Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Sisustaminen ja arkkitehtuuri  (Luettu 32372 kertaa)
Sisustaminen ja arkkitehtuuri « : 03.10.2013 20:09 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ajattelin, että laudalta voisi löytyä porukkaa joita tämäkin aihe kiinnostaa. Sisustaminenhan on jotain taiteen, käytännöllisyyden optimoinnin ja tetriksen välimaastossa majailevaa toimintaa. Arkkitehtuuri myös samaan suuntaan. Ainahan sellainen ympäristö on mukavampi asustaa ja elää, jossa silmä lepää ja on omaan makuun esteettinen. Löytyykö teiltä kotoa esimerkiksi joitain klassikkotuotteita, tai muuten päräyttäviä tai arkea helpottavia esineitä tahi asioita. Lahjoittiko mummi ensikotiin vuosikymmeniä vanhan Aalto-maljakon? Onko funkkis sitä parasta arkkitehtuuria? Löytyykö peliluolasta täysikokoinen Solid Snake-patsas, upea peliaiheinen taulu tai jotain muuta pelimemorabiliaa. ;D Jakakaa kokemuksia ja mieltymyksiä, ja varsinkin kuvia.

Itse pidän todella paljon modernistisesta tyylisuunnasta. Minimalismi ja pelkistetty funktionaalisuus iskee. Elokuvien ja pelien maailmasta esimerkkeinä voisi mainita mm. Oblivionin Sky Towerin.
Oikeita taloja taas löytää Googlesta mm. hakusanoilla minimalist+modern+house.  ;D Tulee tietysti myös huonoja esimerkkejä niiden hyvien ohessa. Ääriminimalismi ei välttämättä ole kovin käytännöllistä. Voi tulla sellainen tunne, että voiko tuollaisessa tilassa edes asua. Mutta on ne vaan niin makeita kokonaisuuksia.

http://theultralinx.com/2013/09/spectacular-minimal-summer-house-stockholm.html

Tottakai myös vanhemmat tyylisuunnat miellyttää silmää. Esimerkiksi ihan Helsingistä löytyvä vanha kivitalokanta. Mm. Esplanadin ympärillä on useita hienoja vanhoja kivitaloja. Turussa käydessä on välillä masentavaa katsoa kun 1800-luvun hienon kivitalon vieressä on parhainta DDR-tyylisuuntaa edustava betonimöhkäle suoraan 60-luvulta.  :lol:

Sisustamisesta puheenollen, olen metsästänyt kämppään tauluja seinille jo pitkän aikaa. Mistään vaan ei tunnu löytyvän sellaisia joita jaksaisia katsella pidemmän aikaa. Viimeisen viikon aikana on viimeinkin tullut vastaan muutama, jotka voisi jopa tilailla. Nämä siis Society6.com sivustolta. Mielipiteitä?
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Society6.com on muutenkin hieno sivu. Itsenäiset artistit lisäävät tuonne teoksiaan, joiden jälleenmyynnin erinäisinä tuotteita sivusto sitten hoitaa. Samaa taidekuvaa voi tilata niin kangastauluna, valmiiksi kehystettynä kuvana, julisteena rullalla, t-paitana, hupparina, kännykkäkuorena tai jopa sohvatyynynä!

Spoilerissa lisää linkkejä muutamiin peliaiheisiin poimintoihin:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Katsotaan notta saadaanko jotain keskustelua aikaiseksi.  :)
tallennettu
Re: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #1 : 03.10.2013 21:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Noniin, Innolauta, täältä tullaan!  :lol:

Mutta siis, toki oman kodin laittelu on tosi kivaa puuhaa ja nimenomaan homma toimii silloin, kun esteettisyys ja käytännöllisyys kohtaavat sopivasti. Itse pidän sekä moderneista, minimalistisista ratkaisuista että vanhoista, rosoisemmista lookeista. Jälkimmäisistä ehkä enemmän. Tekstuuriset kivi- ja tiiliseinät ja iäkkäät sopivasti patinoituneet huonekalut ovat todella sielukkaita omaan silmään. Mitään tyyliä en jaksa kuitenkaan läpensä, vaan on kiva sekoitella hieman eri asioita keskenään.

Meidän kämpillä pelataan paljon tekstiileillä ja maalatuilla seinillä. Kolmessa huoneessa(eteinen, makkari, olohuone) on yksi kontrastiväriseinä, ja yleensä huoneen muu sisustus komppailee sitä enemmän tai vähemmän. Verhoilla ja muilla on tosi helppo vaihdella tyylejä tarvittaessa. Olohuoneessa uusitaan itse asiassa juuri tyynynpäällisiä - pariskunnan yhteinen ompeluaika on btw aika miehekästä - jotta saataisiin tilaan vähän väriä. Olkkarin pysyvimmät sisustuselementit ovat kookas leffahylly sekä sohvan yläpuolella oleva, lähes kaksimetrinen leveä, panoraamamallin canvastaulu, jonka kihlattuni on maalannut. Senkin taide saattaa tosin muuttua, kun mimmi itse todellisten taiteilijoiden tyyliin vihaa tekelettään. Tyyli lienee kuitenkin vastaava. Itse pidän siitä jo nyt, mutta varmasti uusi tulee olemaan aivan yhtä siisti, ellei siistimpi, eli eipä tuossa voi hävitä. Antaa naisen taiteilla.

Voisi ehkä jossain vaiheessa laittaa kuvia valikoiduista ratkaisuista. Esim. olkkarista, kun saadaan stailaus valmiiksi, tai muista pikkuyksityiskohdista asunnossa. Katsellaan.


Hyi että on siisti! Lähtisi tilaukseen saman tien, jos hinta ei olisi noin suolainen(toki canvas monesti on). Tai no, ehkä hyvä niin, tauluja kun on jo sen verran paljon, ettei viitsi enempää ruuhkauttaa seiniä. Eikä mistään ole toistaiseksi tarvetta luopuakaan. Aikanaan tilattu silkkipainettu Breaking Bad -posteri odottaa sekin sekä kehystystä että paikkaansa asunnossa. Toistaiseksi jää odottamaan. Taulut ovat kyllä mitä kätevin tapa saada elämää seinille ja kytkeä eri elementtejä värien avulla toisiinsa, ja siksi niitä on meilläkin verrattain reilusti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #2 : 03.10.2013 23:46 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Hyvä ketju  :) Minulle sistumaninen on tavallaan jo jonkinlainen harrastus. Tykkään kyllä monenlaisesta sisustuksesta, mutta ehkä selkeät linjat ja käytännöllisyys tulee tyylin lisäksi omassa hierarkiassa ensimmäisinä. Oma into sisustamiseen lähti siitä, kun ostin ensimmäisen sohvan kierrätyskeskuksesta opiskelijakämppään. Siinä sitten tajusin, että kyseessä oli ikean sohva mihin sai ostettua eri päällyksiä, eikä siinä sitten vielä kaikki. Ostin marimekon vahakangasta poistomyynnistä ja kiinnitin sen tyylikkäästi kyseiseen sohvaan. Äiti vielä sitten ompeli ylijäämästä  tyynyliinat ja siitä sitten tuli aika kivan näköinen setti. Tälläkin hetkellä kun vielä asun vuokrakämpässä, niin on joutunut enemmän tai vähemmän tyytymään siihen mitä on valmiina, valkoiset tapetit ja tietyn väriset lattiat, jne. Mutta joo, mielestäni sisustaminen enemmän lähtee kuitenkin siiä tilan haltuun otosta ja värien yhdeistelemisestä, ei niinkään tuollaisesta vartavasten suunnitellusta minimalistisesta tai steriilistä (mitä termiä haluaakin käyttää) tilasta, en nyt tarkoita futuristisessa tyylissä jotain vikaa olisi, päinvastoin. Jos on silmää niin vanhan päälle on helppo sisustaa modernia, kun taas modernin päälle vanhaa voi taas olla vaikeampaa. Tuli vähän hätäinen kirjoitelma, mutta kirjoitellaan lisää kun tulee jotain mieleen.

E: Ei se mitään hiton vahakangasta ollutkaan vaan vähän paksumpaa oikeeta kangasta, en kyllä nyt muista minkä nimistä.


« Viimeksi muokattu: 04.10.2013 16:01 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #3 : 04.10.2013 01:18 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili

Hyi että on siisti! Lähtisi tilaukseen saman tien, jos hinta ei olisi noin suolainen(toki canvas monesti on).
Saahan tuota eri kokoisena ja kehystettynä.  ;) http://society6.com/product/Tonari-no-Totoro_Framed-Print#12=60&13=56
Kehystettynä koossa ~38cm*53cm hinta 45 dollaria+postit. ~25cm*30cm koossa 35 dollaria+postit.  ;D

Mutta joo, mielestäni sisustaminen enemmän lähtee kuitenkin siiä tilan haltuun otosta ja värien yhdeistelemisestä, ei niinkään tuollaisesta vartavasten suunnitellusta minimalistisesta tai steriilistä (mitä termiä haluaakin käyttää) tilasta, en nyt tarkoita futuristisessa tyylissä jotain vikaa olisi, päinvastoin. Jos on silmää niin vanhan päälle on helppo sisustaa modernia, kun taas modernin päälle vanhaa voi taas olla vaikeampaa. Tuli vähän hätäinen kirjoitelma, mutta kirjoitellaan lisää kun tulee jotain mieleen.
Kyllähän se vanhan yhdistäminen ultramoderniin ja/tai minimalistiseen onnistuu. Todella vaikeaahan se vaan on. Katseenkiinnittäjänä ja/tai kontrastin lähteenä modernissa tilassa voi hyvinkin toimia jokin antiikkinen huonekalu, antiikkikehyksinen taideteos, vanhanaikainen valonlähde, kaappi, lipasto, antiikkimatto tms.  :)
Eipä tullut äkkiseltään mieleen muuta kuin Tron: Legacyn äärimmilleen viety esimerkki.  :lol: Legacystä ja Oblivionista kyllä huomaa, että ovat saman miehen (ohjaaja Kosinsky) kädenjälkeä. Arkkitehdiksi kouluttautunut alunperin.

Jotkin vanhemmat, mutta ei antiikkiset kalusteet taas ovat sellaisia joita ei kyllä saa sovitettua mihinkään tilaan sointuvasti. Otetaan nyt vaikka tälläinen perinteisempi nahkasohva:

Treenikämpälle, autotalliin tms. paikkaan kyllä passeli.
Joku tälläinen kelpaisi nurkkaan lukutuoliksi, jos vain suht. halvalla jostain löytäisi. Taitaa olla mahdotonta(?).   :rollaus:

Yhtälailla hifistelyähän tämä on kuin audiofiilailu tai uusimman ja parhaimman tekniikan metsästys. Kyllä perus Ikeallakin pärjää aivan mainiosti, muutaman löydön saanut sieltäkin ostettua.  :)


« Viimeksi muokattu: 04.10.2013 01:26 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #4 : 04.10.2013 01:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse pidän myöskin moderneista ja futuristisista sisustuksista, kunhan on nimenomaan minimalistinen. Kaikki turha tavara ärsyttää, eritoten sellaiset pienet imelät koriste-esineet. Toisaalta taas diggaan hemmetisti 1800/1900-luvusta ja sellaisesta westernlookista. Tummaa jalopuuta ja raskaita huonekaluja. Oma "sisustus" on tavallaan sekoite näitä, kaikki huonekalut, verhot ja matto ovat tummanruskeita ja muuten kämppä on vitivalkoinen.

Toki halvalta opiskelijakämpältä tää edelleen näyttää, kun ei ole vielä masseja ja mahdollisuuksia sisustaa sellaiseksi kuin tän oikeasti haluaisi. Liian paljon joutuu sortumaan Ikean apuun sisustamisessa. Lastulevypaskaa ja muovia kaikki huonekalut. Raha kai se ratkaisee lopulta kaiken. Nykykämpässä ehkä eniten häiritsee muovimatto. Tummaa puuta sen lattian pitää olla tai sitten jotain tyylikästä laattaa.


Jotain tällasta mordernia ja uniikkia kaipais(toki ei massit tuu koskaan riittää mihinkään tollaseen):

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #5 : 04.10.2013 08:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Äärimmäinen yksinkertaisuus iskee tätä nykyä parhaiten. Eli kaikki ylimääräinen pois, joka ei sovi omaan elämäntyyliin.

Näissä kaupoissa sielu aina lepää:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #6 : 04.10.2013 08:56 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Tällainen sisustus ja varsinkin huoneen arkkitehtuuri miellyttää ainakin omaa silmää. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #7 : 04.10.2013 09:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tällainen sisustus ja varsinkin huoneen arkkitehtuuri miellyttää ainakin omaa silmää. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #8 : 04.10.2013 09:11 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Äärimmäinen yksinkertaisuus iskee tätä nykyä parhaiten. Eli kaikki ylimääräinen pois, joka ei sovi omaan elämäntyyliin.

Näissä kaupoissa sielu aina lepää:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

aika lailla joo. ite poistan kaiken turhan välittömästi. matto ja verhot on tällä hetkellä koeajalla kun punnitsen niiden hyötyjä suhteessa siihen että niitä ei ole. olen myös suunnitellut pöytäkoneesta luopumista. liian iso möhkäle nurkassa hurisemassa. olen pari viime päivää saanut aiheesta jo esimakua kun hajosi se ja kirjotan tätäkin wiiu:n selaimella.

huippu topic ja ois enemmänkin läppää heitttää jos ois näppis millä kirjottaa.
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #9 : 04.10.2013 11:13 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tällainen sisustus ja varsinkin huoneen arkkitehtuuri miellyttää ainakin omaa silmää. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Oi niitä aikoja. Ilman tuota mulla ei varmaan vieläkään olisi esim. kunnon tv tasoa vaikka se ikean paska laatua onkin, mutta näyttää sentään ihan kivalle.
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #10 : 05.10.2013 11:54 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Aika moni tuntuu tykkäävän todella minimaalisesta ja modernista tyylistä. Onhan niitä kiva esimerkiksi elokuvissa katsella, mutta en osaisi itse kuvitella asuvani moisen sisustuksen keskellä. Ei ole oikein mun juttu. Turhaa tavaraa ja romua en itsekään tahdo kerätä nurkkiin, ja siistiä pitää olla, mutta asunto saa siitä huolimatta näyttää siltä että siellä asutaan.

Edellisessä kämpässä suosin varsin tummia värejä sisustuksessa. Esimerkiksi Tv-taso ja olkkarin pöytä olivat molemmat mustia, ja sohva mustanharmaa divaani. Ruokapöytä oli baaripöydän mallinen, korkeahko ja kapea, osin tilanpuutteen takia, ja osin sen takia että se sopi siihen asuntoon kuin nokka naamaan. Kaikenkaikkiaan olen pyrkinyt ostelemaan sellaisia huonekaluja, joita voi suht helposti siirrellä asunnosta toiseen sitä mukaa kun muuttelee. Nykyäänhän nuo romut tosin ovat mutsin luona varastossa. Harmittaa kun ei tullut otettua kuvia kämpästä ennen kuin vasta muuttosotkun keskeltä.

Ehkä eniten silmä lepää kuitenkin vanhanaikaisissa, entisöidyissä huonekaluissa ja sisustuksessa. Massiivipuuta, ns kirveellä veistettyä kauneutta ja ajan patinaa. Jos joskus malttaa asettua kunnolla paikoilleen, niin haluaisin perinteisen puu, tai hirsitalon, ja osin vanhahtavan sisustuksen, kuitenkin nykymaailman mukavuuksilla. Huonekaluissa ja rakentamisessa ylipäätään arvostan käytännöllisyyden jälkeen eniten pitkäikäisyyttä ja ajattomuutta. Viime aikoina on ollut hirveä hinku päästä takaisin puu, ja rakennusalalle, opiskelemaan vanhoja rakennusmenetelmiä, entisöintiä ja niin edelleen.

Toinen tyylisuunta mikä iskee, on baari-ja ravintola sisustus. En välttämättä haluaisi asua pubilta näyttävässä talossa, mutta sen tyylistä sisustusta on mukava katsella. Niidenkin valmistamiseen on välillä ollut kiinnostusta.

Niin, ja haluaisin hirveästi keinutuolin asuntooni  ;D.  Aivan mahtava keksintö.

Vanhaa sohvaa on kyllä ollut vähän ikävä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #11 : 05.10.2013 13:57 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Aika moni tuntuu tykkäävän todella minimaalisesta ja modernista tyylistä. Onhan niitä kiva esimerkiksi elokuvissa katsella, mutta en osaisi itse kuvitella asuvani moisen sisustuksen keskellä. Ei ole oikein mun juttu. Turhaa tavaraa ja romua en itsekään tahdo kerätä nurkkiin, ja siistiä pitää olla, mutta asunto saa siitä huolimatta näyttää siltä että siellä asutaan.
Nimenomaan. Olen skifin suuri ystävä ja pidän myös siitä ettei turhaa rojua ole ympärillä, mutta en kyllä näkisi että itsekään asuisin tuollaisessa steriilissä tai minimalistisessa tilassa. Minimalistinen tila ei mielestäni oikein sovi arkikäyttöön, sitä ylimääräistä "rojua" kuitenkin on aina jossain lojumassa, mikä taas häiritsee tuollaisessa tilassa huomattavasti. Tilasta pitäisi myös olla imuroimassa ja pyyhkimässä pölyjä jokatoinen päivä. Toisekseen tuollainen sisustus ei välttämättä kestä aikaa, ja jos lähtee yrittämään minimalistista tyyliä "normi" kämppään niin kokonaisuus muuttuu aika helposti kököksi varsinkin jos tila ei ole sen tyylinen mihin sellainen sopisi.
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #12 : 15.10.2016 16:16 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kysytäänpä täällä foorumin aktiivisuuden nimissä että onko lautalaisilla käytössään minkäänlaisia parvekelämmittimiä? Muutin asuntoon jossa on suuri (8,4 neliötä) lasitettu parveke, joka tekisi mieli ottaa hyötykäyttöön. Suosituksia hyvistä infrapunalämmittimistä? Muitakin suosituksia ja ehdotuksia parvekkeen sisusteluun otetaan vastaan :)

On ollut ihan mukava alkaa sisustelemaan ja suunnittelemaan tätä nykyistä kämppää. Kyseessä on 38,5 neliön kaksio Jyväskylässä, johon muutin reilu kuukausi sitten. Ei mikään käytännöllisin asunto, makkari on olemattoman pieni ja olohuone on kapea, mutta kyllä tässä yksin asustelee. Ja uudiskohde kun on, niin eipähän tarvinnut siivoilla entisen asukkaan sotkuja. Voisi laitella kuviakin kunhan tässä vähän etenee.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #13 : 16.10.2016 16:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Infrapunalämmittimet on ihan hyviä, mutta noi markettilämppärit lämmittää tasan sen kohteen johon ne on suunnattu, joten jos sulla on useampi henkilö siellä parvekkeella sun lisäksi, niin osta pari halpista ja laita ne roikkumaan katosta suoraan penkkien yläpuolelle. Ota myös huomioon että se parveke loistaa kuin punaisten lyhtyjen katu sen jälkeen. Siinä mielessä öljytäytteinen 25e 2000w lämppäri puhaltimella on parempi. Lämmittää samantien, ei valohaittoja mutta sähkönkulutus on toki suurempi. Tämä tosin tuskin haittaa jos siellä terassilla ollaan vaan silloin tällöin. Infrojen etuna on myös äänettömyys vrt. puhallin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #14 : 16.10.2016 22:00 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Itsekin mietin tuota infrapunalämmittimen ominaisuutta, että se ei levitä lämpöä juurikaan. Ainakin baarien terasseilla lämminta on tasan sen lämppärin alla eikä muualla. Lämmittimestä lähtevä valo ei sinänsä haittaa, ja nämä lämppärit ovat mielestäni varsin tyylikkään näköisiä etenkin kattoon/seinälle asennettuna.

Varmaan joku puhallinlämppäri olisi kuitenkin parempi vaihtoehto. Käyttö on kuitenkin tilapäistä niin sähkönkulutuksella ei pitäisi olla niin väliä. Puhallin lämmittäisi tilan nopeammin ja tasaisemmin kuin infrapuna.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Sisustaminen ja arkkitehtuuri « Vastaus #15 : 16.10.2016 22:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Noita 2000w läpivirtauslämmittiä joissa on puhallin saa jokaisesta halpahallista. Tossa alla linkki jyväskylän motonettiin. Käyt hakemassa 1-2 tollasta.
Yhdellä saat varmaan siedettävän lämpötilan, mutta kahdella menee jo mukavuuslämpöihin eikä tarvitse pipo päässä istua iltaa. Ovat niin halpojakin että hyvin menee kaksi. Vuoden kestävät ja sitten on nappi tai puhallin paskana. Itsellä on joku 5kpl noita ollut vuosien aikana. Varsinkin HOAS aikoina pitivät hengissä talvella. HOAS:n idea kun oli taistella ilmastonmuutosta vastaan laskemalla huoneistojen lämpötilaa lähelle hypotermiarajaa.

http://m.motonet.fi/fi/tuote/384469/Lapivirtauslammitin-75012502000W-Turbo
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines