Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 66 67 68 69 70 [71]
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 235835 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2100 : 09.12.2018 14:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 440 Basaaripisteet: 2 Profiili Totta kai ideaalitapaus on olla reagoimatta noihin lippuihin suureellisesti mitenkään. Mutta eihän se kaikilta onnistu. Varsinkaan some paisuttamassa maailmassa jossa meteli nousee nollasta sataan sekunneissa jota media sitten vielä lietsoo lisää. Tällöin näitä ei saisi ohittaa pelkällä vähättelyllä. Toki asiat pitää tuoda ns. oikealle tasolleen, eli Suomessa tuskin on nousemassa mitään natsiliikettä. Mutta näitä ei voi sanoa ylimalkaisesti, vaan huolia pitää kuunnella ja ihmisiä pitää rauhoitella. Kun ihminen saa kuvan että on tullut kuulluksi ja hänen huolensa otetaan vakavasti, tilanne rauhoittuu jo sillä. Osin poliitikot ovatkin tätä tehneet, mutta en tiedä onko kyse median tavasta esittää lausuntoja vai lausuntojen antajista, ne ovat aina hyvin kärjistetyn oloisia. Lausunnoista ja kommenteista kun pitäisi välittyä rauhallisuus.

Totta kai hankalia asioita, varsinkin kun puhutaan massoista ja somen voimasta. Mutta uskoisin että ihmisten huolen vähättelyllä ei ainakaan päästä mihinkään. Parastahan olisi jos kaikki poliitikot puhuisivat asioista sellaisena kuin ne ovat. Eli:
"Maahanmuuttajilta tai pakolaisilta, kuten kantasuomalaisiltakaan ei siedetä rikollisuutta. Kantasuomalaisia ei voi lähettää pois mutta maahanmuuttajat ja pakolaiset voi. Eli rikoksesta riippuen, rikolliset lähetetään kotiin."
"Natsismia ja suvaitsemattomuutta ei hyväksytä. Heikompia saa ja pitää auttaa. Toisia ei saa syrjiä etnisen taustan, seksuaalisuuntaumisen, sukupuolen tms. vuoksi. Piste."

Mutta jostain syystä kukaan mistään puolueesta ei sano suoraan molempia. Tai no, ehkä Siniset.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2101 : 09.12.2018 14:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 008 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä äärinationalistit ja uusnatsit pitää tietenkin tuomita ja toimittaa terapiaan/laitoshoitoon/vankilaan, mihin ikinä nyt jokainen tapaus parhaiten sopiikaan.

Jokainen kansalainen ja politiikko ajavat omia asioitaan. Persut eivät voi tuomita keski-ikäisiä syrjäytyneitä isänmaanystäviä liian voimakkaasti, koska pelkäävät kannattajiensa reaktiota. Täysin sama ilmiö vihervasemmiston ja maahanmuuttajien rikollisuuden kommentoinnissa. Tämän päivän ikävä ilmiö on digitaalinen kuplautuminen. Voit mennä omaan some-kuplaasi keskustelemaan ja lukemaan "uutisia", joissa ei mainita halaistua sanaa sinun maailmankuvaasi häiritseviä asioita. Tämä ei tietenkään ole mikään uusi ilmiö, sillä kyllä propagandalehdet ja juoruringit ovat olleet olemassa kauan ennen Suomen valtiota.

Lauta on hyvä esimerkki terveemmästä kuplasta. Alunperin ihmiset ovat täällä puhumassa peleistä, joten poliittinen suuntautuminen ei ole vaikuttanut siihen, ketä tänne on kerääntynyt juttelemaan. Se näkyy näissä treadeissa, joissa on oikeasti erilaisia mielipiteitä.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2102 : 09.12.2018 15:17 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mielestäni oma maltillinen ja välinpitämätön suhtautuminen näihin larppaajiin on juuri se oikea tie. Nyt kun näille elämänkouluille annetaan suhteettoman iso näkyvyys mediassa ja ollaan presidentti Halosta myöten kieltämässä symbolien käyttöä (jännä miten se työkaluista tehty symboli unohtui samantien ja sitä saa kyllä heilutella ja myydä festareilla) niin se antaa juuri sitä valtaa tälle hyvin pienelle ryhmälle, jolla sitä valtaa ei oikeasti ole ollenkaan. Mietitäänpä näitä koulupudokkaita, ei töitä, ei koulutusta, ei valta-asemaa järjestöissä, politiikassa eikä missään. Sitten pari lippua heiluu ja ovat jokaisen huulilla, vaikka mitään konkreettista eivät ole koskaan elämänsä aikana tehneet. Ainoastaan huudelleet ja trollanneet sinänsä (vielä) laillisilla mielenosoituksillaan.

PVL on toki pohjoismaalaisena järjestönä murhannut ihmisiä, Suomessa tietysti vasta tämä hyppypotku-kuolemantuottamus.

Sinänsä olen kyllä itsekin miettinyt että pitäisikö tässä jättää nämä luuserit huomioimatta jotta se tavoiteltu medianäkyyys olisi nolla, mutta toisaalta en haluaisi että ihmiset kuittaavat vain olankohautuksella kun Suomen itsenäisyyspäivänä jengi marssii natsilippujen kanssa Helsingin keskustassa.

PS. sitten on tämä Soldiers of Odin, poliisia leikkivä katupartio. Sattumalta siellä on vähän natsisympatioita?
N
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2103 : 10.12.2018 08:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 780 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Yleensähän media on leimannut tuon soihtukulkueen äärioikeistolaiseksi natsikulkueeksi, josta sitten "natsien puolustelijat" alkavat valittamaan. Itselle on jäänyt sellainen kuva, että juurikaan kukaan ei ole puolustellut PVL:n kulkuetta joka on ollut oma kulkueensa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2104 : 12.02.2019 12:45 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 401 Basaaripisteet: 0 Profiili Olli Lindholm on kuollutOllin musiikki jää elämään. Lähti liian aikaisin. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2105 : 13.02.2019 19:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 440 Basaaripisteet: 2 Profiili Pakko laittaa itsekkin. Yön ja Lindholmin vaikutus Suomirockiin on aika lähtemätön. Legendojen joukossa ja kovia klassikoita löytyy vaikkakin suurin osa omasta mielestä onkin turhaa. Mutta pakko se paras on tähän heittää tietysti:Sanat on Juicen mutta sävellys on Lindholmin. RIP.


EDIT: Upotus ei jostain syystä tue https liikennettä... erikoista.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2106 : 15.06.2019 19:59 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 741 Basaaripisteet: 0 Profiili Todistusvalinta aiheutti reputtamisaallon Vaasan kauppakorkea­koulussa, nyt Helsingin yliopisto varautuu samaan

Huutista Suomelle. Mikä järki oli muuttaa kohtalaisesti toimiva pääsykoejärjestelmä täysin sysipaskaan todistuspohjaiseen systeemiin. Nyt on jo nähty, että tällä mallilla opiskelijamateriaali on pihalla kuin lumiukot siitä alasta mitä ovat tulleet lukemaan ja reputtamisprosentit perustason tenteissä jopa 40%, kuten artikkelista käy ilmi. Toki yliopistojakin pitää syyttää, että ne ovat edelleen opettaneet asioita vanhalla mallilla.

Näen vakavimpana ongelmana uudessa todistuspohjaisessa mallissa sen, että ne kympin hikarit kyllä saavat paikat yliopistoista, mutta ne jotka kiinnostuvat opiskelusta vasta kun aletaan opiskella "omaa" alaa jäävät ilman opiskelupaikkaa. Omasta lähipiiristänikin näen, että työelämässä menestyneimmät ovat niitä kutosen keskiarvolla lukion vetäneitä, jotka ovat myöhemmin sitten ryhdistäytyneet yliopistossa kun ovat nimenomaan päässeet opiskelemaan niitä työelämälle relevantteja asioita. Hikarit kyllä pääsivät kouluihin vanhassakin mallissa. Ennustan tulevaisuudessa paljon alan vaihtajia, jotka käyvät todistuksella kokeilemassa mestaa ja sitten vaihtavat kun ei ollutkaan sitä mitä alun perin OPO:n suusta kuuli. Ennustan myös yliopistojen sukupuolijakauman kallistumista entisestään naispuoliseksi, sillä naiset pärjäävät nykykoulumallissa paremmin ja todistusvalinta näin ollen suosii heitä.

Itseäni tämä ei toki kosketa, vankka jalansija työelämässä on jo saavutettu, mutta veronmaksajana ei kyllä naurata tehoton yliopisto.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2107 : 16.06.2019 12:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 440 Basaaripisteet: 2 Profiili Yliopisto opetus on ollut mielestäni jo vuosia vanhentunut. Se ei periaatteessa valmista työelämään yhtään. Tämä vain jatkaa samaa typeryyttä. Ennen yliopistosta pystyi valmistumaan ilman mitään käsitystä reaalityöstä. Nyt yliopistoon jopa pääsee ilman mitään käsitystä koko alasta. Tämäkin toimisi ok jos yliopisto ottaisi vastuun opettaa ne perusteet jne. Mutta ei. Suomen koulutusjärjestelmä on maailman parhaita, mutta en usko sen olevan sattumaa että Suomi on aina ollut insinöörikansaa, eikä ns. yliopistokansaa.

Vaikka en väitä etteikö insinöörikoulutuksessakin olisi parannettavaa kun ajatellaan työantajien odotuksia ja vaatimuksia, mutta yliopistokoulutuksen pitäisi todellakin katsoa peiliin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #2108 : 25.05.2020 20:46 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 741 Basaaripisteet: 0 Profiili Fucking noobs
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 66 67 68 69 70 [71]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines