Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 425709 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1710 : 11.02.2016 21:47 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Klippi kokonaisuudessaan:



Oppikirjaesimerkki siitä, miten kannattaa ja miten ei kannata tuoda kantaansa esille, jos haluaa edes hivenen uskottavuutta osakseen.
Voiko tuo haastattelija olla tosissaan, oikeasti? Vai onko tahallinen provo. Halla-Ahon kanta maahanmuuttopolitiikkaan on täysin perusteltu, kun taas haastattelijan ratkaisu mahdollisiin ongelmiin olisi kivat ruoantekohetket, käsikynkässä iloitseminen ja hymy kasvoilla. Mitä helvettiä. Ja Halla-Ahon facebook-sivulle heitettyjen kommenttien käyttäminen häntä vastaan, ihan kuin ne olisivat hänen omia sanomisiaan, on todella paskaa argumentointia. Se kaikista oikeistolaisin rasistien ääripää koittaa vetää ja omia Halla-Ahoa mukanaan sinne argumentoinnin ja järjen mustaan aukkoon, vaikka mies ei sinne todellakaan kuulu. Näin nämä ääripäät myrkyttävät keskusteluilmapiirin, ja sotivat lopulta vain oman asiansa ajamista vastaan. Keskusteluilmapiiri maahanmuuttopolitiikan suhteen muistuttaa tällä hetkellä jenkkilän republikaani/demokraatti potero-ajattelua vailla mahdollisuutta kompromisseihin ja maltilliseen dialogiin. Tosin sillä erolla että molemmat porukat ovat yhtä sekaisin kuin republikaanit.


« Viimeksi muokattu: 12.02.2016 00:02 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1711 : 11.02.2016 22:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Voi olla, että kun ei ole omaa lempparipoliitikkoa lavalla, niin voi suhtautua vähän eri tavalla, mutta näin seitsemän minuutin jälkeen piti laittaa pauselle ja lähteä tekemään iltapalaa, jonka ääressä voi nauttia koko pätkän rauhassa. Ihan hulvatonta settiä. :lol:

Olen siis jo tässä vaiheessa täysin samaa mieltä, että Marjan jankkaus on ihan kauheaa. Itse en kuitenkaan epäile yhtään, etteikö se ole ihan tietoisesti laitettu noilla "kivoilla ruokahetkillä" rassaamaan vanhoja analyyttisiä setämiehiä - tiesi Marja sitä itse tai ei. Ei yksinkertaisesti voi olla mahdollista, että asenteen ja argumentaation ankeus ei ole Ylellä tiedossa.

Ehdottomasti parasta viihdettä tänään. Jos Hallis selviää tuon vajaan puolituntia napsahtamatta, niin arvostan. Jännittää!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1712 : 11.02.2016 22:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Voi olla, että kun ei ole omaa lempparipoliitikkoa lavalla, niin voi suhtautua vähän eri tavalla, mutta näin seitsemän minuutin jälkeen piti laittaa pauselle ja lähteä tekemään iltapalaa, jonka ääressä voi nauttia koko pätkän rauhassa. Ihan hulvatonta settiä. :lol:

Olen siis jo tässä vaiheessa täysin samaa mieltä, että Marjan jankkaus on ihan kauheaa. Itse en kuitenkaan epäile yhtään, etteikö se ole ihan tietoisesti laitettu noilla "kivoilla ruokahetkillä" rassaamaan vanhoja analyyttisiä setämiehiä - tiesi Marja sitä itse tai ei. Ei yksinkertaisesti voi olla mahdollista, että asenteen ja argumentaation ankeus ei ole Ylellä tiedossa.

Ehdottomasti parasta viihdettä tänään. Jos Hallis selviää tuon vajaan puolituntia napsahtamatta, niin arvostan. Jännittää!

Eiköhän siellä ole sitä tarkoituksellista provoa myös seassa - Kioskihan tekee jotain Mamu-Suomi-mamu-sarjaa, joten ei siellä nyt ainakaan kovin neutraalisti tähän maahanmuuttoasiaan suhtauduta (tai Ylellä ylipäätään). Surkeat provoiluyritykset tekevät joka tapauksessa pätkästä vain paremman, koska Halla-aholla leikkaa salamannopeasti, eikä toimittaja pysy ollenkaan perässä ja on vieläpä silminnähden tuohtunut monessa kohtaa sekä yrittää vaihdella puheenaihetta heti kun joutuu kiipeliin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1713 : 12.02.2016 08:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Surkeat provoiluyritykset tekevät joka tapauksessa pätkästä vain paremman, koska Halla-aholla leikkaa salamannopeasti, eikä toimittaja pysy ollenkaan perässä ja on vieläpä silminnähden tuohtunut monessa kohtaa sekä yrittää vaihdella puheenaihetta heti kun joutuu kiipeliin.

Mjaa, erityisen nopeaa leikkausta en kyllä itse haastattelussa havainnut. Lehmänhermot Jussilla kyllä on. Parissa kohdassa provoja väistelevä asenne tosin aiheutti ikäviä aivopieruja, kuten sen huikean väitteen, ettei vihaa ole näkynyt muuten kuin Persuja kohtaan. :lol: Samoin robottimainen "nykykulttuurissamme kaikilla on ihmisarvo ja minä olen aikani tuote" -vastaus oli tosi erikoinen, kun olisi päässyt niin paljon helpommalla sanomalla, että "tottakai kaikilla on". Vaikka ei siihen välttämättä uskoisikaan, en tiedä miksi tuossa kohtaa piti olla niin kryptinen ja hankala.

Mutta joo, suurimmaksi osaksi Hallis väisteli hyvin pommit ja piti retoriikan rauhallisena. Plus journalismin kanssa tällä ohjelmalla ei tosiaan ollut mitään tekemistä. Puhtaasti viihdekikkare.


Peeäs. Ählän wa sählän, jösses miten huikea trolli. Itsekin tunsin kieltä niin vähän, että oletin Jussin tavoin lauseen olevan vanha kunnon ählämiläpyskä ansapaketissa. Todellisuus on tarua ihmeellisempää
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1714 : 12.02.2016 09:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei ole silti takavuosien (jo lähes muinaisen) Pressiklubin voittanutta:








Tavallaan huikeaa, miten vähän asiassa on päästy eteenpäin seitsemässä vuodessa. Salmen ja Saarikoski vetää aika pohjat.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1715 : 12.02.2016 09:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Oon nyt katsonut uteliaisuudesta 10min tätä ja... en ymmärrä. Tälläisellä keskustelullako maahanmuuttajien asemaa parannetaan ja maahanmuuton ongelmia ratkotaan?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1716 : 12.02.2016 09:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kioski on kyllä profiloitunut (ja alunperin varmaan tarkoitettu) melko löysäksi "journalismiksi". Meemejä ja mamuja näyttäisi olevan kantava teema.

Ylen uutissivustolla pyörivät kyllä samat Halla-ahon laskentajutut kuin muissakin medioissa.

Asiasta kolmanteen: http://yle.fi/uutiset/tahan_on_tultu__ihmiset_suuttuvat_pakolaisia_toihin_palkkaaville/8666529

Ei tässä tilanteessa voi olla kuin häviäjiä.


« Viimeksi muokattu: 12.02.2016 11:52 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1717 : 12.02.2016 17:14 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kioski taitaa tosiaan olla tätä YLEn pyrkimystä nuorempaan kohderyhmään ja sisällöltään käsittääkseni sitä kevyempää päivittäistä asiakeskustelua, laadultaan korkeintaan kansallista B-tasoa. Eiköhän se kerro tilanteesta jo jotain kun mukana on Raakel "Pornourassani oli kyse performanssitaiteesta" Liekki.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1718 : 17.02.2016 12:12 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili "Tutkimus varoittaa maahanmuuton uhkista – ”Nykyisestäkään tilanteesta hädin tuskin selvitään”"
http://www.hs.fi/kotimaa/a1455601268632
"Slummiutuminen voi alkaa Suomessa esimerkiksi pääkaupunkiseudulla ja Turun seudulla, yksi tuoreen tutkimuksen tekijöistä sanoo."
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120375.html

Tälläistä tänään.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1719 : 17.02.2016 17:54 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Eikös täällä Turussa jo ole ghetto nimeltä Varissuo? Toki muutkin lähiöt ovat kovaa vauhtia mamusoitumassa (Lauste, Runosmäki ja Halinen nyt ainakin) ja katukuva on muutenkin hyvin rikasta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1720 : 18.02.2016 10:16 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Eikös täällä Turussa jo ole ghetto nimeltä Varissuo? Toki muutkin lähiöt ovat kovaa vauhtia mamusoitumassa (Lauste, Runosmäki ja Halinen nyt ainakin) ja katukuva on muutenkin hyvin rikasta.

...ja Pansio ja Perno.

Mutta ei kai täällä varsinaisesti mitään ongelmia ole maahanmuuttajien kanssa? Kohta neljä vuotta asunut Turussa ja sitäkin ennen paljon täällä pyörinyt. Kerran olen nähnyt jonkun muun kuin valkoisen värisen tappelevan kadulla, ja en muista kovin usein kuulleeni tai lukeneeni mistään tappeluista, raiskauksista tai vastaavista, joissa olisi maahanmuuttaja ollut osallisena. Olikohan viime syksynä joku saanut kadulla yllättäen turpaansa, sen jälkeen on aika hiljaista ollut. Ymmärtääkseni Turussa on ihan hyvin saatu mamut sopeutumaan joukkoon.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1721 : 14.03.2016 18:39 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaikki on varmaan kuulleet tapauksesta nimeltä Axl Smith. Viikon aikana herran toilailuista on tehty meemi jos toinenkin, mutta tämän videon kohdalla repesin ehkä eniten.

Taisi olla ura siinä. Vaikea nähdä, miten enää tapahtuneen jälkeen jatkaisi missään näkyvässä media-alan hommassa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1722 : 15.03.2016 00:24 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Damage control vedetty kyllä ÄXLin toimesta niin vituiksi kun mahdollista. Olisi pitänyt 3kk turpansa kiinni ja ollut poissa kuvioista ja palannut sitten tuhlaajapoikana tabloideihin avautumaan seksiaddiktiostaan ja masennuksestaan niin olisi ensi syksynä kimmonnut takaisin. En tiedä mistä vitusta keksi kokeilla ekaluokkatason hätävalhetta PETERistä.

Vähän oikein sääliksi käy... mutta sitten ajattelen asiaa uudestaan eikä kyllä käy tippakaan. Well played, Axl.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1723 : 22.03.2016 09:52 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Taas mentiin, Brysselin lentokentällä ainakin 11 kuollut (vahvistamaton tieto, onneksi) räjähdyksiin.

« Viimeksi muokattu: 22.03.2016 09:57 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1724 : 22.03.2016 10:30 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on pamahtanut myös metroasemalla.

Tuolla päivittyy feed hyvää tahtia: https://www.reddit.com/live/wmk50bsm9vt3

edit: Ilmeisesti lentokenttä isku oli itsemurha pommitus. Lisäksi neljällä metroasemalla pamahtanut.


« Viimeksi muokattu: 22.03.2016 10:51 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1725 : 22.03.2016 12:44 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Veikkaan että näiden iskujen takana on valkoihoinen länsimaalainen mies, joka on ateisti.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1726 : 22.03.2016 14:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Veikkaan että näiden iskujen takana on valkoihoinen länsimaalainen mies, joka on ateisti.
Vai olisiko koko homma hämäystä jonka varjossa Simon Gruber tekee maailman kannattavimman pankkiryöstön?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1727 : 22.03.2016 16:52 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Pohdin tätä kuviota taas vähän. Muslimeja on wikipedian mukaan vajaa 25% maailman väestöstä. 15-40 vuotiaat miehet muodostavat suunnilleen saman kokoisen ryhmän maailman väestöstä. Varmaan kuitenkin helpompi vaan syyttää sitä ryhmää johon itse ei kuulu. Vaikka toiseen seulaan saisi mukaan pekkaeerikit ja breivikitkin kätevästi.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1728 : 22.03.2016 20:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pohdin tätä kuviota taas vähän. Muslimeja on wikipedian mukaan vajaa 25% maailman väestöstä. 15-40 vuotiaat miehet muodostavat suunnilleen saman kokoisen ryhmän maailman väestöstä. Varmaan kuitenkin helpompi vaan syyttää sitä ryhmää johon itse ei kuulu. Vaikka toiseen seulaan saisi mukaan pekkaeerikit ja breivikitkin kätevästi.

No siksipä juuri miesten määrää pitäisi vähentää. Kanada tajusi tämän myöskin ja käsittääkseni ottavat vain naisia ja lapsia. Miehiä vain jos on perhe mukana.

Breivikistä ja Pekka-Ericistä puhuttaessa on toki hyvä muistaa, että olivat yksittäistapauksia, jotka toimivat yksin, suunnittelivat yksin ja toteuttivat yksin. Breivikiä nyt kukaan täysjärkinen tuskin säälii, mutta kouluampujien kohdalla kyseessä on aina ollut selvä kosto vuosikausia jatkuneesta kiusaamisesta. Ei se mitenkään oikeuta tekoa, mutta tekee sen hyvin ymmärrettäväksi.

Nämä eläimet jotka ovat nyt euroopassa riehuneet ovat Islamin kasvatteja, toteuttaen joukolla Islamin fundamentteja.

"So the problem is not religious extremism, because extremism is not a problem if your core beliefs are truly non-violent. The problem isn't fundamentalism. We often hear this said; these are euphemisms... The only problem with Islamic fundamentalism are the fundamentals of Islam." - Sam Harris
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1729 : 22.03.2016 21:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän jo ihan lähihistoria näyttää että myös kristinuskoiset osaavat kiihkouskoon pohjaavan väkivallan ja terrorismin. Onni vain on että suurin osa kristinuskoisista länsimaista on varsin sekuläärejä, jolloin fundamentalistit jäävät yhteiskunnissa omiin oloihinsa (hihhulit) ja varsinainen maan lainsäädäntö perustuu jonkinlaiseen järjenkäyttöön. Siksi kristityt terroristit ovat yksittäistapauksia ja muslimiterroristit järjestäytyneitä.

Eilinen Tuntematon pakolainen -dokkari näytti kuinka suuri osa pakolaisista pakenee nimenomaan tätä fundamentaalista uskontoa. Osa jopa oli valmis vaihtamaan uskontoa tai luopumaan sen harjoittamisesta kokonaan. Suurin osa uskontojen uhreista on nimenomaan muslimeja.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1730 : 22.03.2016 22:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ihan sama kuka pamautti ja mitä, mutta tuo saatanan "Pelolle ei saa antaa valtaa" -huutelu saisi alkaa jo loppumaan. Mikä helvetin mantra tuo on olevinaan, kun Stubb, Sipilä, Soini, Nerg, Hautala jne. huutelee kilpaa. Tähän tilanteeseen ei ole ehkä mitään turhempaa sanottavaa. Sanoisivat mielummin, että "terroristeille ei saa antaa valtaa/periksi" tai jos oikein rohkeita, niin jopa voisi sanan mainita äärimuslimeista tai jos Miggen mainostamat jeesus-terot iskee, niin sitten niistä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1731 : 23.03.2016 02:14 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
...tai jos Miggen mainostamat jeesus-terot iskee, niin sitten niistä.


Onneksi kristikunta jätti ristiretkeilyt sikseen 1400-luvun lopun jälkeen. On järkyttävää ajatella että samanlainen "infidel" ajatusmaailma voisi vaivata koko läntistä maailmaa yhä tänäkin päivänä, ja jengi huutaisi kiihkopäissään samaa mitä tuossa videolla. Toisaalta, Raamattu ei myöskään sisällä yhtä radikaaleja elämänohjeita, ja käskyjä/oikeutuksia sortaa vääräuskoisia, kuin Koraani, hadithit ja sirat. Joten sekularisoituminen vuosisatojen mittaan on siltä kantilta ollut kristikunnalle luontevampaa.


« Viimeksi muokattu: 23.03.2016 02:41 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1732 : 23.03.2016 07:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Sillä välin Kokoomuksen FB-seinällä:

Lainaus
"Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä.”

Tämähän se onkin se suurin ongelma tässä.
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1733 : 23.03.2016 08:08 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Sillä välin Kokoomuksen FB-seinällä:

Lainaus
"Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä.”

Tämähän se onkin se suurin ongelma tässä.

Jep. Kuinka kehtaavatkin puhua Brysselistä, kun lähi-idässä vastaavia tapauksia tapahtuu moninkertainen määrä.
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1734 : 23.03.2016 08:42 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Sillä välin Kokoomuksen FB-seinällä:

Lainaus
"Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä.”

Tämähän se onkin se suurin ongelma tässä.

Jep. Kuinka kehtaavatkin puhua Brysselistä, kun lähi-idässä vastaavia tapauksia tapahtuu moninkertainen määrä.

Tappakoot toisiaan keskenään siellä, mitäs noista. Mitä enemmän, sen parempi.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1735 : 23.03.2016 09:00 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jep. Kuinka kehtaavatkin puhua Brysselistä, kun lähi-idässä vastaavia tapauksia tapahtuu moninkertainen määrä.

Vähän sama kuin, että täällä ei uutisoida siitä että joku nainen ajaa autoa. Lähi-idässä autoa ajava nainen on kuitenkin iso juttu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1736 : 23.03.2016 09:11 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Lienee aika normaalia, että lähempänä tapahtuvat ja omaan kulttuuriin kohdistuvat iskut koskettavat enemmän ja ylittävät uutiskynnyksen kuin kauempana tapahtuvat terroriteot vaikka uhrilukumäärä olisi jälkimmäisessä moninkertainen.
N
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1737 : 23.03.2016 09:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Sillä välin Kokoomuksen FB-seinällä:

Lainaus
"Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä.”

Tämähän se onkin se suurin ongelma tässä.

Jep. Kuinka kehtaavatkin puhua Brysselistä, kun lähi-idässä vastaavia tapauksia tapahtuu moninkertainen määrä.

Tappakoot toisiaan keskenään siellä, mitäs noista. Mitä enemmän, sen parempi.

Voisitko jättää tällaisen paskan sinne hommalle pliis?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1738 : 23.03.2016 12:19 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Sillä välin Kokoomuksen FB-seinällä:

Lainaus
"Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä.”

Tämähän se onkin se suurin ongelma tässä.

Jep. Kuinka kehtaavatkin puhua Brysselistä, kun lähi-idässä vastaavia tapauksia tapahtuu moninkertainen määrä.

Tappakoot toisiaan keskenään siellä, mitäs noista. Mitä enemmän, sen parempi.

Voisitko jättää tällaisen paskan sinne hommalle pliis?

En käy hommalla. Sisäinen rasistini heräsi viime syksynä ja se pitää saada ulos.
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1739 : 23.03.2016 13:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
En käy hommalla. Sisäinen rasistini heräsi viime syksynä ja se pitää saada ulos.

Suosittelen ammattiapua.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines