Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Joulun taikaa -07...  (Luettu 19546 kertaa)
Joulun taikaa -07... « : 11.11.2007 14:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Niin se taas on, että vuoden tunnelmallisin juhla lähestyy jo isoilla jaloilla. Hieman yli nelisenkymmentä päivää enää jouluaattoon. Täällä fiilistellään tulevaa juhlaa ja keskustellaan mitä punanuttuisen äijän pitäisi isolla säkillä tuoda.

Kun oli pieni, joulua odotti lähinnä lahjojen takia. Nyt nuorena aikuisena ja vastuullisena nuorena miehenä kanta pimeän ajan juhlaan on (onneksi) muuttunut. Lahjat kuuluvat yhä tärkeänä osana jouluun, mutta siihen rinnalle on tullut perheenjäsenten kanssa yhdessä olo ja hyvä ruoka sekä joulun yleistunnelmasta nauttiminen.  Enää ei vain hypi lahjakääröjen ympärillä polkkaa ja keskity pelkästään niihin. Aikuisena oppii muitakin joulun aspekteja arvostamaan.

Vielä kun siskolla on kolme pientä lasta, jotka uskovat joulupukkiin, niin tulee itsellekin ihan eri tavalla joulun taika esiin  :). Kuulin myös, että täksi jouluksi pitäisi mahdollisesti tulla lunta koko maahan, niin eipä tässä voi kuin hyvällä mielellä odotella joulua.


Pian muuten täytyy aloittaa jouluostoksien tekeminen! Ei auta viimeiselle viikolle jättää niitä. Ajattelin myös itsellekin kääräistä jotakin kivaa lahjapakettiin aattoillan kunniaksi.  Olen miettinyt jopa HD DVD -soittimen paketoimista itselle, mutta todennäköisesti päädyn johonkin kivaan peliin tai Link´s Crossbow trainingiin  ;D




« Viimeksi muokattu: 11.11.2007 15:41 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #1 : 11.11.2007 15:09 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ah. Huomenna alkaa työharjoittelu, joka päättyy muistakseni 20. tai 21. päivä joulukuuta. Siinä onkin sitten muutama päivä aikaa lepäillä ennen aattoa. On se ihana fiilis kun menen kotiin maalle äitini ja pikkuveljieni luokse, luultavasti myös mummini ja serkku äitinsä kanssa tulevat aattona kylään. Mutta ne pari päivää ennen aattoa saa ottaa rennosti, maata sohvalla kehräävä(t) kissa(t) (eläin) sylissä ja katsella telkkaria taikka pelata. Talo on kauniisti koristeltu. Äidin ollessa töissä, voimme veljieni kanssa lähteä kuusta hakemaan, niin kuin on tapana ollut. Metsästä on varmaan kaikki hyvät kuuset haettu, viime vuonnakin oli vaikeaa löytää kaunis kuusi  ;D Toivottavasti kaikki ovat hyvällä tuulella. Äiti nyt vähän stressaa, mutta se on ymmärrettävää. Pitäisi miljuuna asiaa keretä tekemään.

Lahjojen merkitys on kyllä vähentynyt. Onhan paketteja kiva availla, mutta ei sitä enää raapusta A4:n kokoista sisällysluetteloa lahjalistasta. Tänä vuonna toivon ainoastaan Super Mario Galaxya ja kylpytakkia. Muut lahjat sisältävät varmaan rahaa, sukkia, boxereita, karkkia, lahjakortteja vaateliikkeisiin. Itse olen huono ostamaan lahjoja. Rahaa ei ole paljon ylimääräistä, joten lahjatkin ovat sen mukaisia. Mutta tuskin ketään haittaa. Ei se sisältö merkkaa enää aikuisille.  :)

Ja lunta on ehdottomasti oltava!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #2 : 11.11.2007 15:15 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllähän tämä joulu on itselle sikäli erityinen, koska edellinen joulu tuli vietettyä armeijassa ;D. Silloin lahjaksi pamahti joulupäivystyksen kunniaksi sotkun mummoilta villasukat.

Mutta eipä tässä mitään. Hyvää safkaa syödessä ja huilaillessa joulu varmasti menee. Lahjatoiveita ei tässä vaiheessa vielä ole, mutta Reinot semmoisessa hienossa nostalgiapakkauksessa Korkeajännityksen kera olisi aika jees. Päivä ennen uudenvuodenaattoa tulee mittariin 20 vuotta, joten sekin on varmasti ihan hieno hetki.

Olen miettinyt jopa HD DVD -soittimen paketoimista itselle, mutta todennäköisesti päädyn johonkin kivaan peliin tai Link´s Crossbow trainingiin  ;D

Mitäs mallia olet ajatellut? Tosipahan HD-E1 HD-DVD -soitin on jo aika halpa (~300 €).
Nice beaver!
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #3 : 11.11.2007 15:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Olen miettinyt jopa HD DVD -soittimen paketoimista itselle, mutta todennäköisesti päädyn johonkin kivaan peliin tai Link´s Crossbow trainingiin  ;D

Mitäs mallia olet ajatellut? Tosipahan HD-E1 HD-DVD -soitin on jo aika halpa (~300 €).

Joo, niin tosiaan.  Tuo soitin maksaa gigantissa 349 euroa ja kaupan päälle saa vielä 5 HD DVD -leffaa, joten tuo diili alkaa olla tosiaan aika hyvä. Ne kaupan päälle tulevat leffat eivät Miami Viacea lukuunottamatta ole mitään kovin hyviä, mutta eiköhän niistä saisi jälleenmyymälläkin jotain nyt kun HD-leffojen hinnat ovat vielä melko korkealla.

Täytyy miettiä! Houkuttaisi tosin ostaa Wiillekin jotain kivaa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #4 : 11.11.2007 19:04 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Eipä tosiaan ole enää kauhean paljon aikaa jouluun, vaikka siltikin yli kuukausi. Ennen sitä on toinenkin merkkipaalu, nimittäin syntymäpäiväni. Moni onkin sanonut, että on varmasti ärsyttävää olla syntynyt 12 päivää ennen jouluaattoa, mutta ei minusta. Silloin joulutunnelma alkaa jo pikkuhiljaa nousta, joten syntymäpäivänä on ihan oma fiiliksensä. Se on hieman kuin ennenaikainen henkilökohtainen jouluaatto. :P

Kouluni loppuu 22. päivä joulukirkkoon, mutta en ajatellut mennä sinne tänä vuonna, kun se sattuu olemaan lauantai ja kirkkona toimii koulumme lähikirkko (jonne on tunnin matka). Pääsen siis vapaalle jo edellisenä päivänä, joten ennen joulua pystyy lepäämään todella hyvin. Siihen mennessä olen toivottavasti kaikki lahjatkin ostanut.

Samana viikonloppuna varmaan käymme kaatamassa muovikuusen ulkovarastostamme ja pystytämme sen olohuoneen laidalle katselemaan touhujamme. Koristelun jälkeen sekin on taas kamalassa kunnossa, mutta ainakin se välittää joulutunnelmaa.

Aatto mennee taas mukavasti, kun äidin puoleisen suvun jäsenet tulevat kyläilemään. Juttelemme kuulumisia ja syömme hyvää jouluruokaa. Muiden syödessä kinkkua, minä vedän poskeeni prinssinnakkeja. :P

Joskus parin tunnin päästä jaamme lahjat, avaamme ne ja pidämme traditionaalisen esittelykierroksen. Ennen lahjaprosessia tosin juomme kahvit ja syömme jotain joulujälkiruokaa.

Myöhään illalla vieraiden lähdettyä leikimme lahjoillamme niinkuin cd-levyillä, kirjoilla sun muilla vain pystyy leikkimään. Myöhäisilta kuluukin siinä mukavasti.

Kaikkein mukavinta on se, että koko perhe on taas yhdessä, etenkin kun siskoni tulee taas jouluksi kotiin Ruotsista.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #5 : 12.11.2007 00:42 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kaikkein mukavinta on se, että koko perhe on taas yhdessä, etenkin kun siskoni tulee taas jouluksi kotiin Ruotsista.
Omat vanhemmat ja pikkusisko tulevat jouluksi Suomeen. Ja isosiskon perhe lähtee Ranskaksi. Järkeä?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #6 : 12.11.2007 01:44 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Tunnustaudun jonkin sortin jouluihmiseksi. Joulussa viehättää se tunnelma (valot ja koristeet) ja hyvä ruoka (etenkin kinkku ja konvehdit kun taas laatikoista en niin välitä), sekä toki aattona saatavat lahjat ovat mukava bonus. Natiaisena nuo lahjat olivat joulun ehdoton ykkönen, mutta nyt vanhempana kuten Ephram mainitsikin sitä on oppinut arvostamaan joulun muitakin aspekteja. Mitään suurta sukukokoontumista jouluna ei ole ollut tapana pitää vaan perheen kesken joulua on vietetty. Joulun alla tai tapaninpäivänä on yleensä käyty lähistöllä asuvien sukulaisten luona, mutta osa sukulaisista asuu Pohjois-Suomessa, joten siellä ei tule jouluna käytyä. Aaton traditioista mainittakoon Lumiukko piirretyn katsominen (ainoa piirretty jonka vuoden aikana katson) joka on jäänyt tavaksi katsoa joka aatto sitten sen ekan kerran jonka sen natiaisena katsoin, haudoilla käynti hämärän tullen, se on tunnelmallisempaa kuin valoisalla. Aattona tulee myös syötyä varsin vähän (konvehteja, leipää ja riisipuuroa) ennen täyttävää jouluateriaa. Lumi luonnollisesti lisää joulun tunnelmaa rutkasti, mutta näillä leveysasteilla ei valitettavasti ole varmaa onko jouluna lunta vai ei (viime jouluna ei ollut) joten en anna mahdollisen mustan joulun pilata tunnelmaa vaikka se sitä hieman latistaakin.
Valkoista joulua toki toivon, mutta varmaa se ei ole. Joulunalusaika lahjojen osteluineen ja joillekin myös leipomisineen voi olla stressaavaa aikaa, mutta aatto ja pyhät palkitsevat uurastuksen. Nauttikaa joulun odotuksesta ja ennen kaikkea sitten ensi kuussa itse joulusta.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #7 : 12.11.2007 13:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Minä olen jouluihminen. Pidän tunnelmasta, glogistä, ruuasta, pipareista (PALJON ;D), joulutortuista, kuusesta, ja erityisesti lahjoista ;D Siskoni kovasti yrittää että ostettaisiin korkeintaan 50€:lla per henkilö lahjoja, mutta kun pidän lahjojen ostamisestakin niin ostan varmaan aika spontaanisti muutamalla sadalla yhteensä :)

Odotan jo sitä kun lahjat on avattu ja rauhotuttu ja aletaan sitten katsomaan leffaa ja vedetään sielä jotain sapuskaa tai karkkia ja kokista ;D. Tai sitten lueskelen uutta Ankka kirjaa (tänä vuonna se on toivottavasti Roope Ankan elämä ja teot :) ) ja napsin karkkia. Joulu on kivaa aikaa :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #8 : 12.11.2007 14:15 »
CthulhuBard Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Jouluna tulee varmaan hyvin pitkälti vaan syötyä, kateltua leffoja ja pelailtua. Itse vietänkin joulua nykyään jo 21 päivä koska silloin vietettiin muinaista juhlaa nimeltään Yule josta tuo koko joulu on napattu siis, ja kahtena viime vuonnakin olemma juhlistaneet Yulea 21. päivä joulukuuta. 24 päivä sitten appivanhemmille syömään ja katsastamaan josko Jack Daniels pullon saisi ja jotain muuta sälää. Itse lahjat on jo about hankittu tässä parin viime kuun aikana (LCD telkku, pelejä jne jne) ja loput sitten ens vuoden alussa alennusmyynneistä vaikkapa. Joulussa parasta on kyllä sapuska, muuta hienoutta siinä ei oikein enään olekkaan.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #9 : 12.11.2007 21:45 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Rakastan Joulua. Tunnelma, piparit, tortut ja läheisten kanssa oleminen kun kokoonnutaan pöydän ääreen. Itse en välitä tästä kaupallisuudesta kovinkaan paljoa, mutta se näköjään kuuluu jouluun nykyään. Niin ja pidän myös jouluvaloista  ;D kiva kävellä ennen joulua ulkona ja katsella mitä kummallisempia valoja ja ihmisiä jotka kiireissään ostavat lahjoja.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #10 : 12.11.2007 22:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Niin ja pidän myös jouluvaloista  ;D kiva kävellä ennen joulua ulkona ja katsella mitä kummallisempia valoja ja ihmisiä jotka kiireissään ostavat lahjoja.
Niitä on myös kiva katsoa sateisessa syyskuussa ja keväisessä huhtikuussa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #11 : 12.11.2007 22:26 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mm.. Piparia..
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #12 : 21.11.2007 11:44 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joulu on kyllä ihan mahtavaa aikaa. Joululaulut, jouluruoka (tietysti kiisselit, piparit ja suklaat mukaan) ja valot ja koristeet kuuluu asiaan ja luo tunnelman. Toivottavasti vaan tulisi kunnolla lunta, ei joulu ole joulu ilman kunnon kinoksia. Ja tänä jouluna vielä SubTV uusii viimeinkin vuosien ja taas vuosien odottelun jälkeen The Joulukalenterin, joten kaiken pitäisi olla täydellistä! :)
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #13 : 21.11.2007 18:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo joulu on ihan mukavaa aikaa, vaikka elänkin "joulu joka päviä" taktiikalla, kuten Finngamerikin sen osuvasti ilmaisi. Lahjoja tuskin tulee, mutta ketä vittu kiinnostaa kun juoksen kauppaan ja testamenttaan veronpalautukset VIIKSEKKÄÄLLE KIMALAIS-HOMOLLE!!!!1
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #14 : 24.11.2007 04:19 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Joo joulu on ihan mukavaa aikaa, vaikka elänkin "joulu joka päviä" taktiikalla, kuten Finngamerikin sen osuvasti ilmaisi. Lahjoja tuskin tulee, mutta ketä vittu kiinnostaa kun juoksen kauppaan ja testamenttaan veronpalautukset VIIKSEKKÄÄLLE KIMALAIS-HOMOLLE!!!!1

Sori, mut John Shepard protestoi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #15 : 25.11.2007 13:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei enää kuukauttakaan jouluun!

Viimeistään joulutunnelmaan pääsee kun ensimmäinen jakso legendaarisesta The joulukalenterista pamahtaa ruutuun ensi lauantaina, SubTV:ltä klo. 18.10  ;D



Koko sarjan voi katsoa myös täältä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #16 : 26.11.2007 00:13 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mm.. Piparia..

 :lol:

Joo onhan se Joulu ihan kivaa aikaa. Päästään syömään niin helvetisti ja naureskelemaan jollekkin joka onnistutaan nakittamaan pukiksi lasten takia.

Lahjoja tuskin tänä vuonna tulee sen kummoisempia. Rahaa toivon sen verran että jos vuoden alussa saisi pelin tai pari ostettua.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #17 : 27.11.2007 16:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Duunipaikan taukohuoneessa on makeet jouluvalot ja pääkaupunkiseudullekin saatiin viime yönä muutama sentti lunta. Lisää on kai luvassa perjantaina.  Nyt on ekaa kertaa tänä vuonna jo sellanen snadi joulufiilis päällä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #18 : 27.11.2007 17:52 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Duunipaikan taukohuoneessa on makeet jouluvalot ja pääkaupunkiseudullekin saatiin viime yönä muutama sentti lunta. Lisää on kai luvassa perjantaina.  Nyt on ekaa kertaa tänä vuonna jo sellanen snadi joulufiilis päällä.
Täälläkin on keskutassa jouluvalot olleet runsaan viikon ja viime yönä tuli ohut kerros lunta maahan sekä kävin tänään ostamassa Veikkauksen joulukalenterin (jos vaikka tulis jokunen kohtuullinen voitto, yeah right ;D) joten alkaa joulufiilis olla nousussa. Loppuviikosta vois laittaa ikkunaan kynttelikön.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #19 : 30.11.2007 20:11 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Täällä on jo valot ja lunta piisaa ;)  Ensimmäiset joulutortutkin on jo maistettu, nyt se odotus alkaa...
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #20 : 30.11.2007 20:36 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on täälläkin lunta sen verran, että nurmikko on peittynyt ja on myös muutama aste pakkasta. Lisääntyvät jouluvalot nostavat tunnelmaa pikkuhiljaa korkeammalle. Laitoin muuten tossa iltapäivällä kynttelikön ikkunaan.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #21 : 30.11.2007 21:04 »
tuhis Vieras Helppo arvata ketjun nimestä kenen ketju. Vanha kunnon romantikko vauhdissa :)

Tampereella on lunta. Pakkastakin! Olin oikeasti huolissani tuolta maalta tänne muuttaessani, että lieneekö tulossa vetinen talvi, tai jopa mustankiiltävä. Joulu ei ole mitään ilman lunta.

Itselle joulu on lakannut merkitsemästä sen suurempia ihmeitä kuin omat synttärit. Toki keskusta on nättinä ja jostain syystä kaupan ikkunatkin ovat houkuttelevampia, mutta eipä sitä sinkkuäijjänä oikein lämmitä nuoleskella lasia. Muinoin kokoonnuttiin lähellä olevan suvun voimalla tädin taloon ja muksuna se oli koko talven ehdoton kohokohta kun näki sukua yhdessä ja taloa oli laitettu nätiksi monta viikkoa. Jonain talvena ei vain tehnyt enää mieli saapua paikalle. Hirveä häslinki. Ruokienlaitossa kävin auttamassa, pihaa kolaamassa ja muuta askaretta, mutta varsinaiseen joulupöytään en syystä tai toisesta kokenut mahtuvani. Ehkä jotkut nuoremmat sukulaiset miettivät samalla tapaa meikäläisen perään kun itse nuorempien, mutta itseäni vanhempien sukulaisten jotka eivät syystä tai toisesta saapuneet paikalle.

Nyttemmin kun ollaan puolimatkassa keski-ikää, sitä on tajunnut kaipaavansa jo melkein omaa perhettä jolle rakentaa joulua. Kaikenlaista kummaa sitä päähän eksyykin.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #22 : 30.11.2007 22:44 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Harmi, että enää ei tule Joulupostia. Oli vuonna 2006 joulun piriste. Viime vuonna pettymys. Tänä vuonna ei enää ollenkaan.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #23 : 30.11.2007 23:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joulukuu alkaa tasan tunnin kuluttua!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #24 : 30.11.2007 23:01 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Niinpäs alkaakin! Ei enää kuin reilut kolme viikkoa...
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #25 : 01.12.2007 00:32 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvää joulukuuta kaikille!  :lol:
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #26 : 10.12.2007 20:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No niin, nyt on puolenkymmentä joululahjaa jo ostettu, mikä on hyvä alku. 

Toivon todella, että näkisimme tänä vuonna valkoisen joulun. Ja ilmathan kylmenevät loppuviikkoa kohden kuulemma. Ainakin PK-seudulla maa on täysin musta, mitkä ovat lumitilanteet sitten muualla Suomessa? Itse lähden joulua viettämään Tampereen "korkeudelle", joten toivon että siellä lunta edes väriksi asti olisi.



http://www.shoutcast.com/sbin/shoutcast-playlist.pls?rn=1580&file=filename.pls    <-- Tuo jouluinen nettiradio on nyt ollut kovassa käytössä.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #27 : 10.12.2007 21:07 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
mitkä ovat lumitilanteet sitten muualla Suomessa?

Huono.
Vielä viimeviikon alkupuolella näytti hyvälle, ja mietin, että tänä vuonna saattaisi jopa olla sitä lunta reippaammin, tosin kuin viime vuonna, mutta eikös sieltä plus asteet ja vesisade tulleet kaikkien iloksi :(
Sinne meni sitten nopsaan ~15 sentin lumikerros, nyt siis sitten ihaillaan loka-marraskuun kelejä...

Sitten ihan toisiin asioihin. Viime lauantaina sitten jopa käytiin Kuopiossa lahjat ostelemassa, joskin mitään ihmeellistä määrää ei tänä vuonna osteltu (tosin niinhän se on ollut joka vuosi :rollaus:). Harvinaisen hankalaksi kyllä meni ostelu, kun ei pahemmin ollut mielikuvaa siitä, mitä kellekin hankkisi, mutta jotain pientä jokaiselle on, pitivätpä niistä tai ei.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #28 : 10.12.2007 21:45 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Täältä tullaan Mario Galaxy.  8)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Joulun taikaa -07... « Vastaus #29 : 10.12.2007 21:46 »
Tush Hngg.. Jäsen Viestejä: 47 Basaaripisteet: 0 Profiili Lumi tilanne on Rovaniemellä hyvä :) lunta sopivasti ja jäätkin kestää jo kelkalla ajamisen :D Se se vasta on elämää..
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines