Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 425669 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #390 : 25.09.2010 12:39 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Soini kun saadaan vielä presidentiksi niin alan rakentamaan venettä ja soudan Ruotsiin.


http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/kunnallisvaalit-islantilaisittain-vitsipuolue-vaalivoittoon-reykjavikissa-koomikko-kaupunginjohtajaksi

Tää oli mun mielestä ihan loistojuttu politiikan kentältä, voimassa oli viime numerossa pieni juttu aiheesta. Tämmöstä perseilyä pitäisi suomessakin lähteä toteuttamaan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #391 : 25.09.2010 13:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Soini kun saadaan vielä presidentiksi niin alan rakentamaan venettä ja soudan Ruotsiin.

Ja vastassa odottaa ruotsidemokraatit. :D
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #392 : 25.09.2010 15:15 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaikkia muita poliittisia mielipiteitä siedän, paitsi niitä joihin kuuluu kovaääninen muiden poliittisten mielipiteiden haukkuminen ja marginalisoiminen. Vapaa, asiallinen keskustelu ftw.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #393 : 25.09.2010 17:12 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili No mieluummin Soinin näkisin presidenttinä kuin Perussuomalaiset hallituksessa. Presidentillä kun ei nykyisin ole oikein mitään käyttöä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #394 : 26.09.2010 00:58 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
No mieluummin Soinin näkisin presidenttinä kuin Perussuomalaiset hallituksessa. Presidentillä kun ei nykyisin ole oikein mitään käyttöä.

Huono vitsi se silti olisi. Mutta joo, totta puhut.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #395 : 26.09.2010 04:24 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Politiikka ei muka kiinnosta ketään, mutta kun siitä aletaan puhumaan niin porukka alkaa vauhkoamaan ihan tosissaan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #396 : 26.09.2010 09:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
....muiden populististen isäm maan puolustajien...

Pakko vähän tarttua tuohon populistisuusväitteeseen. Milläköhän perusteella Persut ovat mielestäsi populisteja? Mulle tulee sanasta lähinnä mieleen se, että käännetään takkia sen mukaan mikä on muodikasta. Tässä taas ovat nykyiset valtapuolueet (mm. SDP ja Kokoomus) kunnostautuneet oikein urakalla viime aikoina.

Itsehän aion äänestää Persuja ensi vaaleissa. Ihan joka asiasta en välttämättä ole täysin samaa mieltä, mutta vituttaa sen verran tämä nykyinen meininki, että pakkohan siihen on saada muutosta.

Edit:
Lisätäämpä vielä Keskustakin näiden panikoijien joukkoon. Hienoa, että Kokoomus ja Keskusta ovat sitä mieltä että turvapaikanhakujärjestelmää pitäisi tiukentaa ja että asialle pitäisi tehdä jotain ensi vaalikaudella. Jos halua oikeasti olisi, niin varmaan sille voitaisiin tehdä jotain jo nytkin?


« Viimeksi muokattu: 26.09.2010 11:10 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #397 : 26.09.2010 11:39 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ihan joka asiasta en välttämättä ole täysin samaa mieltä, mutta vituttaa sen verran tämä nykyinen meininki, että pakkohan siihen on saada muutosta.

Tuon takia itsekin aion äänestää perussuomalaisia. Jos edes vähän saisivat sekoitettua pakkaa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #398 : 26.09.2010 12:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
....muiden populististen isäm maan puolustajien...

Pakko vähän tarttua tuohon populistisuusväitteeseen. Milläköhän perusteella Persut ovat mielestäsi populisteja? Mulle tulee sanasta lähinnä mieleen se, että käännetään takkia sen mukaan mikä on muodikasta. Tässä taas ovat nykyiset valtapuolueet (mm. SDP ja Kokoomus) kunnostautuneet oikein urakalla viime aikoina.
Perussuomalaisethan on ihan virallisesti populistista linjaa ajava puolue. Pikainen Googletus antaa ensimmäisenä Soinin suoran sitaatin: "Perussuomalaiset on populistisesta aateperinnöstä lähtevä puolue. Olen myös populistinen puheenjohtaja." http://blogit.iltalehti.fi/timo-soini/2010/06/04/populismi-–-politiikan-moniottelija/

Populistinen puolue pyrkii suosioon mukailemalla mahdollisimman tarkasti keskivertokaduntallaajan arvomaailmaa ja näin saavuttamaan mahdollisimman suuren kannatuksen demokraattisessa järjestelmässä. Perussuomalaisten kohdalla voidaan puhua oikeistopopulismista, koska puolueen populistisessa strategiassa pyritään mukailemaan keskiverto konservatiivin arvomaailmaa.

Niin, ja mikä teitä muuten vituttaa?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #399 : 26.09.2010 14:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
E: toisaalta, onhan tuossa lausahduksessa hitunen järkeäkin...
Niin missä kohtaa?

Itsehän ajattelin äänestää jälleen Vihreitä. Enkä ehkä tällä kertaa välttämättä Kasvia, kun on muitakin hyviä vaihtoehtoja. Veikkaan muuten että ovat vahvoilla seuraavissa  eduskuntavaaleissa. Ei ainoastaan kannatusprosenttien valossa, vaan myös oikeasti toteuttamiskelpoisten vaaliteemojen myötä.

Tuo ensimmäinen lausahdus oli kyllä hieman tökerösti sanottu, mutta artikkeli jatkui:

"- Perussuomalaisten mielestä leikkaukset voidaan aloittaa kehitysavusta, sosiaalisperustaisesta maahanmuutosta ja pakkoruotsista. Kuntakentällä merkittäviä säästöjä olisi saatavissa aikaan karsimalla ylisuurta byrokratiakoneistoa."

Mikä taas oli omasta mielestäni sanasta sanaan täyttä asiaa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #400 : 26.09.2010 15:32 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikö puolueiden kuitenkin ole tarkoituskin ajaa asioita kuten kansa haluaisi? Ei siinä mitään järkeä ole, että on joukko puolueita joista mikään ei vastaa äänestäjien näkemyksiä mutta joista kuitenkin pitää valita "pienin paha" tai on demokratian petturi kun ei edes äänestä...

Mielestäni ihannetilanteessa puolueiden näkemykset ja tavoitteet vastaavata kansan näkemyksiä ja tavoitteita, ja samaan aikaan politiikoilla on asiantuntemusta ja perehtyneisyyttä joka auttaa heitä tekemään hyviä ja tarkoituksenmukaisia päätöksiä. On totta että epäeettisesti toimiva, karismaattinen puolue tai henkilö voi kosiskella politiikkaan perehtymättömiä tai muuten "yksinkertaisia" henkilöitä lupaamalla yksinkertaistettuja ja helppoja parannuksia monimutkaisiin ongelmiin. Toisaalta sekin on kaikin puolin huono asia että ihmiset äänestävät kaiken maailman mäkihyppääjiä ja missejä asiantuntijoiden sijaan.

Mutta ei siinä kai lähtökohtaisesti ole mitään vikaa, että puolue perustaa politiikkansa kansan tahdon mukaisesti sen sijaan että keksii ideologian ja yrittää myydä sen äänestäjille erinäisin keinoin?
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #401 : 26.09.2010 19:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mulla on kans pitkälti mennyt usko puoluejakoon. Kun jokainen porukka ajaa milloin mitäkin asiaa, täysin omiin näkemyksiin sattuvaa puoluetta on mahdoton löytää ja koko systeemin pohja on kommunismi-sosialismi-rintamissa ja vanhassa luokkajaossa, ei kosketuspohjaa nyky-yhteiskuntaan - tai ainakaan omaan elämään - oikein ole. Kuten varmasti moni muukin, äänestän aina henkilöä, ja puolue tulee siinä kaupan päälle, vaikka tykkäänkin kyllä ihan tavan vuoksi ottaa selvää, mitä mieltä ajankohtaisista aiheista ko. lafkassa juuri tällä hetkellä yleisesti ollaan.

Mitä perussuomalaisiin tulee, niin olen tainnut äänestää heitäkin(eli heidän ehdokastaan) jossain vaaleissa. Kevyt vanhoillisuus ja agressiivisuus medioissa häiritsee Persuissa, mutta löytyi sieltä pirun hyviä ajatuksiakin. Ainakin silloin, EU taisi olla erityisesti tapetilla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #402 : 19.10.2010 15:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Suuri ufohässäkkä jatkuu: Mitäs nämä valot El Pasossa olivat

WTF :o !!

Noillehan voi olla useampikin selitys, mutta kyllähän se jonkinlaisen WTF fiiliksen tuo :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #403 : 19.10.2010 15:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW I want to believe!

Mä rakastan kaikkia ufo-juttuja ja nää 13.10 tapahtuneet kuuluu kyllä viime aikojen mielenkiintoisimpiin ufo-havaintoihin.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #404 : 19.10.2010 19:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä taas rakastan uutisia uusista eksoplaneetoista, joissa siis ihan aikuisten oikeasti voi olla maan ulkopuolista elämää, toisin kuin nyt nähdyissä heijastuksissa. Miksi kukaan ei puhu niistä? =(
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #405 : 19.10.2010 19:41 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili No eikös se uusin(?) uutinen ollut ankka ja koko planeettaa ei enää löydy?

Minä innostun jostain valoista sitten kun joku vakavasti otettava taho innostuu niistä. En jaksa muuten.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #406 : 19.10.2010 19:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mites tämä?
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #407 : 19.10.2010 19:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Jep. On ehkä rationaalisesti ajateltuna hieman todennäköisempi selitys nuo laskuvarjohyppääjät, kuin avaruuden oliot.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #408 : 19.10.2010 20:13 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
No eikös se uusin(?) uutinen ollut ankka ja koko planeettaa ei enää löydy?

Minä innostun jostain valoista sitten kun joku vakavasti otettava taho innostuu niistä. En jaksa muuten.
Tällä uusimmalla tarkoittanet Gliese 581:stä kiertävää planeettaa, josta ei tosiaan toinen tutkijaryhmä löytänyt mitään viitteitä. Hienoa tieteessä onkin että tieteellinen teoria on vasta sitten tiedettä, kun se on toistettavissa. Tällä kertaa näin ei ollut. Eksoplaneettoja on kuitenkin löytynyt useita ja muutamissa niistä on voi hyvinkin olla elämää.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #409 : 19.10.2010 20:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos joku eksoplaneetta on parin valovuoden päässä, niin miten se meitä hyödyttää?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #410 : 19.10.2010 20:49 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Jos joku eksoplaneetta on parin valovuoden päässä, niin miten se meitä hyödyttää?

Jostainhan sen galaktisen imperiumin on alettava.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #411 : 19.10.2010 20:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili No ei tässä mitään hyötyä olla hakemassa. Ja lähempänä ne on silti kuin mielikuvitusolennot lentävissä lautasissaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #412 : 22.10.2010 11:38 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Palataanpas vielä tähän viimeaikojen the puheenaiheeseen eliskäs homoiltaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010102212567049_uu.shtml
En kyllä ihan odottanut tällaista reaktiota :) Vaikka nyt kun asiaa ajattelee, niin Räsänen sanoi asiat niin kuin kirkko on tahtonut sanoa jo pitkään. Ja ne jotka ovat asioista samaa mieltä, saivat sitten sysäyksen liittyä puolueeseen.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #413 : 22.10.2010 11:55 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Palataanpas vielä tähän viimeaikojen the puheenaiheeseen eliskäs homoiltaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010102212567049_uu.shtml
En kyllä ihan odottanut tällaista reaktiota :) Vaikka nyt kun asiaa ajattelee, niin Räsänen sanoi asiat niin kuin kirkko on tahtonut sanoa jo pitkään. Ja ne jotka ovat asioista samaa mieltä, saivat sitten sysäyksen liittyä puolueeseen.
Kätevästi uutisoitu, mutta eipä tuo reilut 600 ihan verrattavissa 30 000 kirkosta eronneen määrään ole vaikka kd ei olekaan sama kuin luterilainen kirkko. Onhan se tiedossa että jos jokin pitkään suhteellista hiljaiseloa elänyt järjestö/puolue/mikävaan saa yllättäen suuren määrän tunteitaherättävää mediahuomiota niin kyllä siihen alkaa porukkaa liittymäänkin. Tuote voi olla melkein mikä vaan, kyllä se ostetaan jos tarpeeksi panostetaan markkinointiin. (Tosin aidosta aatteen palosta liittyneitäkin varmasti on.)

Niin ja kyllä minusta ihmisellä saa olla mielipiteitä ja uskonnollisilla vakaumuksia. Kirkko irti valtiosta niin saavat tehdä keskenään mitä haluavat, kunhan eivät muita häiritse.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #414 : 22.10.2010 12:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili On se hienoo, kun media on saanut taas vähäksi aikaa uuden aiheen josta repiä otsikoita. Ensin lamasta, Sitten Vanhasesta ja tällä kertaa homoista. Aina ne jostakin niitä kohteita löytää. Vajaan kuukauden päästä kukaan ei muista edes koko asiaa, kun on jo joku uusi villitys menossa. Uskomatonta paskaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #415 : 22.10.2010 12:37 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, hauska ollut kyllä seurata sivusta tätä viime päivien sekoilua. Ensinnäkin itse ohjelma, vaikka sisälsikin ihan mielenkiintoista asiaa ja hyviä pointteja, ei ole suunniteltu mihinkään muuhun kuin fleimaukseen. Jengiä mahdollisimman eri lähtökohdista(tai kuten Relander kolumnissaan sanoi: "fiksuja homoja ja toissa vuosituhannelle jämähtäneitä uskonnollisia kiihkoilijoita"), ei minkäänlaista yhteistä arvopohjaa ja pari tuntia painiaikaa. Fight! Kirkon puolesta ei todellisuudessa ollut valtuuksia puhua porukasta juuri kellään, ja jos tarkkoja ollaan, on kirkon kannan hätyyttely tässä vaiheessa itse asiassa ihan turhaa, koska valtio on näistä asioista ihan samaa mieltä. Niin kauan kuin valtio evää avio-oikeuden, ei kirkkokaan luonnollisesti saa vihkimisiä suorittaa. Valinnan paikka tulee sitten, kun(huom. ei "jos") maistraatteihin homojen vihkiminen saapuu.

Ero- ja liittymisbuumit taas kuvastavat nykyihmistä aika osuvasti. Efekti on vähän sama kuin siinä tuhansia ihmisiä sisältävässä Yleislakko Kansanedustajien Palkkoja Vastaan -feissariryhmässä, jonka tiimoilta ilmaantui mielenosoitukseen huikeat kaksikymmentä(20) tyyppiä. Kuka tahansa jaksaa painaa paria nappia netissä ja tekee sen melkeinpä mistä syystä vain, eikä kirkosta eroaminen ole sen vaikeampaa kuin Facebook-ryhmään liittyminen. Moni valitsee siis tämän elektronisen käsienpesun sen sijaan, että yrittäisi esimerkiksi oikeasti vaikuttaa kirkon sisältä. Jäsenistään kirkko kuitenkin koostuu. KD:hen liittymiset todennäköisesti ovat paljolti vastareaktio tälle erovirralle, mikä puhuu omaa kovaa kieltään siitä, miten vääristynyt koko keskustelu ja sen osapuolet ovat. Toki molempiin suuntiin kulkee jengiä myös ihan oikean vakaumuksensa takia.

Itse olen - vaikkei se ehkä yhteiskunnallisesti valveutunutta olekaan - lähinnä iloinen, ettei koko asia koske minua mitenkään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #416 : 22.10.2010 13:11 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse perustan kyllä koko ajatusmaailmani 2000-luvulla siihen mitä Isossa Kirjassa lukee.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #417 : 22.10.2010 15:03 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
On se hienoo, kun media on saanut taas vähäksi aikaa uuden aiheen josta repiä otsikoita. Ensin lamasta, Sitten Vanhasesta ja tällä kertaa homoista.
Ja jostain syystä pelimiitit ei silti ole päässeet yhteenkään otsikkoon.  :???:
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #418 : 22.10.2010 15:54 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
On se hienoo, kun media on saanut taas vähäksi aikaa uuden aiheen josta repiä otsikoita. Ensin lamasta, Sitten Vanhasesta ja tällä kertaa homoista.
Ja jostain syystä pelimiitit ei silti ole päässeet yhteenkään otsikkoon.  :???:
"30 vuotias mies houkutteli alaikäisiä poikia konsoleilla kotiinsa lauantai päiväksi ja yöksi."

Kuulostaa skandaalilta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #419 : 23.10.2010 22:28 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli lievät "Wait, what?"-fiilis, kun Helsingin Sanomien sivuja luin.:lol:
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines