Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi?  (Luettu 5729 kertaa)
Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « : 03.06.2008 08:46 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ketjun idea suoraan gafista, mutta ei se mitään. Eli tänne voi raapustella hirveimmät ja kauhistuttavimmat kokemukset, joita elämän varrella on sattunut kohdalle. Oletko ollut onnettomuudessa, vakavasti sairaana, tai onko otain muuta kamalaa? Kai jokaiselle nyt jotain on sattunut edes kerran. Tai mihin noloihin tilanteisiin olet joutunut? Kenties paskonut housuun kesken linnanjuhlien? Tähän ketjuun vaan kaikki.

Itselläni kenties tämä:

Olen kertonut tämän varmaan joskus aikaisemminkin.. Joskus 10 vuotta sitten oltiin lähdössä porukalla mökille. Yleensä menin aina istumaan eteen, mutta sillä kertaa meninkin takapenkille lukemaan sellaista todella isoa Aku Ankka-kirjaa. Noh, vähän matkaa ajettua joku helkkarin pienoiskuorma-auto ajaa suoraan kylkeen siihen pelkääjän paikan kohdalle kovalla vauhdilla. Ensinnäkin lasit räjähtivät auton sisään ja jos en olisi ollut naama kiinni siinä Aku Ankassa, niin olisi käynyt kuin veljilleni, eli suoraan teholle ompeluun. Istuivat minun viereisillä paikoilla auton takapenkeillä ja lasinsirut tekivät pahaa jälkeä. Lisäksi olisin kuollut varmasti, jos olisin istunut etupenkillä, kuten yleensä. Isä ja veljet joutuivat kaikki teho-osastolle ja pitkäksi aikaa sairaalahoitoon. Luulin ensin, että kaikki muut kuolivat. Itselle ei tullut edes naarmua, mutta olin jonkinlaisessa shokkitilassa varmaan viikon, enkä uskaltanut auton kyytiin pitkiin aikoihin.

Toinen tapahtuma oli:

Ohuilla syysjäillä vähän kikkailin ja kappas vaan. Jää petti alta ja tipuin aivan umpijäätävään veteen. Koitin päästä ylös, mutta jää aina vaan hajosi. Siinä kieltämättä herää pienoinen pakokauhu. Onneksi lopulta pääsin ylös ja selvisin.


« Viimeksi muokattu: 03.06.2008 08:53 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #1 : 03.06.2008 09:08 »
tuhis Vieras Ainut vakavampi juttu sattui muksuna asuinseudun leikkimesta nr. 1:ssä, Pukinvuoressa (Mountain of the GOAT!) joka tosiaan on vuorentapainen ja siellä on lenkkipolkua ties mitä hiidenkirnua, kummitustaloraunioita, kielekkeitä ja muuta ihanaa mm. meidän pahamaineinen Skeletor-silta. Kompastuin johonkin pintajuurakkoon kallioilla ja kierin semmoisen kielekkeen yli, mutta sain jostain kallion seinämässä kasvavasta risujuuresta kiinni. Muuta en tuosta muista kuin sen, että katselin kuinka risukasvusto repeytyi irti kallion seinämästä ja putosin. Kaverin iskä tuli hakemaan kuulemma alhaalta.

Taju oli mennyt. Olin pudonnut johonkin paksuun risukkoon ja melkein täysin naarmuitta. Tiedä sitten löinkö pään johonkin paksumpaan oksaan risukossa vai pyörryinkö. Jokatapauksessa jos olisin tippunut piirun sivummalle niin en tässä olisi kirjoittelemassa, meinaan oli useiden kymmenien metrien pudotus kivelle.

En mitään kauhistumisia oikein osannut tuosta itselle kehittää, mutta kyllä kielekkeillä olin tarkempi jo ihan omasta takaa. Kävin monen vuoden päästä katsomassa tuota tyttöystävän(! muksuja sitä oltiin) kanssa ja alkoipa siinä sitten jostain syystä itkettämään. Ehkä siinä jotenkin käsitti sen asian vakavuuden pikkuisen varttuneempana ja tajusi sen kuinka kotona oli sitten melskattu tuon takia että henkihän siinä meinasi lähteä.

Sen verran tyhmä sitä kuitenkin vielä oli että nolotti pitkän aikaa kun olin itkenyt tytön nähden!
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #2 : 03.06.2008 09:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei helvetti joka toisen viestin kohdalla saa kauhistella ja sitten seuraavassa nauraa (ennustus). Melko makaaberia.


No itsehän olen kolhiutunut kyllä niin moneen kertaan, että oikeasti joskus ihmettelen miten olen vielä hengissä. Eka luokalla ihan ensimmäisellä välitunnilla jäin moottoripyörän alle ja lensin metrejä ilmassa asfaltille. Ei siinä mennyt kuin reisi paskaksi eli hyvin kävi kuitenkin. Sitten samana vuonna sain otsaani arven joka on siinä vieläkin ja tulee aina olemaan. Eli otin eräältä isolta pojalta pyörän lainaan ja liian isohan se oli. Menin semmoista kauheata sorapaska alamäkeä täysillä alas ja eturengas alkoi vispaamaan. No sarvien yli naama edellä soraan ja kun heräsin niin kaveri juoksi mun luo ja alkoi vain vollottamaan täysillä. Naama oli veren peitossa ja silmät kans ja sitten siihen tuli joku mummo ja kantoi mut kotio, josta suoraan sairaalaan operoitavaksi. Muistan, että mummo sanoi heti ovella mutsille, että "elä nyt pyörry" :lol:

Niin ja vielä samana vuonna kaaduin pyörällä sellaiseen raksan tiilimurska monttuun ja yksi piikin muotoinen tiilin kappale meni kyljestä sisään ja upposi munuaiseen joka piti myös leikata. 2kk sairaalassa ja puolen metrin arpi vieläkin ala-selässä. Se reissu on syöpynyt mieleen melko ikävänä.

Ja ettei ihan nössöilyksi menisi niin siellä sairaalassa sain ennen leikkausta jonkun katetrin JUURI SINNE. Kaksi hoitajaa piteli paikallaan kun kolmas työnsi sellaisen parimetrisen letkun HITAASTI ja varmasti sisään. Ei vittu hiki valuu jo pelkistä muistoista...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #3 : 03.06.2008 09:48 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaadoin pienenä kaupan säilytyslokerot päälleni, kun etsin ylimmistä lokeroista kolikoita. Nolointa oli se, että jäin niiden alle puoleksi minuutiksi.
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #4 : 03.06.2008 09:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Muutama vuosi sitten lähdimme koulusta kaverini kanssa. Ystäväni ajoi, minä istuin pelkääjän paikalla. Tarkoituksenamme oli kurvata sisään Isoon Omenaan ja käydä vähän shoppailemassa. Leppoisa ostosmatka sai kuitenkin melkoisen twistin, kun risteyksessä linja-auto tuli keskikovaa vauhtia suoraan Ford Focuksemme kylkeen.

Auton kaikki ikkunat murskaantuivat pieniksi palasiksi ja tippuivat syliimme. Punainen Focus meni lunastuskuntoon ja pelkääjän paikan puolelle tuli melkoisen pelottavan näköinen kolhu.

Meillä oli todella paljon onnea matkassa. Selvisimme lääkärintarkastuksella ja pienillä selkäsäryillä. Toki henkisesti teki tiukkaa matkustaa autolla parin seuraavan viikon ajan.



Henkisesti vaikein kokemani päivä oli kun sain tiedon 17-vuotiaana läheisimmän ystäväni kuolemasta.

Se rappioitti minut puoleksi vuodeksi aivan täydellisesti. Olin kuin laahustava kuori ilman sisintä. Se tuli niin yllättäen ja odottamatta: kuka voi uskoa iloisen ja hyvin elämässä pärjäävän alta parikymppisen ihmisen menehtyvän niin? Toki rakkaan äidinkin taistelu syöpää vastaan oli sydäntäsärkevää, mutta siihen pahimpaan osasi valmistautua. Eihän se helppoa siitä tietenkään tehnyt.



Näiden synkistelyjen jälkeen loppukevennyksenä nolo kokemus:


Vuosia sitten kutsunnoissa menin ensimmäistä kertaa sotaherrojen huoneeseen haastatteluun. Siellä ilmaisin halukkuuteni saada lykkäystä ja minut lähetettiin kaavakkeita täyttämään viereiseen huoneeseen. Tuolla armeijaherrojen huoneessa oli kaksi ovea: toinen oli "oikea" ovi ja toinen johti siivouskomeroon. Ensimmäisellä kerralla avasin juuri tuon siivouskomeron oven. Katsoin taakseni ja naurahdin vaivautuneesti ja painuin lomakkeita täyttämään.

Tokalla kerralla astelin takaisin samaan huoneeseen, iskin lomakkeet pöydälle ja lähtiessäni AVASIN SAMAN SIIVOUSKOMERON OVEN UUDESTAAN!  Tunsin pöytien takana istuvien katseet niskassani. Olo oli mitä vaivautunein.  :)


« Viimeksi muokattu: 03.06.2008 10:08 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #5 : 03.06.2008 10:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tokalla kerralla astelin takaisin samaan huoneeseen, iskin lomakkeet pöydälle ja AVASIN SAMAN SIIVOUSKOMERON OVEN UUDESTAAN!  Tunsin pöytien takana istuvien katseet niskassani. Olo oli mitä vaivautunein. 

 :lol:


« Viimeksi muokattu: 03.06.2008 10:27 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #6 : 03.06.2008 10:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei sun mitään sivaria tarvii käydä, ne herrat kirjoitti varmasti sinne lappuun jo vapautuksen palveluksesta :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #7 : 03.06.2008 11:49 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tokalla kerralla astelin takaisin samaan huoneeseen, iskin lomakkeet pöydälle ja lähtiessäni AVASIN SAMAN SIIVOUSKOMERON OVEN UUDESTAAN!  Tunsin pöytien takana istuvien katseet niskassani. Olo oli mitä vaivautunein.  :)
Näitä lisää :lol:

Itselleni ei mitään hirveitä haavereita ole ollut ainakaan tossa Zoukan mittakaavassa :o Pahin on varmasti ollut umpisuolen tulehdus ja puhkeaminen himassa viime vuoden keväänä. Sen jälkeen sitten useampia päivä Lohjan sairaalassa, kolmen neliön kokoisessa huoneessa jossa ei ollut edes ikkunaa. Kello vain. Eristettiin, kun epäiltiin noro-virusta (joka vielä todettiin myöhemmin sen umpisuolen räjähtämisen lisäksi). Sitten Lohjalta vielä puoleksitoista viikoksi Meilahden lastensairaalaan, joka ei onneksi ollut samanlainen hellhole kun Lohjan sairaala. Ehkä julminta oli kun ei annettu mitään nestettä ja olisi pitänyt juoda puoli litraa (!!) jodivettä, joka on PAHAA. En pystynyt kaikkea sitä litkua juomaan. Ainiin, olihan mulla sen noroviruksen ja umpisuolen puhkeamisen lisäksi vielä kova flunssa meneillään, vatsalle oli aika kiva kun yskitti kokoajan.
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #8 : 03.06.2008 14:24 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Pyörällä ajaessa on tullut parikin pelottavaa kaatumista eteen.

Ensimmäinen tapahtui jokunen vuosi sitten. Olin läheisessä puistossa kavereiden kanssa. Tuolloin pelattiin vielä paljonkin keinupalloa sun muita mukavia, ja kun palloa ei ollut, lähdin sellaista vauhdilla kotoa hakemaan. Kummempia ajattelematta ajoin erään soramutkan varsin kovalla vauhdilla. Eipä käynyt mielessäkään, että sillä kohdalla olisi saattanut vielä jokin aika sitten olla pieni vesilätäkkö, joka olisi tehnyt mutkasta limaisen ja liukkaan. Kaaduttuahan siinä tuli, ja vaikka vammoitta ja naarmuitta selvittiinkin, niin pahimmassa tapauksessa tuossa olisi saattanut vaikka kuolla. Pyörän tanko nimittäin sattui kääntymään 90 astetta ja lensin rinta edellä sitä päin. Onneksi sattui juuri osumaan luihin, sillä pari kolme senttiä ylempänä olisi kaula ollut kohteena. Vieläkin puistattaa ajatella tuota tilannetta.

Tuoreempi tapaus tapahtui viime syksynä, josta tännekin jotain kirjotin. Olin siis tulossa kaupasta ja kauppakassi onnistui jotenkin lukitsemaan etupyörän, ja näin pysäyttämään vauhdin kokonaan. Kauhistuttavin tilannehan oli siis tuo yht'äkkinen pysähtyminen ja tangon yli lentäminen kädet edellä maahan. Pari päiväähän tuossa oli kädet aivan käsittämättömän kipeät, enkä tuona kyseisenä iltana kyennyt omin avuin syömään edes iltapalaa, kun kädet eivät taipuneet yhtään. Pieniä vaikutuksia käsissä oli käsissä vielä yli kuukauden perästäkin.

Näiden lisäksi keksin joskus viisi-vuotiaana keväällä, että talvella rakennetun lumilinnan raunion holvikaari olisi kivaa romahduttaa. Tietenkin samalla itse seisoen sen alla. Onneksi kaverin äiti sattui juuri sillä hetkellä kävelemään ohitse, sillä muuten tuon alle olisi saattanut tukehtua.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #9 : 03.06.2008 16:25 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Pakko sanoa, että olen helpolla elämässä päässyt. Ruhjeista kovin on ollut reisiluunmurtuma ja polven sijoilta lähteminen pari vuotta sitten futiksen peluussa, mutta se ei kyllä mikään kauhistuttava kokemus sinällään ollut. Pikemminkin nolo, vaikkakin sijoiltaan lähtenyt jalka ei ole kaunis näky luiden sojottaessa "hauskan" näköisesti  :rollaus: No sainpa muistoksi 4 arpea kiitos leikkauksen ja jalkoihin laitettujen titaanipuikkojen, joiden pois vetäminen on ollut elämäni epämukavampia kokemuksia.

Mutta jos siihen kauhistuttavimpaan mennään, niin se tapahtui eräällä pyöräreissulla. Pyöräilin erään joenrannan vieressä menevää hiukkatietä suhteellisen kovaa, kunnes vastaan tuli huomaamatta noin kymmenen sentin syvyinen kuoppa. Tietenkin siihen tuli ajettua ja tuloksena oli tangon yli lento aivan joen viereen. Pyöräkin rysähti päälleni. Sen verran nopeasti kaikki tapahtui, että makailin maassa varmaan minuutin verran, kunnes lopulta pääsin jatkamaan matkaa.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #10 : 03.06.2008 17:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Eipä ole mitään mullistavaa tapahtunut, läheltä piti -tilanteita lähinnä.

Varmaan kaikkein nolointa oli, kun joskus kersana melkein sähkötin itseni hengiltä. Meillä oli sellainen ruma ja ikivanha radionrämä, jolle toivoin päivitystä. Fiksuna poikana päätin, että leikkaan virtajohdon vituralleen, ja saan täten mutsin heittämään palovaarallisen radiontoosan pihalle. Homma kusi siihen, että tein toimenpiteen johdon ollessa kiinni seinässä. Sulake pamahti ja kämppä meni pimeäksi. Luojalle kiitos kuitenkin saksien suunittelijasta, joka keksi tehdä kahvat muovista.

Samallainen tilanne oli joskus marsullamme, joka söi jääkaapin virtajohdon rikki, eikä se perkele edes kuollut, vaikka kaapin johto pitikin vaihtaa.

Noloa oli myös joskus Tunisiassa, kun menin lähtöpäivänä räpläämään jotain kilpikonnia rannalla ja sain kamalan vatsataudin, kun piti lähteä. Ripuloin ja laattasin koko matkan. Laattailua tuli pienempänä harrastettua myös yleisesti busseissa, joissa kärsin matkapahoinvoinnista. Olen yrjönnyt busseissa monessa maassa ja ehkä eniten Turku-Lahti -väylällä mummolareissuilla.

Muutaman kerran on ollut myös silmän puhkeaminen lähellä. Tarhassa heiteltiin keinua jonkun kakaran kanssa toisillemme, minkä seurauksena sain keinun silmäkulmaan. Verta tuli niin perkeleesti ja silmä meni mustaksi, mutta suuremmilta vahingoilta vältyttiin parilla sentillä.

Toinen kerta tapahtui, kun leikittiin kaverin kanssa isojen betonirenkaiden ympärillä. Tungin betonirenkaaseen ja annoin mukana olleen kuulapyssyni kaverin haltuun. Tuloksena kaveri losautti kuulan suoraan silmien väliin, kun katselin betonirenkaassa olevasta reiästä. Ampui kuulemma "vahingossa".

Kolarissa olen minäkin joskus ollut. Tultiin sukulaisten mökiltä, kun vastaantulijan kaistalla ollut auto tuli mutkassa suoraan päin. Kuskimme osasi onneksi väistää ajoissa, joten isku tuli vain auton sivuosaan. Kauhistuttavinta oli se, miten pienestä nokkakolari olisi ollut kiinni ja se, ettei äidilläni ollut turvavöitä takapenkin keskellä. Toinen auto, jonka kuski oli nukahtanut, lensi pari kertaa ympäri, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #11 : 03.06.2008 17:27 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Tämä taisi tapahtua joskus kolmannen tai neljännen luokan aikoihin:

Olin pyöräilemässä mäkeä alas. Mäki ei ollut kovinkaan jyrkkä, mutta tarpeeksi pitkä, että siinä sai aika kovat vauhdit. Siinä jossain puolivälissä mieleen juolahti nokkela idea, että pikku-sleepyhän tökkäisee jalkansa pyörän pinnojen väliin. En tiedä mitä ihmettä tuolla olin ajatellut saavuttaa, mutta täysin tietoisesti pistin oikean jalkani pyörän pinnojen väliin ja sitten lennettiin.
En ihan liian nopeaa onneksi mennyt ja kengätkin taisivat olla aika jämerät, koska ihan parilla naarmuilla selvisin, mutta ei ollut jälkeenpäin mikään kovin älykäs olo.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #12 : 03.06.2008 17:34 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tämä taisi tapahtua joskus kolmannen tai neljännen luokan aikoihin:

Olin pyöräilemässä mäkeä alas. Mäki ei ollut kovinkaan jyrkkä, mutta tarpeeksi pitkä, että siinä sai aika kovat vauhdit. Siinä jossain puolivälissä mieleen juolahti nokkela idea, että pikku-sleepyhän tökkäisee jalkansa pyörän pinnojen väliin. En tiedä mitä ihmettä tuolla olin ajatellut saavuttaa, mutta täysin tietoisesti pistin oikean jalkani pyörän pinnojen väliin ja sitten lennettiin.
En ihan liian nopeaa onneksi mennyt ja kengätkin taisivat olla aika jämerät, koska ihan parilla naarmuilla selvisin, mutta ei ollut jälkeenpäin mikään kovin älykäs olo.

Yhdelle entiselle tuttavalle kävi suurinpiirtein samalla lailla, tosin muisti lähti lentoreissun jälkeen hetkellisesti.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #13 : 03.06.2008 22:16 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mulla ei oikeastaan tule mieleen mitään hengenvaarallisia tapahtumia vuosien varrelta. Kyllä sitä pikkupoikana kolhuja tuli, puista pudottiin, pyörillä kaatuiltiin ja muuta, mutta koskaan en ole sairaalaan joutunut. Nirhaumilla ja verta valuvilla haavoilla on selvitty.

Yksi tapaus on kuitenkin jäänyt elävästi mieleen, missä olisi voinut olla hengenlähtö lähellä. Oltiin jotain 13-vuotiaita, kun menimme yhden järven rantakallioille hyppimään sieltä veteen. Vesi oli tarpeeksi syvää, mutta hypyn oli kannettava tarpeeksi pitkälle, sillä aivan kallion alla oli ikäviä karikkoja. Yhden hyppyni vauhdinoton aikana joku valopää "kaveri" huusi sitten kuuluvalla äänellä pilanpäiten "varo". Aloin kesken vauhdin jarruttamaan ja olin liukastua suoraan terävään karikkoon. Varpaat olivat jo laidan yli, mutta sain kuin sainkin pidettyä tasapainoni. En kiitellyt tuota kaveria jälkikäteen...

Noloista kokemuksista on yksi yli muiden, nimittäin klassinen ilman uikkareita uimahalliin. Tästä on sen verran aikaa, että ei se enää nolota, naurattaa vain. Taisin olla 8-vuotias, kun olimme perheeni ja serkkujen kanssa eräässä kylpylässä. Lähdin rempseästi saunatiloista uimapuolelle. Kävelin koko hallin läpi ja matkan varrella oli mm. porealtaat, joissa ihmiset vilkuilivat omituisesti minua. Pääsin lopulta altaaseen, jossa kummitätini oli. Täti huikkasi, että sulla ei ole uikkareita. Vilkaisin nopeasti alaspäin ja huomasin erheeni. Naama punaisena juoksin kohti pukuhuonetta, mutta olin niin paniikissa, että juoksin sillä hetkellä siivottavaan naisten suihkuhuoneeseen. Pakokauhu ja paniikki jatkuivat, mutta selvisin lopulta miesten pesutiloihin. Tälle nauretaan yhä joka kerta, kun käyn serkkujen luona. Täti ei kuulemma koskaan unohda sitä ilmettä, mikä minulla oli, kun huomasin uimahousujen jääneen. ;D
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #14 : 03.06.2008 23:08 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili no ei tässä hengenlähtö lähellä ollut mutta jälkeenpäin tuli pari kertaa mietittyä mitä olisi voinut käydä.
serkkupojan kanssa oltiin ajamassa ja minä ratissa. mutkaisella tiellä 100km/h vauhtia täysin sokeassa mutkassa traktorista ohi.
oli siis sisäkurvissa koivuja jotka esti täysin näkemästä tuleeko joku vastaan vai ei.

kauhistuttavinta oli varmaan se ainakin viime vuosina kun olin 05 vuonna työharjoittelussa paikallisessa atk huolto firmassa.
vitutti niin että toisena kk taisin olla joko koko kuukauden tai sitten viimsiet pari viikkoa kännissä aina duunin jälkeen.
hommat loppu viideltä, siitä kotiin sitten ja kiljua juomaan, lopetin aamu kahden aikaan ja nukkumaan.
viimeistään puoli 9 seuraavana aamuna auton rattiin ja keikalle, siinä sitten poliisi herra viittoi keskellä tietä.
olin jo kusi sukassa että vittu jos se puhalluttaa mutta ohjasi vaan toiselle tielle.
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #15 : 04.06.2008 04:16 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Mulla on noloja kokemuksia sen verran paljon, etten niitä viitsi juurikaan heittää ilmoille. Muutama kauhistuttava tapahtuma kyllä löytyy jaettavaksi.

Joskus kahdentoista vanhana kävi ensimmäinen vakavampi onnettomuus. Äidin ollessa töissä, isämme piti huolta sekä minusta että kolme vuotta vanhemmasta siskostani. Nenäni on ollut tukossa jo vuosia, joten tuohon aikaan vielä vanhemmat laittoivat muoviseen kippoon kuumaa vettä ja antoivat höyryhengitystä. Noh, isä oli siitä vastuussa, joten istuin sitten keittiön pöydän päässä selkä suoraan olohuoneen televisioon päin. Sieltä tuli jotain ohjelmaa, jota isä meni sitten katsomaan jättäen minut yksin keittiöön höyryhengitysveden kanssa. Lienee sanomattakin selvää, että lapsen mielenkiinto heräsi ja kädet eivät irronneet kiposta taaksepäin kääntyessä. Tulikuumat vedet tippuivat suoraan vasemmalle reidelle. Sille itkulle ei näyttänyt löytyvän loppua.

No, sisko ehdotti, että laitetaan jalka vesisuihkun alle. Isä ei olisi halunnut, mutta myöntyi vihdoin. Sitä sitten pidettiin siellä sellaiset viisi minuuttia, kun isä ei uskonut, että pidempään tarvitsisi. Sisko ehdotti, että soitettaisiin lääkärille, mutta isä ei siitäkään olisi pitänyt, mutta myöntyi jonkin ajan päästä. Lähdettiin sitten heti sairaalaan, jossa selvisi muun muassa, että jalkaa olisi kannattanut pitää veden alla ainakin puoli tuntia. Että sellaista. Diagnoosina oli toisen asteen palovamma, joten amputaatio ei ollut välttämätön. Siteet kuitenkin laitettiin ja jalkaa hoidettiin ihan kunnolla. Muutaman kuukauden päästä kaikki olikin jo kunnossa, mikä kyllä hieman ihmetytti jopa lääkäriä.


Toinen tapaus: kävimme tänä keväänä äitini kanssa Umeåssa tapaamassa siskoani. Olimme liikkeessää autolla, ja paluumatka kuljettiin ensin lautalla Vaasaan ja sieltä sitten autolla eteenpäin. Noh, siinä Tampereen kohdalla pyrytti ihan kunnolla uutta lunta, joka ei pysynyt maassa. Eräässä rampissa lumi oli todellakin kunnon puuterilunta, jota kitkarenkaat eivät pitäneet. Äiti ei ehtinyt jarruttaa tai kääntää ajoissa, joten auto meni keskikorotuksen ja vastaantulevien kaistan yli lumipenkkaan, jonne matka tyssäsikin. Mitään ei käynyt kummallekaan. Vain auto meni korjaukseen. Aika hyvä tuuri ottaen huomioon, että jos vastaantulevien kaistalla olisi joku ajanut, pelkääjänpaikka, jolla minä istuin, olisi aika varmasti kärsinyt huomattavasti vahinkoa.


Sitten vielä bonus: juuttui kerran ravintolassa nacho kurkkuun, eikä meinannut lähteä irti. :\
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #16 : 04.06.2008 08:49 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili Ikäväkseni jouduin kerran kapakkatappelun tielle, jonka seurauksena minut tönäistiin "pois tieltä" ikkunalasista läpi. Molemmat ranteet auki, ja toisesta katkesivat kämmenen keskeiset hermot. Leikkauksessa katkenneet pätkät liitettiin yhteen jalasta otetulla palalla hermoa, joten käden lisäksi myös osa jalkaa on vailla normaalia tuntoa.

Noloja juttuja ei muistaakseni ole sattunut.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #17 : 04.06.2008 08:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Oh shit! Ja arvatenkin parinkympin sakoilla pääsivät ne pellet?

Lainaus
Noloja juttuja ei muistaakseni ole sattunut.

 :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #18 : 04.06.2008 09:06 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Oh shit! Ja arvatenkin parinkympin sakoilla pääsivät ne pellet?

Muistaakseni tahallisesta vahingonaiheuttamisesta tuli vahingonkorvausta, samoin pysyvästä haitasta. Rikastumaan en todellakaan päässyt, eikä toisaalta isompikaan summa silloin olisi paljoa lohduttanut. Nyt hommaan on jo tottunut, ja ainoa huolenaihe on se, että tuntemattomat saattaa luulla mun olleen joku viiltelijä kunnes alkavat miettiä järjellä.  :rollaus:
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #19 : 04.06.2008 22:04 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Joskus kolmivuotiaana kyproksella konttasin hotellin kiviportaita ylös jotenkin pää heiluen samalla, ja sepäs osui portiaden reunaan. Tuli pieni, mutta syvä haava. Loppujen lopuksi kolme tikkiä päähän ja pysyvä arpi. Toinen samallinen tapahtui joskus neljännellä luokalla, kun liukastuin koulussa suoraan kivikkoon ja taas otsaan haava. Tikkejä ei tällä kertaa, mutta arpi siitä jäi.

Ja en ikinä ajattele missään tilanteessa että "vähän noloa", joten se siitä.
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #20 : 05.06.2008 00:08 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Noh kaveri ja ope tästä enemmän säikähtivät. Noh 2 luokalla käytävällä kaverin kanssa tönittii repuilla toisiamme, kaveri otti vauhtia ja tönäisi kunnolla ja sopivasti oli toisen jalka takana kun hän oli laittamassa kenkiä jalkaan. Siinä sitte lennettii naulakkoon "roikkumaan" päässä kyllä jomotti mutta kaveri meni ihan paniikkiin kun huomasi veret lattialla "VERTA :o" Ope tuli että sut pitää viedä sairaalaan ja soitti äidille. Siinä kävi sillain että pikkupoika laitettiin kävelemään pää auki kohti kotia  :lol: Ei siinä mitään mutta paniikki iski vasta kotona. Sairaalassa lääkärin epävarmuus pelotti, kun hän ei osannut päättää laittaako tikit vai ei. Lopuksi tuli 5 tikkiä, mutta ei se sattunut, niin ja se haava tulehtu ja siitä seurasi tuskainen mökkireissu keskellä metsää kuumeen kourissa.

Käsikin halvaantu kun tulin tähän maailmaan, että KIITOS VAAN KÄTILÖILLE. Siinä pikku skidi joutu nostaan puntteja ja reenaamaan käden kuntoon :) Noloja voin laittaa myöhemmin...
tallennettu
Re: Kauhistuttavimmat/noloimmat kokemuksesi? « Vastaus #21 : 07.06.2008 14:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kaikenlaista pientä ja noloa on kyllä sattunut. Velipojan sylistä syöksyin joskus leuka edellä lattiaan(hetkellinen molempikäsihalvaus kenties...?), kun leikittiin tippuu-ei tipu-leikkiä, ja sitten tippuikin. Aukesi ihan hyvällä voimalla, mutta selvittiin muutamalla tikillä.

Kerran taas leikittiin skideinä läheisellä rakennustyömaalla, ja päätin viihdyttää itseäni viskaamalla rautatangonpätkän kohti sellaista verkkoaita-kerää. Tanko kiilautui sopivasti johonin rakoon, ja kerän joustaessa se sinkoutui helvetillisellä vauhdilla takaisin ja suoraan silmäkulmaan. Tuloksena ainoastaan pieni reikä ja turvotusta, mutta osuma sentinkin alemman olisi tehnyt silmästä selvää. Puhalsi pienen paniikin. Naurettava tilanne sinänsä, ollakseen pirun vaarallinen.


Isommilta jutuilta on onneksi sitten vältytty, niin nolojen kuin kauheidenkin juttujen saralla. Pitäisi vissiin joku päivä pudottaa Stockmannilla housut ja heittää valtaisa pieru, niin olisi kerrankin jotain tuntuvaa kerrottavaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines