Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 84
Tulostusversio
Aihe: Mitä tapahtui tänään?  (Luettu 664035 kertaa)
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1200 : 25.02.2009 10:03 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Hahhah! Saunalahdelta soitettiin viime viikolla ja he tarjosivat DNA Onni –liittymäni tilalle hinnaltaan täysin vastaavaa Saunalahti Ykköstä. Lisäksi sen päälle 60 euroa puheaikaa, josta hyvitetään 10 €/kk. Minun puhelinlaskut ovat luokkaa 15 euroa per 2 kk, joten tuo olisi tietänyt kuuden kuukauden täyttä laskuttomuutta. Suostuin varsin mielelläni, kun Saunalahti hoitaa puolestani vielä kaiken paperisodan. Käytännössä minun tarvitsee vain vaihtaa uusi SIM–kortti puhelimeen, kun uusi liittymä astuu voimaan. No, DNA soitti hetki sitten ja aloittivat puhelun siihen malliin, että sitä ollaan sitten vaihtamassa liittymää. Sanoin että joo. Toisesta päästä heti kysyttiin, että mitäs ne Saunalahdella oikein tarjosivat. Sanoin ihan suoraan, että identtisen liittymän 60 euron puheajalla. DNA–mies heitti sitten ässän pöytään ja lupasi 120 euroa puheaikaa samalla 10 euron kuukausihyvityksellä, jos pysyn heidän asiakkaana. Wow*, kiinni veti. 12 kuukautta laskuttomuutta. Mitä seuraavaksi, Saunalahti lupaa 240 euroa puheaikaa? Sitä odotellessa.

* World of Warcraft
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1201 : 25.02.2009 12:22 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Ja mulla taas vaihtui marraskuussa Elisan liittymä Saunalahteen ilman mitään tarjouksia ja automaattisesti. Tosin antoivat diilin, että jos lataan kahdellakympillä Otolta, saan kympin lisää puheaikaa.


 :(
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1202 : 25.02.2009 15:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ja mulla taas vaihtui marraskuussa Elisan liittymä Saunalahteen ilman mitään tarjouksia ja automaattisesti. Tosin antoivat diilin, että jos lataan kahdellakympillä Otolta, saan kympin lisää puheaikaa.


 :(

It's a jungle out there.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1203 : 26.02.2009 00:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Voi kyllä! Muutaman tunnin "asenna-WinXP-kokonaan-uusiksi" -operaatio takana ja kaikki toimii tällä hetkellä NIIN hyvin että oikein pelottaa että kohta tapahtuu jotain karmeeta. Taistelun takanahan se oli että kaikki sai toimimaan codeceja, thunderbirdiä jne. myöten ok, mutta nyt tuntuu alkaa olemaan jo voiton puolella. Muutama ohjelma vielä ja sitten voi testata peleillä, mutta tällä hetkellä kaikki ainakin tuntuisi toimivan ok. Mutta lopput jätän huomiseksi koska viimeinen Conon O'Brien alkaa kohta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1204 : 26.02.2009 22:07 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Huomenna wanhojen risteily. Saas nähdä kirjoitellaanko tänne enää viikonlopun jälkeen.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1205 : 27.02.2009 13:38 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Huomenna wanhojen risteily. Saas nähdä kirjoitellaanko tänne enää viikonlopun jälkeen.
Itse tulin wanhojen risteilyltä tiistaina ja oli kyllä suhteellisen villi meininki. Ja vielä paranee. Meillä oli wanhojen tanssien jälkeen jatkot, sitten oli nämä wanhojen risteilyt ja parin viikon päästä wanhojen jatkojen jatkot.  :lol:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1206 : 27.02.2009 15:45 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Sain kahdeksi viikoksi kesätöitä. Jee, eipähä tarvitse ainakaan niiin paljon asiaa stressata enään.
Bassoelementit kilahti postiin, nyt saa äänentoiston astetta superiorimmaksi.
Sörsselssösien kaksi EP:tä tuli, ja oli bonarilevykin laitettu messiin. Aina yhtä mukavaa kun viitsitään laittaa ilmasia ekstroja.

Edit: Ainii ja Sörsselssöneille plussaa siitä että alkoholiongelma biisiin oli sämplätty ''saattaa olla, että riipaisen kovan kännin tänään''


« Viimeksi muokattu: 27.02.2009 16:16 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1207 : 27.02.2009 16:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Sotilasvala vannottu. Meikästä tuli matruusi ja perjantaina hyvästelen Upinniemen ja siirryn Turkuun, Pansioon.   :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1208 : 27.02.2009 19:42 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Viimeinen "kunnon" päivä nykyisessä kämpässäni. Sunnuntaina alkaa uusi vuokrasuhde, vakka kyseiseen asuntoon muutankin vasta seuraavana viikonloppuna. Huomenna on yksi tentti, jonka jälkeen lähden viikonlopuksi ja alkuviikoksi Helsingiin ja tiistaina sitten sieltä Turun ja Tukholman kautta Osloon. Palaan perjantaina ja muutan lopulta lauantaina. Odotan jo innolla.

Hieman pistää tosin mielen surulliseksi, kun pitää pakata tavarat. Toisaalta mielessä on päällimmäisenä se, että pääsen piakkoin vihdoin eroon tästä läävästä. Ensimmäinen oma yksiö on kuitenkin aika suuri asia. :)
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1209 : 01.03.2009 21:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Haha lomaviikko menee näillä näkymin taidekoulun asuntolassa. Hauskaa tilanteessa on se, että olen ainoa henki koko kampuksella koko viikon. Jännää käppäillä tiloissa yksikseen ja istua kalsarit jalassa maalausluokassa punkkua imien ja piirtäen. Mökkihöperyys iskee varmasti pian...

Eilen myös koin herätyksen siihen, miten kivasti asiat välillä ovat. Yritin katsoa telkkua kun en muutakaan keksinyt, mutta heti tuli kuristava tunne ja en kestänyt paskasäteitä kuin puolisen tuntia ennenkuin oli pakko lähteä lipettiin. Toista oli vielä viime vuonna sivarin aikaan ja sen jälkeen kun koko päivä saattoi mennä siihen, että sai vaatteet ja telkun/pleikkarin päälle ja käytyä kaupassa. Tuollaista elämää en tule enää viettämään ellei kokovartalohalvaantuminen iske.

Rahaa kulutin viime kuussa varmaankin noin 40 euroa elämiseen ja toiset välineisiin. Niin ja vaakamamboakin lohkeaa aina kun huvittaa.



Tulevaisuus vaan vituttaa kun pitäs täältä kesäksi lähteä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1210 : 01.03.2009 22:17 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Yksin on kyllä aika outoa olla isoissa rakennuksissa. Spookyä.

Eilen olin ensimmäistä kertaa paarissa juomassa. Oli ihan kivaa. Aamukohmelokaan ei ollut täysin voittamaton, huomenna pitäisi kouluun mennä, huh huh.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1211 : 12.03.2009 19:42 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Autokoulun käyminen alkaa olla jo ainakin ensimmäisen osion puolesta loppusuoralla, mutta se ei selkeästikään tarkoita sitä, että olisi aika rentoutua. Tänään kutsu kävi nimittäin liukkaalle radalle treenaamaan, mikä aluksi vaikutti peräti todella mielenkiintoiselta asialta, mutta tietenkin tunne sai jälleen kokea muutoksen. Aikaa kun venähti liukastellessa erään toisen kohtalotoverin kanssa kolmisen tuntia, ja kaiken lisäksi sain loppuhuipennuksena kaahata vielä takaisin koululle kello neljän ruuhkassa. Edessäkin vielä siinsi eräs teoriatunti, joka lopulta tuli hoidettua pilkkien.

Nyt kellon lähestyessä kahdeksaa onkin fiilis sellainen, ettei mitään olisi saanut aikaan. Mieli on tehnyt kokoajan päästä pelaamaan upouutta Persona 4:ää ja muutama muukin suunnitelma kummitteli mielessä. Jälkimmäiset saavat kuitenkin nyt väistyä, kuten moni muukin vähänkin turhanpuoleinen duuni, sillä nyt on pakko päästä pelaamaan.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1212 : 15.03.2009 16:20 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Synttärit tuli taas ihan huomaamatta. Leveli nousi 21. Hassua ajatella, että sitä on ollut täysi-ikäinen nyt yli 3 vuotta, mutta vasta puoli vuotta tehnyt ”aikuisten asioita” eli käynyt töissä, maksanut laskuja, yms. real life –asioita, joiden kuulemma pitäisi syrjäyttää kaikki ”lapselliset” asiat elämästä. Pelaaminen ja interwebben pitää nuorena.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1213 : 16.03.2009 13:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ei mennyt ihan putkeen taas tänään. Kello oli soimassa kahdeksan jälkeen kun menin nukkumaan, mutta aamulla heräsin kahdeltatoista. Jäi yksi tentti välistä, mikä kyrpii kuitenkin jonnin verran, mutta kaikkein päällimmäisin fiilis on silti hämmennys. Näin on käynyt kerran pari aiemminkin, ja tähän asti olen vakaasti ollut sitä mieltä, että kyseessä on kännykän herätyskellon malfunktio. Tänään kuitenkin herätessäni kännykkä oli siirtynyt pöydältä sängylle viereeni. Eihän se nyt ihan oikeasti voi olla mahdollista, että aamulla nousee istumaan, kurottaa puhelimen pöydältä, löytää sen oikean napin(oikeasti valveilla ollessakin pitää aina arpoa torkun ja sulkemisen väliltä, kun en muista kummin päin ne on), painuu takaisin nukkumaan, vetää neljä tuntia sikeitä eikä muista uudelleen herätessään koko episodista yhtään mitään!? Ei se vaan voi. Ei voi...eihän...?

Jumaleissöns, huvita taas oikein yhtään mikään...
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1214 : 16.03.2009 15:19 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Meikäläinen pitää puhelinta sen verta kaukana, että halytyksen sammuttaminen vaatii sängystä kokonaan nousemisen. Toimii silloin kun pitää herätä, mutta jos ei ole pakko niin eiku Z:taa. :D
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1215 : 17.03.2009 11:27 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei voi...eihän...?
Kyllä, kyllä voi.

nimim. tehnyt saman noin 5-6 kertaa kolmen vuoden opiskelun aikana. :)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1216 : 17.03.2009 13:25 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Hahah, itse heräsin(pari oppituntia myöhässä) lukioaikoina aina kännykkä kädessä/rinnan päällä ja ihmettelin miten en ole voinut herätä siihen.

Kai se alitajunta vain torjuu ikävät asiat luonnostaan, kuten aamulla ruotsintunnille nousemisen tai armeijassa aamutoimiin lähdön ja katkaisee virrat ihan itsestään. ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1217 : 17.03.2009 14:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ei voi...eihän...?
Kyllä, kyllä voi.

nimim. tehnyt saman noin 5-6 kertaa kolmen vuoden opiskelun aikana. :)

Näköjään joo. Pitänee alkaa jättämään tuota puhelinta toiselle puolelle asuntoa tai jotain, niin jospa se siitä.

Hullulta se tuntuu vieläkin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1218 : 17.03.2009 15:46 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Itellä myös sama sattuu liiankin kanssa, ja joskus tuli pistettyä herätyskello lukolliseen laatikkoon joten ensin piti ettiä avain siihen laatikkoon ennen ku sai herätyskellon sammutettua :P Keinoa pysty vielä tehostamaan viemällä avaimen toiselle puolelle kämppää, mut vaarana oli taas nukahtaa johonki matkanvarrelle, esim. sohvalle..
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1219 : 17.03.2009 15:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili :lol: Okei, ehkä mulla ei sitten vielä olekaan hätää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1220 : 17.03.2009 18:39 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Jänskättää vähän että tuleeko nukuttua pommiin huomenna kun olis yhteiskuntaoppia tarkotus mennä kirjottelemaan.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1221 : 17.03.2009 18:44 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jänskättää vähän että tuleeko nukuttua pommiin huomenna kun olis yhteiskuntaoppia tarkotus mennä kirjottelemaan.

Samat kirjotukset ois eessä. Kertauskirja pitäis viel selata läpi ja sitte vaan kirjottelemaan. Tsemppiä sinnepäin  ;)
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1222 : 17.03.2009 19:51 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Onnea vaan sinnekin päin. Olisi varmaan itsekin pitänyt tuommonen kertauskirja hankkia. :rollaus:
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1223 : 18.03.2009 20:47 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Palasin Japaniin tänään. Vähän on meh olo, ei ehtinyt Suomessa tehdä juuri mitään kun piti jo palata. Täällä on kyllä kaunista ja keväistä, tänään oli n. 20 astetta ja kukat alkavat jo kukkia. Kiva ylläri oli, että mun kämpästä _on vesi katkaistu_. Nyt kello on neljä yöllä, aamulla kaupungintalolle asiaa selvittelemään...
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1224 : 20.03.2009 16:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili I has Wii no moar!
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1225 : 20.03.2009 16:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
I has Wii no moar!

Tervetuloa kerhoon!

Spoileri (osoita katsoaksesi)


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1226 : 20.03.2009 16:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
I has Wii no moar!

Tervetuloa kerhoon!

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kiitos, kiitos  :) No onneksi Mariot ja Zeldat eivät ole minulle niin tärkeitä pelisarjoja, että ne pitäisi itse omistaa. Tuossa tapauksessa lainaan koneen kaverilta ja vedän ne läpitte  :)
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1227 : 23.03.2009 22:22 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Toni.P 31 päivän banniin. Onnea Kouvola.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1228 : 23.03.2009 22:25 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Gangstas get always in jail. Even in Kuusankoski.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1229 : 30.03.2009 14:05 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Epi tuli äsken nähtyä Leppävaaran asemalla. Harmillisesti en vain kerennyt morjestamaan, kun jätkä oli jo melkein junassa ja minulla kiire kouluun  :/
tallennettu
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 84
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines