Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38
Tulostusversio
Aihe: Kysy & Vastaa  (Luettu 366890 kertaa)
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1050 : 02.06.2013 23:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Joillakin oli vissiin kokemusta noista kikkailusta, että kun on ostanut esim ennakkotilatun pelin kaupasta, niin vie sitten sen tilatun pelin kauppaan ja käyttää palautusoikeutta sillä vielä sinetissä olevalla. Ajattelin vaan että onko kukaan tehnyt tuota esim. briteistä tilatulla pelillä, niin sitä vaan ajattelin että tietääkö kukaan että voisiko niissä olla mahdollisesti sama viivakoodin numero kuin suomesta ostetulla?

Voi olla, riippuu pelistä. Koodi saattaa olla eri, jos esim. jonkun pelin kansi on lokalisoitu Pohjoismaiden kielille.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1051 : 02.06.2013 23:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei sillä koodilla varmaan oo mitään merkitystä, kassa naputtelee sen koodin, toteaa ettei toimi ja manuaalisesti hakee tuotteen sieltä ja voilá massit käteen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1052 : 03.06.2013 00:02 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuota vaan tuossa juuri mietinkin, kun eikös kaupoissa ole juuri identtiset viivakoodit samoille tuotteille, eli jos se on eri kuin muilla samanlaisilla tuotteilla, niin voidaan päätellä että kyseessä on tavallaan eri tuote.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1053 : 03.06.2013 00:41 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Brittipeleissä nyt usein on jo ihan erilaiset ikärajamerkinnät. Gamestoppiin olen vienyt useasti Briteistä ostettuja pelejä, ja käytännössä aina myyjät ovat joutuneet ne syöttämään käsin sisään. Suomesta ostetut pelit taas aina menevät viivakoodin perusteella. En itse lähtisi kikkailemaan.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1054 : 03.06.2013 08:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Brittipeleissä nyt usein on jo ihan erilaiset ikärajamerkinnät. Gamestoppiin olen vienyt useasti Briteistä ostettuja pelejä, ja käytännössä aina myyjät ovat joutuneet ne syöttämään käsin sisään. Suomesta ostetut pelit taas aina menevät viivakoodin perusteella. En itse lähtisi kikkailemaan.

Tämä ei itse asiassa pidä paikkaansa enään. Uusissa peleissä on jo jonkun aikaa ollut PEGI-merkinnät myös Briteissä.

Ja tuon kikkailun olen kerran tai kaksi suorittanut, mutta aina Suomesta ostetuilla peleillä. Briteistä jos tilaa, niin se on varma että julkaisupäiväksi ei sitä saa, kun taas Suomesta tilatuilla tuotteilla julkkariksi saaminen on se oletus. Silloin iskee se vitutus siitä, että minähän en viikonlopun yli venaa  :lol:
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1055 : 27.06.2013 21:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mites tuo Wii U'n premium paketin "10% takaisin digitaalisista ostoista" toimii jos ostan käytetyn Premium paketin?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1056 : 28.06.2013 18:50 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Osaisiko joku suositella jotain hyvää ja laatuun nähden halpaa padia PC-pelailuun? Uusimman Humble Bundle Weekly Dealin myötä alkaa olla noita padi-pelejä virtuaalisessa pelihyllyssä. Vaihtoehtona on myös vastaanotin että saan pelattua meikäläisen langattomilla XO-ohjaimilla, jos ne toimii kokemusten mukaan mallikkaasti.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1057 : 28.06.2013 19:00 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Osaisiko joku suositella jotain hyvää ja laatuun nähden halpaa padia PC-pelailuun? Uusimman Humble Bundle Weekly Dealin myötä alkaa olla noita padi-pelejä virtuaalisessa pelihyllyssä. Vaihtoehtona on myös vastaanotin että saan pelattua meikäläisen langattomilla XO-ohjaimilla, jos ne toimii kokemusten mukaan mallikkaasti.
XO-ohjaimet toimivat niitä tukevissa PC-peleissä todella mallikkaasti. Myös Dualshockin saa viritettyä toimimaan PC-pelien kanssa kolmannen osapuolen ajureilla. Nämä ajurit kuitenkin tahtoivat sotkea koneen alkuperäiset bluetooth-ajurit (ainakin minulla). Mutta myös Dualshock 3 toimi pienen säätämisen jälkeen hyvin.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1058 : 29.06.2013 14:54 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Osaisiko joku suositella jotain hyvää ja laatuun nähden halpaa padia PC-pelailuun? Uusimman Humble Bundle Weekly Dealin myötä alkaa olla noita padi-pelejä virtuaalisessa pelihyllyssä. Vaihtoehtona on myös vastaanotin että saan pelattua meikäläisen langattomilla XO-ohjaimilla, jos ne toimii kokemusten mukaan mallikkaasti.
Koska viralliset microsoftin wireless receiverit ovat kuolleet sukupuuttoon ja hinnat menneet pilviin, osta vaikka ebaysta xbox 360:n ohjaimille tarkoitettu wireless receiver. Maksoi dollarin luokkaa suunnilleen (postit ~7 dollaria) ja on toiminut täysin moitteetta.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1059 : 27.07.2013 09:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Onkos porukka pelannut Eternal Sonataa X360:llä? Mietin että onkohan siinä japanin ääniraitaa? Piti tehdä eilen historiaa ja ostaa ensimmäinen "oikea" peli verkosta X360:lle, mutta huomasin että siinä verkkoversiossa ei ilmeisesti japanin ääniraitaa ole. Kannattaakohan siis etsiä sitä levyversiota? Onko kukaan pelannut? Googlekaan ei tuntunut tietävän tähän vastausta...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1060 : 27.07.2013 10:26 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Onkos porukka pelannut Eternal Sonataa X360:llä? Mietin että onkohan siinä japanin ääniraitaa? Piti tehdä eilen historiaa ja ostaa ensimmäinen "oikea" peli verkosta X360:lle, mutta huomasin että siinä verkkoversiossa ei ilmeisesti japanin ääniraitaa ole. Kannattaakohan siis etsiä sitä levyversiota? Onko kukaan pelannut? Googlekaan ei tuntunut tietävän tähän vastausta...

En ole pelannut peliä itse, mutta pika-googletuksella vaikuttaisi siltä, että japsiraita löytyy enkun lisäksi, sekä boksilla että PS3:lla. Siinä tapauksessa tuntuu kyllä hassulta, ettei sitä olisi digiversiossakin. Mistä päättelit faktan?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1061 : 27.07.2013 13:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili

En ole pelannut peliä itse, mutta pika-googletuksella vaikuttaisi siltä, että japsiraita löytyy enkun lisäksi, sekä boksilla että PS3:lla. Siinä tapauksessa tuntuu kyllä hassulta, ettei sitä olisi digiversiossakin. Mistä päättelit faktan?
Hitto on tainnu iskeä joku lomataantuma tms. kun en itse sitä löytänyt mistään... Aloin vähän epäklemään tämän perusteella sitäkin että olisiko se kuitenkin siinä digiversiossakin...lähinnä siitä päättelin kun sitäkään mainintaa en mistään löytänyt ja live kertoo tuetut kielet jossa japania ei ole. Tämäkin tosin voi tarkoittaa vain valikoiden tms. kieltä...tosin jos japanin ääniraidan jättää pois se varmaan pienentää pelin kokoa. No, voisi sen ihan testillä sieltä tietty ostaa. Englannin raitaakaan ei ole erityisemmin haukuttu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1062 : 09.08.2013 09:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Vähän random kysymys, mutta osaako joku suositella hyvää henkilövaakaa?

Nykyinen nimittäin valehtelee minkä kerkiää  ;D Ei heti uskoisi, mutta tuo laite jostain syystä "muistaa" mitä se on näyttänyt viime kerralla ja heittää sen ruudulle vaikka painoa olisi vähemmän. Vaikka se resetoi itsensä aina ennen käyttöä, se silti yrittää kusettaa. Tuossa pari päivää sitten esimerkiksi vaaka näytti 80,8 kiloa, joka oli sama kuin jokunen päivä aiemmin. Ihmettelin sitten, että on se kumma kun ei liiku alaspäin. Muistin sitten taas tämän vaa'an taipumukset temppuiluun ja punnitsin jonkun laatikon ensin (yleensä käytän tähän tyttöystävää, mutta ei ollut paikalla). Eniveis tarvitaan joku itseä reilusti kevyempi objekti. Laatikon punnitsemisen ja resetoinnin jälkeen astuin itse taas vaa'alle ja lukema oli 80,2 kg. Eli tuo vaaka kusettaa ihan järjestään yläkanttiin noita numeroita jonkun viikon takaisen punnitsemisen perusteella, mikä on vähän rasittavaa.

Eli osaako joku suositella jotain hyvää henkilövaakaa, jolla ei ole tälläisiä taipumuksia? Mitä halvempi sen parempi, ei tarvi olla mitään kehonkoostumusmittauksia yms. muuta turhaa. Patterit alkaa olemaan eniveis lopussa ja niiden uusiminen maksaa tod.näk. melkein yhtä paljon kuin uusi vaaka, joten voisi ostaa samantien jonkun kunnollisen.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1063 : 09.08.2013 20:41 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Hommaa kunnon old school puntari. Ei tartte huolehtia patterien loppumisesta eikä ole mitään "turhia" lisäominaisuuksia.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1064 : 09.08.2013 20:45 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä ainakin minä saan tuollaisen olemattoman 600 gramman heiton aikaiseksi millä tahansa vaa'alla riippuen siitä miten siinä seison. Jos heittoa olisi muutama kilo niin ymmärtäisin, mutta 600 grammaa. Jessus.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1065 : 09.08.2013 22:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuo nyt vaan oli esimerkkinä viime kerrasta. Heittoa voi olla enemmänkin. Ja hyvähän se, jos voisi omalla asennollaan siihen vaikuttaa, mutta kun ei toimi niin. Vaaka näyttää mitä lystää.

Toisekseen vaa'an ainoa funktio on kertoa käyttäjälle paino ja jos se ei sitä osaa oikein tehdä, niin se on paska vaaka. Ihmiset toki käyttää vaakaa eri lailla. Jotkut kattoo painonsa kerran viikossa, jotkut ei koskaan. Joillekin 600g heitto ei merkitse mitään, joitakin se vituttaa koska haluaa tietää sen tarkan painon juuri sinä päivänä. Voi toki olla vieras konsepti, jos termi cutting ei sano mitään. Useimpien mielestä tämä onkin varmaan ihan turhaa sekoilua mutta olkoon ;D
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1066 : 09.08.2013 23:06 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tuo nyt vaan oli esimerkkinä viime kerrasta. Heittoa voi olla enemmänkin. Ja hyvähän se, jos voisi omalla asennollaan siihen vaikuttaa, mutta kun ei toimi niin. Vaaka näyttää mitä lystää.

Toisekseen vaa'an ainoa funktio on kertoa käyttäjälle paino ja jos se ei sitä osaa oikein tehdä, niin se on paska vaaka. Ihmiset toki käyttää vaakaa eri lailla. Jotkut kattoo painonsa kerran viikossa, jotkut ei koskaan. Joillekin 600g heitto ei merkitse mitään, joitakin se vituttaa koska haluaa tietää sen tarkan painon juuri sinä päivänä. Voi toki olla vieras konsepti, jos termi cutting ei sano mitään. Useimpien mielestä tämä onkin varmaan ihan turhaa sekoilua mutta olkoon ;D
Kyllähän sillä on merkitystä jos cuttaa ja viikoittain haluaa sen tarkan lukeman samana päivänä samaan kellonaikaan.  ;D Terve fläsänhävitystahti per viikko on juuri väliltä 0,5-1kg. Asiaa hankaloittaa tietysti vielä suolen toiminta, eli onko tullut paskottua ja/tai syötyä isoa annosta ennen vaa'alle astumista, sekä senhetkinen kehon nestemäärä. Itellä voi paino laskea jopa yli kilon nukutun yön jälkeen, kun nukkuessa hikoilee ja aamulla käy kusella ennen vaa'alla astumista.  :lol:
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1067 : 09.08.2013 23:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mulla saattaa vaihdella päivän aikana jopa parilla kilolla tuo paino vaa'alla. Varmaan jotain osuutta sillä, mitä sinä hetkenä on elimistössä. Jostain muistan lukeneeni että aina herätessä vaaka näyttäisi painon lähimpänä totuutta tjsp, mutta tiedä sitten.

Kerran tuo sekoili jotenkin oudosti ja näytti että painaisin peräti yli 70 kiloa, vaikka vielä muutama päivä sitten tuosta se lukema oli jotain 63 kiloa. Kopautin vähän lattiaan ja siirsin paremmalle alustalle niin näytti taas normaalin painon. Saisi kyllä syödä aika monta pizzaa jotta lihoisi muutamassa päivässä melkein 10 kiloa...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1068 : 10.08.2013 09:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kyllähän sillä on merkitystä jos cuttaa ja viikoittain haluaa sen tarkan lukeman samana päivänä samaan kellonaikaan.  ;D Terve fläsänhävitystahti per viikko on juuri väliltä 0,5-1kg. Asiaa hankaloittaa tietysti vielä suolen toiminta, eli onko tullut paskottua ja/tai syötyä isoa annosta ennen vaa'alle astumista, sekä senhetkinen kehon nestemäärä. Itellä voi paino laskea jopa yli kilon nukutun yön jälkeen, kun nukkuessa hikoilee ja aamulla käy kusella ennen vaa'alla astumista.  :lol:

Juurikin näin, pitäähän tuossa olla tarkkana jos haluaa luotettavia lukemia. Samaan aikaan päivästä, samoissa olosuhteissa kannattaa punnita. Eli käytännössä aamulla vessassa käynnin jälkeen. Nesteytystilan vaikutus on ehkä hankalin arvioitavissa. Ja sitten tietysti turha punnita aamulla ja sitten uudestaan illalla, ja itkeä kun on "lihonut" kolme kiloa  ;) Naisten kannattaa punnita vaan about kerran kuussa, koska paino heittelee kuukautiskierron mukaan niin paljon joillain. Periaatteessa tarkin keino on kai ottaa kolmena aamuna peräkkäin lukemat ja laskea niistä keskiarvo. Pienentää tuota vaihtelua, mutta en ole vielä jaksanut tehdä tuota.

Itse yritän punnita mahdollisimman kaukana (tai juuri ennen) ns. refeed-päivistä, koska silloin paino pomppaa pari kiloa veden ja hiilihydraattien yhteisvaikutuksesta.


Mulla saattaa vaihdella päivän aikana jopa parilla kilolla tuo paino vaa'alla. Varmaan jotain osuutta sillä, mitä sinä hetkenä on elimistössä. Jostain muistan lukeneeni että aina herätessä vaaka näyttäisi painon lähimpänä totuutta tjsp, mutta tiedä sitten.

Aamulla on tosiaan paras, koska päivän mittaan tulee syötyä ja juotua, jolloin paino on aina pari kiloa enemmän.


« Viimeksi muokattu: 10.08.2013 10:10 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1069 : 22.09.2013 12:32 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko kellään kokemusta Kossin Porta Proiden ikuiseksi luvatusta takuusta? Kossin itsensä kautta siis, ei minkään tietyn kaupan. Löysin Myportapro-sivuston, jonka kautta homma pitäisi ilmeisesti hoitaa. Sivuston reklamaatiolomakkeessa pyydetään kuittinumeroa. Onnistuuko asioiminen ilman sitä, jos kuulokkeet ovat esimerkiksi vuosia vanhat ja kuitti siten kadonnut?

Kaverin puolesta kyselen, kun pohtii käytettyjen Porta Proiden ostoa, mutta toisaalta löytyypä minultakin pahasti kosketushäiriöinen yksilö, jonka kuittia ei ole enää missään tallessa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1070 : 24.09.2013 16:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko Porta Proilla tosissaan joku ikuinen takuu? En tiedä varmaan yhtään herkemmin hajoavia kuulokkeita.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1071 : 24.09.2013 18:55 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko Porta Proilla tosissaan joku ikuinen takuu? En tiedä varmaan yhtään herkemmin hajoavia kuulokkeita.
Porta Pro:n valmistuskustannukset on muistaakseni niin minimaaliset KOSS:ille, että jäävät plussan puolelle vaikka joutuisivat korvaamaan yli kymmenet kuulokkeet? Joku voi tarkentaa jos tietää paremmin. Itse en ole omiani tuonne sivulle koskaan rekisteröinyt.

Nimim. kolmannet Prööt menossa, tällä kertaa itsensä Citymarketin suomalla viiden(!) vuoden takuulla. Kuitista pidetään kiinni ja lujasti.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1072 : 27.09.2013 02:11 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Mistähän valikosta saisi "tehtyä" aussinäppikseen napit äälle ja öölle? Alkaa tuo alt0228 ja alt0246-sarjojen hakkaaminen tympimään...
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1073 : 27.09.2013 09:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mistähän valikosta saisi "tehtyä" aussinäppikseen napit äälle ja öölle? Alkaa tuo alt0228 ja alt0246-sarjojen hakkaaminen tympimään...
Mitäs jos laittaa Windowsista näppäimistön kieleksi suomen? Vai puuttuuko aussinäppiksestä nappeja?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1074 : 27.09.2013 10:17 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Hetki piti hakea, mutta löytyihän se sieltä, kiitokset.

Suunnilleen tuollaisella näppiksellä kirjoittelen:
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1075 : 03.10.2013 10:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onkos kukaan hankkinut musteita tulostimeen jotain muuta kautta, kuin ostamalla valmistajan omia patruunoita? Alkaa nimittäin pikkuhiljaa vituttamaan tuo mustekasettien osto, kun katsoin juuri että lähemmäs 80€ maksaisi nykyään täyden setin hankkiminen tuohon meidänkin Canon MP550:aan. Voisi testailla noita kolmannen osapuolen valmistamia patruunoita tai sitten jotain muuta. Kenelläkään asiasta kokemusta?
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1076 : 03.10.2013 11:14 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili InkClubista olen silloin tällöin omaan tulostimeen tilannut patruunoita. Ihan hyvät kokemukset on kyseisestä paikasta. Hyvin ovat pelittäneet, vaikka eivät ole valmistajan omia.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1077 : 03.10.2013 11:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tulostimet jo itsessään laitteina ovat maailman paskimpia tuotteita ja tuo "pakko olla omaa merkkiä muste" - ihmiskunnan historian suurin kusetus. Ne muiden valmistajien tuotteet toimivat 100% samalla tavalla, ellet nyt jotain epämääräisiä honkg kong -musteita meinaa ostaa. Takuuhan siinä raukeaa, mutta eipä ne perustulostimet mitään maksa. Myydään halvalla ja otetaan rahat pois musteilla.
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1078 : 03.10.2013 15:54 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis muste- ja väripatruunaostoissa eBay.uk only. Meinaan, pikkasen eri meininki maksaa abouttiarallaa 4-8€ toimituksineen setistä jossa tulee molemmat yht aikaa. Ja varmana löytyy jokaiselle merkille omansa. Kaupan 30€+ roskaan ei pitäisi kenenkään koskea >_>
tallennettu
Vs: Kysy & Vastaa « Vastaus #1079 : 03.10.2013 15:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Siis muste- ja väripatruunaostoissa eBay.uk only. Meinaan, pikkasen eri meininki maksaa abouttiarallaa 4-8€ toimituksineen setistä jossa tulee molemmat yht aikaa. Ja varmana löytyy jokaiselle merkille omansa. Kaupan 30€+ roskaan ei pitäisi kenenkään koskea >_>

Tämä pitääkin tarkistaa, kiitos vinkistä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines