Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.)  (Luettu 40565 kertaa)
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #60 : 06.11.2009 22:50 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Voisikohan nämä toimia vai jäisikö liian laimeahkoksi?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #61 : 06.11.2009 22:55 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kokeile ihmeessä ja ilmoita tuloksista. Voishan siihen lisätä jotain muitakin karkkeja jos laimeaksi jää.
Irtokarkkeina saatavia piparminttukarkkeja pitäs kans joskus kokeilla liuotella :lol:
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #62 : 06.11.2009 23:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos noi viinat menee pieleen, niin hyvä kikka on heittää kaikki boolin sekaan ja sitten jotain vahvanmakuista lantrinkiä päälle.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #63 : 07.11.2009 11:03 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tosta voi tulla aika hyvä flunssabusteri.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #64 : 07.11.2009 22:31 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Ketjun nimi on mitä on ja täällä puhutaan väkevistä.. Mikäs siinä jos tykkäätte :D
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #65 : 27.12.2009 21:01 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli kokeiltua tällainen kevyehkö ruoka näin joulun herkkujen jälkeen. Eli tomaattikettoa, jonka joukkoon sekoitin vuohenjuustoa ja valkosipuli-yrtti creme fraichea ja valkosipulivoipatonkia. Oli yllättävän hyvää.

Valmistushan on helppoa. Valmista tomaattikeittoa (tai itse tehtyä?) lämmitetään kattilassa ja vuohenjuusto sekä fraiche sekoitetaan joukkoon (Oman maun mukaan). Ja tietty patongit uuniin. :)


« Viimeksi muokattu: 27.12.2009 21:09 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #66 : 17.07.2010 17:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Seuraavaksi uutisia einesruokien ihmeellisestä maailmasta! Löysin nimittäin tänään pakastepizzojen saralta kenties uuden suosikkini:



Pizza Inferno

Lidlin muista pizzoista poiketen vain yhden kappaleen paketteihin (1,69 €) pakattu Pizza Inferno on niin tulinen, etten uskonut pakastepizzojen valikoimasta näin paljon potkua omaavaa tuotetta löytäväni. Vielä kymmenisen minuuttia syömisen jälkeen suuta polttelee mukavasti, muttei liikaa. Infernon täytteet ovat myöskin hyviä ja niitä on pizzan päällä sopivan paljon.

Lidlin pizzojen heikko kohta on pohja, jonka paistaminen on helppo mokata liian lyhyellä tai pitkällä paistoajalla. Vain oman uunin ominaisuudet ja paistokokemus kertovat oikean ajan. Liikutaan kuitenkin 12-14 minuutin paikkeilla.

Inferno ei omalla kohdallani todellakaan jää vain yhden kerran kokeiluksi, vaan siitä tulee säännöllinen vierailija ruokapöytään, aina kun pakastepizzaa tekee mieli. Itse pidän tulisesta ruoasta, joten voi olla ettei tämä pizza ole kaikille ihan niin mieluinen.
 





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #67 : 17.07.2010 18:08 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävipä kumma, juuri tulin kokkaamasta niin tämäkin ketju oli nostettu ylös. :) Kämppä on tyhjänä joten piti väkertää jotain ruokaa itse. Päätin kuitenkin, etten sorru tällä kertaa einesruokiin joten kävin ostamassa kaupasta kamppeita ja tein opiskelijahenkisen makaroni+jauhelihakastike -kombon. Jauhelihakastikkeessa siis oli jauhelihaa ja sipulia, valmisherkkusieniä (olisin ottanut tuoreita mutku ei ollu!) ja ruokakermaa. Vähän valkopippuria ja suolaa vielä mausteiksi ja vedin sitten juustoraasteen kanssa koska sulanut juusto on nannaa. Ruoan terveellisyydestä ei ole mitään takeita mutta oli se kyllä hyvää. Kivan täyteläistäkin tuon ruokakerman ansiosta. Eikä ole mikään kovin vaikea tai pitkäkestoinenkaan resepti. :D

Viimeksi kokkasin kunnolla (siis ihan resepteine kaikkineen) varmaan monta kuukautta sitten kun päätin tehdä perheelle aterian - alkuruoaksi quesadilloja, pääruoaksi banaanikanaa ja jälkiruokana toimi toskaomenat. Oli muuten maittava ateria vaikka itse sanonkin, perhekin vissiin tykkäsi. Kokkaaminen on kivaa, mutta kun se on vaan niin vaikea aloittaa aina. Sitten kun vauhtiin pääsee niin kaikki on jees.

PS. Mikroeinesruoista paras lienee Saarioisen lasagne. Mössö näyttää aivokudokselta mutta maistuu kyllä hyvältä. Uunieinesruoat on sen sijaan ihan eri asia...!
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #68 : 17.07.2010 19:14 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Inferno on kyl aika jees. Mukavan hottia mutusteltavaa takuuvarman rektaalikorvennuksen kera. Naminami
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #69 : 18.07.2010 00:13 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Luin videopeliaiheisen keskustelupalstan kokkikeskustelusta pakastepizzahehkutusta. Oh, the clichè!
N
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #70 : 18.07.2010 00:18 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja edelliseltä sivulta löytyy makarooni+lihapullat, nuudeli+lihapullat ja kaakaoriisimurot.  :(
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #71 : 18.07.2010 10:37 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Olihan tuo inferno ihan jees. En tosin pitänyt sen chilin mausta ja potkua olisi saanut olla enemmän. Sitten toisen infernon tuunasin laittamalla päälle blairin ultra deathilla maustettua tonnikalaa ja muutaman siivun tomaattia ja pizza muuttui aivan helvetin hyväksi.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #72 : 18.07.2010 19:48 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaveri on tuunaillut noita pizzoja maustamattomalla jukurtilla(yoghurtilla) ja kokeilin itsekin. Hyvää oli :D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #73 : 19.07.2010 14:44 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Saako tänne heittää ihan oikean ruokareseptin? Munakoisopastaa on tullut tehtyä silloin tällöin ja se on helvetin helppo ja maistuva ruoka, joka käy myös munattomille sivarivegehomoille.

Ainekset:
-Pussi täytepastaa (esim. Prismasta Rainbow'n juusto-tortellineja)
-Purkki tomaattimurskaa (voi ostaa myös itse tomaatit, jotka kuorii ja muussaa)
-Munakoiso
-Tuoretta basilikaa
-Sipulia
-Juustoraastetta(Mozzarella suositeltavaa)
(-Valkoviiniä)

Pilko sipulit ja laita mieluiten kasarille rypsiöljyn kanssa hetkeksi. Tähän lisäät kuutioidun munakoison, josta kannattaa poistaa kaikkein sisin osa, koska se imaisee helvetisti nestettä itseensä. Ruskista munakoisoja hieman valkoviinin kanssa(ei pakollista, mutta antaa kivasti makua). Lisää tomaattimurska (tai murskatut tomaatit) ja anna keittyä hieman kasaan.

Keitä tortellinit ohjeiden mukaan ja sekoita muun ruoan sekaan. Lisää juustoraastetta koko ruoan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja revi basilikasta kokonaisia lehtiä päälle niin ikään kerrokseksi. Nauti mieluiten jäljelle jääneen valkoviinin kanssa hyvässä seurassa.

(Resepti heitetty ulkomuistista, tarkistelen vielä myöhemmin, että unohtuiko jotain)
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #74 : 20.07.2010 17:26 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Epin innoittamana tesmasin sitten itekkin Infernoa ja pirun hyvää oli! Ei tosiaan ollut kalliskaan kuten joku Casa Di Mama ja potkua löyty ihan kunnolla. Tota vois kyllä vähän useamminkin ostella, sen verran hyvä maku suuhun jäi.

Tänne varmaan kuuluu kanssa se, että Discshop avasi kioskin jossa myydään amerikkalaisia karkkeja, popkorneja ynnä muuta kivaa. Hinta on joissain tuotteissa aika suolainen, mutta on mulla kyllä kauan ollut ikävä Twinkieitä ja Hersheyn Cookiesseja, että taidanpa tuolta vähän tilailla jossain vaiheessa. Ainiin ja Tzibolle vinkiksi että kyllä tuolta Milk Dudsejakin löytyy ;)
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #75 : 24.07.2010 12:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tänne varmaan kuuluu kanssa se, että Discshop avasi kioskin jossa myydään amerikkalaisia karkkeja, popkorneja ynnä muuta kivaa. Hinta on joissain tuotteissa aika suolainen, mutta on mulla kyllä kauan ollut ikävä Twinkieitä ja Hersheyn Cookiesseja, että taidanpa tuolta vähän tilailla jossain vaiheessa. Ainiin ja Tzibolle vinkiksi että kyllä tuolta Milk Dudsejakin löytyy ;)

Huh, onneksi ovat noin suolaisen hintaisia. Muuten lähtisi välittömästi Skittlesien kanssa lapasesta. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #76 : 23.10.2010 00:03 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä teille helppo ja maukas "ruoka"

Purkki pestoa
Makaroonia
Tonnikalaa
1 purkki Valio Fraiché kermaa
Kirsikkatomaatteja
pippuria

NOMNOM
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #77 : 22.12.2010 15:34 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Pakastepizzojen lisäksi pizzaa tulee tehtyä myös itse pari kertaa kuussa, yleensä tonnikala-sipuli -täytteellä. Alla ohjeet:

Pohjataikina:

3-4 dl vehnäjauhoja
1 dl vettä
1/2 dl maitoa
1 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
3 rkl oliiviöljyä

Kaada kulhoon kädenlämpöinen vesi. Lisää hiiva, suola ja sokeri. Sekoita vispilällä tms. Tämän jälkeen lisää kulhoon oliiviöljy ja maito. Ala pikkuhiljaa lisäämään kulhoon jauhoa jatkamalla sekoittamista vispilällä. Tämän jälkeen vaivaa taikinaa niin kauan kunnes se on muuttunut kimmoisaksi eikä enää tartu sormiisi tai kulhon reunoihin. Jätä taikina nousemaan noin tunniksi.

Tomaattikastike:

1 prk paseerattua tomaattia
1 prk tomaattisosetta
3 tl sokeria
2 tl pizzamaustetta

Sekoita paseerattu tomaatti ja -sose, sokeri ja pizzamauste. Laita sen jälkeen kastike jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

Täyte, esim:

1 prk tonnikalaa
1 iso sipuli
Juustoa (Oltermannia tai vastaavaa)


Kauli taikina uuninpellille. Levitä tomaattikastike, juusto ja täytteet. Laita pizza noin 225 asteiseen uuniin ja annan sen olla siellä 10-15min tai kunnes juusto on ruskistunut.


Sipulia tuli ehkä hiukan liikaa
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #78 : 01.05.2011 19:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Herätellääs tätäkin ketjua vähäsen.

Valmistin tuossa äsken riistakäristystä ja perunamuussia. Hemmetin hyvää ja suht helppoa duunata.


Ainekset:

-Hirvenlihaa (jos on MasterTK, niin voi käyttää poroa)
-Voita
-Mustapippuria
-Suolaa



Ensiksi otetaan jäinen köntsä lihaa, josta sitten vuollaan terävällä veitsellä mahdollisimman ohuita lastuja. Jäistä siksi, että ohuiden lastujen veistely on näin helpompaa vaikka sormet meinaakin jäätyä. Lastut laitetaan (teflon)kattilaan kypsymään. Lisätään voita, sen verran kuin ilkeää ja mausteeksi riittää suola ja mustapippuri. Kun liha on ruskistunut, voi lisätä vähän vettä ja antaa setin muhia kannen alla jonkun aikaa. Itse annoin olla varmaan vartin.

Samaan aikaan on tietysti valmistettu perunamuussi, mutta sen valmistusta en jaksa käydä läpi. Jos oikein surkia on, niin voi ostaa sellaisen valmismuussin.

Ja jos oikein rankka kaveri on, niin käy tietysti myös itse hakemassa tuon lihan sieltä metsästä.





« Viimeksi muokattu: 01.05.2011 20:39 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #79 : 01.05.2011 23:18 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ihan hyvän näköistä settiä, kivasti rehujakin lautasella. Eikö tuo kaipaa mitään kastiketta? Jos lisää vaikka hieman extramäärän vettä lihan joukkoon (ja ehkä mausteita) ja suurustaa sen.

Itsellä tuo kokkaaminen rajoittuu esim. makaronilaatikkoon ja muihin monta päivää syötäviin safkoihin. Pitäisi ottaa tavaksi vaikka kerran kuussa loihtia jotain hienompaa mättöä. Käynyt monesti mielessä, mutta kun ei jaksa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #80 : 02.05.2011 00:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei tuo sinänsä välttämättä mitään erikoisempaa kastiketta kaipaa, ellei sitten erikseen halua. Ihan mukavasti tuossakin on sitä nestettä, vaikka ei ehkä kuvasta käy ilmi, eli ei tuo mitenkään kuivaa ole. Ja jos siihen kastikkeen lisää, niin en tiedä voiko sitä enään kutsua käristykseksi.

Eipä täälläkään tälläisiä safkoja joka päivä kokkailla, mutta päätin nyt duunata ettei mene liha huonoksi pakkasessa. Viikolla aika arkista sapuskaa normaalisti, mutta yritetään nykyään viikonloppuisin edes vähän panostaa syömäpuoleen.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #81 : 22.08.2011 02:06 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Heitetääs tännekin näitä omia kokkailuja:





tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #82 : 22.08.2011 07:54 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Hienoa, että jaksat tehdä videoita. Katselin nyt aluksi vain tuon kebab-videon, sillä meillä on ollut kavereiden kesken puhetta, että tehdään tuota kotikebabia kunhan löytyy yhteistä aikaa. Hyvältä näytti.

« Viimeksi muokattu: 22.08.2011 16:16 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #83 : 22.08.2011 10:47 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hineoa, että jaksat tehdä videoita. Katselin nyt aluksi vain tuon kebab-videon, sillä meillä on ollut kavereiden kesken puhetta, että tehdään tuota kotikebabia kunhan löytyy yhteistä aikaa. Hyvältä näytti.
Kerran kokeilleena voin alleviivata Partajeesuksenkin videossa sanomaa faktaa, että sitä jauhelihaa pitää murjoa ja puristella tasan sen verran, että se on kiinteää massaa. Jos tässä kohdassa säästää aikaa ja vaivaa, niin silloin valmis tuote muistuttaa vain lihamureketta.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #84 : 22.08.2011 13:39 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili "luulitte varmaan, että teen jotain grillimakkaraa ja kaljaa tehosekoittimessa"  :lol:

No näin kyllä alunperin luulin, hyviä videoita, pistä vaan tulemaan lisää.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #85 : 22.08.2011 14:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos on katsonut esimerkiksi Pasi Viherahon videoita, niin ymmärtää miten hirveitä internetin kokkausvideot voi olla. Partiksella on kuitenkin laatukamaa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #86 : 02.09.2011 22:13 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
"luulitte varmaan, että teen jotain grillimakkaraa ja kaljaa tehosekoittimessa"  :lol:

No näin kyllä alunperin luulin, hyviä videoita, pistä vaan tulemaan lisää.

Tuo kyllä kävi mielessä, mutta broidi ei suostunut lainaamaan tehosekoitinta tuota pikku testiä varten.
Tällasta sitten tänään:

tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #87 : 09.10.2011 15:13 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Lisää herkkua taas. Eli pizza jossa pohjana on lehtitaikinaa. Tuli kyllä ihan helvetin hyvää, mutta kaloreita niin julmetusti jotta puolet meni pakkaseen odottamaan.
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #88 : 24.10.2011 18:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Jauhoin tuossa maailman tulisinta chiliä kahvimyllyllä ja oli vielä kuivattunakin sen verran tujua kamaa, että rupesi käymään huoneilma vähän tukalaksi keittiössä, vaikka miten yritti olla pölistämättä. Joutui turvautumaan kaasunaamariin lopulta, kun alkoi olemaan masiinan puhdistaminen suht mahdotonta ilman. Ensimmäinen kerta kun sillekin on jotain oikeaa käyttöä  :lol:
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #89 : 02.12.2011 04:47 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Heitetääs taas videon tynkää kun tuli tehtyä pari viikkoa sitten niin perkeleen hyvää mureketta. Sisällä pekonia ja jalapenoa.

tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines