Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: NHL Pudotuspelit 2008  (Luettu 4559 kertaa)
NHL Pudotuspelit 2008 « : 22.04.2008 03:19 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka ketään ei nyt kiinnostaisikaan, niin kirjoittelen vaikka omaksi ilokseni amerikkalaisen ammattilaisjääkiekkoliigan pudotuspelien tapahtumista joskus jopa livenä! (Kiitos MyP2P ja useimmiten 800kbs streamit!) Keskustelun olisi tässä triidissä tarkoitus olla parhaimmillaan niin "chatmaista" kuin mahdollista keskustelupalstalle(jos vain modet sen sallivat), koska pelien tilanteet ja "momentum" vaihtuva alati.

Tällä hetkellä vielä menossa olevissa pudotuspelipareissa Montreal ja Bruins ovat ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa Habsien johtaessa Mike Komisarekin maalilla, jossa suomalainen Saku Koivu toimi yhtenä syöttäjänä. Toisena tämän yön pelinä Philadelphia johtaa kuudennessa ottelussa 2-0 Washingtonia vastaan sarjan ollessa 3-2 Phillylle. Tässä ottelussa Timonen oli ensimmäisessä maalissa syöttäjänä. Näiden jälkeen vielä yhdessä katkolla olevassa sarjassa kohtaavat San Jose ja Calgary seitsemännessä ottelussaan. Kuudennessa ottelussa Miikka Kiprusoff oli maalilla itse varmuus, ja varmasti on luvassa äärimmäisen jännittävä seitsemäs ottelu seuraavana yönä.

Tällä hetkellä tosiaan seuraan Bostonin ja Montrealin välistä ratkaisevaa ottelua sekä toivon Philadelphian selviävän jatkoon Capitalsia jatkoon, molemmat pelkästään joukkueissa pelaavien suomalaisten takia, koska Rangers valmisti oman jatkoonmenonsa viikonloppuna.

E: Sveitsin lahja jääkiekolle, Mark Streit, teki 2-0 Habsien alivoiman jälkeen, nyt rupeaa johto tuntumaan jo hieman mukavalta.

E2: Herranjumala, että Carey Price pitää tällä hetkellä Montrealia pystyssä. Voi olla, että tulee rumaa jälkeä vielä, jos Habs passivoituu liikaa. Petteri Nokelainen on pelannut hyvin Bruinsille tarjoten parjon virtaa hyökkäyspeliin, kuin myös Saku Koivu Habseille, jolta odotetaan kyllä ihmetekoja vielä tässä ja varsinkin seuraavassa sarjassa. Philly-Caps sarjassa se ruotsalainen Nicklas Bäckström teki Capitalsille 2-1-kavennusmaalin. Voi paska.

E3: Habsien playoffeissa käsittämättömän tehoton ylivoima toimii vihdoinkin! Andrei Kostitsyn tekee 3-0, jatkoon menossa! En kyllä pysty tajuamaan miten Habsien runkosarjassa koko NHL:n tehokkain ylivoima on alentunut jatkopeleissä koko liigan huonoimmaksi. Pakko on kuitenkin toivoa, että peli sekä ylivoima vain paranee jatkopelien mukana. BTW: Daruden Sandstorm soi Montrealin Bell Centerissä pelitauolla!

E4: Alexander Semin teki maalin Capitalsille, joten tilanne on nyt jo 2-2 Philadelphian ja Washingtonin ottelussa. Helvetti sentään. Samaan aikaa Boston pelaa ylivoimaa toisen erän lopussa Canadiensia vastaan, jonka Habs kuitenkin kesti toisen erän osalta. Tilanteesta huolimatta on kuitenkin tulossa aikamoinen kolmas erä tässä ottelussa ellei Montreal tee neljättä maalia heti alkuun. Jos näin tapahtuu, niin varmaankin vaihdan toiseen menossa olevaan Philadelphian ja Washingtonin otteluun. Erätauoilla sekä pelikatkoilla tulevilla mainoskatkolla esiintyvät "We don't make compromises. We make Marines"-tv-mainokset tarjoavat hupia.

E5: Helvetin helvetti! Washington on tehnyt jo kolme peräkkäistä maalia! Johto heille Philadelphiaa vastaan siis 3-2 Ovechkinin tehdessä kolmannen maalin. Philadelphia kyllä tekee itselleen tästä sarjasta todella vaikean. Montreal sen sijaan pitää Bostonia pihdeissään ja varsinkin on ilo seurata tälle kaudelle uudestisyntyneen Alexei Kovalevin pelaamista. Muutos itsekkäästä ja ailahtelevasta raha-ahneesta entisestä pelurista työteliääksi joukkueen johtajaksi on ollut koko NHL:n tämän kauden puheenaihe. Tässäkin pelissä hänelle on merkattu jo kaksi syöttöpistettä, ja tällä menolla lisää on tiedossa. 20-vuotias Carey Price on myös ollut erinomainen maalivahti Montrealille näissä pudotuspeleissä, ja jos hän jatkaa tätä menoa ei Montrealin menestyminen ainakaan hänestä riipu.

E6: Philadelphia - Washington-pelissä Aleksanteri Suuri iskee toistamiseen peräkkäin, eli kolmannessa erässä Ovechkin merkitään maalintekijäksi ja Caps johtaa 4-2. Saa nähdä, että tuodaanko Antero Niittymäki Phillyn veräjänvartijaksi, vai luotetaanko Martin Bironiin vielä. Onneksi Montreal johtaa kuitenkin vielä 3-0, ja peli onkin menossa selkeästi kotijoukkueelle. Lähetyksessä on tuotu paljon esiin Saku Koivun paluuta Montrealin kokoonpanoon ja joukkueen parantumista tämän seurauksena, ja onhan tämä ollut selvää tilastojenkin valossa. Koivulla viime ottelussa kaksi syöttöpistettä ja hyvä aloitusprosentti.

MONTREAL 4-0 YLIVOIMALLA! SE ON SIINÄ, KIITOS JA HYVÄÄ YÖTÄ BOSTON! Andrei Kostitsyn tekee illan toisen maalinsa ja sinetöi tämän sarjan! Enää jännitettävänä on vain se, että vetääkö Price historiallisen nollapelin tästä.

E7: Andrein velipoika Sergei Kostitsyn tekee 5-0 ja Price ottaa nollapelin Canadiensien seitsemännessä ottelussa Bruinsia vastaan. Price pääsee täten harvojen maalivahtien seuraan, jotka ovat ottaneet nollapelin viimeisestä ratkaisevasta playoff-ottelusta.


« Viimeksi muokattu: 22.04.2008 04:36 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #1 : 22.04.2008 08:13 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili NHL:n pudotuspeleissä on kyllä meininkiä. Itse en ikävä kyllä ole kovin tarkkaan jaksanut seurata sitten kauden 1993-1994 joka olikin helvetin jännittävä.

Tänä keväänä olen yllättynyt San Josen yskähtelystä Kipperin Flamesia vastaan ja Ducksien aikaisesta siirtymisestä laulukuoroon. Mä toivoisin nimenomaan Capsien menevän jatkoon Phillyn sijaan jotta jatkossakin voitaisiin nähdä sekä Ovetchkinin että Seminin otteita, sitäpaitsi onhan Capsien näkeminen pudotuspeleissä harvinaista herkkua.

Penguinsien suora 4-0 voitto Ottawasta oli myös melkoinen pommi, itse uskon että Penguins vie tänä vuonna Stanley Cupin.
N
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #2 : 22.04.2008 12:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
itse uskon että Penguins vie tänä vuonna Stanley Cupin.
Penguins on ollut vakuuttava, ja jatkaa samaa tahtia. Minäkin laittaisin rahat siihen joukkueeseen.

Toivomus olisi että Canadiens nappaisi pokaalin. Olisihan se hienoa kun Koivukin saisi vihdoin nimensä pokaaliin. Lähettihän Canadiens juuri Boston Bruinsin lomille joten toivo elää mutta kun tämäkin peli meni seitsemään otteluun niin tiukille menee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #3 : 23.04.2008 01:09 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Seurailtua tulee. Viime yönä juurikin Montreal-Boston peli ja sitä ennen noin 10 muuta peliä ekalta kierrokselta. Ensi yönä olisi vuorossa seitsemännet ottelut Washington-Philadelphia ja San Jose-Calgary sarjoista. San Josen voittoa toivotaan, niin pääsisi Kiprusohvikin katselemaan MM-kisoja kotisohvalta. Washington varmaan hoitaa voiton kotiin tuossa toisessa kamppailussa ja saadaan sitten Philadelphiasta ehkä Kukkonen-Niittymäki kaksikko myös MM-kisoihin väännettyä mukaan.

Jo päättyneistä sarjoista Penguinsin voitto oli odotettu, eikä 4-0 tuloskaan juuri yllättänyt kun katsoo Ottawan loppukautta ja ykkösketjun ilmettä. Minnesotan olisin toivonut jatkavan, joskin hyvän sarjan pelannut Mikko Koivu tuo ainakin vahvitusta leijoniin. Montreal-Boston sarja oli yllättävän tiukka, mutta "oikea" joukkue voitti lopulta kuitenkin. :) Dallasin voitto oli mukava yllätys. Ja Hasek(ki) eläkkeelle.

Ennustetaan sen verran, että itäisen konferenssin finaalissa kohtaavat Pittsburgh ja Montreal. Pittsburgh finaaliin voitoin 4-2. Läntisessä puoliskosta finaaliin etenee San Jose voitoin 4-3 Coloradosta. Pingviinit voittavat mestaruuden 4-1.

Niin ja seurailun lisäksi tulee harrastettua hiukan managerointiakin: http://www.stargm.com/hockey/.
Kokoelma
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #4 : 23.04.2008 11:58 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Yllätysten yö! ... ainakin osaksi.

Philadelphia pudotti Washingtonin jatkosta hieman yllättäen ja San Jose tiputti Calgaryn jatkosta 5-3-voitollaan. Itse toivon kannun nostajiksi Rangerseja, joilla pitäisi ainakin riittää hyökkäyksen materiaalia siihen. Perinteisesti kovien maaliniskijöiden ja nuorien jätkien lisäksi joukkueessa on Chris Drury, joka on käytännössä Mr. Ratkaisupeli, joka elää tällaisia isoja pelejä varten. Ainoa vakava vika Ragseilla on puolustuspäästä, joka on todella herkkä kovalle painostukselle ja tulee olemaan todella suuressa testissä joka ottelussa. Kuningas Henrik Lundqvistin takia Rangers tuskin tulee häviämään.

Pittsburghiin en minä usko, ja vaikka nuorisolauma Jarkko Ruudun johdolla(:lol:) tulee pääsemään varmasti pitkälle, kyllä lännestä on viimeistään tulossa niin kova pakka vastaan finaaleissa, että ei realistisia mahdollisuuksia pitäisi olla. Epäilenkin siis, että Valtteri Filppula pääsee suomalaisista tällä kaudella juhlimaan, ja Detroit vie finaalit.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #5 : 23.04.2008 14:38 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Jabadabaduu, Flyers jatkoon! Vuoden 2007 hupivetoni on vieläkin elossa:



Aikamoinen urosmehiläisen työ olisi Flyersin mestaruus, mutta toivossa on hyvä elää. :lol:
Nice beaver!
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #6 : 25.04.2008 02:20 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Aikamoinen urosmehiläisen työ olisi Flyersin mestaruus, mutta toivossa on hyvä elää. :lol:

Tai naarassonnin.

Montreal-Philly juuri alkamassa. Kovalev-Koivu-Higgins pelasi todella hyvän pelin viimeksi, eikä alku nytkään pahalta näytä. Toisessa parissa Coloradolla olisi tänään kyllä pienen yllätyksen paikka heti ottelusarjan alkuun. Ainakin Theodore on vakuuttanut Hasekia/Osgoodia enemmän, eikä Coloradolta hyökkäysvoimaakaan puutu. Veikkaus: Ensimmäiset voitot Coloradolle ja Montrealille.
Kokoelma
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #7 : 25.04.2008 07:28 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Veikkaus: Ensimmäiset voitot Coloradolle ja Montrealille.
Puoliksi oikeinhan se meni. Detroit ja Montreal siis voittajat ensimmäisissä otteluissa. Molemmissa otteluissa suomalaiset tehoilla: Koivu syötti tasoitusmaalin varsinaisen peliajan lopulla ja Filppulakin kirjautti yhden syöttöpisteen tililleen Franzenin maalilla. Älyttömän tiukkoja matseja molemmat, ja on jännittävä nähdä, että miten seuraavat osaottelut menevät. Itse en ainakaan uskaltaisi lähteä veikkaamaan voittajia.

Tänä yönä kaksi viimeistä paria pelaavat myös ensimmäiset osaottelunsa: Sharks haastaa vahvalta näyttävän Starsin sekä Rangers ja Penguins iskevät yhteen Isossa Omenassa. Voitot veikkaan Starsille ja Penguinsille, joista ensimmäinen kahdella maalilla ja toinen yhdellä maalilla.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #8 : 25.04.2008 23:46 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Veikkaus: Ensimmäiset voitot Coloradolle ja Montrealille.
Puoliksi oikeinhan se meni.

Edes puoliksi oikein, ensimmäisien erien jälkeen näytti jo että meni täysin metsään. ;D

Tänä yönä tosiaan starttaavat loputkin 2. kierroksen sarjat. Rangers-Penguis on kyllä etukäteen katsottuna omasta mielestäni paras näistä neljästä otteluparista ja tarkoitus olisi kyllä seurata jokainen ottelu suorana, vaikka pari tenttiä painaakin melko ilkeästi päälle. Iloista hyökkäyspeliä on toivottavasti luvassa, sen verran kovia nimiä kuitenkin molemmilla joukkueilla on peliin, ja nimenomaan hyökkäyspäähän, heittää. San Josessa puolestaan Sergei Zubovin mahdollinen paluu Starsien kokoonpanoon vain vahvistaa ensimmäisellä kierroksella hyvin pelannutta joukkuetta.

Veikkailuissa pitää puolestaan peesata kepiä ja toisaalta luoda vähän ristiriitaa omiin aiempiin veikkauksiini Sharksien finaalipaikasta. Eli Dallas ottaa tässäkin sarjassa heti kotiedun vastustajaltaan pois ja Penguins aloittaa myös sarjansa (jatkoaika-?) voitolla.
Kokoelma
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #9 : 27.04.2008 13:29 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Katselen juuri viime yön pelien highlighteja.

Red Wings murskasi Avsit vakuuttavassa 5-1 voitossa, joista parisen pointtia:
-Franzen petaa itselleen playoffien MVP-palkintoa tällä menolla. 21 maalia viime 24:ssä pelissä(mukaanlukien siis viimeiset runkosarjan pelit) kertovat aivan tarpeeksi. Yön murskavoitossa tuli hattutemppu.
-Filppula tehoilla, 1+0.
-Jos Franzen on liekeissä, niin on Chris Osgood myös, joka näytti olleen välillä Wingsien tuki ja turva.

Montreal hävisi kotonaan Philadelphialle 4-2:
-Martin Biron on uskomattomassa vireessä torjuen 34 kutia ansaiten pelin ykköspalkinnon. Carey Pricen kilpeen on tulossa säröjä ja hän on uskomattoman sijaan enää hyvä. Viimeinen 4-2 maali täysin hänen piikkiinsä, vaikka kyllä oma puolustuskin edessä sekoili. Saa nähdä, että murtuuko Price vielä sarjan edetessä, vai onnistuuko keräämään itsensä.
-Koivu teki vakuuttavan tahtomaalin ja sai syötön Markovin maaliin, tuottelias 1+1-ilta, siis. Koivun kunto voi osoittautua todelliseksi "gamebreakeriksi" tässä sarjassa.

Tänään Suomen aikaa yhdeksältä alkaa Pensien ja Ragsien toinen yhteenotto, joka taitaa olla pakko katsoa. Toivottavasti tällä kertaa Rangers vie toisen epäilemättä tiukan matsin. Meinaako kukaan muu katsella?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #10 : 27.04.2008 17:39 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Coloradolla ei kyllä ollut paljon sanomista Detroitia vastaan joukkueiden toisessa kamppailussa. Franzen teki tosiaan hattutempun, mutta ainakin allekirjoittanutta vakuutti melkein enemmän kenenkäs muun kuin Henrik Zetterbergin otteet. En kyllä tällä kertaa aivan koko ajan matsia seurannut, mutta aina kun katseeni ruutuun käänsin niin numero 40 siellä näkyi olevan joka paikassa. Onneksi edellä mainittuja herroja ei tänä vuonna Ruotsin MM-joukkueessa nähdä. Toisesta ottelusta lyhyesti; Montreal hävisi Phillylle, tiukka sarja tulossa.

Tänään Suomen aikaa yhdeksältä alkaa Pensien ja Ragsien toinen yhteenotto, joka taitaa olla pakko katsoa. Toivottavasti tällä kertaa Rangers vie toisen epäilemättä tiukan matsin. Meinaako kukaan muu katsella?

Katseltua tulee. Itsekin toivon Rangersien voittoa ihan ottelusarjan mielenkiinnon kannalta. Pahoin kuitenkin pelkään että niin ei tule käymään, vaan sarja siirtyy Madison Square Gardeniin 2-0 tilanteesta. Toisessa kohtaamisessa Sharks nostaa peliään ykkösketjun tehtaillessa tarvittavat maalit ja tasoittaa voitot 1-1.
Kokoelma
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #11 : 27.04.2008 21:19 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Luistimet ovat teroitetut ja illan gladiaattorit valmiit taisteluun! Kansallislaulujen jälkeen päästään toimintaan. Tästä matsista on pakko toivoa ja ennustaa Rangersieni voittoa, 4-2 Rangerseille.

Jes! Jim Hughes(entinen EA:n NHL-sarjan selostaja) on puikoissa, ainakin selostuksen pitäisi olla kohdillaan. Harmi vain, että feed on järjettömän huonolaatuinen. Video tulee vielä ihan ok, mutta ääni särisee järkyttävän paljon.

E: Lundqvist! The King otti juuri Marian Hossan kiinni läpiajossa ylivoimalla. Pensien hallintaa on ollut toistaiseksi.

E2: Helvetti sentään, 2-0 Pensille. Synkkä sarja tulossa.


« Viimeksi muokattu: 28.04.2008 00:57 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #12 : 05.05.2008 08:22 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuplapostaan, koska osaan.

Rangers tipahti lopulta Pensien kyydistä. Voitot siis 4-1 viimeisen ottelun trillerin jälkeen. Lauri Korpikoski teki NHL-debyyttinsä näin kovassa paikassa, ja mitä nuori mies teki? Aloitti Rangersin kirin tekemällä maalin, joka poiki vielä toisen ja pakotti pelin jatkoaikaan, jossa Hossa ratkaisi sarjan.

Sharks ja Stars pelaavat edelleen 3-2-tilanteessa olevan sarjan kuudetta otteluaan! Kolmas jatkoaika on pian alkamassa. Ensimmäisessä jatkoerässä Nabby heitti San Josen maalinsuulla varmasti kauden huikeimman torjunnan: YouPube-linkki
Brad Richards + B-pisteen kaarelta suoraan syötöstä lämäri + Nabbyn koppi suoraan sivuttaisliikkeestä = :o :o :o


« Viimeksi muokattu: 05.05.2008 08:49 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: NHL Pudotuspelit 2008 « Vastaus #13 : 05.05.2008 16:23 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Ja nyt Sharksien pudotessa varmistui ainakin se, että tänä vuonna kannun kylkeen kaiverretaan suomalaisnimi(ä). Hieno homma ja harvinaista herkkua!
Nice beaver!
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines