Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: MM-jääkiekko 2010, Saksa  (Luettu 11941 kertaa)
MM-jääkiekko 2010, Saksa « : 04.05.2010 20:27 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Fyysinen Preesens pyysi minua aloittamaan tämän aiheen.

Lauantaina alkavat siis maailmanmestaruuskisat Saksassa.

Lohkot

A
Kazakstan
Slovakia
Valko-Venäjä
Venäjä

B
Italia
Kanada
Latvia
Sveitsi

C
Norja
Ranska
Ruotsi
Tshekki

D
Saksa
Suomi
Tanska
USA

Suomen alkusarjaottelut:

lauantai 8.5. klo 21.15 Suomi-Tanska
maanantai 10.5. klo 21.15 Saksa-Suomi
keskiviikko 12.5. klo 21.15 Suomi-USA

TV2 näyttää kaikki ottelut. Näiden jälkeen pelataan lapselliset välisarjat.

Suomen joukkue

Pekka Rinne
Petri Vehanen
Iiro Tarkki

Petteri Nummelin
Lasse Kukkonen
Topi Jaakola
Mikko Mäenpää
Juuso Hietanen
Janne Niskala
Pasi Puistola
Sami Vatanen

Juha-Pekka Hytönen
Antti Miettinen
Tommi Santala
Riku Hahl
Sami Kapanen
Jarkko Immonen
Petri Kontiola
Lauri Korpikoski
Oskar Osala
Jori Lehterä
Juhamatti Aaltonen
Leo Komarov
Jussi Jokinen
Antti Pihlström


Valmennusjohto on valinnut yllättävän hyvän nipun näihin kisoihin. Ainoastaan puolustajista Lasse Kukkonen ja hyökkääjistä Tommi Santala sekä Sami Kapanen ihmetyttävät. Olisi voitu hyvin korvata nuoremmilla ja nälkäisillä miehillä. Juha-Pekka Hytönen/Riku Hahl -kaksikostakin näen käyttöä vain toiselle... noh, eiköhän Santala, Hytönen tai Hahl ole ylimääräinen hyökkääjä.

Lehterälle, Kontiolalle ja Aaltoselle kyllä peukut täältä. Siinä on kolme SM-liigan viihdyttävintä pelaajaa viideltä viime vuodelta, näiden pelaamista katselee kisoissa oikein mielellään.
N
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #1 : 04.05.2010 20:29 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekkin olisin halunnut nähdä vieläkin nuoremman joukkueen Saksassa. Varsinkin Granlundin pudottaminen joukkueesta hämmästyttää ja kummastuttaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #2 : 04.05.2010 20:42 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itsekkin olisin halunnut nähdä vieläkin nuoremman joukkueen Saksassa. Varsinkin Granlundin pudottaminen joukkueesta hämmästyttää ja kummastuttaa.
IFK:sta kantautui juttua, että kaverille tehdään "toimenpide" tässä lähiaikoina, eli voi olla että jonkinlainen vamma esti muutenkin Granlundin matkan. Ja kun jannu täytti vasta 18, niin eiköhän hänkin kerkeä vielä näissä jääkiekon euroviisuissa pelata.

Jaloselta kisoihin "ihan kiva" joukkue; vakaa maalivahtiosasto, keskinkertainen puolustus ja hyökkäyskalusto täynnä kansainvälisen tason jarrukentän miehiä. Niin kuin Suomella aina. Itse odotan mielenkiinnolla Mäenpään, Vatasen, Lehterän ja Osalan pelejä kisoissa. Mäenpää on SM-Liigatasolla aivan herra ja hidalgo kiekon kanssa ja mukava nähdä miten vertailu kestää kun vastaan asettuu muutamaa astetta kovempia kavereita. Lehterä on myös mielenkiintoinen kaveri, jolla on kiekollisena hirveästi potentiaalia, mutta keskinkertainen fysiikka on toistaiseksi estänyt pysyvämmät visiitit ison lammen taakse.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #3 : 04.05.2010 20:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eiköhän tuolla materiaalilla mitalipeleihin rynnitä.

Odotan energistä, vauhdikasta ja viihdyttävää kiekkoa. Niin paljon otteluita katson kun vain ehdin, ainakin huippumaiden väliset.

Leo Komarovin otteita seuraan suurella mielenkiinnolla.

Ja huh, ettei tule vielä maikkarilta...  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #4 : 05.05.2010 02:01 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Petteri Nokelainen ja Teemu Laakso olisi saanut olla mukana. Nyt tuolla on Santala/Hahl/Hytönen-porukka josta kaksi ekaa olisi voinut kylmästi pudottaa pois. Pakistosta Puistola on myös vähän wtf-osastoa. 31v ja maajoukkueessa debytoiva, ei nyt sentään niin hyvä ole ollut. Maalivahdeista olisin valinnut kolmosveskaksi Säterin vaikka ihan samahan se on vaikka siinä pestissä olisi itse nuuskajuti.

Muuten kyllä mielenkiintoisin joukkue vuosiin. En ihmettelisi vaikka tällä mentäisiin ns. päätyyn asti, joskin Venäjällä on niin huikea joukkue jälleen kerran että pieni ihme saa tapahtua jos näin käy. Kanadalla taas sama tilanne kuin Suomella, olympiajoukkueesta ei taida olla kuin yksi äijä mukana ja muuten melkoinen junnujoukkue kasassa.

Heitetään tähän veikkaus että mestaruuden vie Venäjä, hopealle Suomi ja Kanadalle pronssia. Valko-Venäjä ja Latvia tulevat kiusaamaan isompiaan rankasti ja Saksa voi kaataa useammankin "suurista" maista, toivottavasti ei leijonia.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #5 : 05.05.2010 10:56 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Vielä on nähtävästi toivoa, että Filppulakin saataisiin kisoihin. Eilisen yön jälkeen Detroit on häviöllä otteluvoitoissa San Joselle 0-3. Olisihan se Filppula todella hieno nähdä kisoissa, voisi mennä siihen ykkösketjuun Jokisen ja Lehterän/Immosen kanssa pyörittelemään ja Miettinen voitaisiin heittää jonnekin muualle.

Tosin veikkaisin kyllä, että ei se Filppula enää MM-kisoihin jaksa tulla, vaikka olisikin tilaisuus.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #6 : 05.05.2010 11:28 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin luin tuosta Granlundin "toimenpiteestä", mutta ainakin itse Granlund sanoi ettei kyseessä ole mikään mikä olisi estänyt kisoihin lähtemisen. Ja Jalosen sanoin "Hän hoiti homman tyylikkäästi, mutta se ei riittänyt vielä kisakoneeseen.". Itse olisin miggen tavoin Granlundin mielelläni kisoissa nähnyt.

Vatanen, Aaltonen, Osala, Lehterä. Etenkin kyseisten herrojen otteita kisoissa odottelen näkeväni.

Uskon että Valtteri Filppula saattaa lähteäkin MM-kisoihin, mikäli Detroit tippuu lähipäivinä änäristä. Sen verran vähän on aikuisten maajoukkueessa kuitenkin vielä esiintynyt. Ja Filppuloista puheenollen huhujen mukaan Ilari pelas suht hyvät playoffit TPS:n paidassa kotoisessa SM-liigassa. Olisko ollut siis paikka antaa näytöt viimeisessä EHT:n turnauksessa ja sitä kautta kisakoneeseen?

Muita joukkueita kun nopeasti katsellaan niin Venäjä on ainut maa, joka on saanut olympialaisissa esiintyneitä supertähtiään (Kovalchuk, Ovechkin ja Semin) mukaan myös MM-kisoihin. Jenkeillä taitaa ainut olympialaisissa pelannut mies olla Jack Johnson ja Kanadalla olympiajoukkueesta mukana ei ole ketään. Kanadan joukkueesta mielenkiinnolla odotan Crosbyn kanssa maalipörssin voiton jakaneen Steven Stamkosin ja Islandersissa ensimmäisen NHL-kautensa pelanneen John Tavaresin otteita.
Kokoelma
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #7 : 05.05.2010 15:17 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili YLE on avannut oman manageripelinsä Lätkän MM 2010:lle. Lyökää sähköpostiosoitteitanne privaan niin laitan kutsua.

E: Mielenkiintoisesti peli on hieman erilainen kuin Snickersin vastaava. Tämä YLE:n peli jakaantuu neljään eri jaksoon turnauksen eri vaiheiden mukaan ja kokoonpanot lyödään lukkoon koko jakson ajaksi toisin kuin Snickerin pelissä, jossa joka pelipäivälle vaihdettiin joukkue.


« Viimeksi muokattu: 06.05.2010 13:47 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #8 : 09.05.2010 00:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vatuttaa, ei voi mitään. Täytyy toivoa, että tästä vielä turnauksen edetessä noustaan. Joskus aiemminkin Leijonien turnaus käynnistynyt köhien, mutta sitten jatkossa ollaankin pelattu hyvää hokia.

Mutta oli siinä Tanskan hyvyyttäkin. Pari todella hienoa maalia. Ei kaikki mene vain Leijonien nukkumisen piikkiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #9 : 09.05.2010 01:14 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Olisin melkein toivonut, että kisaoikeudet olisi mennyt MTV3:lle Jalosen valmentajakauden ajaksi, eikä heti sen jälkeen, niin ei tarvitsisi tällaista sontaa katsella tv:stä.

Suikkasen TPS leijonien tilalle, niin päästään edes karsintasarjasta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #10 : 09.05.2010 11:41 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Paskat avausmatsit ovat olleet enemmänkin sääntö kuin poikkeus Suomen maajoukkueen MM-turnaushistoriassa. Valmentajasta riippumatta.

Pitää toivoa vain, että jotain ihmeitä tapahtuu ja porukkaan potkitaan hieman tehoa ennen Saksan kohtaamista, koska muuten taululle isketään samanlaiset lukemat.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #11 : 09.05.2010 14:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Baarissa on aina viihdytävää oleilla, kun suomi kusee vastatuuleen jossain urheilulajissa <3
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #12 : 09.05.2010 14:46 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, syvä hiljaisuus.  ;D

Unelmafinaali olis Tanska - Saksa. Suomi tipahtaa B-sarjaan, ehkä jotain Kiinaa vastaan on mahiksia sitten.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #13 : 10.05.2010 21:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tanska meni sitten lyömään myös Jenkit.

Tämä ainakin helpottaa vähän leijonien Saksa-matsin paineita. Näistä voi tulla perin mielenkiintoiset skabat vielä.

0-0 vielä taululla Saksa-Suomi pelissä...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #14 : 10.05.2010 21:50 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Oli hyvä eka erä. Viihdyttävää kiekkoa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #15 : 10.05.2010 22:48 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Rauhallisuutta vain kentällä niin hyvä tulloo.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #16 : 12.05.2010 19:36 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Pitkään aikaan en ole lätkän MM-kisoja jaksanut edes toisella silmällä niinkään seurailla, mutta tämä vuosi on kyllä ollut nyt pieni poikkeus. Tästä kiitos tulee tuolle tavattoman sekaisin olevalle D-lohkolle, jonka tähän mennessä jokainen matsi on ollut aika jännäämisen arvoinen. Huipennuskin nähdään vielä tänä iltana, kun joko Suomi tai Jenkit lähtevät karsimaan, kun taas Tanska ja Saksa ovat jo jatkopaikan varmistaneet :lol: Hieno homma. Tällaista kaipaisin kyllä ehdottomasti lisää, miksi onkin vähän sääli, ettei C-lohkossa Ranskalle ole onni ihan niin paljoa hymyillyt.

Toivottavasti yllärit jatkuvat vielä jatkopeleissäkin. Eipä tuolloin enää pahemmin haittaisi, jos Suomi sattuisi illalla häviämäänkin.


« Viimeksi muokattu: 12.05.2010 19:43 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #17 : 12.05.2010 20:45 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuolla boardien puolella heitin puolivakavissani ajatuksen saksa-tanska finaalista, mutta saas nähdä oliko siinä enemmän perää kuin osasin ajatellakaan. Hieno homma että saadaan uusia maita taistelemaan MM-mitaleista.

Eniveis, suomen puolesta tänään jännätään, mutta ei se maailma siihen kaadu jos tulee turpiin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #18 : 13.05.2010 17:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onneksi pahin vältelttiin ja Leijonat jatkaa kisoissa. Häpeänurkka oli kuitenkin pelottavan lähellä.

Sveitsi meni pöllyttämään Kanukkeja eilen 4-1, joten yllätyksien kisat nämä todella ovat. B-miehistöjen kesken erot ovat totuttua pienemmät, johtuisiko osaltaan siitä. Piristävää tälläinen, vaikka se tarkoittikin, että Suomi joutui pelaamaan veitsi kurkulla jo alunperin helpoksi luullussa alkusarjassa.


Illan ottelu Ruotsi-Tsekki tarjoilee varmasti hyvää viihdettä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #19 : 20.05.2010 19:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vittusaatana.

Kyllä sen tietää miten käy kun Suomi joutuu rankkuihin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #20 : 20.05.2010 19:59 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Jaloselle kenkää. 2 kertaa putkeen pudotaan puolivälierissä ja varmaan olympialaisten pronssimatsissakin olisi tunnut nassuun ellei Koivu ois pistäny poikiin vauhtia. Jatkoerän YV - surkeinta ylivoimaa mitä ikinä nähnyt. Kyllä nyt harmittaa Rinteen ja Korpikosken puolesta. Pelasivat ihan uskomattoman hyvin, mutta eipä tuolla pelillä loppujen lopuksi toivoa ole.

Ny rillataan.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #21 : 20.05.2010 20:02 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ja taas se perinteinen loppukevään vitutus, vaikkei Suomen pelejä pitänyt edes katsoa.  :)

Tosin mitä muuta tältä(kään) peliltä olisi voinut odottaa, kun maalintekijä Jokinen on suurimman osan ajasta rangaistusaitiossa, Aaltonen pyörii kiekon kanssa kunnes menettää sen ja puolustuksessa on 150-senttisiä nyhveröitä, jotka käyttävät suurimman osan ajasta polvillaan/naamallan jäässä tai rangaistuksia ottaen.

Suomen maalintekoprosenttihan oli ennen tätä peliä kolmanneksi huonointa KAZAKSTANIN ja ITALIAN jälkeen ja luultavasti tämän pelin jälkeen prosentit riittävät jo jumbosijalle. Saavutushan sekin!

Propsit Korpikoskelle ja Nummelinille sekä maalivahtipelille, joka onkin melkein ainoa osa-alue joka toimii pomminvarmasti. Junioreita olisi melkein voinut ajaa sisään Vatasen lisäksi enemmänkin, niin olisi turnauksesta ollut jotain hyötyäkin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #22 : 20.05.2010 20:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Montahan maalia Granlund olisi tehnyt tässä turnauksessa.  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #23 : 20.05.2010 20:48 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo olipas kyllä todella vaisua peliä Suomelta. Aloitukset ja maalivahtipeli sujuivat hyvin, mutta siihen se sitten suurin piirtein jäikin. Oli aika onnetonta katsoa tuota peliä, Tsekki pyöritteli armottomasti. No, se siitä sitten.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #24 : 20.05.2010 20:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä, että Tsekki voitti. Olisi myötähäpeän määrä ollut suunnaton, kun Suomi olisi mitalipeleissä ottanu turpaan ihan normaalisti sen 6-1.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #25 : 20.05.2010 20:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kohta alkava Venäjä-Kanada voi olla aika hyvää kamaa. Kivempi kattoakin, kun mikään lopputulos ei vatuta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #26 : 20.05.2010 20:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Venäjähän tässä nyt melko varma mestari on ollut jo pitkään. Mukavahan se on katsoa kun ensin revitään Kanada kappaleiksi ja sitten Ruotsi finaalissa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #27 : 20.05.2010 21:11 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Montahan maalia Granlund olisi tehnyt tässä turnauksessa.  :rollaus:

Ei yhtään, mutta kuka muukaan siellä maaleja on muka tehnyt? Parempi ne junnut on nyt pistää pelaamaan, kun muukin käytettävissä oleva kalusto on yhtä tyhjän kanssa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #28 : 20.05.2010 21:59 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Hyvä, että Tsekki voitti. Olisi myötähäpeän määrä ollut suunnaton, kun Suomi olisi mitalipeleissä ottanu turpaan ihan normaalisti sen 6-1.

Siis hä? Siellä on Saksa tai Sveitsi mitalipeleissä, niillekö Suomi olis hävinnyt 6-1?  :rollaus: Olympialaisissakinhan me mitalipeleissä hävittiin. Eiku.  :rollaus:

Mutta kyllä Tsekki voiton ansaitsi noin pelitapahtumien puolesta kuitenkin. Jokisella oli varmaan suht kovat paineet tuossa rankkarissaan, kisat menny kuitenkin melko huonosti ja rankkarispesialistina olis pitäny elintärkeä tasotus iskeä. Mut joo tällä kertaa näin, katellaan taas vuoden päästä uudestaan.

Ennen kisoja veikkasin finaaliparin löytyvän kolmikosta Venäjä, Suomi, Ruotsi, ja ainakin tällä hetkellä näyttää että saattaa toteutuakin tuo veikkaus. Illan peliin oli kuitenkin pakko iskeä Kanadan jatkoonmenolle muutama euro, sen verran maukasta kerrointa oli tarjolla.




Kokoelma
tallennettu
Vs: MM-jääkiekko 2010, Saksa « Vastaus #29 : 20.05.2010 22:02 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Montahan maalia Granlund olisi tehnyt tässä turnauksessa.  :rollaus:
Nolla.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines