Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Juhannus  (Luettu 21574 kertaa)
Re: Juhannus -07 « Vastaus #60 : 20.06.2008 13:29 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Suomalainen jussi tulossa, 40 eurolla viinaa ja olutta, viidellä lantrinkeja. Kaverille ryyppäämään ja saunomaan siis.

Viime kesänä tuli oltua RMJ:ssä, silloin kuoli kolme, saa nähdä montako kannetaan sinkkiarkuissa tänä vuonna.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Juhannus -07 « Vastaus #61 : 27.06.2008 22:35 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili RMJ.

Aika kaukana oli oikeasta festarimeiningistä kun majoitus oli kaverin omakotitalossa; nukkuminen sängyssä, saunominen, grillaaminen ja 4 € per henkilö taksikyydit festarialueelle takaavat sen että seuraavilla festareilla tulee olemaan todella karu paluu arkeen.

Mediassahan on puhuttu että RMJ oli pettymys kun yli sataatuhatta odotettiin paikalle mutta 70 000 oli loppulukema. Itse olin lähinnä tyytyväinen että ihmisiä ei ollut älyttömiin tungoksiin asti. Myös kritiikkiä herättänyt laaja Kirjuriluodon alue oli mun mielestä pelkkää bonusta. Neljältä eri lavalta tullut musiikki kun vaatii jonkin verran tilaa ettei koko homma puuroudu.

Aurinko paistoi koko juhannuksen. En ollut edes kovin juovuksissa ja meinasin saadan ainoastaan kerran turpaani: perjantaina festarialueelta taksitolpalle kävellessä joku tuli pummimaan röökiä ja kun kerroin että en polta niin vastaus oli perinteinen "No haluutko sitten turpaan?". Aijai tätä porilaista mentaliteettia, ei voi kuin rakastaa!

Himos festivaaleilla juhannuksena 12 rattijuoppoa, liikkuuko mitään päässä? Kuka edes yrittää lähteä ajamaan festareilta kännissä, puhallus siellä on aina.
N
tallennettu
Re: Juhannus -07 « Vastaus #62 : 17.06.2009 23:26 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämä nyt sopisi hyvin vitutusketjuunkin, mutta kirjoitetaan nyt tänne, kun juhannus on jälleen kerran ajankohtainen.

Mikähän paha karma minuakin seuraa? Viimeiseen muutamaan juhannukseen minulla ei ole ollut mitään erikoisempia ohjelmia, mutta nyt, kun oli tarkoitus lähteä tyttöystävän kanssa mökille, iskee kuume heti lähtöä edeltävänä päivänä. Viimeisimmän mittauksen mukaan 39 astetta. Näyttää siis pahasti siltä, että pitää jäädä kotia lepäilemään, ei tässä kunnossa juuri muutakaan jaksa tehdä.

Vielä ärsyttävämmäksihän tilanteen tekee se, että olen loppujen lopuksi äärimmäisen harvoin kipeä. Viimeisen yhdeksän vuoden aikana kolmesti neljästi. Näistä viimeisin oli syksyllä, jolloin YO-englannin kuuntelua edeltävänä alkoi esiintyä pientä rintakipua ja kuume nousi varsin korkeaksi (oireet onneksi katosivat aamuksi, mutta palasivat myöhemmin huomattavasti pahempina).

Masentavaa.:(


Mitäs muiden juhannukseen kuuluu?
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Juhannus -07 « Vastaus #63 : 17.06.2009 23:34 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mitäs muiden juhannukseen kuuluu?

Ajattelin ajaa pahimman ruuhkan aikaan motarilla vastaantulevien kaistalla, sen jälkeen virtsata poskettoman kovassa tuubassa soutuveneestä järveen ja lopulta viedä pallogrillin telttaan käryämään.

 ;)

Jos totta puhutaan, niin suunnitelmat ovat edelleen auki.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Juhannus -07 « Vastaus #64 : 17.06.2009 23:51 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Cityjussi 100% varmasti.

Mikä city on kyseessä onkin sitten vielä täysin avoinna. Todennäköisesti käyn porukoita moikkaamassa. Valitettavaa, että Doinkin ehdotuksista vain kohta 1 on toteutettavissa omalla kohdalla.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Juhannus -07 « Vastaus #65 : 17.06.2009 23:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mökillä tyttöystävän ja muun suvun seurana.

Faija loihtii taas jotain grilliherkkuja, joten ohjelmassa on taas ylensyöntiä ja paljussa lillumista. Ensi viikonloppu on varmaan kesän ainoa, kun itse kerkenä mökille joten aion lillua paljussa senkin edestä. Lenkillä pitäisi myös käydä, kun intti lymyää jo vain parin viikon päässä. Ja ehkä voisi vähän pelata Dawn of Sorrowiakin, tai lukea kirjaa/akkaria jos säät äityvät huonoksi. Kalassa voisi myös yrittää käydä, edes sen kerran kesässä. Mikäs sen hauskempaa, kuin sompailla järvellä hiljalleen moottoroidulla laiturilla, vetää uistinta perässä, sekä grillata ja juoda (limsaa) samaan aikaan  :)

Huomenna olisi tarkoitus lähteä.
tallennettu
Vs: Re: Juhannus -07 « Vastaus #66 : 18.06.2009 00:35 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
lillua paljussa
Ei voi olla nostamatta tätä lausahdusta esille. Sen verran olen huonon huumorin perään :) Pääni on vain sen verran vinksahtanut tai juhannus fiiliksissä jo, että luen tuon aina väärin aluksi.


Juhannus sujuu tänä vuonna varmaan suht rauhallisesti, ainakin verrattuna viime vuoteen jolloin tuli otettua kaikki ilo irti. Mutta maalle tulee suunnattua ja varmaan kaverien tai vain oman kullan kanssa hallittua juomista, syömistä, suomipoppia, saunomista, kelien salliessa (eli ehkä ei) ulkona loikoilua ja illalla vielä iiiiison juhannuskokon tarkastaminen joka sattuu olemaan lähellä vielä. Vaikka totta kai suunnitelmat pidetään sen verran auki että on tilaa spontaaneille muutoksille.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Juhannus -07 « Vastaus #67 : 18.06.2009 00:39 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Uuh, alkaa mökki- ja juhannusjännitys pikkuhiljaa nousemaan. Saimaan rannoille Mikkeliin suunnataan kaverin mökille kahdeksi yöksi ja lähdössä onkin reilun 10 jantterin kööri. Tiedossa on siis laatuaikaa enemmän tai vähemmän hiprakassa mölkkyä ja supertelehöntsää pelaten, tikkaa heitellen, grillaten, soudellen ja tietenkin armottomasti saunoen. Toivottavasti vaan meteorologit ovat edelleen yhtä ulalla ennustuksineen kuin mitä ovat koko alkukesän muutenkin olleet.
tallennettu
Vs: Juhannus -07 « Vastaus #68 : 18.06.2009 00:58 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Kai se menee samassa paikassa missä viime vuonnakin. Ensin rantaan katsomaan kokkoa ja sitten kaverin luo tuhoamaan aivosoluja.

Festarijuhannuskin olisi tietty hieno juttu, mutta eipä taida kavereita kiinnostaa. Yksin taas ei nappaa lähteä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Juhannus -07 « Vastaus #69 : 18.06.2009 01:30 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
supertelehöntsää

Imatralta ei vaan meinaa löytyä superteleä, vaikka kuinka etsii. Viime päivien tuuliset säät olisivat olleet omiaan surrealistisia kierremonotuksia varten.

Noh ehkä ryssä on vienyt nekin.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Juhannus -07 « Vastaus #70 : 18.06.2009 02:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
supertelehöntsää

Imatralta ei vaan meinaa löytyä superteleä, vaikka kuinka etsii. Viime päivien tuuliset säät olisivat olleet omiaan surrealistisia kierremonotuksia varten.

Noh ehkä ryssä on vienyt nekin.
Pitäisi olla Prismoissa ja Tokmanni-konsernin (Tokmanni, Robin Hood, Tarjoustalo..) kaupoissa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Juhannus -07 « Vastaus #71 : 18.06.2009 12:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mökkijuhannus tuli tännekin, lähdetään Kuusamoon isolla kaverimöllillä. Setti on melko kansallisromanttinen: pallopelit, sauna, kokko, puolialasti aamuun pihalla ja perkeleesti grillisafkaa sekä olutta. Ei välttämättä juuri tuossa järjestyksessä. Perjantaina mennään, sunnuntaina tullaan, ja sitten pitäisi vielä pysyä hereillä työpaikan keväänpäättelypippaloissa. Saa nähdä miten äijän käy.

Nyt oikeastaan ahdistaa vain se, että kaupassa olisi jo pitänyt käydä ruuhkien välttämiseksi. Noh, jospa sieltä vielä pääsee hengissä pois.


Viikonlopun jälkeen sitten tänne kootut tarinat ja selitykset siitä, miten jengi on herännyt paikoista mistä ei olisi pitänyt. :lol:



EDIT. No niin, nyt on kauppareissu käyty, ja kaljat, lihat ja muut tykötarpeet on plakkarissa. Tervettä kehitystä osoittaa se, että ruokaan meni melkein enemmän rahaa kuin päihdyttäviin juomiin. Toisaalta porukoiden juhannusvarastoa verottamalla säästää myös siinä sektiossa.

Puolen päivän aikoihin lähdetään sitten ajelemaan. Loistofiilis nyt kun kaikki on valmiina, ja edessä pari päivää mökkielämää kavereiden kanssa. Mukavaa ja death ratetonta juhannusta kaikille Lautalaisille tasapuolisesti!


« Viimeksi muokattu: 19.06.2009 10:26 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #72 : 21.06.2011 21:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitä juhannussuunnitelmia lautalaisilla? Örvellystä tyhjentyneessä kaupungissa kaverien kanssa vaiko rauhaisaa eloa luonnon helmassa?

Säästä tulee ilmeisesti aika epävakainen - ja pääkaupunkiseudulla jopa huono. Itse aion lähteä juhannuksen viettoon tuonne tampereen lähelle maaseudun rauhaan. Grillausta luvassa, maltilla alkoholijuomien nautiskelua ja voisipa kokkoakin mennä vilkaisemaan. Toivottavasti nyt ei ihan koko aattoa sataisi vettä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #73 : 21.06.2011 21:56 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #74 : 21.06.2011 22:03 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Itellä suunnitelmissa mennä kaverille, juhlimaan ihan selvinpäin, rillausta, ehkäpä pleikkaa sitte yöllä jos tosiaan sataa.

Tämmöstä itellä. Vähän vaihtelua ku tähän mennessä se on ollu vaan kotona oloa.  :)
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Re: Juhannus « Vastaus #75 : 21.06.2011 22:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mökkijuhannusta luonnollisesti pukkaa. Tällä kertaa painutaan porukalla Ranualle, ja uskoisin kaavan olevan tuttu ja turvallinen:

Pallopelit, sauna, kokko, puolialasti aamuun pihalla ja perkeleesti grillisafkaa sekä olutta. Ei välttämättä juuri tuossa järjestyksessä.

Mukava päästä kaupungin vilskeestä pois ja nähdä taas pohjoisen kavereita ajan kanssa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #76 : 21.06.2011 22:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Örvellän kavereiden kanssa luonnon helmassa, tietenkin. Ollaan vuokrattu tuommoinen huvilamökki kahdeksalle hengelle. Pariskuntia taitaa olla koko sakki. Hauskanpito ei pitäisi kuitenkaan muodostua ongelmaksi.

Heinolan shittarista tulee matkanvarrelta haettua grillilihat ja -kasvikset. Juomiakin pitää vähän ostaa lisää kun ei nää laivatuliaiset sittenkään juhannukseen asti oikein riittäneet.

Toivottavasti sää suosisi edes sen verran, ettei tarvitsisi koko aikaa sateensuojassa kyykkiä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #77 : 21.06.2011 23:15 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Luvassa sitijussi porukoilla. Jälleen kerran. Tässähän tulee ihan fakkiutunut olo.

Saas katsoa, miten rillailu sujuu.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #78 : 21.06.2011 23:30 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Varmaan aika normisti perheen ja tyttöystävän kanssa mennään mökille ja siellä varmaan tehdään mitä siellä nyt yleensä juhannuksena tehdään. Eipä sen kummempaa.
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #79 : 21.06.2011 23:33 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse aion lähteä juhannuksen viettoon tuonne tampereen lähelle maaseudun rauhaan.
Samoilla kulmilla, soittele niin voidaan taputella toisiamme selkään oluttölkit kädessä ja kaulailla.

Siis perjantai kaverin mökillä, lauantai puolison vanhempien mökillä, sunnuntai varmaankin jo turvallisesti kotona. Pientä grillailua, hauskoittelua, saunomista, kaljan juontia. Suurimmat viinademonit vapautettiin jo viikonloppuna.

Muistakaa käyttää pelastusliivejä jos veneilette.
N
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #80 : 22.06.2011 00:55 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Varmaankin samoissa merkeissä mennään kuin viime vuonnakin. Eli grillailua ja saunailua kaveriporukalla keskustan laitamilla. Ja jostain kumman syystä jo perinteeksi muodostunut Wii Sports-turnaus. Toosin työvuoron uhka kummittelee viikonlopun yllä mutta eiköhän siitä selvitä puhelimen sulkemisella.

Muaseudulle ei ole juhannuksena hinkua lähteä koska vielä kotona asuessaan (järven rannalla) lähinnä vitutti se mökkinaapureiden saamarin örvellys. Muutenkin aika karmeaa katseltavaa tämä perinteinen suomalainen juhannuksen vietto. Aika kaukana siitä maaseudun rauhasta jota yleensä lähdetään hakemaan  ;)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #81 : 22.06.2011 16:46 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Kännissä ku käki.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #82 : 22.06.2011 23:32 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Töissä. Eikä vatuta pätkääkään.

€€€
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #83 : 23.06.2011 06:49 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Tällä kertaa taas kotibileet, grillausta ja olutta. Siinähän se paras resepti oikeastaan kaikkiin juhliin on.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Juhannus « Vastaus #84 : 23.06.2011 19:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kemiön saaristossa mökillä/huvilalla. Tänään saavuttiin ja nälissään nakkikeittoa tekemään. Eiköhän tule sähkökatkos, kun on melkoinen myrsky täällä nyt. Varasuunnitelmana grillata makkaraa takassa.

Parempaa keliä toivoisi ja niin sitä sähköäkin saisi olla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #85 : 23.06.2011 19:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Töissä. Eikä vatuta pätkääkään.

€€€

Sama.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Juhannus « Vastaus #86 : 23.06.2011 20:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tänään bussissa noin klo 15:30  ;D




Itsehän ajattelin viettää normisti mökillä. Paljon hyvää ruokaa ja juomaa. Veteenkin tulee varmaan mentyä ja kaikkea muuta asiaankuuluvaa.
tallennettu
Vs: Re: Juhannus « Vastaus #87 : 24.06.2011 11:47 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Kemiön saaristossa

Meitsin synnyinseudulla! Kaunis paikka.

Aika tylsä jussi tulossa, chillaillaan vaan ihan kavereiden kesken. Eipä näillä keleillä edes ole mikään juhannusfiilis.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #88 : 24.06.2011 17:25 »
Juhohfin Jäsen Viestejä: 271 Basaaripisteet: 0 Profiili Runo juhannuksen kunniaksi:

Älä ole tauno, vaan reilusti sauno
syö grilli possua ja juo pullo kossua.
Juokse munat vilkkuen, naapureita ilkkuen
vietä hauskaa jussia, äläkä unohda ******

Jokainen voi laittaa viimeiseksi sanaksi minkä haluaa  ;)
(Täällä on kuitenkin nuoriakin liikkeellä)

Itse vietän juhannuksen vanhempien luona täällä "maaseudulla" muiden sukulaisten kanssa.
tallennettu
Vs: Juhannus « Vastaus #89 : 25.06.2011 14:08 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Töissähän se menee. Tänään tuli GAFiin tunnarit puolentoista vuoden odottelun jälkeen. Tiiänpähän missä istun työpäivän, aika hiljaisena on teknisen tuen linjat tälle päivää. Illalla sitten kaverin luo grillailemaan. Olin eilenki töissä, kuten joku jo aikaisemmin sanoi, €€€
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines