan tekijän  :P elämäänsä löytäisi, niin voi pojat.

Kyllä vain, videotykki olisi aivan mahtava!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #3 : 29.12.2007 16:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili  :lol:  Niin no, saahan senkin kautta halutessaan varsin suloisia kuvia(köhhdkeirakröh).

« Viimeksi muokattu: 29.12.2007 17:12 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #4 : 29.12.2007 17:04 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Täytän huomenna viidennesvuosisadan, joten uutta vuotta otan vastaan juhlien. Paukkujen pirut ovat kallistuneet viime vuosista – vai kuvitellenko vain? Ja ne kunnon Thunder Kingit pitäisi saada takaisin markkinoille! Ne, mistä lähtee vihreä pallo ja perkeleenmoinen pamahdus. Ei edes ne Rakettikeiun kalliimmat ole niitä alkuperäisiä Thundereita, vaikka niin väittävät.

En ole koskaan mitään uudenvuodenlupauksia tehnyt, mutta lupaan ylläpitää saman opiskelumotivaation yllä kuin syksyllä.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #5 : 29.12.2007 17:39 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili


Taidan lukea näitä vähän liiankin paljon. 
Voice of The World.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #6 : 29.12.2007 17:45 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaahas, uudenvuoden kunniaksi tulee taas sitten vedettyä brenkkua aika huolella. Minttuviina tuli tänään haettua Alkosta. Mulla on itse asiassa huomenna viimeinen duunipäivä Kaivannon psykiatrisessa sairaalassa, voisin aloittaa uudenvuodenjuhlinnan siis jo sunnuntai-iltana. Ilotulitteita en osta sentilläkään, sain armeijassa tarpeekseni räjähteistä, pommeista ja paukkeesta.

2008 näyttäisi olevan vähintään yhtä kiireinen vuosi kuin 2007. Joudun todennäköisesti hieman tinkimään harrastuksistani koulun nimissä. Kesällä ajattelin lähteä ulkomaille harjoitusvaihtoon. Kesällä voisi myös tapittaa futiksen EM-kisoja telkkarista. 2008 on myös olympiavuosi, ja Pekingin olympialaisissa nähdään miten räikeät ihmisoikeusrikkomukset painetaan villaisella rahan ratkaistessa. Clap clap vaan kansainväliselle olympiakomitealle. Tammi-helmikuussa tulen todennäköisesti muuttamaan tästä asunnosta keskustaan. It's all good.

Vuodelle 2008 annan saman lupauksen jonka olen onnistunut pitämään jo kahtena aikaisempana vuotena: käyn tänäkin vuonna ainakin kertaalleen teatterissa.
N
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #7 : 29.12.2007 22:12 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Uutta vuotta vietän perinteisin menoin eli ihan varhaisimpien kavereitteni kanssa pelataamme Monopolia, katsellaan leffoja ja keskiyön jälkeen saunotaan tuntitolkulla. Olutta olen ostanu nelisen pulloa eli känniä en aio tirpaista. Pari tuollaista keskikoon 5 euron pommia ostin, jotta jotakin saa sytyttää. Sen verran sormet yleensä ennen uutta vuotta syyhyävät, mutta kaukana ovat jo ne vuodet, kun paukkuja oli pari muovipussillista ja niitä sai sormet palaneina ja jäätyneinä sytytellä aamuneljään.

Ensi vuodesta on tulossa mulle varsin mielenkiintoinen. Kevät menee vielä siviilipalveluksessa, mutta toukokuun lopussa pääsen onneksi lomille. Keväällä laitan jo asuntohakemuksen Turkuun ja pyrin muuttamaan sinne heinäkuun puolenvälin jälkeen. Näin toivoisin välttäväni pahimman asuntojenhakuruuhkan, joka on ilmeisesti yleensä pääsykoetulosten ilmestyttyä.

Kesällä ennen muuttoa pidän varmaan ihan lomaa, sillä päivä- ja ruokarahat juoksevat vielä palveluksen jatkuessa elokuuhun asti. Kannattaa tehdä paljon ylitöitä sivarissa. :) Viime kesänä lomailu jäi pääsykokeiden ja sivarin takia niin vähille, että nyt pitää rentoutua kunnolla. Tosiaan kuningaslajin EM-kisathan kesällä tulevat, joten television ääressä tulee vietettyä aikaa.

Jalkapallon seuraaminen kuuluu ensi vuoteen muutenkin. Minusta kuoriutui kunnon JJK-fani viime kesänä ja tämän talven panostukset joukkueeseen voivat uumoilla jopa Veikkausliigapaikkaa. Kaikki kevätkauden pelit olisi tarkoitus käydä katsomassa ja mahdollisuuksien mukaan Turkuun muuton jälkeenkin aion käydä ratkaisupelit katsomassa.

Syksyllä tosiaan alkavat yliopisto-opinnot oikeustieteellisessä. Jännittää jo vähän, sillä kovin paljon ei Turussa ole minulla ennestään kavereita. Tuttu kaupunkin se kuitenkin, koska serkut asuvat siellä. Toivottavasti pääsen mukavasti yliopistomaailmaan sisään.

Lupauksia en ole koskaan tehnyt, enkä jaksa nytkään miettiä moisia.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #8 : 29.12.2007 22:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 934 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kuntoilua ja opiskelua. Siinä olisi lupaukset ja suunnitelmat. Jos saisi vain hyvän vauhdin heti vuoden alkuun, niin menisi varmaan loput omalla painolla.
Play-Asia
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #9 : 29.12.2007 23:31 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ja vielä jos jonkun sulostuttavan tekijän  :P elämäänsä löytäisi, niin voi pojat.

Kyllä vain, videotykki olisi aivan mahtava!

Ei saakeli, repesin :lol:

Lupauksia en ole koskaan uutenavuotena tehnyt, enkä aio nytkään... Suunnitelmatkin ovat vähissä...

Uudenvuoden vietän kaveriporukan kanssa juhliessa ja raketteja hommailen ehkä roomalaispaketin ja parin tulivuoren verran. Roomalaiset on kivoja ja tulivuoret nättejä :P, eikä enempää viitsi hommata, kun uusivuosi menee kuitenkin jonkin sortin myötäisessä...
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #10 : 30.12.2007 18:01 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Täällä vedetään jo brenkkua uuden vuoden kunniaksi!



Keväällä laitan jo asuntohakemuksen Turkuun
Oon varmaan sanonu jo aikasemmin mutta Hannu Jortikan lisäksi Turussa ei ole mitään muuta hyvää kuin kauniit naiset.

No si mä kattosisi et kui se ny tollai tääl Turuus.
N
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #11 : 30.12.2007 18:25 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Niin huomenna taas paukkuu raketit ja lähes jokainen ihminen joka eteen sattuu on humalassa. Nuo kun viellä yhdistää niin on ikkunat ja rakennukset muutenkin vaarassa. Tämän kunniaksi voisi huomenna kipaista kaupassa ostamassa uusimman Zeldan DS:lle ja mättää sen läpi ulkona paukkuessa. Mitään järkevämpiä suunnitelmia ei ole.

Uudelta vuodeltakaan en mitään kummoista odota. Lukion ensimmäinen vuosi loppuu ja toinen alkaa ja täytän myös 17. Eipä siis mitään erikoista. Duuniin pitäisi mennä edes vaikka kesäksi.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #12 : 30.12.2007 19:59 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Oon varmaan sanonu jo aikasemmin mutta Hannu Jortikan lisäksi Turussa ei ole mitään muuta hyvää kuin kauniit naiset.
Ääh, tuo on vaan joku kummallinen asenne suomalaisilla. Kaikki ovat aina tamperelaisten puolella... :( Monet, jotka eivät ole koskaan käyneetkään Turussa, sanovat, että se on ihan paska paikka. Turku lähikaupunkeineen on kuitenkin ehdottomasti Suomen tunnelmallisinta seutua kesäisin. Talvet kyllä ovat aivan perseestä, sillä luntahan siellä ole kunnolla ollut moneen vuoteen. Murre puolestaan ei mun korvaan kuullosta sen ärsyttävämmältä kuin mitkään muutkaan murteet. Hieno, historiallinen ja kaunis kaupunki.

Et tämmöttis asioi täl kertaa täält päi Suomee (vielä puol vuotta Keski-Suomest).
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #13 : 30.12.2007 21:43 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tällä hetkellä on tosi hyvä uuden vuoden tunnelma, ulkona sataa vettä ja on lämmintä kuin turkkilaisessa saunassa. Vuonna 2008 aion käydä Saipan pelissä, koska Saipahan on tällä kaudella mestari  ;D
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #14 : 30.12.2007 21:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No, ei Tampereen reissu toteutunutkaan, joten uudenvuoden vietän sivistyksen kehdossa.

Suunnittelin jo vähän tuota juomapuolta, kyllähän nyt huomenna pitää vähän hömpsäytystä ottaa.  Uusivuosi on vain kerran vuodessa, joulu sentään joka vuosi!  Josko sitä huomenna sitten vähän väkevillä löträisi itsensä hirveään kuntoon.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #15 : 30.12.2007 21:54 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Aijai, olisit tullut tänne vain niin oltais otettu muutama olut ja lähdetty jahtaamaan NAISIA.



Jottei menisi SPAMMIKSI niin haluaisin kehottaa kaikkia käyttämään suojalaseja KOMET BOMBIENSA kanssa ettei tule liiallista DAMAGEA. Lisäksi mainittakoon että vuosi 2008 on karkausvuosi, yksi päivä ylimääräistä aikaa!
N
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #16 : 30.12.2007 23:07 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili En nykyään harrasta uudenvuodenlupauksia, koska mitä todennäköisimmin rikon ne ja helppoja mitäänsanomattomia lupauksia ei kannata edes tehdä. Opiskelemaan pyrin keväällä, kun tänä vuonna jäi muutaman pisteen päähän opiskelupaikka. Nykyisessä työssäkin olis tarkoitus jatkaa ainakin lopputalvi ja kevät.
Siinä on ne isommat suunnitelmat ja pienempiä suunnitelmia toteutan enempi näppituntumalta tai ainakin lyhyemmällä varoitusajalla.

Huomenna otan väkijuomia ja runsaasti suolaista purtavaa. Juomapuolella tarkoitus olis kaataa sekä väkeviä, että mietoja alkoholipitoisia nesteitä kurkusta alas. Jos uutenavuotena miekkonen kuivuu, niin asiat on pielessä. Ehkä hieman makeaa myös tasoittamaan ettei suolayliannostus iske, vaikka jouluna suklaata tuli syötyä aivan tarpeeksi. Siinä tulikin ne tärkeimmät.

No, ei Tampereen reissu toteutunutkaan, joten uudenvuoden vietän sivistyksen kehdossa.

Suunnittelin jo vähän tuota juomapuolta, kyllähän nyt huomenna pitää vähän hömpsäytystä ottaa.  Uusivuosi on vain kerran vuodessa, joulu sentään joka vuosi!  Josko sitä huomenna sitten vähän väkevillä löträisi itsensä hirveään kuntoon.
Viski on miesten juoma joten sitä sitten pullo Alkosta. Tai jos kossukolaa ajattelit juoda, niin tiedät kyllä mitä niihin tarvitset. Omatekoset lonkerot on muuten kanssa hyviä, niihin tarttet pullon Giniä ja sitten ainakin pari pulloa greippijaffaa. Päätät toki itse mitä juot, mutta tossa olis muutamia vinkkejä aloittelijalle. Siis jos nyt todellakin aiot jotain väkeviä naukkailla etkä tyydy ryystämään limsoja.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #17 : 30.12.2007 23:17 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Eipäs, kun kannattaa aloitella absinttisniffereillä. ;)

Ostin tänään lisää saunaolutta, joten kai minäkin mukavassa laitamyötäisessä tulen olemaan. Juomia on kuitenkin vielä sen verran vähän, että hihhulihumalaa niillä ei saa, ainoastaan kivan seurakännin.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #18 : 30.12.2007 23:39 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
No, ei Tampereen reissu toteutunutkaan, joten uudenvuoden vietän sivistyksen kehdossa.

Suunnittelin jo vähän tuota juomapuolta, kyllähän nyt huomenna pitää vähän hömpsäytystä ottaa.  Uusivuosi on vain kerran vuodessa, joulu sentään joka vuosi!  Josko sitä huomenna sitten vähän väkevillä löträisi itsensä hirveään kuntoon.

Ei kannata sitten sekoitella niitä viinoja limuun ja kiskoa alas kuin mikäkin mielipuoli. Raakoina kun juo, niin pysyy hyvin se kontrolli, vaikka uskon kyllä että sulla pysyy, vaikka miten sekoittelisit.

Väkeviä tulee kyllä otettua huomenna. Hyvällä lykyllä saa töistäkin jo joitain viinoja(kyllä, työpäivä). Täytynee kumminkin löträtä laatu tavaralla tällä kertaa. Viskejä, konjakkeja ja muuta kallista. Tietenkin myös laatuolusia!

Paljon hyviä frendejä taas kokoontumassa saman katon alle, taitaa olla viimeiset bileet ennen inttiä. Siitä kukin sitten singahtaa takaisin opiskelemaan, sivariin, inttiin tai töihin.

Muistakaahan sitten pommitella ennen juomisia!  :)


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #19 : 30.12.2007 23:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Muistakaahan sitten pommitella ennen juomisia!  :)

Tämä on todella tärkeä asia muistaa!






www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #20 : 31.12.2007 00:08 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh heh!

Suojalasit kyllä pelastavat pahimmilta vaurioilta.

"Uudenvuoden paukut ovat viime aikoina aiheuttaneet pari-kolmekymmentä eriasteista silmävammaa vuosittain. Viime vuonna kolmasosa loukkaantuneista oli alle 16-vuotiaita. Noin joka kolmannessa tapauksessa vahinko johtui siitä, että ilotulite lähti väärään suuntaan."

-iltalehti



Täytyy kyllä tunnustaa, että hyvällä tuurilla on itsekin selvinnyt niin monta kertaa. Viime vuonnakin tuli otettua ja ammuttua, mutta ei tuo alkoholi monesti mitään haittaa, vaan se että niillä ilotulitteilla leikitään. Tehtiin se sitten selvinpäin tai kännissä, niin kyllä niitä läheltä piti -tilanteita aina vääjäämättä sattuu. Itse en ole varmaan kertaakaan meinannut ketään listiä, mutta eipä tarvitse porukassa olla mukana kuin yksi ruudinkeksijä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #21 : 31.12.2007 05:57 »
tuhis Vieras Norja kieltää ilotulitteet 2009

Odotellut jotain vastaavanlaista tännekin. Henkilökohtaisesti en näe mitään järkeä ostaa paukkuja jotka eivät edes paukahda. 10 vuoden takaisten Thunder Kingien muiston rinnalla kalpenee kaikki.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #22 : 31.12.2007 15:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Norja kieltää ilotulitteet 2009

Odotellut jotain vastaavanlaista tännekin. Henkilökohtaisesti en näe mitään järkeä ostaa paukkuja jotka eivät edes paukahda. 10 vuoden takaisten Thunder Kingien muiston rinnalla kalpenee kaikki.

Ja kiinalaisten.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #23 : 31.12.2007 16:22 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ja kiinalaisten.



Itseltä löytyy vielä kymmenisen pukettia tuollaisia vanhoja pikkukinuja. Ruuti on vain jo aika perkeleen kuivaa ;D. Ne vanhat ja isot laivastokiinarit tuli paukuteltua veks parisen vuotta sitten...
Nice beaver!
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #24 : 31.12.2007 17:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili No niin. Nyt on ensimmäinen uuden vuoden laimea juoma juotu. Voltteja tuskin riitti edes taskuvaloon. Mutta tästä se lähtee. Kun alkaa ajattelemaan niin en muista koska viimeksi olen selvinpäin elänyt vuoden vaihtumisen toiseen. Tätä voi sanoa huonoksi tai köyhäksi tavaksi, mutta valehtelisin kyllä rankasti jos väittäisin että ei joka kerta olisi hauskaa ollut.

Tästä uudesta vuodesta taitaa kyllä tulla hiukan selvempi kuin yleensä. Ei ole oikein mitään suurempaa pippaloa tiedossa ja kotio lähtö taitaa tulla jo aikalailla heti ensi vuoden ensimmäisellä tunnilla. Tosin eihän siinäkään mitään pahaa ole kunhan ei tarvi yksin kotiin lähteä. Vaikka vuodessa on kaksi tai kolme tilannetta jolloin saa juoda oikein luvan kanssa ja silloin kuuluisi pitää hauskaa: Uusi vuosi, juhannus ja hiukan vappukin. Vappu siksikin että synttärini ovat siinä paikkeilla.

Mutta, tästä tulee ilmeisesti astetta hiljaisempi tai rauhallisempi uusi vuosi. Ei raketteja eikä juotavaakaan niin mielettömästi. Raketit jäi ihan sen vuoksi ostamatta kun kaupungissa ei pidemmälti paljon saisi räiskiä ja rahatkin on aika loppu joulun jäljiltä (*ittu palkan piti tulla tänään mutta tili on vaan *ITTU TYHJÄ!!!). Mutta eiköhän tämä tästä. Vielä tosin kerkiäisi juoksemaan paikalliseen Siwaan ostamaan muutaman siiderin ja lonkeron...hmmmm.....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #25 : 31.12.2007 18:14 »
tuhis Vieras Hyvää ja menestyvää uutta vuotta kaikille!

Suunnittelin itse vetää kunnon tinttaukset koska tässä on ollut jo pari kuukautta hirmuinen kuntokuuri ja vuodenvaihteessa sitä itselleni lupasin kiristää entisestään - tarkoittaen, että ryyppäyskalorit minimiin vuonna 2008. Ihan sitä myöten, että enologistiset endeauvöörit jäävät pelkästään merkkitapahtumiin ja erikoistilaisuuksiin.

PS. Itseltäkin löytyi muuttokuormasta kinuja ja jopa kaksi wanhaa thunder kingiä :)

Ovat vaan melko kuivakoita :)
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #26 : 31.12.2007 22:37 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo hyvää uutta vuotta vaan. Juomingit jatkuu ja känni nousee, mutta tahti on viel rauhalinen. Naisväkeäkin on saapunut pari kappaletta tänne. 8)
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #27 : 01.01.2008 00:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Saakelin hyvää uutyta vuiotta 2008 itse kullekin!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #28 : 01.01.2008 00:25 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili HYVÄÄ UUUTTA VUOTTA KAIKILLE !!!!
tallennettu
Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) « Vastaus #29 : 01.01.2008 00:31 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Parempaa uutta vuotta kaikille!
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines