Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 425836 kertaa)
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1110 : 30.07.2015 11:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://time.com/3974498/denmark-ban-kosher-halal/
Lainaus
Denmark enacted a sweeping ban on the religious slaughter of animals Monday
Tanska on alkanut heräilemään. Hyvä juttu. Suomi voisi alkaa ottamaan enemmän mallia Tanskasta kuin ihannoida vapaapudotuksessa olevaa Ruotsia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1111 : 30.07.2015 11:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Samaa mieltä. Lisään vielä kuitenkin tähän sen, että eläimen kuolema on vain yksi lyhyt vaihe sen elämässä ja tehotuotetut siat, lehmät ja kanat elävät syntymästään asti helvetissä joten siihen soisi myös tulevan vähän muutosta. En ole toiveikas sillä ihmisille on tärkeintä saada mahdollisimman halpaa "protskua" naamaan viis veisaten mistä se liha tulee ja mitä se sisältää. Ruoan arvostus on suomessa täysin nollassa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1112 : 30.07.2015 12:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Onhan se noinkin. Teuraseläimien elämä on kaukana millään tavalla arvokkaasta tai eettisesti hyväksyttävästä. Kanatkin ovat ymmärtääkseni koko lyhyen elämänsä kopissa, koska jalostuksen vuoksi eivät yksikertaisesti voi liikkua juuri mihinkään. Ja mm. tämä terveellinen "rypsiporsas", on ymmärtääkseni niin sairas että eläimen tungetaan täyteen antibiootteja, että pysyvät hengissä. Ja nämä ovat niitä "Syö terveellisesti syövää eläintä" tavaraa. Eläimiä "viljellään" kuin heinää.
Onhan siitä ollut aina tietyin väliajoin juttua kun eläimet tungetaan täyteen antibiootteja. Mutta ehkä hiukan huvittava juttu on se, että syynä keskusteluun on aina antibioottien tehon heikkeneminen, kun kaikki bakteerit saavat vastustuskyvyn niille. Sitä ei edes mainita että eläimet sairastuvat itseasiassa aika helposti mm. kaiken jalostuksen vuoksi ja antibiootteja pitää antaa, että liha kasvaa ja päätyy hampurilaiseen asti.

Karu totuus on kutenkin, että harva tätä tekisi jos olisi vaihtoehto. Mutta maailmasta loppuisi yksinkertaisesti ruoka, jos näitä "lihan viljelijöitä" ei olisi. Luonto ei yksinkertaisesti anna ruokaa luonnollisella kasvutahdillaan enää tarpeeksi ihmisen ravinnon kulutukseen. Toki ruokaa menee paljon roskiin ja monet nyky-yhteiskunnan ilmiöt (Masterchefissä ruoka on vain kilpailuväline jne.) sotivat vahvasti tätä ajatusta vastaan. Mutta eihän näiden määrä ole silti mitään verrattuna siihen paljon kansa vetää napaansa kanaa ja punaistalihaa, BigMacien, kanakorien jne. ansiosta.

Olisi kyllä mielenkiintoista jos joku taho tekisi tutkimuksen, paljon ruokaa ihmiskunta vaatisi, jos kaikki eläisivät sillä ruualla mitä tarvitsevat, ei sillä mitä tekee mieli. Tarvisiko "lihaviljemiä" olla nykymittakaavassa? Eli siis puhdasta, luonnolista ja perinteistä ruokaa. Olen aika varma että se kunnon kyljys tai kana ja kasvikset päälle pitää paremmin nälän kuin BigMac ja ranskalaiset. Ja saataisiinko ruokittua myös nykyiset kehitysmaat. Ihmisen ei tarvitse vetää kilon kanakoria päivälliseksi, niin kuin jenkeissä osa kansasta tuntuu vetävän.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1113 : 30.07.2015 13:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ainoastaan pakolla ihmiset saa syömään hyvin. Jos halutaan visioida utopia jossa asiat tehdään "järkevästi" niin maailmassa riittäisi kaikille kaikkea. Harmi vaan että ahneus edellä mennään ja on aina menty. Jossain se välimuoto pettuleivän järsimisen ja ruuan tuhlaamisen välillä on oltava. Miten siihen päästään onkin se mysteeri.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1114 : 30.07.2015 13:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Muistaakseni keinotekoinen pihvi alkaa olemaan jo 100 euron hintaluokassa, joten ehkä muutaman vuoden päästä voidaan alkaa syömään labrapihvejä. Siinä menee vegepelleilläkin pasmat sekaisin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1115 : 30.07.2015 13:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Luulis että vegepellet toivottaisi keinolihan avoimin käsin tervetulleeksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1116 : 30.07.2015 17:24 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Karu totuus on kutenkin, että harva tätä tekisi jos olisi vaihtoehto. Mutta maailmasta loppuisi yksinkertaisesti ruoka, jos näitä "lihan viljelijöitä" ei olisi. Luonto ei yksinkertaisesti anna ruokaa luonnollisella kasvutahdillaan enää tarpeeksi ihmisen ravinnon kulutukseen.

Toissaalta tuotantoeläinten rehuun menee suurin osa maailman viljasta ja soijasta, joilla voisi ruokkia hyvin myös ihmisiä. Esim. 95% suomeen tuodusta soijasta menee eläinten rehuun. Tuotantoeläimet luomuna ja vapaana kasvatettuna eivät riittäisi kyllä nykyiseen ahneuteen kaikille.


Luulis että vegepellet toivottaisi keinolihan avoimin käsin tervetulleeksi.

Kyllä toivotan. Lihan syönnissähän ei itsessään ole mitään vikaa, ihminen on kaikkiruokainen eläin. Vaikka monelle sekäsyöjällekin keinoliha voi olla varmasti aika friikkiä kamaa alkuun.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1117 : 30.07.2015 18:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toissaalta tuotantoeläinten rehuun menee suurin osa maailman viljasta ja soijasta, joilla voisi ruokkia hyvin myös ihmisiä. Esim. 95% suomeen tuodusta soijasta menee eläinten rehuun.

En nyt ole ihan varma mikä sun pointti oli. Se että lihan syönti pitäisi lopettaa ja alkaa syömään rehua? Tämähän on ihan sen mukaan miltä "koulukunnalta" kysyt. Jos minulta kysytään onko vilja, maissi tai soija parempi kuin liha, sanon että ei edes lähelle. No soija on vielä ihan ok, ymmärtääkseni, mutta vilja on ihan turhaa.

Muutenkin kasvissyönti on minusta vähän paradoksaalista. Ihminen on kuitenkin syönyt lihaa paljon kauemmin kuin esim. viljaa. Toki eettinen puoli on asia erikseen, mutta siinä vaiheessa pitäisi lopettaa kaiken syönti mikä tulee eläimestä, jolloin ruokapöytä kävisi aika yksitoikkoiseksi. Allergiat tms. toki ymmärrän. Toki sitä voi harrastuksena pitää, siinä missä lihan syöntiäkin. Vaikka saahan niinkin elämänsä elää jos haluaa.

Paras hyötysuhde ja terveys tulisi kalasta. Ymmärtääkseni kalan "viljeleminen" onkin kasvanut aika paljon. Menikö joiltain osin jo punaisen lihan tuotannon ohi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1118 : 30.07.2015 23:02 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Pointti oli siinä että täysin syömäkelpoista ainesta menee suurin osa tuotantoeläinten suuhun, ihmissuiden sijaan. Sillä määrällä soijaa ja viljaa olisi helppo hoitaa alustavasti nälänhätää monissa maissa, vaikka eipä kukaan ihminen pelkästän näillä elä, ainakaan kauhean terveesti.

Viljat ovat kyllä ongelmallisia siten että ne eivät kaikille sovi, eivätkä ole kauhean ravintopitoisia. Itse syön viljatuotteina vain ruisleipää, pastaa sekä kaurakermaa (ruokakerman sijaan). Soijallekin voi olla allerginen tai yliherkkä. Mutta eipä vegaanin tarvitse viljoja tai soijaa edes syödä saadakseen kaikki tarvitsemansa ravinotaineet (ainoastaan B12-vitamiinin saanti on kyseenalainen kasvisravinnossa ja suositellaan ottamaan lisäravintona).

Eikä tämä nyt kauhean ykistoikkoista ole ollut ruokapöydän suhteen. Vegaanisia versioita löytyy useille ruuille ja jopa monia leivonnaisia voi tehdä täysin vegaanisti. Tietenkin jos lihan ominaismaku ja tekstuuri ovat tärkeitä niin pettymys tulee olemaan suuri.

Jos haluaa "luonnollisesti" miettiä, niin ihminen ei ole puhdas kasvisyöjä (toisaalta onko mikään eläin), mutta ei myöskään mikään lihaa elääkseen tarvitseva petoeläinkään. Kala on teoriassa ihmiselle "luonnollisempi" liharuoka, koska ihmisen on helpompi syödä kalaa raakana, kuin muita lihoja. Loppupeleissä ihminenhän on tottunut syömään nimenomaan valmistettua lihaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1119 : 01.08.2015 18:04 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Immosen natsikavereilla on karannut homma lapasesta Jyväskylässä.

Edit: Nämäkö ovat nyt ne "my fellow fighters"?


« Viimeksi muokattu: 01.08.2015 18:20 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1120 : 01.08.2015 22:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tämän tietää mikä häsä tästäkin taas tulee ja vedetään taas aivan överiksi koko touhu.

Maahanmuutaja ryöstää ja raiskaa --> Kaikki maahanmuuttajat ovat raiskaajia ja rosvoja
Äärioikeiston mielipideilmaus menee väkivaltaiseksi --> Kaikki "multikulttuurin" vastustajat ovat kaikki äärioikestolaisia sikoja


Tämähän on ihan selviö että näin käy. Media oikein yllyttää tähän ja poliitikot myötäilevät vierestä "Minä vastustan kaikkea väkivaltaa ja rasismia." No shit!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1121 : 01.08.2015 22:46 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka toki veikkaan että siellä anarkistit tekivät aloitteen - suullisen taikka fyysisen - niin on tämä provosoituminen kyllä melko valitettavaa. Erityisesti jos kyseessä oli vain suullinen provo. Jos siellä pullot lensivät, niin siinä tapauksessa periaatteessa ihan ymmärrettävää, mutta siltikään ei olisi kannattanut. Vahinko nimittäin on jo tapahtunut noiden ensimmäisten lööppien myötä. Tämä oli aika hyvä:

http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/08/svr-n-anarkistit-toistavat-vasemmiston-virheita

Tässä on muuten toinen ilmiö, mikä kannattaa panna armaasta meediasta merkille: höpöjuttujen kirjoittaminen ja muodollinen anteeksipyyntö siihen perään. Joku ulkomaalainen lehtihän äskettäin varsin nasevasti otsikoi, liittyen suoraan Immosen päivitykseen, että "Suomen hallituksen jäsen sanoo: Breivikin teko tulisi toistaa" ja sitä sitten pyytelivät hetken päästä anteeksi. Samaten hesari uutisoi Immosen osallistuneen viime itsenäisyyspäivän 612-marssille, vaikka olikin tuohon aikaan linnan juhlissa. Anteeksi pyytelivät. Ja onhan tässä ollut kyllä muitakin.

Elikkäs aiheeseen liittyen vituttaa nämä:

1. Järjen puute, puolin ja toisin
2. Täysin saatanallinen journalismi, ei mitään vastuuta, mutta valtaa enemmän kuin tavan kyrvännuolija osaa ajatellakaan
3. Se, että mitä vitun helvettiä tuosta tulevasta yliopistovuodesta oikein tulee. Odotan nääs varsin kireätä ilmapiiriä, vaikka oletin ettei se viime lukuvuodesta enää paljoa olisi voinut kiristyä.

Neljänneksi vituttaa etten osaa enää jollakin sielullisella tasolla irtautua näistä ajallisista ilmiöistä, vaan kiihdyn melkeinpä juuri siten, miten näiden on tarkoitus meitä kyrvännuolijoita kiihottaa. Syvään sai tänäänkin saunassa hengitellä.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1122 : 01.08.2015 22:53 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihmettelen kyllä sympatioitasi, hyssytelläkö tässä pitäisi sitä faktaa että Suomessa on julkinen uusnatsiryhmittymä joka käy kaupungilla pahoinpitelemässä ihmisiä ja kansanedustaja kaveeraa näiden kanssa? Tämä siis Heinzille.
N
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1123 : 01.08.2015 22:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onko tuosta kaveeraamisesta nyt edelleenkään mitään muita "todisteita", kuin että Immonen oli samaan aikaan parin uusnatsin kanssa samassa julkisessa tilaisuudessa?
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1124 : 01.08.2015 23:13 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili No tuota joo, suurin harmitukseni koskee siis eritoten sitä, että kaikkien näiden tapahtumien seurauksena itse asia jää taas yllättäen aivan pimentoon - siis monikulturismi, noinniinkun yhteiskunnallisena ideologiana. En siis sinänsä symppaile oikeastoa yleisesti tai sen enempää Vastarintaliikettäkään, vaan harmittaa juurikin se, että juuri tällä tavalla kaikki järkevä keskustelu tehdään mahdottomaksi. Nimittäin tällaisenkin satuinnaisen kielellisen huomion tein: jos vielä hetki sitten maahanmuuttokriittisyys oli synonyyminen rasismin kanssa, niin nytpä meillä on joukossa uusi tulokas - myös monikultuurisuuden vastustaminen on tätä nykyä yhtä ja samaa. Tietysti järkevä huomaa, että ne ovat aivan eri käsitteitä ja että niitä kaiken lisäksi yleisessä keskustelussa käytetään jokaista aivan väärin, mutta perseenkös väliä sillä. Tällä tavalla saadaan vielä kaikki kielletyksi.
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1125 : 02.08.2015 00:19 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko tuosta kaveeraamisesta nyt edelleenkään mitään muita "todisteita", kuin että Immonen oli samaan aikaan parin uusnatsin kanssa samassa julkisessa tilaisuudessa?
Allekirjoitettua tunnustusta ei ole, mutta asiahan on täysin selviö. Lisätietoja saa esim. tästä linkistä: http://sakutimonen.com/2015/06/aatetta-tunnustaen/

Harvoin sitä tuommoisen porukan kanssa päätyy sattumalta poseeraamaan yhteiskuvaan.
N
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1126 : 02.08.2015 00:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko tuosta kaveeraamisesta nyt edelleenkään mitään muita "todisteita", kuin että Immonen oli samaan aikaan parin uusnatsin kanssa samassa julkisessa tilaisuudessa?
Allekirjoitettua tunnustusta ei ole, mutta asiahan on täysin selviö. Lisätietoja saa esim. tästä linkistä: http://sakutimonen.com/2015/06/aatetta-tunnustaen/

Harvoin sitä tuommoisen porukan kanssa päätyy sattumalta poseeraamaan yhteiskuvaan.

LoL. Perus vihervasemmistolaista mustamaalausta ilman todisteita. Todistajana joku peräkammarin autisti.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1127 : 02.08.2015 00:42 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ihmettelen kyllä sympatioitasi, hyssytelläkö tässä pitäisi sitä faktaa että Suomessa on julkinen uusnatsiryhmittymä joka käy kaupungilla pahoinpitelemässä ihmisiä ja kansanedustaja kaveeraa näiden kanssa? Tämä siis Heinzille.
Toisaalta kaveraahan nämä vasemmistolaiset poliitikotkin vasemmistoanarkistien kanssa. Tässä on vaan se ero, että vasemmistolaisten väkivalta on parempaa ja hyväksyttävämpää, kuten Li Andersson on sanonut.

Tuota Timosen blogia ei kannata kovin vakavasti ottaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1128 : 02.08.2015 02:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Allekirjoitettua tunnustusta ei ole, mutta asiahan on täysin selviö.
Niin tietysti. Varmaan naamasta näkee? Maahanmuuttaja vaimokin näyttää siltä että on nainut sen vain siksi että voi pitää sen nyrkin ja hellan välissä ruokkiakseen oikeistolaista luonnettaan.

En väitä etteikö Immonen voisi olla "pahakin" tyyppi, mutta väitän että näillä "todisteilla" sitä ei voi sanoa. Selkeästi maahanmuuttokriittinen kyllä. Miehellä on maahanmuuttaja vaimo. Ihan sama vaikka on ollut missä kuvassa tahansa, sinun mukaan Immosen pitäisi halveksua sitä kansaa joka asuu Immosen kanssa saman katon alla. Kutsuu siis vaimoaan painajaiseksi? En heti usko.

En minäkään tietenkään totuutta tiedä. Voihan olla, että Immonen on solminut avioliiton pelkän julkisuuskuvan vuoksi. Mutta itse olen sitä mieltä että mies on vain yksinkertaisesti tyhmä. Faceteksti teilasi kaiken sen mitä fiksua on ikinä sanottu maahanmuutto kriittisyydestä. Kaikki maahamuuttoa arvostelevat ovat jälleen rasisteja, kun tuntui että tästä oltiin hiukan päästy jo irti. Ja aivan varmasti äärioikeisto käyttää Immosen tekstiä hyväkseen ja kerää sillä, sanoisiko hypeä.

Tämä oikeasti kuulostaa joltain typerältä elokuvan juonelta. Typerä, mutta näkyvä kaveri sanoo jotain, joka saa suuremman kohun mitä tarkoitti, jota sitten käyttää molemmat osapuolet hyväkseen ja pullot, perkeleet ja nyrkit lentää ja heiluu. Ja kaikki ihan vain siksi kun kukaan ei osaa ajatella. "Asiahan on kuitenkin täysin selviö. Se oli valokuvassa."


EDIT: Ja en siis väitä etteikö Jyväskylän tapahtuma pitäisi ottaa vakavasti, totta kai pitää ja tekijät vastuuseen. Mutta kuten läheskään kaikki maahanmuuttajat eivät ole sosiaalipummeja, kaikki maahanmuuttokriitikot eivät ole rasisteja. Jyväskylän kavereista todennäköisesti ainakin osa on, jos ei kaikki.


« Viimeksi muokattu: 02.08.2015 02:16 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1129 : 02.08.2015 08:07 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Väännän rautalangasta:

Tässä kuvassa Immonen poseeraa Eugen Schaumannin haudalla tunnettujen uusnatsien kanssa.
Näyttääkö kuva
a) sattumalta julkisella paikalla otetulta kuvalta
b) tarkoitukselliselta ryhmäposeeraukselta paikallaolijoiden kesken
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1130 : 02.08.2015 10:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Se että on samassa kuvassa uustnatsien kanssa ei tee kenestäkään uusnatsia. Immonen on systemaattisesti irtisanoutunut julkisesti noiden puuhista. Suomikin taisteli Hitlerin rinnalla, mutta ei se meistä kai natseja tehnyt tai syyllisiä heidän sotarikoksiinsa? Vaikea olla varmasti uusnatsi jos julkisuudessa irtisanoutuu heistä.

Tässä kaksi uusinta Immosen naamakirja postausta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Lisätään tähän nyt vielä, etten itse tunne Immosta enkä ole koskaan hänen kanssaan keskustellut. Julkisuudessa esiitymisen perusteella en häntä nyt kumminkaan uusnatsiksi luokittelisi, jos näin olisi niin kai häneltä olisi jo kansanedustajan paperit viety pois. Immosen vaimokin on mamu, muslimimaasta, muslimiperheestä. Valoja päälle.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1131 : 02.08.2015 11:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Väännän rautalangasta:
Tässä kuvassa Immonen poseeraa Eugen Schaumannin haudalla tunnettujen uusnatsien kanssa.
Näyttääkö kuva
a) sattumalta julkisella paikalla otetulta kuvalta
b) tarkoitukselliselta ryhmäposeeraukselta paikallaolijoiden kesken

Ei tietenkään ole mikään sattumalta julkisella paikalla otettu kuva. Kuva on ryhmäkuva paikallaolijoista Eugen Schaumanin muistotilaisuudessa, joka oli kaikille avoin. Se tarkoittaa, ettei hirveästi voi vaikuttaa siihen että kuka ottaa osaa. Se että Immonen seisoo samassa kuvassa parin uusnatsin kanssa, ei vielä tee Immosesta heidän kaveriaan (kun kuvassa on yhteensä 24 ihmistä, joista muutama on tunnettuja uusnatseja). Hieman omituista kyllä, mutta ei tuo vielä mitään todista. Toisaalta voidaan puhua siitä, että oliko järkevää mennä yhteiskuvaan noiden tyyppien kanssa, kun siitä nousi tälläinen haloo. Palataan taas ehkä siihen, että Immonen on vähän tyhmä.

Ja +1 sille,mitä Gba sanoi. Ihan perseestä tollainen, ei kukaan huomaa tuota pientä korjausta tuolla alalaidassa. Nyt kaikki "tietävät" että Immonen marssi natsien kanssa viime vuonna. Ei mitään vastuuta medialla.


Ihmettelen kyllä sympatioitasi, hyssytelläkö tässä pitäisi sitä faktaa että Suomessa on julkinen uusnatsiryhmittymä joka käy kaupungilla pahoinpitelemässä ihmisiä ja kansanedustaja kaveeraa näiden kanssa? Tämä siis Heinzille.
Toisaalta kaveraahan nämä vasemmistolaiset poliitikotkin vasemmistoanarkistien kanssa. Tässä on vaan se ero, että vasemmistolaisten väkivalta on parempaa ja hyväksyttävämpää, kuten Li Andersson on sanonut.


Viime vuonnakin hakkasivat jonkun kokoomuslaisen, koska tämä oli "porvari".


Ja jos puhutaan yleisellä tasolla siitä, että mistä kannattaisi olla Euroopassa enemmän huolissaan, vasureiden iskuista vai äärioikeiston iskuista, niin vastaus on ensimmäinen. Vasemmiston toteuttamia iskuja on monikymmenkertaisesti enemmän kuin äärioikeiston.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1132 : 02.08.2015 11:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Väännän rautapalkista:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Tässä kuvassa Immonen poseeraa vaimonsa, Fija Immosen kanssa, muslimitaustaisen maahanmuutajan kanssa.
Näyttääkö kuva:
a) Maahanmuuttajia ja kaikkia etnisesti "vääränlaisia" olevia vihaavan natsin ja maahanmuuttajan väliseltä kuvalta?
b) Maahanmuuttaja vaimoonsa kunnioittavasti suhtautuvan miehen ja maahanmuuttaja vaimon kuvalta?




Edelleen, en sano etteikö Immonen olisi jyrkempi maahanmuuttajia kohtaan kuin minä tai jopa useampi perussuomalainen, mutta ei se kaverista natsia tee. Sanoo vielä tuossa GBAn lainauksessa "en hyväksy väkivaltaa missään muodossa." Toki voit kuvitella Immosesta mitä haluat, minulle on sinänsä aivan sama, mutta kehoitan käyttämään enemmän omaa päätä, kuin median otsikoita ja kuvia.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1133 : 02.08.2015 13:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole ainakaan itse lukenut mistään tulkintoja että Immonen olisi natsi. Tyypillistä median ja lukijoiden termien ja käsitteiden sekoittamista. Sitä nyt lienee turha kuitenkaan kieltää etteikö Immonen edustaisi kansallismielistä oikeiston äärilaitaa. Äärikansallisten ja natsien intressit vain, ehkä hieman kiusallisesti, tuppaavat olemaan osittain linjassa. Perusmedialukutaidolla kuitenkin astetta fiksumpi kaveri pystyy tulkitsemaan näidenkin erot, plus sen ettei Immosta ole leimattu valtamediassa natsiksi.

Nyt kun tällä kertaa äärioikeisto harjoitti väkivaltaa, on täysin typerää vetää keskusteluun "mutta kun ne äärivasemmistolaisetkin" mentaliteettia. Väkivalta ei synny poliittisen kenttien laidoilta vaan näiden ääriliikkeistä. Tollasella mutku-paskalla vaan ruokitaan huomaamatta väkivallan kierrettä. Melficen Immonen+Vastarintaliike niputus oli ehkä vähän hätiköity, mutta kyllä itekki ihmettelen miksi sympatioita väkivaltaista liikettä kohtaan.


Perussuomalaiset on kyllä mielenkiintoisessa tilanteessa. Tässä hesarin kolumnissa ennakoidaan PS:lle hallituskauden jälkeistä vaalitappiota, jonka jälkeen paineet puolueen sisällä kasvavat Soinin suuntaan. http://www.hs.fi/sunnuntai/a1438311265547 Soini edustaa maltillista ja ehkä hieman konservatiivista perussuomalaista maalaissiipeä. Oon kyllä aina arvostanut Timo Soinia, vaikka poliittiset linjat eivät miellytäkkään. http://timosoini.fi/2015/08/nuori-ja-vanhempi-mina-vakivalta-aina-vaarin/ "Väkivaltaa pitää vastustaa aina ja joka tilanteessa. Oikealta, vasemmalta , keskeltä, ylhäältä tai alhaalta tulevaa.".


« Viimeksi muokattu: 02.08.2015 13:23 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1134 : 02.08.2015 14:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili

Perussuomalaiset on kyllä mielenkiintoisessa tilanteessa. Tässä hesarin kolumnissa ennakoidaan PS:lle hallituskauden jälkeistä vaalitappiota, jonka jälkeen paineet puolueen sisällä kasvavat Soinin suuntaan. http://www.hs.fi/sunnuntai/a1438311265547 Soini edustaa maltillista ja ehkä hieman konservatiivista perussuomalaista maalaissiipeä. Oon kyllä aina arvostanut Timo Soinia, vaikka poliittiset linjat eivät miellytäkkään. http://timosoini.fi/2015/08/nuori-ja-vanhempi-mina-vakivalta-aina-vaarin/ "Väkivaltaa pitää vastustaa aina ja joka tilanteessa. Oikealta, vasemmalta , keskeltä, ylhäältä tai alhaalta tulevaa.".

Hallituskauden jälkeen seuraa miltei aina kannatuksen lasku. Aika on ajanut Soininkin ohitse. PS tarvitsee nuoremman johtajan, jolla on vielä virtaa ja munaa haastaa vanhat puolueet. Nyt tehdään liikaa kompromisseja - osin toki pakostakin Kokoomuksen ja Kepun kanssa. Hyvin on silti Halla-ahon linja noussut PS:n yleiseksi linjaksi, saihan herra kirjoittaa käytännössä puolueen maahanmuuttoa koskevat linjaukset.

Jännä juttu sinänsä, että PS:n suurin kannatus on noissa monikulttuurisuuden kehdoissa, eli Soinin sanoja lainaten "betonikennojen porukassa". Siis siinä porukassa joka diilaa asian kanssa päivittäin, eikä vain lue HS:n monikyldyyriartikkeleita uuden Apple Macbook Airin näytöltä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1135 : 02.08.2015 14:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
...kyllä itekki ihmettelen miksi sympatioita väkivaltaista liikettä kohtaan.
Tarkoitetaanko tällä sitä kuvaa? Kuten Despire sanoi, se oli avoin tilaisuus, hankala porukkaa on sieltä pois häätää. Tässäkin veikkaan että Immonen ei tiennyt mihin ryhtyi. Vai onko Immonen ihan oikeasti puolustanut väkivaltaisia taipumuksia?





Sinänsä se olisi väärin, mutta alan pikku hiljaa toivomaan että Immonen heitettäisiin pihalle perussuomalaisista. Loppuisi tämä turha jauhaminen. Immonen kuitenkin tuomitsee Jyväskylän tapahtumat aika tiukasti ja hänellä on maahanmuuttaja vaimo, joten uskallan sanoa että tässä jauhetaan turhasta asiasta. Jos mies heitettäisiin pihalle, saataisiin Melficetkin tyytyväiseksi. Ja ehkä saataisiin järki takaisin tähän maahanmuuttokeskusteluunkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1136 : 02.08.2015 15:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
...kyllä itekki ihmettelen miksi sympatioita väkivaltaista liikettä kohtaan.
Tarkoitetaanko tällä sitä kuvaa? Kuten Despire sanoi, se oli avoin tilaisuus, hankala porukkaa on sieltä pois häätää. Tässäkin veikkaan että Immonen ei tiennyt mihin ryhtyi. Vai onko Immonen ihan oikeasti puolustanut väkivaltaisia taipumuksia?

Leikkasit tarkotuksella asiayhteydestä? En tarkoittanu sitä, enkä edes puhunut Immosesta. Lyhyesti; miksi äärioikeiston suorittama väkivalta kuitataan (esim täällä) vain "no koska äärivasemmistokin"?


Perussuomalaiset on kyllä mielenkiintoisessa tilanteessa. Tässä hesarin kolumnissa ennakoidaan PS:lle hallituskauden jälkeistä vaalitappiota, jonka jälkeen paineet puolueen sisällä kasvavat Soinin suuntaan. http://www.hs.fi/sunnuntai/a1438311265547 Soini edustaa maltillista ja ehkä hieman konservatiivista perussuomalaista maalaissiipeä. Oon kyllä aina arvostanut Timo Soinia, vaikka poliittiset linjat eivät miellytäkkään. http://timosoini.fi/2015/08/nuori-ja-vanhempi-mina-vakivalta-aina-vaarin/ "Väkivaltaa pitää vastustaa aina ja joka tilanteessa. Oikealta, vasemmalta , keskeltä, ylhäältä tai alhaalta tulevaa.".

Hallituskauden jälkeen seuraa miltei aina kannatuksen lasku. Aika on ajanut Soininkin ohitse. PS tarvitsee nuoremman johtajan, jolla on vielä virtaa ja munaa haastaa vanhat puolueet. Nyt tehdään liikaa kompromisseja - osin toki pakostakin Kokoomuksen ja Kepun kanssa. Hyvin on silti Halla-ahon linja noussut PS:n yleiseksi linjaksi, saihan herra kirjoittaa käytännössä puolueen maahanmuuttoa koskevat linjaukset.

Niin tekee. Itsekkin veikkaan että suurin haaste tulee juurikin PS:n nuorista. Tynkkynen ollut aika järkkymätön kannoissaan ja haastaa aika ennakkoluulottomasti. PS:n molemmat siivet kuitenkin tarvitsevat toisiaan, kun ei kuitenkaan haluta jakautua kahdeksi 5% puolueeksi. Silti puolueen sisäiset ristiriidat ei välttämättä johda hyvään. Tuoreessa muistissa on mihin sisäiset ristiriidat on johtaneet SDP:ssä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1137 : 02.08.2015 15:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
...kyllä itekki ihmettelen miksi sympatioita väkivaltaista liikettä kohtaan.
Tarkoitetaanko tällä sitä kuvaa? Kuten Despire sanoi, se oli avoin tilaisuus, hankala porukkaa on sieltä pois häätää. Tässäkin veikkaan että Immonen ei tiennyt mihin ryhtyi. Vai onko Immonen ihan oikeasti puolustanut väkivaltaisia taipumuksia?

Leikkasit tarkotuksella asiayhteydestä? En tarkoittanu sitä, enkä edes puhunut Immosesta. Lyhyesti; miksi äärioikeiston suorittama väkivalta kuitataan (esim täällä) vain "no koska äärivasemmistokin"?

Ei kai sitä sillä kuitata, kunhan ihmetellään sitä miksi äärioikeiston iskuista nousee aina niin kova poru verrattuna toisen laidan tekemisiin. Toisin sanoen osa vasureista vouhkaa koko ajan äärioikeistosta ja sen uhasta, vaikka omakin lehmä(lauma) on ojassa. Itse olisin siinä tilanteessa hiljaa.

Noin niinkuin sivuhuomatuksena olen aina ihmetellyt esim. tuota "Äärioikeisto Suomessa" -kirjaa. En nyt ole lukenut, mutta kirjoittalista antaa vähän ihmetyksen aihetta. Kai tuo yrittää olla joku tietokirja, mutta kun kirjoittajana on kolme äärivasuria niin ei tuota voi ottaa ihan tosissaan, kun kirjoittajia ei ainakaan voi puolueettomiksi kutsua.


Lainaus
Äärioikeisto Suomessa on vuonna 2012 julkaistu kirja suomalaisesta äärioikeistosta. Kirjan kirjoittajat ovat vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson, toimittaja Mikael Brunila sekä vasemmistoliiton kunnallisvaltuutettu Dan Koivulaakso.



Täytyy nyt toivoa, että tuosta Jyväskylän sekoilusta nyt seuraa jotain vastuullisille. Täysin typerää touhua. Se pahoinpidelty heppuhan oli sama, kuin jota oli puukotettu siellä kirjan julkistamistilaisuudessa pari vuotta takaperin. Olikohan ihan sattumaa, että natsit näkivät miehen ja alkoivat vetää turpaan vai oliko ihan suunniteltu juttu?
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1138 : 02.08.2015 15:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös niistä pyörätelineen heittäjistä, jotka taisivat olla äärivasemmiston edustajia, keskusteltu ja niitä paheksuttu ihan vastaavasti? Vaikka siinä toki rikos huomattavasti lievempi.

Kysyn uudestaan. Miksi väkivaltaa ei saa kritisoida ja tuomita, jos ei väkivallan tekijä edusta samaa poliittista kenttää kuin itse?

Itse olisin siinä tilanteessa hiljaa.

Tossa kohtaa mennään metsään. Kenenkään ei tule olla hiljaa näissä kohtaa. Vasemmistoa tai oikeistoa ei tule sekoittaa ääriliikkeisiin ja muihin höyrypäihin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1139 : 02.08.2015 16:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Eikös niistä pyörätelineen heittäjistä, jotka taisivat olla äärivasemmiston edustajia, keskusteltu ja niitä paheksuttu ihan vastaavasti? Vaikka siinä toki rikos huomattavasti lievempi.

Kysyn uudestaan. Miksi väkivaltaa ei saa kritisoida ja tuomita, jos ei väkivallan tekijä edusta samaa poliittista kenttää kuin itse?


Saa kritisoida ainakin minun puolestani. Kaikenlainen väkivalta on tuomittavaa. Lähinnä siinä mennään metsään, jos kritisoidaan muiden tekemisiä mutta jätetään ns. oman porukan tekoset huomiotta.


« Viimeksi muokattu: 02.08.2015 16:45 kirjoittanut despire »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines