Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 285237 kertaa)
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #90 : 28.06.2011 16:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse olen vedellyt lenkkiä nyt 5-6 kertaa viikossa, eli yksi tai kaksi lepopäivää sisältyy viikko-ohjelmaan. Peruslenkki oli viime vuonna vähän yli 5 km, mutta nyt olen nostanut sen 7,5 klometriin. Pisimmät juoksulenkit ovat olleet 15 kilometrin tietämillä.

Salia en ole ottanut ohjelmaani, mutta vatsoja teen kotiolosuhteissa n. 3 kertaa viikossa. Yllättävän tehokkaan ohjelman saa kasattua netistä löytyvillä ohjeilla/videotutoriaaleilla. Oikeastaan viime kesänä jo aloitin nämä ja onhan siihen vatsan seutuville tullut kyllä selvää uraa, vaikkei miksikään täys-sikspäkiksi sitä voikaan vielä kutsua.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #91 : 28.06.2011 17:15 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Lopeta se kotona nysväily ja raahaudu lähimmälle salille, saat saman tuloksen parissa kuukaudessa, mitä kotona väkertämällä vuoden. Näin kuulin isoilta pojilta ja eiköhän se pidä paikkansa. :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #92 : 02.07.2011 23:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pistin tilaukseen Craftin juoksushortsit ja juoksupaidan.

Juoksushortsien mukavuudesta varsinkin näin kesällä on saanut lukea niin paljon, että oli pakko vihdoin laittaa sellaiset tilaukseen. Ja voihan niitä käsittääkseni käyttää aika pitkälle syksyyn.

Yhden Lidlin juoksupaidan jo omistankin. Maksoi vajaat kahdeksan euroa, ja on se kyllä ollut siihen hintaan aika hyvä. Kevyt ja hikoilua estävä.

Ensi viikolla pääsee sitten vetäisemään ekaa kertaa uusissa tamineissa. Can't wait!  :)



EDIT:  Ja sitten vain kartoittamaan iPhone-käsivarsikoteloiden antia. Clas Ohlson tarjoaa muutamaakin eri mallia, halvin niistä hintaan 14,95: http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=160965719


« Viimeksi muokattu: 02.07.2011 23:57 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #93 : 04.07.2011 18:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin tänään ostamassa tuon edelliseen viestiin linkittämäni Clas Ohlsonin käsivarsikotelon iPhonelle/iPod Touchille. Uudet lenkkitamineet eivät ole vielä tulleet, mutta oli silti ihan pakko käydä tyyppaamassa miltä tuo tuntuu.

13,5 kilometrin lenkin jälkeen en voi sanoa olevani pettynyt. Kotelo pysyi hyvin paikoillaan ja siihen tottui käsivarrella parin kilometrin juoksun jälkeen. Parempi tuossa kuin taskussa, siltä se tuntui. Puhelinta pystyy myös käyttämään suojakalvon läpi, joten Sports Trackerille saa annettua komentoja onneksi senkin jälkeen kun puhelin on kotelossa.

Kyllähän tälläinen kotelo sellaiselle juoksijalle/kuntoilijalle, joka kantaa puhelinta syystä tai toisesta aina mukana, on varsin hyvä ostos. Ei tarvitse enää kantaa huolta mahtuuko puhelin lenkkihousujen taskuun.  Pari kuvaa vielä:


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #94 : 04.07.2011 19:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
...

Pakko sanoa että tuosta tulee mieleen 80-luvun kaiken maailman härpäkkeet :lol: Voihan olla ihan käytännöllinenkin mutta...olenko ainoa jonka mielestä se näyttää "vähän"... hassulta ;D Siitäkin huolimatta että se "trendikkyyden synonyymia", Applea, kantaakin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #95 : 04.07.2011 19:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No joo, ehkä se vähän hassulta kieltämättä näyttää. Mutta eipä sitä lenkillä ajattele sen kummemmin. Ei tuota kuitenkaan muulloin tule käytettyä kuin kuntoillessa ja siihen tilanteeseen se on omiaan.

Lisäksi kun kantaja on riittävän komia, niin se tietenkin tasapainottaa kotelon hassuutta!  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #96 : 04.07.2011 19:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Voihan olla ihan käytännöllinenkin mutta...olenko ainoa jonka mielestä se näyttää "vähän"... hassulta ;D
Et.  ;)

Juoksu ja lenkkeilyhän on nykyään välineurheilua.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #97 : 05.07.2011 14:21 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili No ei tuo nyt niin oudolta näytä, lähinnä verenpainemittari tulee mieleen. Se on toki toinen juttu tarvitseeko puhelinta lenkillä, tosin onhan iphonessa kivoja lenkkeily trackereita ja muita urheiluohjelmia.

Pyörä ongelma ratkaistu, voitin Jopon.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #98 : 05.07.2011 16:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
No ei tuo nyt niin oudolta näytä, lähinnä verenpainemittari tulee mieleen. Se on toki toinen juttu tarvitseeko puhelinta lenkillä, tosin onhan iphonessa kivoja lenkkeily trackereita ja muita urheiluohjelmia.

No juuri noiden trackereiden ja musiikin takia kannan itse puhelinta lenkillä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #99 : 05.07.2011 20:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse en yleensä koskaan kuuntele musiikkia lenkillä, mutta nuo kuntoilusoftat ovat motivaattoreita parhaasta päästä. On tyydyttävää, kun jokaisesta liikuntasuorituksesta jää jälki ja halutessaan voi tarkastella omaa kehittymistään. Tässä astuu mukaan sellainen tietynlainen pelillinenkin elementti: suorituksia haluaa kokoajan lisää ja niihin jää koukkuun. Sports Trackerin, Runkeeperin ja Runtasticin kaltaisia sovelluksia motivaattoreina ei kannata vähätellä.


Ja jos joku soittaa kesken lenkin ja joudun jotain sinne läähättämään, veloitan 1,99 € + ppm!   ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #100 : 06.07.2011 22:40 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tulipa tänään testattua tuota Sports Trackeria lenkillä ja pääsipäs yllättämään positiivisesti. Ohjelma laskee reitin todella tarkasti ja piirtää sen kartalle. Lisäksi suoritusten tallentaminen diaryyn on loistava homma. En ole ennen näihin ohjelmiin tutustunut, mutta lenkin jälkeen rupesi samantien kuumottamaan uusi lenkki, jos vaikka saisi laitettua suorituksen paremmaksi. Motivaatiota lisäävinä työkaluina ehdottoman hyviä.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #101 : 06.07.2011 23:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään tuli pörrättyä ympäri Espoota fillarilla 40 kilometrin verran. Pari tuntia tuohon meni, joten n. 20 km/h keskinopeuksilla pujottelin menemään. Hyvät fiilikset jäi kyllä.

Täytyy vaan ehdottomasti hommata juomapulloteline. Näin kuumilla kuitenkin pitäisi tankata tuollaisella parin tunnin lenkilläkin vähän. Nyt kotiin tultaessa oli jo vähän jano.

Kaikenlaisia vastaantulijoita siellä oli. Päällimmäisenä jäi ehkä mieleen takaa tullut kanssapyöräilijä, joka ohitti minut maantiepyörällään kevyesti ja katosi pian maisemaan.  :)

Mut kokonaisuutena, pyöräily kesäiltoina on kyl mahtavaa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #102 : 09.07.2011 21:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin Espoon keskuspuistossa fillaroimassa. Se kätkee sisäänsä hyvän verkoston MTB-reittejä, jotka eivät kuitenkaan ole liian Hardcore-meininkiä. Meinaan sitä, että halpis-maastopyörässä on kuitenkin tiettyjä rajoitteita. Liian röykkiöiselle polulle sillä ei kannata mennä.

Mutta kyllä tuolla kelpaa suihkia. Kuin huomaamatta Sports Tracker kerää kolmisenkymmentä kilometriä mittariin ja aika lentää kuin siivillä.

Vastaan tuli muutama todella jyrkkä mäkikin. Suhtauduin ensimmäiseen ylimielisellä "kyllä mä tuosta tällä isolla vaihteella seisaaltani pääsen" asenteella, mutta niinpä vain meno hyytyi kun vaihde oli aivan liian raskas. Sen jälkeen osasin jo kunnioittaa niitä nousuja ja vaihtaa pienempään.

Mutta tuonne kyllä palaillaan kesän mittaan moneen otteeseen.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #103 : 12.07.2011 15:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään kävin hakemassa Craftin uudet kuteet postista. Ei muuta kuin kamat ylle ja lenkkarit jalkaan. Suuntasin kohti leppävaaraa, kohti tavallista 10 kilometrin lenkkiä.

Oli aiempaa viileämmällä säälläkin varmasti osansa, mutta juoksu tuntui näillä uusilla shortseilla ihan helvetin mukavalta. Myös paita tuntui miellyttävämmältä päällä kuin Lidlin vastaava. Mutta suurin ero oli ehdottomasti tuo verkkarit --> juoksushortsit muutos. Nuo shortsit tuntuivat lähes huomaamattomilta päällä, joka on tottakai myös niiden tarkoitus.

Kymppi napsahti kuin huomaamatta ja pystyin ongelmitta nostamaan vauhtia koko matkan ajan. Parin pahan liikennevalopysähdyksen jälkeenkin pysäytin 10 km:n kohdilla kellot aikaan 49:58. Hymyilin kuin se kuuluisa hangonkeksi.

Paras sijoitus vähään aikaan.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #104 : 20.07.2011 08:39 »
velii_08_savola-
inen
Jäsen Viestejä: 4 Basaaripisteet: 0 Profiili
juoksu, punttis ja pallopelit!  ;D niillä pysyy hyvässä kunnossa ja hauskaa on !
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #105 : 25.07.2011 18:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuli vedettyä tänään eka puolimaraton (21 km). Kellot pysähtyvät aikaan 1:46:12.


Jostain syystä juoksu kulki tänään todella kevyesti. Johtunee siitä, että eilen pidin kevyemmän palauttavan päivän ja tankkasin hiilareita aika kivasti. Tänään ois ehkä ollut mahdollisuudet juosta kybä alta 45 minuutin, jos olisi tähdännyt vain ja ainoastaan siihen. Halusin kuitenkin tässä vaiheessa koittaa siipiäni puolimaratonilla.

Aika kivastihan se meni. Juoksu rullasi ongelmitta ja tuntui, että tahti olisi voinut olla vielä kovempikin. Tahdin säännöstely tälläisellä vähän pidemmällä matkalla on kuitenkin haastavaa, ettei väsähdä kesken kaiken. Pelkäsin juuri että voimat alkaisivat pettää kympin jälkeen, koska olen tottunut eniten sitä matkaa juoksemaan.

Ihan jees. Nyt ollaan astetta lähempänä sitä hetkeä, kun juostaan maraton alta 3:40:n. Kenties jo ensi vuonna? Ei ole lupaus, mutta lähivuosien projekti ja lupaavasti se etenee. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #106 : 28.07.2011 19:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili


Ostin tänään uuden fillarin. Entinen oli joku 7v vanha 24" Insera maastopyörä ja nyt alla rullaa 28" Focus Arriba -fitnesspyörä. Kävin Larun pyörässä, joka sijaitsee Lauttasaaressa, katselemassa pyöriä tänään ja otin tuollaisen mukaan. Aikaisemmin olin jo tutkinut nettiä ja olin kiinnostunut tuosta mallista. Pyörä on viime vuoden mallia, jolloin se oli tarjouksessa hintaan 549€ (ovh. 700€). Lisäksi tinkasin mukaan kunnon kypärän, järeähkön lukon, juomapullotelineen, jalan sekä ergonomiset kahvat. Yhteensä hintaa paketille muodostui 613€, mikä oli siellä budjettini yläpäässä. Asensivat myös ilmaiseksi pyörän kuntoon odottaessa, mikä olikin aivan hemmetin hyvä. Mitään superhyviä osia tuosta ei varmaan löydy, mutta varmasti hyvä peruspyörä. Runko on hyvä ja se onkin tärkeintä, koska kaikki muut osat voi kuitenkin aina vaihtaa jos haluaa. Eiköhän tuo silti meikäläisen käyttöön kelpaa varsin hyvin. Lauttasaaresta fillaroin Rautatieasemalle ja hyvin kulki eteenpäin.

Paska homma vaan, kun ei tuota ulos uskalla jättää. Sisällä pitää säilyttää  ;)

Edit:
Niin joo, painoahan tuolla ei ole kuin 11,3kg polkimien kanssa joten suht kevyt myös.



« Viimeksi muokattu: 29.07.2011 15:11 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #107 : 29.07.2011 14:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Starttasin taas uintiharrastuksen, kun hallit ovat kesälomilta viimein auki. Sellaisia kilsan lenkkejä olen suosiolla vedellyt toistaiseksi. Tosi mukava tapa liikkua, ja kaiken kukkuraksi olo on aina pirteä, kun hallilta lähtee. Pitää koittaa saada käytyä arjen alkaessakin aamu tai pari viikossa, pääsis kesän jäljiltä taas kondikseen. Vaikka toki nuo tanssihommatkin liikuttaa ikään kuin itsestään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #108 : 01.08.2011 23:05 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Maailman kovakuntoisin mies tulee Suomesta

"Suomalaiset ovat tietysti tottuneet hiljaisiin voimamiehiin, mutta 174-senttisen ja sutjakan Salon tekniset tiedot ovat vakuuttavia:

Vetää 69 leukaa.

Juoksee Cooper-testissä 3 700 metriä.

Nostaa maastavedossa 240 kiloa.

Leposyke on 31.

Tehoa on 0,93 hevosvoimaa (60 kilon tanko maasta suorille käsille 30 kertaa 70 sekunnissa."

-HS

Siinä on boardilaisille tavoitetta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #109 : 09.08.2011 21:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ephramilla on pyörähaaste menossa, niin ajattelin itsekin asettaa yhden haasteen, nimittäin twentypullups. Eihän tuo ole kohtuu kunnossa olevalle sällille haaste eikä mikään, mutta saas nähdä miten tikku-ukko suoriutuu. Aloitan tänään, kuuden viikon päästä teen 20 leukaa - helposti.

Ikinä en ole leukoja treenannut, enkä salilla käynyt.


Jaksoin treenata ehkä 2 vko pelkkiä leukoja, kunnes menin salille ja aloin treenaamaan koko kroppaa. Äsken testasin salitreenin jälkeen ja 20 meni helposti. Kaksi kuukautta sitten meni ehkä 5 puhdasta toistoa. Voimatasojen nousu on ollut räjähdysmäistä, kaksinkertaiset painot miltei joka liikkeessä, kun vertaa aloituspainoihin(jotka olivat minimaaliset).  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #110 : 09.08.2011 22:44 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Maailman kovakuntoisin mies tulee Suomesta

"Suomalaiset ovat tietysti tottuneet hiljaisiin voimamiehiin, mutta 174-senttisen ja sutjakan Salon tekniset tiedot ovat vakuuttavia:

Vetää 69 leukaa.

Juoksee Cooper-testissä 3 700 metriä.

Nostaa maastavedossa 240 kiloa.

Leposyke on 31.

Tehoa on 0,93 hevosvoimaa (60 kilon tanko maasta suorille käsille 30 kertaa 70 sekunnissa."

-HS

Siinä on boardilaisille tavoitetta.
Oli muuten kova poika pelaamaan futistakin. Pelasi Veikkausliigassa aikanaan.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #111 : 14.08.2011 17:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ephramilla on pyörähaaste menossa, niin ajattelin itsekin asettaa yhden haasteen, nimittäin twentypullups. Eihän tuo ole kohtuu kunnossa olevalle sällille haaste eikä mikään, mutta saas nähdä miten tikku-ukko suoriutuu. Aloitan tänään, kuuden viikon päästä teen 20 leukaa - helposti.

Ikinä en ole leukoja treenannut, enkä salilla käynyt.


Jaksoin treenata ehkä 2 vko pelkkiä leukoja, kunnes menin salille ja aloin treenaamaan koko kroppaa. Äsken testasin salitreenin jälkeen ja 20 meni helposti. Kaksi kuukautta sitten meni ehkä 5 puhdasta toistoa. Voimatasojen nousu on ollut räjähdysmäistä, kaksinkertaiset painot miltei joka liikkeessä, kun vertaa aloituspainoihin(jotka olivat minimaaliset).  :)
Nice. Ite oon vähän vaihdellen tehnyt noita sarjoja. En ole maksimia moneen viikkon testaillut, mutta kai se itelläkin alkaa olemaan jo melko lähellä kahtakymmentä. Leukojen veteleminen on hauskaa ja aion sitä jatkaa, vaikka salitreeni tod näk tuleekin mukaan kuvioon kunhan yrityksemme uusiin tiloihin muuttaa ja pääsen sitä kautta ilmaiseksi rehkimään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #112 : 14.08.2011 22:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsellä kans kohta pääsy ilmaiseen saliharjoitteluun, niin loppuu tämä kesän vetelehtiminen. Vähän hirvittää, miten paljon taso on kerenneyt kolmessa kuukaudessa tipahtaa, mutta nopeasti sieltä noustaan. Itse kuulun näihin "hardgainer" ihmiseen, eli painoa ei tartu oikein missään muodossa ilman älytöntä kalorien saantia ja ruokavalion säätöä. Siihen siis aikomuksena panostaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #113 : 15.08.2011 14:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Yksi ongelma tuohon "hardgainer"-ongelmaan voi olla vatsahapoissa.

Tosi lyhyesti: alhaiset vatsahappotasot -> safka ei pilkkoudu kunnolla -> massaa ei tule.

" Tutkijat arvelevat, että eräs syy amerikkalaisten lasten yleisiin sairauksiin, kuten keskittymisvaikeuksiin, johtuu alhaisesta happotasosta. Tämä taas johtuu liiallisesta hiilihappopitoisten juomien juomisesta."


« Viimeksi muokattu: 15.08.2011 14:57 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #114 : 15.08.2011 15:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Enpä juo hiilihappojuomia laisinkaan ja tämä ongelma on ollut minulla aina.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #115 : 15.08.2011 15:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu, ei se välttämättä johdu limujen juomisesta, voi olla ihan synnynäinen vaiva. Itse olen myöskin aina ollut tikku, eikä mikään ole jäänyt vyötärölle. Aineenvaihdunta vaan on niin vilkasta. No jos faijaa katsoo, niin eiköhän sitä 50 ikävuoden jälkeen ala kertyä muutama kilo. Nelikymppiseksi asti sekin oli melko tikku.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #116 : 15.08.2011 18:11 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsehän turpoan valtavaksi läskiksi hetkessä, jos sattuu vaikka jokin paikka kehosta hetkellisesti rikkoutumaan -> liikunta vähenee -> ruokavalio pysyy ennallaan (ihan normaalia suositusten mukaista settiä, ei mättöpaskaa). No ehkä liioittelin hiukan, mutta nopsaan niitä kiloja alkaa kertymään.

Nykyisellään salireenin myötä rasva on kaikonnut muualta hyvin tehokkaasti, mutta kessi se vain pysyy suht ennallaan. Aika pitkälti se on tuo viskeraalinen rasvamöntti, mikä nostaa painoindeksin karvan verran yli 25 (joskin kehon koostumuksen indikaattorina BMI on aika kökkö). Samperin vaikeaa saada vähennettyä rasvamassaa ilman, että lihaskudos palaa samalla  :/. Intissä tapahtui juurikin niin.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #117 : 31.08.2011 11:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kesän juoksukausi on nyt ohi. Pistetään nippuun vähän juoksuja kesän ajalta:


Toukokuu                       122,96 km
Kesäkuu                         175,62 km
Heinäkuu                        237,37 km
Elokuu                            270,79 km
____________________________
                                       806,74 km


Juoksukilometrejä keskimäärin viikossa: 46,50
10 000 m ennätys:   47:41
Puolimaraton:  1:46.12



Pidän kesäkautta todella onnistuneena: vältin rasitusvammat ja huolimatta siitä, että nostin juoksun määrää kesäkauden loppua kohti, säilyi harrastuksessa silti kokoajan se tärkein, eli mieluisuus.

Kuntoni, ja sitä kautta myös olotilani, on korkeammalla kuin koskaan aiemmin. Tämä näkyy monella tavalla: arjessa jaksaa ihan eri tavalla, voin tehdä viikonloppuriennoissani tanssilaittialla naurettavan näköisiä liikkeitäni tuntikausia hengästymättä ja mikä tärkeintä, myös makuuhuoneen puolella sujuu - eli uni tulee simmuun nopeasti!  

Syksy ja talvi menee varmasti juoksun kannalta hiljaisemmin kuin kesä. Yritän siitä huolimatta säilyttää tietynlaista rytmiä, eli käydä myös talven pakkasilla lenkillä noin kolmisen kertaa viikossa.

Hieno harrastushan tämä on: omaa aikaa, joka kohottaa niin fyysistä kuin henkistäkin olemusta. Olen koukussa.  :)


« Viimeksi muokattu: 31.08.2011 12:44 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #118 : 31.08.2011 15:39 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mulla oli alkukesän työkiireiden takia vaikea saada juostua säännöllisesti. Loppukesä on tuonut vähän helpotusta ja olen vähintään pari kertaa viikossa ehtinyt juoksemaan. Yleensä useamminkin. Kävin eilen ostamassa juoksutrikoot ja paidan, mutta eiköhän se flunssa sitten ilmestynytkin heti kiusaamaan. Kauhea hinku päästä kokeilemaan housuja ja paitaa tositoimissa! :) Toivottavasti syksyn kelit pysyvät pitkään otollisena juoksulle.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #119 : 31.08.2011 20:41 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Ephramilla ihan kunnioitettava määrä kilometrejä. Olet vissiin rullannut samoilla tossuilla kaikki kilometrit, kuinka usein ostat uudet kengät? Tuohonhan suositellaan jotain 800-1600km väliä, itse olen ostanut uudet ~2000km välein, vaikka suht hyvältä ovat vanhatkin kengät tuntuneet.

Suosittelen kyllä salia tuohon juoksutreenin kylkeen, itsellä on ainakin kestävyys noussut huimasti, kun on treenannut jalkoja ja varsinkin pohkeita maksimipainoilla lyhyillä sarjoilla(3x8-10).

Kabanossi, työkiireet ovat vain tekosyitä kun puhutaan juoksuharrastuksesta(juosta voi vaikka yöllä). Epäsäännöllisyys on itseasiassa positiivinen juttu, eipähän totu lihakset samoihin kaavoihin. Itsellä salin aukiolojat rajoittavat hieman, mutta onneksi vaihtoivat taas talviaikatauluun, niin ehtii näiden 11h työpäivien jälkeenkin salille.  ;D


« Viimeksi muokattu: 31.08.2011 20:56 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines