Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009  (Luettu 3259 kertaa)
NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « : 11.04.2009 15:10 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Kun joukkueilla on pelaamatta yhdestä kahteen pelejä runkosarjassa, ovat kaikki pudotuspelijoukkueet selvillä:
Koodia:
LÄNSI                                  ITÄ
1. Z - San Jose  117          1. Z - Boston          114
2. Y - Detroit         112         2. Y - Washington 108
3. X - Vancouver 98         3. Y - New Jersey 104
4. X - Chicago         100         4. X - Philadelphia 97
5. X - Calgary         96         5. X - Carolina         97
6. X - Columbus 92         6. X - Pittsburgh 97
7. X - Anaheim         90         7. X - NY Rangers 93
8. X - St. Louis 90         8. X - Montreal 93
Z=Varmistanut konferenssivoiton, Y=Varmistanut divisioonavoiton, X=Varmistanut play-offspaikan

Vaikka joukkueet ovatkin selvillä, tulevat pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit todennäköisesti vaihtumaan varsinkin konferenssien peräpäissä. Tämän lisäksi jäljelläolevissa otteluissa ratkaistaan Presidents' Trophyn voittava seura, eli se joukkue, joka kerää eniten pisteitä runkosarjassa. Tämä palkinto meni viime vuonna Detroitille, joka ei tosin tänä vuonna palkinnosta kilpaile. Tämän kauden tuhkimotarinalle Columbukselle, joka ei ollut yhdeksänvuotisen seurahistoriansa aikana aiemmin päässyt jatkopeleihin, tuli viime yön kierroksella kilpailija kun St. Louis Blues vältti kesäloman ja jatkaa kauttaan. Oma suosikkini New York Rangers varmisti oman play-offpaikkansa toissa yönä ottaessa 2-1-voiton Philadelphiasta romuttaen Buffalon ja Floridan unelmat. Rangersien kauden seuraaminen on ollut aikamoista vuoristorataa. Joukkue aloitti kautensa Euroopassa voittaen kaksi ensimmäistä sarjapeliään Tampa Bay Lightningia vastaan Prahassa saaden räjähtävän lähdön. Tämä jatkuikin jonkin aikaa, kunnes tuli käsittämätön romahdus, jonka takia joukkue romahti konferenssin kärjestä pudotuspeliviivan alapuolelle. Valmentajanvaihdos John Tortorellaan kuitenkin auttoi pelillisesti aneemista joukkuetta, joka sai piristysruiskeen alkaen pelata aktiivisempaa peliä, johon heillä eittämättä materiaalinsa puolesta on valmiudet. Nyt on ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle haarukassa joko New Jersey tai Washington, joista toivoisin vastaan ehdottomasti jälkimmäisen. Vahvimmaksi voittajasuosikiksi näkisin tämän vuoden kinkereissä Bostonin, joukkue omaa valtavan hyökkäyspotentiaalin, jonka lisäksi se osaa puollustaa järkyttävän hyvin, todennäköinen finaali Detroit - Boston.

Seuraako täällä kukaan NHL:ää? Kuka vie mestaruuden? Mitkä ovat suosikkijoukkueet? Kiinnostaako ketään ylipäätänsä? Missä on J.J.?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #1 : 11.04.2009 21:22 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Seuraako täällä kukaan NHL:ää? Kuka vie mestaruuden? Mitkä ovat suosikkijoukkueet? Kiinnostaako ketään ylipäätänsä? Missä on J.J.?
Ei. Detroit. Detroit. Ei. MTV3:lla.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #2 : 16.04.2009 00:42 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Seurailen. Washingtoniahan täällä eniten kannatetaan ja ekalta kierrokselta tarkoituksena olisikin katsoa ainakin kaikki Washington-NY Rangers -parin kamppailut, tai ainakin ne joihin netistä jonkilaista livestreamia löytyy. Washingtonin kannalta alkukausi oli aika hupaisa, kun aloituskokoonpanon miehistä taisi olla melkein kymmenkunta loukkaantuneiden listalla ja joka ottelussa tuntui loukkaantuvan mies jos ei enemmänkin. Ihan hyvinhän nuo pelit menivät vähän varamiehisinäkin tosin. Ovechkin vei taas maalipörssin ylivoimaisesti ja kuka tietää missä Semin olisi pistetilastoissa ollut ilman alkukauden loukkaantumista. Ei taida olla Washingtonilla kuitenkaan asiaa aivan finaalipeleihin tämän hetkisellä joukkueella. Theodore voi jo yksin ratkaista otteluita vastustajan eduksi. Brent Johnsoniin luottaisin maalilla enemmän jos olisi pelikunnossa. Eiköhän sitä kuitenkin ekalta kierrokselta jatkoon mennä, veikkaan että voitoin 4-2 kukistuu Rangers.

Boston on kyllä varmasti kova luu tämän vuoden playoffseissa ja nähdään melko varmasti ainakin Itäisen Konferenssin finaaleissa. Detroitin toivon tippuvan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Columbuksesta ei varmaan vielä tiputtajaksi ole, mutta toisella kierroksella voisi hyvinkin olla jo toivoa. Pittsburgh-Philadelphia on aika tasainen pari ennakkoon ajatellen, kuin myös Sharks-Ducks. Vancouver hoitanee St Louisin ekalla kierroksella ja veikkaan että vähintään toinen kaksikosta Carolina ja Chicago menee jatkoon ekalta kierrokselta.
Kokoelma
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #3 : 28.04.2009 11:11 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Boston, Detroit ja Vancouver jyräsivätkin tiensä odotetusti toiselle kierrokselle ja Pittsburgh vei sarjansa kuudessa pelissä, vaikka hetken kuudennessa pelissä näyttikin että seitsemäs tarvitaan tuo sarja ratkaisemaan. Viime yönä toiselle kierrokselle selvisivät lisäksi Anaheim ja Chicago. Ensi yönä olisikin sitten jännittävät seitsemännet pelit edessä sekä Washington-NY Rangers- että New Jersey-Carolina -sarjoissa.

New Jersey- Carolina parista toivon toisaalta New Jerseyn voittoa, että saataisiin vahvistus tai pari sieltä Suomen joukkueeseen MM-kisoihin. Jo yksikin pelaaja joukosta T.Ruutu, J.Jokinen, Pitkänen olisi erittäin tervetullut lisä MM-miehistöön. Toisaalta toivon suomalaisien jatkavan mahdollisimman pitkälle myös NHL:n pleijjareissa. Washington-NY Rangers parissa olisi myös mahdollisia, erittäin kovia tekijöitä tarjolla MM-vahvistuksiksi, tosin ei Suomen joukkueeseen. Mikäli Washington putoaa saattaa Venäjä saada loistoapuja kolmikosta Semin, Ovechkin, Fedorov ja Ruotsi Nicklas Bäckströmistä. Kanadakaan tuskin pistää vastaan jos Mike Green haluaa saapua joukkueen avuksi kisoihin. Rangersin puolelta puolestaan Ruotsi saisi ainakin mahdollisesti käyttöönsä Henrik Lundqvistin.

Läntisen konferenssin puolella tiedetään jo toisen kierroksen parit, Detroit-Anaheim ja Vancouver-Chicago. Aika tasaisia pareja kumpikin näin ensi katsomiselta. Itse toivoin Detroit-Anaheim paria jo ensimmäiselle kierrokselle, koska uskoin Anaheimin olevan yllättävän kova tämän vuoden playoffseissa, ja siltä ainakin ensimmäisen kierroksen perusteella näyttää. Toivon kovasti Detroitin tippumista.
Kokoelma
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #4 : 28.04.2009 13:13 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään olisi tarkoituksena katsoa tuo Rangers - Capitals-ratkaisumatsi, vaikka ei Rangers-fanina niin kovia odotuksia enää kahden mahalaskupelin jälkeen tähän ratkaisevaan ole. Rangersista voisi Suomen kisajoukkueeseen irrota Lauri Korpikoski, jonka näkisin ainakin itse sopivan jengiin erinomaisesti. Hyvin luisteleva ja töitä tekevä hyökkääjä, jolla on todella hyvät kädet. Pystyy pelaamaan myös laidassa, joten miksei ex-Ranger Jarkko Immosen viereen, kun se ketju ei ole toiminut toivotulla tavalla. Vaikka NHL:stä mitä apuja tuleekin, täytyy valmennusjohdon pitää näppinsä erosta Suomen tämänhetkisestä ykköshyökkäysketjusta, ykkösylivoimasta ja Ruudun-Santalan ja Pyörälän ketjusta, jotka toimivat todella hyvin.

Kummastutti kyllä minua jälleen tänäkin vuonna Sharksin kaipuu golf-viheriöille. Miten runkosarjan niin loistavasti klaarannut joukkue voi jäätyä pudotuspeleissä jälleen? Ei voi tajuta.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #5 : 28.04.2009 18:47 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse lähinnä toivon että Capitals jatkaa, lähtisi MM-kisoista viimeinenkin jännityksen hiven jos Venäjä saisi Seminin, Ovechkinin ja Fedorovin..
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #6 : 29.04.2009 05:21 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili No huhhuh! Onneksi satuin tsekkaamaan Capitals-Rangers / Carolina-Devils -pelien viime hetket.


Ensinnäkin Capitalsille toivottu voitto Rangersista pappa-Fedorovin maalilla kolmannen erän viime hetkillä. Olisi tietty ollut kiva nähdä Ovechkin Sveitsissä, mutta hyvä näin Suomen kannalta.

Niin ja Washington vs Pittsburgh -sarja tulee olemaan eeppistä pistepörssihaiden välistä mättöä. 


Toiseksi Jussi Jokinen teki tasoitusmaalin Joni Pitkäsen syötöstä Carolinalle ajassa 58:40 (sama mieshän ratkaisi neljännen matsin 0,2 sekunttia ennen peliajan loppua) ja Eric Staal voittomaalin ajassa 59:28. Tuomo Ruutu teki ensimmäisen maalin.

Sinänsä harmi, ettei Ruutua, Jokista tai Pitkästä tulla näkemään Sveitsissä, mutta onpahan ainakin enemmän seurattavaa NHL:n suunnalta.


« Viimeksi muokattu: 29.04.2009 06:32 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #7 : 29.04.2009 15:40 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on siis ensimmäinen kierros pudotuspeleissä pelattu ja toisen kierroksen sarjat näyttävät seuraavilta:

LÄNSI:
Detroit - Anaheim
Chicago - Vancouver

ITÄ:
Boston - Carolina
Washington - Pittsburgh

Rangersin pudottua pitää alkaa kannustaa toista suosikkia, Blackhawksia, joilla on nappisuorituksella mahdollisuus kaataa Canucks ja jatkaa konferenssifinaaleihin todennäköisesti Detroitin vastustajaksi. Idässä Carolinan vire ei vain enää voi kestää Bostonia vastaan ja Pittsburgh päässee omassa sarjassaan tuoreemmilla jaloilla alussa parin matsin karkumatkalle, jonka vievät loppuun asti tiukassa sarjassa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #8 : 29.04.2009 19:39 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Olihan pelit tosiaankin viime yönä! Lundqvist esitti kyllä taas tukun huipputorjuntoja, mutta menihän siitä lopulta sitten oikea joukkue kuitenkin jatkoon.  ;) Kyllähän Ruotsi saa Lundqvistista erittäin kuuman veskarin, jos mies päättää kisoihin lähteä. Carolina matsissa suomalaisten panos oli kyllä hieno ja New Jerseylle oli varmasti karvasta hävitä ottelu viimeisen kahden minuutin aikana muuten hyvin menneen pelin jälkeen.

Eiköhän Boston jyrää toisellakin kierroksella tiensä jatkoon, toivottavasti  ei kuitenkaan yhtä selvin lukemin kuin ensimmäisellä. Anaheim voisi Hillerin avulla haastaa Detroitia oikein kunnolla, vaikka Detroit selvänä suosikkina sarjaan lähteekin. Chicagon nuoren joukkueen iloista hyökkäyspeliä olisi kiva nähdä vielä pitkään, mutta Vancouver vienee kyllä sen sarjan. Pittsburgh-Washinton tuleekin olemaan sitten mielenkiintoinen sarja. Pittsburgh lähtee varmasti suosikkina sarjaan, mutta Rangers-sarjan perusteella Varlamov on selvästi Theodorea varmempi maalilla, joten uskon että Washington pystyy pingviinit haastamaan Philadelphiaakin paremmin. Eikä Fleury Pittsburghin maalilla aivan Lundqvistin tasoinen maalivahti ole, joten tiukkaa sarjaa odotellaan.
Kokoelma
tallennettu
Vs: NHL Pudotuspelit kausi 2009-2009 « Vastaus #9 : 05.05.2009 05:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Pittsburgh 3 - 4 Washington.

Tai paremminkin se paljon hehkutettu Crosby - Ovechkin, sillä molemmat miehet tekivät hattutempun. Ovechkin nakutti yläpesiä ranteellaan joka paikasta ja Crosby pelasi viimeisessä maalissaan enemmän pesistä kuin lätkää. Jäätävää.


« Viimeksi muokattu: 05.05.2009 05:38 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines