Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition  (Luettu 5924 kertaa)
Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « : 05.12.2010 15:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW                         

Taas on se aika vuodesta: ihmiset koristelevat parvekkeitaan valoilla, ostavat läheisilleen lahjoja ja unohtavat hetkeksi arkihuolet. Joulun ajan tunnelma on ainutlaatuista ja vielä näin aikuisiälläkin se on säilyttänyt tietynlaisen taikansa - ainakin meikäläisen mielissä.

Edellisjoulun tapaan myös vuoden 2010 joulu näyttäisi olevan runsasluminen ja kylmä lähes kaikkialla Suomessa, ainakin jos pitkäaikaisennusteita on yhtään uskominen. Tälläisen joulukuun pitääkin olla; aamulla on kiva herätä, kun ensimmäinen näky ikkunasta on verkkaisesti maahan satava pakkaslumi ja koko maisema on yhtä postikorttia. Jopa Espoon keskuksessa!

Millä fiiliksillä odottelet joulua? Mitä sait lahjaksi? Mitä uutena vuonna? Täällä saa fiilistellä.

Joulutunnelmaan voi virittäytyä jouluradion ääressä: http://www.jouluradio.fi/
Tonttu Toljanterin joulukalenteria voi seurata myös Yle Areenasta, jos ei ehdi katsoa televisiota: http://areena.yle.fi/video/1493422



« Viimeksi muokattu: 05.12.2010 15:42 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #1 : 05.12.2010 15:34 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Työvuorolista näyttää aattoillalle iltavuoroa  8) Tosin ei ole ihan varmaa että tarvitseeko sillon mennä työmaalle...ihan sama sinänsä kun sen kummempia joulusuunnitelmia ei ole. Kotona varmaan lusmuilen.

Uutena vuotena sitten perinteisesti kaupungille ihmettelemään menoa jos työt antaa periksi.

On vähän joulun merkitys muuttunut vuosien saatossa. Olihan se lapsena vuoden kohokohta, nykyään vähän pakkopullaa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #2 : 05.12.2010 15:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eka joulu kotona eukon kanssa. Ei ole rahapulakaan.

Tässähän tulee kohta joulumieli!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #3 : 05.12.2010 19:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=8f9nXr-X8zk&feature=related
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #4 : 05.12.2010 20:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Odotan enemmän tammikuun 7. päivää kuin joulua.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #5 : 05.12.2010 23:26 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Tylsää porukkaa ;D

Itselläni joulu on myös luonnollisesti menettänyt merkitystään sitten lapsuusvuosien, mutta kyllä sitä odottaa jossain määrin vieläkin. Erityisesti se joulun odottamisen ja totta kai itse jouluaamun tunnelma on jotain aivan erityistä, joka vuosi. Vietän joulun aina kotona perheen luona. Kuusen koristelu pienempien sisarusten kanssa, kaikki ne muutkin koristeet, piparin leivonta ja joululaulujen kuunteleminen samalla radiosta. Se on erityisen mukavaa aikaa. Aina jouluaamuisin tulee katsottua Joulupukin kuumaa linjaa vaikka en mikään lapsi enää olekkaan ;D Se vain jotenkin kuuluu jouluaamuun, samoin kuin Lumiukko, joka tulee sitten keskipäivän aikaan. Ja mitä olisikaan joulukuu ilman The Joulukalenteria ;D Harmi ettei sitä näytetä telkkarista, mutta ei haittaa, Youtube auttaa! Myös Tonttu Toljanteria tulee katsottua nyt kun sekin taas alkoi. Ei se kyllä samanlaista ole kuin joskus ihan pikkujunnuna, mutta se vain kuuluu jouluun ja sen odotukseen :)
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #6 : 06.12.2010 15:59 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse asiassa omaan jouluperinteeseeni kuuluu Huonosti käyttäytyvien miesten joulujakson katsominen DVD:ltä.

Tämä joulu meneekin sitten Phi-Phi saarella mikä on myös kivaa.
N
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #7 : 06.12.2010 18:26 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Normisettiä tulossa. Kinkkua naamaan ja saunan jälkeen joulu-olutta. Elokuvien katsomista ja pelien pelaamista co-opina tai vastaan. Mario Kart: DD ja Smash Bros Melee suosikkeina pelauslistalla.

Lahjaksi taitaa tulla kattiloita ja lautasia kun tammikuun 1. olisi muutto ekaan omaan kämppään.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #8 : 08.12.2010 08:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tsiisus että osaa olla ulkona nyt hienon näköistä. On kuin olisi satukirjan sisään astunut kun juna-asemalle kävelin. Helsingissähän on nyt tyyliin eniten lunta koko Suomessa, joka on tietenkin joulukuun alkupuolella hyvin epätavallista. Meitsi diggaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #9 : 08.12.2010 15:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tsiisus että osaa olla ulkona nyt hienon näköistä. On kuin olisi satukirjan sisään astunut kun juna-asemalle kävelin. Helsingissähän on nyt tyyliin eniten lunta koko Suomessa, joka on tietenkin joulukuun alkupuolella hyvin epätavallista. Meitsi diggaa.

Tähän yhdyn täysin. Pääkaupunkiseudulla asumisen ainoita murheenkryynejä ovat olleet vetiset "talvi"kelit, kun on pohjoisempana tottunut kunnon talviin. Lumi tekee päivistä valoisampia, luonnosta kauniin eivätkä kengätkään ole alituisesti mustana kurasta. Tässä kämppäni liepeillä, kiltakallion metsäisillä mäillä on muuten kiva käydä kävelyllä talvisin, kun aurinko sopivasti paistaa, hanget ovat lähes koskemattomat ja autojen melu hiljenee hieman. Hauska pala luontoa muuten karuhkon alueen keskellä. Suosittelen käymään kiipeilemässä, ellet ole sitä sattunut jo harrastamaan. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #10 : 08.12.2010 15:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin myöskin tänään päivällä kävelyllä kun oli niin mahtisää. Lähimetikössä oli hienoja metsäpolkuja, joissa kulkeminen jotenkuten onnistui. Kamerankin otin mukaan, mutta se aiheutti vain ketutusta kun en osannut näkymää vangita kunnolla sitten millään. Tuliskohan musta parempi kuvaaja jos ostasin uuden objektiivin... ;)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #11 : 08.12.2010 15:35 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kävin myöskin tänään päivällä kävelyllä kun oli niin mahtisää. Lähimetikössä oli hienoja metsäpolkuja, joissa kulkeminen jotenkuten onnistui. Kamerankin otin mukaan, mutta se aiheutti vain ketutusta kun en osannut näkymää vangita kunnolla sitten millään. Tuliskohan musta parempi kuvaaja jos ostasin uuden objektiivin... ;)

Heh, mistäpä sitä ei tekniikalla selviäisi? :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #12 : 08.12.2010 16:50 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli kyllä komean näköistä kävellä pysäkille hämärässä ja lumisateessa. Itse asun täällä Keski-Suomessa, joten lumettomat joulut ovat onneksi jääneet vähiin. Itse asiassa muutamat viime joulut ovat täällä päin olleet erittäin runsaslumisia, eikä näytä tämäkään joulu tekevän poikkeusta. Yksi yksinkertaisista talvi-iloista on se, että rämpii jonakin tammikuisena päivänä metsässä tai pellolla hangessa :) Siinä vain on joku viehätys, jos lunta on yli vyötärölle asti ja yrittää siellä rämpiä. Tiedän, kuulostaa aika oudolta, mutta kannattaa kokeilla jos on mahdollisuus ;D
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #13 : 08.12.2010 17:05 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Yksi yksinkertaisista talvi-iloista on se, että rämpii jonakin tammikuisena päivänä metsässä tai pellolla hangessa :) Siinä vain on joku viehätys, jos lunta on yli vyötärölle asti ja yrittää siellä rämpiä. Tiedän, kuulostaa aika oudolta, mutta kannattaa kokeilla jos on mahdollisuus ;D
Tohvelille suositellaan lumikenkiä.

Luonnossa liikkuminen on muutenkin jees harrastus, kun vain saisi aikaiseksi lähteä. Laiska kun olen tätä nykyä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #14 : 17.12.2010 16:34 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itselläni joulu on myös luonnollisesti menettänyt merkitystään sitten lapsuusvuosien, mutta kyllä sitä odottaa jossain määrin vieläkin. Erityisesti se joulun odottamisen ja totta kai itse jouluaamun tunnelma on jotain aivan erityistä, joka vuosi.

Kuulun tähän kastiin. Minäkin odotan edelleen joulua. Toki eri mittakaavassa kuin silloin lapsena. Tosin silloin tuntui, ettei se joulu tule koskaan. Nyt taas tuntuu, että se tulee kovinkin nopeaan. Mutta toki se odotus on erilaista, niin silläpä. Joulu on kuitenkin edelleen minulle se vuoden kivoin ja tunnelmallisin juhla. Pidän siinä kaikesta, se tunnelma, yhdessä oloa perheen kanssa, ruoka tietenkin, ja mikä olen kieltämään etteikö niitä lahjoja ole kiva saada ja antaa.

Jouluaamuna tuli aina ennen joulupukin kuumatlinjat yms. katsottua, Lumiukko oli ihan perinne. Nyt, kun muutamana edellisenä vuonna, ja tänäkin, aattoaamu on vietetty töissä, niin on ohjelmat jäänyt katsomatta, mutta onneksi joulurauhan julistuksen on edelleen töissäkin nähnyt. Ainakin osittain.

Sen verran lapsenmielinen pitää olla, että ollaan tässä väkerretty muumitalo-piparkakkutaloa. Tosin muistuttaa enemmän Pisan kaltevaatornia, mutta on ainakin itse tehdyn näköinen.  :)

Viikko enää jouluun.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #15 : 22.12.2010 21:53 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Huomenna olisi tarkoitus taas lähteä landelle joulunviettoon. Saa nähdä paljon sielläkin on maassa lunta kun jo täällä Helsingissä näyttää ikkunan ulkopuolella tältä:



Lahjaksi tulee toivottua mm. Don Rosan Pako Kielletystä Laaksosta ja viime vuoden Kolmen Caballeron Paluu. Eipä nuo lahjat tosin ole enää moneen vuoteen ollut se pääasia, vaan se jouluaaton tunnelma. Kirkon ulkomaanavun Toisenlainen lahja -sivulta tuli kokeilumielessä ostettua vanhemmille kuusi kanaa, toivottavasti rahat nyt vain menevät oikeaan kohteeseen eikä mihinkään kirkollisiin pullakahveihin.

Ja mitä olisikaan joulu ilman (kieroutuneita) joululauluja.
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #16 : 23.12.2010 01:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sain juuri katsottua joulutarinan. Teen tästä perinteen, että katson elokuvan aina jouluviikolla aattoa odottaessani. Niin tein myös viime vuonna.

Joulutarina on mielestäni helposti yksi parhaista jouluteemaisista elokuvista - ja se saattaa omassa asteikossani olla jopa se kaikkein paras.

Sitä ei ole pilattu liialla lässytyksellä, kerronta on jouhevaa ja maisemat kerrassaan upeat. Itse tarina joulupukin synnystä ja tämän vaikeasta lapsuudesta on todella koskettava, ja käsittelee koko perheen satuelokuvaksi yllättävänkin rankkoja asioita. Silmät kostuivat taas 1,5 tunnin pituisen elokuvan aikana moneen otteeseen.

Tällä pääsee hienosti joulutunnelmaan. Päähän jää vilistämään mielikuva wanhasta punanutusta, jonka porojen kiskoma reki uurtaa lunta tieltään aattoillan hämärässä, synkän kuusimetsän laitamilla, pakkaslumen leijaillessa hitaasti maan kamaralle.


Huomenna sitten maalle joulunviettoon.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #17 : 23.12.2010 04:11 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Töissä menee tod.näk koko joulu, juhlapyhät ei eroa arjesta mitenkään. Saatan olla vittuuntunut.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #18 : 23.12.2010 11:53 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Vituttaa. Eilen pääsin lomille, niin eiköhän kipeänä olla. Hurja yskä jatkunut jo pari päivää, päätä särkee ja pieni kuumekin tainnut nousta, kun hyvä jos pystyssä jaksan pysyä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #19 : 23.12.2010 16:14 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ah, aamuvuorosta kotiuduttu ja viimeiset lahjat hankittu. Kämppä kaipaa vielä vähän siivoamista ja sitten voikin vaihtaa vapaalle. Huomenna äidin luokse kunhan heräilen. Joulufiilis on kyllä kadoksissa ja pahasti. En meinaa millään uskoa, että huomenna on jo aatto. No ehkä se huomenna sitten löyty kun on perhe on kasassa.  :) Ruokaa tässä eniten odotellaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #20 : 24.12.2010 10:51 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili No nysse sitten ois. Huomionarvoista tänä vuonna on se, että hommasin lahjat hämmästyttävän ajoissa eikä niiden kanssa tarvinnut jahkailla sen kummemmin. Sen sijaan edeltäneet 4 viikkoa olivat koulun osalta käsittämättömän stressaavat. Hyh..

Kunnon nollaus olisi vielä paikallaan, mutta taidan jättää uusien mömmöjen vuoksi väliin toistaiseksi.  :)
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #21 : 24.12.2010 14:04 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #22 : 24.12.2010 23:02 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakolliset jouluvierailut tehty ja nyt ensimmäinen olut avattu. Maistuu hyvältä. Joululta.  ;D

Lahjasaldo oli yhtä nihkeä, kuin aiempinakin vuosina, sukat, rahaa, arpoja.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition « Vastaus #23 : 01.01.2011 00:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvää uutta vuotta kaikille lautalaisille! Toivottavasti tulossa on hyvä pelivuosi. Juhlikaahan maltillisesti ja pitäkää itsenne pelaajina!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines