Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 432542 kertaa)
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1170 : 29.08.2015 19:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082820259535_uu.shtml

On se harmi, että rajavalvontaa ei ole vielä keksitty. Voisi nimittäin auttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1171 : 29.08.2015 20:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei se sitä faktaa poista että johonkin ne ihmiset konflikteista pois virtaavat.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1172 : 29.08.2015 21:05 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082820259535_uu.shtml

On se harmi, että rajavalvontaa ei ole vielä keksitty. Voisi nimittäin auttaa.

Unohdit valitettavasti nyt sen tosiseikan, että vastaanottokeskukset johtavat koulujen tason nousuun Suomessa. Odottelenkin jo tulevia Nobelinpalkintoja.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1173 : 29.08.2015 21:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili On se suolaista jos sattuu iltiksen etusivulla näkemään yhdenkin positiivisen uutisen koskien maahanmuuttoa :lol:

Koitahan pärjätä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1174 : 29.08.2015 21:23 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Rölläyksen huumassa sekoitit varmaan iltiksen ja HS:n.

Tarkemmin kun tuota tutkimusta lukee, niin vasemmistolaisempikin näkee totuuden. Hyvä kommentti siellä alempana kommenttiketjua.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1175 : 29.08.2015 21:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Siltikin kyllähän me tarvitaan GBA:n kaltaisten elintasosurffareiden tilalle kovia duunareita kannattelemaan tätä hyvinvointivaltiota  ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1176 : 30.08.2015 00:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Unohdit valitettavasti nyt sen tosiseikan, että vastaanottokeskukset johtavat koulujen tason nousuun Suomessa. Odottelenkin jo tulevia Nobelinpalkintoja.
Onhan typerä kirjoitus. Tämäkö on fiksua puhetta maahanmuutosta? Riiiight...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1177 : 30.08.2015 17:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Asiasta vaihteeksi takaisin pelaamiseen.

Jari Sinkkonen tuomitsee väkivaltapelit. Myöntää toki ettei ole itse koskaan niitä pelannut, mutta silti tuntee alan hyvin.

"– Mutta väkivaltaisia pelejäkin löytyy, ja ne ovat ongelma. Ei ole todellakaan tervettä, kun pelissä eläydytään psykopaatti-murhaajan rooliin.

Sinkkosen mukaan väkivaltapelit aiheuttavat huomattavaa stressiä, moraalin muuttumista ja jopa makeanhimoa.

– Siis ei se nyt niin mene, että väkivaltapelejä pelannut menisi heti hankkimaan aseen ja losauttaisi sillä. Mutta mieli askartelee pelin maailmassa pelaamisen jälkeenkin. Muutokset tapahtuvat viiveellä.."

Miten nykypäivänä vielä tuollaista scheissea voi kirjoittaa, väkivalta on tietääkseni vähentynyt maailmassa ja varsinkin länsimaissa(pl. tietyt ryhmät, joiden väkivalta ei johdu pelaamisesta) vaikka pelaamisen vallankumous on juurikin tapahtunut ja pelaaminen on yleisempää kuin koskaan. Varsinkin väkivaltapelien pelaaminen. Kynäriä pelaamalla tienaa nykyään enemmän, kuin keskiverto duunista. Toki oon ihan samaa mieltä ettei ihan lapsille pelottavampia pelejä kannata antaa, mutta joku roti tässä paijaamisessakin täytyy olla. Muuten sinänsä ihan fiksua juttua, mutta toisaalta kyllä nykymaailmassa pärjää ne parhaiten kellä on digitaalinen kieli hallussa.

Tai no okei myönnän, GTA V:n jälkeen lähti vähän lapasesta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1178 : 30.08.2015 19:41 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Oikeastaan tuon on fiksuimpia kirjoituksia mitä olen aiheesta lukenut. Nämä mielipiteethän siis ymmärtääkseni koskevat juurikin lapsien ja nuorten tilannetta.
Ensimmäinen kohta: "Mutta väkivaltaisia pelejäkin löytyy, ja ne ovat ongelma. Ei ole todellakaan tervettä, kun pelissä eläydytään psykopaatti-murhaajan rooliin."
Aivan oikein. Se ei todellakaan ole kakaroiden materiaalia. Ja sen vuoksi niissä on ikärajat.

Toinen, ja merkitsevämpi kohta: "Meidän vanhempien tehtävä on puuttua tällaiseen."
AIVAN OIKEIN!!! Vanhempien TEHTÄVÄ on puuttua tälläiseen. Ei anneta sille omalle pikku kullannupulle niitä K18 tai edes K16 pelejä jos ikä ei siihen riitä.

Tässä ei syyllistetä tai penätä vastuuta peliteollisuudelta, vaan juurikin vanhemmilta. Aivan kuten sen pitääkin mennä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1179 : 30.08.2015 20:10 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili No tuo peliväkivalta ja sen seurannaisvaikutukset oli jokseenkin pieni osa tuota juttua, pääpainohan oli riippuvuudessa. Ja sen huolen minäkin kyllä lähtisin allekirjoittamaan. Lisäksi minua kyllä huolettaa sekin, että monetkin aikuiset ovat tuntuneet varsin apogoleettisen tavan suhtautua lasten digituouhuihin; se usein selitetään pois sillä, että "se on nykyaikaa." Eräällä verkkopedagogiikkakurssilla yliopistossa katsoimme videon jostakin tyttelistä, joka heti videon alussa totesi, että "technology is like my lifeline" ja pätkä jatkui kertoen, kuinka tyttö viettää käytännössä päivänsä joka ikisen hetken verkossa väsäten kämäisiä myspace-sivujaan ja tutkaillen muiden vastaavia, ja glitteri oikein lensi kun tämä oli sitten niin "voimaannuttavaa."

Videon loputtua kun kyseltiin tuntoja, minä nostin käteni pystyyn ja sanoin, että minun arkaaisesta viitekehyksestäni käsin moinen toiminta vaikuttaa varsin kirjaimellisesti riippuvuudelta. Mutta olin väärässä. Vastaukseni aiheuttamaa vaivaantuneisuutta kun oli hetki kestänyt ja opettaja oli koettanut apogoletisoida vetoamalla siihen, että "kliinisessä mielessä nettiriippuuvuutta ei vielä ole olemassa..." niin herra takarivistä laukoikin oikean vastauksen. Hän sanoi, että "koska lapset tänä päivänä oikeastaan elävät verkossa, niin ei ehkä voida puhua riippuvuudesta.

Ja ma aattelin että voi vittu. No, se oli ehkä pieni ylireaktio, joten maltoin mieleni, mutta jatkoin aatostelua silti. Kyllähän minäkin ymmärrän, että maailma muuttuu ja ihmisten tavat ynnä muut, mutta kyllä minua huolettaa, jos tällä tavalla standardia(/muuta rajaa) siirtämällä asiat yksinkertaisesti normalisoidaan. Jos nyt aikaisemmin puhuttiin nettiriippuvuudesta viitaten johonkin tuntimäärään, kuten vaikkapa kahden tunnin ylittävää surffailua, ja huomataan ettei asialle minkään mahda, niin pannaanpa rajaksi viisi tuntia ja ongelma poistuu. Jos taas riippuvuudesta puhuttaessa viitataan vaikkapa sosiaalisen elämän kärsimiseen, niin ei ongelmaa - linjataan, että "no onhan sosiaalinen media jatkuvaa sosiaalista kanssakäymistä." Jos nuorilla ei ole enää oikeaa elämää laisinkaan, niin sanotaan, että onhan se fasebookkaus elämää - se on vaan erilaista!

Minusta huono tapa ei satumaisesti muutu hyväksi, jos se hyväksytään normiksi, kuten vaikka tuo suhteellisen yleinen nuorten ihmisten tapa tuijottaa kännykän ruutua kävellessä kaupungilla. Nimittäin nyt ajattelen julmasti, mutta kiinnostaisipa tietää oliko Tampereella rekan alle jääneellä tytöllä kännykkä kädessä...
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1180 : 30.08.2015 21:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Taitaa ne iPadit kasvattaa seuraavan sukupolven mitä lähipiiristäni voin yhtään päätellä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1181 : 30.08.2015 21:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jos nyt aikaisemmin puhuttiin nettiriippuvuudesta viitaten johonkin tuntimäärään, kuten vaikkapa kahden tunnin ylittävää surffailua, ja huomataan ettei asialle minkään mahda, niin pannaanpa rajaksi viisi tuntia ja ongelma poistuu. Jos taas riippuvuudesta puhuttaessa viitataan vaikkapa sosiaalisen elämän kärsimiseen, niin ei ongelmaa - linjataan, että "no onhan sosiaalinen media jatkuvaa sosiaalista kanssakäymistä." Jos nuorilla ei ole enää oikeaa elämää laisinkaan, niin sanotaan, että onhan se fasebookkaus elämää - se on vaan erilaista!
Tämä on aivan totta. Tosin usein tämä menee toiseen suuntaan. Jokainen asia on vaiva ja jokaiseen vaivaan on pilleri. En yllättyisi jos nettiriippuvuuteen saataisiin myös pilleri muutaman vuoden sisään. Tästä ei ole kauaa kun kuulin radiossa niin älyttömän mainoksen, että suu loksahti auki. Joku "silmäasema" tms. mainosti: "Olet saattanut sairastaa koko elämäsi oireetonta silmäsairautta. Tule testauttamaan itsesi meille, niin tarjoamme sinulle sopivat lasit." Oireetonta sairautta :lol: Jumalauta tipahti siinä vaiheessa kyllä niin että meinasi ojaan ajaa.

Sama toimii tosiaan toisinkin päin. Ikärajat tms. on juurikin eräs asia joka vain siirtyy, siirtyy ja siirtyy kauemmas. 80-luvun MTV:n bannatut tai myöhäisillan musavideot, on oikeasti nykypäivän lastenohjelmia, kaikkine napapaita keijuineen. Ei voida esittää parhaaseen aikaan jotain, niin muutetaan rajojen "normaalitasoa" alaspäin. Problem solved. Samoin tulee käymään pelienkin kanssa. Odotan pienellä pelolla, koska GTA tulee K16 merkillä. Se tulee tapahtumaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1182 : 02.09.2015 10:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili http://yle.fi/uutiset/jari_tervo_seitsemansataatuhatta_rasistia/8265770

Vihervassariulinaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1183 : 02.09.2015 10:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei saatana kyllä näitä uutisia nykyään. Ei pysty edes lukemaan. Parin kuukauden välein vaihtuu joku aihe, josta vaahdotaan. Vois mennä vetämään itsensä hirteen, niin mahtuu joku vinkuintiaani muuttamaan tilalle.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1184 : 02.09.2015 10:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No tuo pakolaistulva ei tule ihan parissa kuukaudessa vähenemään, päinvastoin tässä on euroopalle savottaa vuosikymmeniksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1185 : 02.09.2015 11:03 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin, mistähän löytyisi tarpeeksi suuri matto minkä alle pakolaistulvan voisi lakaista. Tosin nyt eurooppa näyttäisi käyttävän välimerta tälläisena "mattona".
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1186 : 02.09.2015 11:47 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Täytyy sanoa, että kyllä se oli totta. Oli lottovoitto syntyä Suomeen. Harmi, että noin ei voi enää sanoa omille muksuille.
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1187 : 08.09.2015 15:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tässä kun on seurannut Suomen median yksipuolista uutisointia ja sen lisäksi ihmisten keskustelua ympäri nettiä (reddit, murobbs ym.) alkaa verenpaineet paukkumaan kyllä aika helposti.

Ilta-Sanomista: "Hallituksen rajut suunnitelmat julki: Sunnuntaikorvaus laskee, pyhiä palkattomiksi, lomia lyhennetään..."
Lainaus
Loppiainen ja helatorstait tulevat palkattomiksi vapaapäiviksi.

Sairauspäivän karenssissa mennään Ruotsin malliin, eli ensimmäinen sairauspäivä on työntekijän vastuulla. Sairauspäiviltä 2–9 maksetaan 80 prosenttia palkasta.

Hallitus aikoo puolittaa ylityökorvaukset. Sunnuntaikorvaukset putoaisivat 100 prosentista 75 prosenttiin.

Julkisella sektorilla vuosiloma lyhenee 38 päivästä 30 päivään.

Samalla pusketaan uusia VOKkeja 5 kpl viikossa ja mainostetaan, että se ei ole keneltäkään pois. Valtio maksaa kaiken. Jotenkin tuntuu, että valtio ei maksakaan niitä vaan ehkä nuo sairastelijat, ylityöntekijät, lomailijat ym. ihmiset.

Pikkuhiljaa voisikin hypätä GBA:n "elintaso"-pakolaisvaunuun ja alkaa katselemaan parempaa asuinpaikkaa. Täällä suunta ei ole kuin alaspäin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1188 : 08.09.2015 16:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Vähän kyllä mietityttää nuo. Sairasloman ensipäivän palkattomuus ja pienempi palkka on periaatteessa hyvä idea, koska se karsii turhat poissaolot. Mutta käytännössä se pakottaa monet vähätuloiset sairaana töihin. Puhumattakaan siitä kun lapset sairastelevat. Omasta kokemuksesta tämä kierros kun tulee 2-3 kertaa vuodessa. Ja kun tauti kiertää jokaisella taloudessa, käytännössä tämä tarkoittaa ainakin kuukauden verran 80% palkkaa taloudelle. Ei se oikein toimi, varsinkaan vähemmän saavilla.

Lisäksi sunnuntailisän heikentäminen on kova isku monille. Se on juurikin ne pienipalkkaisimmat (kaupan kassa), joihin tuo iskee pahiten ja joista se suurin säästö tulee. Eihän se paperitehtaassa muutamaa tonnia kuussa vetävää paljoa heilauta, eikä näitä edes ole paljoa. Tässäkin pitäisi olla jokin minimipalkataso tms.

Huvittavinta tässä on, että nämähän iskee suoraan ostovoimaan. Kaupan työvoimasta tulee halvempaa, mutta kun enää ei pystytä ostamaan, niin ei se auta. Vientifirmoissa sunnuntailisien heikennys on enemmän tai vähemmän tyhjä arpa. Ei niissä niin paljoa viikonlopputöitä tehdä. Toki osa tehtaista kiertää ympäri viikon, mutta eihän niitä paljoa ole.


Myönnän kyllä, että en äkkiseltään keksi vaihtoehtoa. Mutta tämän julkituoneet kaverit ovat näitä miettineet jo jonkin aikaa ja tämän ovat keksineet? Ei nyt ihan kympin suoritus...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1189 : 08.09.2015 16:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kannatti äänestää ne oikeistoporvarit sinne.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1190 : 08.09.2015 17:33 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitos AY-liikkeen (oikeastaan lähinnä SAK) joustamattomat sedät.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1191 : 08.09.2015 17:44 »
Teme Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Se nyt oli tiedossa, että sama mitä sieltä tulee, niin itku alkaa joka suunnasta.

Arkipyhien muuttaminen palkattomaksi on pelkästään hyvä asia. Onhan se ollut melko kummallista, että riippumatta siitä kuuluuko kirkkoon vai ei, niin on ollut oikeutettu saamaan tietyt kirkolliset juhlapäivät palkallisina vapaapäivinä. Nyt ilmeisesti vapaapäivinä nuo päivät saisi edelleen halutessaan pitää, mutta palkkaa niistä ei tulla maksamaan. Erittäin iso peukku tälle.

Ensimmäinen sairauspäivä palkattomaksi toivon mukaan karsii turhia poissaoloja pois. Helposti hyväksi- ja väärinkäytettävissä oleva järjestelmä muuttuu pykälää järkevämpään suuntaan. Helppojen yksittäisten vapaapäivien perässä olevat miettivät toivon mukaan kaksi kertaa asiaa, koska nyt jää ne yhden päivät rahat saamatta. Selkäkivut ja migreenit vähenee varmaan huomattavasti työelämässä.

Sen sijaan sunnuntaikorvauksiin puuttuminen vähän mietityttää, koska useamman alan työntekijöillä iso osa siitä tilistä tulee nimenomaan sunnuntaipäiviltä. Halusi työntekijä sitä tai ei.

Eniten harmittaa tässä se, että hallitus tarjosi palkansaajajärjestöille mahdollisuuden vaikuttaa näihin asioihin ennakkoon tuon yhteiskuntasopimuksen muodossa, mutta Lyly & Co paskoivat housuun neuvottelupöydässä, kun mistään saavutetuista eduista tai vanhoista oikeuksista ei haluttu joustaa. Toivon mukaan hallitus nyt vain uskaltaa viedä näitä päätöksiä maaliin saakka eikä aleta saman tien perumaan, kun valitus alkaa.

Niin monessa asiassa paistaa edelleen se fakta läpi, että jotkut ihmiset vain eivät valitettavasti tunnu ymmärtävän, että kuinka heikossa jamassa Suomen talous tällä hetkellä on. Jotain on yksinkertaisesti pakko tehdä ja kaikkia ei voi miellyttää. Edellinen hallitus oli varmasti yksi Suomen historian huonoimmista sama millä mittarilla mitattuna ja kyseisen hallituksen saamattomuuden johdosta nykyisen hallituksen täytyy tehdä kovempia päätöksiä, jotta pahin syöksy saataisiin edes jotenkin loppumaan. Nyt vain äkkiä täytyy saada näitä toimia alulle, että ne saataisiin seuraavan parin vuoden aikana käytäntöön. Tunnetusti isojen päätösten teko loppuu hallituksen kolmantena vuonna kun seuraavat vaalit alkavat kolkuttelemaan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1192 : 08.09.2015 18:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili What Teme said ^^

Valitettavia juttuja, mutta jostain se säästö on otettava. Kukaan ei kuitenkaan puhu nyt siitä että verotus ei nouse. Kaikista spedeintä olisi ollut nostaa jotain alvia nyt.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1193 : 08.09.2015 18:12 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Olisivat aloittaneet karsimisen toisesta päästä. Nyt otetaan niiltä joilla ei ole varaa kun toisessa päässä olis sellaisia joilta voitaisiin nipistää enemmän eikä heidän talous kärsisi niin pahasti.
Toisaalta iteppähän kansa halusi köyhät kyykyyn ja porvarit valtaan.

Huvittavaa, että syyt heitetään heti AY-liikkeen niskaan. Noh, perusporvaria syyttää muita omista tekemisistä.
Nyt jämäkkää asennetta AY:ltä ja yleislakkoa pystyyn. Oon mukana.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1194 : 08.09.2015 18:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nyt jämäkkää asennetta AY:ltä ja yleislakkoa pystyyn. Oon mukana.
Ja innovaatiot perseeseen?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1195 : 08.09.2015 18:21 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili ^Ne menee sinne jo tämän pelleilyn takia.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1196 : 08.09.2015 18:23 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Hyviä ratkaisuja mun mielestä. Olen jo pitkään toivonut ensimmäisen saikkupäivän muuttamista palkattomaksi. Toivon mukaan se mystinen maanantaisairastelu vähän vähenisi tämän myötä. Jos budjetti on yhden päivän sairastamisesta kiinni, niin vika on kyllä menoissa eikä tuloissa.

Sunnuntain tuplapalkat toki maistuvat minullekin, mutta mielestäni se on silti oikea paikka mistä nipistää. Mieluummin teen yhden päivän viikossa (satunnaisesti) vähän halvemmalla, kuin pidentäisin viittä päivää jatkuvasti, esimerkiksi.
Onhan se ollut melko kummallista, että riippumatta siitä kuuluuko kirkkoon vai ei, niin on ollut oikeutettu saamaan tietyt kirkolliset juhlapäivät palkallisina vapaapäivinä.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö tämä koske vähän sunnuntaitakin? Sunnuntai on kirkollinen pyhäpäivä, ei sitä missään laissa ole määrätty. Silti samat pyhälisät paukkuu kaikille.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1197 : 08.09.2015 18:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Olisi ihan hauska tietää, että tarvitsisiko mitään näistä edes tehdä jos ei oltaisi eurossa (tai ei oltaisi koskaan oltukaan)? Tai olisiko toimenpiteet lievempiä? Varmaan kerran kuussa joku taloustieteen nobelisti tai huippuasiantuntija sanoo, että iso osa Suomen talousongelmista johtuu yhteisvaluutasta. Ja sitten joku Stubb kuittaa asian sanomalla, kuinka Euroopan Unioni on hieno asia. Onhan se joo tavallaan, mutta voi siellä EU:ssa olla vaikka ei olisikaan eurossa.

Tietenkään tämä ei ole mikään pääsyy, mutta isona osana varmaan.

Edit:
Toimittaja tylyttää taas euroa: ”Suomi on malliesimerkki siitä, miksi euro ei toimi” (IS)
Nobel-palkittu taloustieteilijä Krugman: Suomen ongelma on euro, ei velkaantuminen (HS)

Näistä kommenteista päätellen ongelmat ei ikinä korjaannu ilman eroa eurosta. Harmi vaan, että koko laitos on niin pyhä lehmä ettei siitä erosta voi edes puhua olematta kauhea populisti. Onhan se siis hienoa ja helppoa, kun ei tarvi rahoja vaihtaa ulkomaille mennessä, mutta jos asiat korjaantuisivat erolla yhteisvaluutasta niin siitä vaan minun puolestani..


« Viimeksi muokattu: 08.09.2015 18:31 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1198 : 08.09.2015 18:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onhan se ollut melko kummallista, että riippumatta siitä kuuluuko kirkkoon vai ei, niin on ollut oikeutettu saamaan tietyt kirkolliset juhlapäivät palkallisina vapaapäivinä.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö tämä koske vähän sunnuntaitakin? Sunnuntai on kirkollinen pyhäpäivä, ei sitä missään laissa ole määrätty. Silti samat pyhälisät paukkuu kaikille.

Tottakai ne kuuluu kaikille. Eihän tässä epätasa-arvoa haluta lisätä. Sen sijaan pyhälisistä tulisi luopua kokonaan, kuitenkin niin että muutos tehdään positiivisessa tilanteessa, jolloin palkkatulon voi siirtää pohjapalkkaan.

Olisi ihan hauska tietää, että tarvitsisiko mitään näistä edes tehdä jos ei oltaisi eurossa (tai ei oltaisi koskaan oltukaan)?
Niin, tai jos hallitus ei olisi pumpannut miljardeja maataloustukina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1199 : 08.09.2015 18:40 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Migge teetkö töitä pyhinä?
Tuo 75% jo aiheuttaa sen, ettei paljoo kiinnosta mennä sunnuntaisin töihin saati muina juhlapyhinä.
Alun perin suunniteltu 50% ois aiheuttanut soiton pomolle, että saa hommata jonkun toisen.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines