Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 285298 kertaa)
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #630 : 12.08.2012 21:07 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Alkanut itsekin vetämään lyhyitä lenkkejä ihan vain kunnon ylläpitämiseksi. Hengästys tulee viimeistään siellä kolmannen kilsan kohdalla, mutta kolmen lenkin viikkotahdilla päivittäinen energia on selkeästi kasvanut, että jaksaa tehdä niitä istumahommia ja -harrastuksiakin enemmän. Aika masentavaa, mutta eiköhän se tästä. Tämä siis henkilöltä, joka ei oikeastaan ikinä ole vapaa-ajallaan liikkumista harrastanut. Kipinä tuli pääosin juuri tästä ketjusta.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #631 : 12.08.2012 22:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mahtavaa lukea Vinin ja Freijon kommentteja!


Mulla oli tänään pidemmän lenkin paikka kalenterissa. Yleensä tämä tarkoittaa 11-15 kilometrin settiä, mutta tällä kertaa napsaisin 26,7 kilometrin pituisen lenkin sellaisilla keskinopeuksilla, joihin voin olla tyytyväinen. Rehellisyyden nimissä on silti sanottava, että jaloissa tuntui loppua kohden ja huomasi, että juoksen tässä toistaiseksi pisintä juoksuani. Rahkeet eivät vielä sittenkään riitä maratoniin 04:25-:04:30 vauhdilla juostuna.

About 20 kilometrin kohdalla risteyksessä katsastin kenkiini ja huomasin miten varpaiden kohdalla kenkäni ulkopinnassa oli jotakin punaista. Veri oli alkanut ryöppyämään kynnestä ja sitä tuli niin paljon, että kengän ulkopintakin tuhriintui.  Kynteni eivät diggaa ollenkaan pitempien matkojen juoksemisesta.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #632 : 13.08.2012 11:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili No niin, eka neljän minuutin hiitti juostu. Kurkku on aika karstainen, kun ei saa moisessa rääkissä vedettyä vielä ilmaa tarvittavaan tahtiin, mutta muuten suihkun raikkaana ja verrattain varhain heränneenä fiilis on kohtalaisen upea. Tämä on ehdottomasti se mun tapa treenata juosten. Pitkät lenkit tuntuvat toki myös jälkeenpäin mahtavilta, mutta kolmenkin vartin lenkillä tuppaan juostessa tylsistymään, ja yleensä juoksut ovat jääneet pariin kertaan. Tällainen tiivis treeni sopii kuin nyrkki silmään. Lisäksi HIIT on sangen sopivaa treeniä tanssijalle, jolla rasitus tulee sykäyksittäin muutaman minuutin suorituksissa eniveis. Alkaa jaksaa niitä skaboja ja keikkoja hieman paremmin, kunhan tuo hapenottokyky tuosta kohenee.

\o/


EDIT. Noniin. Mietiskelin tuossa, että miten saisin jatkossa kellotettua nuo intervallit juostessa kätevimmin. Puhelinta kun ei viitsisi pyöritellä taskussa lenkillä, eli intervalli-aplikaatiot eivät natsaa. Ja kelloakaan ei jaksaisi tiirailla, kun pitää keskittyä kuole...siis juoksemiseen. Lopulta reipäisin, ja editoin itselleni räätälöidyn HIIT-biisin. Siinä on nyt neljän minsan treeniin vuorotellen leppoisaa musaa ja rähinää, ja pikkuinen Sansa kulkee kätevästi taskussa juostessakin. Lisäboonuksena fiilisbuusti. :b

Ajattelin normista poiketen juosta suosiolla pari viikkoa neljän minuutin rykäisyä, ja alkaa vasta sitten lisäämään minuutteja. Näin saan homman turvallisesti alulle, kun ei tuota juoksemista kuitenkaan kauheasti ole tullut harrastettua - vaikka peruskunto muuten on toki hyvähkö. Parin viikon jälkeen sitten minuutti lisää per viikko, ja tuohon raitaan on kans helppo lisätä segmenttejä tai vaihtaa biisejä jos joku alkaa vituttamaan. Näillä mennään.


« Viimeksi muokattu: 13.08.2012 13:00 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #633 : 16.08.2012 02:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Kesän saldoa:

-salilla max 2 krt/vko
-lenkillä korkeintaan 1krt/vko
-ruokavalio: pizzaa, bisseä, kebua, einespaskaa, pikaruokaa
-käytännössä aina töissä tai nukkumassa

tulos: 6kg painoa lähtenyt "vahingossa", voimatasot hieman heikentyneet, jaloista ehkä eniten lähteny voimaa, mutta esim. mave pysynyt about samassa.


Nyt loppuu kesän löysäily ja lähtee uusi startti treenaamiseen:

-väh 3krt/vko sali
-lihat ja läskit takaisin, eli ruokavalio ja kalorimäärät kuntoon
-opiskelua lisäravinteista ja treenistä, eli treenin ja ruokavalion optimointia (tilasin juuri Jan Sundellin uuden kirjan aiheesta)

Sit pari motivaatiovideota:

Kai Greene part1
Kai Greene part2
Kai Greene part3
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #634 : 18.08.2012 02:04 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Päädyin sattumalta tilanteeseen jossa pari puolituttua otti huvikseen matsia seitseottelussa. No samalla koitin paria lajia itekkin siinä. Kavereista kumpikin oli semmoisia kohtuu urheilullisia kavereita, ainakin paljon isommat lihakset kuin minulla. <_<

Ensin pituushyppyä koitin kerran ja hyppäsin 480cm. Hyppäsin pitemmälle kun kumpikaan niistä. >_>
Sitten korkeushyppyä jota koitin useampaakin korkeutta: pääsin 150cm, mutta oli kuulemma kymmenen senttiä tyhjää siinä välissä niin koitin 160cm mutta sitä en enää päässyt. Tosin koitin vain kerran sitä korkeutta.

Sitten se syy miksi tässä viestissä on jotain asiaakin, eli 200 metrin juoksu.
Tätä lajia koitin samaan aikaan kun nekin eli juoksin samassa lähdössä. Olin varma etten jaksaisi edes juosta maaliin asti, mutta kun olin kaarten jälkeen vielä toisena niin oli pakko juosta niin lujaa kuin jaksoin. Sitten kun tultiin maaliin (tulin toiseksi jee) niin heti alkoi hengästyttää oikein urakalla. Niin paljon etten pystynyt puhumaan n. minuuttiin. Joka kerta kun vedin hekeä tuntui että happi loppuu ja että pitäisi jo vetää seuraavaa hengenvetoa. No kävelin siitä heti kotiin parin sadan metrin päähän enkä ehtinyt kun rappukäytävään hissiä odottelemaan kun alkoi silmissä sumenemaan. Silmissä vaan näkymät pimeni eikä tullut sitä oloa että taju lähtisi. Se meni ohi yhtä nopeasti kuin tulikin eli pari sekuntia kesti vaa. Sitten kun pääsin kotiin menin sohvalle makaamaan. Noin 20min päästä juoksusta minun hengitys ei ollut vielä lähellekkään tasaantunut ja vielä 40 minuutin päästä sydän hakkasi uskomattomasti. Kun olin tunnin makoillut niin olo oli suht neutraali, vaikka vieläkin oksetti. Jonkin ajan päästä siitä mentiin American Dineriin eikä yhtään tehnyt mieli syödä kun maha oli niin pultissa.

Ei kauheasti huvita justii rasittaa itseäni kunnolla kun tulee vaan huono olo aina heti. Minulla on ollut sama homma jo monta vuotta mutta tämä oli kyllä pahin ikinä. Jatkakaa vaan keskusteluanne niistä yli 10km juoksulenkeistänne.  :lol:
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #635 : 18.08.2012 11:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä mä jo melkein kävisin lääkärissä, jos tunnin saa henkeään haukkoa. Toki on normaalia, että jos ei ikinä liiku ja sitten repii seitsenottelua, niin taju voi helposti mennä. Mut silti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #636 : 18.08.2012 12:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Todellakin lääkäriin ja kuntokuurille. Menee jo oikeasti hengenvaaran puolelle, jos 200m spurtin jälkeen makaa koomassa sohvalla.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #637 : 18.08.2012 12:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Voi olla myös verensokeri mikä on pistänyt pään pyörälle. Kaveri tuli salille kerran ja sanoi suoraan, että on syönnit ollu sinä päivänä vähillä. No penkin jälkeen mies meni seinää vasten lepimään ja tipahti kuin perunasäkki.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #638 : 19.08.2012 12:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Okei, alle viiden minuutin maili. Lets do this shit!




Tämän hienon juoksukesän kruunu ja loistava aloitus syksylle olisi jos saisin vielä tämän sulan hattuuni. Alle viiden minuutin mailin juokseminen vaatii jo varsin tasapainoista juoksua ja onnistunutta rytmitystä koko matkalle.

Tänä aamuna kävin Espoontien suoralla varovasti kastamassa varpaitani ja juoksin mailin aikaan 5:35. 

Aloitin kuin nälkäinen susi joka on juuri nähnyt metsän lihavimman jänöjussin; ensimmäinen 500 metriä taittui lähes 21 km/h keskinopeudella  (400m aikaan 1:03). Sitten hiivuin ja hiivuin, kunnes taas lopussa kykenin nostamaan vauhtia. Olin ottanut kuitenkin aloituksen aivan liian räväkästi ja se ampui minua kunnolla jalkaan.

Sopiva tahti olisi, jos kykenisi pitämään n. 3:05 keskivauhtia koko ajan. Se riittäisi vallan mainiosti tähän saavutukseen. Virheiden kautta tapahtuu kuitenkin oppimista ja se pitää varsinkin tässä tapauksessa hyvin paikkansa. Jos rajojensa yli ei ikinä mene, ei niitä voi myöskään venyttää.

Ensi viikolle radalle yrittämään uudestaan ja jos saisi ainakin sekunteja höylättyä pois nykyisestä ajasta, olisin tyytyväinen.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #639 : 20.08.2012 00:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Nämä urheilulajit saavat kroppasi huippukuntoon

Päivän naurut.  :lol:

Repeilyä aiheuttavat ainakin asiantuntemattoman toimituksen kommentit:

"1. Soutu

Soutaminen tarjoaa haastetta ylävartalon lihaksille, jolloin kehoon erittyy testosteronia, mutta ei kuitenkaan liikaa. Testosteronitason nousu on hyväksi kunnonkohottamisessa, mutta korkeat hormonitasot saavat lihakset kasvamaan liiankin voimakkaasti."


"Haluatko huippukuntoon, mutta et kuitenkaan haaveile broilerimaisista lihasmassoista? On monia urheilulajeja, jotka kohottavat tehokkaasti kuntoa, mutta jotka eivät saa sinua näyttämään ammattinyrkkeilijältä. "

Haluaisin nähdä edes yhden naturaali harrastajan, joka on saanut broilerimaiset lihasmassat millään lajilla. Voisin itse vaihtaa siihen lajiin. T. raskaalla salitreenillä ilman horkkaa siihen ei ainakaan pääse.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #640 : 20.08.2012 07:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No onneksi sentään juoksu oli jätetty listalta pois.  :)

Soutu ykkösenä herättää kyllä pientä hämmennystä. Pe-iltapäivänä tehty juttu, liekö toimittaja ollut jo vähän viikonloppufiiliksissä. Toisaalta, tuo on ehkä joltain ulkomaiselta saitilta melkein sanasta sanaan käännetty juttu. IL (ja monet muut) tapaa tehdä sellaisia juuri tuollaisista aiheista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #641 : 20.08.2012 09:02 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse en ihmettele ollenkaan, että soutu on numero 1.
Kaikki jotka on soutanut niin tietävät miksi se siellä on ja vieläkun opettelee oikean tekniikan niin eipä muuta tarvii sanoa.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #642 : 20.08.2012 09:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan tuossa kaikki tasapainoisesti ja aerobisesti kehoa rasittavia lajeja, vaikka itse artikkeli onkin tökerösti käännetty. Samoja liikeratoja toistetaan kuitenkin myös siellä salilla. Kaikki ei edelleenkään halua niitä appelsiineja kainaloihin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #643 : 20.08.2012 19:23 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvin onnistuit missaamaan sen pointinkin. Eli, että olisi olemassa sellaisia lajeja joilla voisi "vahingossa" saada isot lihakset.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #644 : 20.08.2012 20:30 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Kalliokiipeilyä on tullut harrasteltua siitä lähtien, kun koulun kautta kouluttauduin kiipeilytoiminnanohjaajaksi ja tosiaan, se on rankkaa hommaa se.

Täytyy tosin heti alkuun sanoa, että jos kiipeily kiinnostaa, niin et kyllä saatana mene kalliolle kokeilemaan. Enkä nyt puhu suinkaan sen vaaroista, vaan ihan siitä että ensikertalainen ei yksinkertaisesti voi ymmärtää, mitä kalliokiipely todella on. Minunkin, vaikka lukisinkin itseni harrastajaksi, täytyy lähes joka kerta uudestaan ymmärtää, kuinka saakelin pienistä otteista on oikeasti tarkoitus saada kiinni, ja millaisilla pinnoilla kiipeilykenkiin on tarkoitus saada kitkaa. Oli todella pöyristävää ensimmäisellä kerralla mennä kalliolle ja katsoa millaisiin kohtiin reittejä on pultattu, koska vasta-alkajan silmiin ne näyttivät aivan sileiltä seinämiltä. :| Nyt sitä taitojen myötä on silmäkin alkanut spottaamaan näillä seinämillä pientä muotoa, vaikka se edelleen tuntuu tyhmältä tunkea sormia johonkin kynnen mentäviin koloihin.

Kannattaa kehittää sisäseinillä voimaa ja tekniikkaa, erityisesti jälkimmäistä, koska tekniikalla pääsee paljon pidemmälle, kuin voimalla. Minä vedän leukoja ~30 ja tunnen monia (naisia), jotka vetävät ehkä sen yhden leuan, ja ovat minua paljon parempia tässä touhussa. Eikä sitä hauistakaan ihan mahdottomasti kannata kehittää, pikemminkin sormia, koska aika pitkälti kiipeilyssä käytetään jalkoja ylöspäin menemiseen ja käsiä (sormia) seinällä pysymiseen.

Ja aiheeseen palatakseni, kiipeily - jos harrastat vain sitä etkä paljoa muuta - ei todellakaan tee sinusta aivan valtavaa. Tästä osoituksena tämän päivän lupaavimpia nuoria kiipeilijöitä, Paul Robinson.



Kun näitä kiipeiljöitä katsoo, on aika vaikea ymmärtää millä lihaksilla he kiipeävät, mutta kyllä sitäkin kai on oltava.

Ja tosiaan vielä siitä, että jos ei kalliolle, niin minne sitten. Olen huomannut että jos kiipeää köysien kanssa (sisäseinällä tai kalliolla) lähes kaikki energia menee menee jännittämiseen ja "roikkumiseen henkensä edestä." Sehän on aivan turhaa, koska tottakai siellä narun varassa ollaan turvassa, mutta näin se ainakin minulla menee. Vieläkin. Training wise, kaikista paras paikka kiipeillä on minun mielestä sisäboulderit.


Kuva Lahden Yoga Rocksilta.

Kiipeily tapahtuu ilman köysiä ja kun pudotaan, pudotaan matalalta ja patjalle. Kallioon verrattuna on vielä se etu, että kallio on todella vitun armoton neitseellisille ja pehmeille kätösille, ja sieltä tullessa on sormet ruhjeilla ja verillä, eikä sitä ihan heti uudestaan kiivetäkään. On toki alkuun sisäkiipeilynkin jälkeen, mutta ei nyt niin pahasti.

Sanoisin että kannattaa tuota sisäboulderointia kokeilla. Se vaatii vähiten kokemusta, on ehkä jopa parasta reeniä, eikä tarvitse ketään mulkkua köysitoiminnanohjaaja siihen viereen varmistamaan ja kyttäämään, eikä kokeilu ihan mahdottomia maksa. Boulderluolia löytyy... aika monesta kaupungista. Helsingissä useampia, Lahdessa ja Joensuussa olen käynyt, todennut varsin hyviksi.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #645 : 20.08.2012 20:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kiipeily on kyllä ihan hauskaa. Joskus nassikkana tuli käytyä joku kurssi, mutta pitäisi mennä taas koettamaan kun aikaa on kulunut niin kauan. Aika moni kaverikin harrastaa tuota, joten mukaan olisi sinänsä helppo mennä.


Aiemmin linkattuun artikkeliin liittyen, on tosiaan aika hupaisaa kun porukka aina puhuu kuinka ei halua treenata tavalla X, ettei vain tule liian isoja lihaksia. En ymmärrä mistä moinen käsitys johtuu, että jotenkin vahingossa muuttuisi bodarin näköiseksi kun pari kertaa käy nostamassa painoja. Minkäänlaisen lihasmassan kasvattaminen on aivan hirveän työn takana ja vaatii valtavasti uhrauksia (ajallisia/rahallisia ym.). Tietysti joku on aina geneettinen friikki, mutta perusjantterilla menee vuosia ennenkuin massaa alkaa olemaan kunnolla. Kaikista typerintä on se, että naiset eivät halua nostaa raskaita painoja, vaan tyytyvät niihin 2kg käsipainoihin ettei vain kasva liian isoksi. Kai tuostakin saa syyttää naistenlehtiä, kun ovat luoneet tuollaisen mielikuvan johon kaikki sitten uskoo.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #646 : 21.08.2012 15:27 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Puihin kiipeäminen penskana oli ns. parhautta.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #647 : 21.08.2012 19:56 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Puihin kiipeäminen penskana oli ns. parhautta.

Toimii myös "aikuisena".  :)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #648 : 23.08.2012 00:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli käytyä taas lenkillä matinkylän sateessa. Hyvä aika juosta. Sopivan pimeää silmille ja sade raikastaa ilman. Vaan täytyy sanoa, että juoksu alkaa olla aktiiviselle saliharrastajalle ja ei niin aktiiviselle juoksijalle aikamoista pakkopullaa. Vatsasta pistää, pohkeet on liekeissä, keuhkot huutaa happea ja sydän takoo aivoista läpi. Mitä enemmän lihasta(läskiä) karttuu sitä heikommin käy kestävyydelle. Ensikesäksi pakko hommata pyörä tai rullaluistimet. Noilla voi korvata aerobisen niin, että siitä jopa nauttii. Toki juoksustakin nauttisi enemmän, jos jaksaisi vähän usemmin kuin kerran tai kaksi käydä viikossa lenkkeilemässä. Duunit kun loppuu, niin täytyy tuohonkin panostaa enemmän. Tekee sydämelle ja verenkiertoelimistölle höpöä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #649 : 23.08.2012 14:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mitä enemmän lihasta(läskiä) karttuu sitä heikommin käy kestävyydelle.

Ei se juokseminen nyt niin pakkopullaa ole vaikka harrastaisikin aktiivisesti punttisalia, ellei oikeasti ole ihan älytön järkäle, joka ei pysty kumartumaan edes vessanpöntölle istumaan. Aika pitkälle pystyy pitämään kummankin puolen huipputasolla ennen kuin pitää jommasta kummasta päästä rajoittaa. Eli voit hyvin vetää cooperissa sen 3000m ja silti olla suhteellisen päheässä lihaskunnossa.

Minä luulen että sinulla on vaan paska kunto, jos sallit asian näin rehellisen vulgaaristi mainita, kun et ole juossut niin paljoa punttisalitreenin priorisoinnin takia.  :P Hyvänä puolena sanoisin että juoksukuntoa on huomattavasti helpompi ja nopeampi parantaa kuin lihaksia salilla. Ei tarte kauaa kipitellä kun huomaa jaksavansa juosta huomattavasti paremmin.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #650 : 23.08.2012 16:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsellä taitaa olla se "juoksijan" fysiikka, kun edellisestä lenkkeilybuumista on vuosikaudet ja silti kesällä kokeilin, niin meinasi tylsä tulla ennenkuin alkoi hengästyttämään. Ainoa missä huomasi rapistumisen olivat nivelet, eli nilkoissa ja polvissa paukkui aika messevästi ensimmäisten minuuttien ajan. Ei tule ikä yksinään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #651 : 23.08.2012 16:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Todellapaska kestävyyskunto todellakin on(hyvä, että jaksaa 10km juosta kuolematta), vaikka toki  myös 20% painonlisäys punttitreenin aloittamisen jälkeenkin hieman hidastaa pitkillä matkoilla. Täytyy vaan juosta useammin, niin kyllä se alkaa tuntumaan paremmalta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #652 : 23.08.2012 16:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Täytyy myös mainita, että kyykkääminen on kyllä helpottanut ylämäkien juoksua, tai näin ainakin minusta tuntui.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #653 : 24.08.2012 14:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Viime viikon HIITit jäivät keikkakiireiden vuoksi yhteen kertaan. Tällä viikolla on kuitenkin jo kaksi pyrähdystä alla, ja kyllähän ne palkitsee. Jälkihajoilut eivät ole enää niin pahoja kuin ekalla kerralla, ja palautuminen on jo suht. nopeaa. Juostessa viime hetkillä tuntee kuitenkin edelleen kuolevansa, ja minuutin lisääminen tuntuukin ajatuksena vähän hurjalta. Saati sitten, että jossain vaiheessa tätä pitäisi pystyä juoksemaan heittämällä päältä kymmenen minuutin. Vaan kai niihin tottuu. Yksi 4 minuutin lenkki onneksi vielä tälle viikolle.

Kohtalaisen rankka viikko ollut muutenkin, kun olin opetushommissa neljä päivää putkeen. Tänään ihan puhtaasti palautusta/pelaamista/joikkelin venytystä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #654 : 24.08.2012 20:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei juma, gba on kyllä oikeilla jäljillä kun hehkuttaa sateessa juoksemista. Äsken kävin suht kevyellä tihkusadelenkillä ja askel meni kuin itsestään! Hengityskin tuntuu olevan jotenkin normaalia helpompaa. Toki voi olla, että minulle sattui tänään hyvä juoksupäivä muutenkin.

Totuus on kuitenkin, että aina jokin muutos rutiinissa piristää. Kun on vetänyt viisi lenkkiä putkeen samankaltaisissa olosuhteissa, ratkeaa väkisinkin hymyilemään kun vihdoin tapahtuu muutosta suuntaan tai toiseen. Vaihtelen toki lenkkireittiä ahkeraan ja ketjutan Espoon teitä yhteen. Viimeisin suosikkini on, kun mennään Lommilaan päin ja sitten kuninkaantietä leppävaaraan. Lepuskiin kertyy n. 15,5 kilometriä himasta. Jos laiskottaa, niin voi hypätä Lepuskissa junaan ja porhaltaa kymmenen minuutin matkan kotiin. Kun silloin yhtenä sunnuntaina tulin juosten tuolta vielä takaisin, mittariin tuli se 26,7 kilometriä.

Mutta huomenna pääsee taas vähän spurttailemaan ja sääkin vaikuttaisi oikein lupaavalta siihen touhuun. Leppävaaran urheilupuiston kentälle, perhaps? Viiden minuutin mailin yritys mielessä ja vähän 400M intervalleja nyt vähintään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #655 : 04.09.2012 19:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Voisi jotain päivitellä taas tännekin pitkästä aikaa. Salilla menee vaihteeksi varsin muikeasti.

Kehitystä on havaittavissa liikkeissä, joiden kanssa olen ollut pitkään suhteellisen jumissa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että jumituksesta on päästy ja suunta on vain nousujohteinen. Ainoa asia, joka tällä hetkellä vähän harmittaa on kipeä lonkanojentaja. Pieni lihas, mutta suhteellisen vittumaisesti häiritsee kyykkäämistä. On tuo ollut jo jonkun aikaa kipeä, mutta tänään päätin pitää taukoa kyykkäämisestä jos vaikka auttaisi paranemaan nopeammin. Harmillista sinänsä, koska kyykkykin eteni ihan mukavasti ylöspäin koko ajan. Pakko tuo lonkan ojentaja on kuitenkin saada kuntoon ettei pahene tästä enempää. Jossain välissä talvellakin olis tarkoitus pudottaa rasvaakin vähäsen, mutta eipä sitä pysty tekemään jos ei pysty kyykkäämään..

Alkaa mullakin olemaan ongelmia vaatteiden kanssa vähän, kun kaikki vähän uudemmatkin farkut alkaa olemaan liian tiukkoja. Kaivoin tuossa kaapistakin eräät keväällä ostetut, jotka on reisistä jo niin tiukat ettei niitä kehtaa ulkona käyttää.
No ei kai pitäisi valittaa  ;)

tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #656 : 04.09.2012 21:42 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä pamahti kolmista farkuista haaroista rikki, kun reidet on nykyään kasvaneet niin paljon, että ottavat kiinni. Juostessakin pitää laittaa bermudat/pidemmät boxerit alle ettei veri lennä, kun reidet hitsailee. Kyykkyä tosin en ole tehnyt varmaan kuukauteen. Jotenkin se junnasi paikallaan, niin päätin pitää tauon ja se vahingossa venähti sitten pidemmäksi.

Sama on kyllä paidoissakin, suurinosa S:n t-paidoista on pitänyt heittää rodeen, kun kuristaa kaulasta. Trapsit kiristää kaula-aukkoa. Olenkin siirtynyt V-malliin, niin saa hengittää vapaasti. Itse en pidä ollenkaan siitä tunteesta, jos paita painaa edes kevyesti kaulaa.

Vituttaa kyllä kun suurinosa paidoista tehdään ihan päin honkia. Vatsan kohdalla on runsaasti tilaa, mutta olkapäistä/hartioista kiristää. Ihan kuin normi-ihmiset olisivat malliltaan jotain kolmioita(kapeta hartiat + kaljamaha).

Itse olen vielä ihan pikkuruinen, hyvä että tavan pulliainen tajuaisi että käyn salilla. Voin vain kuvitella mitä ongelmia oikeasti rippedit tyypit kohtaavat vaatekaupassa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #657 : 04.09.2012 22:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kyllähän nuo farkut tosiaan ahistaa, mutta vielä ei ole revennyt mistään. Pitäisi mennä vaatekauppaa, niin olisi taas väljempi liikkua. T-paidat alkaa kanssa melkein kaikki kiristämään sopivasti rinnasta/hihoista, mikä onkin ihan hyvä koska tuppasivat ennen olemaan vähäsen löysiä.

Tosiaan vähän persiistä, kun suurin osa kaupoissa myytävistä paidoista ja varsinkin takeista on sellaista vyötärölihaville keski-ikäisille istuvaa tyyliä ja tyköistuvampia malleja saa yleensä vähän etsiä. Tai ehkä shoppaan vaan väärissä liikkeissä  :rollaus:

Mutta tosiaan itsekin odottelen kauhulla sitä päivää, kun on oikeasti vielä sen 10kg lisää lihasta ainakin ja rasvaprosentti toivottavasti alle puolet nykyisestä. Voi tulla räätälille asiaa..
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #658 : 06.09.2012 09:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Hain Lidlistä tänä aamuna halpaa kampetta syksyn juoksuihin. Pitkähihainen paita, hanskat ja softshell-takki. Koko setti vähän päälle 30 euroa, joka on naurettavan vähän. Varsinkin nuo takit ovat kuuluisia lyömättömästä hinta/laatu-suhteestaan ja kun sitä ennen duuniin lähtöä hypistelin, vaikutti se oikein istuvalta ja mukavalta. Luulen, että se menee juoksukäytössä pitkälle talveen ja toimii erinomaisesti varsinkin lämpötilaikkunassa 0 - -10.  

Heti seiskalta piti olla Kampin Lidlissä kytiksessä, sillä M-koon kampanjakuteet ovat monesti jo illansuussa loppu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #659 : 06.09.2012 20:33 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itsekin ostin takin ja hanskat, paitoja löytyy jo. Helvetin laadukkaan oloiset ja oikeestaan ilmaset.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines