Pelaajalauta

Yleinen => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Ephram - 02.12.2014 15:05Otsikko: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015
Kirjoitti: Ephram - 02.12.2014 15:05
(https://www.pelaajalauta.fi/files/40/joulu2015.jpg)


Perinteinen jouluketju! Milloin lunta muuallekin kuin poroalueille? Millaista joulua juuri sinä vietät tänä vuonna? Ja kun tuo monen mielestä vuoden parahin aika on ohi, voimmekin alkaa pohtia vuotta 2015.

Lataahan mukava ja kotimaista työtä oleva Joulukalenteri (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Gluns.Joulukalenteri) -appi Android puhelimeesi ilmaiseksi jos haluat yllättyä joka aamu älypuhelimesi äärellä.


Itse odotan kovasti lunta tänne Etelään päin. Marraskuu oli synkeääkin synkempi kun maa oli täysin lumeton ja aurinkokin vieraili taivaalla harvoin. Ennusteet 10 päivän päähän eivät näytä kylläkään järin lupaavilta lumen suhteen. Toki sään ennustaminen pidemmälle kuin 3 päivän päähän on konstikasta.

Nimeäpä YKSI asia Joulussa, joka on sinun mielestäsi parasta.


Minun vastaus on kliseisesti yhdessäolo. Melkeinpä vain jouluna tietyt ihmiset kokoontuvat toistensa kanssa aikaa viettämään ja loppuvuosi muistellaankin miksi asia näin on! No ei vaan. Tämä laatuaika on mielestäni oikein mukavaa ja kuuluu Jouluun kuin manteli riisipuuroon.


Otsikko: Vs: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015
Kirjoitti: Taist0 - 03.12.2014 08:50
Joulussa parasta on siitä koituvat vapaapäivät.


Otsikko: Vs: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015
Kirjoitti: Edgeworth - 03.12.2014 12:48
Liekö lumen puute vai arjen kiireisyys, mutta olinkin ihan unohtanut pistää avatarille lakin päähän. Kiitos muistutuksesta!

Muutin tuossa loppukesästä tosiaan Tampereelle, ja nyt olisi tarkoitus palata kotiseuduille itäiseen Kouvostoliittoon syömään jouluruokia äidin, veljien ja muiden sukulaisten kanssa. Eipä siis mitään ihmeempää, mutta onhan siinä oma viehätyksensä istua juhlapöytään kun ei enää näe seuruetta niin usein kun välimatkaa on 300-3000 km.

Öööh. Jouluna saa kinkkua. Mennään sillä. Yhdessäolo on kans ihan hyvä, mut se vastaus meni jo.


Otsikko: Vs: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015
Kirjoitti: JayeizH - 03.12.2014 14:20
Se merkitsee että laudalla laitetaan jouluavatar. Nykyään se merkkaa kaiken näköistä kun on pari kakaraa. Ei, en puhu lahjoista, vaan siitä että mennään eukon vanhemmille jolloin itse saa maata pitkään ja syödä valmiiksi tehtyä ruokaa kun "mummi ja vaari" pyörii kakaroiden kanssa ;D Tosin mummi ja vaari tykkääkin siitä kyllä. Samalla saa myös pari omaa loma päivää kun itse on töissä joulun viikon alun ja välipäivät, kun eukko ja kakrut on osan päivistä sielä mummilla ja vaarilla. Se tarkottaa elokuvia, musaa, colaa, rentoa menoa ja pelaamista. Ja leffassa on käytävä. Edellisestä kerrasta on taas muutama kuukausi. Hobitti pyörii varmaan sopivasti vielä tuohon aikaan. Ja ilman täyttä salia.
Pelaaminen menee todennäköisesti Bayonetta pelien parissa ^_^ Tosin jos nyt molemmat on läpäisty siihen mennessä (tällä vapaa-ajan määrällä tuskin) voi olla että alottaa laatikosta jokin avaamaton tai ostaa itselle joululahjaksi jonkin...varmaan Hyrule Warriors... Lords of Shadow 2 tai Thiefkään ei olisi huono.

Muuten tulee varmaan vedettyä kinkkua, karjalanpaistia, kalaa, tms. ja suklaata taas kuukausiksi eteenpäin. Omat lahjat jää varmaan muutamaa arpaa ja suklaarasioita lukuunottamatta aika pieneksi. Vielä muutama vuosi sitten ajatteli että on se kiva saada lahjoja kuitenkin, mutta nykyään on prioriteetit muuttunu. Muutama päivä yksin kotona on aikamoinen "lahja" ;D Koska joskus on vaan kiva tehdä mitä huvittaa, suurin osa päivästä. Tosin osa syy on varmasti siinäkin että kukaan ei ole osannut meikälle ostaa lahjoja oikein ikinä. Mikä tuntuu näin pelaajana ja leffakeräilijänä vähän hassulta :)


Omaan jouluun tosin kuuluu myös lahjojen ostaminen. Raha on tosin tiukassa, eli kummoisia tuskin tulee ostettua ja aikakin aina vähän kortilla joten,... Mutta itse olen oikeastaan aina pitänyt lahjojen ostamisesta ja mietinkin niitä yleensä aika paljon. Tietty ne viime hetken ruuhka ostokset kun kaikki kama on jo loppu, kun olisi muutenkin kiire, on hermoja kiristävää. Mutta tässä vaiheessa on vielä iloakin mukana ja muistia tulee käytyä läpi mitä kukakin on sanonut vuoden aikana mitä haluaa.


Otsikko: Vs: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015
Kirjoitti: echoes - 23.12.2014 14:37
Ennen jouluaattoa tulee fiilisteltyä vanhan joulumusan, vanhojen joulusarjisten, retropelien ja punaviinin parissa. Joulu meneekin sitten perheen kanssa safkatessa ja tyttöystävän kanssa hengaillessa. Eteläänkin tuli hieno lumipeite ja rupeehan tässä joulufiilis nousemaan.

Joululahjaostokset olikin tuttuun tapaan aika helvettiä ja väkijoukon seassa haahuilu keskustassa pienessä flunssassa ei maistunut. Onneksi nyt on pakolliset hommat hoidettu ja loppupäivän voi ottaa iisiä.

Uusivuosi meneekin sitten kavereiden kanssa safkatessa ja ryypätessä. Aika väkisten ryypätty juhlahan se on yleensä, mutta onneksi tänä vuonna pitäisi olla aika kovat bileet tiedossa, joten sitäkin venailee innolla.


Otsikko: Vs: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015
Kirjoitti: Gba - 23.12.2014 17:01
Joulu ei nykyisin eroa juurikaan normipäivästä, himassa käyn pyörähtämässä joulusapuskalla, mutta siinäpä se. Nykään enemmän odottaa joulupäivän baarikierrosta ja uutta vuotta jolloin juhlitaan myöskin isosisti. Pitäisi vain päättää lähteekö sitä ulkomaille katsomaan kunnon tulituksia vai kotibileisiin, molemmissa on puolensa. Eniten tässä joulun aikana on kumminkin nauttinut lomasta, kun voi herätä vaikka klo 16.00 ja katsoa aamuun asti NHL:llää.  :)


Otsikko: Vs: Laudan Joulu ja Uusivuosi 2015
Kirjoitti: bËst - 25.12.2014 13:50
Joulu on se päivä, jolloin haistatetaan Suomen ylikorkealle verotukselle pitkät ja kierretään punanuttuna naapurustossa keräämässä tonnin edestä verotonta tienestiä. 8). The bËst way to celebrate christmas. Loppuillasta kavereiden kanssa joku hyvä peli koneeseen ja terästetty glögi valmistumaan. Works like a charm