Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 285273 kertaa)
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #690 : 10.10.2012 22:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep meilläkin tuo sama paska ja muovinen teränalus on jo halki.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #691 : 10.10.2012 22:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Lisäksi suosittelen ehdottomasti, varsinkin yhden ihmisen käyttöön, sauvasekoitinta. Törkeän helppo pitää puhtaana, kunhan hommaa laitteen irrotettavalla teräosalla. Sen kun huuhtoo heti käytön jälkeen, no stress. Noissa saa myös paljon tehoa vähällä rahalla, kun krumeluuria ei tarvita.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #692 : 11.10.2012 05:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämä malli on kyseessä: http://www.obhnordica.fi/tehosekoittimet-454.aspx?ProductID=2607

Periaattessa kai ehtisi tilauksen peruuttaa, jos tosiaan noin leluja ovat. Muutama kymppi pienkodinkoneesta tuntuu toki aina vähän epäilyttävältä.


EDIT:

Kävin ostamassa Lidlistä tänä aamuna vielä yhdet juoksuhanskat, pipon ja teknisen aluspaidan. Nyt saa kylmemmät ilmat tulla, sillä meikä on todellakin valmis. 

Toi aluspaita on 12,99 hintaan kyllä tosi jees ostos. Toi alle, päälle pitkähihainen tekninen paita ja softshell-takki, niin pakkasta saa tulla aika paljon että kirpaisee.  :)    http://www.lidl.fi/cps/rde/xchg/SID-EA80DB75-B3F030FD/lidl_fi/hs.xsl/index_20309.htm


« Viimeksi muokattu: 11.10.2012 08:42 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #693 : 11.10.2012 12:31 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Sauvasekoitinta suosittelen minäkin. Ja kannattaa katsastaa paikalliset ekotori-tyyppiset paikat tällaisia varten. Itse löysin erittäin pätevän Braunin sauvasekoittimen Turun Ekotorilta kolmella eurolla. Käytetty elektroniikka säästää lompakkoa ja luontoa. Liian helppoa aina vaan tilata uutta. :)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #694 : 12.10.2012 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sports tracker HRM saatavilla nyt myös iPhonelle: http://www.sports-tracker.com/blog/2012/10/10/get-your-heart-rate-going-now-also-on-iphone/

Hinta siis 79,90 ja postikulut saa maksutta jos tilaa 24.10 mennessä.

Houkuttelisi kyllä tilata.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #695 : 12.10.2012 13:07 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili No mikäs siinä jos ei sykemittaria omista ja ei ole pikkurahasta pulaa justiinsa. Saahan tolla tarkempia tuloksia poltetuista kaloreista ym.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #696 : 12.10.2012 13:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla on Lidlin sykemittari, mutta unohdan tuon tuostakin syöttää luvut Sports Trackeriin. Plus tarkkoja lukuja reitin varrelta ei pysty saamaan esiin, kuten tuolla ST:n omalla systeemillä.


EDIT: Katselin äsken tarkemmin tuota Sports Trackerin blogia ja luin niiden kehittäjien vastauksia koskien iPhonen sykevyötä ja uutta versiota appista, joka tukee syketoimintoa.

Sanoivat, että periaatteessa minkä tahansa bluetooth-sykevyön pitäisi toimia tuon kanssa! Lupaavat kuitenkin 100% toimivuuden vain brändätyn vyön kanssa. Jos mun 17 euron Lidl sykevyö toimisi niin olisin toki erittäin mielisssäni.  Suht pianhan sitä pääsee kokeilemaan, sillä päivitetty versio Sports Trackerista pitäisi löytyä app storesta minä päivänä tahansa.


« Viimeksi muokattu: 13.10.2012 20:33 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #697 : 15.10.2012 19:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Otin nyt sitten vastaan tuon tilaamani OBH Nordican blenderin. Meni syteen tai saveen, ei 29,90 ole kovinkaan paljon. Ja onhan sillä kahden vuoden takuu. Jos ei kestä, niin sitten ei kestä. Täytyy myös muistaa, että on sellaisiakin ihmisiä paljon jotka ovat tyytyväisiä noihin, mutta eivät tuo sitä äänekkäästi esiin. Negatiiviset mielipiteet nousevat netissä aina päällimmäiseksi tälläisissä jutuissa.

Testasin tänään ensimmäistä kertaa ja heitin sekoittimeen:

- 500 grammaa milbonan rahkaa
- 1 dl kauraleseitä
- 1,5 dl maitoa
- hyppysellinen pakastepuolukoita


Kylläpä sai perinteiseen rahkaan jo tälläkin paljon lisää makua. Erilaisia yhdistelmiä löytyy lähes loputtomasti ja niitä täytyykin jatkossa testailla. Viikonloppuna voisi tehdä sitten astetta tuhdimmat jäätelöpirtelöt.

Mä en näe putsauksessa hirveästi ongelmaa. Pari kertaa kuumaa vettä kulhoon ja huuhtelu ja jos jotain jää, on terä helppo ruuvata pois paikoiltaan ja huuhdella erikseen. Kunhan ei jätä tähteitä kuivumaan vaan tekee huuhtelun heti. Pari minuuttiahan tuohon vain menee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #698 : 02.11.2012 16:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään oli onnistunut aamulenkki. Katsoin eilen illalla nukkumaan mennessä tämän päivän sääennusteita ja huomasin, että aamukahdeksasta lähtien tulisi melkeinpä tauotta taivaalta vettä. Asetin herästyskelloon lukemat 5.45 ja menin nukkumaan. Halusin todella tehdä huomisen lenkin kuivissa olosuhteissa!

Kun kello soi, laitoin kahvit tippumaan ja söin kevyen aamupalan. Tein myös muutaman kyykyn kehonpainolla ja Insanitystä tuttuja venytyksiä. Noin tunnin päästä heräämisestä olin laittanut lenkkitamineet päälleni ja suuntasin ulos pimeän syksyaamun syleilyyn. Kauniaisiin ja takaisin.

Tämä oli paras aamulenkki minkä olen tähän mennessä juossut. Ja juoksin sentään 11,5 kilometriä.  Se näköjään tekee paljon, että on noin tunnin verran hereillä ennen lenkille lähtöä ja syö pienen aamupalan. On ainakin omalle elimistölleni liikaa lähteä hetipaikalla sängystä nouseminen jälkeen ulos.

Haluan opettaa itseni pitämään aamulenkeistä. Mahtava fiilis, kun on hoitanut lenkin ja päivä on vasta edessä. Ja tänään lenkkini jälkeen suihkusta tultuani ulkona satoi jo kaatamalla vettä; olin ajoittanut juoksuni aivan oikein ja mieleeni tuli heti ajatus, ettei tarvitse enää lähteä tuonne sateeseen juoksemaan, vaikka joskus sekin toki on erittäin piristävää.

Juoksumotivaation kannalta kuluvat viikot ovat itselleni kaikkein vaativimpia. On pimeää, kosteaa ja paikoin lehtien liukastamaa. Kun lunta tulee ja kipakat pakkaset ottavat yliotteen, tulee touhusta taas heti mukavampaa. Ainakin itselleni. Toivottavasti heti joulukuusta pakastuisi kunnolla.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #699 : 06.11.2012 21:18 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen myös vääntänyt lenkkiä nyt huomattavasti enemmän kuin salia. Paino on siltikin jatkanut hyvää nousuaan ja on tällä hetkellä suurimmillaan ikinä. Ylimmät vatsapalkit näkyy silti ohuesti, joten bulkkaus on ollut riittävän maltillista.

Huomenna lähtee taas tiukka salikuuri. Meinasin että voisi vetää taas 2off 1on systeemillä, jotenkin mulle ei sovi ollenkaan sellainen päivä lepoa päivä treeniä systeemi, liian vähän intensiteettiä. Toki vaihtelu on avainsana lihaksen ja voiman kasvatuksessa. Vedetän tällä taas kunnes tulokset tyssää.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #700 : 13.11.2012 03:02 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Kehonrakentaja testailee vähän eri lajeja: Nice Body - but what can you do with it?


Osa 8 - Powerlifting Siinä vähän kaikille varustevässyköille:)


« Viimeksi muokattu: 13.11.2012 21:10 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #701 : 18.11.2012 13:34 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Voisi vähän kirjoitella tännekin, kun ei ole jaksanut raportoida mitään vähään aikaan.

Olen nyt kolmisen viikkoa ollut dieetillä, tarkoituksena pudottaa nuo bulkin aikana kasautuneet ylimääräiset kilot. Toistaiseksi menee ihan messevästi, tähän mennessä painoa on lähtenyt 4,5kg. Tuostakin vain noin 1kg vettä, joten suurin osa ihan rasvaa. Nostotkin pysyneet ihan hyvin ennallaan, mikä on aina hyvä merkki siitä että paino ei lähde lihaksista. Tuo koko bulkkihan lähti vähän käsistä, kun otin liian kirjaimellisesti tämän vanhan säännön, että "syö kaikki". Eikä se edes toiminut kunnolla, koska edes tekemällä Starting Strengthiä ja syömällä 4500 kaloria päivässä ei meinannut päästä eteenpäin salilla. Noh onneksi tajusin tuon ja lopetin ylimääräisen mässäämisen/maidon juomisen suht nopeaan. Painoa oli kuitenkin tullut jo tuossa vaiheessa ihan kivasti, jota nyt saa poltella pois. Huvittavaa on myös se, että paljon paremmin meni salilla kun söin paljon vähemmän/huonommin mutta treenasin vähän enemmän (apuliikkeinä mm. 50-100 dippiä per treeni). Kyllä lähti penkki ym. nousuun kun kroppa sai kunnon stimuluksen kasvuun.

Mutta tuo on nyt historiaa ja virheistä aina opitaan onneksi. Nyt tiedän, että mulla ei toimi mikään maailman läskidieetti koska mun kroppa varastoi selvästi paljon mieluummin rasvaa ja lihasten rakentamisen kanssa on enemmän tai vähemmän hidasta koko touhu. Näinhän se on toki useammalla enemmän tai vähemmän. No geenit on mitä on, niille ei voi mitään mutta ei se silti tarkoita etteikö voisi kasvaa isommaksi kun vaan tekee paljon töitä.

Eniveis olen jakanut tämän dieetin kolmeen vaiheeseen:

Vaihe 1: Kaikista rankin vaihe. Todella matalat kalorit ja tarkoituksena saada mahdollisimman paljon rasvaa pois mahdollisimman nopeasti.

Vaihe 2: Kun päästään vähän siedettävämmälle rasvaprosentille, niin nostetaan kaloreita ylöspäin. Tällä yritetään välttää lihaskato rasvaprosentin pudotessa. Tavoitteena kuitenkin vielä suht nopea painon pudotusvauhti.

Vaihe 3: Tämä vaihe alkaa, kun rasva% on jossain 15% tuntumassa. Tarkoituksena syödä treenipäivinä sen ~500kcal ylimääräistä ja välipäivinä taas aika reilusti alle kulutuksen. Tavoitteena siis saada samaan aikaan lihasta ja vähentää rasvaa. Perinteisesti tämä on nähty mahdottomana, mutta LeanGainsin avulla tämä on mahdollista kun kalorit ja makroravinteet on jaettu fiksusti treeni- ja lepopäiville. Saa nähdä miten hyvin toimii mulla. Joka tapauksessa pitäisi estää katabolian suht täysin ja hormonitoiminnan pitäisi myös pysyä suht normaalina, kun kuitenkin syö joka toinen päivä yli kulutuksen. Nuo ovat kuitenkin kasvamassa määrin suurempia ongelmia, mitä matalammaksi rasva% menee.

Olen vielä ykkösvaiheessa tällä hetkellä, kakkosvaiheeseen siirryn näillä näkymin joko ensi viikon jälkeen tai kuun vaihteessa. Tuo kolmas vaihe on myös sen takia tuossa, että ei rupea näyttämään liian rimpulalta kun rasvat lähtee lihasten päältä. Yritän rakentaa edes jotain lihasta lisää sinne alle samalla kun pudotan nuo viimeiset turhat rasvaprosentit pois kropasta. Tavoitteena on päästä sinne 10% pintaan, jolloin onkin hyvä aloittaa erittäin hidas bulkkaus. Kehohan rakentaa kaikista parhaiten lihasta suht matalilla rasvaprosenteilla, minkä takia yleensä suositellaankin pudottamista sinne 10-12% pintaan ja pysymistä alle 15 rasvaprosentin.

Paino saisi nousta sen puolisen kiloa kuussa, koska kroppa ei kuitenkaan pysty rakentamaan lihasta nopeammin. Tämä on nyt opittu, ihan kantapään kautta. Eipä tämä dieettaaminen nyt onneksi mikään ongelma ole. Sen verran tullut luettua kirjallisuutta aiheesta, että homma on niin sanotusti hyvin hanskassa. Vituttaa vaan, kun ei pääse vähään aikaa etenemään noistoissa.


Kaiken kaikkiaan viimeinen vuosi on ollut aikamoista kokeilemista, mutta nyt ainakin tiedän varsin hyvin mikä mulla toimii ja mikä ei. Pysytään niissä toimiviksi todetuissa menetelmissä ja kaukana siitä mikä ei toimi  :)


« Viimeksi muokattu: 18.11.2012 14:56 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #702 : 20.11.2012 13:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt on tainnut tapahtua jotakin hieman odottamatonta. Olen nimittäin viime aikoina huomannut, että suorituskykyni pidemmillä juoksumatkoilla (10 km -->) on laskenut. Sen sijaan kykenen vetäisemään lyhyempiä settejä paljon aiempaa nopeammin, räjähtävyyttä on tullut roimasti lisää ja samoin ponnistusvoimaa.

Ennen Insanity-ohjelman aloittamista pidemmät lenkit sujuivat vaivattomammin, koska jalkalihakseni olivat melkoisen olemattomat nykyiseen verrattuna? Runsas syöminen ja Insanity ovat tuottaneet todella miellyttäviä tuloksia. Rehellisesti sanottuna en halua olla mikään maratoneja joka kuukausi juokseva laiheliini, jolla riittää kestävyyttä vaikka kuinka mutta räjähtävyyttä ei niinkään löydy. Vitonen ja kymppi ovat suosikkimatkojani ja nyt panostus taitaa pikkuhiljaa siirtyä jo tuonne ensiksi mainittuun.

Ennen ja jälkeen kuvia ei ole, mutta pistän jaloista spoiler-tagien taakse kuvan. Bokserit ovat jalassa, mutta koittakaa kestää se pettymys.  Muutos keväästä täytyy olla aika selvä, sillä salia harrastava veljeni kävi luonani pari viikkoa sitten ensimmäisen kerran puoleen vuoteen ja ihmetteli mitä jaloilleni on tapahtunut. Ei meinannut uskoa etten ole käynyt salilla kertaakaan vaan tulos on saavutettu vain kehonpainoilla treenaamalla.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #703 : 20.11.2012 13:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kai sulla Epi on sellaiset telkkarista tutut Icebug-nastakengät jo talven varalta?  ;)
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #704 : 20.11.2012 13:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kai sulla Epi on sellaiset telkkarista tutut Icebug-nastakengät jo talven varalta?  ;)

Oho, nyt vasta tutustun näihin. Nämä olisivat aika helmet: http://www.icebug.fi/tuotteet/juoksukengat/anima-bugrip/


Hinta pyörii 200 euron hujakoilla, joten suht hintavat. Toisaalta ne kyllä kestäisivät helposti montakin talvea, sillä ei niitä vuodessa käytettäisi kuin tyyliin 3-4 kuukautta. Olisihan se ideaalitilanne jos olisi tuommoiset talveksi.

Seuraava perus-juoksukenkäni lienee jokin Niken Free -mallistosta. Nehän on lähimpänä paljasjalkakenkiä mitä Nike on toistaiseksi tehnyt. Kävin Stadiumilla yksi päivä sovittamassa ja tuntuivat jalassa oikein hyviltä.



Jos Free Run 3.0:aa irtoaisi joulun jälkeisestä alesta 60-70 eurolla niin tartun todellakin tarjoukseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #705 : 20.11.2012 14:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Varmaan olisivat suht pitkäkestoiset tosiaan, kun käyttöä ei ole niin monena kuukautena vuodesa. Lisäksi pohjakaan tuskin kuluu talvisin yhtä nopeasti kuin kesällä.

Tommosilla on varmaan ihan hyvä tempoa eteenpäin, varsinkin jos vauhti on vähän nopeampi niin kuin sulla nyt on.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #706 : 20.11.2012 15:00 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Suosittelen Ephramia ja muitakin juoksijoita lukemaan Christopher McDougallin kirjan Syntynyt juoksemaan (Born to Run). Kirjan punaisena lankana seurataan Meksikon Kuparikanjonissa asuvia Tarahumara-ihmisiä, jotka ovat tunnettuja ilmiömäisestä juoksukunnostaan. Sadankaan mailin juokseminen ei saa näitä ihmisiä pudottamaan hymynkaretta naamaltaan, vaan he silminnähden nauttivat tällaisten ultrapitkien matkojen juoksemisesta pelkät rimpulasandaalit jaloissaan. Heidän joukkoonsa on lyöttäytynyt myös mystinen amerikkalainen, jota kutsutaan "valkoiseksi hevoseksi", Caballo Blancoksi. Hänen suurena unelmanaan on toteuttaa maailman parhaiden ultrajuoksijoiden ja Tarahumaroiden välinen juoksukilpailu Tarahumarojen omalla kotikentällä Kuparikanjonissa. Lisäksi kirjassa on mielenkiintoista pohdintaa mm. modernien juoksukenkien ongelmista sekä ihmisen evoluutiosta pitkien matkojen juoksukoneeksi.

Ite oon aina ollut hampaat irvessä kunnon vuoksi -juoksija, mutta tuon kirjan lukemisen jälkeen juoksuharrastukseeni on löytynyt sellainen kepeys ja motivaatio, että ei malta olla juoksentelematta. Jopa arkimatkat menevät joskus tennareissa juosten, koska se tuntuu paljon hauskemmalta tavalta liikkua kuin kävely. Tuon kirjan päälle siirryin vielä aiemmin tänä syksynä Vivobarefootin EVO II -kevytjalkineisiin, joten juoksutyyli on muuttunut täysin. Ja se tuntuu mahtavalta! Pikkuhiljaa aloin venyttää juoksulenkkiä näillä uusilla kengillä, jotta jalat tottuisivat ja nyt menevät jo reilun tunnin lenkit ilman ongelmia. Juokseminen tuntuu paremmalta ja helpommalta kuin koskaan!

Jos haluaa paljasjalkajuoksun suuntaan lähteä, niin suosittelisin jättämään tuollaiset Nike Freen kaltaiset välimallit pois ja siirtymään suoraan aivan ohuisiin pohjiin ilman vaimennuksia. Noissa Free-kengissäkin on aika möhkäleen näköiset pohjat.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #707 : 20.11.2012 15:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kiitos kirjasuosituksesta, täytyy lukaista.


Niken tapauksessa kyse on myös brändiuskollisuudesta. Pidän Niken "JUST DO IT" sloganista ja merkin tyylistä. Kuulun ihmisiin, jotka haluavat tukea käyttämillään tuotteillaan omaa tyyliään. Tätä ei liene kovin vaikea uskoa minun ollessa kyseessä?  Mutta mitä sitä kiertelemään, niin se asia vain on.  Ja tiedän, että monilla lienee oma vastakkainen näkökanta asiaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #708 : 21.11.2012 11:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili HS: Jos haluat lihasten kasvavan, älä tee näitä virheitä kuntosalilla

Kerrankin valtamediassa asiallinen artikkeli treenaamisesta, jossa ei sorruta niihin iänikuisiin huonoihin neuvoihin, jotka on muualla haudattu jo vuosia sitten.  Naisia jopa neuvotaan nostamaan raskaita painoja niiden kahden kilon käsipainojen sijaan  :o

Olisivat vain voineet kyykyssä todeta, että miten syvälle sitä lopulta pitää mennä niin tyhmätkin tajuaa, eikä ohjelmaakaan ole mikään pakko 3-4kk välein vaihtaa, jos vanha toimii. Muuten varsin hyvä juttu.



Sitten taas ihan toisesta ääripäästä: IS: Nuoret haluavat näyttää tältä hinnalla millä hyvänsä!

Sinänsä pöljästä uutisvideosta opimme mm. että:

-Poikien halu kasvattaa lihaksia on huolestuttavaa
-90% pojista treenaa isommat lihakset tavoitteena (En nyt oikein näe että mikä tässä on niin kauheaa kunhan se tehdään fiksusti)
-60% on vaihtanut ruokavaliotaan treenaamisen takia (Useimmat treenaajat syövät kuitenkin varsin terveellisesti ja yleensä paljon terveellisemmin kuin monet muut, joten mikä on vikana jos pojat syövät vähän enemmän pihviä ja kasviksia?)
-38% käyttää lisäravinneproteiinia (Tämä olikin videossa se kaikista kauhein juttu. Siis aivan hirveetä! Kuulemma ovat huonosti tutkittuja ja potentiaalisesti vaarallisia. Itselläkin tulee mieleen moni, joka on kuollut käytettyään heraa..)
-6% käyttää steroideja (Ehkä ainoa huolestuttava piirre omasta mielestäni. Tosin steroidit eivät edelleenkään aiheuta todistetusti mitään raivokohtauksia tai itsemurhia kuten väitetään)
-Naisten steroidien käyttö salilla on tuplaantunut (Kuinkahan moni tavallinen tyttö/nainen käyttää steroideja salilla? Niiden kahden käyttäjän sijaan niitä käyttäjiä on nyt neljä?)


« Viimeksi muokattu: 21.11.2012 12:52 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #709 : 21.11.2012 12:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jahas jahas... Pistin sitten eilen ikäänkuin puolivahingossa tilaukseen nuo Niken Free Run +3 (5.0) kengät! 

Mites siinä niin kävi? Noh, googlettelin huvikseni juoksu/urheilu-välineitä myyviä verkkokauppoja ja löysin tälläisen: http://www.wiggle.co.uk

Sieltä bongasin sitten Free Runit 73 euron hintaan. Uutiskirjeen tilaamalla sai vielä 5 punnan alennuslipukkeen, joten kengille tuli lopulta hintaa 67.28 €.  Postikulutkin sai kaupan päälle. Tuo oli niin jees hinta, etten voinut vastustaa kiusasta. Tuskinpa loppuvuodenkaan Alesta saa juurikaan halvemmalla enää. Suomessa tämä malli kustantaa kaupasta riippuen n. 119-129 €.

Vaikuttaa kaiken kaikkiaan tosi jees mestalta toi kauppa. Tänä aamuna oli jo tullut maili, että tilaus oli lähtenyt postiin, joten nopeaa toimintaa. Tulee varmasti tilattua juoksukampetta tuolta jatkossakin.

Väriksi otin combon blue/red/platinum

 


Nykyisillä LunarSwift Plussilla olen juossut noin 1000 kilometriä, joten menevät varmasti käytössä vielä jonkin verran, ennenkuin ne eläköityvät kävely/satunnaiseen käyttöön. On hyvin mahdollista, että otan nämä Free Runit käyttöön vasta keväällä kun kuiva asvaltti pilkistää lumen alta...

... Minkä lumen?! Ulkona on KYMMENEN astetta lämmintä  :o
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #710 : 21.11.2012 15:43 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Olisivat vain voineet kyykyssä todeta, että miten syvälle sitä lopulta pitää mennä niin tyhmätkin tajuaa...
Kyykyssähän mennään niin alas kuin oma fysiologia antaa myöten.  ;)
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #711 : 21.11.2012 15:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Olisivat vain voineet kyykyssä todeta, että miten syvälle sitä lopulta pitää mennä niin tyhmätkin tajuaa...
Kyykyssähän mennään niin alas kuin oma fysiologia antaa myöten.  ;)

Kyllä, mutta sanottiin vain että "tee riittävän" syvänä, kun olisi voinut samalla sanoa että mikä on se minimisyvyys, johon pitäisi tähdätä.

Ehkä vähän saivartelua, mutta salilla näkee ihan tarpeeksi (itse asiassa pelkästään) näitä 1/4 matkan alas meneviä jannuja, jotka treenaa 3 kertaa liian raskailla painoilla tämän takia.
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #712 : 21.11.2012 18:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olisivat vain voineet kyykyssä todeta, että miten syvälle sitä lopulta pitää mennä niin tyhmätkin tajuaa...
Kyykyssähän mennään niin alas kuin oma fysiologia antaa myöten.  ;)

Kyllä, mutta sanottiin vain että "tee riittävän" syvänä, kun olisi voinut samalla sanoa että mikä on se minimisyvyys, johon pitäisi tähdätä.

Ehkä vähän saivartelua, mutta salilla näkee ihan tarpeeksi (itse asiassa pelkästään) näitä 1/4 matkan alas meneviä jannuja, jotka treenaa 3 kertaa liian raskailla painoilla tämän takia.

Toisaalta hyvä että edes kyykkäävät, monesti näkee niitäkin, ketkä iskevät prässin täyteen levyjä ja liikerata 15cm. Ei siinä että oma tekniikka olisi mikään maaginen, kyllä mulle on monta kertaa tultu neuvomaan, miten vedetään maasta, miten treenataan ojentajia taljassa jne. Yleensä kuuntelen neuvot naama peruslukemilla ja joskus siellä on jopa ihan hyviäkin ohjeita :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #713 : 21.11.2012 19:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Toisaalta hyvä että edes kyykkäävät, monesti näkee niitäkin, ketkä iskevät prässin täyteen levyjä ja liikerata 15cm. Ei siinä että oma tekniikka olisi mikään maaginen, kyllä mulle on monta kertaa tultu neuvomaan, miten vedetään maasta, miten treenataan ojentajia taljassa jne. Yleensä kuuntelen neuvot naama peruslukemilla ja joskus siellä on jopa ihan hyviäkin ohjeita :)

Toisaalta siinä myös paskoo polvet aika nopeaan, kun tekee vajaalla liikeradalla ja ylisuurilla painoilla :/ Mutta eipä tuo ongelma ole mikään pelkässä kyykyssä nähty. Ainahan joku jantteri pistää kaksi kertaa enemmän painoa tankoon kuin pystyy oikealla tekniikalla nostamaan, ihan vaan kun pitää näyttää kavereille/tytöille että jaksaa nostaa.

Mua ei itse asiassa ole koskaan tullut kukaan neuvomaan. En sitten tiedä onko hyvä vai huono asia. Johtunee varmaan siitä, että olen tällä hetkellä meidän HOAS:in salilla ainoa joka tekee maastavetoa ja kyykkyä. Penkkiä nyt tekee kaikki, mutta pystypunnerrustakaan ei taida tehdä kukaan muu tällä hetkellä – ainakaan levytangolla. Osa syynä on se, että muutama vanhempi ja tosissaan treenaava heppu on vissiin muuttanut pois alueelta ja tilalle on tullut näitä wannabe-kehonrakentajia ja crosstrainer-typyjä. Tai saattaa tehdä, mutta en ole nähnyt pitkään aikaan.

Noh, en valita kun voimahäkki on ihan mun omassa käytössä  ;D


« Viimeksi muokattu: 21.11.2012 20:51 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #714 : 26.11.2012 02:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Luin juuri äsken todella motivoivan salitarinan. Ei välttämättä uppoa zumbaajille, mutta salitreenaajille varmasti. Luettuani ton teki mieli lähteä suoraan salille. :)

Graigs story:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #715 : 03.12.2012 09:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nyt on kyllä taas sellainen ilma, että ei voi käsittää miten joku pystyy juoksemaan ulkona näin kylmällä. Ei tulisi kyllä mieleenikään.

Hyvä kun salille viitsii tarpoa  ;D
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #716 : 03.12.2012 10:04 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä kylmällä säällä kannattaa ainakin vähäsen yrittää ulkoilla. Kun totuttaa itsensä jo tässä vaiheessa talvea kylmään niin ensi vuoden puolella tuommoinen -15c "normisää" ei tunnu enää missään. Tämän takia toivon aina alkutalveen suunnilleen viikon mittaista kylmää jaksoa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #717 : 03.12.2012 10:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nyt on kyllä taas sellainen ilma, että ei voi käsittää miten joku pystyy juoksemaan ulkona näin kylmällä. Ei tulisi kyllä mieleenikään.

Hyvä kun salille viitsii tarpoa  ;D

-20 on itselleni aikalailla kipuraja. Viime talvena juoksin pari kylmintä lenkkiä suurinpiirtein noissa lukemissa ja naaman jäätyminen alkoi olla ongelma. Muuten kyllä pysyin ihan hyvin lämpimänä. -20 ja viima on kohtuu hullu kombo.

Mulla on tänään lyhyempi lenkki ohjelmassa, mutta jätän sen suosiolla iltaan kun näyttää lauhtuvan alle -10:n asteen tienoille iltakasiin mennessä.

Juoksija-lehdestä luin viime talvena, että pakkaslenkit kehittäisivät hapenottoa jotenkin erityisesti jos vertaa ns. tavallisiin lämpötiloihin. Kyllähän sen efektin viime vuonna huomasi, että kun oli juossut koko talven, alkoivat henkilökohtaiset ennätykset paukkua oikein urakalla keväällä/alkukesästä. Talvella niitä en kyllä juokse. Sellainen 5:00/kilometri-vauhti on aika jees ja tuntuu kivalta kesän 4:15/minuutti-riuhtomisen jälkeen.  Ylläpitokausi on tärkeä!  :)


Eli jos yli -20:n menee pakkaset, niin taidan tehdä lenkin sijasta vaikka jonkun suosikki Insanity-treenin lenkin sijaan. Ongelma ratkaistu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #718 : 03.12.2012 15:48 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakkanen ei juuri haittaa muuten, mutta pää jäätyy vaikka olisi mitä pipoa siinä edessä. Viima on vaan niin kova ja jossain kommandopipossa taas on hieman ahdistavaa kulkea. Ei -20 haittaa jos ei tuule, mutta pienikin vastatuuli pistää aivot jäähän.

Itse tykkään kyllä juosta lumella, paljon pehmeämmin kulkee askel ja ilma on raikkaampaa, kuin kesällä. Lisäksi pienen bonuksen tuo dösäpysäkkien ihmisten katseet, kun oikein kovassa myrskyssä painaa lenkin menemään.  :)

Ainao mikä tässä talvessa vituttaa on flunssa. Kävin parin päivän ryyppyreissun tekemässä tukholmassa ja samantien tulin kipeäksi. Pää täynnä limaa, mutta olen silti käynyt pari kertaa juoksemassa. Jos kuumetta ei ole, niin varmaan saa ihan rauhassa treenata? Salitreeneistä olen silti pitänyt taukoa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #719 : 03.12.2012 16:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jos kuumetta ei ole, niin varmaan saa ihan rauhassa treenata?

Itse olisin silti varovainen. Monilla ihmisillä on tämä uskomus, että kunhan ei kuumetta ole, niin liikkeellä voi pysyä ja töistä ei viitsi jäädä pois. Eikä toki pikkunuhan takia tarvitsekaan. Mutta ikävä kyllä se kuume ei ole mikään ultimaattinen indikaattori, vaan ihminen voi olla hyvinkin sairas täysin kuumeettomana. Eli jos oikeasti tuntuu, että pää on pullollaan räkää tai muuten olo on vetämätön, niin suosiolla lepoa kehiin vaan. Vaikkei juoksemisesta mitään halvauksia ja sydäreita saisikaan, niin ainakin tilanne normalisoitunee nopeammin, kun malttaa jäädä aloilleen hetkeksi.

Itsellä ainakin nuo flunssat pukkaa juuri kiireisimpinä aikoina/niiden jälkeen, selkeästi merkkinä siitä että "rauhoitu ny stna hetkeksi".
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines