Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Meneekö flirtit sinulta ohi?  (Luettu 3367 kertaa)
Meneekö flirtit sinulta ohi? « : 04.05.2011 21:14 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Yhdellä toisella foorumilla oli keskustelua siitä, oletko joskus esim. vasta vuosien jälkeen tajunnut että joku on yrittänyt sinua lämmitellä ja koko juttu on mennyt sinulta (harmillisesti) ohi? Tai oletko itse yrittänyt viritellä jotain ja flirttisi on mennyt vastapuolelta ohi?

Yleensä kai ajatellaan, että sosiaalisesti taitavat hiffaavat kaikki vinkit, ja kömpelöt missaavat ne säännöstään tai ainakin tulkitsevat tilanteta aivan väärin. Itse olen jälkikäteen joitain juttuja miettinyt. Enää ei voi tietää mitä olisi voinut tapahtua jos olisi toiminut toisin silloin joskus.

1) Nuorempana olin kaveria kolmen jätkän kanssa. Yksi oli pitkäaikainen poikaystäväni, ja yksi oli muuten vaan minusta tosi kiva ja mielenkiintoinen. Tämä ihan vaan kaveri jätkä varmaan myös tykkäsi minusta tai ainakin piti viehättävänä. Jossain vaiheessa erosin poikaystävästäni. Joskus iltaa viettäessä se kolmas jätkistä vähän vihjaisi minulle ja tälle mielenkiintoiselle kaverille että nyt kun olen vapaa niin me kaksihan voitaisiin koittaa. Minusta tilanne oli niin kiusallinen suorasanainen että nopeasti vastasin "mutta X:hän on minulle kuin veli". Molemmat kaverit sitten näyttivät kiusaantuneilta mutta tyytyivät vastaukseeni. Juttu jäi siihen, eikä sellaista jännitettä meidän välillämme enää ollut aistittavissa. Vasta jälkikäteen tajusin että siinä sitä mahdollisuutta yritettiin avata ja sillä vastauksellani varmasti tapoin tyypin toiveet ja pilasin samalla omat mahdollisuuteni. Harmitti oikeastaan monta vuotta että se arpa jäi katsomatta.

2) Itse olen monta kertaa omasta mielestäni antanut aivan törkeän suoria vihjauksia, ilman toivottua tulosta. Koska en voi tietenkään uskoa että kohde ei olisi minusta ollut kiinnostunut, olen päättänyt että he eivät vaan tajunneet vihjauksiani. Johtuen varmaan osittain siitä että välttääkseni tyrkkyyttä tai itseni nolaamista, aina säännöllisin väliajoin muistutan että "me ollaan (vain) kavereita." Joskus joku sanoikin minulle, että hän ei sitten mitenkään ymmärrä vihjailua vaan hänelle pitää sanoa suoraan. Hymyilin ja sanoin että "juu tiedänhän minä kun me ollaan niin hyviä kavereita".

3) Kerran yksi tyyppi, kun sen kanssa odotin junaa, alkoi laulaa biisiä Can't take my eyes off of you. Vieläkin mietin oliko siinä jotain.

Mutta nuo on kaikki mennyttä elämää. :)
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #1 : 04.05.2011 21:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Menee! Mä olen kaveerannut tyttöjen kanssa koko pienen elämäni, ja muutenkin sosiaalisena ihmisenä tuppaan tuosta syystä olemaan aika hidas liikkeissäni flirtinhoksausrintamalla. Siinä mielessä siis että hymyily, halaukset, naureskelu ja koskettaminen tulevat multa tosi nopsaan jos vain pidän ihmisestä ilman sen kummempia taka-ajatuksia. Hommat ovat useita kertoja menneet sekä niin, että vaikutan flirttaavan vaikka en, ja varsinkin että herään hyvin myöhään toisen yrityksiin, joita pidin vain ystävällisyytenä. Paras oli ehkä joku vuosi takaperin, kun kahvitreffien jälkeen halasin tyttöä bussipysäkillä, ja hän kuiskasi käskevästi, että suutele nyt viimein. Nauratti, mutta toki tein työtä käskettyä, koska olinkin kehittänyt pienen ihastuksen. Tapani mukaan en vain aistinut, että hänkin fiilisteli minua.

Onneksi nyt on paras nainen kuitenkin löytynyt, ja saa luvan kanssa missata muiden yritykset(joita on luonnollisesti paljon, lol). :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #2 : 04.05.2011 22:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Meni, mutta ei mene enää.   :)

Minulla olisi tästä aiheesta liiankin paljon kirjoitettavaa. Vuosia sitten kaikki flirtit menivät minulta yhtä ohi kuin hedelmätietämys Wariowaressa. Sitten juttu alkoi avautua ja aloin pääsemään perille asioista. Siihen pisteeseen ei kuitenkaan päästy yhden yön aikana, vaan taustalla oli paljon harjoitusta: noloja treffipyyntöjä, takeltelua ja tunnustelua.

Kukaan tuskin pystyy luonnostaan tunnistamaan flirttailun. Tai saattaahan luonnonlahjakkuuksia olla tässäkin asiassa, mutta useimmiten avain kehittymiseen on kokemuksen kerääminen ja siitä saadun tietämyksen soveltaminen tulevaisuudessa - sekä tarvittavien muutosten tekeminen.

Joskus olen lukenut omia vuodatuksiani asiasta vuosien takaa ja sellaisen vaivaantuneen hymynhän ne huulille saavat. Turha sitä silti teeskentelemään etteikö asiat joskus niin huonosti olisivat olleet. Se on vähän kuin katselisi lapsena tehtyjä piirrustuksia!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #3 : 04.05.2011 23:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Olen ollut aina sairaalloisen tarkkaavainen. Mielestäni en "ohita" montaakaan mielialaa ihmisiltä ympärilläni. Ehkä tästä johtuen kaikki myös aina uskaltavat avautua minulle ja vastaanotan tasaisesti iskuyrityksiä, vaikkei adonismittari kohdallani värähtelekään.

On pakko toki myöntää, että angstiteini-aikuisuus siirtymässä minulta taisi mennä paljon muutakin ohi kuin mahdolliset flirtit. Mutta kuten Tuulisti asian ilmaisi:

Lainaus
nuo on kaikki mennyttä elämää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #4 : 04.05.2011 23:34 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Meneekö flirtit sinulta ohi?

niin mitkä? >_>
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #5 : 04.05.2011 23:41 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Tsekki voittaa lätkässä ja Tuulisti kääntää puukkoa haavassa laudalla. Työtkin meni vituralleen. Sillä lailla.



Eräs jo kouluaikainen tapaus tulee (kipeästi) mieleen. Saattaisi olla nykytilanne vähän erilainen jos olisin silloin ollut ajan tasalla. Ja todennäköisesti noita tapauksia on monia muitakin, jotka tajuan yksitellen tässä seuraavan kymmenen vuoden aikana menneitä murehtiessani. Perkele.

E: Ärsyttää kun näitä(kin) asioita jää miettimään ja murehtimaan jälkikäteen. Olisi helpompi vain unohtaa ja katsoa eteenpäin  :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #6 : 04.05.2011 23:49 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olen ollut aina sairaalloisen tarkkaavainen. Mielestäni en "ohita" montaakaan mielialaa ihmisiltä ympärilläni. Ehkä tästä johtuen kaikki myös aina uskaltavat avautua minulle ja vastaanotan tasaisesti iskuyrityksiä, vaikkei adonismittari kohdallani värähtelekään.

On pakko toki myöntää, että angstiteini-aikuisuus siirtymässä minulta taisi mennä paljon muutakin ohi kuin mahdolliset flirtit. Mutta kuten Tuulisti asian ilmaisi:

Lainaus
nuo on kaikki mennyttä elämää.


Niin, kyllä sitä silti aina miettii, kuinka paljon parempaa se elämä olisi voinut olla, jos olisi tehnyt asiat toisin tai siis olisi tehnyt, eikä jättänyt tekemättä.

Vin, noita kouluaikaisia kämmejä on varmasti jokaisella. Tulee mieleen montakin kertaa ja jälkeenpäin miettii, "mitä helvettiä mietin silloin?".


Nykyään elämä on onneksi parempaa kuin koskaan ennen.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #7 : 05.05.2011 00:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaikesta tuli helpompaa, kun oivalsin ettei hudin ampumisella ole vakavia seurauksia. Entä jos tyttö ei olisikaan kiinnostunut?  Se pudottaisi apinan selästäni ja todennäköisesti myös vastapuolelle jäisi hyvä mieli; on melkein aina imartelevaa kun joku osoittaa kiinnostustaan.

Elämä on tie, jossa on lukematon määrä sivupolkuja. Joskus yön pimeinä tunteina on tullut mietittyä juurikin miten olisi voinut käydä, jos olisi valinnut tietyissä tilanteissa toisin. Niin kutkuttava aihe, että tekisi mieli kirjoittaa kirja miehestä, joka kykenisi kulkemaan nämä sivupolut loppuun asti.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #8 : 05.05.2011 08:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Hmmm...tämä on siis väännetty juuri silloin kun Suomi - Tshekki peli alko. No, eihän lätkä kaikkia voi kiinnostaa.

Onhan näitä varmaan kaikilla että mahdollisuuksia on mennyt ohi jotka on sitten tajunnut myöhemmin. Oikeastaan suurin "ahaa" -elämys tuli itselleni aikoinaan kun tajusin että rohkeudella olisi voinut olla aika erilainen tilanne. Eli kuten moni muukin vähättelin omia mahdollisuuksia. Ei sillä että flirtti olisi mennyt ohi, vaan sillä että flirtistähän se lähtee, ei taikaiskusta. Ja tälle on tullut joskus itsekseen jopa naurettua kuinka sitä olikin niin varovainen :) Vaikka ei sillä että teinivuodet olisi kokonaan penkin alle menny. Lämmöllä niitä aikoja edelleen muistelee siitä huolimatta että pään sisällä käytiinkin joskus kovaa taistelua. Ne oli niitä aikoja... ja mennyttä elämää :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #9 : 05.05.2011 08:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Menee, mutta toisaalta on se mahdollisuus, että niitä flirttejä ei ole ollutkaan.

E: Tosin MasterTK:n flirtit huomaan kyllä minäkin.


« Viimeksi muokattu: 05.05.2011 10:19 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #10 : 05.05.2011 17:32 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili En tiedä, kysykää kymmenen vuoden kuluttua.

Flirtit on mulle semmoista korkeamman tason settiä, että kertaalleen on jo tullut jo joku turhautuneena kysymään, että mikä on kun en huomaa päivänselviä merkkejä. En kyllä vieläkään tiedä, mikä on päivänselvä merkki, joten en osaa sanoa kuinka montaa moista merkkiä olen vuosien saatossa missannut.

Jaaaaa... joku muukin lukenut reddittiä?


« Viimeksi muokattu: 05.05.2011 17:57 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #11 : 05.05.2011 17:50 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jaaaaa... joku muukin lukenut reddittiä?
Juu varmasti joku mutta se ei ollut minä.

Ja sen pelin jälkeen Heinzikin toivoo että olisi katsomisen sijaan lukenut reddittiä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Meneekö flirtit sinulta ohi? « Vastaus #12 : 05.05.2011 21:58 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Menee varmaan ohi kun ei tule koskaan huomattua  :???:
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines