Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalauta 2016  (Luettu 7696 kertaa)
Pelaajalauta 2016 « : 07.08.2016 15:36 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Koitin etsiä sopivaa topiccia. Ei löytynyt.

Varmasti kaikki huomannut, kuinka kuollutta täällä Pelaajalaudalla on viime kuukausina/vuosina ollut. Viime kuussa saavutettiin kuitenkin uusi merkkipaalu kun koko kuun aikana postattiin ensimmäistä kertaa alle sata viestiä laudan historiassa. Syitä touhun hiipumiseen on monia, enkä niitä rupea sen enenpää spekuloimaan. Vanha väistyy uuden tieltä ja sitä rataa. Eihän täällä itsekkään tule käytyä kuin vanhasta tottumuksesta.

Tässä nyt ei ole tarkoitus lähettää lautaa ennenaikaiseen(?) hautaan tai mitään, mutta vähän hautajaishengessä ajattelin silti muistella omaa lautakokemustani lyhyesti:

- Kesäkuun 20. vuonna 2007 Pelaajalauta avattiin. Joinasin heti mukaan silloiseslta Pelajaaboardilta. Olin juuri täyttänyt 16 ja taisin olla sillon porukan nuorimmasta päästä.
- Avajaisista viikkoa myöhemmin finngamer avaa Miitti 13:n ketjun ja käyn topikissa paineissa kyselemässä, että pääsenkö messiin. En nyt muista mikä oli homman nimi, mutta en koskaan lähtenyt.
- Itsehän en ole sen kooommin koskaan postaillut tai keskusteluihin osallistunut. Minun käsityksen mukaan harva edes huomasi minun yhden lauseen viestejä keskustelun lomassa. Pienoinen yllätys siis tuli kun olinkin yhtäkkiä Melficen mielestä vuoden 2010 hauskin. Hehe.
- Pelaajalaudasta on parhaiten on jäänyt mieleen Epin sekoilut kaikilla elämänaloillla. Aivan käsittämätöntä juttua välillä. Myös alkuaikoina, ennen kuin tunsin TK:ta henkilökohtaisesti, oli hän suorastaan myyttinen hahmo. On se kyllä edelleen, mutta se ei liity enää Pelaajalautaan.
- Miitti 24 oli ensimmäinen johon sitten päädyin lopulta itsekkin mukaan. Sen jälkeen kävin myös muissa miiteissä. Vuosi oli 2013, eli käytännössä eilen.
- Vuonna 2016 elokuussa, eli käytännössä tänään, tajusin, että eipä ole tullut pariin päivään juurikaan viestejä. Menin tarkistamaan statistiikoista, jotka varmistivat asian. Homma on todellakin hiljennyt ja ajattelin ottaa asian puheeksi.

Kirjoittelkaa omianne jos ei ole parempaa tekemistä.(Hillitsin itseni, enkä antanut topikille nimeä Pelaajalauta 2007-2016. Ei nyt mennä asioiden edelle. :P)
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #1 : 07.08.2016 15:56 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Jostain syystä olen aina pitänyt tämän foorumin hieman rauhallisemmasta ja ehkä vähän hiljaisemmastakin menosta. Parhaiten mieleeni ovat jääneet ehdottomasti Bloodborne- ja Souls-ketjut aina julkaisun alla, jolloin pelit ovat vielä tuoreita ja jokainen kirjoittaa missä vaiheessa peliä on menossa. Tietenkin myös E3-ketjut ovat aina taattua laatua eivätkä nuo pelimusaäänestyksetkään hassumpia ole.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #2 : 07.08.2016 20:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jostain syystä olen aina pitänyt tämän foorumin hieman rauhallisemmasta ja ehkä vähän hiljaisemmastakin menosta.
No on 60 viestiä jo melko lailla vähemmän kuin 2000 viestiä. Siinä siis pienen ja kuolleen foorumin erot. Uusia käyttäjiä ei ole enää tullut ja vanhojen aktiivisuus pudonnut (lapset, jne).

Kyllähän sitä toivoisi että olisi taas hyviä keskusteluita yllä peleistä, betseistä, oluista, politiikasta, uutisista, urheilusta, elokuvista, musiikista, ilmiöistä ja ihmisistä kuin pari vuotta sitten. Mutta toisaalta, onhan se myös oma vika kun edesautan negatiivista kehitystä passiivisella lurkkimisellani. Täytyykin koittaa jatkossa tehdä enemmän uusia topikkeja ja osallistua keskusteluihin. Toivottavasti myös muut entiset aktiivit heräisivät, Epi?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #3 : 07.08.2016 21:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Voishan sitä vähän skarpata, olen myös itsekin edesauttanut paskaa ilmapiiriä kakkapostauksilla suvakki vs natsi -ketjuissa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #4 : 08.08.2016 00:13 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Minä tuossa jo lupailin pojille pitää syksyllä taas miitin, johan edellisestä tulee pian pari vuotta aikaa. Syksyllä tapahtuu.
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #5 : 08.08.2016 10:31 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Kyllähän sitä toivoisi että olisi taas hyviä keskusteluita yllä peleistä, betseistä, oluista, politiikasta, uutisista, urheilusta, elokuvista, musiikista, ilmiöistä ja ihmisistä kuin pari vuotta sitten. Mutta toisaalta, onhan se myös oma vika kun edesautan negatiivista kehitystä passiivisella lurkkimisellani.

Tämä. Ei varmaan päivääkään, jolloin en vieraile laudalla, mutta harvoin tulee mitään kirjoitettua, koska muutkaan eivät sitä tee. Ja kierre on valmis...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #6 : 08.08.2016 11:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kyllähän sitä toivoisi että olisi taas hyviä keskusteluita yllä peleistä, betseistä, oluista, politiikasta, uutisista, urheilusta, elokuvista, musiikista, ilmiöistä ja ihmisistä kuin pari vuotta sitten. Mutta toisaalta, onhan se myös oma vika kun edesautan negatiivista kehitystä passiivisella lurkkimisellani.


Tämä. Ei varmaan päivääkään, jolloin en vieraile laudalla, mutta harvoin tulee mitään kirjoitettua, koska muutkaan eivät sitä tee. Ja kierre on valmis...


Varmaan 5-10 kertaa päivässä tulee avattua Laudan etusivu. Tuo on tosiaan nimenomaan kierre, koska hommat vilkastuu heti kun joku postaa jotain.
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #7 : 08.08.2016 13:38 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itsekin se lähemmäs kymmenen kertaa käyn etusivulla, mutta ei sitten ole tullut kynäiltyä mitään.

Olen väsäillyt pikku hiljaa omaa top 100 pelit kautta aikain listaa, voisi vaikka siitä tehdä threadin, jos muukin porukka postaisi, olisi ihan mielenkiintoista nähdä. Vaikka yleinen top lista thread, mihin voi postata mitä vain listoja peleihin liittyen. Toki ainakin pienillä fiilistelyperusteluilla ettei pelkäksi listaamiseksi mene.
tallennettu
Re: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #8 : 08.08.2016 14:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Haha, monen muun tavoin Lauta on mullakin osana päivittäistä refreshaus-sykliä ja kirjanmerkeissä ihan ensimmäisenä. Ekana kurkataan Lauta, sit Facebook, ja sit vasta mailit. :b Näin keskustelun herätessä mukaan liittyy tosiaan mielellään, mutta omat starttaukset jää helposti tekemättä. Voisi ihan hyvin asettaa aloituskynnystä hieman matalammaksi jatkossa.

Mielenkiintoisesti tässä ollaan muutenkin murrosten äärellä. Ensi viikolla starttaan elämäni ensimmäisen kokopäivätyön, minkä vaikutus pelaamisen määrään on vielä mysteeri. Positiivisena puolena rahallista resurssia pelishoppailuun tulee ainakin olemaan enemmän kuin pitkään aikaan, joten siinä mielessä jutun juurta voisi taas löytyä. Plus finniksen lupaama miitti takaa varmasti jo yksinään pienen renesanssin.

Eniveis, superhektisiin palstoihin ei oikein enää riitä aikaa eikä kiinnostusta, eli Kraidin tavoin olen jo pitkään luottanut suosiolla Laudan rennompaan ja tutumpaan meininkiin. Eiköhän siis pidetä turvasatama elossa!


« Viimeksi muokattu: 08.08.2016 14:34 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #9 : 08.08.2016 14:19 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Oma kirjoittelu ei ole vähentynyt, mutta se on siirtynyt muihin paikkoihin tyystin. Voisi kyllä osaa omista mietteistä laittaa tännekin. Joskus, ehkä ja mahdollisesti.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #10 : 08.08.2016 16:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Itsekin se lähemmäs kymmenen kertaa käyn etusivulla, mutta ei sitten ole tullut kynäiltyä mitään.

Olen väsäillyt pikku hiljaa omaa top 100 pelit kautta aikain listaa, voisi vaikka siitä tehdä threadin, jos muukin porukka postaisi, olisi ihan mielenkiintoista nähdä. Vaikka yleinen top lista thread, mihin voi postata mitä vain listoja peleihin liittyen. Toki ainakin pienillä fiilistelyperusteluilla ettei pelkäksi listaamiseksi mene.

Ehdottomasti jotain TOP-listaa kehiin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #11 : 08.08.2016 18:25 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Sataa peliä en varmaan keksisi, mutta esimerkiksi TOP10 kuulostaa ihan realistiselta (tosin se lista muuttuu itselläni vähintään parin vuoden välein jonkin verran).

Ketjua pystyyn vain.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #12 : 09.08.2016 17:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo onhan meno hiljentynyt. Tosin tulen myös käymään täällä useamman kerran päivässä, jos on vaan kone millä mennä. Mutta viime kuukausi on kyllä ollut hiljaisin vähään aikaan, kesälomien jne. vuoksi. En vain ole ollut koneella niin paljoa, että täällä tulisi käytyä. Mobiilina surffailu taas ei ole itseen oikein uutisten lukua enempää iskenyt.

Mutta pyörin suht aktiivisesti vielä pelaajalehdenkin boardeilla ja on se sieläkin näin kesäksi hiljentynyt. NX uutiset tuo vähän eloa touhuun, mutta muuten aika hiljaista. Tosin nyt en ole kuukauteen paljon sieläkään käynny, niin en tiedä minkälaista huumaa pokemon go on sielä aiheuttanut.

Tosin tulee sinne itsekin kirjoiteltua enemmän kuin tänne. Sielä saa aika usein keskusteluakin aikaiseksi, kun täällä tosiaan ei esim. rautakeskusteluun saa ihan niin paljon kaikua. Myönnän, että onhan se joskus typerää jankkaamista ja keskustelua kumpi tuli ensin muna vai kana. Ja se aiheesta eksyminen on joskus aika huimaa, kuten palstoilla yleensä. Mutta on sielä muutama ihan fiksukin keskustelija. Ja pari kaveria seuraa uutisia aika tiuhaan, niin on tullut sieltä huomattua jopa huhuja tai uutisia jotka ei muualla tullut vastaan.

Mutta mitä pelaajalaudan kuolemaan tai hiljenemiseen tulee, niin veikkaan että syksyn myötä taas vilkastuu kun pimenee. Kaihan NX:kin muutaman viestin saa aikaiseksi. Tämä kesä on muutenkin tuntunut yllättävät pitkältä. Toukokuussa oli hienoja kelejä, samoin kesäkuussa, heinäkuussa samoin ja vielä elokuussakin. Kohta sataa vettä kuin esterin perseestä taas 6-7kk putkeen, niin eiköhän se siitä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalauta 2016 « Vastaus #13 : 05.09.2016 16:14 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen nykyisin jotenkin niin arka kirjoittamaan mitään, mutta kyllä täällä on tullut käytyä viestejä lukemassa kuitenkin. Joskin nyt kesällä sekin on jäänyt vähälle, kun tietokonettakaan ei ole tullut juuri auottua. Nyt syksyn saapuessa alkaa taas enempi nettisurffailukin taas innostamaan. Pelaamiseni on kylläkin lisääntynyt, koska tuli vihdoin kesällä hankittua PS4, joten josko sitä sitten vaikka innostuisi joskus jotain postaamaankin.

Vaikka viestejä ei aina niin kauheasti tulisikaan, niin kyllä sitä silti on kiva käydä etusivua päivittämässä josko joku olisi johonkin viestin kuitenkin laittanut.
030906 | 190308
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines