Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Kesäpäivitys 2008  (Luettu 11797 kertaa)
Kesäpäivitys 2008 « : 06.07.2008 19:25 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Tänään illalla on Pelaajalaudalle tulossa uusi päivitys. Foorumi menee päivityksen ajaksi kiinni klo 2100. Päivitys kestää noin puoli tuntia.

Päivitys pitää sisällään seuraavaa:

1. Etusivu. Etusivulta näkee uusimmat viestit ja hieman statistiikkaa, kuten sisäänkirjautuneet jäsenet. Etusivulla on lyhyt kuvaus Pelaajalaudasta. Etusivulta voi myös kirjautua suoraan sisään foorumille.

2. Logo. Logon logotype (eli fontti) muuttuu ja tekstin kaveriksi tulee symboli. Tämä sama symboli on myös sivuston favicon, joten Pelaajalaudan välilehti erottuu nyt muista selaimen välilehdistä helposti.

3. Layout–muutoksia. Ylävalikko kokee kasvojenkohotuksen. Home vie etusivulle. Lisäsin valikkoon Forum–linkin, joka vie vuorostaan foorumin etusivulle. Turhat linkit poistettu.

4. Foorumin osoite muuttuu. Uusi osoite on https://www.pelaajalauta.fi/forum. Vanhat linkit toimivat edelleen. Samaan syssyyn lisäsin modin, joka muuttaa esimerkiksi alueiden linkit muotoon https://www.pelaajalauta.fi/forum/vapaa-sana.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #1 : 06.07.2008 19:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW On tosiaan komea.  :)   Kiva päivitys ja tekee laudasta yhä houkuttelevamman näköisen paikan rekisteröityä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #2 : 06.07.2008 19:47 »
tuhis Vieras Markkinoinnin näkökulmasta on etusivulla aivan liikaa tekstiä ja se on jäsenöity kömpelösti kenttiinsä.

Pelkästään hyvä juttuhan se on kuitenkin että kehitystä tapahtuu.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #3 : 06.07.2008 22:21 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse käyttelen ylhäällä ja alhaalla olevia polkuja.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #4 : 06.07.2008 22:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Yläkulman valikko on selkeä. Logo vaatii vielä totuttelua. Faviconin käyttöönotto oli hyvä juttu.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #5 : 06.07.2008 22:40 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihmettelin äsken, kun en mistään löytänyt sisäänkirjautumiselle paikkaa. Selvisi sitten, että Firefox 2 ei sellaista missään näytä. Päivitin 3:een ja sisäänkirjautumispalkki tuli näkyviin. Tuollainen bugi siis kiusaa ehkä vanhempaa Firefoxia käyttäviä vierailijoita.

Uusi logo on hieno.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #6 : 06.07.2008 22:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Etusivu on mainio keino viestittää uusille kävijöille mistä on kyse. Teksti on ihan asiallista, mutta palstan leveyttä voisi hieman kaventaa. Nyt se venyy ikkunan leveyden mukaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #7 : 06.07.2008 22:59 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ihmettelin äsken, kun en mistään löytänyt sisäänkirjautumiselle paikkaa. Selvisi sitten, että Firefox 2 ei sellaista missään näytä. Päivitin 3:een ja sisäänkirjautumispalkki tuli näkyviin. Tuollainen bugi siis kiusaa ehkä vanhempaa Firefoxia käyttäviä vierailijoita.
Kiitos tästä. Korjattu.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #8 : 06.07.2008 23:32 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili
On tosiaan komea.  :)   Kiva päivitys ja tekee laudasta yhä houkuttelevamman näköisen paikan rekisteröityä.
Jep :) Jönkin aikoo oon käynyt lukaisemassa tämänkin laudan postit, ja tuon etusivun potkimana uskaltauduin vihdoin rekisteröitymään mikäli joskus tulee jotain kommentoitavaa.

Hellästi kiitos!
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #9 : 06.07.2008 23:56 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Ooh, tyylikäs. Etenkin tuo logo on varsin siisti. Kattelin aluksi että siinä on joku häviävä peliohjain (joka, öh, jotenkin vain...obliteroituu), mutta huomasin että päitähän siinä on. :P
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #10 : 07.07.2008 00:05 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili En kyllä toisaalta välttämättä tiedä, onko tuosta Pelaajaboardista splittaamisesta tarpeellista kertoa ihan etusivulla, kun ollaanhan tässä jo jonkun aikaa oltu ihan oma yhteisömme.

Mutta eipä tässä muuten mitään valittamista ole. Erityisesti logo toimii hyvin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #11 : 07.07.2008 01:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Fuck yes joku kuva vaan tuohon etusivulle ADHD-potilaita varten niin kyllä kelpaa. Logokin on sangen onnistunut.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #12 : 07.07.2008 06:22 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
On tosiaan komea.  :)   Kiva päivitys ja tekee laudasta yhä houkuttelevamman näköisen paikan rekisteröityä.
Jep :) Jönkin aikoo oon käynyt lukaisemassa tämänkin laudan postit, ja tuon etusivun potkimana uskaltauduin vihdoin rekisteröitymään mikäli joskus tulee jotain kommentoitavaa.

Hellästi kiitos!

Rosvo perkele! Vanhus fffinistä. Sovit tänne kun hansikas käteen. Tervetuloa!
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #13 : 07.07.2008 10:24 »
tuhis Vieras Pitihän se tulla katsastamaan miltä näyttää ja tykkään tuosta että nuo napit ovat yläreunassa kiinne. Edellisessä versiossa tuntui olevan aikalailla hukkatilaa sivulla jotka tavallaan tarpeettomasti hajauttivat asioita.

HOME osio täytyy ehdottomasti suunnitella uudelleen. Jo mainitsemistani syistä, mutta täytyy myös miettiä että millä mentaliteetilla sitä uusia ihmisiä ollaan ns. hankkimassa; sanotaanko "ollaan parempia kuin nuo muut", joka edellyttäisi minusta melkein sitten niitten kaikkien asioitten toteuttamistakin mitä pelaajaboardien toivomislistalle vuodateltiin, mutta mitkä sitten kuuroille korville menivät.

Etusivulla voisi minusta olla vaikka jokin viikottainen äänestys siitä, että mitä lautalaiset pelaavat ja vaikkapa satunnaisten lautalaisten profiilia tyyliin suosikkipeligenret sun muuta diibadaabaa, jos halutaan yhteisöllinen kuva antaa ja oikeasti tarkoitus toimia muunakin kuin samojen jamppojen satunnaisena höristelyalustana.

Logo on kiva, mutta tuo "riippumaton peliyhteisö" ei oikein ole minkään kanssa linjassa ja osuu ainakin minun silmään.

Viestit viestiketjuissa erottava pinkki baari alkaa hieman tökkimään jo itsellä ja quoteihin toivoisi jonkinlaista väritystä tekstialueisiin ettei tarvitse hirveästi tihrustaa niitä reunaviivoja että kuka on sanonut ja mitä.

Mites tuo kenttä viestiketjuissa joissa on avattaret, joissa on tuota hieman turhaa dataa Jäsen, Posts ja Trade countit sun muita nappuloita, niin voisiko niitä esim. poistaa kun löytyyhän ne tarvittaessa sitten siitä käyttäjien perusinfosta.




Millä intensiteetillä ja millä porukalla työ rakentelette tätä lautaa?

Mainostetaanko tätä jossain? Jos tarkoitus on laajentua kovastikin niin täytyy sisällönkin jossain määrin muuttua perinteisestä perseilystä vähän enempi semmoiseksi että ihmiset näkevät vaivaa viesteihinsä eivätkä huuda vain että paskaa paskaa. Se on irkki.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #14 : 07.07.2008 10:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Hienoa. Kaikista parasta on että kehitystä tapahtuu. Uudistuksista kertoilen enemmän (jos jaksan :) ) kun olen tätä hiukan käyttänyt. Logon voin jo nyt sanoa olevan hieno.

Ja minun puolueellisuudesta voi olla mitä mieltä haluaa, mutta tuo etusivun "dramaattinen syntytarina" on minusta...kuinkakohan sen sanoisi...helposti väärinkäsityksiä antava ja turha.
En väitä että Pelaajan saitin politiikka- ja softamuutos olisi onnistunut mahtavasti, mutta eihän sitä kiusallaan tehty. Ja kun tämä Suomen maa ja sen pelikulttuuri muutenkin on loppujen lopuksi suhteellisen pieni ja merkityksetön muuhun maailmaan verrattuna, voisi täältä maan sisältä löytyä ymmärrystä ja yhteishenkeä. Ja eihän siinä tapauksessa ymmärtääkseni mitään erityisen ihmeellistä edes tapahtunut(?).
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #15 : 07.07.2008 11:41 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Etusivun ”mikä on Pelaajalauta”–teksti tulee kyllä väistymään, koska eihän se enää ole ajankohtainen ja kuten Freijooni sanoi, me ollaan jo pitkään oltu ihan omillamme. Ymmärtänette kuitenkin, että juuri kotiutuneena en ole vielä kerennyt luomaan mitään sen korvikkeeksi. Ei tosin hätää, eiköhän viikon sisällä siinä lue/ole jotain muuta.

Millä intensiteetillä ja millä porukalla työ rakentelette tätä lautaa?

Mainostetaanko tätä jossain? Jos tarkoitus on laajentua kovastikin niin täytyy sisällönkin jossain määrin muuttua perinteisestä perseilystä vähän enempi semmoiseksi että ihmiset näkevät vaivaa viesteihinsä eivätkä huuda vain että paskaa paskaa. Se on irkki.
Olettaisin, että nämä kysymykset ovat kohdistettu minulle. Ensimmäiseen tylsästi vastakseni Lautaa parannellaan aina, kun jotain toteutettavissa olevaa ehdotetaan (ja oli aikaa intiltä). Toteutettavissa olevan rima tietysti nousee koko ajan sitä mukaa, kun Lautaan kerääntyy lisää rakennuspalikoita, jolloin voidaan ottaa projekteiksi niitä kunnianhimoisempia ehdotuksia.

Rakennusporukka koostuu ainoastaan minusta. En ole edes harkinnut hankkivani muita kodestamaan avukseni. Uskoisin kuitenkin, että etenkin nyt vapaana miehenä, työtahtini on aivan riittävä.

Laajentumisesta sen verran, ettei minulla ole mitään maailman- tai Suomen peliskenenvalloitussuunnitelmia. Kaikki tulevat tavoitteet ovat järkevässä ajassa ja vaivalla toteutettavia, mutta jokainen niistä auttaa oleellisesti eräänlaisen päämaalin tavoittamisessa. Tämä päämaali on saada aikaiseksi nettisivu, joka tarjoaa käyttäjilleen saumattomasti monenlaisia yhteisöllisiä palveluita. Nämä palvelut ei ole kiveen hakattu, koska tehän ehdotuksillanne ohjaatte sitä, mitä tänne tulee. Se, mitä tarkoitan näillä yhteisöllisillä palveluilla, käynee selvemmäksi, kun lähitulevaisuudessa Laudalle lisätään jäsenten vapaasti käytössä oleva blogiosio.

Lautaa ei aktiivisesti mainosteta missään. Homma on toiminut tähän mennessä puskaradiolla. Osalla jäsenistä on myös ollut muilla foorumeilla sigussaan linkki tänne. Etusivu ja uusi blogiosio tuovat varmasti lisää kävijöitä ilman sen kummempaa mainostusta. Mitä olen sivuston statistiikkoja tutkinut, meidät löydetään aika usein googlettamalla jotain jostain pelistä. Googlettaja joko löytää vastauksen kysymykseensä tai sitten ei, mutta sivuston ulkoasu ja yleinen ilmapiiri jäävät varmasti mieleen. Nyt, kun meillä on sivustolla muitakin osioita kuin foorumi, voi hän innostua jopa selailemaankin Pelaajalautaa.


« Viimeksi muokattu: 08.07.2008 14:11 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #16 : 07.07.2008 12:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Logo on mielestäni oikein onnistunut. Tuon etusivun "tarinan" tilalle vaan joku tyylikäs kuva, niin ei valittamista.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #17 : 07.07.2008 13:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
joku tyylikäs kuva



 8)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #18 : 07.07.2008 13:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
joku tyylikäs kuva

*zoukanhevarimuna.jpg*

 8)



Paskansin melkein housuun kesken rankan työpäivän, kun repesin niin pahasti. >_>
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #19 : 07.07.2008 14:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Vaikka Joelin logo olikin hieno niin siinä on uusi.

Ja mitä Tuhiksen viestiin tulee niin en minä ainakaan kaipaa tänne liikaa kaikenlaista turhaa paskaa ja jotain äänestyksiä. Toki niillä voisi saada muutaman jäsenen lisää, mutta Pelaajalauta on kyllä muodostunut sellaiseksi paikaksi, että jos järkevää sanottavaa ei ole, niin ei se ketään myöskään kiinnosta. Minusta hyvä näin, sillä miksi tarvitsisimme toisen Konsolifinin? Sieltä kyllä löytyy se peliseura, vinkit ja 10 000 triidiä.

Lainaus
Jos tarkoitus on laajentua kovastikin niin täytyy sisällönkin jossain määrin muuttua perinteisestä perseilystä vähän enempi semmoiseksi että ihmiset näkevät vaivaa viesteihinsä eivätkä huuda vain että paskaa paskaa. Se on irkki.

Mitä paskaa?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #20 : 07.07.2008 14:31 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Logo on kieltämättä hieno, mutta itseänikin häiritsee se että logoa painaessa sivu siirtyy Home-sivulle. Minusta olisi parempi jos siitä siirryttäisiin foorumin etusivulle, eli samanlailla kuin ennenkin. Nyt hieman häiritsee kun painan aina vahingossa sitä logoa. Home-sivu on tällä hetkellä muutenkin aika turha, mutta toivottavasti sitä parannetaan ajan kuluessa. Muuten päivitys on ihan onnistunut ja esim. tuo musta palkki tuolla ihan ylhäällä on tyylikäs.

E: Jep, samoilla linjoilla olen zoukan kanssa. Ei tänne mitään turhaa paskaa tarvita. Jos tänne laitettaisiin kaikenmaailman äänestyksiä sun muita turhuuksia niin pääpaino ei olisi välttämättä enää keskustelulla joka on tietysti keskustelufoorumeissa tärkeintä. Pelaajalauta on minusta hyvä sen takia ettei täällä ole juuri mitään turhaa paskaa, ja sen takia keskustelut ovat asiallisia. En itse kaipaa myöskään mitään miljoona kävijää.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #21 : 07.07.2008 14:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Mikä musta palkki? Ei minulla näy mitään palkkeja?
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #22 : 07.07.2008 14:36 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili ''Mikä musta palkki? Ei minulla näy mitään palkkeja?''

Siis tuo vitun paksu musta viiva joka on ihan tuolla ylälaidassa.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #23 : 07.07.2008 14:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mulla tämä näkyy ihan päin helvettiä(logo on rumasti omassa harmaassa laatikossaan, tekstit eivät pysy missä pitäisi ym.), mutta tällä kyrpäisellä 6.0 IE:llä se ei liene mikään yllätys. Oletan siis, että totuus on toisenlainen. Logo on ainakin staili.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #24 : 07.07.2008 14:44 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
''Mikä musta palkki? Ei minulla näy mitään palkkeja?''

Siis tuo vitun paksu musta viiva joka on ihan tuolla ylälaidassa.

Jaahas, no vissiin minun selainta ei paljon palkit kiinnosta.



Hyvä niin, sillä en haluakaan mitään palkkeja tuonne ylös.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #25 : 07.07.2008 14:50 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Firefox 2:lla näemmä näkyypi tuo palkki, muttei se nyt kamalasti haittaa.

Laitetaas vielä itsestään selvyydet:

Logo on ehdottomasti helvetin siisti, mutta samalla kivan yksinkertainen, mitä foorumi on oikeastaan aina ollut. Etusivu maistuu vähän turhahkolta ainakin näin aluksi ja siksi hieman häiritseekin, ettei logoa klikkaamalla päädykään enää suoraan foorumille.

Mutta kiitos silti tästä ja propsit :) Hyvä kun Joel jaksaa päivitellä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #26 : 07.07.2008 14:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Jep, kyllähän tuo Safarillakin näkyy.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #27 : 07.07.2008 15:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Kun nyt puhutaan uudistuksesta ja päämääristä tulevaisuuden kannalta, niin minulla on ollut mielessä jo kauan suomalainen peliuutissaitti joka on oikeasti ajan tasalla. Voi tietysti olla että minulla vain ei ole elämää mutta ulkomaiset sivustot ovat suomalaisia huomattavasti ajankohtaisempia. Konsolifin ja Pelaaja pitää aika hyvin pintansa, mutta silti monet ulkomaalaiset sivustot ovat paljon nopeampia.

Ehdotuksena voisi tietysti olla että joku tai jotkut voisivat päivitellä uutisia etusivulle, mutta luulen että se ei välttämättä onnistuisi. Ainakaan tällä hetkellä. Mutta jos boardin puolelle tehtäisiin jokin vain uutisointiin tehty thread, josta "jokinsofta" ottaisi aina viestin ensimmäisen rivin etusivulle. Josta sitten linkki itse viestiin ja threadiin. Tähän "jokinsoftaan" voisi tietysti mahdollisuuksien mukaan lisätä filtterin joka ei ottaisi kuin niistä viesteistä sen ensimmäisen rivin joissa lukisi ensimmäisenä "Uutinen". Tällöin threadissa voisi myös keskustella. Ensimmäisestä sanasta voisi tietysti olla monta vaihtoehtoa: "Uutinen", "Huhu", "Paljastus", "E3"jne. Ensimmäinen kysymys on tietysti löytyykö sellainen "jokinsofta". Toinen (ja ehkä tärkeämpi) on että kuinka paljon se houkuttelisi peeloja. Vaikka heitäkin varten voitaisiin miettiä lisää filttereitä, eli kaikkia sanoja ei etusivulle tulisi.
Siinä varmasti saattaisi tulla myös kaksoispostauksia samoille uutisille, mutta ei ole paljon vaadittu kirjoittajalta että tarkistaa viestin lähetettyään, onko uutinen tullut sillä välin kun itse kirjoitti omaa.

Tämä nyt oli tälläinen ajatusten pyörittely. Olen nimittäin huomannut että ajankohtaisin uutislähde suomalaisillasivustoilla (hyvin todennäköisesti muuallakin maailmassa) ovat foorumit. Tätä resurssia voisi yrittää hyödyntää jotenkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #28 : 07.07.2008 15:08 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Musta palkki näkyy täälläkin. Muuttuukos mikään, jos painat Ctrl+F5 TK? Ja miksi TK:n nimi näkyy oikeassa yläkulmassa tummennettuna ("Hello MasterTK (Logout)")? Minulla se ainakin on aina ollut haalea, ja niin näyttää olevan Epilläkin. Näyttää muuten bugittavan tuo yläpalkki ikävästä Safarilla.

Mutta mukavaa, että uudistuksia tulee. Itselläni on vielä totuttelemista tuon Pelaajalauta logon kanssa, kun on sitä kautta tottunut aina foorumin pääsivulle menemään. Olisi kyllä sinänsä mukava, jos se sitä vieläkin tekisi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Kesäpäivitys 2008 « Vastaus #29 : 07.07.2008 15:30 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili God damn että näyttää siistiltä. Joel Sanille kyllä respectiä taas palautteen ja ehdotusten kuuntelusta ihan helvetisti!
"You must never hesitate!"
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines