Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Jalkapalloa  (Luettu 28320 kertaa)
Jalkapalloa « : 18.04.2008 19:23 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Alkuun ilmoitus. En ole se Turilas, joka futisforumeilla kirjoittelee. On ihmeellinen sattuma, että minulla on sama nikki ja lisäksi sama suosikkijoukkue, JJK.

Koko pitkä talvi tätä on odotettu ja siihen on enää noin kaksi viikkoa, nimittäin kotimaisten jalkapallosarjojen alkuun. Veikkausliiga pamahtaa käyntiin 27.4. ja Ykkönen 2.5. Lisäksi kesäkuussa kuningaslajin katsojat linnoittautuvat kauniiden kesäiltojen ajaksi (jos ei suomalaista futista ole paikan päällä tarjolla) sohvilleen EM-kisoja vahtaamaan. Autuutta.

Ykkönen kaudella 2008

AC Oulu, Oulu
Atlantis, Helsinki
FC Hämeenlinna, Hämeenlinna
FC Viikingit, Helsinki
Grankulla IFK, Kauniainen
JIPPO, Joensuu
JJK, Jyväskylä
KPV, Kokkola
Käpylän Pallo, Helsinki
PK-35, Helsinki
PS Kemi, Kemi
TPV, Tampere
TP-47, Tornio
VIFK, Vaasa

Veikkausliigan väännöt ovat vielä tänä kesänä minulle hieman toissijaisia. Oman kotikaupunkini Jyväskylän  JJK on ansainnut paikkansa sydämessäni ja komeettamaisen viime kauden jälkeen odotukset ovat kovat, mutta realistiset. Nousu Veikkausliigaan on mahdollinen, mutta toinen sija ja nousukarsinnat tyydyttäisivät ainakin minua. Tärkeintä olisi, että nyt ei olla vauhtisokeudessa panostettu vääränlaisiin miehiin (Ady?), ja että pakka lähtisi heti kauden alusta toimimaan kunnolla. Vaarana on, että liiallisella riskinotolla romutetaan viime kesän hienon buumin luoma pohja jyväskyläläisen jalkapallon tulevaisuudelle. Ykkösessä JJK:n pahin vastustaja tulee olemaan FC Viikingit.

Perhana, kun todennäköisesti heinäkuussa muutan Turkuun, jolloin iso osa JJK:n peleistä jää näkemättä. Pitää ajoittaa mahdolliset vierailut Keski-Suomessa JJK:n tärkeiden pelien aikaan. Turku tarjoaakin sitten oivan aasinsillan seuraavaan aiheeseen.

Veikkausliiga 2008

FC Haka, Valkeakoski
HJK, Helsinki
FC Honka, Espoo
FC Inter, Turku
FF Jaro, Pietarsaari
FC KooTeePee, Kotka
FC Lahti, Lahti
IFK Mariehamn, Maarianhamina
KuPS, Kuopio
MyPa, Anjalankoski
RoPS, Rovaniemi
Tampere United, Tampere
TPS, Turku
VPS, Vaasa

Veikkausliiga käynnistyy mielenkiintoisista asetelmista, sillä tällä kaudella mestaruudesta taistelee ainakin kolme joukkuetta. TPS, Tampere United ja HJK. HJK sössi jossain vaiheessa suomifutiksen valta-asemansa ja TamU meni heittämällä ohi. Turussakin ollaan innostuttu ja viime kauden kolmonen, TPS, lähtee kauteen mestaruus tavoitteena. Saa nähdä, syöksevätkö turkulaiset TamU:n pois valtaistuimelta.

Turkuun muuttaessani käyn varmasti katsomassa jalkapalloa Veritas-stadionilla. Vielä ei oikein ole mitään intohimoja TPS:aa tai Interiä kohtaan, mutta koska olen perinteiden mies, kiinnostaa TPS perinteikkäänä seurana Interiä enemmän. Tietenkin TPS:lla on myös tuo vankka menestymismahdollisuus, mutta se ei oikeastaan vaikuta suuntaan eikä toiseen.

Jalkapallon EM-kisat 7.-29.6. 2008

EM-kisat tulevatkin ajankohtaisemmaksi sitten myöhemmin, mutta otinpa nekin mukaan tähän ketjuun. Suomi ei Hodgsoninkaan alaisuudessa selvinnyt jalkapallon arvokisoihin, vaikka kisapaikka jäi vain "maalin päähän". Tämä seikka tietenkin hieman vähentää kisojen kiinnostavuutta, mutta laatujalkapalloa on silti odotettavissa tuutin täydeltä. Yllätyksenä myös Englanti jäi kisoista rannalle, mutta se ei paljon harmita, kun katsoo nykyistä englantilaista sukelluspalloa.

Minua kiinnostaa eniten Saksa, sillä jo vuoden 2006 MM-kisoissa sakemannit osoittivat, ettei heidän pelaamisensa enää ole tylsää ja puolustusvoittoista taktikointia. Lisäksi Saksan Bundesliiga on talven aikana noussut ulkomaiseksi suosikkisarjakseni komeiden laukausten ja runsaiden tilanteiden vuoksi.

A-lohko: Sveitsi, Tshekki, Portugali, Turkki
B-lohko: Itävalta, Kroatia, Saksa, Puola
C-lohko: Alankomaat, Italia, Romania, Ranska
D-lohko: Kreikka, Ruotsi, Espanja, Venäjä


Toivottavasti Pelaajalaudalla on muitakin jalkapalloihmisiä, ettei mene täysin kuuroille korville tämä ketju. :)


« Viimeksi muokattu: 10.09.2008 23:34 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #1 : 18.04.2008 20:22 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Alkuun ilmoitus. En ole se Turilas, joka futisforumeilla kirjoittelee. On ihmeellinen sattuma, että minulla on sama nikki ja lisäksi sama suosikkijoukkue, JJK.
Moi Dixu!

Kyllähän tuota tulee seurattua. Tällä kaudella varmaan eniten Kakkosta ja tietenkin Suomen pelit tulee kannattajakatsomosta katsottua. Ei kyllä jaksa odottaa kauden alkamista. Perhana. Tälläkin hetkellä hyvä ilma, tekisi mieli mennä höntsäilemään.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #2 : 19.04.2008 05:14 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Nappuloita on kiilloteltu jo kuukauden päivät, pelipaidat uusittu ja palloihin pumpattu ilmaa, joten valmiina ollaan amatööriviheriöille (tai tomuisille hiekkaniityille) kesän koitoksiin. Kesän kohokohdat ovat aina futis, terassikaljat ja naiset.

KuPSin pelejä käyn yleensä katsomassa 3-5 peliä kesän aikana. Tänä vuonna on vaihteeksi siis tarjolla veikkausliigaa, mutta jos perinne jatkuu edellisvuosien tapaan, niin tiedossa on jälleen ykköseen tippuminen. Pääasia KuPSin peleissä on itse tapahtuma kalja-alueineen, joten tärkeintä ei ole voitot vaan pelaajien sättiminen siitä kuinka surkeita he ovat ja miten itsekin pystyisi parempaan.

Noin kuukausi sitten kävin Stadio Olimpicolla katsomassa Serie A -matsin AS Roma - AC Milan. Siinä sai vähän perspektiiviä mitä se futiskulttuuri todellisuudessa on. Hieno kokemus kieltämättä. Olin melko rauhallisessa katsomonosassa, mutta fanikatsomossa näytti olevan aika villi meininki ja sieltä ei varmasti peliä kovin hyvin pysty seuraamaan. Oli nimittäin jokunen Roman lipunheiluttelija sinne eksynyt.

Arvokisoja seuraan aina niin paljon kuin mahdollista. Huippuotteluihin valmistaudutaan pelaamalla PESsiä, valmistamalla dipit sipseille 20 minuuttia ennen matsia ja tietenkin ottamalla muutama huurteinen. Siitä ei kesäpäivä enää parane. Oma suosikki on Italia, mutta toiseen perättäiseen arvokisamestaruuteen en jaksa uskoa.


« Viimeksi muokattu: 19.04.2008 05:30 kirjoittanut Xerobos »
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #3 : 30.04.2008 16:19 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Kotimaankentillä kannustan vain ja ainoastaan FC Lahtea, mutta valitettavasti matkaa on nykyään sen verran että peleihin ei tule enää lähdettyä. Vielä muutama vuosi sitten kävin katsomassa kaikki kotipelit, jos vain aikatauluihin sopi. Mielenkiintoinen joukkue on Lahdella koossa ja pitkästä aikaa sellainen valmentajakin mitä tarvitaan. Mursu oli/on "hyvä valmentaja" jos saa hyvät pelaajat ja Kampman on vitsi. Jos tuo joukkueen tavoite eli 6. sija täyttyy niin siihen voi olla tyytyväinen.

Yritän päästä pari JJK:n matsia seuraamaan ettei livepelit mene täysin ohi tänäkään kesänä. Joukkueesta en toki tiedä mitään.

EM-kisoissa ei ole mitään varsinaista suosikkia, mutta hyökkäävä futis saa minut lähes aina puolelleen. Hyvät kisat tulossa kun Englanti jäi rannalle.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #4 : 03.05.2008 20:19 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Jahans, JJK aloitti kautensa vierastasapelillä KPV:tä vastaan. 2 - 2 päättyi peli. Voittoonkin oli mahdollisuus, mutta JJK:n Salkojärvi tiputti loppuhetkillä pallon Palloveikoille ja nahkakuula oli verkossa. Ihan tyytyväinen olen yhteen pisteeseen, sillä KPV:kin on arvioitu Ykkösen kärkipäähän, mutta jos kerran voitto oli noin lähellä niin tietenkin harmittaa.

Veikkausliiga alkoi tällä viikolla oikeastaan niin kuin pitikin. TPS pöllyytti KuPSia 0 - 3, mutta TamU jäi yllättäen 0 - 0 tasapeliin Jaron kanssa.

Maanantaina näkyy Urheilukanavalla ottelu Fc Haka - KuPS ja torstaina sarjan kannalta tärkeä ja mielenkiintoinen kamppailu Tampere United - TPS.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #5 : 09.05.2008 19:43 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Hohoo, nyt on kovaa settiä Keskisuomalaisen Ilkka Kulmalalta. Kolumni Fanit ja fanit. Jätkä kehtaakin arvostella suomalaista jalkapallofanikulttuuria, kun itse on lätkän mm-kisoja vahtaamassa Kanadassa. Peliä näkemättä, vain siitä kuulemalla, hän julistaa TPS-fanit kakaroiksi ja Suomen jalkapallokulttuurin mitättömäksi, koska Raitapaidat käänsivät selkänsä joukkueelleen 0 - 4 päättyneen paikallisottelun lopussa. Kulmala ei taida tietää, että tuo on ennemminkin merkki fanikulttuurin rantautumisesta Suomeen, sillä Euroopassa on ollut jo kauan tapana kääntää selkä huonosti esiintyvälle joukkueelle. Ime sykkivää Ilkka.

Lopuksi hän vielä härskisti hehkuttaa, kuinka mahtavia ja ihania jääkiekkofanit sen sijaan ovat. Älytöntä kurapaskaa koko artikkeli. Miksi jalkapallokulttuurin nousu Suomessa pelottaa niin helvetisti näitä jääkiekkomiehiä?
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #6 : 09.05.2008 19:46 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili ^ Hehkuttaa latvialaisia lätkäfaneja, vaikka mun tietääkseni Latvian lätkäfanit heittelivät kaikkea paskaa kotikisoissa, kun peli ei kulkenut.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #7 : 10.05.2008 10:59 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Mua ei henkilökohtaisesti pelota suomalaisen fanikulttuurin nousu, vaan vääristyminen. Kiekkokatsomoissakin on nähtävissä näitä erityisosastoja (terveisiä ULTRAS Jokereille) jotka apinoivat täydellisesti eurooppalaista jalkapallofanimeininkiä huliganismia myöten. Fc Lahden fanit ovat myös osoittaaneet "asiallisuutensa."

Itse asiassa koko fanimeininki on mun mielestä aika naurettavaa aikuisilla miehillä. Joku TamU:n Sinikaartin "Juudas!"-huutelu aikoinaan Antti Pohjalle sai mut kyllä pyörittelemään päätäni, mutta on se kiva nähdä kuinka faninkin takki kääntyy.
N
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #8 : 10.05.2008 12:37 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mua ei henkilökohtaisesti pelota suomalaisen fanikulttuurin nousu, vaan vääristyminen. Kiekkokatsomoissakin on nähtävissä näitä erityisosastoja (terveisiä ULTRAS Jokereille) jotka apinoivat täydellisesti eurooppalaista jalkapallofanimeininkiä huliganismia myöten. Fc Lahden fanit ovat myös osoittaaneet "asiallisuutensa."
Huliganismi on tietenkin vääristynyttä fanikulttuuria, kun faneja eivät itse matsit enää kiinnosta vaan niiden ympärillä tapahtuvat rähinät. Tällaisesta ei kuitenkaan ole Suomessa juuri merkkejä, paitsi lehtien liioittelemat TPS:n ja Interin Liigacupin finaalin jälkeiset nahistelut ja muut yksittäiset järjestämättömät kahinat, joihin alkoholi on varmasti osasyyllinen. Jääkiekkokatsomoista en tiedä.

Jos vertailee torstaista TamU - TPS -peliä vaikka johonkin muutaman vuoden takaiseen otteluun, voin vannoa, että fanikulttuurin vääristymisestä on turha puhua, vaan ennemminkin nimenomaan fanikulttuurin rantautumisesta Suomeen. Vai onko suomalainen hyssyttely ollut "oikeaa" fanikulttuuria ja muun Euroopan äänekäs kannustus vääristynyttä?

Lainaus käyttäjältä: Melfice_
Itse asiassa koko fanimeininki on mun mielestä aika naurettavaa aikuisilla miehillä.
Voihan sitä tuppisuunakin katsomossa istua ja vähän lapasia taputtaa yhteen, mutta enemmän otteluista saa irti kunnollisella myötäelämisellä. Ei se tunnelma kahisevista tuulipuvuista otteluihin synny, ja siksi faniryhmiä tarvitaan. Samalla tavalla fanius tuo sisältöä jonkun elämään kuin videopelit ja videopelikulttuurin seuraaminen toiselle. Harrastuksia molemmat.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #9 : 10.05.2008 21:28 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Huomenna alkaa oma virallinen futiskauteni Tampereen alueen kutosdivarissa. Pari kovaa harjoitusottelua ja muutamia harjoituksia on jo takana joten ei tässä ihan louhikkokosketuksella pitäis olla liikkeellä. Sain vielä joukkueelta huomionosoituksen ja kannan kapteeninnauhaa huomenna, nice! Täytyy kiittää luottamuksesta pistämällä paria vastustajan hyökkääjää kovasti sukille (tähän sellanen futisforumtuoppi perään.)
N
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #10 : 06.06.2008 18:27 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Hohoo! Huomenna alkaa ja on sitä jo odotettukin. Kaksi vuotta näitä pirskeitä odotettiin ja kohta nurmikentät syöpyvät taas verkkokalvoille. Harmillisesti olen huomenna mökillä, joten avausmatsin seuraaminen saattaa jäädä saunomisen takia hieman vähälle. Illan toisen koitoksen pystyy jo väijymään kokonaan.

Huomenna siis TV2:lla,

Sveitsi - Tshekki klo 18.50
Portugali - Turkki klo 21.35

Loppuun vielä futisaiheinen kevennys: http://www.youtube.com/watch?v=FQlgA68z_L4
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #11 : 06.06.2008 19:32 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Jeps, huomenna tosiaan futisjuhlaa luvassa koko illan. Melko mielenkiintoisia matseja heti alkuun luvassa ja luultavasti tulee tuijoteltua molemmat alusta loppuun. Ekassa matsissa oletan Tshekin voittavan, en tosin tiedä kuinka paljon... veikataan vaikka 2-1. Toinen matsi onkin sitten kiinnostavampi, sillä odotan innolla näkeväni miten C.Ronaldo pelaa maajokkueessa. tulokseksi veikkaan 0-1, Portugali vie.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #12 : 06.06.2008 21:37 »
tuhis Vieras Saakos noita matseja näkymään jotenkin netin kautta ja siitä sitten tuikkaamaan jollain playerilla ne televisioruudulle?
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #13 : 06.06.2008 21:40 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saakos noita matseja näkymään jotenkin netin kautta ja siitä sitten tuikkaamaan jollain playerilla ne televisioruudulle?

Ylellä näyttäis olevan ainakin netin kautta kahteltavissa...
http://www.yle.fi/urheilu/suorat_lahetykset_netissa/

Suorat lähetykset
Jalkapallon EM-kilpailut, 7.-29.6. Sveitsi ja Itävalta
Kaikki pelit näytetään suorina myös netissä.
Esitysoikeudellisista syistä ne on katsottavissa vain Suomessa.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #14 : 06.06.2008 21:42 »
tuhis Vieras Mjoo, justiin löysin ite. Täytyy kysyä kaverilta onko jotain proostriimejä tarjolla kun se on semmonen jalkkisjumala.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #15 : 06.06.2008 22:26 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Seurailtua tulee tiiviisti EM-kisoja kyllä.

Lätkän MM-kisojen aikaiset manageroinnit ei tuntuneet lautailijoita kiinnostavan, mutta mitens olisi nyt YLEn ja UEFAn fantasiajalikset? Teen aloitteen ja luon liigan. Liittyä saa kuka vaan ja toivottavasti mahdollisimman moni näin tekee.  :)

Tälläistä    172197-40988    koodia pitäisi 'liigat' -sivulla olevaan laatikkoon heittää, jotta liigaan mukaan pääsee.

Tässä vielä linkki itse peliin  http://fi.yle.fantasy.euro2008.uefa.com/ .
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #16 : 06.06.2008 23:16 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Äh, yritin liittyä, mutta lopulta ei innostus riittänyt kokoonpanon luonnin yli. :) Katsotaan jos joku toinen päivä jaksaisi edes vähän alusta.

Mutta, miten olisi laudan Euroopanmestariveikkaus ja panoksena kunniaa Pelaajalaudalla. Itse veikkaan mestariksi Saksaa.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #17 : 06.06.2008 23:27 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen kaukana jalkapalloasiantuntijasta, mutta kisoja tulee silti vähintään toisella korvalla kuunneltua. Ranskaa kannatetaan kisasta toiseen ja heidän voittoa tässä veikataankin.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #18 : 06.06.2008 23:46 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaikista vähiten kannatan italialaisia filmaaja mammanpoika homoja, jotka tuntuvat pärjäävän aina sillä kun heittäydytään tuomarin eteen. Mutta voittajaksi toivoisin Hollantia tai Portugalia.

Voittajaksi veikkaan Portugalia.


« Viimeksi muokattu: 06.06.2008 23:56 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #19 : 07.06.2008 00:12 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kaikista vähiten kannatan italialaisia filmaaja mammanpoika homoja, jotka tuntuvat pärjäävän aina sillä kun heittäydytään tuomarin eteen.

Niin tuolla tavallahan se maailmanmestaruuskin tuli kaksi vuotta sitten. :rollaus:
Kyllä ne osaa Portugalin pojat yhtä lailla hyppiä itse C.Ronaldon johdolla.

Italian lippua heilutellaan koviten täälläpäin, mutta tuntuu että ei ole Italian vuoro tänä vuonna, vaikka tietysti sitä toivon. Saksan mestaruus lienee aika lähellä, mutta en kehtaa peesailla Turilasta, vaan veikkaan Espanjaa. Kroatian toivon jatkavan pitkälle ja Hollannin jäävän alkulohkoon.
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #20 : 07.06.2008 00:23 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili http://youtube.com/watch?v=JS5yLSynG2g&feature=related
Tästä rankkari lisäajalla ja jatkoon. Varmasti olisi Italia tippunut jos tuomari ei olisi mennyt filmaukseen ja antanut pelata ottelun normaalisti loppuun.

Tästä näkee vielä paremmin http://youtube.com/watch?v=l1kx8aOaSbA&feature=related
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #21 : 07.06.2008 00:44 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
http://youtube.com/watch?v=JS5yLSynG2g&feature=related
Tästä rankkari lisäajalla ja jatkoon. Varmasti olisi Italia tippunut jos tuomari ei olisi mennyt filmaukseen ja antanut pelata ottelun normaalisti loppuun.

Tästä näkee vielä paremmin http://youtube.com/watch?v=l1kx8aOaSbA&feature=related

Mistäs sä sen niin varmasti tiedät että olisi tippunut.  :lol:
Ja ei tuo ollut edes niin epäoikeudenmukainen tuomio, olihan siinä edes jotain kontaktia.

Ja laitetaan nyt sitten videoita
http://www.youtube.com/watch?v=qzvx5f9FZss&feature=related
http://youtube.com/watch?v=82ochcQ56Es&feature=related  .


« Viimeksi muokattu: 07.06.2008 00:53 kirjoittanut Lord of Hope »
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #22 : 07.06.2008 01:44 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Kyllä ne osaa Portugalin pojat yhtä lailla hyppiä itse C.Ronaldon johdolla.

Nii osaa, sehän on selvää että kaikkien maiden pelaajat filmaavat, mutta italialaiset kaikista eniten. Italia on vähän niin kuin Jari Litmanen, Litmanen on aina loukkaantunut mutta silti Suomen avauksessa ja italialaiset taas kannetaan aina paareilla ulos ja silti se kannettu pelaaja tulee antamaan vapaapotkun.

Ja ei tuo ollut edes niin epäoikeudenmukainen tuomio, olihan siinä edes jotain kontaktia.

Italialainen juoksi suoraan päin australialaista ja yllättäen kaatu. Kontakti oli suoraan italialaisen vika ja sille olisi pitänyt antaa suoraan punainen filmauksesta ja ryntäämisestä. Voi olla myös että Italian mafia oli lahjonut tuomarin, kun ei italialaiset omin avuin pärjää.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #23 : 07.06.2008 09:46 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Filmaavat italialaiset, kurinalaiset saksalaiset, rehdit englantilaiset jne. Nykyjalkapallossa nuo entiset maitten leimat ovat aikalailla jo sekoittuneet keskenään, sillä oman näkemykseni mukaan englantilaisessa jalkapallossa sukellellaan nykyään melkeinpä enemmän kuin italialaisessa. Tästä syystä entisen suosikkimaani (Suomen jälkeen) jääminen kisoista rannalle oli hieno homma. Kyllähän ne italialaisetkin temppuja osaa, mutta siellä on lähinnä ne pari ällöttävää yksilöä, kuten sylkijä-Totti. Munaa suoleen sellasille.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #24 : 07.06.2008 11:05 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse olen Taist0n kanssa täysin samaa mieltä. Italia on kyllä paska jengi ja mua vitutti aika melkoisesti tuo Australia-Italia matsi silloin pari vuotta sitten. Ihan sama mitä muut sanovat, mutta Italia on homoin jengi ikinä, ja heiltä pitäisi kieltää futis ikuisesti. Ne on oikeasti näyttelijöitä jotka on koulutettu pelaamaan jalkapalloa. Italiaa en missään nimessä kannata, ja olisi vain hyvä jos tippuisivat jo alkulohkoissa.

Mitä turnaukseen tulee niin veikkaisin että Saksa vie mestaruuden tänä vuonna, mutta koska olen Ranskan ikuinen kannattaja, niin valitsen sen. Eli veikkaan että Ranska voittaa.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #25 : 07.06.2008 11:33 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Seurailtua tulee tiiviisti EM-kisoja kyllä.

Lätkän MM-kisojen aikaiset manageroinnit ei tuntuneet lautailijoita kiinnostavan, mutta mitens olisi nyt YLEn ja UEFAn fantasiajalikset? Teen aloitteen ja luon liigan. Liittyä saa kuka vaan ja toivottavasti mahdollisimman moni näin tekee.  :)

Tälläistä    172197-40988    koodia pitäisi 'liigat' -sivulla olevaan laatikkoon heittää, jotta liigaan mukaan pääsee.

Tässä vielä linkki itse peliin  http://fi.yle.fantasy.euro2008.uefa.com/ .
Tuo oli hyvä idea, piti jo eilen pistää jonkinlainen jengi pystyyn mutta unohtui. Voisikin nyt sellaisen tehdä, liityn sitten tuohon liigaan kunhan saan joukkueen kasaan.

Voittajaksi veikkaan Ranskaa.

Edit: Noniin, nyt olisi squadi kasassa ja liityin liigaankin jo, jossa harmittavasti vasta yksi joukkue omani lisäksi  :lol: Eikö muuten toisten pelaajien kokoonpanoja pääse näkemään mitenkään? :???:


« Viimeksi muokattu: 07.06.2008 11:57 kirjoittanut JasuPoju »
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #26 : 07.06.2008 13:13 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Edit: Noniin, nyt olisi squadi kasassa ja liityin liigaankin jo, jossa harmittavasti vasta yksi joukkue omani lisäksi  :lol: Eikö muuten toisten pelaajien kokoonpanoja pääse näkemään mitenkään? :???:

Joo ei ole ollut hirveästi tunkua ainakaan vielä. :P

Toisten kokoonpanot varmaan alkaa näkymään ensimmäisen pistepäivityksen / juokkueiden lukittumisen (ensimmäiselle jaksolle) jälkeen. Lukittuminen muuten tapahtuu tänään kello 19 Suomen aikaa, joten vielä ehtii oman joukkueen kokoamaan. Olisihan se kiva edes viitisen kappaletta joukkueita tuonne liigaan saada.  ;D
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #27 : 07.06.2008 13:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No voisha sitä mukaan tulla, vaikken jalkapallosta mitään tajua. Ei hajuakaan kuka voisi olla pistehai. Samapa tuo.  ;D
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #28 : 07.06.2008 13:25 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuli tossa äskön liityttyä tuohon liigaan. Joukkueesta tulikin sitten aika paska, kiitos tuon 2 pelaajaa per maa säännön mikä sitten lopuksi sekoitti koko joukkueen ihan kokonaan.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #29 : 07.06.2008 13:45 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli tossa äskön liityttyä tuohon liigaan. Joukkueesta tulikin sitten aika paska, kiitos tuon 2 pelaajaa per maa säännön mikä sitten lopuksi sekoitti koko joukkueen ihan kokonaan.
Joo, rasittava sääntö, mutta nyt on joukkue kasattuna ja liigassa mukana.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines