Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 431837 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1380 : 13.10.2015 14:10 »
Teme Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin tänne tulee sellaiset 500 muslimia PÄIVÄSSÄ ja se on sulle ihan ok. No mikäs siinä sitten. Voit samantien vaikka googlettaa sanat sweden no go zones ja katsoa mikä siellä on meininki kun näitä otetaan holtittomasti maahan asumaan.

Ruotsi on nimenomaan hyvä esimerkki siitä, että mitä tapahtuu kun kantaväestö antaa periksi kaikessa mitä pakolaiset vaativat. Muun muassa se tapaus jäi hyvin mieleen jokin aika sitten, jossa jonkin yliopiston seiniltä täytyi poistaa valkoihoisten tieteilijöiden/professoreiden kuvat, koska ne eivät sopineet kulttuurillisen monimuotoisuuden piiriin.

Onhan näitä no-go-alueita monissa muissakin Euroopan maissa, jonne on päästetty muslimeita enemmän kuin pitäisi. Ranskassa mellakoitiin muutama vuosi sitten samaan tapaan kuin Ruotsissa. Autoja poltettiin ja uutiskuvat olivat kuin jostain sota-alueelta. Briteissä on suuria alueita, joissa muslimiväestöä on enemmän kuin kantaväestöä. Ja toki sharia-lain noudattaminen ohittaa maan omat lait. Luojan kiitos Kimmo Sasin ehdotus parin vuoden takaa siitä, että Suomessakin otettaisiin sharia-laki käyttöön muslimiväestön keskuudessa, ei ottanut tuulta allensa. Tiedä sitten miten nyt käy, kun parin vuoden sisään maahan saadaan 100 000 uutta muslimia. En ikinä olisi uskonut, että tulee sanottua näin, mutta ehkä olisi hyvä, että kristillisdemokraatit olisivat hallituksessa.  :lol: Tekisivät varmasti kaikkensa, että muslimeiden valta ei Suomessa nouse liian paljon.

Onneksi Suomessa vielä tilanne ei ole muslimien kanssa eskaloitunut tuohon tilanteeseen, joka Ruotsissa on, mutta toki sinne suuntaan ollaan menossa.

Kyllähän tälläkin hetkellä lähes kaikissa vähänkään suuremmissa suomalaiskaupungeissa on selvät alueet, jonne kaikki pakolaiset, mamut ynnä muut sossupummit asutetaan. Nämä alueet ovat kaikkien kaupunkilaisten tiedossa ja niistä ymmärrettävästi suomalaiset pyrkivät pysymään poissa. Jos kaupunki ei ole ennestään tuttu, niin tarvitsee esim. katsoa vain myytäviä ja vuokrattavia asuntoja, niin nämä ulkomaalais-alueet erottuvat joukosta helposti, sillä hintataso siellä on huomattavasti muita kaupunginosia halvempaa. Ideana toki hyvä, että pyrittäisiin asuttamaan mamut kantaväestön sekaan, mutta ongelma lienee se, että itse päättäjätkin tiedostavat hiljaisuudessa pakolaisten mukanaan tuomat ongelmat eivätkä halua, että niitä tuodaan siihen omaan naapuriin. Helpompi keskittää kaikki samaan paikkaan ja pyrkiä siten rajaamaan ongelmat samalle alueelle.

Kaikki nämä poliitikoiden ja suvakkien kauniit puheet kotouttamisesta sekä integroimisesta ovat toki paperilla kauniita, mutta eivät millään tapaa realistisia. Työ on paras kotouttaja, mutta se, että edes pieni osa näistä muslimeista saadaan työelämään, on jo itsessään niin suuren työn ja kustannusten takana, että sinä aikana kun nämä tulevat kymmenet ja sadat tuhannet ovat saatu työelämään, niin nykyinen sosiaaliturvajärjestelmä tulee olemaan vain muisto entisestä.

Irakilaisilta kun kysytään, niin joka toinen pakolainen on tietenkin insinööri ja joka toinen on tohtori, joten luulisi, että näin fiksusta porukasta töitä saisi enemmän kuin se 15 %. Ja kun ollaan tyhjän panttina, niin turhautuminen nousee ja purkautuu tavalla tai toisella. Eilen sai taas lukea uutisista, että Tapanilassa joku ulkomaalaistaustainen nuorukainen oli rikastuttanut jonkun vammaisen naisen elämää raiskaamalla hänet.

Se, että nykyinen sosiaaliturvajärjestelmä kannustaa passiivisuuteen kantaväestöäkin, tekee näin varmasti monin verroin myös lähi-idän kansan keskuudessa. Somalit ja Irakit muutenkin ovat pakolaisina sama millä mittarilla mitattuna sitä pohjasakkaa. Harmi, että juuri näitä syöpäläisiä Suomeen toivotetaan kaikista eniten. Unkari tekee tässä(kin) asiassa viisaasti pyrkiessään asettamaan muut uskontokunnat etusijoilla pakolaisia vastaanottaessa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1381 : 13.10.2015 15:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kyllähän tälläkin hetkellä lähes kaikissa vähänkään suuremmissa suomalaiskaupungeissa on selvät alueet, jonne kaikki pakolaiset, mamut ynnä muut sossupummit asutetaan. Nämä alueet ovat kaikkien kaupunkilaisten tiedossa ja niistä ymmärrettävästi suomalaiset pyrkivät pysymään poissa. Jos kaupunki ei ole ennestään tuttu, niin tarvitsee esim. katsoa vain myytäviä ja vuokrattavia asuntoja, niin nämä ulkomaalais-alueet erottuvat joukosta helposti, sillä hintataso siellä on huomattavasti muita kaupunginosia halvempaa. Ideana toki hyvä, että pyrittäisiin asuttamaan mamut kantaväestön sekaan, mutta ongelma lienee se, että itse päättäjätkin tiedostavat hiljaisuudessa pakolaisten mukanaan tuomat ongelmat eivätkä halua, että niitä tuodaan siihen omaan naapuriin. Helpompi keskittää kaikki samaan paikkaan ja pyrkiä siten rajaamaan ongelmat samalle alueelle.

Tässä on eniten varmaan takana se, että ainakin turvapaikanhakijoille kunta/kaupunki osoittaa asunnon, koska se on halvin mahdollinen ja sossun rahoilla elävät pitää elättää mahdollisimman edullisesti. Eli asunto on erittäin suurella todennäköisyydellä kaupungin vuokrakämppiä eli jo valmiiksi ns. huonompaa seutua. Ja näihin kämppiin sitten helposti jäädään ellei olla tavallista yritteliäämpää porukkaa. Tämä sitten johtaa siihen, että maahanmuuttajat pakostikin kasaantuvat tietyille alueille/kortteleihin, mikä taas johtaa siihen että kantaväestö yleensä siirtyy muualle (jos vain on rahaa). Ja koska ihmiset kulttuuriin/ihonväriin katsomatta ovat mieluummin omanlaistensa keskellä, alueen houkuttelevuus mamuja kohtaan kasvaa ja kantaväestö karttaa aluetta. Tätä ei vielä hirveästi ole nähtävissä Suomessa, mutta muualla Euroopassa kylläkin. Kehitys on kuitenkin tuohon suuntaan ja paha sitä on pysäyttääkään, ellei mamuja ruveta tietoisesti asuttamaan paremmille alueille (missä on omat selvät ongelmansa liittyen ihmisten tasavertaisuuteen). Onhan näitä tarinoita siitä, kuinka kymmenlapsiset somaliperheet on asutettu kaupungin rahoilla jumalattoman isoihin kämppiin, koska ei tollaista määrää voida mihinkään kaupungin kaksioonkaan tunkea. Tiedä sitten mikä on totuus.

Zoukan ehdotus siitä, että jaetaan porukkaa tasaisesti eri puolille kaupunkia ei vain toimi, koska ei sitä porukkaa ruveta kaupungin rahoilla mihinkään Eiraan asuttamaan. Järkevää olisi asuttaa turvapaikanhakijat tasapuolisesti eri puolille Suomea, koska tyhjiä kämppiä kyllä on maakunnat täynnä. Ongelmana vaan on se, että kaikki haluavat Helsinkiin/Tampereelle ja pienemmät paikkakunnat eivät käy, koska ei ole tarpeeksi tekemistä ja kauppaan on yli kaksi kilometriä.


« Viimeksi muokattu: 13.10.2015 16:04 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1382 : 13.10.2015 16:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Sijoitetaan ne muslimit ja kaikki muutkin mamut keskelle kantaväestöä eikä mihinkään ghettoihin.
Tuskimpa sinne Ruotsiinkaan on ghettoa tarkoituksella rakennettu (vai onko?). Tämä sopeutuminen kun vaatii jotain itse maahanmuuttajaltakin, mutta kun alkuasenne tuntuu olevan, että maailman pitää pyöriä heidän tarpeiden mukaan. Ja tätä vielä ruokitaan samallaisella holhouksella mitä käytetään lapsiin. Esimerkinä nyt vaikka tämä "koiran ruoka" tapaus. Ei lapsenkaan kanssa toimita niin, että jos se ei syö kuin makaroonia ja ketsuppia, joka päivä aletaan tekemään makaroonia ja ketsuppia. Kyllä nekin syö sitä mitä on kun nälkä tulee. No okei, toki kasvatus on monimutkaisempaa, mutta oletusarvo on se, että kakara syö sitä mitä tarjotaan, eikä tehdä ruokalistaa täysin kakaran ehdoilla.

Ja tietenkään tämä ei koske kaikkia maahanmuuttajia. Ei edes lähelle. Mutta näissä tilanteissä joissa ongelmia tulee, asenne on naurettavan holhoava ja lähes pelokas. Ei uskalleta sanoa, että eihän toi täällä onnistu. "Jos ei kelpaa, pääset takasin ihan koska vaan". En ymmärrä miksi näin ei voi sanoa? Miksi pitää paapoa ja varoa, ettei niille tulisi paha mieli. Jos ovat oikeasti sotaa, köyhyyttä ja/tai nälkää lähteneet karkuun, olosuhteiden muutos pitäisi olla pikku juttu siihen helpotukseen, että ei tarvi pelätä henkensä edestä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1383 : 13.10.2015 16:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
"Jos ei kelpaa, pääset takasin ihan koska vaan". En ymmärrä miksi näin ei voi sanoa? Miksi pitää paapoa ja varoa, ettei niille tulisi paha mieli. Jos ovat oikeasti sotaa, köyhyyttä ja/tai nälkää lähteneet karkuun, olosuhteiden muutos pitäisi olla pikku juttu siihen helpotukseen, että ei tarvi pelätä henkensä edestä.

Noinhan joku (maahanmuuttaja)vieras sanoi siellä Ylen viimeisessä keskusteluillassa ja eikös siellä joku suomalainen suvari ollut heti huutamassa, että "et sä voi sanoa noin!". Facepalm.

https://www.riemurasia.net/video/Maahanmuuttaja-kommentoi-ruokakohua/169668


« Viimeksi muokattu: 13.10.2015 16:49 kirjoittanut despo »
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1384 : 13.10.2015 16:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
"Jos ei kelpaa, pääset takasin ihan koska vaan". En ymmärrä miksi näin ei voi sanoa? Miksi pitää paapoa ja varoa, ettei niille tulisi paha mieli. Jos ovat oikeasti sotaa, köyhyyttä ja/tai nälkää lähteneet karkuun, olosuhteiden muutos pitäisi olla pikku juttu siihen helpotukseen, että ei tarvi pelätä henkensä edestä.

Noinhan joku (maahanmuuttaja)vieras sanoi siellä Ylen viimeisessä keskusteluillassa ja eikös siellä joku suomalainen suvari ollut heti huutamassa, että "et sä voi sanoa noin!". Facepalm.

https://www.riemurasia.net/video/Maahanmuuttaja-kommentoi-ruokakohua/169668

Muuten hyvä, paitsi että tuon ruokakommentin haastanut henkilö oli vieressä istuva Radio Helsingin toimittaja Renaz Ebrahimi. Näkyy siinä vasemmalla pudistelemassa päätään ja nimi mainitaan myös hostin puheessa, jos videon katsoo selvin päin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1385 : 13.10.2015 16:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
"Jos ei kelpaa, pääset takasin ihan koska vaan". En ymmärrä miksi näin ei voi sanoa? Miksi pitää paapoa ja varoa, ettei niille tulisi paha mieli. Jos ovat oikeasti sotaa, köyhyyttä ja/tai nälkää lähteneet karkuun, olosuhteiden muutos pitäisi olla pikku juttu siihen helpotukseen, että ei tarvi pelätä henkensä edestä.

Noinhan joku (maahanmuuttaja)vieras sanoi siellä Ylen viimeisessä keskusteluillassa ja eikös siellä joku suomalainen suvari ollut heti huutamassa, että "et sä voi sanoa noin!". Facepalm.

https://www.riemurasia.net/video/Maahanmuuttaja-kommentoi-ruokakohua/169668

Muuten hyvä, paitsi että tuon ruokakommentin haastanut henkilö oli vieressä istuva Radio Helsingin toimittaja Renaz Ebrahimi. Näkyy siinä vasemmalla pudistelemassa päätään ja nimi mainitaan myös hostin puheessa, jos videon katsoo selvin päin.

Jees, my bad. Tuli vaan sen verran selvää suomea ilman mitään aksenttia, että korvat oletti automaattisesti puhujan olevan kantasuomalainen. Videosta nyt ei käy kovin hyvin ilmi, että kuka sen sanoo koska haastajaa ei näytetä sillä hetkellä kun suu liikkuu ja juontajan kysymys katkeaa kesken.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1386 : 13.10.2015 16:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ihmisiä ne pakolaiset on. Jos pakenet sotaa, et automaattisesti muutu pyhimykseksi. Mitään naurettavia rajanvetoja siitä onko ihminen "oikeasti" hätää kärsimässä sen perusteella kelpaako jollekin kauravellit vai ei on ihan turha yrittää vetää. Ihmiset menee todella pitkälle saadakseen viimeisen sanan näissä asioissa, pakolainen yritetään kaikin keinoin jotenkin maalata huonommaksi ihmiseksi, ettei tuntisi huonoa omaa tuntoa teilatessaan koko "paskasakin" (ei voi kuin pyöritellä päätään näillekin kommenteille ja vielä laudalla). "Mutkun niiden pitäis jäädä kotiin taistelemaan, mutkun ne tulee tukien perässä, mutkun muutamalle ei puuro kelvannut niin eivät ole oikeasti pakolaisia", nämä ovat ilmeisesti koko porukan ominaisuuksia eivätkä yksittäisiä ihmisiä. Se on joko tai, se KKK äijä edustaa sinua ja minua tai se oli yksittäistapaus.

Ja mikä vitun suvari  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1387 : 14.10.2015 09:54 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Pointti oli se, että jos on oikeasti hätä tai on lähtenyt henkensä edestä karkuun ja on päässyt Suomeen jossa tarjotaan vihdoin mahdollisuus elää turvallisesti, sen pitäisi olla juhlan paikka. Se helpotus mikä siitä pitäisi tulla henkisesti ihmiselle, pitäisi olla huima. Se että tässä vaiheessa käy mielessä, että "tätä riisiä en syö" on hiukan... sanoisiko outoa. Vai väittääkö Zoukka, että itsellä olisi pokkaa tai kävisi edes mielessä valittaa ruuasta kameroiden edessä jos saa mahdollisuuden elää rauhassa, kun on lähtenyt pakoon jotain?

Tämä ruokajuttu oli sinänsä yksi helposti tuotavissa oleva esimerkki. Porukka on juuri saanut jalan rajan yli ja saannut turvapaikan ja alkaa valittamaan ruuasta, joka on vielä ilmaista. Mutta tämä tosiaan pätee muuhunkin. Kantasuomalaisten, tai vaikka kantaruotsalaisten Ruotsissa, ei tarvitse muuttaa käyttäytymistään, että turvapaikan saajilla oli mukavampi olla. Totta kai kohtelias ja ystävällinen pitää olla. Mutta avun tarjoaminen on eri juttu verrattuna siihen, että luovutaan maan tavoista. Jos esim. joku kansa osa julistaa tietyn alueen olevan vain heidän ja heiluttelee aseita, näille lyödään luu kurkkuun. Ja rankemmalla kädellä. Ryhmien, kerhojen ja klubien perustaminen on jees ja toivottavaakin, mutta ei sitä sen perusteella riehumaan aleta.

Ja en todellakaan tarkoita että tämä olisi kaikkien maahanmuuttajien ongelma. Ei varmasti ole. Mutta tämä antaa vielä suuremman syyn olla tiukka näissä asioissa. Yksittäistapausten tai yksilöiden vuoksi ei aleta muuttamaan järjestelmää tms.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1388 : 14.10.2015 10:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin mulkkuja siellä pakolaisten joukossa on niin kuin kaikissa ihmisryhmissä. Sodan tai vainon kokeminen ei muuta ihmistä välttämättä parempaan suuntaan mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? Esim meidänkin sotien rintamalta palasi koteihin miehiä jotka olivat aivan paskana ja purkivat sen huonon olon omiin perheisiinsä. Sodasta hengissä selviäminen/pakeneminen aiheuttaa ihmisessä muitakin tunteita kuin loputtoman kiitollisuuden ja ilon.

Sinällään minusta on vain hyvä, että näissä asioissa käytetään järkeä. Sen sijaan, että kannetaan puuroa vastaanottokeskuksiin olisi järkevämpää antaa tyypeille raaka-aineet ja antaa niiden kokata omat sapuskat. Säästää rahaa ja ihmisillä on kivempaa.


http://yle.fi/uutiset/helsingissa_ei_ole_slummeja__vaikka_ulkopuoliset_voisivat_niin_luulla/8378159

Suomen sisällä on näköjään merkittäviä eroja "slummiutumisessa", toivottavasti tässä asiassa osataan katsoa tulevaisuuteen muualla kuin hesassakin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1389 : 14.10.2015 16:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Niin mulkkuja siellä pakolaisten joukossa on niin kuin kaikissa ihmisryhmissä. Sodan tai vainon kokeminen ei muuta ihmistä välttämättä parempaan suuntaan mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? Esim meidänkin sotien rintamalta palasi koteihin miehiä jotka olivat aivan paskana ja purkivat sen huonon olon omiin perheisiinsä. Sodasta hengissä selviäminen/pakeneminen aiheuttaa ihmisessä muitakin tunteita kuin loputtoman kiitollisuuden ja ilon.
Aivan, mutta pakolaisten kanssa aletaan miettimään joka tilanteessa kompromissia, oli kyse mulkuista tai ei.

Sinällään minusta on vain hyvä, että näissä asioissa käytetään järkeä. Sen sijaan, että kannetaan puuroa vastaanottokeskuksiin olisi järkevämpää antaa tyypeille raaka-aineet ja antaa niiden kokata omat sapuskat. Säästää rahaa ja ihmisillä on kivempaa.
Miten mä muistelen että tämä olisi ollut mahdollista alusta asti. Ruuan saa joko tarjottuna tai rahana, siten saa itse päättää mitä syö.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1390 : 14.10.2015 18:15 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös tuo ruokajuttu ollut aika win-win tilanne, koska saivat halvemmalla töihin thaimaalaisen kokin ja harjoittelijan tekemään ruokaa. Majoituskeskus säästi, pakolaiset saivat miellyttävämpää ruokaa ja kokit paikan. Jos resurssit ja keinot löytyy, miksei oloja voisi parantaa? Mielenosoitus toki tuntui pikkumaiselta.

Lainaus
– Päädyimme tähän ratkaisuun taloudellisista syistä. Nyt ruoka tehdään itse ja samalla kuulostellaan makuja.
http://yle.fi/uutiset/ruokakulttuurien_erot_ratkesivat_kouvolassa__turvapaikanhakijoille_oma_thaimaalainen_keittaja/8347261

Voi toki olla, että todellinen syy oli pelko ja paapoaminen(?)


 
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1391 : 14.10.2015 19:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Olisi ihan loogista ja hyödyllistä, jos vastaanottokeskukset pyörisivät mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoiden itsensä pyörittäminä. Jossain vaiheessa SPR valitteli, että kun ei meinaa löytyä tarpeeksi vapaaehtoisia siivoamaan, kokkaamaan ym. Kannattaisi ehkä hyödyntää keskuksen asukkaita näissä hommissa mahdollisuuksien mukaan, kun paikat ovat kuitenkin täynnä joutilaita miehiä. Onneksi joissain paikoissa näin on tehtykin. Hölmöä on ruveta heti passivoittamaan porukkaan sillä, että mitään järkevää tekemistä ei muka ole, vaikka oikeasti kaikenlaista hommaa kyllä olisi ihan siivouksesta lähtien.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1392 : 14.10.2015 19:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mutta kun periaatteet.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1393 : 14.10.2015 21:36 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Suomi on pullollaan kaikkea pientä ja järkevää tekemistä jota voisi tarjota niin suomalaiselle kuin ulkomaalaisellekin työttömälle passivoitumisen estämiseksi.

Mutta kun periaatteet.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1394 : 15.10.2015 15:50 »
Piira Jäsen Viestejä: 19 Basaaripisteet: 0 Profiili ^Niin koska tärkeintähän on työttömien kiusaaminen.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1395 : 21.10.2015 08:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 941 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tässä taas yksi kysely, jolla ei ole mitään arvoa tai josta ei voi päätellä mitään mistään. Paitsi ehkä tuolla viimeisellä boldatulla kohdalla onkin arvoa. Sattuu olemaan oikea mielipide?

http://www.hs.fi/kotimaa/a1445315634184

Lainaus
Valtaosa suomalaisista vaatii tiukempaa linjaa maahanmuuttoon. Lähes 70 prosenttia sanoo, että Suomen pitää tiukentaa linjaa turvapaikkahakemusten hyväksymisessä, kertoo Helsingin Sanomien TNS Gallupilla teettämä kyselytutkimus.

Enemmistö suomalaisista myös katsoo, että ainakin alkuun turvapaikan saaneella pitäisi olla alempi sosiaaliturva kuin syntyperäisellä suomalaisella.

Tutkimuksen mukaan suomalaisten mielestä turvapaikan saaneiden pitäisi tienesteillään kyetä elättämään koko perheensä, ennen kuin perheen yhdistämistä voisi anoa.

Kyselyyn vastanneista 59 prosenttia ei silti koe ongelmaksi, jos turvapaikanhakijoiden määrä omassa naapurustossa lisääntyy.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1396 : 23.10.2015 10:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili http://yle.fi/uutiset/avioliittolaista_hurja_vaittely_eduskunnassa_ministerit_ja_kansanedustajat_ovat_saaneet_tehtavansa_jumalalta/8401551

Hienoa että kiihkouskovaisuus on politiikassa edustettuna.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1397 : 23.10.2015 11:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 941 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Parempi totutella. Nykymenolla uskonto Suomessa ja sen politiikassa tulee vaan kasvamaan. Lapsenlapsilla saattaa olla tiukkaa laittaa sateenkaarivaatetta päälle, kun alkaa kiviä satelemaan niskaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1398 : 23.10.2015 13:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Parempi totutella. Nykymenolla uskonto Suomessa ja sen politiikassa tulee vaan kasvamaan. Lapsenlapsilla saattaa olla tiukkaa laittaa sateenkaarivaatetta päälle, kun alkaa kiviä satelemaan niskaan.

Niissä sateenkaarikulkueissa on saanut pippurisuihketta naamalleen jo vuosien ajan. Suomalainen perinne.

Ja eihän tuohon tarvitse totutella, äänestää vaan persut ja muut hihhulit helvettiin sieltä hallituksesta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1399 : 23.10.2015 15:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 941 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Niissä sateenkaarikulkueissa on saanut pippurisuihketta naamalleen jo vuosien ajan. Suomalainen perinne.

Ja eihän tuohon tarvitse totutella, äänestää vaan persut ja muut hihhulit helvettiin sieltä hallituksesta.

En meinannut kulkuetta, vaan ihan normaalisti kadulla kävellessä. Kunhan tästä tietty rauhan uskonto kasvaa ja saadaan saman tyyppistä rikastusta mitä Ruotsissa, niin ei niille alueille ole paljon homoilla tai juutalaisilla asiaa.

Samaa mieltä, että kaikki hihhulit pois politiikasta. Se on vaan vaikeaa kun kansasta löytyy tarpeeksi iso porukka samanlaisia hihhuleita.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1400 : 23.10.2015 18:29 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Onneksi fundamentalismi laskee väestöryhmän sisällä, jos muutetaan sekulaarimpaan ja koulutusasteelta korkeampaan maahan - ainakin toisen sukupolven maahanmuuttajien kohdalla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1401 : 24.10.2015 08:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 941 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Onneksi fundamentalismi laskee väestöryhmän sisällä, jos muutetaan sekulaarimpaan ja koulutusasteelta korkeampaan maahan - ainakin toisen sukupolven maahanmuuttajien kohdalla.
Ai niin kuin Saksassa?
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1402 : 11.11.2015 11:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 941 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ruotsi kaatuu pakolaisvyöryyn ja itkevät nyt apua. Eikö se olekaan rikkautta ja ihanuutta? Tanskalta osuva kommentti: syyttäkää itseänne.
http://nyheteridag.se/danmarks-svar-efter-sveriges-vadjan-om-hjalp-med-asylkaoset-skyll-er-sjalva/

Ei tässä kyllä naurata, kun siellä porukkaa ohjayaan systemaattisesti Suomen juniin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1403 : 14.11.2015 00:04 »
Teme Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Rikastus käynnissä Pariisissa?

Edit. Aika karmeaa lukea päivittyviä tietoja. Uhriluku näyttää nousevan hurjiin lukuihin.  :(


« Viimeksi muokattu: 14.11.2015 00:16 kirjoittanut Teme »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1404 : 14.11.2015 01:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ilmeisesti lahtaavat panttivankeja kylmänrauhallisesti yksi kerrallaan tuolla konserttitalossa, joten menee helposti satanen rikki uhrimäärässä. Tämä on sitä kulttuurin ääririkastamista parhaimmillaan. Koskakohan saadaan ensimmäiset ääri-islamistit Suomea rikastamaan? Herranjestas, tuopa kuulosti rasistiselta! Yliviivaan varmuuden vuoksi, ettei kukaan pahoita mieltään.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1405 : 14.11.2015 02:07 »
Teme Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja juuri kun Suomen poliisi päivitti tällä viikolla maan turvallisuusarviota, niin taitanevat joutua katsomaan sitä uudestaan. Siinähän taidettiin mainita, että Suomessa on noin 300 henkilöä, joilla on yhteyksiä näihin äärijärjestöihin. Sitten kun ajatellaan, että ei se vaadi kuin, että edes muutama näistä päättää alata levittämään Islamin pyhää sanomaa, niin siinäpä sitä ollaan.

Ja vielä jos mietitään, että minkälaisia valmiuksia Suomen poliisilla on reagoida tämmöisiin tapauksiin, kun minkäänlaista historiaa ja kokemusta näistä ei ole. Keskivertopoliisilla kokemus löytyy pitkälti juoppojen kuskaamisesta ja puolustusvoimilla kokemusta on huutamisesta metsässä "laukaus, laukaus".

Nyt tuo teatterin tilanne on taidettu saada laukeamaan ja ensimmäisten tietojen mukaan siellä on totaalinen verilöyly ollut käynnissä. :(
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1406 : 14.11.2015 04:06 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ja juuri kun Suomen poliisi päivitti tällä viikolla maan turvallisuusarviota, niin taitanevat joutua katsomaan sitä uudestaan. Siinähän taidettiin mainita, että Suomessa on noin 300 henkilöä, joilla on yhteyksiä näihin äärijärjestöihin. Sitten kun ajatellaan, että ei se vaadi kuin, että edes muutama näistä päättää alata levittämään Islamin pyhää sanomaa, niin siinäpä sitä ollaan.

Ja vielä jos mietitään, että minkälaisia valmiuksia Suomen poliisilla on reagoida tämmöisiin tapauksiin, kun minkäänlaista historiaa ja kokemusta näistä ei ole. Keskivertopoliisilla kokemus löytyy pitkälti juoppojen kuskaamisesta ja puolustusvoimilla kokemusta on huutamisesta metsässä "laukaus, laukaus".

Nyt tuo teatterin tilanne on taidettu saada laukeamaan ja ensimmäisten tietojen mukaan siellä on totaalinen verilöyly ollut käynnissä. :(
Suomen Poliisilla on 15 alueellista vati-ryhmää (vaativien tilanteiden ryhmää), sekä Karhu-ryhmä.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425012489770.html
https://fi.wikipedia.org/wiki/Karhu-ryhm%C3%A4

Maavoimilta löytyy Utin Erikoisjääkärit ja Merivoimilta ETO (erikoistoimintaosasto), jotka ovat osallistuneet hys-hys operaatioihin Nato-joukkojen kanssa esimerkiksi Afganistanissa sekä operaatio Atalantassa.


Iskuun liittyen; aivan järkyttävää. Mielenkiinnolla odotan, mikä on Ranskan, EU:n ja Naton lyhyen sekä pitkän ajan reaktio ISIStä ja yleistä terrorin mahdollisuutta vastaan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1407 : 14.11.2015 07:25 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Haistakaapa nyt jo vittu noiden hekumointienne kanssa.

Tapahtuman ajankohta suuren kansainvaelluksen yhteydessä tarkoittaa juuri sitä, että te toimitte niin kuin iskun järjestäjät toivovat; luotte kiilaa ja epäuskoa ihmisten väliin, ylläpidätte pelkoa.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1408 : 14.11.2015 10:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Varmasti ovat osa tavoitteista. Ja voin nöyrästi sanoa että onnistuivat. Hallitsematon pakolaisvirta ja vastaanotto antoi niille täydellisen tilaisuuden ja käyttivät sen hyväksi. Toivon, että nyt otetaan porukan syynäys vakavasti ilman pelkoa että leimataan rasistiksi.

Tietty tämä on helpompi sanoa kuin toteuttaa, mutta ymmärtääkseni tämä syynäys on ollut aika kevyttä tällä hetkellä.

Muuhun tekstiisi on hankala vastata ilman, että alennun "vauva"-foorumi tasolle.


« Viimeksi muokattu: 14.11.2015 10:19 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1409 : 14.11.2015 15:05 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei tällaista ennen tapahtunut. Pariisissa on julistettu hätätila. Viimeksi vuonna 1945, silloin taisi sellainen pikku maailmansota tapahtua.

#meilläonunelma
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines