Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 285288 kertaa)
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #60 : 09.05.2011 00:23 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Epi jos tuon repäiset, niin tarjoan täällä sinulle sitten sen kunniaksi kunnon kakkukahvit.

Kunhan ei vain hedelmäkakkua.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #61 : 09.05.2011 00:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No niin, nyt jo löytyy motivaattoreitakin. Iltapäiväkahvit TK:lla ei ole motivaattoreista pienimpiä!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #62 : 11.05.2011 21:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uudet kengät alkaa kantaa hedelmää: juoksin tänään oman ennätykseni 10 kilometrillä: karvan päälle aikaan 53 minuuttia.  Tuntui, että paukkuja jäi vielä jäljellekin eikä olo ollut missään vaiheessa loppuun rutistettu.

Tänä kesänä 50:00 alitus kympillä tuntuu mahdolliselta, varsinkin jos menee kentälle juoksemaan iltasella. Sen voisi ottaa sellaiseksi pikkutavoitteeksi. Yhä tärkeintä on liikunnan ilo ja ulkoilmasta nauttiminen, mutta jos tuo tavoite napsahtaa kesän aikana, niin kahta parempi.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #63 : 12.05.2011 01:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos nyt lähtisin kipittämään, niin varmaan 1,5-2 km jaksaisin. Kiivaasti väitän että juoksu ei vain sovi minulle, vaikka totuus on se että rapakuntohan se syyllinen on.

No niin, nyt jo löytyy motivaattoreitakin. Iltapäiväkahvit TK:lla ei ole motivaattoreista pienimpiä!  ;D
Ainoa mikä minua liikuttaa on alkoholi. Normaalisti hoidan asioinnit kaupungilla autolla, mutta heti kun viinakset astuu kuvaan niin kävellenhän se matka tulee taitettua.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #64 : 12.05.2011 09:53 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin innostuin pari vuotta sitten juoksemisesta. Vedinkin aika innolla monta lenkkiä viikossa. Sitten sain vain omat jalkani niin kipeäksi, että hyvä kun pystyin kunnolla liikkumaan enää muutenkaan. Töissäkin tuskaa, kun pitää välin kyykistellä, ja se teki kipeää. Kaikki lämmittelyt ja venyttelyt kyllä olin tehnyt. En tiedä vedinkö alkuun sitten liikaa liian lyhyessä ajassa, vai mistä lie johtui.

Nyt polviongelmien ja muiden erinäisten sairastelujen jälkeen olen alkanut taas herättelemään tuota juoksuintoa uudestaan. Tosin nyt vähän maltillisemmin. Pyrin tekemään 4-6 lenkkiä viikossa, siihen määrään mukaanluettuna reipas kävely. Pyöräily on kesällä kanssa todella kivaa, ja melkeinpä aina työmatkat tuleekin fillarin selässä mentyä. Vaikkei matka olekaan pitkä (reilu 1 km), niin parempi sekin kuin ei mitään.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #65 : 15.05.2011 19:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pyörä saapuili tällä viikolla ja onhan se komiaa varsinkin näin loppukeväästä saada sellainen käyttöön. Olen aloittanut pyöräilyn aika maltillisesti ja tehnyt toistaiseksi kaksi noin 25 kilometrin pituista lenkkiä. Pyöristä tietävä kaverini kävi vielä säätämässä satulan korkeuden, ohjaustangon kulmat ja muut jutut kuntoon. Ajo on maistunut erittäin hyvin eikä minkäänlaisia ongelmia ole tullut vastaan.

Lenkkien pituutta lisään vähitellen.

Itse pyörä on Raleighin 21-vaihteinen maastopyörä. Alumiinirunkoinen, suht kevyt ja kaikin puolin miellyttävä polkea. Eikä haittaa jos välillä käydään asvaltilta sorapolulla kääntymässä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #66 : 19.05.2011 23:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Päivällä 10K juosten ja äsken lähdin vielä ex-temporeena huiskaisemaan 12 kilometrin fillarilenkin, kun ulkona oli niin täydellinen kevätilta: täysin tyyntä, viileää ja sumu nousi pelloilta kauniisti. Kun vielä liikennekin on tähän aikaan vähäistä, niin eipä siinä muuta voinut kuin naatiskella!

Olen kyllä tyytyväinen etten lykännyt pyörän hankintaa tämän enempää. Mitä mahtavinta liikuntaa juoksun rinnalle. Ja sykkeetkin saa kyllä ajoittain mukavan korkealle, kun vaan riittävän isolla vaihteella paahtaa menemään.

Tulossa vissiin aika nätti viikonloppu sään puolesta. Voisi vaikka stadissa lähteä käymään pyörällä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #67 : 20.05.2011 00:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Ephramilla on pyörähaaste menossa, niin ajattelin itsekin asettaa yhden haasteen, nimittäin twentypullups. Eihän tuo ole kohtuu kunnossa olevalle sällille haaste eikä mikään, mutta saas nähdä miten tikku-ukko suoriutuu. Aloitan tänään, kuuden viikon päästä teen 20 leukaa - helposti.

Ikinä en ole leukoja treenannut, enkä salilla käynyt.





« Viimeksi muokattu: 20.05.2011 00:06 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #68 : 20.05.2011 01:56 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Meikäläinenkin tilasi uuden pyörän, kun tuo nykyinen alkaa hajota käsiin. Pyöränä on NS Bikes Analog 2011. Saksasta tilattaessa hintaa tuli Kryptonite Mini U-lukon kanssa ~640e postikuluineen.

Olin jo aikeissa hankkia ratapyörän, mutta NS Bikesin Analog sopii tarpeisiini paremmin. Siinä on luja temppupyörän runko, joka kestää kuritusta, mutta geometrialtaan se muistuttaa aika paljon ratapyörää ja sopii täten myös matkaamiseen. Sopii myös talvikeleihin, koska kumit saa tarvittaessa vaihdettua järeämpiin.

Kyseessä on myös fiksi, eli fixed gear -pyörä, joten vaihteita on tasan se yksi. Toisin sanoen pyörässä ei ole helposti rikki meneviä osia. Fiksissähän ratas pyörii polkimien mukaan, joten pyörällä pystyy periaatteessa pakittamaan. Flip flop -navan ansiosta pyörän saa myös vapaarattaalliseksi, jolloin polkimet pyörivät taaksepäin ilman vaikutusta takapyörään. Temppujakin tällä voi tehdä, koska paino ei ylitä 10 kilon kipurajaa.



Vielä kun Sports Tracker saapuisi Android-puhelimille, niin pääsisi kunnolla fiilistelemään. 

Loppuun vielä upea traileri Life Cycles -leffasta (suosittelen katsomaan HD:nä koko ruudulta). Ehkä seuraava projekti olisikin kunnon mountain bike.  :)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #69 : 20.05.2011 10:41 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itekki ostin tälle kesälle uuden pyörän. En lähtenyt hifistelemään, vaan ostin hintalaatusuhteeltaan järkevän viimevuoden Focuksen city -fillarin.



Tolla pääsee lujaa!

Leukojakin ajattelin harjoitella. Tuo 20 leuan haaste vois olla mullekkin sopiva. Ei varmaan paljoa tarvis harjotella, että menee rikki. Alunperin ostin tuon tangon päätetyöskentelystä tulevien niska- ja hartiakipujen takia, jotka sillä sai melko tehokkaasti nirhattua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #70 : 22.05.2011 22:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Pyörää olen itsekin harkinnut, mutta en tuollaisia HC-pelejä, vaan ihan chilli vaihteeton Jopo olisi ostoslistalla. Harmi vaan, kun noiden hinnat huitelevat pilvissä. ~400e vaihteettomasta peruspyörästä tuntuu kovalta.

Juoksu on maittanut ja leuanvetohaaste saatu alkuun(oli muuten kädet kipeät seuraavana päivänä). Colaa en ole juonut kahteen viikkoon, hesessäkin söin aterian vedellä, olo oli mitä mainion, colan kanssa meinaa räjähtää.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #71 : 24.05.2011 13:48 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Meikäläiseltä löytyy juurikin Jopo, mutta Scarfin linkittämä fillari alkoi hieman himottamaan. Katselin Helsingissä asuessani fixejä, mutta hinnat olivat luokkaa 1000-1500 euroa. Kerrohan tänne kokemuksia jahka olet päässyt fillaria testaamaan kunnolla.

Pelaamisen ohella tulee käytyä kuntosalilla. Tosin viime aikoina ei juuri ole ollut hirveää motivaatiota. Lähinnä vain vituttaa suomalainen salikulttuuri. Gaspin vaatteet, helvetin iso maha, revennyt rintalihas ja "muodikas" tukka tuntuvat tulevan vastaan jokaiselta salisialta. Olenkin ajoittanut treenit aivan aamuun tai iltamyöhään, jotta noita kyseisiä kavereita ei tarvitsisi katsella.

Jokin muukin liikuntaharrastus kiinnostaisi alottaa. Juoksu ei oikein lähde etenkään asfaltilla, kun jalat ovat sen verran paskana. Lisäksi kovalla alustalla alaselkä ottaa jonkin verran hittiä. Futista tulee potkittua jonkin verran ja tennistä olen alkanut harkitsemaan. Tarviipa lähteä kokeilemaan jonakin päivänä.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #72 : 30.05.2011 13:30 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Edellisellä sivulla olikin juttua paljasjaloin juoksemista simuloivista kengistä, mutta hyvin lyhyesti. Liian lyhyesti. Hävyttömän lyhyesti.

Koska nyt te menette kauppaan sovittamaan ja ostatte itsellenne Vibram Fivefingersit, itse ostin mallia Bikila.


Pari kertaa olen nämä jalassa nyt juossut ja pari kertaa kävellyt, ja yhteenvetona sanon että nämä ovat parhaat kengät joihin olen jalkani sujauttanut.


Ensimmäisellä lenkillä lähdin kotipihaltani, mikä hieman jänskätti, sillä tie on toki asfalttia ja suositellaan, että Fivefingersien kanssa aloitetaan pehmeällä alustalla ja hyvin lyhyillä lenkeillä. Hämmästyksekseni asfaltti ei haitannut sillä FF:t - kuten mainospuheet väittävät - todellakin korjaavat juoksuaskelta kuin itsestään. Normijantteri kun juoksee normikengillä kantapäät tömisten, joka ei muuten ole kovin tervettä, mutta FF:llä tullaan pehmoisesti päkiällä alas. Tekee hyvää lihaksille sun muille. Asfaltilta siirryin pururadalle, jossa juokseminen oli arvatenkin parhainta ikinä. Tunnin juoksin ja seuraavana aamuna sain todeta, että jaloissani on lihaksia, jotka ovat nukkuneet kaikki nämä vuodet.

Koska tarkoituksena on näillä juosta kuin paljain jaloin, pohja on todella ohut. Mutta se on riittävä. Itselläni on äärimmäisen herkät jalkapohjat, joissa havunneulatkin tuntuvat lähes sietämättömiltä, mutta FF:llä ei ole tullut vastaan maastoa jossa ei pystyisi huolettomasti juosta. Ei haittaa kävyt, kannot eikä kivet. Ohut pohja tuo mukanaan ehkä sen ainoan miinuspuolen, eli sen että varpaat kastuvat jos on maassa vähänkin kosteutta. Minua se ei kuitenkaan haittaa, päinvastoin, on mukava olla läheisessä kontaktissa Äiti Maan kanssa. Mutta ei sillä, kyllä nämä äkkiä kuivuvatkin ja ovat muuten konepestävät.

Hinta pyörii 120€:n tuntumassa, mikä voi tuntua paljon siitä että saa jalkapohjaan paksumman nahkan, mutta tosiaan, kyllä minä mieluusti parhaasta maksan.


Astukaas nyt pois tästä suuresta pumpulikenkähuijauksesta ja ostakaa tästä kengät jotka tekevät vaihteeksi hyvää jaloillenne. No kidding bro.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #73 : 30.05.2011 13:41 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No jopas. Hyvä postaus! Houkutus hankkia tuollaiset kasvoi aika suureksi. Ikävä kyllä nyt ei ole ylimääräistä rahaa.  :/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #74 : 30.05.2011 13:44 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Saitko isotkin lahjukset tuolta lafkalta? Meinaan aika hyvä myyntipuhe kun itsekin tekisi mieli koettaa tuollaisia  :P
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #75 : 30.05.2011 14:00 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos rahaa ei löydy ylimääräistä, niin suosittelen että menette kadunkulmaan kerjäämään ja kun olette saaneet 30€ kerjättyä, voitte koittaa onneanne. Jyväskylän Intersportissa myytiin meinaan Classic mallia tuohon hintaan (mistä voi ehkä päätellä että 120€:n uudempien mallien hinnoissa saattaa olla jonkin verran ilmaa :rollaus:). Erona uudempiin malleihin Classiceissa ei ole minkäänlaista kiristyssysteemiä ja pohjasta puuttuu korostetut kuvioinnit, mutta voi niitä ainakin kuviokellunnassa käyttää.

Mainitaan nyt vielä yksi asia, varmasti monia mietityttävä. Eli ei, varpaiden välit eivät hierrä. Tyttöystäväni ei kertakaikkiaan voinut nähdä miten nämä eivät voisi hiertää, mutta toisin kävi, olin taas oikeassa.

Ja meikäläinen ihan mielelläni suosittelen juttuja, joihin uskon, olin sitten uskossani kuinka sokea hyvänsä. Alkuinnostus on nyt sitä luokkaa että jätän kaikki paskuudet kertomatta. 8)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #76 : 30.05.2011 17:24 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Näyttävät kyllä naurattavilta. Asialla ei tietysti ole suurta merkitystä.
N
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #77 : 30.05.2011 19:36 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse ostin viime kesänä Speed-malliset Vibramit. Yritin juosta lähinnä soratiestä koostuvaa normilenkkiäni niillä mutta jalat kipeytyivät tosi nopeasti. Tiedän että pitäisi totutella pikkuhiljaa mutta tuntui tosi turhauttavalta kun ei voinut juosta normilenkkiänsä haluamallansa nopeudella :D. Joten vaihdoin pian takaisin normaaleihin lenkkareihin. Totesin kuitenkin joku aika sitten että juoksumatolla juostessa Vibramit ovat mitä mainioimmat ja olenkin miettinyt että pyhittäisin ne kokonaan sisä-/salikengiksi tai ostaisin toisen parin siihen käyttöön.

Meikäläinenkin tilasi uuden pyörän, kun tuo nykyinen alkaa hajota käsiin. Pyöränä on NS Bikes Analog 2011. Saksasta tilattaessa hintaa tuli Kryptonite Mini U-lukon kanssa ~640e postikuluineen.

http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I&t=0m14s

Mutta vakavasti puhuen ihan vitun makee pyörä, ostaisin jos olisi 600e ylimäärästä :D.


« Viimeksi muokattu: 30.05.2011 21:30 kirjoittanut blindside »
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #78 : 30.05.2011 21:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Itse ostin viime kesänä Speed-malliset Vibramit. Yritin juosta lähinnä soratiestä koostuvaa normilenkkiäni niillä mutta jalat kipeytyivät tosi nopeasti. Tiedän että pitäisi totutella pikkuhiljaa mutta tuntui tosi turhauttavalta kun ei voinut juosta normilenkkiänsä haluamallansa nopeudella :D. Joten vaihdoin pian takaisin normaaleihin lenkkareihin. Totesin kuitenkin joku aika sitten että juoksumatolla juostessa Vibramit ovat mitä mainioimmat ja olenkin miettinyt että pyhittäisin ne kokonaan sisä-/salikengiksi tai ostaisin toisen parin siihen käyttöön.

Meikäläinenkin tilasi uuden pyörän, kun tuo nykyinen alkaa hajota käsiin. Pyöränä on NS Bikes Analog 2011. Saksasta tilattaessa hintaa tuli Kryptonite Mini U-lukon kanssa ~640e postikuluineen.

http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I&t=0m13s

Mutta vakavasti puhuen ihan vitun makee pyörä, ostaisin jos olisi 600e ylimäärästä :D.

Hei, mäkin vihaan hipstereitä! :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #79 : 31.05.2011 11:48 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Hipsterien liikkumismuodoista fixit ei kiinnosta mutta sensijaan viimepäivien aikana on iskenyt ihan järkyttävä longboard-kuume kun kaverin lonkkua päässyt vähän kokeilemaan.

Jumalainen liikkumismuoto, onko mitään parempaa kuin kiitää tukka hulmuten pitäjästä toiseen suloiset muodot omaavalla laudanpätkällä joka pehmeiden ja isojen renkaiden ansiosta rullaa kuin unelma? Juuri äsken hurjastelin 10 kilometrin siirtymän kaverin pintail-laudalla, tie oli aivan paskassa kunnossa paikoitellen mutta edes se ei haitannut matkantekoa juurikaan. PARHAUTTA!
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #80 : 31.05.2011 12:04 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hipsterien liikkumismuodoista fixit ei kiinnosta mutta sensijaan viimepäivien aikana on iskenyt ihan järkyttävä longboard-kuume kun kaverin lonkkua päässyt vähän kokeilemaan.

Jumalainen liikkumismuoto, onko mitään parempaa kuin kiitää tukka hulmuten pitäjästä toiseen suloiset muodot omaavalla laudanpätkällä joka pehmeiden ja isojen renkaiden ansiosta rullaa kuin unelma? Juuri äsken hurjastelin 10 kilometrin siirtymän kaverin pintail-laudalla, tie oli aivan paskassa kunnossa paikoitellen mutta edes se ei haitannut matkantekoa juurikaan. PARHAUTTA!

Kaverini harrastellut kanssa longboardeja pari vuotta. Itse en ihan ole vielä niin innostunut, mutta ehkä tossa kesällä jos rahnaa saa.

Loadedin Vanguard on kuullemma aika perusjees lauta aloitteluun.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #81 : 31.05.2011 12:20 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Pitäs koittaa nyt nopeesti säätää rahaa jostain että kerkeisi kesänalkuun vielä saamaan uuden laudan alle. Pitkästä aikaa rahattomuus riipii.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #82 : 31.05.2011 13:15 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Lonkkari on ihan menevä vehje juurikin sen takia, että siinä on isot pyörät, sillä pääsee kovaa ja vähän huonompi asfalttikaan ei haittaa. Itse suosin kuitenkin ihan tavallista rullalautaa, bicoos tykkään siitä laajennetusta vapaudesta, jonka se tarjoaa lonkkariin nähden. Siis tavallaan, siis urbaaneissa olosuhteissa. Eihän tavallisella skedella huonolla asfaltilla viitsi rullailla, mutta siinä missä skedemies hyppää nätisti katukiveyksen yli tai portailta alas, menee lonkkarimiehellä peukalo johonkin sattumanvaraiseen kehon aukkoon. Tai en ainakaan ole sellaista lonkkaria ajanut, jolla voisi helpostikivasti hypätä. Silkkaan transportaatioon lonkkari sopii toki paremmin.

Puolensa toki kussakin. Ehkä oma valinta johtuu puhtaasti henkilökohtaisesta historiasta - siitä, että tavallisella skedella tuli joskus kahdeksan vuotta sitten aloitettua ja sitä tietä on lanattu. Lukioaikana en kyllä skeitannut lainkaan, mutta viime kesänä kaverin kanssa lähdettiin nostalgiatripille johonkin Kotkan karuista skedeparkeista, eikä laudan tai taitojen ruoste asettunut poikkiteloin esteeksi, joten harrastus vakiinnutti taas asemansa kesän iltojenviettotapana. Eikä sitä mitenkään erityisen taitavia olla, mutta kyllä nyt sen verran osaa että ei hävetä tarvitse.

Ja on se kivaa.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #83 : 31.05.2011 14:06 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo onhan normaali skede väistämättä monipuolisempi, ja eipä jossain Helsingin ydinkeskustassa mitään järkeä ole jonkun pitkän lonkun kanssa heilua. ns. normaali skedeeminen on kanssa alkanut nyt kiinnostamaan, mutta järkytyin kun tajusin että tommosella lonkulla pystyy oikeasti rullamaan aika vaivattomasti pidempiäkin matkoja ja renkaat antavat ihan helvetin paljon anteeksi. Suhteellisen landella kun asuu niin ei normidekillä viitsi mihinkään liikkua, parkeilla ja minirampeilla tulee kuitenkin veivattua. Itse en missään kovin ahtaissa/ruuhkaisissa paikoissa tykkää edes skeittailla, luotto omiin taitoihin ei ole niin suuri, että viitsisi lähteä suhaamaan väenpaljouksiin.

tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #84 : 31.05.2011 22:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Tuossa meikäläisen pyörä.

Maastopyörä vaikuttaisi olevan aika hyvä valinta minun käyttööni. Paksurenkaisella maastopyörällä katukiveykset ylittyvät huoletta ja sorapolut taittuvat mukavasti. Minnekään kantojen sekaan kinttupoluille ei tälläisellä budjettimaasturilla ole kyllä asiaa, silloin kyllä halpis-Shimanot sanoisivat raks ja poks alta aikayksikön. Oikeasti laadukkaat maastopyörät ovat asia erikseen.

Mutta ihan pätevä pyörä ja 20 km/h keskinopeuksien pitäminen sujuu muitta mutkitta. Huippunopeudet huitelevat siellä 40 km/h tuntumassa.

Touko, kesä, heinä ja elokuu ovat pyöräilyn kulta-aikaa. Mikäpä hienompaa, kun lähteä tyyninä ja selkeänä kesäiltana/yönä kruisailemaan päämäärättömästi pitkin liikenteestä vapaita katuja, kujia ja polkuja. Välillä voi pysähtyä naatiskelemaan kesäyön taianomaisesta pysähtyneisyydestä - ja antaa hyttysille pientä hiukopalaa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #85 : 03.06.2011 23:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olin asettanut aiemmin tälle kesälle tavoitteeksi juosta 10 kilometriä alta 50 minuutin.

Tänään illalla kellot pysähtyivät tuolla matkalla aikaan 49:33. Aika syntyi ihanteellisissa juoksuolosuhteissa iltamyöhään, kaupunkijuoksussa.

Tänään askel oli todella kevyt ja kun huomasin 7 kilometrin paikkeilla 50 minuutin alituksen olevan mahdollinen, lisäsin vauhtia entisestään. Viimeinen kilometri meni totaalisessa hurmiossa ja Rockyn Gonna fly now alkoi soimaan korvissa.  ;D

Kun huomasin, että olin todella päässyt tähän tavoitteeseen, oli tunne aivan älyttömän hieno. Minä kilpailin tänä iltana itseäni vastaan ja kykenin nousemaan tämän kamppailun voittajaksi. Aika ei ole sellainen, että sillä juoksupiireihin mentäisiin, mutta omakohtaisena tuloksena se palkitsee. Muistan, miten viime kesänä 50 minuutin alitus kympillä tuntui vielä täysin mahdottomalta saavuttaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #86 : 10.06.2011 06:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Aika moni täällä tuntuu mittailevan noita juoksujaan ja fillarointejaan älypuhelimen GPS:än avulla. Kelasin vain tuossa, että kun nämä luurit ovat välilllä aika suurehkoja, niin missäs kuljetatte niitä? Hölskyykö ihan taskun pohjalla, vai oletteko hankkineet jonkinmoisen kotelon, esim. käsivarteen? Mietin tuossa, että sellainen hauiksen kohdalle kiinnitettävä kotelo lienee se fiksuin tapa kuljettaa puhelinta mukana lenkillä?

Tavoitteena olisi itselläkin tässä kesän aikana kohottaa juoksukuntoa, joka ei nyt ole mitenkään erityisen hyvä. Ongelmana on sekin, että jalat tuppaavat kipeytymään juoksusta, mutta se nyt varmaan johtuu vain tottumattomuudesta, koska esim. puolen tunnin reippaan kävelyn jälkeen juoksu kulkee ihan iloisesti.


« Viimeksi muokattu: 10.06.2011 06:47 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #87 : 10.06.2011 08:35 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mulla menee ihan taskussa. En juostessani edes huomaa sitä vaikka housut melko löysät ja ohuet ovatkin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #88 : 10.06.2011 11:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mullakin menee ihan taskussa. Ei tuota nykyään edes huomaa eikä se siellä taskun pohjilla kovin levottomasti pompi.

Jos hommaan juoksutrikoot, niin sitten ei kyllä taskun pohjalla voi enää pitää, vaan täytyy hankkia juurikin sellainen kotelo käsivarteen.



Sports Tracker tuli eilen tyypattua ja erinomaiselta softalta se kyllä vaikuttaa. Hienona juttuna ohjelman verkkosivuilla näkee heti, miten suoritus vertautuu edellisiin suorituksiin esim. keskinopeuden perusteella. Aiemmat suoritukset sai myös tuotua Runkeeperistä Sports Trackeriin, sillä molemmat tukevat GPX-formaattia. Runkeeperin verkkosivuilta löytyy osio "advanced options" jonka alta kunkin suorituksen voi exportata GPX-tiedostoksi. Sen pystyy sitten syöttämään Sports Trackerin sivulla.

Äänitiedotuksia ei (ainakaan vielä) ole, joka on Runkeeperiin verrattuna kyllä miinus. Ei niitä kuulokkeita tule kylläkään ihan joka kerta laitettua korville, mutta silti.

Sports Trackerin verkkosivu on muuten Flashia, joka tietenkin varsinkin iPad-käyttäjänä vähän harmittaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #89 : 28.06.2011 16:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensimmäinen kerta oikeasti salilla. Ei tuossa leukaohjelmassa ollut sinänsä mitään järkeä, ei ole järkevää kehittää vain yhtä lihasta. Pysyy se silti ohjelmassa mukana, mutta tärkeämpää on kokonaisvaltainen lihaskunnon kasvatus.

Tavoitteena käydä 3-4 kertaa/vko salilla ja yhden kerran viikossa lenkillä. Eli vähemmän lenkkiä ja enemmän lihaskuntoa, saa vähän täytettä narujen ympärille.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines