Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: No, oletko autoihmisiä?  (Luettu 82039 kertaa)
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #60 : 08.05.2010 21:16 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuommoinen lipui mustana ikkunan editse tänään. Oli kyllä komia. Audilla on minusta ollut lähivuosina aika hienoja malleja. Kehitystä on tapahtunut, koska aiemmin en ollut pitänyt Audia juuri minään.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #61 : 09.12.2010 20:29 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Vihaamani ajokorttirumba alkaa olla päätöksessä, sillä tänään tuli viimein suoritettua kakkosvaiheen liukastelut ja teoriatunnit. Samalla olen myös viimein onnistunut nostamaan ajokertojeni määrää ja varsinkin tänä aamuna pimeässä köröttely tuntuikin peräti jo hauskalta puuhalta. Näin talvella lämpöistä ja hankien läpi kepeämmin syöksyvää valtamerialusta kykenee kerrankin arvostamaan, vaikkakaan pyörää ei tule vieläkään helpolla jätettyä kotiin ulos lähtiessä. Julkisissakin on vielä jokin oma viehätyksensä, joten omasta autosta ei tee juurikaan mieli unelmoida, vaan lähinnä kortti on nyt enemmänkin varmuuden varalta olemassa. Onpahan nyt kuitenkin tuokin hankittu.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #62 : 16.12.2010 16:41 »
Rirpe Jäsen Viestejä: 40 Basaaripisteet: 0 Profiili Kortti ollut noin 9 kk nytten ja varmaan keväällä kirjoitusten jälkeen aion suorittaa sen kakkosvaiheen ja ainakin ennen ensi kesän inttiin menoa ettei pääse unohtumaan. Välillä tulee ajeltua enemmän ja joskus vähemmän, mutta mukaavahan puuhaa se on. Lumeenkin olin jo tottunut, kun ajokoulun viime talven pahimpien kelien aikoina vedin, joten lumien tulo on oikeastaan mukavaa vaihtelua. Varsinkin kylmillä ilmoilla on usein mukavampaa mennä mukavasti autolla, kuin odotella pysäkillä, kun aikataulut muuttuvat lotoksi. Onpahan kerran ollut yllättävääkin hyötyä kortista, kun joutunut kaverin auton pois ajamaan. Sakoiltakin yllättävää kyllä vältetty. Autoilu helpottaa muutenkin elämää varsinkin lähtemisen kanssa, kun välimatkaa on enemmän kuin jonkin verran, sillä julkisten kanssa on kuitenkin usein hieman säätöä.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #63 : 16.12.2010 22:08 »
sulo12 Jäsen Viestejä: 343 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä suoritin 2-vaiheen nyt kesällä, mutta vasta ens vuonna voi sitte hakea sen pysyvän kortin. Ostin auton melkein heti kun sain kortin, semmosen hopean värisen Rover 400:sen
http://olusf1.wordpress.com/
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #64 : 16.12.2010 22:55 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Omaa autoa ei ole, mutta AB-kortti tuli hankittua vajaa vuosi sitten. Kesällä kuitenkin tuli ajeltua vain ja ainoastaan moottoripyörällä, ja vasta marraskuussa pakon sanelemana siirryin takaisin auton rattiin. Suurin osa matkoista tulee kuitenkin nyt talvella taitettua julkisilla, vaikka välillä bussipysäkillä värjötteleminen hajottaakin. Kakkosvaihekin tuli suoritettua pois alta muutama viikko sitten, joten eipähän siitäkään tarvi enää murehtia. Lopullisen ajokortin saan haettua tosin vasta ensi kesänä.

Moottoripyörällä ja polkupyörällä ajelu on tosin ollut sen verran mukavaa ja ketterää varsinkin lyhyemmillä matkoilla, ettei oman auton hankkiminen ole käynyt edes mielessä (ei sillä että minulla olisi siihen edes varaa...). Kattelee sitten kun tulee tarvetta kuljettaa useampaa kuin yhtä henkilöä.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #65 : 02.01.2011 11:36 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jaa tämmöinenkin topicci täällä!
Kyllä olen!
Jonkin verran niiden parissa tullut harrasteltua.
Tällä hetkellä kehoa siirretään turbo koneisella Seatilla, joka saanut vuosien varrella vähän palikkaakin kiinni.
Viime talvena oli myös omistuksessa Evo 5 mitsu, josta sitten luovuttiin kuin oli pommi yksilö. Muuten mahtava laite. Erityisesti talvella  8)
Jos kaikki menee niinkuin suunniteltu, niin seuraavaksi olisi tarkoitus uittaa sti imprezaa. Mutta saapi nähä sitten kevään tullessa. Toivottavasti  :/
-
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #66 : 08.01.2011 13:11 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Suurimmalla todennäköisyydellä tulen olemaan!

Täällä pohjosessa ei oikein pärjää ilman autoa. Varsinkin kun asun vielä maaseudulla enkä missään keskustassa. Linja-autot kulkee pari kertaa päivässä ja lomilla ehkä kaksi kertaa viikossa  :o

Syksyllä sain mopokortin, mutta talvella en aja kun ei ole nastoja ja on kylmä.

Vielä pari vuotta niin ajokortti tulee. Vanhemmat kustansi siskon ja veljen kortin, mutta he saavat tyytyä ajamaan lähinnä vanhempiemme autolla silloin kun se on vapaana. Tosin veljelle he hankkivat auton hänen pitkiä opiskelumatkoja varten.
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #67 : 29.04.2011 00:19 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitenkäs vauriot, mihinkäs ootte rysäytelly? Tänään tojota sai maistaa pyörätelinettä hieman..  :lol:
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #68 : 29.04.2011 04:31 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kerran olen tojolla hakenut ajolinjaa liikennemerkin kautta, isommilta kolhuilta on säästytty. Tuotakin kopsausta taisi vähän edesauttaa se käsijarrun vetäisy, ja autoa enemmän kärsi kuskin kunnia. Suomeksi siis; auto ajautui tieltä ja onneksi kukaan ei ollut todistamassa tilannetta  ;)

E: Autokuume jatkuu edelleen, tällä kertaa RS Octavia houkuttelisi. Mitään tarvetta uudelle autolle ei tosin ole.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #69 : 29.04.2011 15:22 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Pari kertaa mun perään ajettu, kerran tuuli tempaisi parkkipaikalla oven kädestä viereisen auton sivupeiliin ja kerran kiireessä pakitin johonkin kaiteeseen. Tuosta kaiteesta jäi vähän naarmuja takapuskuriin, joille en tehnyt mitään. Ne sitten paikkautuivat samalla kun yhden peräänajon yhteydessä piti koko takapuskuri uusia joka tapauksessa.

Kerran vaimo pakitti jonkun tyypin päälle parkkipaikalla... Ei käynyt onneksi autolle mitenkään.

Edit. Autokuumetta kyllä kieltämättä on aina välillä, mutta ei vielä liian pahaksi ole päässyt. Nykyinen auto on Skoda Octavia 2004 1.8t -koneella, joka tekisi mieli vaihtaa ehkäpä samanmoiseen, mutta uudempaan. Superb-mallikaan ei varmaan olisi huono vaihtoehto. Tuo nykyinen ei kuitenkaan ole vielä kovin vanha ja kilometrejäkin takana vasta n. 100k, joten kyllä tuolla vielä pärjää.


« Viimeksi muokattu: 29.04.2011 15:28 kirjoittanut Bill Duke »
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #70 : 29.04.2011 16:20 »
sulo12 Jäsen Viestejä: 343 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mitenkäs vauriot, mihinkäs ootte rysäytelly? Tänään tojota sai maistaa pyörätelinettä hieman..  :lol:
Eipä onneksi ole mitään vahinkoja sattunut. Joku oli kaupan parkkipaikalla ilmeisesti kärryllä hakannut oveeni pienen lommon kerran, kun kävin kaupassa.
http://olusf1.wordpress.com/
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #71 : 03.05.2011 23:47 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
autoa enemmän kärsi kuskin kunnia.
Jep, tuttu tunne. Aina kuitenkin kunnia palautuu kun pääsee rattiin takaisin.

Seuraa Failia odotellessa..
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #72 : 19.07.2011 22:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tänään se tuli tehtyä. Kortti lukijaan ja about 9000€ katosi tililtä. Nyt on auto. Tai ei ehkä kaikkien mielestä, mutta teoriassa ainakin se on auto :)

Eli tarkemmin sanottuna auto on:

Skoda Ocatavia, 1.6 kone, käyttöönotto vuosi 2005 (vanhempaa korimallia kuitenkin), väri Cola -tölkin punainen.

Näin vajaan päivän ajelulla on ihan positiiviset fiilikset ja tuntuu pelittävän hyvin maksetun rahan edestä. Ei nitise tai natise, ei tee outoja "juttuja", kaikki tuntuu toimivan,...ihan jees peli. Nyt vaan pelottaa jotenkin niin perkeleesti että joku menee iskimään ovensa tai kenkästä tai nyrkkinsä tai vasaransa auton kylkeen. Se vitutus olisi aivan mieletön!!! No...kai tämä on vaan pistettävä uuden "lelun" tuoman varovaisuuden piikkiin...mutta perkele jos joku ryssii sen...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #73 : 19.07.2011 23:02 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Heinzille tiedoksi että auto on loppujen lopuksi käyttöesine ja kulutustavaraa  ;)

Itse kävin eilen koeajamassa 190 000 ajetun -04 Avensiksen. Ihan jees peli ajella, vakaa ja suht hiljainen menopeli, mutta kuljettajan paikka on vähän japsimitoille tehty. Ei meinannut saada ajoasentoa täysin sopivaksii, suurimpana ongelmana ratti jäi hieman liian alas. Muuten pirun tilava peli, mahduin itsekin takapenkille helposti vaikka kuskin penkki oli omille mitoille (+190 cm) säädetty.
Toisena miinuksena sanottakoon kulutus ja tehot. 2-litrainen bensamylly, yhdistetty kulutus päälle 7 litraa. Papereiden mukaan 147 hv, mutta jotenkin vähän laiskanpulskalta se tuntui. Käyttöauton ei tosin tarvitse mikään raketti ollakaan, mutta silti se jäi vähän mietityttämään. Omapainokin tosin vajaat 1400 kg.

Ihan jees hintaan se irtoaisi, pitää nyt vielä katella. Pankkiin varasin tosin jo ajan että saas ny nährä miten käy  :P
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #74 : 20.07.2011 08:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Heinzille tiedoksi että auto on loppujen lopuksi käyttöesine ja kulutustavaraa  ;)

Näinhän se on ja näinhän siihen pitäisi asennoitua :)

Itse kävin eilen koeajamassa 190 000 ajetun -04 Avensiksen. Ihan jees peli ajella, vakaa ja suht hiljainen menopeli, mutta kuljettajan paikka on vähän japsimitoille tehty. Ei meinannut saada ajoasentoa täysin sopivaksii, suurimpana ongelmana ratti jäi hieman liian alas. Muuten pirun tilava peli, mahduin itsekin takapenkille helposti vaikka kuskin penkki oli omille mitoille (+190 cm) säädetty.
Toisena miinuksena sanottakoon kulutus ja tehot. 2-litrainen bensamylly, yhdistetty kulutus päälle 7 litraa. Papereiden mukaan 147 hv, mutta jotenkin vähän laiskanpulskalta se tuntui. Käyttöauton ei tosin tarvitse mikään raketti ollakaan, mutta silti se jäi vähän mietityttämään. Omapainokin tosin vajaat 1400 kg.

Ihan jees hintaan se irtoaisi, pitää nyt vielä katella. Pankkiin varasin tosin jo ajan että saas ny nährä miten käy  :P

Ihan jees peli varmasti. Toyotalla kuitenkin pitäisi ajaa aika suuriakin kilometri määriä. Hiukan ihmettelen jos tuo 2 litrainen tuntuu laiskalta. Kyllähän sen nyt vähän pitäisi ampaista. Yksi mitä itse harkitsin oli 2.2 Opel Vectra. Iso auto tiloiltaan myös ja heppoja 155. Itse kun istuin sisään niin tuntu ihan perkeleen isolta. Vaikka olen kyllä lyhyt kaveri, joten sulla voi tilanne olla erikin. Tosin painoakin Vectralla on enemmän kuin tuossa Toyotassa about 1900kg. Mutta noi on ymmärtääkseni aika hyviä laitteita ja omaa vielä ketjun, joten hihnan vaihtoa ei tarvi miettiä. Tätä Vectraa kävin ihan katselemassa ja oli siistin oloinen yksilö. Tosin tuo on automaatti, joka ei kaikkia miellytä. Mutta tuokin li vain hiukan yli budjetin kun ei suostunut tinkimään kuin 10 400€ asti. Joten päädyin tuostakin huolimatta Skodaan kun sai halvemmalla ja siinä on pienemmät käyttökulutkin kuin Vectrassa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #75 : 04.08.2011 21:34 »
Juhohfin Jäsen Viestejä: 271 Basaaripisteet: 0 Profiili Juuri nyt mtv3 Max:illa (uusinta Max La 17.00)

MAX.doc: Miljardikaarat

Kalifornian Montereyssä järjestetään joka vuosi viikon mittainen autonäyttelyjen sarja, joka huipentuu Pebble Beachin Concours d'Eleganceen, maailman kalleimpien ja harvinaisimpien autojen näyttelyyn. Ohjelmassa nähdään mm. sotaa edeltävän ajan Alfa Romeoita, Jaguareja, Packardeja sekä muita, vielä harvinaisempia automerkkejä.

Kaikille autoista kiinnostuneille näytetään todella paljon viime vuosisadan alkupuolen autoja monelta erimerkiltä ja kerrotaan vähän tarinaa autoon liityen. Jos pitää gt 5:n kaltaisesta autopornosta niin kannattaa katsoa dokumentti .
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #76 : 09.08.2011 17:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili 7.8 vanheni kortti, ja vasta viime viikolla kävin autokoululla kysymässä II-vaiheesta. Pääsin hieman säkällä mukaan, kun joku oli perunut osallistumisensa ja tämäkin paikka oli jo ikään kuin varattu jollekin.. mutta sain sen lopulta itelleni. Perjantaina oli pimeän ajon simulaattori sekä arvioiva ajo, ja tänään pääsin radalle. Kerkesi siis pari päivää olla kortti vanhentunut. Nyt on vihdoin tuokin paska ohi. Joillekin varmasti II-vaihe hyödyllinen, mutta itselle jäi aikalailla rahastuksen maku suuhun. Tosin meidän autokoululla tarjottiin tänään jopa ruoat, joten ehkä suussa maistuu vielä ne pastat ja kiusaukset.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #77 : 09.08.2011 19:17 »
sulo12 Jäsen Viestejä: 343 Basaaripisteet: 0 Profiili
7.8 vanheni kortti, ja vasta viime viikolla kävin autokoululla kysymässä II-vaiheesta. Pääsin hieman säkällä mukaan, kun joku oli perunut osallistumisensa ja tämäkin paikka oli jo ikään kuin varattu jollekin.. mutta sain sen lopulta itelleni. Perjantaina oli pimeän ajon simulaattori sekä arvioiva ajo, ja tänään pääsin radalle. Kerkesi siis pari päivää olla kortti vanhentunut. Nyt on vihdoin tuokin paska ohi. Joillekin varmasti II-vaihe hyödyllinen, mutta itselle jäi aikalailla rahastuksen maku suuhun. Tosin meidän autokoululla tarjottiin tänään jopa ruoat, joten ehkä suussa maistuu vielä ne pastat ja kiusaukset.
II-vaiheesta sain hyviä neuvoja liukkaaseen keliin ja taloudelliseen ajoon, eikä se tuntunut aivan turhalta hommalta. Tosi kallista hommaa tuo autokoulu kuitenkin on.
http://olusf1.wordpress.com/
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #78 : 20.08.2011 13:41 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Niinhän siinä sitten kävi että erään toisen avensiksen kävin koeajamassa ja myyty-lappu sen ikkunaan sitten ilmestyi. Lähinnä uskomattoman hyvän rahoituksen takia. Ei budjettikaan venynyt kuin kolmisen tonttua yläkanttiin.

Tuntuu hyvältä mies.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #79 : 20.08.2011 13:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Niinhän siinä sitten kävi että erään toisen avensiksen kävin koeajamassa ja myyty-lappu sen ikkunaan sitten ilmestyi. Lähinnä uskomattoman hyvän rahoituksen takia. Ei budjettikaan venynyt kuin kolmisen tonttua yläkanttiin.

Tuntuu hyvältä mies.

Itse ostin myös viime syksynä uuden karhean Toyota Corollan ja pitää kyllä antaa arvosanaksi 10+ liikkeen palvelusta. Ei mitään nysväämistä, vaan antoivat heti pariksi päivää koeajoon. Senkin jälkeen myyjä esitteli vielä kaikki uudet mallit läpikotaisin ja kertoi omat suosituksensa lisävarusteista. Vanhan auton sai jättää suoraan pihaan ja siihen kuuluvat talvirenkaan sai tuoda jälkeenpäin. Kaikki sujui todella vaivatta ja erinomaisesti.

Ensi keväänä olisi tarkoitus vaihtaa auto johonkin Lexus-malliin, kun iski sellaiseen himo viime koeajon jälkeen ja muutenkin joku Corolla on nyt kaikilla jo. Saa nähdä, saako yhtä loistavaa palvelua jälleen. Haastavin osio, eli ostoksen perusteleminen vaimolle on onneksi jo hoidettu.  ;)
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #80 : 20.08.2011 14:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Autokauppahan on juuri sen vuoksi petollista että myyjät ovat niin perkeleen ystävällisiä. Ja joka autossa on tinkivaraa vaikka kauppias kuinka sanoisi että hinta on tiukka. Varsinkin jos vaihtoauto on mukana. Itse ostin auton muutama viikko sitten ja sain sen tutun kautta joten sen ansiosta sain laskettua hintaa yli tonnin hintaa 9990€ --> 8790€. Mutta tuollasella alennuksella joka jannu saisi autosta lähemmäs tonnin pois kun vaan pysyy kovana.

Ja tosiaan jos autokaupassa ei olla ystävällisiä sielä ei kannata asioida. Ei sieltä silloin saa hyvään hintaankan mitään. Silloin useimmiten on kuukauden myynti erä saatu jo helposti täyteen joten mitään kummoisempaa tarvetta ei ole autoa halvalla myydä. Paras aika mennä autoa ostamaan onkin juuri kuun lopussa. Koska silloin on viimeiset mahdollisuudet saada myyntitavoitteet täyteen ja silloin saa tingattua aivan varmasti.

Hieno kuvaus auton ostosta ;D On se aika varma että kyllä ne kauppiaat varmasti ovat ystävällisiä ja avuliaita, jos haluavat jotain myydä ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #81 : 20.08.2011 16:40 »
Lapinpoika Kulje kautta Kittilän! Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä teille kunnon auto
Nokia E7-00     Playstation 3 320GB
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #82 : 20.08.2011 16:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tässä teille kunnon auto
Faijalla on V70 Diesel Volvo automaatilla. Mersu on parempi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #83 : 20.08.2011 18:47 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili


Itse ostin myös viime syksynä uuden karhean Toyota Corollan ja pitää kyllä antaa arvosanaksi 10+ liikkeen palvelusta. Ei mitään nysväämistä, vaan antoivat heti pariksi päivää koeajoon. Senkin jälkeen myyjä esitteli vielä kaikki uudet mallit läpikotaisin ja kertoi omat suosituksensa lisävarusteista. Vanhan auton sai jättää suoraan pihaan ja siihen kuuluvat talvirenkaan sai tuoda jälkeenpäin. Kaikki sujui todella vaivatta ja erinomaisesti.

Ensi keväänä olisi tarkoitus vaihtaa auto johonkin Lexus-malliin, kun iski sellaiseen himo viime koeajon jälkeen ja muutenkin joku Corolla on nyt kaikilla jo. Saa nähdä, saako yhtä loistavaa palvelua jälleen. Haastavin osio, eli ostoksen perusteleminen vaimolle on onneksi jo hoidettu.  ;)

Lexus IS 250 kyllä kelpaisi, muut Lexuset ovat vähän pappa-autoja, ellei nyt ihan lippulaiva Lexus LFA:ta meinaa ostaa. Noi 250:set ovat vieläpä suhteellisen edullisia(lexuksiksi), alle 40k€:lla lähtee vähän ajettu 2010-vuosimallin auto.

Itseä himottaisi nyt joku vähän vanhempi BMW tai Audi A4:n. Täytynee vain vuolla hieman euroja kasaan, niin ei tarvitse enää rahvaan joukossa matkustaa työ ja koulumatkoja.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #84 : 23.08.2011 21:24 »
Pans91 F1 on parasta, lätkä tulee perässä! Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili multa löytyy tällä hetkellä ajokortista merkinnät BE C1E C, ja 95 :) Intissä tuli hommattua. Omaa autoa ei ole, mutta VW GTi tai Audi A3 olis ihan näpsäkkä auto :) Toki unelmana olisi, että omistaisi joskus(kun voittanut 10milj lotossa) niin Ferrari F430 Spiderin :) Noh, aina saa unelmoida :D mutta tällä hetkellä tosiaankaan ei omaa autoa ole.
''Sisu means big balls! It's like saying no matter how many times you fall down, you will keep getting up'' -Mikko Hirvonen
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #85 : 24.08.2011 15:15 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Nyt muutaman sata kilometriä avensiksella ajettu ja ainakin toistaiseksi ihan positiiviset fiilikset. Tänään tein vähän pidemmän reissun ja matka-ajossa kulutus painui 7l/100 km-tietämille. Menomatka kuorman kanssa ja tulomatka yksikseen tyhjällä autolla.

Yksi ärsytys autosta löytyi, nimittäin tuulilasin pyyhkijöiden toiminta. Tojon insinöörit ovat suuressa viisaudessaan korvanneet tavallisen tihkuasennon säädettävällä sateentunnistus automatiikalla jota en ainakaan vielä saanut toimimaan hyvin. Vaikka koetin säätää pyyhkijöitä toimimaan mahdollisimman hitaasti, niin ne vispasivat silti jatkuvasti vaikka auto seisoi liikennevaloissa. Kuluu vain tuulilasi ja sulat täysin turhaan kun kuivaa lasia hankaa. Pitää nyt vielä koettaa opetella säätämään sitä aparaattia. Aika turhake tuo automatiikka mielestäni.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #86 : 24.08.2011 19:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Itellä on omassa käytössä ollut tämän vuoden tällainen kaara:




Eli uudemman polven Chrysler Sebring, vuosimallia 2008 ja väriltään "oma" yksilö on kultainen. Juuri tuli täyteen 20 000 kilsaa, joten eipä paljon tuolla autolla ole vielä ajettu - melkein kuin uusi! Intin Defendereiden jälkeen tällaisen auton ajaminen on luksusta. Ajo-ominaisuuksiltaan mitään erikoinen, mutta hieno ulkonäkö antaa kummasti anteeksi. Miinuspuolena sanoisin, että välillä tuntuu, että ohjaisi laivaa, koska auto on isompi kuin mihin on tottunut. Autossa on Volvojen tapaan helvetin pitkä keula, joten ihan mielellään en lähde minnekään ahtaisiin parkkipaikkoihin ja -halleihin. Siitä mielenkiintoinen merkki tämä "Sysleri", kun ensi vuodesta lähtien Euroopassa Chryslerit myydään Lancioina.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #87 : 18.09.2011 17:24 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Meillä lähti Elokuussa Fr Seatti vaihtoon ja tilalle Skoda Fabia RS combi.
Race Blue väri oli ainoa joka hyväksyttiin tuohon  ;D
Viellä ihan tyytyväisen oloinen autoon.
-
tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #88 : 07.01.2012 17:48 »
Bunder Jäsen Viestejä: 107 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämä auto menee ostoon jos saan rahat kasaan

tallennettu
Vs: No, oletko autoihmisiä? « Vastaus #89 : 07.01.2012 19:30 »
Max out Jäsen Viestejä: 421 Basaaripisteet: 0 Profiili Onks toi Bugatti Veyron Supersports vai ihan tavallinen Veyron?
Normaaliversion hinta euroopassa on miljoonan ja Super sportsin on 1,6 milj, jotenvarmaan menee rahojen kasaamisessa hetki. :rollaus:
Noitten erothan on siinä, että toisessa on 1001 hevosvoimaa ja kulkee 407,
toisessa 1200 hevosta ja kulkee 431...ja sehän on maailman nopein tuotantoauto se.

Kuvassa näyttää mielestäni kumminkin olevan ihan perus Veyron eli ei mitään :P,joten 0,6 milj lisää ja saat tämän:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
PSN: Max_out_ | Playstation 3  320GB |
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines