Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 84
Tulostusversio
Aihe: Mitä tapahtui tänään?  (Luettu 668956 kertaa)
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #60 : 13.07.2007 22:36 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei tapahtunut varsinaisesti tänään, mutta tapahtui eilen. JJK voitti MyPan 2-0 Suomen cupissa! Aiemmin kesäkuussa JJK voitti cupissa TPS:n ja tätä ottelua olinkin katsomassa. Yleisöä oli silloin muistaakseni 2300. MyPa-ottelussa katsojia oli reilut 3000!! Perkeleen sivarin koulutusjakso, kun en päässyt katsomaan tuota matsia. Sunnuntailtakin jäi näkemättä PP-70 - JJK -matsi, sekin sivarin takia. Tuon ottelun ketut hoitivat 5-1. Hemmetti, että tuntuu mahtavalta, kun kotiseudulla vihdoinkin menee jalkapallolla hyvin. Ykkösen porukka hoitelee hyvin pärjääviä liigajoukkueita cupissa laulukuoroon... uuh.

Yllätyksekseni huomasin kerran, että suomalaisilla futisforumeilla kirjoittelee JJK:n kannattaja, joka käyttää samaa nimimerkkiä kuin minä. No, minä en ole hän.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #61 : 13.07.2007 23:41 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
JJK voitti MyPan 2-0 Suomen cupissa! Aiemmin kesäkuussa JJK voitti cupissa TPS:n ja tätä ottelua olinkin katsomassa. Yleisöä oli silloin muistaakseni 2300. MyPa-ottelussa katsojia oli reilut 3000!!

Helkkarin kova suoritus ja vieläpä jatkoajalla nuo kaksi maalia. Täällä päin Jipon tie tyssäsi odotetusti Tampere Unitediin. Yleisöä taisi  olla vajaa 2 000.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #62 : 13.07.2007 23:56 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Ikävä latistaa tunnelmaa, mutta JJK:n voittokulku katkeaa viimeistään 29.7. kun KuPS saapuu Jyväskylään vankistamaan liigaan nousuaan.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #63 : 14.07.2007 11:39 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili No sepä jää nähtäväksi. Tuosta tulee kyllä aika tärkeä kamppailu molemmille joukkueille ja varsinkin KuPSille nousun kannalta. JJK:n ei tarvitse liikaa paineita ottelusta ottaa, sillä nousu ei ole edes ollut tämän kauden tavoitteissa. Erittäin tiukkaa matsia uumoilen.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #64 : 15.07.2007 21:07 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulin juuri himaan 13½ tunnin työvuoron jälkeen. Mitäpä sitä muutakaan sunnuntaina tekisi. It's a hard knock life.

No ainakin mulla tulee olemaan rutkasti paalua eli tuohta eli massia eli cashia eli hynkkyä eli fyffeä eli rahaa.
N
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #65 : 20.07.2007 18:32 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tänään on ollut paras päivä pitkään aikaan. Sivarin koulutusjakso loppui ja aamulla sain tietää, että pääsin sisään Turun oikeustieteelliseen tiedekuntaan. Hitto, että pimahdin totaalisesti kanttiinin tietokoneella, kun luin sisäänpäässeiden listaa. Nauroin ja karjuin hysteerisesti ja hakkasin nyrkkiä pöytään. Harmi, että pääsen alottamaan opinnot vasta vuoden päästä syksyllä sivarin takia.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #66 : 20.07.2007 20:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hajoiluttaa vähän. 1 JK:n kuri on jotain ihan muuta. Kengännauhat auki aamulaskennassa ja vänskä heittää koko joukkueen takaisin tupaan. Marssit väärin ruodussa niin marssit sen jälkeen 10 metriä muiden edellä. Käännyt väärään suuntaan milloin tahansa ja tanssit balettia 5 minuuttia. 4 joukkueen kolmannessa ryhmässä olen ja menemme viimeisenä syömään ja meidän pitää silti olla aina samaan aikaan muiden kanssa sykkimässä. Pakkilounaalla saamme mäihällä muiden jäänteet.

Mutta henkilökohtainen vuorihan tämä on. Tupakaverien ilta-jutut ovat joka kerta olleet Audi vs BMW ja niin edelleen. Aivan kuten ounastelinkin.

Ensimmäistä kertaa kasarmin ulkopuolelle pääsen 27.7 ja samana päivänä täytän 21. Se viikonloppu menee nukkuessa ja elokuvia katsellessa. Nimenomaan digitaalista viihdettä täällä kaipaa eniten.


On myös outoa olla näin kauan täysin pimennossa peli/elokuva-maailmasta. Niin ja jos sota joskus syttyy niin karkaan meksikoon. Kuolkoot muut aivan rapirauhassa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #67 : 20.07.2007 20:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hajoiluttaa vähän. 1 JK:n kuri on jotain ihan muuta. Kengännauhat auki aamulaskennassa ja vänskä heittää koko joukkueen takaisin tupaan. Marssit väärin ruodussa niin marssit sen jälkeen 10 metriä muiden edellä. Käännyt väärään suuntaan milloin tahansa ja tanssit balettia 5 minuuttia. 4 joukkueen kolmannessa ryhmässä olen ja menemme viimeisenä syömään ja meidän pitää silti olla aina samaan aikaan muiden kanssa sykkimässä. Pakkilounaalla saamme mäihällä muiden jäänteet.
Hahaha :D Jos se yhtään lohduttaa niin pahin ei kestä kuin 3-5viikkoa. Sitten helpottaa. Joka paikassa sama juttu.

Ensimmäistä kertaa kasarmin ulkopuolelle pääsen 27.7 ja samana päivänä täytän 21. Se viikonloppu menee nukkuessa ja elokuvia katsellessa. Nimenomaan digitaalista viihdettä täällä kaipaa eniten.
Taisi kestää 2-3kk niin sen jälkeen katselimme kannettavasta tietokoneesta joka ilta leffan. Eli kyllä se helpottaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #68 : 20.07.2007 22:03 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
aamulla sain tietää, että pääsin sisään Turun oikeustieteelliseen tiedekuntaan.
Muista että nykyään oikiksessa ei voi aloittaa opintojaan ennen kuin on myynyt sielunsa paholaiselle.

Mä en muuten oli vielä ihan varma oletko sä riittävän kusipää lakimieheksi.
N
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #69 : 20.07.2007 23:18 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
aamulla sain tietää, että pääsin sisään Turun oikeustieteelliseen tiedekuntaan.
Muista että nykyään oikiksessa ei voi aloittaa opintojaan ennen kuin on myynyt sielunsa paholaiselle.

Mä en muuten oli vielä ihan varma oletko sä riittävän kusipää lakimieheksi.


Kuten tästä kauppakirjasta näkee, diili paholaisen kanssa on jo tehty. Kusipäisyystesti pitäisi tehdä pikimmiten.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #70 : 22.07.2007 22:49 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Niinhän siinä kävi, että kuukauden loma päättyi ja huomenna pitäisi taas duuniin jaksaa mennä. Onneksi tosin on iltavuoro ettei tarvi aikasin heräillä kun unirytmi on mitä on taas. Ja tietysti loman kaunein päivä sattui juuri viimeiselle päivälle, koko loman ajan on ollut enemmän ja vähemmän epävakaista säätä.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #71 : 01.08.2007 18:16 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Tapahtui eilen. Täytin kunniakkaat 20 vuotta (jesh), vaikka itse päivä ei odotetusti mikään ihmeellinen ollut. Mummolta tuli karseasti kapitaalia aka kahisevaa, mikä on toki aina mielekäs lahja. Onhan pyöreiden täyttäminen aina kait jonkinlainen merkkipaalu.

Ja toki nyt voi alkosta ostaa mitä ikinä vaan mieli tekee.

:)
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #72 : 05.08.2007 23:20 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tapahtui samalla hauska, kuin surullinen juttu: Myyrmannin Megastoren XO: näytti kuoleman punaista ympyrää, eikä kukaan tehnyt asialle mitään. Noh, saatiinpa kaverin kanssa kunnon naurut.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #73 : 05.08.2007 23:27 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Tänään tapahtui samalla hauska, kuin surullinen juttu: Myyrmannin Megastoren XO: näytti kuoleman punaista ympyrää, eikä kukaan tehnyt asialle mitään. Noh, saatiinpa kaverin kanssa kunnon naurut.

No joo. Aika monessa kaupassa asia tuntuu olevan aivan jonkun muun vastuulla kuin kaupanpitäjien. Vastaan on tullut niin 480i-tilassa ollutta PS3:sta (ja sehän näyttää HDTV:llä niin kivalta), päälläolevaa konsolia kera sammutetun TV:n, RROD:illa varustettua X360:sta, tyhjillään olevaa konsolia ja vuoden päivät esillä ollutta hajonnutta PSP:tä ja DS:ää. Eli näin lopuksi...

...siinä ei ole mitään ihmeellistä.

Ja olen samalla kummastellut, missä ne Wii-ständit ovat? Onko kaikilla semmoinen jo kotonaan, kun ei laitteen esillelaittemiseen ei todellakaan olla panostettu?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #74 : 05.08.2007 23:40 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tänään tapahtui samalla hauska, kuin surullinen juttu: Myyrmannin Megastoren XO: näytti kuoleman punaista ympyrää, eikä kukaan tehnyt asialle mitään. Noh, saatiinpa kaverin kanssa kunnon naurut.
Siinä ei ole mitään ihmeellistä.

Eipä oikein, mutta jollain asteella melko huvittavaa. Mutta ei siitä sen enempää.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #75 : 06.08.2007 02:44 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaksi kuukautta siinä meni pitäen välissä parin viikon tauokoja, mutta kyllä se kannatti. Vihdoin tänä yönä ponnistin New Generation Heroes -sarjakuvan ensimmäisen sketsin viimeisen ruudun täyteen ihanaisia viivoja ja värejä. Ja kyllä olenkin lopputuloksesta ylpeä. Ei muuta kuin seuraavaa ideoimaan.

Typerä skanneri ei suostu toimimaan, joten piti tuotoksesta ottaa valokuva. Kuvanlaatu onkin mitä on, mutta nettiin sen nyt laitoin esiversioksi. Klik.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #76 : 08.08.2007 20:32 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili No tänään tuli oltua junakolarissa, eikä sellaista koe joka päivä... Oulusta päin oltiin tulossa ja jotain 15 min. päästä kuului tööttäys ja sitten rymisi. Vähän ajan päästä tuli tieto että ihminen on jäänyt alle. Siinä sitä sitten tunnin ajan korvessa, koska piti ootella poliiseja ja muita pelastusajoneuvoja. Ei voi sanoin kuvata mitä pyöri päässä kun kuului se tööttäys ja sitten rymisi. Junalle ei käynyt kuinkaan, verta veturissa lukuun ottamatta. En tiedä selvisikö se mopoilija, pitänee katsoa uutiset tänään...
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #77 : 08.08.2007 21:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulle iskee paikallisjunissa joskus sellaisia hirveitä paniikkikohtauksia. Että kuvittelen tavallaan että toinen juna tulee samalla kaistalla vastaan kohta ja törmää... Ne tulevat ja menevät ohi todella nopeasti.  Hitto miten pelästyisin jos kuuluisi "tööt" ja sitten törmättäisiin. Siinä olis ns. sydän kurkussa meikäläisellä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #78 : 08.08.2007 21:55 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Tapahtui eilen, mutta...sain paidan.

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #79 : 12.08.2007 00:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kadonneen läppärin metsästys, osa mikälie.

8.8. olisi pitänyt tulla varastoon tämän nykyään tilauksessa olevan mallin(kerran olen siis jo vaihtanut edellisen kadottua taivahan tuuliin, ja sitä ennen tietty toimituspäivän siirryttyä usean otteeseen), ja kun nyt viikonloppuna saavuin tarkistelemaan tilannetta, niin - kappas vain - siirtynyt oli taas. Positiiviseksi voitaneen lukea, että toimituspäivän kohdalla seisoo nyt 13.8. eikä siirtymä siis ollut kovinkaan merkittävä. Ehkä tämä kilpajuoksu vielä joskus loppuukin. Toistaiseksi en kuitenkaan jaksa odottaa jännityksellä mitään muuta kuin sitä, mikä seuraavaksi menee vikaan.

Maanantai onkin sopivasti vielä vapaata intistä, niin saan eturivin paikan uusimpaan syyhyn olla antamatta allekirjoittaneelle koskaan mahdollisuutta päivittää tietoteknistä laitteistoaan.

Karma voi vaikka imaista persettäni.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #80 : 12.08.2007 00:28 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Kohtalo haraa vastaan, ja pakottaa kituuttamaan eteenpäin 300-penalla ja modeemiyhteydellä. Pitäähän sitä nyt jonkun pitää yllä vanhoja perinteitä, jotteivat aivan pääse unohtumaan.;)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #81 : 12.08.2007 12:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kohtalo haraa vastaan, ja pakottaa kituuttamaan eteenpäin 300-penalla ja modeemiyhteydellä. Pitäähän sitä nyt jonkun pitää yllä vanhoja perinteitä, jotteivat aivan pääse unohtumaan.;)
But why do I have to be the Chosen One!?

 ;D
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #82 : 12.08.2007 23:24 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin tänään katsomassa itselleni kämppää Lappeenrannasta, ja oikein mukavaltahan tuo näytti. 36:n neliön yksiö, vuokra vähintäänkin kohtuullinen eikä paljon parempia puitteita alkaville opinnoille taida heti löytyäkään. Sohva tuli kaupan päälle, isäntäväki kauppasi sen nopeasti kysäisten satasella. Taittuu vielä sängyksikin. Ainoa huono puoli taitaa olla se, että yliopistolle on matkaa kymmenen kilsaa. Tosin, kun on auto käytössä niin paljoa se ei haittaa. Bensakuluissa se silti näkyy.

Lappeenrannan avoimessa yliopistossa tosiaan aloitan opiskeluni, kauppatieteitä lueskellen. Pääsykokeet on mokattu kahdesti peräkkäisinä vuosina, tänä keväänä se ei ollut silti ihme, kun osui tuo intti samaan jamaan eikä lukemiseen voinut varata aikaa vk.loppuvapaita enempää. Ja se, kuulkaas, oli vittumaista puuhaa se kun vapaata ei ollut käytännössä lainkaan pariin kolmeen kuukauteen. Kursseista pitää maksaa 55€ kipaleelta, mutta loppupeleissä ne on hyvä käydä tässä alta pois. Ne saa kuitenkin luettua hyväksi sen jälkeen kun on päässyt kokeiden kautta yliopistoon kirjoille. Ja aivan varmasti pääsykokeetkin maistuvat ensi vuonna täysin toisenlaisilta, kun niitä aineita on lukenut jo kursseilla ennakkoon.

Anyways, toivon että se tästä lähtee käyntiin, sillä jollain lailla uskon kauppatieteiden olevan ihan kelpo valinta koulutukseksi. Sen verran moneen ammattiin se antaa valmiudet, että vääräksi sitä on vaikea mennä sanomaan.

Tässä taas pieni briefing tämän hetkisestä elämäntilanteesta ;D
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #83 : 13.08.2007 20:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Maanantai onkin sopivasti vielä vapaata intistä, niin saan eturivin paikan uusimpaan syyhyn olla antamatta allekirjoittaneelle koskaan mahdollisuutta päivittää tietoteknistä laitteistoaan
Elähän sano: tänään saapui kuin saapuikin konetta liikkeisiin. Useimpiin vieläpä reilut kolmekymmentä kappaletta. Kiikkuun itseni vedän jos näistä satseista jään ilman. Vaihdoin tosin vielä tilausta viimehetkellä Verkosta.fistä Multitroniciin, sillä sinne konetta tuli aiemmin(oli jotakuinkin pakko saada tämä hoidettua kondikseen juuri tänään), koneiden määrä varastossa ilmoitettiin suoraan, ja lisäksi kokonaishinnassa voitin sellaiset seitsemän (7) euroa. Pihi McVisukinttu talkin'. Nyt ei muuta kuin inttiin jännittämään, onnistuisiko tämä viimeinkin. Sähköpostiin olisi kyllä ihan kätevä päästä käsiksi, vuan nyt täytyy tyytyä olemaan correnspondancessa vanhempien kanssa ja varmistaa itse ainoastaan, että se toinen tilaus tosiaan peruuntui onnistuneesti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #84 : 14.08.2007 22:11 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Normipäivä. Viimeinen vuosi lukiossa alkoi sopivasti 18-vuotissynttäreillä. Rahaa on tullut sukulaisilta varsin avokätisesti, varsinkin kun ottaa huomioon ensi keväällä olevat ylioppilasjuhlat. Vanhempien sponssaamana pistin juuri tilaukseen uuden näytön ja 5.1 kaiutinsetin.

Huomenna alkaa sitten taas normaali arki. Syksyn YO-kirjoitukset lähestyvät pelottavaa vauhtia, sillä kesän aikana tuli luettua aivan liian vähän.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #85 : 16.08.2007 12:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Osallistuin johonkin kampanjaan, jossa opastetaan muualta tulevia uusia opiskelijoita kaupunkiin. Kaikkeen se minäkin osallistun... Kiinnostaa yhtä paljon kuin kilo paskaa, mutta kai se on tehvävä, kun on kerran tuli luvattua. Parin tunnin päästä ois ensimmäinen ryhmä opastettavana ja vois opastaa ne suoraan vaikka raxiin syömään.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #86 : 16.08.2007 12:40 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Osallistuin johonkin kampanjaan, jossa opastetaan muualta tulevia uusia opiskelijoita kaupunkiin.
:o
Päivän yllättäjä.

Edit.
Anna kun arvaan. Hyvän tuurisi ansiosta koko ryhmä sairastui, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Lisäksi koko muuhun maailmaan tulee maailmanloppu, eikä sinulle riitä projektissa töitä.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #87 : 19.08.2007 16:46 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli tällainen kiva viesti äsken: "Telekarelia on toimittanut valokuituyhteyden taloyhtiöönne veloituksetta. Laajakaistanne nopeus nousee automaattisesti 100Mbits/s seuraavan viikon aikana"

Sanoisinko, että sopii mulle varsin mainiosti.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #88 : 19.08.2007 17:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tuli tällainen kiva viesti äsken: "Telekarelia on toimittanut valokuituyhteyden taloyhtiöönne veloituksetta. Laajakaistanne nopeus nousee automaattisesti 100Mbits/s seuraavan viikon aikana"

Sanoisinko, että sopii mulle varsin mainiosti.

Jotenkin en ihmettele yhtään, että tämä(kin) onnenpotku sattui juuri TK:lle  ;D
Täällä kitkutellaan 10 megaisella...
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #89 : 19.08.2007 19:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tuli tällainen kiva viesti äsken: "Telekarelia on toimittanut valokuituyhteyden taloyhtiöönne veloituksetta. Laajakaistanne nopeus nousee automaattisesti 100Mbits/s seuraavan viikon aikana"

Sanoisinko, että sopii mulle varsin mainiosti.

Ei jumalauta! Aivan uskomatonta! Jotenkin tämä ei kyllä tule yllätyksenä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 84
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines