Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Millä sammutat janosi?  (Luettu 36600 kertaa)
Millä sammutat janosi? « : 24.06.2007 20:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Coca-Cola Zero

Paras sokeriton limu mitä koskaan on tehty, suurinpiirtein. Tätä tulee yleensä viikonloppuisin ostettua tuplapäkki kotiin.

Uusi Juissi appelsiini-mango mehujuoma

Loistava uusi Juissi-maku, eikä siinä ole lisättyä sokeria. Todella raikkaan makuinen juoma etenkin kylmänä. Lenkkipolulta saapumisen jälkeen aivan ehdotonta.

Valion Rypälemehu

Todellista herkkueliksiiriä, maistuu namilta.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #1 : 24.06.2007 20:29 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Juissia löytyy yleensä jaakaapista. Se on vakiojuoma kun pelaa tai katsoo töllöä. Sitä kuluukin vähintään se litra/päivä. Kaikki maut on ihan sopivia, yleensä mansikka.

Sitten oli joku sitruuna jäätee joka vei kielen perseeseen kun sitä joi. En vaan muista enää merkkiä eikä sitä kaupoistakaan ole löytyny enää. Oon kokeillu muita vastaavia, mutta ne ei vaan maistu samalle.  :P
 
Limppareista tykkään eniten Pepsistä ja Spritestä. Ja energiajuomista paras on ehkä tuo Joltti. Se onkin vakio lanijuomaa.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #2 : 24.06.2007 21:24 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aamuisin on mahtavaa juoda kylmä lasillinen appelsiini tuoremehua. Muuten juon janoon mitä sattuu. Coca Cola on parasta limppareista, mutta nykyään tulee vedettyä myös ihan perus Jaffaa. Batterya tulee juotua ihan jo mahtavan maun vuoksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #3 : 24.06.2007 22:09 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Maito sammuttaa janon ihmeen hyvin, ja sitä voi juoda melkeimpä minkätahansa ruoan kanssa.

Myöskin greipin makuinen Jaffa on loistava janonsammuttaja. Makea se ei kuitenkaan ole


« Viimeksi muokattu: 24.06.2007 22:31 kirjoittanut Aivovamma »
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #4 : 24.06.2007 22:19 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Limppareista mä en oo koskaan oikein välittäny. Yleensä jano sammuu ihan vedellä tai vissyllä, mutta jos jotain makiaa haluan niin sitten "mummonmehua" eli omatekoista mustaherukkamehua. Viime kesänä tuli kyllä huono sato, eivätkä mehut riittäneet kuin keväälle asti.

Saunan jälkeen maistuu aina tietysti saunaolunen, vaikkei se janoa oikein sammutakaan. Siksi tuleekin yleensä juotua vettä päälle. Paras olut on tumma Velkopopovicky Kozel tai tumma Krusovic. Tsekkiläisten  oluiden ystävä olen siis.

Yhtä mainiota omatekoista soppaa voisin mainostaa nimittäin Louhisaaren juomaa. Eräänlaista simaa, mutta maun antavat mustaherukkapensaan lehdet. Löysin ohjeenkin näytille eli sellainen on tuolla. Suosittelen, jos jostain pystyy mustaherukan lehtiä keräämään. Erinomainen kesäjuoma.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #5 : 24.06.2007 22:31 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Suosikki janojuoma limsoista on Ehdottomasti Pommac. Juissin mehuja menee myös aika paljon, yleensä ostan aina eri makuja.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #6 : 24.06.2007 22:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pepsi, vesi, Brasil-tuoremehu ja ÖL. Siinä järjestyksessä. Nyt on päässä viis kaljaa puoleen tuntiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #7 : 24.06.2007 23:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pienempänä (10 vuotta sitten) tuli juotua paljon hirvittävän näköistä, vihreää päärynä-mehukattia. Ei maistu nykyään enää kovinkaan hyvältä. Niin se makuaisti vain iän myötä hieman muuttuu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #8 : 24.06.2007 23:50 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Pienempänä (10 vuotta sitten) tuli juotua paljon hirvittävän näköistä, vihreää päärynä-mehukattia. Ei maistu nykyään enää kovinkaan hyvältä. Niin se makuaisti vain iän myötä hieman muuttuu.

Samaa litkua löytyi aina meiltä kun olin pieni.  :) Nykyään edes pysty moista juomaan, sen verran pahalta se maistuu.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #9 : 25.06.2007 00:48 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensin vettä, jos sillä ei lähde niin sekaan vähän Funlightin "vedenraikastajaa" - yllättävän hyvää lisäainemössöä.

Sitten Coca Cola Zeroa, sitä äijien juomaa. Tätä menee liikaa meidän taloudessa, mutta kohtuus ei ole vahvimpia puoliani.

Kun täytyy siirtyä alkoholiin niin hyvät, kuitan brittisiiderit ovat poikaa: Strongbow ja vastaavat, ja tietysti Bulmers Irlannista.

Jos nämäkään ei toimi, niin sitten geeteetä.

Yleisesti ottaen sitrus- ja muut kirpeät ja happamat, kuivat maut. Jotkin mehut siis käy, mutta sokerisen ylimakeita juomia en mielelläni juo.

Olutta en muuten juo ollenkaan, paitsi että Irlannissa Guinnes maistuu aivan erilaiselta ja erinomaiselta.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #10 : 25.06.2007 00:56 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sitten Coca Cola Zeroa, sitä äijien juomaa.

Jep. Kun "light" ei ollut tarpeeksi miehekäs nimi  :-X
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #11 : 25.06.2007 11:49 »
Killerbone Vieras jeh toi coca cola zero on kyllä niin suuri kusetus että tulee vista ihan mieleen.
pommac tuo teinien kalja. siis jano sammutetaan luonnollisesti vedellä, Jumala on sen meille antanut juomaksi joten se voittaa kaikki ihmisten tekemät litkut.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #12 : 25.06.2007 12:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse en kyllä näe C Zeroa minkään valtakunnan pissityksenä. Se on hyvä upgrade Coca-Cola Lightiin, parataen sen makua huomattavasti, kalorien pysyessä silti lähes nollalinjalla.

Toki se "aito maku - ei sokeria" -mainonta on liioittelevaa, mutta mainosmiesten tehtävä on luoda mielikuvia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #13 : 25.06.2007 13:34 »
Killerbone Vieras ei se ole upgrade wanhaan vaan se ON se vanha. coca cola päivitti lightiä mutta piti sen nimenä light, mutta mitäpä tehdään vanhalle lightille? sen nimi vaihdetaan zeroksi jolloin siitä tulee äijämpi ja se myy. eli zero on wanha light. totaalista kusetusta.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #14 : 25.06.2007 14:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Etkö oikeasti huomaa eroa näiden kahden välillä?  Tee makutesti, Coca Cola Company rikastuu taas kahden pullon verran...

Lightissa makeutusaine-puolen hoitaa sukraloosi, Zerossa käytetään aspartaamia. IMO, näiden välinen makuero on huomattava.

EDIT: Eikun joo, tarkoitit että Zero olisi se vanha light. Ei se kyllä noin hyvältä maistunut.  Mutta jos asia noin olisi, aika nerokkaan tempun Company olisi tehnyt...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #15 : 25.06.2007 14:13 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Aspartaamihan käsittääkseni kiellettiin jossain vaiheessa ja Lightiin vaihdettiin sukraloosi. Juoman maku meni alas ja sitten kai kielto peruttiin. Aspartaami otettiin taas käyttöön Zerossa. Tiedä sitten miksei sitä vain vaihdettu takaisin Lightiin. Ehkäpä ajateltiin uuden myyvän paremmin.

Asiaan sitten.

Itse sammuttelen janoa lähinnä vedellä, joko ihan hanasta tai hiilihappoisena pullosta. Sokerittomat mehut menevät kanssa. Ja tietenkin virvoitusjuomista juurikin Zeroa kesäaikaan melko suuria määriä.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #16 : 25.06.2007 14:16 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan normikokista tulee hörpittyä aika määriä. Tuota Zeroa en ole maistanut. Pitäisi kyllä varmaan, vaikka ihan terveydellisistä syistä kartan Light-juomien ylenmääräistä litkimistä. Taidan olla siitä harvinainen kokisfani, että välillä kelpaa Pepsikin vaihtelun vuoksi ilman mitään sen kummempia tunnontuskia. Hyviä litkuja molemmat.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #17 : 25.06.2007 20:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Always, Coca-Cola. Ja vain aitoa ja oikeaa. Ei mitään laimennettuja litkuja tai makeutettuja mehuja. Olen niin paljon sitä juonut että ihme että ei hampaat ole tippunut. Varmaan 2-3 vuotta joka päivä. Säkää käynnyt kun ei ole hampaat lähtenyt. Nyt olenkin hiukan vähentänyt. Vain viikon loppuisin :D 

Alkoholin puolella Smirnoff Ice on eniten mieleeni. Maksaa tosin ihan rutosti. Tuulisti suositteli tuota Bulmerssia joten täytyy tuossa paikallisessa jossain vaiheessa mennä maistamaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #18 : 25.06.2007 21:28 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tähän väliin tekee mieli lainata Tuomiota ja Konetta. Aiheeseen liittyen vakava kehotus kaikille biisistä Sorbuksen herra:

"Jonai yhteenvetona voi varmuudella sanoo,
ettei Sorbus oo se juoma, mitä kandee vetää janoon
testaa jotain parempaa, jos on yhtään varaa valita
tän sekotuksen aromii ei ykskään paska alita"


Tämän voin kyllä allekirjoittaa täysin. Pari kertaa olen pullollisen juonut ja vaatii kyllä kunnon pohjat jollain muulla juomalla ennen kuin tuota voi valuttaa kurkustaan alas. Sitten se onkin jo aika hyvvee. :P En ole ikinä humalassa oksentanut, mutta noina kertoina on kyllä ollut lähellä.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #19 : 25.06.2007 22:35 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Limuja en juurikaan juo, mutta Hartwallin Jaffat ja Limonadit eri makuineen maistuu tarvittaessa.

Mehua tulee juotua paljon enemmän. Mitään tiettyjä valmistajia tai merkkejä en tällä osastolla suosi. Vadelma on mauista maistuvin, mutta toki ihan perinteinen appelsiinitäysmehu toimii aina.

Valion maito ja mustikkakeitto maistuu.

Olut putoaa seurassa, lonkero ilman seuraakin ja siideri jos muuta ei ole tarjolla.

Vahvemmista riittää kun kaapista löytyy aina pullollinen jekkua ja tequilaa.

"Get your bravery from a six pack
Get your bravery from a half-pint
Drink your whiskey, drink your grain
Bottoms up and you don't feel pain"
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #20 : 25.06.2007 23:16 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Useimmiten pyrin ottamaan juomani jääkaapista, pahvisesta purkista. Appelisiituoremehu + joskus jotkut muut tuoremehut ja viime aikoina mukaan tullut maito. Ennen en voinut moista lehmän eritettä sietää, mutta nykyään sitä saattaa mennä reilu litrakin päivässä.

Olut on karmivaa :latua, enkä oikein muutenkaan alkoholijuomista perusta. Gini saattaa jonain viikonloppuina mennä ja parin sellaisen jälkeen saattaa pieni annos ohrapirtelökäin maistua. Mutta jaa, ei noista alkoholeista juurikaan kokemusta ole, joten eipä niistä muuta.

Limonaatien juonti on vähentynyt aivan sairaalloisesti. En edes muista koska viimeksi join. Zero on colajuomista paras ja muuten... ei helv, en edes muista mitä juon silloin kun juon. ???
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #21 : 26.06.2007 10:49 »
~Sidekick~ Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Kahvia, kahvia ja kahvia.

Kahvin voimalla selviää monet pitkät työpäivät, merkillä ei ole väliä kunhan se on vain mahdollisimman vahvaa. Limsoista tulee juotua mitä nyt kulloinkin kaupan hyllyltä mukaan tarttuu, mutta nykyään harvoin limsaa enään juon. Mitään tiettyä suosikkia ei siis ole. Myös useasti lähtee pullapitkon mukaan pari pulloa mainiota Frezza moccaa. Kallista kuin mikä, mutta minkäs teet.  8)

Vahvempien juomien puolelle kun mennään, niin melkeinpä ainoa merkki mitä kurkkuun kaadan on Johnnie Walker. Tietämättömille siis tiedoksi, että Johnnie Walkerin viskit ovat vain yksinkertaisesti parasta mitä maa päällään kantaa. Black Label on pala taivasta...  :P
http://www.last.fm/user/Sidekick_87/
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #22 : 26.06.2007 12:16 »
Avefin Vieras Vettä ja Juissia juon Lähinnä. Välillä tulee ihan sairaita kokis putkia. Vuosi sitten alkoivat hampaat vihloa ainakun joi kokista niin pidän nykyään lakkoa elokuussa vuosi täyteen. (Jos muutamia satunnaisia viikonloppuja ja viikkoja ei oteta huomioon lakko on pitänyt.)

« Viimeksi muokattu: 26.06.2007 14:21 kirjoittanut Avefin »
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #23 : 26.06.2007 12:40 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Ruoan kanssa maitoa.
Pikaruoan kanssa kokis, mieluiten zero.
Illanvietossa lähinnä lonkku.
Kovaan janoon on paras vaihtoehto kylmä vesi.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #24 : 26.06.2007 19:32 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Vedellä.

Jos joskus harvoin ostan limsaa, se on yleensä Zeroa. Mutta kun en sen hirveemmin juo limsaa, joten se siitä sitten. Eri juissilaatuja tulee kyllä juotua silloin tällöin.

Saunassa lonkkua tai siideriä.

Ruokajuomana menee sitten aina rasvaton maito.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #25 : 26.06.2007 23:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Coca-Cola ja MadCroc. Juissi sekamehukin menee jos löydän kahden litran tölkin, se pienempi tulee juotua niin äkkiä  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #26 : 27.06.2007 23:39 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Jano lähtee pää kolmantena jalkana karkuun, kun kurkkuun tulvii Olvin Classic Jaffaa. Parempaa kuin tavallinen Jaffa ja hintakin vaivaiset 1.30-1.50 euroa. Tuota tulee ostettua usein, ja Järvenpään Tarjoustalossa on usein alennuksessa 1€ per puteli. Ei kauheen paha.

Zero on se toinen janojuoma, mutta tuota tulee ostettua harvemmin, hinta kun on isompi kuin Classic Jaffalla. Zero kuitenkin löytyy jääkaapista ainakin kerran viikossa. Parempaa kuin normi-kokis.
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #27 : 28.06.2007 00:50 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Maito, mehu ja vesi -näillä pärjää. Ennen tuli sitä limsaakin juotua mutta olen liian saita semmoiseen hammassyövyttäjään.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #28 : 28.06.2007 17:41 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaikki kirkkaat käy.
tallennettu
Re: Millä sammutat janosi? « Vastaus #29 : 28.06.2007 17:57 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kaikki kirkkaat käy.

Hei, ei tämä ollut "Millä sammutat maksasi?" -ketju  :(
Voice of The World.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines