Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 425671 kertaa)
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1830 : 19.09.2016 18:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Noo, kyseessä ei ilmeisesti ollut tönäisy vaan ensin juostiin perään ja sitten potkaistiin rintaan.

Tai no, kaipa tuotakin jonkinlaiseksi tönäisyksi voi sanoa.

Eipä tuo sitä pohjimmaista pointtia muuta. SVL-natsilla ei tainnut olla tarkoitus tappaa tyyppiä. Vastasi provoiluun paskimmalla mahdollisella tavalla ja nyt joutuu (toivottavasti) linnaan. Sinänsä huonoa tuuria, kun tilanteesta olisi voinut selvitä mustelmalla. Tämmöisten tapausten takia ei kannata koskaan edes itsepuolustukseksi tönäistä ketään kumoon. Parempi potkaista munille tai yrittää lyödä ilmat pihalle.

Edelleen, jos vertaa näitä "yksittäistapauksia" niin kuolemantuottamus vs ryöstö+tappo. Provoiluun vastaaminen vs random tappo. Vaikka toinen juttu sai alkunsa mielenosoituksen yhteydessä, ei se mielestäni ansaitse yhtään enempää/vähempää huomiota kuin Kajaanin tapaus.

Edit: Tarkkennetaan vielä, että samaa mieltä Heinzin kanssa. Eli tuo tapaukseen reagointi on niin pelleä. Jos joskus on syytetty, että oikeisto/maahanmuuttokriititko ym. ratsastaa tämän tyyppisillä uutisilla, niin vesemmisto/vihreät/rasmus ym. vetää nämä ihan omaan sfääriinsä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1831 : 19.09.2016 18:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili "Hän pysähtyi mielenosoittajien eteen. Siinä oli mahdollisesti jotain sanailua. Hän sylkäisi maahan ja jatkoi matkaa"
"Tällöin vuonna 1990 syntynyt mielenosoittaja lähti poliisin mukaan juoksemaan noin kymmenen metrin päästä miestä kohti ja potkaisi tätä rintaan, minkä vuoksi uhri kaatui maahan ja löi päänsä."

Kaksi kakaraa käynny toistensa hermoille ja koko kansa itkee. En todellakaan jaksa ottaa tätä niin vakavasti kuin osa selkeästi ottaa. Oliko oikein että kaveri potkaisee toista rintaan? No ei. Voiko luulla että näin ei tapahtuisi jos kyseisessä tilanteessa menee vittuilemaan päin naamaa? Naiivi saa olla jos luulee että porukka pysyy ruodussa tuon jälkeen. Ja tässä on edelleenkin oikeasti kyse "nyrkkikahakasta" jossa kävi ikävästi. Kyse ei ole provosoimattomasta ja yllättäen tehdystä väkivallanteosta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1832 : 19.09.2016 18:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ja valtionjohto on heti kukin vuorollaan paheksumassa tekoa, jossa pari elämänkoululaista on ottanut yhteen. Maahanmuuttokriitikotkin saadaan kivasti mustamaalattua natsiääliöiden takia.

Maahantulijoiden perseilyä ei kyllä ikinä noteerata, vaikka heidän toiminta jatkuu samanlaisena jok'ikinen päivä:

http://www.ksml.fi/kotimaa/Kaksi-turvapaikanhakijaa-ahdisteli-alaik%C3%A4isi%C3%A4-tytt%C3%B6j%C3%A4-Saarij%C3%A4rvell%C3%A4/839275?pwbi=bc3fbde9b8cfbd6f02cda94c2bb9ea6f

Sipilä kuitenkin muistaa taas muistuttaa turvapaikanhakijoiden asianmukaisesta kohtelusta (antoihan hänkin oman luksusasuntonsa heidän käyttöön, eiku...):

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016091922342014_uu.shtml?

Jännä kyllä miten tuo asianmukainen kohtelu ei toimi kuin yhteen suuntaan. :)


« Viimeksi muokattu: 19.09.2016 18:50 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1833 : 19.09.2016 19:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Maahanmuuttokriitikotkin saadaan kivasti mustamaalattua natsiääliöiden takia.
Toisaalta nyt olisi järkevien maahanmuuttokriitikkojen hetki osoittaa järkevyytensä ja tuomita pikkunatsit ja pikkunatsien toiminta. Sitä ei vaan kuulu eikä näy. Lisäksi natsien teon paheksuminen ei mitenkään väheksy Kajaanin tapahtumia. Nämä asiat eivät oikeasti ole mitenkään vastapuolilla ja toisiaan pois sulkeavia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1834 : 19.09.2016 21:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toisaalta nyt olisi järkevien maahanmuuttokriitikkojen hetki osoittaa järkevyytensä ja tuomita pikkunatsit ja pikkunatsien toiminta. Sitä ei vaan kuulu eikä näy. Lisäksi natsien teon paheksuminen ei mitenkään väheksy Kajaanin tapahtumia. Nämä asiat eivät oikeasti ole mitenkään vastapuolilla ja toisiaan pois sulkeavia.

Totta kai väkivalta on aina pahasta. Mutta se että tämä teko leimataan uusnatsien toiminnaksi on naurettavaa. Luulin että sielä tehdään vakavampia juttuja kuin nahistellaan. Toki tässä kävi huonosti, mutta varmasti on sama kaveri tehnyt pahempia nakkikojulla yön pimeinä tunteina.

Tällä siis tarkoitan sitä, että yritetään liittää tätä asiaan johon se ei mitenkään liity. Jos uusnatsi olisi alkanut hakkaamaan toista ihan huvikseen ja randomilla, vain siksi kun kaveri on ulkomaalainen, ymmärtäisin nyt meneillään olevan keskustelun ja kohun. Mutta tämä tapaturma oli kaukana siitä. Sama kun hirvimetsällä joku ampuisi kaveria, niin aseet kiellettäisiin samantien koska aseet tappaa. Nämä asiat eivät vain liity toisiinsa. En usko että tilanne olisi paljoa muuttunut jos potkasijan tuttu tulisi vittuilemaan ja sylkäisisi jalkoihin, varmaan tulisi taistelu senkin jälkeen.


Uusnatsien ja uusnatsien epäeettinen ja laitoin toiminta pitää totta kai tuomita, kuten maahanmuuttajienkin (miksi tälläistä tarvitsee edes sanoa??), mutta siihen tarvitaan hiukan parempia tapoja ja syitä kuin tämä. Tämähän ei eroa yhtään siitä kun nämä uusnatsit ja moni muu leimaa kaikki mamut raiskaajiksi kun yksi sen tekee. Voi katsoa vallan hyvin peiliin jos on pokkaa tämän tapauksen perusteella alkaa vainoamaan uusnatseja ja toisaalla syyttää sokeasta yleistämisestä muita, mamujen kohtelussa.


« Viimeksi muokattu: 20.09.2016 09:22 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1835 : 19.09.2016 22:41 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kajaanin tapauksesta puhutaan täällä ryöstömurhana. Itse en ole nähnyt lehdessä muuta rikosnimikettä kuin tapon. Se ei toki yllätä että Pelaajalaudan pahimmat kuolasuut ovat täällä heti vetämässä mutkia suoriksi korkeintaan sosiaalisessa mediassa "vahvistettujen" tietojen valossa. Viimeisimmästä uhrista on leivottu keskustelupalstoilla puhtaan spekulaation pohjalta iljettävä narkomaani, ikään kuin se tai provosointi/sylkeminen olisi mikään oikeutus väkivallalle.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1836 : 19.09.2016 22:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Tämähän ei eroa yhtään siitä kun nämä "pikkunatsit" ja moni muu leimaa kaikki mamut raiskaajiksi kun yksi sen tekee. Voi katsoa vallan hyvin peiliin jos on pokkaa tämän tapauksen perusteella alkaa vainoamaan "pikkunatseja" ja toisaalla syyttää sokeasta yleistämisestä muita, mamujen kohtelussa.

Miksi sinulla on "pikkunatsit" lainausmerkeissä? Tämähän oli uusnatsien järjestämä mielenilmaus. Ei tässä kukaan mitään yleistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1837 : 19.09.2016 22:58 »
miittiparoni banned Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Muistan kun loldiers of odinit yritti heittää ämpärillistä vettä soldiers of odinien päälle tanmikuussa 28 asteem pakkasessa. Ja nehän järkkäs vasta mielen osoituksii vain mennäkseen kerjäämään turpaan natseilta. Viimein saivat mitä tilasivat.

Sais nuo vihervassariäärivammaiset ja kuspää natsit tappaa toisensa viimeiseen mieheen ja naiseen saakka. Sit vois loppuu tää vitun vammainen mamu-natsi-suvakki keskustelu et oikeesti voitas näitä hankalia ja monimutkaisia aiheita keskustella ilman vammaisia ihmisiä kuten jari tervo tai olli immonen joilla on vain vitun idiootti kuva kaikesta.

Mamut rötöstelee vitusti. Fakta! Rasismi on perseestä! Fakta! Ei saa tappaa, mutta vittu se vituttaa jos päälle räitään ja jokainen potku lyönti ja tönäsy voi olla vaarallinen.

Muistelkaa myös et vaikka uusnatsit järjestäytyneinä perseilee niin kyllä ne uuden vuode  aaton tahatrus gamaet mitä suomessakin oli oli täysin järjestäytynyttä.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1838 : 19.09.2016 23:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kajaanin tapauksesta puhutaan täällä ryöstömurhana. Itse en ole nähnyt lehdessä muuta rikosnimikettä kuin tapon. Se ei toki yllätä että Pelaajalaudan pahimmat kuolasuut ovat täällä heti vetämässä mutkia suoriksi korkeintaan sosiaalisessa mediassa "vahvistettujen" tietojen valossa. Viimeisimmästä uhrista on leivottu keskustelupalstoilla puhtaan spekulaation pohjalta iljettävä narkomaani, ikään kuin se tai provosointi/sylkeminen olisi mikään oikeutus väkivallalle.

Näköjään "kuolasuu" Scarf sanoi ryöstömurhaksi viestissään. Sen jälkeen  "kuolasuu" Zoukka on maininnut myös kyseisen termin kysyessään sävyeroista. Sitten on puhuttu mainittu myös tappoa. Tietty kun asiasta ei viitsi puhua niin semantiikkaan on kiva tarttua. Samalla siinä voi haukkua muita keskustelijoita. Tarkennatko vielä miten ryöstömurha-termin käyttö muuttaa oleellisesti viestien sisältöä? Siis verrattuna siihen, että olisivat käyttäneet mediassa mainittua termiä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1839 : 19.09.2016 23:43 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muistan kun loldiers of odinit yritti heittää ämpärillistä vettä soldiers of odinien päälle tanmikuussa 28 asteem pakkasessa. Ja nehän järkkäs vasta mielen osoituksii vain mennäkseen kerjäämään turpaan natseilta.

Siis edelleenhän meno on tuollaista. Toki odineita ei enää otsikoissa näy, mutta jos katsoo vaikka "suomi ensin" mielenosoituksia niin maahanmuutto kriittiset pitää järkeviä puheita ja on rauhallisia ja nämä anarkomarkot ja muut idiootit sitten jatkuvasti vaan huutaa ja vittuilee ja näyttää keskaria yleisössä. Kesälläkin melkein joka miekkarissa poliisi otti porukkaa talteen ja aina ne oli noita idiootteja jotka lopulta aukoi päätään poliisillekin.

Tässä vielä video elokuulta itiksestä kun oli suomi ensin mielenosoitus:
https://www.youtube.com/watch?v=eDIxoOwFxgw

Siellä taas näköjään joku muslimi neitonen huutaa poliisin korvaan megafonilla "kytät, siat, natsien kätyrit". Samaa hokee myös koko varsin suvaitsevainen yleisö.

Rasismi on perseestä! Fakta!

Niin onkin. Tosin harva vastustaa tätä menoa tulijoiden ihonvärin takia. Syy on se uskonto ja arvot mitä nämä edustaa ja tuon takia oli pakko keksiä jopa ihan uusi termi eli "kulttuuri rasisti". Eihän mikään saa unelmaa hajottaa.
Se nyt vaan on fakta, että jokainen euroopan maa johon muslimeita tulee enemmän, muuttuu paskaksi. Saksa, Ruotsi, Ranska jne.

Tuohon päälle täällä suomessakin naurettava uutisointi ja mokutus. Syy turvisten seksuaalirikoksiin ei ole kulttuurissa ja uskonnossa vaan traumoissa. Nerg väittää, että kaikkien taustat tiedetään ja silti kun tehdään testit jotta saadaan selville, että onko 17 vuotias muhammed oikeasti 17v niin kymmeniä jää kiinni valehtelusta. Asiantuntija Sinkkonen sanoo, että turvapaikanhakijoiden mukana ei tule terroristeja ja vertaa sitä punahilkka satuun. Pari kuukautta myöhemmin pamahtaa ranskassa ja tekijöiden joukosta löytyy pari kuukautta aiemmin maahan tulleita turviksia.

Kajaanissa pari turvista tappaa jonkun ja media ohittaa homman olankohautuksella, mutta kun bussi ajaa pikku Valtterin ohi jättäen tämän pysäkille niin kyse on ihonväristä ja rasismista ja jopa presidentti ottaa asiaan kantaa.

Joitakin viikkoja sitten oli se tappelu suomalaisten ja turvisten välillä forssassa ja siitäkin tehtiin tottakai juttu:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082422219100_uu.shtml

Jutun keskivaiheilla on aika symppis kuva. Keskellä kuvaa on pelokas Rabi ja hänen vieressään oma tytär.
Tässä kuvassa pelokas Rabi on valmiina lyömään viattomien ohi ajavien tyttöjen autoa ilmeisestikin pyykkitelineellä:
https://imgur.com/WsPONeW

Tässä on vielä video tyttöjen autosta kuvattuna jossa sama tapahtuma näkyy jos katsoo sen frame framelta.
https://static.ylilauta.org/files/ot/orig/k1b8rr82/14131039_895096410620597_823302657_n.mp4

Aina muistetaan myös mainita vastaanottokeskuksiin tehdyt polttopullo iskut. Toisessa joku keski-ikäinen alkkis taisi heittää muovipullon vokin pihaan eikä se toinenkaan sen pahempi ollut. Samalla tietenkin unohdetaan mainita, että ne ihan oikeat tulipalot on olleet turvisten itse sytyttämiä. Paras esimerkki on tammikuulta kun eräällä turviksella oli ahdistanut olla vastaanottokeskuksessa joten oli tuikannut verhot tuleen.
http://yle.fi/uutiset/vastaanottokeskuksessa_kolme_tulipaloa__asukkaille_lisaa_tekemista/8589718

Niin ja se toinen suuri syy miksi tätä vastustetaan on raha. Suomella ei ole varaa elättää näitä kaikkia kun sitä rahaa ei riitä omillekaan.
Kaikilta leikataan, mutta kun tänne ilmestyy parin kuukauden aikana yli 30 000 uutta tyyppiä ilman henkkareita niin niille annetaan lämmin asumus ja yli 90e/kk jos vok tarjoaa ruoat ja jos ruokaa ei ole tarjolla niin annetaan yli 300e/kk.
Siis tyypeille joista ei tiedetä yhtään mitään ja tulivat tänne turvallisesta EU maasta eli ruotsista joten ne kaikki olisi voitu palauttaa välittömästi sinne ruotsiin.

Tuohon tietenkin päälle kaikki muut kulut kuten terveydenhuolto, tulkit, kaikki vok kustannukset jne. Puhumattakaan kuinka paljon poliisin resursseja tähän sirkukseen kuluu.
Ai niin valtio maksaa kaiken joten se ei ole keltään pois.



« Viimeksi muokattu: 20.09.2016 00:06 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1840 : 20.09.2016 00:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Sainkin hyvän aasinsillan postata seuraavan videon (toivottavasti ei ole jo postattu). Kuolasuusta mulla tulee meinaan ensimmäisenä mieleen Ben "islam-asiantuntija" Affleck Bill Maherin (hieno mies) talk showssa:



Naama punaisena yritetään saada omaa "it's so racist" -agendaa läpi tajuamatta todellisuudessa mistään mitään, kun vastapuolella on kaveri, joka on oikeasti perehtynyt aiheeseen.

Juuri näitä samoja kuolasuita on Partajeesuksenkin mainitsemat anarkomarkot, jotka eivät kuuntele järjen ääntä, vaan kaikki maahanmuuton kritisoiminen on automaattisesti rasismia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1841 : 20.09.2016 09:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tämähän ei eroa yhtään siitä kun nämä "pikkunatsit" ja moni muu leimaa kaikki mamut raiskaajiksi kun yksi sen tekee. Voi katsoa vallan hyvin peiliin jos on pokkaa tämän tapauksen perusteella alkaa vainoamaan "pikkunatseja" ja toisaalla syyttää sokeasta yleistämisestä muita, mamujen kohtelussa.

Miksi sinulla on "pikkunatsit" lainausmerkeissä? Tämähän oli uusnatsien järjestämä mielenilmaus. Ei tässä kukaan mitään yleistä.

Uskon että tämä oli oleellinen ja tärkeä asia sinulle, niin muokkasin tekstiäni. Nyt se varmaankin noudattaa sinun ajatusmaailmaa koska juuri tuo oli se mihin tartuit. Tärkeintä näissä asioissa on kuitenkin tarttua siihen olennaiseen, että homma ei mene ihan "vauvapalstakeskusteluksi". Vai mitä?



PS. Migge noista "pikkunatseista" puhui, niin jatkoin samalla luokittelulla, että se myötäilisi näiltä osin mitä Migge kirjoitti. Ja totta kai laitoin "pikkunatsi", koska nehän ovat oikeasti uusnatseja, mutta niitä ns. "pikkunatseiksi" tässä yhteydessä sanottiin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1842 : 20.09.2016 12:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Minusta on hiukka outoa, että rasistisiin rikoksiin verrataan heti kaikkia ulkomaalaistaustaisten tekemiä rikoksia aivan kuin jokainen ulkomaalaisen tekemä rikos olisi rasistinen/poliittinen? Tähän ilmeisesti viitataan sillä "sotien traumatisoimat" sarkasmilla? Eli aina kun ulkomaalaistaustainen perseilee niin se on politiikkaa/rasismia/uskontoa.

Siinä on iso ero jos bussikuski ei pysähdy ihonvärin takia jonkun matkustajan kohdalle tai ihan vaan vittuillaakseen satunnaiselle ihmiselle. Sama juttu jos ulkomaalaistaustainen saa turpaansa nakkikojulla. Jos turpiin annettiin sen takia, että ihminen oli musta, on rikos paljon pahempi kuin "normaali" matsi snägärillä. Jos taas sama mies sai nokkaansa koska oli mulkku, ei tapauksessa ole mitään uutisarvoa. Ja täysin sama juttu toisinpäin. Jos irakilainen ahmed vetää jotain turpaan niin siinä on samat vaihtoehdot, teko saattoi olla spontaani reaktio toisen perseilyyn tai sitten viharikos. Siksi jokainen tapaus käsitellään erikseen (toisin kuin moni täällä tahtoisi).

Polttopulloisku vastaanottokeskukseen on eri asia kuin jos tyyppi heittäisi saman pullon satunnaiselle kadulle purkaakseen pahaa oloaan. Siinä on suunnitelma ja ideologia taustalla. Tästä syystä tämä viimeisin kuolema on saanut niin paljon huomiota, ihmiset olettavat, että koska oltiin poliittisella mielenilmauksella liikkeellä, niin se uusnatsin aiheuttama kuolemantuottamus oli poliittisesti/rasistisesti motivoitunut, tätä on tietenkin vaikea sanoa varmasti ellei mies tunnusta. Saattoi se olla ihan vaan spontaani vihanpurkauskin, mutta senkin osalta voidaan miettiä kannattaako sallia tällaisten rikollisjengien/uusnatsien julkinen kokoontuminen jos suurin osa jäsenistä on mielenvikaisia ja räjähdysalttiita.

Uskon että tämä oli oleellinen ja tärkeä asia sinulle, niin muokkasin tekstiäni.

En tarkoittanut mitään ilkeää, kunhan halusin varmistua, ettei pikkunatsi termi tarkoita, että tyyppien ideologiaa vääristeltäisiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1843 : 20.09.2016 14:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Minusta on hiukka outoa, että rasistisiin rikoksiin verrataan heti kaikkia ulkomaalaistaustaisten tekemiä rikoksia aivan kuin jokainen ulkomaalaisen tekemä rikos olisi rasistinen/poliittinen? Tähän ilmeisesti viitataan sillä "sotien traumatisoimat" sarkasmilla? Eli aina kun ulkomaalaistaustainen perseilee niin se on politiikkaa/rasismia/uskontoa.

Näin minä juurikin uskon. Ymmärrän toki, että jokainen ihminen syntyessään aloittaa tavallaan tyhjältä pöydältä, eikä ole mitenkään mustavalkoisesti "hyvä" tai "paha" (ellei nyt sitten synny psykopaatiksi), vaan ihmisestä muokkautuu kasvatuksen ja kulttuurin vaikutuksesta milloin mitäkin. Mutta muslimit nyt vain tuntuvat lähtökohtaisesti olevan länsimaisesta sivistyksestä vuosisatoja jäljessä, eivätkä kunnioita muita kulttuureita, uskontoja, naisia tai homoja pätkääkään. Mikä on muuten aika rasisistista, eikö vain?

En usko, että nämä perseilijät sattuvat olemaan kaikki jotain mätiä omenoita, vaan suurin osa omenoista on mätiä. Ei heillä ole mitään menetettävää eikä heillä tule omantunnon pistoksia, jos suomalaisia tai eurooppalaisia pistetään vähän kyykkyyn. Tämä kaikki on nimenomaan islamin - uskonnon ja kulttuurin - syytä.

Enkä minä halua, että tämä uskonto leviää kulovalkean lailla, kuten se on tehnyt tähän asti. Kaikkeen tähän lisätään vielä Partajeesuksenkin mainitsemat pointit: suurin osa turvapaikanhakijoista on irakilaismiehiä, joista löytyy varmasti valtava määrä näitä keinottelijoita, kustannukset ovat tähtitieteelliset, integroituminen ei onnistu, jne.

Linkkaan lopuksi videon, joka aikoinaan herätti minut tähän koko touhuun. Liittyy myös tavallaan tuohon Kajaanin "ryöstömurhaan" ja tapahtui Ruotsissa.



Joku voisi sanoa että yksittäistapaus. Minä taas uskon, että näitä miehiä ei yksinkertaisesti vittuakaan kiinnosta. Ei meillä ole heidän silmissään samanlaista ihmisarvoa kuin kanssamuslimeilla. Mikä on ihan yhtä rasistista kuin uusnatsienkin touhu.


« Viimeksi muokattu: 20.09.2016 14:31 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1844 : 20.09.2016 14:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Oletetaan ajatusleikin vuoksi hetki, että suurempi prosentti näistä irakilaisista on rasisteja kuin vaikkapa suomalaisista. No entäpä edelleen se jäljellejäävä joukko, jotka eivät ole rasisteja ja haluaisivat elää rauhallista elämää? Vai siis oletko jo sen linjan ylittänyt, että joka ikinen muslimi/lähi-idästä/afrikasta tullut on rasistinen ja väkivaltainen henkilö?

Kulttuuri kasvattaa meitä kyllä, mutta kukaan ei ole absoluuttisesti kulttuurinsa vanki. Noiden uusnatsien lapsistakin voi kasvaa ihan kunnon kansalaisia aivan kuin kenen tahansa muunkin, tietenkin pienemmällä todennäköisyydellä, mutta se mahdollisuus jokaiselle on annettava.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1845 : 20.09.2016 14:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Vai siis oletko jo sen linjan ylittänyt, että joka ikinen muslimi/lähi-idästä/afrikasta tullut on rasistinen ja väkivaltainen henkilö?

En toki. En ole uusnatsiääliö, vaan ihan fiksu henkilö, joka on tavannut monia noista maista Suomeen tulleita henkilöitä, jotka eivät ole rasisteja tai väkivaltaisia.

Mainitsemasi pointti on toki se suuri kysymys, johon minä en tiedä vastausta. Tosin sen tiedän, että miljoonien muslimien massamuutto Eurooppaan ei ole vastaus. Tai ainakaan se ei saisi olla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1846 : 20.09.2016 14:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin puhtaan kylmästi katsottuna humanitäärinen maahanmuutto tulee aina kalliiksi. Myös silloin kun kuviosta otetaan pois elintasopakolaiset ja muut mahdolliset liftarit. Ne syyt miksi lakeja ja sopimuksia on tehty suojelemaan pakolaisia ovat pohjaltaan eettisiä, eivätkä sinällään ota kantaa maahanmuuton kustannuksiin tai siihen miten maahanmuuttajat sopeutuvat saapumismaahan ja sen kulttuuriin. Nämä ongelmat joutuu jokainen maa ratkaisemaan tavallaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1847 : 20.09.2016 20:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Scarfin kanssa tismalleen samaa mieltä tuosta, että tässä on nyt kyse kulttuureista. Pitää pystyä rehellisesti sanomaan, että meidän länsimainen kulttuuri on parempi, sivistyneempi ja kehittyneempi. Tätä kulttuuria ja sen arvoja pitää suojella. Alla linkki videoon, jossa Jari Sarasvuo kiteyttää todella hienosti omat ajatukseni.

Jarit hiljentävät pöydän

Huumetukan valitettavasta kuolemantapauksesta nyt voi sanoa vain, että odotellaan tutkinnan valmistumista. Ilmeisesti kumminkin kuoli viikko sen jälkeen kun oli saanut potkun rintaan ja tässä välissä ilmeisesti päästetty takaisin kotiinsa. Sinänsä medista voisi luulla, että uusnatsit listii samaan tapaan porukkaa, kuin SS-joukot 40-luvulla. Tilastojen valossa ei kovin montaa raiskausta tai tappoa tuo porukka nyt nykypäivinä kumminkaan ole tainut tehdä. Ei sillä etteikö yksikin ole liikaa ja jos voisin niin karkottaisin Siperiaan jokaisen rikokseen syyllistyneen oli kansalaisuus mikä tahansa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1848 : 20.09.2016 21:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Viittaat tilastoihin tilanteessa jossa tuon ryhmän jäsenillä varmaan suurimmalla osalla rikostausta :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1849 : 20.09.2016 21:33 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Scarfin kanssa tismalleen samaa mieltä tuosta, että tässä on nyt kyse kulttuureista. Pitää pystyä rehellisesti sanomaan, että meidän länsimainen kulttuuri on parempi, sivistyneempi ja kehittyneempi.
Heh, itse en kuvittele että kompetenssini riittäisi objektiivisesti arvioimaan niinkin abstraktia asiaa kuin kulttuurien keskinäistä paremmuutta mutta hyvä että joltain löytyy.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1850 : 20.09.2016 22:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Scarfin kanssa tismalleen samaa mieltä tuosta, että tässä on nyt kyse kulttuureista. Pitää pystyä rehellisesti sanomaan, että meidän länsimainen kulttuuri on parempi, sivistyneempi ja kehittyneempi.
Heh, itse en kuvittele että kompetenssini riittäisi objektiivisesti arvioimaan niinkin abstraktia asiaa kuin kulttuurien keskinäistä paremmuutta mutta hyvä että joltain löytyy.
Gbahan viittaa tässä, ääri islamistiseen kulttuuriin. Eiköhän voida rehellisesti sanoa, ihan kuten varmasti voit sanoa ihan suorilta käsin uusnatsienkin tapauksessa, että länsimainen kulttuuri on parempi. Toki "parempi" on aina mielipidekysymys, mutta jos nyt puhutaan ihan sivistyksestä ja muiden ihmisten kohtelusta jne.

Toki vedän sanani takaisin jos pidät uusnatsien kulttuuria ja tapoja samalla viivalla kuin ns. länsimaiden kulttuuri, ilman että voit sanoa että toinen on sivistyneempi jne.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1851 : 20.09.2016 23:07 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili  :lol: Taidamme puhua nyt eri asioista mutta jos katsot asiaa isommassa kontekstissa niin ymmärrät varmaan että natsismi ja uusnatsismi ovat osa länsimaista kulttuuria siinä mielessä että ne ovat syntyneet länsimaisen kulttuurin tuloksena.

Ongelma tuskin on mikään "kulttuuri" itsessään vaan kaikista näistä kulttuureista löytyvät fundamentalistit joille maailmassa on vain yksi ainoa totuus.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1852 : 21.09.2016 02:07 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsessään kulttuurien keskinäinen paremmuus on ehkä väärä termi tässä asiassa, mutta niiden moraalien keskinäisestä paremmuudesta voidaan keskustella. Joku voi pitää tätä saivarteluna, mutta ero on siinä, että jokainen kulttuuri voi kuitenkin halutessaan omaksua paremmat moraalit.

Ei länsimainenkaan kulttuuri ole aina ollut historian saatossa moraalisuuden esikuva, mutta olemme silti pyrkineet yhä enemmän kohti sellaisia arvoja, jotka edesauttavat tasa-arvoa ja yksilönvapautta. Islamiin pohjautuvan kulttuurin ongelma on siinä, että se on suuriltaosin jäljessä tässä moraalisessa kehityksessä. Silti hyviä esimerkkejä maallistuneista ja demokratisoituneista maista, joissa kuitenkin muslimienemmistö, on mm. Indonesia ja Turkki. Sinänsä on siis kyseenalaista sanoa, että mikään kulttuuri olisi itsessään huonompi kuin toinen. Ristiriitoja syntyykin enemmän näistä moraalisista kuin kulttuurillisista näkökulmista. Eri kulttuurit voivat jakaa samat, tai ainakin hyvin samanlaiset moraalit, mutta silti pitää oman kulttuuri-identiteettinsä, kunhan kunnioittaa myös toisen kulttuuria ja on maassa maan tavalla.

Suurin ongelma monien muslimimaiden arvoissa nimenomaan onkin, että tällähetkellä ne perustuvat autoritäärisiin uskonoppeihin, jotka ovat erottamattomia laista ja politiikasta, ja demokratiaa sekä yksilönvapautta ei suvaita. Islamin tulisi kokonaisuudessaan maallistua, niinkuin kristinuskokin aikoinaan, ja omaksua valistuksellisemmat arvot muun maailman tavoin. Mutta milloin ja miten tämä tapahtuu onkin kysymysmerkki.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1853 : 21.09.2016 09:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
:lol: Taidamme puhua nyt eri asioista mutta jos katsot asiaa isommassa kontekstissa niin ymmärrät varmaan että natsismi ja uusnatsismi ovat osa länsimaista kulttuuria siinä mielessä että ne ovat syntyneet länsimaisen kulttuurin tuloksena.
Olen aina pitänyt tätä paikkaa hyvänä paikkana keskustella, koska täällä ei yleensä tartuta niin kärkkäästi sanamuotoihin tms. vaan keskitytään itse asiaan. Etkö nyt oikeasti ymmärrä mitä tarkoitan uusnatsismilla ja länsimaisella kulttuurilla? Yritin vielä vähän erotella näitä kirjoittamalla "ns. länsimaiden kulttuuri". Mutta vittu ei. Pitääkö oikeasti alkaa olettamaan että täälläkin on idiootteja paikalla?


Ja luulen, että sinä puhut eri asiasta kuin minä ja Gba. Toki voit valistaa, jos olen mielestäsi väärässä. Samoin Gbakin voi toki korjata, jos olen hänen mielestä väärässä. En sillä asenteella kuitenkaan täällä pyöri, että en voisi myöntää olevani väärässä, jos se perustellaan muuten kuin lolleroilla.


« Viimeksi muokattu: 21.09.2016 10:29 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1854 : 21.09.2016 10:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Silti hyviä esimerkkejä maallistuneista ja demokratisoituneista maista, joissa kuitenkin muslimienemmistö, on mm. Indonesia ja Turkki.
Turkki ei viimeisten tapahtumien valossa ole todellakaan hyvä esimerkki. Paremminkin ovat onnistuneet aikaisemmin pitämään yllä hyvää PR:ää, mutta kun tuli todellisten tekojen aika niin siihen loppui maltillisuus ym.

Olen aina pitänyt tätä paikkaa hyvänä paikkana keskustella, koska täällä ei yleensä tartuta niin kärkkäästi sanamuotoihin tms. vaan keskitytään itse asiaan. Etkö nyt oikeasti ymmärrä mitä tarkoitan uusnatsismilla ja länsimaisella kulttuurilla? Yritin vielä vähän erotella näitä kirjoittamalla "ns. länsimaiden kulttuuri". Mutta vittu ei. Pitääkö oikeasti alkaa olettamaan että täälläkin on idiootteja paikalla?

Heinz, etkö ole oppinut vielä, että näin niitä "väittelyitä" voitetaan. Jos argumentit loppuu kesken, niin voi alkaa vääntämään kättä termeistä. Sen jälkeen sitten voi mollata vaikka yhdyssanavirheitä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1855 : 21.09.2016 11:55 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Silti hyviä esimerkkejä maallistuneista ja demokratisoituneista maista, joissa kuitenkin muslimienemmistö, on mm. Indonesia ja Turkki.
Turkki ei viimeisten tapahtumien valossa ole todellakaan hyvä esimerkki. Paremminkin ovat onnistuneet aikaisemmin pitämään yllä hyvää PR:ää, mutta kun tuli todellisten tekojen aika niin siihen loppui maltillisuus ym.

Totta, Turkki on tosiaan viimeaikoina mennyt epämaallisempaan suuntaan, kiitos Erdoganin ja konservatismin nousun. Erdoganhan valittiin kuitenkin täysin demokraattisesti, mutta saa nähdä mitä tapahtuu kun on aika vaihtaa valtaa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1856 : 21.09.2016 12:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
:lol: Taidamme puhua nyt eri asioista mutta jos katsot asiaa isommassa kontekstissa niin ymmärrät varmaan että natsismi ja uusnatsismi ovat osa länsimaista kulttuuria siinä mielessä että ne ovat syntyneet länsimaisen kulttuurin tuloksena.

Olen aina pitänyt tätä paikkaa hyvänä paikkana keskustella, koska täällä ei yleensä tartuta niin kärkkäästi sanamuotoihin tms. vaan keskitytään itse asiaan. Etkö nyt oikeasti ymmärrä mitä tarkoitan uusnatsismilla ja länsimaisella kulttuurilla? Yritin vielä vähän erotella näitä kirjoittamalla "ns. länsimaiden kulttuuri". Mutta vittu ei. Pitääkö oikeasti alkaa olettamaan että täälläkin on idiootteja paikalla?

Saatan olla idiootti, mutta ottaisin mielelläni tarkemman selonteon siitä, mitä kaikilla lainausmerkeilläsi oikein tarkoitit. Itsekin meinaan näkisin, että natsit ovat länkkärikulttuurin ääriliike ihan vastaavasti kuin ase-/pommimiehet ovat islamistisen kulttuurin ääriliike. Jos yleistetään, yleistetään mielellään samalla lailla kaikkiin suuntiin.

Main point, rikolliset pitää aina tuomita ja prosessissa olevat rikoksiin syyllistyvät maahanmuuttajat voisi laittaa saman tien paluupostiin. Keskustelu on validia silloin, jos/kun tämä ei toteudu ja tilanteeseen halutaan muutosta. Mutta kaiken avuntarjonnan lakkauttaminen näiden riskien takia on kylmää ja kamalaa. Ja vastaavasti pitää toki voida tuomita kaikenlaiset epävakaat ja suurissa porukoissa kulkevat rintaanpotkijat. Sillä, kuinka huono ihminen tapauksessa meni tai kuinka vähän tuntemattoman ihmisen kuolema napostaa omassa lämpimässä olkkarissa pötkötellessä, ei ole mitään väliä teon tuomittavuuden kannalta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1857 : 21.09.2016 12:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Keskustelu on validia silloin, jos/kun tämä ei toteudu ja tilanteeseen halutaan muutosta. Mutta kaiken avuntarjonnan lakkauttaminen näiden riskien takia on kylmää ja kamalaa.

Jeps. En usko, että kukaan (etenkään laudalla) on kieltämässä kaikkea apua. Käsittääkseni porukka toivoo vain hallittua maahantulopolitiikkaa. Kyse ei oikeasti edes ole maahanmuutosta vaan pelkästään tulemisesta. Tällä hetkellä Suomi ei voi hallita maahantuloa. Jos Venäjältä astelisi 50 000 pakolaista Suomen rajalle, ei sille voi mitään. Sen jälkeen laitetaan tyypit tp-hakurulettiin ja odotellaan päätökset ja valitukset. Olipa päätös kielteinen tai myönteinen, niin se kustantaa helvetisti rahaa. Suomi on täysin muiden maiden armoilla.

Eli keskustelu on validia kaikkine sivuhaaroineen (maahantulo, monikulttuuri, rikokset, ihanat kokkaushetket naapurin kanssa ym.) ja suurin osa porukasta ei ole lopettamassa kaikkea apua. Tilanteeseen halutaan muutosta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1858 : 21.09.2016 12:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Silti hyviä esimerkkejä maallistuneista ja demokratisoituneista maista, joissa kuitenkin muslimienemmistö, on mm. Indonesia ja Turkki.
Turkki ei viimeisten tapahtumien valossa ole todellakaan hyvä esimerkki. Paremminkin ovat onnistuneet aikaisemmin pitämään yllä hyvää PR:ää, mutta kun tuli todellisten tekojen aika niin siihen loppui maltillisuus ym.

Totta, Turkki on tosiaan viimeaikoina mennyt epämaallisempaan suuntaan, kiitos Erdoganin ja konservatismin nousun. Erdoganhan valittiin kuitenkin täysin demokraattisesti, mutta saa nähdä mitä tapahtuu kun on aika vaihtaa valtaa.

Turkin vaalit taisivat olla yhtä demokraattiset kuin venäjänkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1859 : 21.09.2016 12:31 »
CronoX KettuPRKL Jäsen Viestejä: 61 Basaaripisteet: 0 Profiili Ääripäät on aina ääripäitä, sieltä löytyy kulttuuriin katsomatta kaikki suurimmat sekopäät.
"Länsimaalaisen kulttuurin" normi sattuu kuitenkin olemaan helvetin kaukana näiden muslimivaltioiden normeista, ihmisarvoista ja opeista.

Täytyykö pakolaisille tarjota turvaa ja suojaa? - Kyllä, ehdottomasti.
Pitäisikö tästä pakolaismäärästä karsia ihmiset jotka eivät oikeasti tarvitse apua? - Kyllä, ehdottomasti.
Ennenkuin pidetään meteliä, kuinka huonosti pakolaisille maistuu ilmainen sapuska jne, pitäisikö pitää huoli omasta köyhästä väestä? - Todellakin.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines