Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 35
Tulostusversio
Aihe: No risk no fun - Lets gamble!  (Luettu 247572 kertaa)
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #120 : 20.03.2013 09:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Laskeeko Gba näitä hommia ihan matikalla ja tekee sen perusteella päätökset, vai vedätkö aina mutulla?
tallennettu
Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #121 : 20.03.2013 09:47 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
JayeizH, suomen menestyinein vedonlyöjä ei edes luota ollenkaan aiempiin peleihin maksullisissa vinkeissään ja se tekee NHL:ssä kovempaa tulosta kuin kukaan muu.
Olisi mielenkiintoista tietää millä perusteella kaveri tekee päätöksensä. Tai mitä veikkasi Carolina - Florida pelistä. Lopputulos oli kuitenkin minusta aivan ennustamaton. Ei loukkaantuneita, Carolinan kotipeli, Florida ei ole voittanut vieraissa about kuukauteen... En oikein tiedä miten olisin perustellut itselleni Floridan voiton. Paitsi tietty niin että "Pakkohan sen vieraissa on joskus voittaa".

No, ei sillä että en tätä olisi uskonut jos joku olisi etukäteen sanonut. Tuntuu kuitenkin aika usein menevän osa peleistä ihan arvalla ;D Ja ei sillä että kuitenkaan kaikkea osaisin ottaa huomioon.

Olisi kyllä hienoa osata tämä veikkauksen taito. Lotto tms. kun on alkanut hiukan vituttamaan, kun nehän on täysin arpapeliä.

Linkki haastatteluun. Tuossa sivutaan muunmuassa panoskattojakin.

Tänään muuten Toronto - TBL pelissä herkullinen 3,00 kerroin TBL:lle. Minnesotan kerroin myöskin messevät 2,95. Painoin molemmat.

Despo, meikä keskustelee muiden vedonlyöjien kanssa, lukee vedonlyöntifoorumeita, lukee ennakoita peleistä, pohtii kokoonpanojen merkitystä ja katsoo historiaa edellisistä peleistä. Kertoimista sen verran, pyrin toki lyömään kohteita joissa on omasta mielestäni ylikerroin. Mitään 1,01 FC Barcelonan voittoja en pelaa, vaikka ei siinä voisihan tuokin olla ylikerroin Suomea vastaan. :lol:

Ihan puhdas harrastus tää mulle on, ammattimaisuudesta ei ole tietoakaan. Pääasia on isot swingit ja isot voitot. Tykkään betsailla omia suosikkisarjojani. Ei tätä kannata vain rahan takia tehdä, suosittelen veikkaamaan sarjaa mikä itseä kiinnostaa. Tosin nyt on alkanut veikkaamisen takia kiinnostamaan myös koripallo, jenkkifudis, hiihto jne.

Wikipediassa on ihan kattava artikkeli pelaamsesta: Urheiluvedonlyönti

Edit: vielä tosta että pelatakaa niitä sarjoja mitkä teitä kiinnostaa ja joista tiedätte, esim. Heintz sä vissiin seuraat formuloita munapystyssä, niin siitä vaan joka sunnuntai F1-betsit sisään.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2013 10:19 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #122 : 20.03.2013 09:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla meni taas kaikki puihin. Peesailin tuossa JayeizHin vedossa. Tein myös toisen neljän sarjan josta olis tullu satku, mut Bruins hävis jostain syystä Jetsille. Meen nuolemaan haavoja...
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #123 : 20.03.2013 11:01 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ööh, onkohan tästä jotain suurempaakin näyttöä? En jaksa uskoa että tarkkailevat yksittäisiä pelaajia mitenkään, vaan yksittäisissä kohteissa voi olla ihan jotkin omat limitit.
Ei ne varmaan erikseen ketään tarkkaile. Asettaneet vain softaan statsit jotka tarkkailee panoksia, voittoja ym. Sen perusteella sitten iskevät jarrua.

Tarkkailua se on softapuolen tarkkailukin. ;)

Itselläni ei tietenkään ole suoraa näyttöä, että juuri minulle oltaisiin laitettu cappi, mutta pitää testata jonkun toisen tilillä toi. Muutenhan se on todella yleistä että voittaville pelaajille laitetaan cappeja, tästä on mediassa sivutolkulla juttuja. Sama pokerinpelaajien kohdalla, voittavia pelaajia potkitaan ulos ja nyt PartyPoker jäi kiinni, siitä että ovat jaoitelleet pelaajie eri pooleihin missä voivat pelata.

Mulla on yksi tuttu pokerinpelaaja, joka tunnusti pari vuotta sitten ainakin silloin jääneensä tappiolle jotain 10k€ vuodessa vedonlyönnissä. Silti sillä oli myös samanlaisia limit-ongelmia (muistaakseni ainakin juuri Unibetillä), vaikka ei siis ollut kuuluisasta "voittavan" pelaajan statuksesta tietoakaan. En tiedä miksi vedonlyöntisivustojen pitäisi huolehtia kuka voittaa ja kuka ei, kunhan yksittäisten kohteiden panostukset on heille "suotuisat".

Ja joo, tottakai arviot todennäköisyyksistä ja sitä kautta ylikertoimista on subjektiivisia.

Mitä olen itsekin vähän jotain vedonlyönnin ammattilaisten mietteitä ja vinkkejä lukenut, niin viime aikojen menestymiseen reagoidaan vedonlyöntiyhtiöiden kertoimissa liian paljon. Tämä tulee ehkä sitä kautta että massat pelaavat mielellään juuri viime aikojen onnistujia ja sitä kautta vedonlyöntifirmojen on pakko polkea näiden kertoimia yhä alemmas. Tämän vuoksi sitten altavastaajista tulee hyviä pelikohteita (ylikertoimia).

Mitä kertoimia GBA sait noihin tän päivän matseihin? Olisi ihan mukava arvioida miten porukka pelailee, mutta pelkät merkit eivät kerro tuon taivaallista. :) Sarjojen ekoissa otteluissa pitäisi olla altavastaajilla hieman normaalia parempi yllätyssauma. En tiedä tuleeko tänään lähdettyä vedonlyönteihin mukaan, mutta playoffit kiinnostaa aina vähän enemmän myös vedonlyönnillisestikin. Lukkoa lähtisin ehkä itse pelaamaan. PAF tarjoaa 5,00 suoralle voitolle, Betfairilta saa jopa 5,90. Tai sitten suoran voiton sijasta tasoituksen kautta.

Täytyy kyllä myöntää että on parina viime vuotena jäänyt omat vedonlyönnit todella vähiin. Työnteolla saa paljon varmemmat rahat tiskiin. Lisäksi erilaiset managerointipelit on vieneet vedonlyönnin paikan mun sydämestä. Ja kun oikeita manageripelejä pelailee, niin niissäkin on mahdollisuus tienata vähän sivussa. :) Vedonlyöntiä tulee oikeastaan harrastettua vain kun haluaa jotain pientä lisäjännitystä johonkin matsiin, jonka aikoo katsoa. Yleensä tähän tosin riittää noi manageroinnitkin, joten usein jää vedonlyönnit kokonaan tekemättä näissäkin tapauksissa.

Laitetaan nyt vielä loppuun yksi vedonlyöntiaiheinen linkki, jota tuli itse paljon seurailtua kun vedonlyöntiä enemmän harrastin. Ilta-Sanomien ja Veikkaaja-lehden pelianalyytikon Edi Pejcicin blogi
Kokoelma
tallennettu
Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #124 : 20.03.2013 11:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Edit: vielä tosta että pelatakaa niitä sarjoja mitkä teitä kiinnostaa ja joista tiedätte, esim. Heintz sä vissiin seuraat formuloita munapystyssä, niin siitä vaan joka sunnuntai F1-betsit sisään.
Kyllä sitä formulaa tulee joskus veikattuakin. Ja olenkin yhdessä kotipaikkakunnan keskinäisessä vedossa joka kerta mukana (parhaiten veikannut saa rahat kauden lopussa). Mutta formula on vielä epävarmempi veikkauskohde kuin lätkä. Autojen ja kuljettajien paremmuus suhteet vaihtelee todella paljon joka kisassa, ja aika-ajostakaan ei voi paljoa päätellä kun pitkät vedot on eri juttu kuin nopea kierroksen pyrähdys. Joitain suht varmoja veikkauksia voi olla. Esim. jos Räikkösellä on SPAssa hyvä auto, voitto on todennäköinen. Mutta yleisesti formulaa ei kyllä kannata rahan kuvat silmissä veikata sitäkään vertaa kuin lätkää. Se on oikeasti vain huvin vuoksi :)

Joskus vuosia sitten tuli lätkääkin veikattua enemmän. Ja olen miettynyt pitkään että pitäisi alkaa taas perehtymään NHL:ään niin yrittäisi oikeasti voittaa jotain. Mutta kyllähän tämä kannattaa enemmän harrastuspohjalta vetää.

Tosin, eilenkin tein "varmistus" vedon lapulla Carolina - Florida 2 & Pittsburgh - Washington 1 :) Tästä tuli kertoimeksi reilu 5 myös ja heitin 10€ panoksen. Tämän tein ihan sillä kun tiedän oman säkäni ja muut vedot sisälsi tuon Carolinan voiton ;D Tietty sehän tässä oli jos Pittsburgh ei olisi voittanut Washingtonia. Tosin voitosta huolimatta vähän kyrsi. Olisi tullut toisesta vedosta about 120€ jos Carolina olisi voittanut...vidu...Mutta pääsin omilleni tuolla "varmistuksella" ja muutaman euron voittoakin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #125 : 20.03.2013 12:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Lohari;

Jyp 1,85
Ässät 2,00
Jokerit 1,98
Tappara 1,72
(tän olis voinu ehkä jättää pelaamatta)

Laitoin myös Superscore lapun eli tulosvetoa kaksi sm-liigamatsia

Ässät - Kalpa 3,4 - 1,2
Jyp - HPK 2,3,4 - 1,2



Ja tietenkin MM-karsinnoista varma*lappu:





*pelaajalauta trademark and seal of approval
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #126 : 20.03.2013 14:49 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Miten toi superscore toimii? Pystyykö laittamaan unibetissä? Onko siellä joku vaihtoehto, missä pystyis vaan ruksaamaan mahdolliset maalit joukkueelle, eikä silleen, että merkitsee jokaisen ottelutuloksen tulosvedossa erikseen eli nytkin Ässät-Kalpa 3-1, 3-2, 4-1, 4-2.

Vähän tippunut näistä kärryiltä tosiaan  :lol:
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #127 : 20.03.2013 14:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Miten toi superscore toimii? Pystyykö laittamaan unibetissä? Onko siellä joku vaihtoehto, missä pystyis vaan ruksaamaan mahdolliset maalit joukkueelle, eikä silleen, että merkitsee jokaisen ottelutuloksen tulosvedossa erikseen eli nytkin Ässät-Kalpa 3-1, 3-2, 4-1, 4-2.

Vähän tippunut näistä kärryiltä tosiaan  :lol:

Unibet -> vedonlyönti -> superscore - supertoto. Tuolta pysyt tekemään vaikka minkälaiset rivit.


edit:

Jokerit - Lukko 3-0 maalintekijä taitopelaaja Ben-Amor! Hyvää yötä rauma!


edit: kaikki SM-liigamatsit oikein, kai otitte tällä kertaa tipsit talteen?


saatana kun jäi tulosveto yhden päähän, otin vielä ton 2:n maalin pois ässiltä vaikka laitoin sen siihen lapulle  :)


« Viimeksi muokattu: 20.03.2013 21:24 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #128 : 20.03.2013 21:23 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep, tipsit tallessa ja voitolla ollaan. 20 euroa laitoin. Vaarallista tämä...
tallennettu
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #129 : 20.03.2013 21:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli peesattua noissa SM-liigan vedoissa, paitsi Jokerit-Lukko matsi jäi pelaamatta. Ainakin käsittääkseni meni oikein, mutta NordicBet ei ole vielä vahvistanut tuloksia  :rollaus:

No eniveis huimat 5,6€ -> 19,24€. Yhteiskerroin siis 3,44.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2013 21:43 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #130 : 20.03.2013 21:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Itelläki kaksi lappua(sinkku ja tupla) tipsien perusteella tänään sisässä, molemmat oikein. Alkuperäinen parikymppiä tuplattu onnistuneesti. Lisäksi ilmaisista Starbursteista huikeat 0,93€ bonusta pelattavaksi. Dat raplife.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #131 : 20.03.2013 21:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Itelläki kaksi lappua(sinkku ja tupla) tipsien perusteella tänään sisässä, molemmat oikein. Alkuperäinen parikymppiä tuplattu onnistuneesti. Lisäksi ilmaisista Starbursteista huikeat 0,93€ bonusta pelattavaksi. Dat raplife.

Ja sitten kun saat vielä kotiutettua rahat, niin hyvä tulee  ;)

Mutta tällä hetkellä näkyy olevan 35% siitä tavoitteesta saavutettu, että voin alkaa kotiuttaa rahnaa tuolta NordicBetistä. Nyt kun vielä selvittäisiin sinne asti ilman, että rahat loppuu  ;D

Edit:
Pakko kyllä arvostaa, kun jengi postailee tänne vinkkejä ja omia vetojaan/tuloksiaan. Nostan hattua varsinkin tuon vinkkien postaamisen suhteen.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2013 22:01 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #132 : 20.03.2013 22:54 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Pakko kyllä arvostaa, kun jengi postailee tänne vinkkejä ja omia vetojaan/tuloksiaan. Nostan hattua varsinkin tuon vinkkien postaamisen suhteen.

Ehdottomasti, samaa mieltä.
tallennettu
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #133 : 20.03.2013 23:09 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Yön NHL-pelejä tuli laitettua.

Detroid - Minnesota 2
Toronto - Tamba Bay 2
Kerroin 8.85

Minnesotalla on tietääkseni ihan hyvä vauhti päällä ja Torontolla on parin häviön putki. 5 eurolla laitoin, joten voi sieltä hyvällä tuurilla päälle 40 euroa tulla. Varmaa tämä ei ole lähelläkään mutta mielestäni ihan mahdollinen ja hyvä kerroin tuplalle.

Mitään varmaan Singleä ei oikein ollut illan peleissä ellei Gballa ole jotain insider-tipsiä.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2013 23:17 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #134 : 20.03.2013 23:27 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Detroitia vähän harkitsin singleksi.. :D
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #135 : 20.03.2013 23:52 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Laitoin kolme riviä, vitosen panoksella jokainen. Yksi Rockyn rivi. Yhdessä Detroit, Anaheim ja San Jose. Kolmannessa Detroit, Tampa, San Jose ja Colorado.

Ihan hatusta.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #136 : 21.03.2013 00:05 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Kun täällä kerran NHL-otteluista lyödään vetoa, kannattaa ladata HD Player (klikkaa keskellä olevaa mustaa pistettä).

Ohjelmalla pystyy F1:sten lisäksi nykyään katsomaan kaikki NHL-pelit Viasatista/Viaplaystä ilmaiseksi HD-laadulla. Norjalaisilla kanavilla on paras bitrate (4Mb/s), mutta suurin osa otteluista näkyy Viasat Xtra -kanavilla (2Mb/s). Viasat SE -pääkanavilla bitrate on 3Mb/s luokkaa.

Tänään alkaa klo. 04:00 Anaheim-Chicago, kannattaa ehdottomasti katsoa, jos vain mahdollista. Huippuottelu tulossa ja Anaheim voittaa, vaikken vetoa lyökään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #137 : 21.03.2013 08:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli saatua omat takaisin jälleen. Tein vajaalla 30€:lla vetoja ristiin rastiin, laittamatta kuitenkaan kaikkia vaihtoehtoja. Anaheimin ja Toronton voitosta sitten tuli about 33€, eli muutaman euron voittoakin. Täytyisi vaan olla rohkeutta ja malttia heittää yhdelle kohteelle kova panos. Pikasesti mietin jos olisi laittanut Anaheimille tai Minnesotalle koko vajaa 30€, niin saisi isomman ihan jees voiton. Mutta kun aina miettii että "tossa on hyvä kerroin, niin voisi koittaa" ja/tai "se voi kuitenkin ryssiä sen". Kuten tuossa aikaisemminkin oli puhetta, niillä yksittäisillä se keskimääräinen voitto todennäköisesti saadaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #138 : 21.03.2013 08:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jokos vaimo tietää uudesta harrastuksesta?  ;)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #139 : 21.03.2013 08:31 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mutta kun aina miettii että "tossa on hyvä kerroin, niin voisi koittaa" ja/tai "se voi kuitenkin ryssiä sen".

Tuotahan se vedonlyönti on.  :lol:

Hitto, jotenkin odotin Detroitilta voittoa.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #140 : 21.03.2013 09:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jokos vaimo tietää uudesta harrastuksesta?  ;)

Touché.

Tänään taas SM-liigaa ja rivin tarvii muuttaa vaan päinvastaiseksi(eli 4 vierasvoittoa) ja saa aivan jäätävän 32,85 kertoimen. 50e panoksellakin saa jo 1600e  :o

Analyysit:

Lukko - Jokerit

Jokereilla sairas 1,95 kerroin, vaikka 100% varma voitto taas tulossa. Ellei Lukko ole keksinyt jotain taikoja, niin Jokerit nakuttaa tänään vielä rumemmat lukemat kuin eilen. Laittaisin tän singlenä ja isosti. Ns. pankkikohde joka tuo rahat varmasti takaisin. Kevyt 200e.

Kalpa - Ässät

Eilen Ässät voitti vain maalin erolla, mutta käytännössä pelattiin vain KalPan päädyssä. Ässät myllytti jatkuvasti ja tänään Ässien kertoimella 2,75 en näe mitään syytä miksi laittaisin KalPalle rahani. Tasuri voi olla kova sana myös. Varman jos haluaa niin 2X.

HIFK - Tappara

Kuten Esa Tikkanen sanoi, Hifkillä ei ole tuolla materiaalilla mitään mahdollisuuksia Tapparaa vastaan. Eilen 3-1 turpaan ja miksi se muuttuisi tänään? Kotietu toki tuo hieman Hifkille paineita kattilaan, mutta eihän se auttanut edes liigan paskinta joukkuetta Ilvestä vastaan. Tapparalla jäätävä 2,45 kerroin.

HPK - JYP

Jypin kerroin 2,50 ja ennakkosuosikki. HPK:n kerroin 2,40 ja altavastaaja. Need I Say More?


Nyt toki pelataan vierasotteluita ja se pitää ottaa huomioon. Yllätyksen mahdollisuus on, mutta kertoimet eivät anna syytä gambläykseen. Ennakkosuosikit saavat hyvät kertoimet.

Ainoa asia mikä tässä on vaikeaa, ettei tunge koko kassaa noihin peleihin. 600e laitoin jo ja nyt saa riittää(4x single, 1 x tripla, 1x kvintetti). Jos hyvin käy niin joku 4000e tilipäivä.


« Viimeksi muokattu: 21.03.2013 09:28 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #141 : 21.03.2013 09:51 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Miten toi talletusbonus oikein toimii? Jos piruuttaan tallettaisin 25e Unibetille ja löisin talletusbonukseni tuohon Gba ehdottamaan riviin ja sattuisin vielä voittamaan, senkö jälkeen kierrättäisin vielä 5x25e ja nostaisin voittopotin.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #142 : 21.03.2013 09:54 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jokos vaimo tietää uudesta harrastuksesta?  ;)
Ei täysin ;D Olen hiukan tunnustellut kertomalla vedoista silloin tällöin. Ja tulin siihen tulokseen että ei kannata kertoa tästä "harrastuksena"  ;D


Tuotahan se vedonlyönti on.  :lol:

Hitto, jotenkin odotin Detroitilta voittoa.
Sitähän se on, mutta kuten vähän vihjasin, se pitäisi olla yksittäisten ja "varmojen" vetoa. Ei oteta turhia riskejä vain kivojen kertoimien takia. Hiljaa hyvä tulee, sopii vedonlyönti voittoihin aika hyvin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #143 : 21.03.2013 10:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jaaha, ei oikein löydy NordicBetiltä tän illan SM liigaa. Ehkä eivät ole vielä päivittäneet?

Lisäksi mun reilut 19e ei näy vieläkään >:(
tallennettu
Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #144 : 21.03.2013 10:27 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Jaaha, ei oikein löydy NordicBetiltä tän illan SM liigaa. Ehkä eivät ole vielä päivittäneet?

Mulla näkyy vasta Lukko-Jokerit. Onkohan kertoimien päivitys kesken? Jokereille NB:llä vaan 1,85-kerroin.

Lainaus
Lisäksi mun reilut 19e ei näy vieläkään >:(

Aika outoa. Mulla on kyllä aina näkynyt voitot heti, kun lappu merkattu valmiiksi.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #145 : 21.03.2013 10:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jokos vaimo tietää uudesta harrastuksesta?  ;)
Ei täysin ;D Olen hiukan tunnustellut kertomalla vedoista silloin tällöin. Ja tulin siihen tulokseen että ei kannata kertoa tästä "harrastuksena"  ;D



Tähän vinkki, ettei voitoista kannata puhua mitään tyttöystävälle tai vaimolle. Tai ylipäätänsä mistään (raha)pelaamisesta. Jos voitat sä olet se kuka maksaa etelänmatkat ja leffaillat, jos häviät niin alkaa vittuilu että "pitäisikö lopettaa". Sama sukulaisten kanssa, turpa kiinni kaikista voitoista ja pelaamisesta, muuten lähtee kyllä kateusmaximus ja ylimielistä juttua "tuurista". En mä puhu edes frendeille suurimmista voitoista, aiheuttaa vaan kateutta, kun ne piruparat vääntää 8e tuntipalkalla täyttä päivää.

Huomenna aika mielenkiintoinen kohde: Ilves - Jukurit. Jukureilla kerroin noussut jo 4,75:n. Oli pakko laittaa pieni betsi siihen. Uskon Jukureihin, ylivoimainen näytös mestiksessä ja puhtaasti voitti suoraan mestaruudenkin. Ilves taas on rymynnyt pohjamudissa, vaikka saikin tähän kauden loppuun pienen voittoputken.

Despo, katos sieltä vetohistoriasta että mikä on lapun tila.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #146 : 21.03.2013 10:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vierasvoittoja katselin itsekin. Laitoin yhden rivin pelkkää kakkosta ja toiseen laitoin pari tasuria. Lisäksi Singlenä Jokerit voittoon. NHL:ssä on taas matseja, mutta pitää myöhemmin katsoa olisiko mitään varmoja.

Eilen tuli SM-liigasta ja Anahaimin singelstä rahaa, mutta pienet panokset ja kertoimet ei hirveästi tuottaneet.
Play-Asia
tallennettu
Re: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #147 : 21.03.2013 10:34 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Lainaus käyttäjältä: Kabanossi
Aika outoa. Mulla on kyllä aina näkynyt voitot heti, kun lappu merkattu valmiiksi.

Despo, katos sieltä vetohistoriasta että mikä on lapun tila.

Se lappu on vielä muka "kesken" kaikkien matsien osalta kuten oli eilenkin. Mussutin tosta jo eilen ja äsken uudestaan, mutta eivät näköjään saa mitään aikaan.

Miten toi talletusbonus oikein toimii? Jos piruuttaan tallettaisin 25e Unibetille ja löisin talletusbonukseni tuohon Gba ehdottamaan riviin ja sattuisin vielä voittamaan, senkö jälkeen kierrättäisin vielä 5x25e ja nostaisin voittopotin.

Unibetillä on jotenkin outo tuo talletusbonussysteemi, kun laitoin 15€ sisään, niin sivuilla lukee että pitäisi kierrättää yli 300€ arvosta ennenkuin voi nostaa mitään. Nordicbetillä taas 5x25€ = 150€ edestä kierrätystä, eli alle puolet.


« Viimeksi muokattu: 21.03.2013 11:21 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #148 : 21.03.2013 12:08 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hitto, kun tekis mieli laittaa joku 500 Jokereille, niin varmalta voitto vaikuttaa. Mutta jos laitan, niin Jokerit häviää varmasti.
tallennettu
Vs: No risk no fun - Lets gamble! « Vastaus #149 : 21.03.2013 12:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hitto, kun tekis mieli laittaa joku 500 Jokereille, niin varmalta voitto vaikuttaa. Mutta jos laitan, niin Jokerit häviää varmasti.
Niin, riskillä sitä rahaa tehdään. Ilman riskiä ei ole tuottoa.

En suosittele laittamaan tai olemaan laittamatta, mutta sen takaan, että se jännitys mitä pelin seuraamisesta tulee isolla panoksella on aivan eri luokkaa kuin mistään videopelistä tulet koskaan saamaan. Se tunne pitäisi jokaisen kokea joskus. Vedon voittaminen toki tuntuu äärimmäisen hyvältä, mutta toisaalta kierolla tavalla niin häviäminenkin. Pahintahan on ettei tunne mitään ja se toleranssi noihin kasvaa aika nopeasti. Siksi sitä jännitystä kannattaa pitkällä tähtäimellä hakea oman joukkueen menestyksestä, eikä betsikoon kasvattamisesta  ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 35
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines